08 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Εννοείται πως η Ραχήλ που ζητούσε πίσω απ'τον Μαρκόπουλο την έδρα... δεν παραδίδει τη δικιά της

"Δεν παραδίδω την έδρα" δηλώνει η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Ραχήλ Μακρή λίγες ημέρες μετά την διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η βουλευτής Κοζάνης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "τέλειωσαν τα πουλιά και οι γλάροι, βουλευτής νομού Κοζάνης ανεξάρτητη και ελεύθερη". Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βορίδης για το "εμπάργκο" του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι

«Στη Δημοκρατία δεν επιλέγουμε του πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε τους εξοντώνουμε μέσα από μία διαδικασία απαγόρευσης και φίμωσης» δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στο «εμπάργκο» που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Είσαι άνεργος; Απάντα στη Μικρή αγγελία για βουλευτής στο «ΠΟΤΑΜΙ» !

Εντάξει τρολία είναι η αγγελία αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.... 

Μέσω «μικρών αγγελιών» αναζητά το «Ποτάμι», τους υποψήφιους που θα επανδρώσουν τα ψηφοδέλτια του στην επόμενη κοινοβουλευτική μάχη για την είσοδο στη Βουλή. Όσοι θέλουν να γίνουν βουλευτές -οι ίδιοι ή οι φίλοι τους- μπορούν να σπεύσουν, καθώς η βροχή προτάσεων που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, στο «Ποτάμι» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.

«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ-Βενιζέλος: Κανείς δεν με είπε Τούρκογλου (μόνο ο Παπανδρέου)

Αμφισβήτηση και χάος επικράτησε για ακόμη μια φορά στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με σημαίνοντα στελέχη και βουλευτές να έχουν σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ τους, αλλά και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επεισόδιο μεταξύ γύφτων και αστυνομικών στα Σπάτα

Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα
 
Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στα Σπάτα όταν Ρομά διαπληκτίστηκαν με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Την ώρα που έφταναν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι Ρομά έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ίχνη DNA 3 ατόμων στο διαμέρισμα του Σταμπούλου

Ίχνη DNA ατόμων, που είναι άγνωστα στην Αστυνομία, εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της Κυψέλης το οποίο είχε νοικιάσει ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία, Αντώνης Σταμπούλος.

Μέχρι και η τίγρης το έσκασε από τη Ρωσία του Πούτιν-Αυτομόλησε στην Κίνα [εικόνες]

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν την άφησε ελεύθερη, αλλά εκείνη δεν ένιωσε ότι του χρωστά ευγνωμοσύνη. Αντιθέτως, ακολουθώντας τα άγρια ένστικτά της, η Κίζια το έσκασε από τη Ρωσία και αυτομόλησε στην Κίνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Σταμάτη-Δραγασάκη για τον Μπαλτάκο

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αρκεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης και καμία φορά και μέτριος εκδότης, ένας εφοπλιστής, ένας φίλος του Πρωθυπουργού, για να ακυρωθεί ένας νόμος».

Ο εμπειρογνώμονας διαψεύδει τον οδηγό της νταλίκας: Δεν είχε πρόβλημα στα φρένα επί 23 χλμ.

Διαψεύδει τον Ρουμάνο οδηγό της νταλίκας, τουλάχιστονς ως προς το σκέλος του ισχυρισμού του που θέλει να αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα φρένα επί 23 χλμ. προτού θερίσει 30 αυτοκίνητα στην Εγνατία και σκοτώσει πέντε άτομα, o εμπειρογνώμονας που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Αυτές είναι οι περιοχές της ΑΟΖ της Κύπρου που δέσμευσε η Αγκυρα -Ο χάρτης των τουρκικών προκλήσεων [εικόνα]

Το «θερμόμετρο» στο κυπριακό έχει ανέβει στα ύψη, έπειτα από την απόφαση της Τουρκίας να δεσμεύσει περιοχές της κυπριακής ΑΟΖ, προκειμένου να κάνει σεισμογραφικές έρευνες. Περιοχές, που ήδη είχαν παραχωρηθεί σε κοινοπραξίες για γεωτρήσεις.

Tι είπε ο Τσε Γκεβάρα πριν τον ΠΣοφήσουν -Η αποκάλυψη κουβανού πράκτορα της CIA

Σαράντα επτά χρόνια από τον θάνατό του, η ζωή του και η δράση του εξακολουθούν να είναι η επιτομή της επαναστατικότητας και του ταξικού αγώνα. Ο Τσε Γκεβάρα, που παραμένει ένα σύμβολο αντίστασης, στις 9 Οκτωβρίου του 1967 έπεσε νεκρός στη Βολιβία. Φαίνεται, όμως, πως η ψυχή του εξακολουθεί να ζει.

ΚΛΑΨΤΕ! Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για επαναλειτουργία ΕΡΤ: Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι με το εποπτικό συμβούλιο που θα διορίζει η κοινωνία των πολιτών...

Ο   ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα την προγραμματική του πρόταση για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αυτή θα επαναλειτουργήσουν άμεσα τα τρία εθνικά κανάλια της ΕΡΤ ( με την ίδια ονομασία που είχαν και παλαιότερα), όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα αλλά και το δορυφορικό πρόγραμμα.

Αυστρία: Το 84% των πολιτών δεν θέλει η Τουρκία να ενταχθεί στην Ε.Ε.

Την αμετάβλητη, σαφή απόρριψη από την πλειονότητα των Αυστριακών, και μάλιστα κατά το πρωτοφανές ποσοστό 84%, της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταγράφει η τελευταία αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής, σύμφωνα με την οποία ο πληθυσμός της χώρας απορρίπτει επίσης -αν και σε αρκετά χαμηλότερο ποσοστό- την ένταξη χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

Ποινικές διώξεις για τους «μαϊμού» τυφλούς της Ζακύνθου -Στον πρώην νομάρχη και σε οφθαλμίατρο

Ο πρώην νομάρχης Ζακύνθου και ένας οφθαλμίατρος μπήκαν στο στόχαστρο για την υπόθεση των επιδομάτων τυφλότητας σε ανθρώπους που δεν είχαν σχετικά προβλήματα. Η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους, μετά από την ολοκλήρωση της προανάκρισης.

«Κόπηκε» από την Ευρωβουλή η "ΣΥΡΙΖΑία" υποψήφια επίτροπος της Σλοβενίας

Πρόκειται για κομμουνίστρια που χειροκροτούσε αντιευρωπαϊκά τραγούδια και έλεγε ότι η Σλοβενία δεν θα γίνει ποτέ Ελλάδα... Διαβάστε εδώ ποια είναι

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία την υποψηφιότητα της τέως πρωθυπουργού της Σλοβενίας Άλενκα Μπράτουσεκ για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως ανακοίνωσαν ευρωβουλευτές.

ΑΗΔΙΑ! Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!

Δίχως τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό Στίβεν Κόλινς, που παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με ανήλικα κορίτσια: η πρώην σύζυγό του δήλωσε ότι φαντασιωνόταν να κάνει στοματικό σεξ με το παιδί του!

Αυτή η 13χρονη είναι η πρώτη που θα στείλει η NASA στον Αρη!

Εκπαιδεύεται για να γίνει αυστροναύτης από τα 4 της χρόνια - «Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή» λέει η ίδια

Η Alyssa Carson είναι ένα φιλόδοξο 13χρονο κορίτσι, από τη Λουιζιάνα, και αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς αυτό που η NASA ψάχνει για την πρώτη απόβαση στον Αρη.

Η Ραχήλ άρχισε τα κολλητιλίκια με τους «συντρόφους» της

Χαρούμενη και ιδιαιτέρως ευδιάθετη εμφανίστηκε στο  καφενείο της Βουλής, η  Ραχήλ Μακρή μετά τη διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ.

Σαμαράς από το Μιλάνο: «Το 2015 η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα είναι ισχυρή και βιώσιμη»

«Στην Ελλάδα φεύγουμε πλέον από την κρίσιμη αλλά πολύ δύσκολη περίοδο των έξι ετών ύφεσης. Αυτό το τρίμηνο η οικονομία μας για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, γυρίζει σε θετικό πρόσημο και η ανάπτυξη το 2015 θα είναι ισχυρή και βιώσιμη» είπε την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Μιλάνο, όπου συμμετέχει στην Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για την Απασχόληση.

Μπουρδ@λο Καλών Τεχνών: «Βόλευαν» φίλες και ερωμένες εκτός ΑΣΕΠ - Ταξιδάκια χλιδής με λεφτά Δημοσίου

Διαφθορά, αδικαιολόγητη μεταφορά δημοσίιου χρήματος, αδικαιολόγητες πληρωμές, απάτη και απιστία είναι μερικές οι κατηγορίες που απευθύνουν διοικητικοί υπάλληλοι της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) εναντίον της Διοίκησης της σχολής και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (ΕΙΠ).

Σύγκρουση Σταμάτη με Δραγασάκη για τη διαπλοκή στη Βουλή

Το τέλος των μνημονίων αλλά και οι στρατηγικές κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μονοπωλούν τον πρώτο γύρο της συζήτησης στην Βουλή επί της προτάσεως της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν «ματώνουν» τα χακί σε καιρό ειρήνης

Σπαραγμός και θλίψη γεμίζει τις οικογένειες των αδικοχαμένων οπλιτών που έχασαν τη ζωή τους χθες στο πεδίο βολής του Βόλου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων βολών βαρέων όπλων Πεζικού, όταν διερράγη ο σωλήνας του όλμου που χρησιμοποιούσαν.

ΦΩΤΟ-ΑΠΘ: Μπάτε σκύλοι αλέστε...

Τραγικές εικόνες από το χώρο του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θεσσαλονίκης... οι γύφτοι έχουν στήσει τα τσαντήρια και άπλωσαν και μπουγάδα:

Τρεις τρόποι που θα αλλάξουν τελείως τα ταξίδια μας ως το 2024

Η ιστοσελίδα ταξιδιωτικών κρατήσεων Skyscanner κυκλοφόρησε μια έκθεση που προβλέπει πως θα είναι τα ταξίδια μας ως το 2024. Για τη σύνταξη της έκθεσης, το Skyscanner συνεργάστηκε με 56 εμπειρογνώμονες, που ανέλυσαν και παρουσίασαν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τους νέους συναρπαστικούς προορισμούς που θα διαμορφώσουν την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία κατά τα επόμενα δέκα χρόνια. Ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά μπορούμε να περιμένουμε στο προσεχές μέλλον:

ΒΙΝΤΕΟ-Airbus πετούν σε σχηματισμό

Πέντε αεροπλάνα Airbus A350-900 πετούν σε σχηματισμό σαν αεροπλάνα επιδείξεων.

Τα Airbus A350-900 πέταξαν σε σχηματισμό στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Οι 12 άθλοι του... Ηρακλή Πούτιν

Χθες ο Ρώσος Πρόεδρος έκλεισε τα 62 του χρόνια και ένας ρώσος καλλιτέχνης, ο Μάικλ Αντονοφ, εγκαινίασε μια έκθεσή του, που απεικονίζουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν ως Ηρακλή να μάχεται για το καλό της Ρωσίας.
Το λιοντάρι της Νεμέας. O Πούτιν σκοτώνει τρομοκράτες

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! O Μάκης Βορίδης πήρε το δαχτυλίδι από τον Αντώνη Σαμαρά

Πανικός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κίνηση του πρωθυπουργού να ορίσει τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη να εισηγηθεί αντ'αυτού σήμερα στη βουλή την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ-Αυτές είναι οι πιο όμορφες αστυνομικίνες του κόσμου

Με την παρουσία τους και τον "αέρα" τους οι αστυνομικίνες από όλο τον κόσμο κατάφεραν να... μαγέψουν το Ηράκλειο, έστω και για λίγες μέρες όσο, δηλαδή διήρκησε το συνέδριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μερες.

ΦΩΤΟ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ: "Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα έχουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας"

Η Μέρκελ και ο Σαμαράς του φταίνε... όχι η αστοχία υλικού ή ότι ατυχήματα συμβαίνουν πάντα και παντού!

«Αθάνατος θα μείνεις αίμα από το αίμα μου» έχει γράψει στη φωτογραφία του γιου του που έχει αναρτήσει στο Facebook ο Δημήτρης Μεζάλας, ο τραγικός πατέρας που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πόσο άδικα «έφυγε» το μοναχοπαίδι του.

Βέτο Πανάρα στον Τσίπρα για τη Ραχήλ

Δυσοίωνο προβλέπεται το πολιτικό μέλλον της βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, η οποία αποτελεί από χθες παρελθόν για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Lady Gaga: Είπα ένα ψεματάκι στους Έλληνες

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο ΟΑΚΑ, η Lady Gaga εντυπωσίασε όλους τους Έλληνες με τις γνώσεις της για τη χώρα μας. Έλα όμως που δεν ήταν όλα αλήθεια.

Ξεμπροστιάζει τους Μπαλασόπουλους, που αυτή τη στιγμή κλείνουν το κέντρο της Αθήνας, για τις συμβάσεις

Ρίχνει τις μάσκες της ΠΟΕ-ΟΤΑ (η οποία αυτή τη στιγμή έχει αποκλείσει το Σύνταγμα, λόγω συγκέντρωσης στη Βασιλίσσης Σοφίας) στο θέμα του ελέγχου των συμβάσεων στους Δήμους, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απορρίφθηκε το αίτημα των προφυλακισμένων της ΧΑ για παρουσία τους στη Ψήφο Εμπιστοσύνης

Απορρίφθηκε το αίτημα των προφυλακισμένων στον Κορυδαλό βουλευτών της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στην τριήμερη διαδικασία στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Κατέλαβαν το γραφείο του Μπουτάρη

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποίησαν νωρίτερα εργαζόμενοι του κεντρικού δήμου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση και τον επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Φαν του Άδωνι Γεωργιάδη και ο Σάκης Ρουβάς (ΦΩΤΟ)

Κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί...

Ασταμάτητος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόλαβε να παρευρεθεί και στην εκδήλωση της πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν στο Ηρώδειο με αζέρικες μελωδίες και παραδοσιακούς χορούς.

Αμφίπολη: Σκάβουν με το κουταλάκι ψάχνοντας τον τάφο στο υπόγειο

Με αμείωτη ένταση αλλά με πολύ προσεκτικές κινήσεις συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον τάφο της Αμφίπολης με τους αρχαιολόγους να προσπαθούν να ανακαλύψουν τα καλά κρυμμένα μυστικά του τύμβου. Οι εργάτες που βρίσκονται και εργάζονται στα έγκατα του λόφου Καστά αφαιρούν από το εσωτερικό του τάφου αμέτρητες ποσότητες άμμου -από τον ποταμό Στρυμόνα.

Η Ryanair εγκατέλειψε στην Κέρκυρα 40 Βρετανούς τουρίστες - Ξέμειναν από λεφτά, φάρμακα, ενώ δύο απολύθηκαν από τη δουλειά τους

Εγκλωβισμένοι αλλά και... παρατημένοι στην Κέρκυρα παραμένουν από την περασμένη Κυριακή  40 Βρετανοί τουρίστες. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ryanair ακύρωσε τις δυο προγραμματισμένες πτήσεις από το νησί των Φαιάκων προς το Μάντσεστερ και το Οσλο Ριγκ λόγω της κακοκαιρίας. Ωστόσο, αν και ο καιρός έφτιαξε δεν ναύλωσε αεροπλάνα για να μπορέσουν οι Βρετανοί να γυρίσουν σπίτια τους, αφήνοντάς τους περισσότερους από αυτούς, όπως οι ίδιοι καταγγέλουν, να περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

O Βαρτζόπουλος εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ψυχίατρο και γιατί έχει μαζέψει το «Νεάντερνταλ ΠΑΣΟΚ»

Του Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ψυχιάτρου, πρώην γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης

Δράττομαι της ευκαιρίας του άρθρου μου αυτού για να εξηγήσω κάποια πράγματα που προκάλεσαν μέγα θόρυβο, μετά από προχτεσινές δηλώσεις μου σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ας μη βιαστεί κάποιος και σκεφθεί κάτι περί ανασκευής, δεν θα πάρω τίποτε πίσω.

Με σταθερό κόστος η άντληση 1,14 δισ. ευρώ από 6μηνα έντοκα

Το ποσόν των 1,137 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό Δημόσιο, μέσω δημοπρασίας εξάμηνων έντοκων γραμματίων, με αμετάβλητο επιτοκιακό κόστος.

Καταδικάστηκαν 17 άτομα για κατασκοπεία στα Σκόπια -Φέρονται να έδιναν πληροφορίες και στην Ελλάδα

Δικαστήριο των Σκοπίων έκρινε ενόχους τουλάχιστον 17 άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα κατασκοπείας, σε μια δίκη που για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας διεξήχθη με κλειστές πόρτες.

Δείτε τις “κλεμμένες” φωτογραφίες και της Κέλι Μπρουκ...

Το γνωστό μοντέλο από την Αγγλία έπεσε κι αυτή θύμα των χάκερς που στοχεύουν τις διάσημες και αποκαλύπτουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η... “διαρροή” αποκαλυπτικών φωτογραφιών των πλέον γνωστών μοντέλων, ηθοποιών, γενικότερα σταρ του θεάματος και του τραγουδιού.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην απεργία στο "Κόκκινο"

Ως μείζον πολιτικό ζήτημα θεωρεί την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην απεργία των εργαζόμενων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Star.

Βολές Σγουρού κατά Δούρου για τον ΧΥΤΑ Φυλής

Σκληρή κριτική στην πρόθεση της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου να κλείσει το ΧΥΤΑ Φυλής άσκησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο προκάτοχός της Γιάννης Σγουρός.

Κομισιόν: Εξανεμίσθηκε η αισιοδοξία για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ

Για ανακοπή της ενταξιακής πορείας της ΠΓΔΜ κάνει λόγο ο αρμόδιος επίτροπος για της διεύρυνση της Ε.Ε. Στέφαν Φούλε, λίγο πριν από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης προόδου της γείτονος χώρας.

Η φωτογραφία από το γάμο στη Σαντορίνη που έγινε παγκόσμιο viral

Oταν ένα ζευγάρι έρχεται από την άλλη άκρη της Γης για να κάνει το γάμο του στη Σαντορίνη, αυτό που ονειρεύεται είναι φωτογραφίες τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο, το ηφαίστειο και τις λευκές στέγες. Οχι με έναν τύπο που κάνει παρκούρ να πετά πάνω από το κεφάλι του...

Σε ρόλο ομοφυλόφιλης η κόρη του Αρσένη

Μια γυναίκα που παλεύει με το πάθος της για μια άλλη γυναίκα υποδύεται η Αμαλία Αρσένη στην παράσταση "Μετρώντας τα φορέματά της".

Δείτε τον πρώτο πλειστηριασμό κατοικίας στο Internet για φορολογικά χρέη

Μεζονέτα στο Μαρκόπουλο βγαίνει σε πλειστηριασμό στο τέλος του μήνα, σε τιμή μόλις 169.600 ευρώ, λόγω χρεών στην Εφορία.

ΒΙΝΤΕΟ-Καγκουρό παίζουν μποξ μέχρι τελικής πτώσης

Τα καγκουρό μπορεί να είναι χαριτωμένα, αλλά δεν είναι τυχαίο, που τα έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με το μποξ.

Το μποξ δεν είναι άθλημα αποκλειστικά για ανθρώπους. Όσοι δε το πιστεύετε δείτε το πιο κάτω βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο καγκουρό.

Και ξαφνικά γίναμε... νονοί!

Η άμυνα μας δε τα πάει και πάρα πολύ καλά φέτος οπότε βρέθηκε η λύση εσωτερικά! Καιρός λοιπόν να βαφτίσουμε το κέντρο μας άμυνα!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί Βορίδη-Γεωργιάδη ως “αδύναμους κρίκους”

Τη στρατηγική της πολιτικής στοχοποίησης του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη φαίνεται ότι επιλέγει για το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι τα δυο πρώην στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού μπορούν να εξελιχθούν σε “αδύναμους κρίκους” για τη Νέα Δημοκρατία, στον δρόμο προς την κάλπη.

Ως την Παρασκευή το σχέδιο νόμου για τις 100 δόσεις στην εφορία: Ποια τα νέα δεδομένα

Αγώνα δρόμου μέσω ανταλλαγής email με την Τρόικα για να προλάβουν να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν άμεσα τη ρύθμιση με τις έως και 100 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, δίνουν πλέον στην κυβέρνηση.