10 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Γνωστό μοντέλο έχει κάνει το όνομα του Γιώργου Σαμαρά tattoo στο επίμαχο σημείο!

Είναι μια από τις άγνωστες, γνωστές σχέσεις του Γιώργου Σαμαρά.

Όταν λοιπόν ο ποδοσφαιριστής έμενε στο Ηράκλειο της Κρήτης, οπού έπαιζε στην ομάδα του ΟΦΗ, είχε σχέση με την...

Κρατούσαν στεφάνι με επιγραφή οι Καρυάτιδες;

Μια ανάλυση με πολύ ενδιαφέρον...
 
Ο σχεδιαστής-ζωγράφος Γεράσιμος Γερολυμάτος, ο οποίος είχε καταπλήξει τους πάντες με την πρώτη του σχεδιαστική απεικόνιση του τάφου, παρουσίασε στο προσωπικό του blog, νέα σχέδια αναπαράστασης της πύλης της Αμφίπολης και των Καρυάτιδων με βάση τα επίσημα στοιχεία των διαστάσεων που έχει δώσει η αρχαιολογική ομάδα και το ΥΠΠΟΑ.

Τι αποκάλυψε η μελέτη της τέφρας για τον Φίλιππο τον Β'

Νεκρική μάσκα φορούσε ο μακεδόνας βασιλιάς - Από τι έπασχε ο άντρας που τάφηκε στον τάφο και γιατί ερευνητές φυσιολογίας και αρχαιομετρίας τον ταυτίζουν με τον πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου - Τι λένε για την γυναίκα που ήταν θαμμένη μαζί του

Τρεις δεσμευτικές προσφορές για 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Τρία επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν επενδυτικό ενδιαφέρον για την χρήση, λειτουργία και εκμετάλλευση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας για 40 χρόνια.

Η ώρα της μεγάλης μάχης στη Βουλή - Ποιοί θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Οι ανεξάρτητοι θα δείξουν εάν πάμε σε εκλογές

- Η κυβέρνηση έχει σίγουρα 155 ψήφους εμπιστοσύνης μετά και την επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη
- Από τους 23 ανεξάρτητους βουλευτές οι περισσότεροι έχουν δηλώσει πως δεν θα ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης
- Πάνω από 10 βουλευτές ανεξάρτητοι και προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ ζητούν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης
- Ερώτημα η στάση των δύο βουλευτών. Μ. Ανδρουλάκη και Μ. Ιατρίδη

ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ! Μήνυμα κρατουμένων Κορυδαλλού: Αν πεθάνει ο Σταμπούλος, θα υπάρξουν συνέπειες

“Ο θάνατος ενός κρατουμένου από απεργία πείνας και δίψας θα έχει συνέπειες που δεν μπορούν να προβλέψουν” προειδοποιούν το υπουργείο Δικαιοσύνης, με ανακοίνωσή τους, οι κρατουμενοι στην Α' Πτέρυγα Κορυδαλλού.

Προφυλακιστέος ο Μισούνοφ: "Στημένη δουλειά από Σκοπιανούς"

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Παρασκευή (10/10), με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη, Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή 1,6 κιλών κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

ΝΑ ΕΝΑ ΚΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «180»: «Παρούσα» η Κατερίνα Μάρκου για την ψήφο εμπιστοσύνης

Η ανεξάρτητη βουλευτής υποστηρίζει πως «μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν»

«Παρούσα» στην κρίσιμη ψηφοφορία που θα κρίνει το εύρος της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η κυβέρνηση από την Ολομέλεια, δηλώνει η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου με ανακοίνωσή της.

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του "Μητσάρα"

Η αγαπητή φιγούρα των Ελληνικών γηπέδων
 
Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr,  η εμβληματική και τόσο αγαπητή φιγούρα των Ελληνικών γηπέδων, που έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός «Μητσάρας» είχε καταγωγή από τη Γορτυνία!

ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι: Συνελήφθη η αδελφή των Ξηρών

Κρατείται στο Α.Τ. Εξαρχείων

Στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κρατείται η αδελφή του Χριστόδουλου και του Σάββα Ξηρού.

ΠΑΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!Μέτρα ανακούφισης: Αύξηση δόσεων για τα χρέη ανακοινώνει ο Σαμαράς!

Την επόμενη εβδομάδα η ρύθμιση στη Βουλή για μια "δέσμευση", αφού δεν δίνει "υποσχέσεις", του Αλέξη Τσίπρα....
  
Ένα πολύ σημαντικό μέτρο για την ανακούφιση των οργανισμών θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς. Ο λόγος για την αύξηση...

Νύφη έμεινε έγκυος στο μπάτσελορ πάρτι της από τον νάνο που της έκανε στριπτίζ

Θέμα συζήτησης στην Ισπανία έχει γίνει η νεαρή γυναίκα που απάτησε τον άνδρα της στο μπάτσελορ πάρτι που έκανε λίγο πριν το γάμο της, με ένα νάνο, από τον οποίο έμεινε και έγκυος.

Οι «300» είναι η αγαπημένη ταινία του Gerard Butler

Ο ρόλος του Λεωνίδα σημάδεψε τον γνωστό ηθοποιό, καθώς τον καθιέρωσε ως σταρ του Hollywood

Την ταινία «300» όπου έπαιζε το ρόλο του αρχαίου Σπαρτιάτη Λεωνίδα ξεχωρίζει ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler ως την αγαπημένη της καριέρας του. Η αρχαιοελληνική ταινία τον καθιέρωσε ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του Hollywood και από βέβαια εκτίναξε το κασέ του στα ύψη.

Μπυραρία στη Μαδρίτη… τιμά τον Λουκάνικο!

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του «θρυλικού» σκύλου Λουκάνικου μία μπυραρία στη Μαδρίτη αποφάσισε να τον τιμήσει, αλλάζοντας το όνομά της. Από σήμερα ονομάζεται «Λουκάνικος».

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Μαζιώτης (video)

Υπό από άκρα μυστικότητα και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ο κρατούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας, Νίκος Μαζιώτης, από τις φύλακες Διαβατών.

Έσυραν βιαστή σε κρεοπωλείο και του έκοψαν το πέος! (ΦΩΤΟ)

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι της πόλης Ραγιαστάν της Ινδίας, όπου τιμώρησαν με... ευνουχισμό έναν άνδρα που αποπειράθηκε να βιάσει μια έφηβη. 

Το περιστατικό είναι παράδοξο, με δεδομένο ότι στην Ινδία οι ομαδικοί βιασμοί γυναικών και ανήλικων κοριτσιών είναι καθημερινό φαινόμενο!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ; ΑΦΟΥ ΤΑ'ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ! Jennifer Lawrence: Εμφάνιση χωρίς σουτιέν

Η 24χρονη Lawrence πήγε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt που αποκάλυπτε το στήθος της καθώς από μέσα δεν είχε φορέσει σουτιέν

Νερό στο μύλο των διάφορων κακοπροαίρετων ρίχνει η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence, η οποία μετά το περιβόητο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες εμφανίζεται δημόσια έτσι όπως δεν θα έπρεπε να κάνει-για την ώρα τουλάχιστον.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ! Φοιτητές ΣΥΡΙΖΑ Χάρβαρντ: Οι ΗΠΑ μεγαλύτερη απειλή από τους τζιχαντιστές!

Καρπούνται ότι προσφέρουν οι ΗΠΑ αλλά τους φταίνε για το ότι οι κάφροι αποκεφαλίζουν άσχετους ανθρώπους. Κι όμως υπάρχουν τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι θα υπήρχε Χάρβαρντ αν η πολιτική των ΗΠΑ δεν ήταν αυτή που είναι και αν δεν πούλαγαν όπλα σε όλο τον πλανήτη! Ο πλούτος που παράγει η πώληση όπλων είναι αυτός που συντηρεί τα Χάρβαρντ στα οποία φοιτούν βλαμμένοι σαν του λόγου τους...

«Η Αμερική είναι μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη, παρά το ISIS (κράτος της Συρίας και του Λεβάντε)», απαντούν φοιτητές από το φημισμένο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, Χάρβαρντ, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο!

ΒΛΑΜΕΝΕΣ! Οι έφηβες που έφυγαν από την Αυστρία για να γίνουν τζιχαντίστριες, τώρα το μετάνιωσαν

Ζουν στη Συρία και είναι πλέον παντρεμένες και έγκυες με τζιχαντιστές

Στις 10 Απριλίου του 2014, η 16χρονη Samra Kesinovic και η 15χρονη η Sabina Selimovi εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους και τα σπίτια τους στη Βιέννη της Αυστρίας και ταξίδεψαν ως τη Συρία με μοναδικό σκοπό να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

ΕΠΙΚΟΣ Καράμπελας: Με τον Σαμαρά και οι τυφλοί βρήκαν το φως τους

«Με την κυβέρνηση Σαμαρά αρκετοί πολίτες ξαναβρήκαν την όρασή τους» δήλωσε  από το βήμα της Βουλής, ο Γιάννης Καραμπέλας αναφερόμενος στο έργο  της κυβέρνησης , το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά  πρέπει να  συνεχιστεί.

Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικός κλέβει 1.300 δολάρια από περαστικό και τον ψεκάζει με σπρέι πιπεριού

Η αστυνομική αυθαιρεσία στις ΗΠΑ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης κατηγορείται ότι έκλεψε 1.300 δολάρια κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχουν ενός περαστικού στο Κόνεϊ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ!

Μια απίστευτη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η Red Bull θα αποζημιώσει με 13 εκατ. δολάρια τους πελάτες της, επειδή το γνωστό ποτό της δεν... βγάζει φτερά!

Εάν πίνεις Red Bull επί 12 συναπτά χρόνια και δεν έχει βγάλει ακόμα φτερά, τότε θα λάβεις ένα μέρος των αποζημιώσεων που η εταιρεία θα αναγκαστεί να δώσει στους καταναλωτές για την παραπλανητική διαφήμισή της.

Τόμσεν: Δεν είναι ασφαλής η πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές -Δεν μας έχουν πει για ακύρωση του δανείου

Μόνο διπλωματική δεν ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Πολ Τόμσεν για να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις αναφορικά με τη δυνατότητα της Ελλάδας να «απογαλακτιστεί» νωρίτερα από τη χρηματοδότηση του Ταμείου και να αντλήσει κεφάλαια από τις αγορές για την κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών.

Βούλτεψη: Παραμύθια της Χαλιμάς

«Οι …"αποκαλύψεις" αποδείχθηκαν παραμύθια της Χαλιμάς», τονίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο κάνει λόγο για «χαριστικές διατάξεις που πέρασαν με τροπολογίες».

Ραχήλ: Χαίρομαι που σας διδάσκω

Τον Νίκο Νικολόπουλο "φωτογράφισε" εμμέσως πλην σαφώς η Ραχήλ Μακρή με σχόλιό της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Παραβιάσεις στο διαγωνισμό για το Ελληνικό εντόπισε το Ελεγκτικό Συνέδριο

Παραβιάσεις της νομοθεσίας στο σκέλος που σχετίζεται με ουσιώδεις τροποποιήσεις των όρων της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη παραχώρηση του Ελληνικού, εντοπίζει ο αντεπίτροπος του ΣΤ΄Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου όπου συζητήθηκε σήμερα η προσφυγή του ΤΑΙΠΕΔ κατά της απόφασης  του Ζ΄κλιμακίου του ανώτατου δικαστηρίου η οποία  φρέναρε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Αννα Καραμανλή:Ζούμε ένα πολιτικό déjà vu λες και γυρίσαμε πίσω στις δεκαετίες του 80 και του 90

"Βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2014 με τη χώρα και τους πολίτες της να περιμένουν από εμάς,  που τους εκπροσωπούμε, να αποδείξουμε με τις τεκμηριωμένες θέσεις αλλά και τις λογικές αντιπαραθέσεις μας ότι πάνω και πέρα από όλα βάζουμε το δικό τους συμφέρον και όχι το δικό μας, είτε μιλάμε για κόμματα είτε για πολιτικά πρόσωπα.¨ τόνισε η Αννα Καραμανλή

Τουλάχιστον τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές των ωεκασμένων εντάσσονται από τώρα στους «180»

Το λιγότερο (στην κυριολεξία!) τέσσερις νυν ανεξάρτητοι βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πρόκειται να συνδράμουν στην κυβερνητική προσπάθεια για τη συγκέντρωση των 180 ψήφων στην Εθνική Αντιπροσωπεία, για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε ο τόπος να μην οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

ΡΑΧΗΛ, ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Ροζ το δημαρχείο της Ξάνθης για καλό σκοπό

Με ροζ χρώμα θα φωτιστεί στις 16 Οκτωβρίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, το Δημαρχείο της Ξάνθης, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Mια φωτογραφία απεικονίζει τις ποδοσφαιρικές διαφορές Αγγλίας - Σαν Μαρίνο

Από τη μια οι δεκάδες χιλιάδες λίρες και από την άλλη λογιστές, πωλητές, εργάτες...

Το χάσμα στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις με τα μικρά κρατίδια της Γηραιάς Ηπείρου στο ποδόσφαιρο μοιάζει αδιανόητο να κλείσει. Το ζευγάρι Αγγλία-Σαν Μαρίνο είναι απολύτως ενδεικτικό...

Εντυπωσιακή ΦΩΤΟ: Η ισχυρότερη καταιγίδα της χρονιάς από το διάστημα

Μια εντυπωσιακή εικόνα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατέγραψε ο αστροναύτης της NASA, Reid Wiseman.

Ο Ρώσος καθηγητής που σκότωνε για να νιώσει σεξουαλική ευχαρίστηση

Στις 22 Δεκεμβρίου του 1978, ο 42χρονος Αντρέι Τσικατίλο περπατούσε στους δρόμους της περιοχής Σάκτι στη Ρωσία. Από μακριά είδε τα μαύρα μαλλιά ενός μικρού, όμορφου κοριτσιού. Πλησίασε το κορίτσι και άρχισε να της μιλά. Την έλεγαν Γιελένα Ζακοτνόβα, ήταν 9 χρονών και λάτρευε τις τσιχλόφουσκες. Για κακή της τύχη, στην τσέπη του Τσικατίλο βρισκόταν ένα πακέτο τσίχλες, σπάνια λιχουδιά στη σοβιετική Ρωσία του ’70.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ο Καμμένος διάβασε στη Βουλή «στοιχεία» από photoshopιά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Στον καραγκιόζη υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ jodi.graphics που παραποιεί στατιστικά και φτιάχνει ωραίες photoshopιές παραπλανώντας μέσω της εικόνας, έχουμε αναφερθεί επανειλλημένα (εδώ και εδώ πχ.). Η γνωστότερη τρολιά είναι μια δήθεν αφίσα που βρίσκεται σε στάσεις λεωφορείων στο Λονδίνο και την οποία παρότι φέρει επάνω δεξιά την υπογραφή του φαρσέλ του ΣΥΡΙΖΑ οι ψεκασμένοι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι αναπαράγουν σαν πραγματική εδώ και 7-8 μήνες!! Τότε μιλάγαμε για τους ψεκασμένους ψηφοφόρους που αναπαρήγαγαν τα ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑίου... δεν φανταζόμασταν όμως ότι ο "ΠΡΩΑΙΔΩΣ" Πάνος Καμμένος θα αναφέρει στη Βουλή την τρολιά του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας μάλιστα στα πρακτικά και την ενλόγω photoshopιά την οποία λέει του έστειλαν χθες από το Λονδίνο!!! Για να φανταστείτε πόσο άρρωστος ψεύτης είναι, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να του την έστειλε κανείς από το Λονδίνο μιας και εκεί δεν υπάρχει... τόσο απλά!

Έλεος ρε αστείοι εκεί τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ! Δεν βρίσκεται ένας να τον προφυλάξει να μη λέει ότι μαλ@κία του κατέβει;

Δείτε τον τι είπε στη Βουλή και δείτε φώτο από την τρολιά του ΣΥΡΙΖΑ



stasi-4
stasi-3
stasi-2
Ποιος αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό;
paris-ad-stats
Ποιος αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό;
stats-gr

Επάγγελμα Αριστερός: Το πτυχίο το παραλαμβάνεις σπίτι σου αν λες του γύφτους "Ρομά"

Κάποτε η έκφραση «ανανεωτική αριστερά» είχε τη σημασία της. Συσπείρωνε όσους αριστερούς είχαν πάρει τις αποστάσεις τους από τον λεγόμενο «υπαρκτό σοσιαλισμό». Τον αντιμετώπιζαν ως κακοποιημένη εκδοχή ενός ιδανικού στο οποίο εξακολουθούσαν να πιστεύουν. Δυσκολεύονταν βέβαια να εξηγήσουν πώς αυτό το ιδανικό με όποιον τρόπο και όπου κι αν εφαρμόστηκε κακοποίησε βάναυσα τις περισσότερες φορές τις κοινωνίες, όμως τότε, τη δεκαετία του εβδομήντα, η ακτινοβολία του ευρωκομμουνισμού ήταν ισχυρή.

Υμνοι γερμανίδων αρχαιολόγων για Αμφίπολη: "Δεν υπάρχει Γερμανός που να μην ενδιαφέρεται για τον Μέγα Αλέξανδρο"

Τα... θαύματα της Αμφίπολης, αλλά και γενικότερα η φυσιογνωμία του Μέγα Αλέξανδρου έχουν τραβήξει τα βλέμματα των γερμανών (και όχι μόνο) με αποτέλεσμα να ενδιαφέρονται άμεσα για τις εξελίξεις.

Νέα αύξηση επισκεπτών και εσόδων στα ελληνικά μουσεία

Αύξηση 27,7% καταγράφηκε τον Ιούνιο φέτος στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 30,1%. Κατά το 6µηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου, παρατηρείται αύξηση 20,2% στους επισκέπτες των μουσείων και αύξηση 26,6% στις εισπράξεις, σε σχέση µε την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Δημοσκόπηση Μetron Αnalysis: Πάλι καλά! Μόνο 5,9% δίνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ο Φαναράς

Ακόμη μια δημοσκόπηση – κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου η μέτρηση της metron analysis, για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Σύμφωνα με αυτή τo ΠΑΣΟΚ βρίσκεται οριακά πάνω από το 3% και εάν αυτή η πτωτική πορεία συνεχισθεί είναι πολύ πιθανό τελικά το ιστορικό κόμμα της Δημοκρατικής Παράταξης να μείνει εκτός Βουλής!

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: Έκανα αμαρτίες και τις πληρώνω τώρα που κάθομαι δίπλα στην Ραχήλ

Διευκρινίσεις για την κόντρα του με τη Ραχήλ Μακρή έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με την κ. Μακρή αλλά με τους πολιτικούς «τύπου Μακρή», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως στη Bουλή «έχουμε τα πλείστα όσα λουλούδια».

Χρυσή Αυγή: Μας ψεκάζουν με αλουμίνιο, το κουτσομπολιό κάνει κακό και τα βουντού στους πακιστανούς!

Φαίνεται πως οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής έχουν αποδυθεί σε έναν ιδιότυπο «αγώνα» της πιο ευφάνταστης εντολής και προτροπής προς τα μέλη της. Οι, δε, εσωτερικές ανακοινώσεις για τα... τρέχοντα θέματα προκαλούν, τουλάχιστον θυμηδία.

Ο Λυκαβηττός στο σκοτάδι: Τι συμβαίνει και ο λόφος δεν έχει φωτισμό εδώ και τρεις νύχτες

Εδω και τρεις νύχτες το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, αλλά και μεγάλο μέρος της νοτιοδυτικής πλευράς του Λυκαβηττού βυθίζεται στο σκοτάδι.

Το σχέδιο Σαμαρά (λέμε τώρα...) - Διώχνει την τρόικα - Η συμφωνία για το χρέος - Η πρόσκληση του Τσίπρα στο Μαξίμου

Στη φάση της εφαρμογής βρίσκεται το σχέδιο του Α. Σαμαρά, τόσο για την ελληνική οικονομία όσο και για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το σχέδιο του Πρωθυπουργού, που θα ξεδιπλωθεί από την Κυριακή συμπυκνώνεται στα εξής: