06 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-H ξανθιά με τα τατουάζ από το Τέξας, που τρελαίνει τους τζιχαντιστές -Θέλουν να την παντρευτούν

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν απλά ένα ξανθό κορίτσι, με τατουάζ, από το Τέξας, που είχε ένα λογαριασμό στο Twitter. Την ακολουθούσαν οι γνωστοί, της έστελναν μηνύματα οι φίλοι της. Και ξαφνικά έγινε η γυναίκα που λατρεύουν οι τζιχαντιστές, χωρίς όμως η ίδια να το θέλει.

ΑΝΤΩΝΗ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ! Η Σκοπιανολάγνα ΣΥΡΙΖΑία ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο

Αντί να πληρώνουμε τους ευγενείς Βρετανούς, που φυλάσσουν τα κωλομάρμαρα, τους ζητάμε να τα επιστρέψουν !!!

Κάποιοι "ελληναράδες", ζητούν να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Έλγιν  (του Έλγιν είναι ρε παλιοεθνικιστές, όχι του Παρθενώνα!) και δεν είναι γλυπτά, αλλά απλά μάρμαρα. Αφού είναι ελληνικά, τι σκατά θα ήταν; Κωλομάρμαρα. Δε φτάνει που μας κάνει την τιμή ...

Από μπο@ρδέλο, εταιρεία… στοιχημάτων το κτήριο του ΠΑΣΟΚ! Θα κανούν αγιασμό για να ξορκίσουν το κακό

Ιδιωτική εταιρεία στοιχημάτων έχει νοικιάσει το κτίριο που στέγαζε το ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους.

Κανονικά με το πανάκριβο γυμναστήριο που είχε στήσει ο Γιωργάκης και η Μπιρμπίλη το κτίριο μπορούσε άνετα να...

ΒΙΝΤΕΟ-Παρίσι: Έβαλαν γυάλινο πάτωμα στον Πύργο του Άιφελ

Αν φοβάστε τα ύψη, σκεφτείτε το καλά πριν επισκεφθείτε το διασημότερο αξιοθέατο της ΓαλλίαςΟ Πύργος του Άιφελ, το σήμα κατατεθέν του Παρισιού, διαθέτει πλέον γυάλινο πάτωμα! Η θέα από ψηλά είναι εντυπωσιακή, όμως σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για όσους έχουν έστω και υποψία υψοφοβίας!

Η απάντηση του Σταμενίτη για τα Ολυμπιακά Ακίνητα

Την έκπληξή του εκφράζει, μέσω δήλωσής του, για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πρόκειται να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του για να ελεγχθεί για την θητεία του ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης.

Νόμιμο και επισήμως είναι το σύνολό των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τονίζοντας ότι μέχρι πρότινος, επειδή ήταν αυθαίρετα, δεν μπορούσε να εκδοθεί καμία άδεια συντήρησης κάτι που είχε συνέπειες στις εγκαταστάσεις και έκρυβε κινδύνους για όσους αθλητές τις χρησιμοποιούσαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ: «Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων κατασκευών του ΟΑΚΑ (μεταξύ των οποίων και οι μεταλλικές κατασκευές «Καλατράβα») οι οποίες είχαν υλοποιηθεί χωρίς έκδοση οικοδομικής άδειας. Η τακτοποίηση έγινε κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 29 του νόμου 4178/2013 (ΦΕΚ 174/Α/8-8-2013) «Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης - Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις», η οποία συμπεριλήφθηκε στον νόμο μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανού με τον τότε αν. Υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη. Η τακτοποίηση αφορά τις εξής κατασκευές: Το στέγαστρο του Κεντρικού Σταδίου Το στέγαστρο του Ποδηλατοδρομίου H μετατροπή του Ποδηλατοδρομίου σε κλειστή εγκατάσταση H θολωτή περιοχή περιπάτου «Αγορά» Το Τείχος των Εθνών Τα δύο στέγαστρα στις πύλες εισόδου επί της Κύμης και επί της Νεραντζιωτίσσης Τα pavilions που είναι κτίσματα με βοηθητικές χρήσεις (χώροι υγιεινής κοινού, γραφεία ομοσπονδιών, κλπ) Ολες οι περιφράξεις και όλα τα στοιχεία διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου Επεκτάσεις στο Ανοικτό Κολυμβητήριο που χρησιμοποιούνται ως γραφεία Τέσσερα κτίσματα υποσταθμών της ΔΕΗ στον περιβάλλοντα χώρο Αλλαγή χρήσης στα κτίρια των ξενώνων, τα οποία πλέον στεγάζουν υπηρεσίες του - Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Στρατού και διαφόρων Ομοσπονδιών. Επισημαίνεται ότι για όσο διάστημα οι ως άνω κατασκευές ήταν αυθαίρετες, δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και επισκευής. Επίσης, για την συντήρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα, που είχε να γίνει από το 2004, έχουν προβλεφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής, συνολικά 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλες 600 χιλιάδες ευρώ έχουν δοθεί από την έκτακτη χρηματοδότηση του 2014 για τις άμεσες ανάγκες επισκευής και συντήρησης του ΟΑΚΑ, για χώρους όπως το κλειστό προπονητήριο». Πηγή: Απίστευτο: Σήμερα νομιμοποιήθηκαν τα αυθαίρετα του ΟΑΚΑ -Στέγαστρα Καλατράβα και άλλες κατασκευές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/173073#ixzz3FOI5Y3lZ

Νόμιμο και επισήμως είναι το σύνολό των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τονίζοντας ότι μέχρι πρότινος, επειδή ήταν αυθαίρετα, δεν μπορούσε να εκδοθεί καμία άδεια συντήρησης κάτι που είχε συνέπειες στις εγκαταστάσεις και έκρυβε κινδύνους για όσους αθλητές τις χρησιμοποιούσαν.

ΜΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΙΕΡΡΕΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ! Τα «κόκκινα δάνεια» προκάλεσαν εμπλοκή με την τρόικα

Με... χρησμό που θα ζήλευε η Πυθία, απάντησε ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης μετά την τετράωρη σύσκεψη που είχε η ηγεσία του ΥΠΑΝ με την τρόικα με αντικείμενο τα κόκκινα δάνεια.

Σοκαριστικό βίντεο από την καραμπόλα στην Εγνατία -Οι πρώτες στιγμές μετά την τραγωδία

Οσοι έζησαν την τραγωδία, δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Εγνατία οδό το πρωί της Κυριακής. Εικόνες σοκαριστικές, από την καραμπόλα που στοίχισε τη ζωή πέντε ανθρώπων και προκάλεσε τον τραυματισμό δεκάδων ακόμη.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Τζήμερος με τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν, έχουν καταφεσώσει το ραδιοσταθμό τους και δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε ένα ισολογισμό

Αφορμή για «επίθεση» του Θάνου Τζήμερου στο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του είναι απλήρωτοι δύο μήνες - Χαρακτηρίζει τα στελέχη του κόμματος «γελοίους που θέλουν να κυβερνήσουν» - «Ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. Έχει μπει μέσα με τα μπούνια...»

Φωτογραφίες: Κι όμως, έτσι δείχνει ο Νταβούτογλου την αγάπη του στα παιδιά

Δέχθηκε έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και ειδικότερα για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του προς τα παιδιά που βρίσκονταν ανάμεσα 46 ομήρους του ΙΚ

Μπορεί να ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την επιστροφή των Τούρκων ομήρων από το τουρκικό προξενείο της Μοσούλης και τα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους ή απλά, ίσως αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

ΕΤΣΙ! Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ! Φόρος σε δωροεπιταγές, κουπόνια, εταιρικά κινητά και αυτοκίνητα!

Με αναλυτική απόφαση που εξειδικεύει τον νέο κώδικα φορολογίας εισοδήματος, η ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαΐδου καθιστά σαφές πως «οποιεσδήποτε παροχές σε είδος που λαμβάνει ένας εργαζόμενος ή συγγενικό πρόσωπο αυτού, συνυπολογίζονται στο φορολογητέο εισόδημά του στην αγοραία αξία τους εφόσον η συνολική αξία των παροχών σε είδος υπερβαίνει το ποσό των 300 ευρώ ανά φορολογικό έτος».

Εύκολο κουίζ: Τι λείπει από την φωτογραφία (της ομιλίας Τσίπρα);

Βρείτε τι λείπει από το πλάνο (ομιλία Τσίπρα στο 3ο Φεστιβάλ νεολαίας σύριζα)

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι Τζιχαντιστές είναι μια ανάσα από την Τουρκία- Ύψωσαν σημαίες τους στο Κομπάνι

Το απόγευμα της Δευτέρας οι Τζιχαντιστές ύψωσαν δυο σημαίες τους, στη πόλη Κομπάνη, της Συρίας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία.

Στο εδώλιο για το σπίτι και τις καταθέσεις στο Λονδίνο, Μενεγάκη - Λάτσιος: τι θα πουν στη δίκη!


Στα δικαστήρια διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, με την βίλα των Μελισσίων να βρίσκεται στο επίκεντρο: η Δικαιοσύνη καλείται να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να αποφασίσει αν το χλιδάτο σπιτικό, στο οποίο έζησαν ως παντρεμένοι και τώρα στεγάζει τον έρωτα Ελένης - Ματέο, θα βγει ή όχι στο σφυρί.

ΒΙΝΤΕΟ-Τούρκοι αστυνομικοί επιτίθενται σε τηλεοπτικό συνεργείο

Στη δημοσιότητα έδωσε το BBC το βίντεο της επίθεσης που δέχτηκε τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία από περίπολο της Τουρκικής αστυνομίας. Στο βίντεο φαίνεται να εκτοξεύεται κατά του αυτοκίνητου στο οποίο βρισκόταν το συνεργείο ένα δακρυγόνο με την καμπίνα να μετατρέπεται σε θάλαμο αεριών.

Ψάχνουν την γιάφκα του ΕΑ στη Κυψέλη με τα κλειδιά που κουβάλαγε πάνω του ο ηλίθιος...

Σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, όπως στην Κυψέλη, για τον εντοπισμό της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα και έχοντας οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου. Μάλιστα δύο από αυτά τα κλειδιά χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να μπουν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη το Σάββατο.

Ο Βρετανός όμηρος νόμιζε ότι οι τζιχαντιστές θα τον άφηναν ελεύθερο

Λίγες ημέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Βρετανού ομήρου, Άλαν Χένινγκ, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, ένας συγκρατούμενός του που αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο, αποκάλυψε πως ο Άλαν Χένινγκ ήταν πεπεισμένος πως οι εξτρεμιστές θα τον άφηναν ελεύθερο.

Ο «ντοματάς» που κατέκτησε τις ΗΠΑ βάζει πλώρη για Ασία: Από ένα χωριό της Καρδίτσας με 30 κατοίκους στα Harrods και την ελίτ

Πριν από αρκετά χρόνια έκαναν το «ντεμπούτο» τους στην ελίτ των διεθνών αγορών, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τα ράφια του περίφημου βρετανικού πολυκαταστήματος Harrods. Σήμερα, τα προϊόντα Γκουσιάρη, από μια οικοτεχνία με έδρα ένα πολύ μικρό χωριό στα ανατολικά του νομού Καρδίτσας, με μόλις 30 κατοίκους, το χωριό Ηλιάς, έχουν βάλει πλώρη για άλλες αγορές: το Χονγκ-Κονγκ αλλά και την εξωτική Χονολουλού, στη Χαβάη.

Μαραθώνας: Επτά δημοτικά οχήματα έκαναν «φτερά» - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

Τέσσερα φορτηγά και τρία δημοτικά αυτοκίνητα, έκαναν...φτερά μέσα απο το σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Μαραθώνα, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη, ενώ οι άγνωστοι δράστες που έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο, όχι μόνο έκλεψαν τα οχήματα αλλά έσπασαν και το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, παίρνοντας εκατοντάδες λίτρα πετρελαίου και βενζίνης, προφανώς για τις ανάγκες των κλεμμένων οχημάτων!

Κίνδυνος παραγραφής 60 υποθέσεων σοβαρών ιατρικών λαθών

Σε κάποιες εκ των περιπτώσεων οι γιατροί ελέγχονται για πλαστούς τίτλους σπουδών - Τα μέλη του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν έχουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο για να προσέρχονται στις συνεδριάσεις!

Κυβέρνηση Μέρκελ: Ναι, έχουμε διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η γερμανική πρεσβεία αναπτύσσει επαφές και σχέσεις με άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, τα οποία αυτό το διάστημα βρίσκονται στην αντιπολίτευση, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερε

Άκυρη η εκλογή ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου στην Καισαριανή – Επαναλαμβάνεται ο β` γύρος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ!

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο των Αθηνών ακύρωσε την εκλογή του δημάρχου Καισαριανής Γεώργιου Κοντόσταυλου, με το συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος γύρος θα επαναληφθεί.

Γελάει μεχρι κι Βούλτεψη μαζί του: Ο Τσίπρας θεωρεί ότι η Σουλτάνα πολέμησε για να έρθει ο ίδιος στην εξουσία

«Με αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας ότι "ψήφο εμπιστοσύνης δίνει ο λαός" αμφισβητεί την Αρχή της Δεδηλωμένης στη Βουλή. Πώς κάθεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία "απονομιμοποιημένη Βουλή" όπως την χαρακτηρίζει;» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη,  στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Νέος πρόεδρος για την Τράπεζα Κύπρου προτάθηκε ο Josef Ackermann

Στις 20 Νοεμβρίου έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου η οποία αναμένεται να είναι και εκλογική για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά την προτροπή και της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας.

Γάλλος μυστικός πράκτορας εντάχθηκε στην αλ Κάιντα!

Ένας πρώην αξιωματικός των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών εντάχθηκε στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία και στα τέλη Σεπτεμβρίου μπήκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στη χώρα αυτή, υποστηρίζει ο αμερικανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης McClatchy επικαλούμενος πολλές ευρωπαϊκές πηγές.

Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί

Ένας θεατής κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος του Ζιλ Μπιανκί στο γκραν πρι της Σουζούκα, στιγμιότυπο το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες που κάλυπταν τηλεοπτικά τον αγώνα.

Τι απαντάει η υποψήφια στα καλλιστεία για τη γκάφα: Δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης φορέας του AIDS

Είναι πασιφανές ότι η ταλαίπωρη μέσα στο άγχος της δεν κατάλαβε τι τη ρώτησαν και νόμισε ότι "φορέας" εννοούσαν κάποιον οργανισμό που ασχολείται με φορείς του AIDS... γιαυτό κι εγώ δεν ξαναβάζω το βίντεο αφού αρκετά την ξέσκισαν 

Τη δική της απάντηση δίνει μέσω Facebook η υποψήφια για Μις Κύπρος, Νάταλι Ριάρ, για την «γκάφα» στην οποία υπέσεσε κατά τη διάρκεια των καλλιστείων.

ΑΘΛΟΣ! Ηλίθιοι πατριώτες της πο@τσας έτρεξαν στο ΣτΕ: Και αλλοδαποί στις στρατιωτικές σχολές, αν έχουν την ελληνική ιθαγένεια

[Αντί να περιμένουν να δούν μήπως λυθεί πολιτικά το θέμα, έτρεξαν σαν τους κάφρους που είναι, και το κατάφεραν... το ότι και να μην είχαν προσφύγει οι ηλίθιοι μπορεί να είχε προσφύγει κανας "τούρκος" δεν μειώνει τη μαλ@κία τους που "έλυσε" το θέμα μια ώρα αρχύτερα... βέβαια από κάτι τέτοιους ηλίθιους ή κάτι ΣΥΡΙΖΑίους αναρχοάπλυτους μπορεί να είναι και καλύτερα να μπει κανας αλβανός που έχει αποφασίσει να γίνει Έλληνας... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣτΕ Ή ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (που έδωσε πρώτος τη δυνατότητα) ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;]

Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας - Με μόνη προϋπόθεση την ελληνική ιθαγένεια, ανοίγουν οι πόρτες των στρατιωτικών σχολών σε Αλβανούς, Τούρκους, Ιρακινούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς κ.ά.

Κρανιδιώτης: Ο ΕΝΦΙΑ είναι το καλύτερο ''στέλεχος" του ΣΥΡΙΖΑ

Τις πολιτικές εξελίξεις και τον ΕΝΦΙΑ σχολίασε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατιώτης δίνει συνέντευξη ενώ δίπλα του σκάνε οβίδες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν στρατιώτη στο Νοβοσιμπίρσκ, ο οποίος είναι...τέρας ψυχραιμίας. Και αυτό γιατί την στιγμή που μιλάει στην τηλεόραση σκάνε οβίδες δίπλα του και οι συνάδελφοι τρέχουν για να κρυφτούν.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Από την Αμφίπολη το περιμένουμε, από το ναυάγιο των Αντικυθήρων θα μας έρθει;

Και ενώ περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να μάθουμε το μυστικό που θα αποκαλύψει η αρχαιολογική σκαπάνη στον τάφο της Αμφίπολης, το ναυάγιο των Αντικυθήρων και τα ευρήματα των επιστημόνων που συμμετέχουν στην έρευνα συγκεντρώνουν για μια ακόμη φορά το παγκόσμιο ενδιαφέρον. 

Κακουργηματική δίωξη κατά δύο προέδρων, ο ένας βουλευτής της ΝΔ, των “Ολυμπιακών Ακινήτων”

Ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του πρώην προέδρου της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα», Κωνσταντίνου Ματάλα (2008-09), ενώ ήδη διαβιβάστηκε στη Βουλή αίτημα άρσης της ασυλίας του διαδόχου του στη θέση, νυν βουλευτή Πέλλας της ΝΔ...

A.Σαμαράς: Με την καθέλκυση του «Πιπίνος» στέλνουμε μήνυμα ισχύος

​Πραγματοποιήθηκε σήμερα με κάθε επισημότητα η καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος» στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παρουσία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πέντε δισ. τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ -Πόσα θα αποφέρουν οι δημοπρασίες

Πέντε δισεκατομμύρια ευρώ έχει αποφέρει έως τώρα το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Συνολικά έχουν ολοκληρωθεί 18 αποκρατικοποιήσεις, ενώ άλλοι τόσοι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος!

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» νοσηλεύεται ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η Έλλη Στάη για να μας θυμίσει ότι ακόμα υπάρχει λέει «κλείδωσε την πόρτα και μου την έπεσε»... αλλά δεν λέει αν του'κατσε

Η Έλλη Στάη μιλά πρώτη φορά για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί τα πρώτα χρόνια της καριέρας της... προκειμένου να διαφημίσει την ύπαρξή της και τη δεύτερη σελίδα της που πάει επίσης άπατη...

Η δημοσιογράφος περιγράφει ένα περιστατικό που της είχε συμβεί σε νεαρή ηλικία:

Ο συγγραφέας του Τζέημς Μποντ, υπήρξε πράκτορας, γυναικάς και πολέμησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Μέχρι τα 44, που έγραψε την πρώτη κατασκοπευτική νουβέλα, ο Λονδρέζος συγγραφέας είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος και τραπεζίτης, είχε πάρει μέρος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε δημιουργήσει μια τρομερή φήμη σαν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. Το ποτό και το κάπνισμα ήταν πολύ καλοί φίλοι του, η μητέρα του τον υποτιμούσε συνεχώς και η σχέση με την γυναίκα του υπήρξε θυελλώδης.

«Έκλεβα τάφους και πήγαινα με άνδρες επί πληρωμή!»

Μπορεί ο Ζεράρ Ντεπαρτντιέ κατά καιρούς να μας έχει συνηθίσει σε σοκαριστικές δηλώσεις όπως το ότι καταναλώνει έως και 14 μπουκάλια ποτό την ημέρα, αλλά αυτή τη φορά το «τερμάτισε», αφού οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την αυτοβιογραφία του, είναι ανατριχιαστικές.

Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Δείτε το:

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Νέο ρεκόρ ΣΥΡΙΖΑ: Μέσος όρος... 60 χρονών η Νεολαία του Αλέξη

Μπορεί το ενδιαφέρον στην χθεσινή ημέρα της εκδήλωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να στράφηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, όμως, φαίνεται πως όσοι ενδιαφέρονταν να τον ακούσουν από κοντά δεν ήταν και τόσο... νέοι.

Η φωτογραφία που απομυθοποιεί την Μπελούτσι!

Η Ιταλίδα σταρ αποτελεί το όνειρο κάθε άντρα, αλλά πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία φωτογραφία της που… δεν την κολακεύει καθόλου!

«Χέρι» από την UNESCO στη Βρετανία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Η διακυβερνητική επιτροπή απηύθυνε σύσταση στην βρετανική πλευρά να εξετάσει την πρότασή διαμεσολάβησης για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε βότκα στο λαό...

O ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον έτοιμος για την εξουσία. Αφού έκανε και φεστιβάλ νεολαίας με… μοντέλα ξεπερνώντας σε ομορφιά την ΟΝΝΕΔ τότε είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει.

Μπύρα, μαγκιά, υφάκι, βότκα και πολύς χορός με…

ΦΩΤΟ-Λεβεντομαλ@κας: Λαμόγια και ευφυείς…σήμερα ορκιζόμαστε

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τον αγιασμό και την επαναλειτουργία της βουλής στέλνει ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο Σαμαράς στους βουλευτές

Ευδιάθετος και ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανέφερε ότι θα είναι μία καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας.

Δείτε τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή!

Απεικονίζεται ένας μυστηριώδης οργανισμός σε σχήμα δράκου - Σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο,τα οποία όπως επισημαίνουν, αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ζωής

Έκπληκτη, η επιστημονική κοινότητα μελετά μία φωτογραφία από το διάστημα όπου απεικονίζεται ένας μυστηριώδης οργανισμός σε σχήμα δράκου και επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα θεωρίες των ειδικών ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Χύθηκε ο καφές του Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής - Τι είπε

'Ανετος, χαμογελαστός και έτοιμος να ακούσει τα πάντα εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής αμέσως μετά τον αγιασμό.

Μόλις κάθισε όμως στο τραπέζι και του έβαλαν μπροστά τον καφέ του, χύθηκε με αποτέλεσμα να θεωρηθεί γούρι. 

Αυξήσεις σε δικαστικούς και ένστολους: Πόσα παραπάνω ευρώ θα δουν στους λογαριασμούς τους

Η αποκατάσταση του ύψους των αποδοχών των ένστολων θα ξεκινήσει από φέτος και μάλιστα από τον μισθό του Ιουλίου. Αυτό προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Τζάμπα οι επισκέψεις στο Άγιον Όρος και στο Βατικανό. Ο Τσίπρας δεν ασπάστηκε τον Σταυρό κλείνοντας το μάτι στους αναρχοάπλυτους

Ο άνθρωπος επένδυσε επικοινωνιακά στη θρησκεία. Εδώ μέχρι  στο Άγιον Όρος πήγε, όπου ζήτησε και έμεινε μόνος μόνος με την εικόνα της Παναγίας για να προσευχηθεί, κοτζάμ… Πάπα επισκέφτηκε (έστω κι αν ο Ποντίφικας δεν θέλησε καν να φωτογραφηθεί μαζί του) αλλά τον Σταυρό στη Βουλή δεν τον ασπάστηκε!

Ποια είναι η όμορφη ξανθιά βουλευτίνα, πρώην σύζυγος Μαγκριώτη, που κόλλησε δίπλα στον Σαμαρά στη Βουλή [εικόνες]

Mια νεαρή ξανθιά βουλευτίνα έκλεψε τις εντυπώσεις στο καφενείο της Βουλής, το πρωί της Δευτέρας αμέσως μετά τον αγιασμό. Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή της εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και το γεγονός ότι «κόλλησε» δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και δεν τον άφησε ούτε να... κουνηθεί. Ο λόγος για την Φωτεινή Αραμπατζή.

NBA: Νέο «χρυσοφόρο» τηλεοπτικό συμβόλαιο 24 δισ. δολαρίων!

Είναι γεγονός ότι το ΝΒΑ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα και το πιο εμπορικό τηλεοπτικό προϊόν, με το πιο χρυσοφόρο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τη μητέρα του στην καραμπόλα της Εγνατίας

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Φίλιππου Βέροιας για την τραγική ιστορία του 23χρονου τερματοφύλακα της ομάδας του χάντμπολ Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη στην πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία.