11 Οκτωβρίου 2014

Οι 10 καλύτερες σκηνές αποπλάνησης (VIDEO)

Οι αποπλανήσεις γίνονται επιστήμη μέσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες, πάνω στο πανί..

Από το Girl Next Door μέχρι και το Cruel Intentions αυτές είναι οι σκηνές που μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Μια ανάσα από τον τέταρτο θάλαμο στην Αμφίπολη: Δεν αποκλείονται νέες ανακοινώσεις την Κυριακή

Βήμα-βήμα και πόντο-πόντο η Κατερίνα Περιστέρη και η ομάδα της προχωρούν ολοένα και πιο κοντά στον τέταρτο θάλαμο στον οποίο ελπίζουν πως θα βρουν πολλές απαντήσεις γύρω από τον περιβόητο «ένοικο» του τύμβου της Αμφίπολης.

H άγνωστη αλληλογραφία του Κώστα Ταχτσή: Αμφιφυλόφιλος και ακόρεστος νυμφομανής

Άγνωστες πτυχές του ταραχώδους και τραγικού βίου του μεγάλου συγγραφέα Κώστα Ταχτσή περιλαμβάνονται στο βιβλίο του πανεπιστημιακού, ερευνητή και συγγραφέα Γιάννη Νικολακάκο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οδός Πανός.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (12 Οκτωβρίου 2014)

"Άναψαν" τα φρένα νταλίκας στην Εγνατία - (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ηταν λίγο μετά τις 19.00 σήμερα το απόγευμα όταν οδηγός τουρκικής νταλίκας που κινούνταν στην Εγνατία Οδό λίγο πριν την έξοδο των Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα διαπίστωσε πως απο το όχημα του έβγαιναν καπνοί...

Προσοχή στη συλλογή μανιταριών συνιστούν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας

Εκκληση να σταματήσουν τη συλλογή άγριων μανιταριών όσοι δεν έχουν επαρκείς γνώσεις απευθύνουν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας, με αφορμή δύο πρόσφατα περιστατικά συλλογής άγριων μανιταριών με δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! Σάλος στις ΗΠΑ: Δικαστήριο νομιμοποίησε τις «κρυφές» φωτογραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικών

Απίστευτο και όμως νομικά κατοχυρωμένο είναι πλέον το... σπορ των λογής ηδονοβλεψιών να τραβούν «κρυφές» φωτογραφίες κάτω από τις κοντές φούστες των γυναικών.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το άγριο φονικό στην Καισαριανή - Χρήστης ναρκωτικών το θύμα

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ ήδη ταυτοποιήθηκε το πτώμα του άνδρα που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 8 το πρωί στο Άλσος της Καισαριανής, στην οδό Δημητρίου Καραμολέγκου, απέναντι από το νεκροταφείο της περιοχής.

Παγκόσμιος ο Μπουγιούρης στην Ιστιοπλοΐα!

Περήφανη η Ελλάδα για τον Συριανό πρωταθλητή - Μεταξύ 500 αθλητών από 37 χώρες ήρθε πρώτος τοποθετώντας τη χώρα μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου

Ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας laser master στο Hyeres της Γαλλίας με τον Αντώνη Μπουγιούρη να παίρνει την πρώτη θέση, κάνοντας την Ελλάδα και την Σύρο υπερήφανη, τοποθετώντας την στο υψηλότερο σκαλί παγκοσμίως. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 500 αθλητές από 37 χώρες, αριθμός που αποτέλεσε ρεκόρ.

Ποιος τηλεφωνητής που έφτασε μέχρι υπουργός και Δήμαρχος πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά του;

Επί 12 χρόνια υπήρξε ο πανίσχυρος δήμαρχος Ηρακλείου, αφού είχε περάσει και από το υφυπουργείο αθλητισμού, αλλά στις τελευταίες εκλογές υπέστη πανωλεθρία. Ο λόγος για τον...

Ο άλλος πέθανε απ'το μεθύσι και τα σαϊνια οι σκοπιανοί διέγνωσαν Έμπολα... έτσι βρήκαν και ότι έχουν το DNA του Μ.Αλέξανδρου

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από εξειδικευμένο εργαστήριο της Γερμανίας ήταν αρνητικά

Δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον ιό του Έμπολα ο Βρετανός που πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο των Σκοπίων.

Δις ισόβια σε αλλοδαπό για τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων στην Κεφαλλονιά

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορούνταν για τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων γυναικών στην Κεφαλλονιά.

Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Γάλλος βιντεοσκοπούσε παρανόμως αρχαία με τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο

Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο επιστράτευσε ένας 73χρονος Γάλλος, προκειμένου να βιντεοσκοπήσει αρχαιολογικό χώρο στη Χάλκη. Έγινε αντιληπτός όμως και συνελήφθη

ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα κατέγραψε διαρρήκτη να δοκιμάζει γυναικεία εσώρουχα

Αδυναμία στα… γυναικεία εσώρουχα φαίνεται πως είχε ο διαρρήκτης που εισέβαλε σε διαμέρισμα στο Σικάγο. Μάλιστα όχι μόνο τα δοκίμασε αλλά όπως θα δείτε καμάρωνε κιόλας.

ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Οι ρώσοι τρώνε ακόμα και κροκόδειλο -Το εμπάργκο τους έχει γονατίσει

Οι ρώσοι, με πρώτο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, διατείνονταν πως αυτοί που θα μετανιώσουν από τοπ εμπάργκο που τους επιβλήθηκε θα είναι οι ευρωπαίοι. Επί του παρόντος, όμως, αυτή που βρίσκεται στη γωνία είναι η Ρωσία.

Κότα λυράτη ο Τσίπρας – Δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε ένα όνομα Νταβατζή στην Βουλή

Αξιολύπητη η εικόνα του Τσίπρα χθες στην Βουλή.

Αφού παρά την  φημολογία των τελευταίων ημερών, περί καταγγελιών και αποκαλύψεων για τους Νταβατζήδες και την Διαπλοκή, ο Τσίπρας όχι μόνο  δεν ΤΟΛΜΗΣΕ  να μιλήσει με ονοματεπώνυμα (όπως “απειλούσε”  ο ΣΥΡΙΖΑ) αλλά…

Ο Τόλης έγινε άντρας και νοικοκυρεύεται-Δείτε τη μέλλουσα νύφη! (ΦΩΤΟ)

Στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε μία τηλεοπτική συζήτηση εφ” όλης της ύλης.

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛ.ΑΣ θα γίνει πολιτικό σώμα»... χωρίς όπλα να υποθέσω;

Τι είπε ο αρμόδιος για θέματα Δημοσίας Τάξεως Δημήτρης Τσουκαλάς

«Αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ σε ένα πολιτικό σώμα εστιασμένο στην πάταξη της εγκληματικότητας και στην εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών, και όχι στην αστυνομοκρατία» υποσχέθηκε για λογαριασμό μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπεύθυνος θεμάτων δημόσιας τάξης της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Τσουκαλάς.

Επιτέλους ο Φαήλος κατάλαβε πως θα λύσει ο Αλέξης το πρόβλημα του χρέους!

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τις εκτιμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση βγήκε αποδυναμωμένη, παρά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή.

Όπως έλεγε κι ο Θωμάς: ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜ@ΘΟΥΝ! "Απόστρατοι γλεντούσαν μετά την τραγωδία με τους 3 νεκρούς πεζοναύτες!"

Τραγούδια και χοροί στην ΛΑΕΔ λίγα 24ωρα μετά από την τραγωδία! Ποιοι συμμετείχαν

Όσοι έτυχε να περάσουν έξω από την ΛΑΕΔ χθες το βράδυ εντυπωσιάστηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Κι έμειναν μ΄ ανοιχτό το στόμα όταν άκουσαν μουσική να παίζει μέσα από την ΛΑΕΔ! Το ρεπερτόριο από τάνγκο…μέχρι χασαποσέρβικο. Η απορία και η έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε περάσει ούτε 24ωρο από την λήξη του επίσημου τριήμερου πένθους στις ΕΔ για τον θάνατο των τριών πεζοναυτών μας!

ΚΛΑΙΩ! Το γατάκι μετά από 2 μέρες απεργία πείνας (λέμε τώρα) πείνασε και παράγγειλε σουβλάκια

Ανέστειλε την απεργία πείνας ο Σταμπούλος - Επιστολή από τη φυλακή

Με επιστολή του μέσα από τις φυλακές Λάρισας, ο προφυλακισμένος Αντώνης Σταμπούλος ανακοινώνει την αναστολή της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει, γιατί "πρέπει να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για τους αγώνες που έρχονται" και κάνει λόγο για ψέματα "προς κάλυψη πολιτικών εντολών".Αναλυτικά η επιστολή του Αντώνη Σταμπούλου, που δημοσιεύεται από το indymedia, αναφέρει:

ΑΠΑΠΑ! ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΛΑΣΤΡΑ;Συγχαρητήρια για το Νόμπελ στην.... μαλάρια έδωσε η Ναόμι Κάμπελ

Μέσω ανάρτησής της στο Twitter το μοντέλο θέλησε να εκφράσει τη χαρά της για την βράβευση της Μαλάλα Γιουσαφζάι

Μετά τη Μαντόνα και την ηθοποιό Ρις Γουίδερσπουν, οι οποίες έσπευσαν να δώσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια μέσω τόπων κοινωνικής δικτύωσης για τη βράβευση με Νόμπελ Ειρήνης της 17χρονης Πακιστανής μαθήτριας Μαλάλα Γιουσαφζάι, ανάλογο μήνυμα στο Twitter θέλησε να στείλει και Ναόμι Κάμπελ.

Τζιχαντιστές: Νέο βίντεο από το Κομπάνι και νέος χάρτης με το «μεγάλο Ισλαμικό Κράτος»

Με το 40% του Κομπάνι να βρίσκεται πλέον στα χέρια των τζιχαντιστών και με περισσότερους από 700 Κούρδους πολίτες -κυρίως ηλικιωμένους- να παραμένουν εγκλωβισμένοι, οι σκληροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έδωσαν το Σάββατο στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο μέσα από τους δρόμους της βομβαρδισμένης πόλης.

Με ρελάνς παροχών δεν νικιέται ο Τσίπρας-Η ΝΔ πρέπει να διαφυλάξει την αξιοπιστία της ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν ΤΖΑΜΠΑ»

H προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πλιατσικολόγα επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, μέσω παροχολογίας, ή μέσω «μοιράσματος» ενός ματωμένου πλεονάσματος δίκην λαφύρου σε ένστολους, δικαστικούς και συνταξιούχους του δημοσίου, μοιραία θα αποβεί αναποτελεσματική.

"Έπεσαν" οι Ρώσοι από τον "παράδεισο" του ρουβλίου - Αγοράζουν δολάρια, με φόντο τις δυτικές κυρώσεις

Συνεχίζουν να υπάρχουν φωνές που εκτιμούν ότι το ρούβλι θα ανακάμψει

Σφίγγει ο κλοιός των ανησυχιών γύρω από τους πλούσιους Ρώσους, οι οποίοι μετατρέπουν το εγχώριο συνάλλαγμα που κατέχουν σε αμερικανικό δολάριο.

Κύπρος: Κακώς δεν πας κ. πρωθ/γέ, μέχρι ο Σημίτης είχε πάει…

Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης θα πραγματοποιήσει μερικών ωρών επίσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα για να συνομιλήσει με τον Ελλαδίτη ομόλογό του. Τούτο κρίθηκε αναγκαίο μετά τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και για ένα άλλο λόγο:

Αμφίπολη: Δείτε το νέο βίντεο με 3D απεικόνιση του αρχαίου τάφου

Ζήσε τη μαγεία του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης, μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, σε ένα εκπληκτικό βίντεο. Εντυπωσιάζει πραγματικά η απεικόνιση τουαρχαίου τύμβου!

Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αμφίπολη, και όλη η επιστημονική κοινότητα, και όχι μόνο, περιμένει...

Οι βρετανοί προκαλούν: Η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα θα δημιουργήσει ένα τρομακτικό προηγούμενο

Ο σερ Τζον Μπόρντμαν, κορυφαίος ιστορικός της Αγγλίας, με συνέντευξή του στην Telegraph προειδοποιεί την Αμάλ Αλαμουντίν και τον συνεργάτης της Τζέφρι Ρόμπερτσον πως οποιαδήποτε κίνηση επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, θα προκαλέσει ένα τρομακτικό προηγούμενο.

Ερέχθειο: Το μνημείο της Ακρόπολης που οι Οθωμανοί μετέτρεψαν σε χαρέμι!

Το Ερέχθειο είναι ένα από τα πιο γνωστά μνημεία της Ακρόπολης των Αθηνών και είναι ταυτισμένο με τις Καρυάτιδες. Η περιοχή στην οποία είναι χτισμένο θεωρείται η πιο ιερή στον λόφο της Ακρόπολης. Σύμφωνα με τη μυθολογία, στο σημείο που βρίσκεται το Ερέχθειο έγινε η «μονομαχία» Αθηνάς- Ποσειδώνα για την ονομασία της πόλης και μετά τη νίκη της Αθηνάς, χτίστηκε εκεί ο ναός για να «συμφιλιώσει» τους δύο θεούς.

Οι μισθοί του Χόλιγουντ: Πόσα παίρνει ο καθένας, από ηθοποιούς και σκηνοθέτες, μέχρι κομμώτριες και μακιγιέζ

Κατά καιρούς, βγαίνουν στη δημοσιότητα λίστες με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, είτε του κινηματογράφου, είτε της τηλεόρασης. Πίσω από αυτούς όμως υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που επωφελούνται από την οικονομία του Χόλιγουντ. Πόσα κερδίζουν αυτοί;

Ο θετός γιος του Γκέμπελς και οι χρυσοί κληρονόμοι

Η πλουσιότερη οικογένεια της Γερμανίας είχε στενούς δεσμούς με τους ναζί. Ο πατέρας των κληρονόμων του ομίλου που ελέγχει την BMW ήταν γιος της Μάγκντα Γκέμπελς από τον πρώτο της γάμο και ζούσε με την οικογένεια του υπουργού Προπαγάνδας του Ράιχ

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ: Οι Ελληνες δίνουν όσο-όσο την ακίνητη περιουσία τους

Όποιος δεν μπορεί να συντηρήσει την περιουσία την πουλάει και δεν ζητάει από το κράτος και τους υπόλοιπους να του τη συντηρούν μη πληρώνοντας δάνεια και φόρους... τόσο απλά είναι τα πράγμα σε όλο τον πλανήτη εκτός Ελλάδος...

Η φορολογική επιβάρυνση και η ανησυχία για περαιτέρω μείωση των τιμών, κάνει τους Ελληνες να πουλάνε όσο-όσο την ακίνητη περιουσία τους. Στην κορυφή της λίστας με τα πωλητήρια διαμερίσματα που παραμένουν ξενοίκιαστα, σπίτια στην επαρχία που δεν κατοικούνται αλλά και καταστήματα ή γραφεία που επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες χωρίς να προσφέρουν εισόδημα.

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ: Ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο ξεμπροστιάζει τους "κοπανατζήδες" δημοσίους υπαλλήλους

O Ram Sewak Sharma είναι ένας γκριζομάλλης γραφειοκράτης που πέρασε τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής του σε ένα γραφείο στην περιοχή Connaught Place του Νέου Δελχί. Στο διπλανό γραφείο καθόταν ο Nandan Nilekani, ο πρώην CEO της Infosys.

ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ'ΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Κρεμαστινός: Ανάγκη για κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Για την πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «μπορεί τα πράγματα να αναγκάσουν αυτούς που θα πρέπει να το επιχειρήσουν».

Παπαμιμίκος: Για να καταλάβω δηλ; Όσοι δεν ψηφίσουν, τα'χουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε: «δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς».