14 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Το Ελληνο-ουκρανικό υπερόπλο του Σεφερλή: Τζούλια Νόβα

Δείτε ποιο είναι το μοντέλο που έχει πτυχίο στα οικονομικά και μαγνήτισε το κοινό του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή «Mega με μία»

Όσοι παρακολούθησαν - και δεν ήταν και λίγοι - την πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του Mega, μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα να βρέθηκαν σε σύγχυση. Μια «Δούκισσα Νομικού» βρισκόταν στο κοινό της εκπομπής, με οικοδεσπότη τον Μάρκο Σεφερλή. Η πανέμορφη κοπέλα είναι 23 ετών, κατάγεται από την Ουκρανία και ονομάζεται Τζούλια Νόβα.

Πως σχολιάζει ο Άδωνις την επίθεση Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω Twitter τα λεγόμενα του κ. Πάγκαλου αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική να γίνει κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ! Σ'αυτό τον βλάχο τον Τασούλα δεν του 'πε κανείς ότι δεν λέγονται marbles

ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ είναι ρε παγουρά! «PARTHENON SCULPTURES» και όχι ένα κομμάτι μάρμαρο ή στόκος ρε αστείε! Θαυμάστε τον:

Αυτή είναι η δασκάλα που είχε ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή της [εικόνες]

Η 32χρονη βοηθός διδασκαλίας Σαρλότ Πάρκερ είναι παντρεμένη και μέχρι πρότινος εργαζόταν σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης στο Έσεξ της Βρετανίας. Από τα Χριστούγεννα του 2012 είχε σχέση επί σχεδόν δύο χρόνια με 14χρονο μαθητή της.

Αν οι άνθρωποι μετοικήσουν στον Άρη, θα αντέξουν μόνο 68 μέρες

Ποιο θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας στον κόκκινο πλανήτη, με βάση τα σημερινά δεδομένα

Οι θαρραλέοι πρωτοπόροι που δηλώνουν πρόθυμοι να φύγουν για πάντα από τη Γη και να εγκατασταθούν στον Άρη, όπως προβλέπει το σχέδιο της ολλανδικής εταιρείας Mars One, θα αρχίσουν να πεθαίνουν μετά από 68 ημέρες, σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Αμφίπολη-Τα σενάρια μετά την αποκάλυψη του εκπληκτικού ψηφιδωτού

Πλήθος σεναρίων έχει ανακύψει μετά το εκπληκτικό ψηφιδωτό που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αμφίπολη, αποκλείοντας ωστόσο και κάποια που έχουν διατυπωθεί μέχρι στιγμής, ως ανυπόστατα.

Ο Δημαράς προτείνει να εξορίσουμε Καμμένο-Σκουρλέτη και γενικά όποιον λέει μαλ@κίες χωρίς να τις αποδεικνύει

Να εφαρμόζεται ο νόμος της αρχαίας Αθήνας: εξορία για συκοφάντηση, δήμευση της περιουσίας και αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, ζήτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

ΝΔ: «Συμμαχία ολέθρου» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσή Αυγή

Κοινή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή τη συνάντηση, σήμερα, του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Τι ακριβώς πρότεινε η κυρία Κλούνει στην ελληνική κυβέρνηση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η Αμάλ Αλαμουντίν εκτιμά ότι το Διεθνές Δίκαιο δίνει μια νομική βάση που επιτρέπει στην Ελλάδα να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει από την Μεγάλη Βρετανία τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Επτά θάνατοι στο «μεγαλύτερο όργιο ηλικιωμένων» στο Βέλγιο

Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός του «μεγαλύτερου όργιο ηλικιωμένων» στο Βέλγιο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο Σαρλρουά. Στο πάρτι συμμετείχαν 200 άτομα ηλικίας αυστηρά άνω των 65 ετών. Όμως, επτά από αυτούς... εγκατέλειψαν: Πέντε από καρδιακά επεισόδια και δύο από πνευμονικά οιδήματα.

Ψάχνει ενοικιαστή ο Δήμος για το σπίτι του Χίτλερ αφού η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να στεγαστεί οργάνωση για μετανάστες

Το σπίτι των 800 τ.μ στην Αυστρία, όπου γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα 3 του χρόνια, ο Αδόλφος Χίτλερ, ενοικιάζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο!
Το κτίριο που βρίσκεται κεντρικά στο Μπραουνάου-αμ-Ιν της Αυστρίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, είναι κενό από το 2011.

Χτυπάνε… κάρτα από σήμερα οι βουλευτές

Για να μπουν στην Ολομέλεια

Χτυπάνε… κάρτα από σήμερα οι βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να μπουν στην αίθουσαντης Βουλής. Αν και δεν πρόκειται στην κυριολεξία για το αντίστοιχο σύστημα που επιβεβαιώνει την είσοδο και αναχώρηση των υπαλλήλων στον δημόσιο (ή και ιδιωτικό) τομέα,  κεντρική επιδίωξη είναι, σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ασφάλειας, να περιοριστεί...

Επαναφορά αφορολόγητου ζήτησε ο εισηγητής της Ν.Δ. στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό

Την επαναφορά του αφορολόγητου ζήτησε ο εισηγητής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος κατά την συζήτηση στη Βουλή του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2015. Η συζήτηση ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλή και θα συνεχιστεί αύριο.

Νέα μείωση της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ

Συνεχίστηκε η μείωση της εξάρτησης των ελληνικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον Σεπτέμβριο, ενώ η εξάρτησή τους από τον έκτακτο μηχανισμό χρηματοδότησης ELA της ΤτΕ έχει επί της ουσίας μηδενιστεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Παυλόπουλος: Θεωρητικά μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 75 ψήφους

«Θεωρητικά μπορεί στην επόμενη Βουλή (ΔΕ στην οποία ελπίζουμε να μην είσαι εσύ!) να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 75 ψήφους», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! WSJ: Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τρόμαξαν τους επενδυτές

​Έξι μήνες μετά την θεαματική επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές οι επενδυτές το «ξανασκέφτονται», καθώς η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, η αδυναμία της κυβέρνησης να βρει τους 180 για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο άλλαξαν το κλίμα. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

H Αμάλ τα έχει δει αυτά;! Όταν ο Κλούνεϊ ήταν… κλαρινογαμπρός!

Κάπως έτσι θα κοιτούσε η Αμάλ Αλαμουντίν αν κάποιος της έδειχνε τις παρακάτω φωτογραφίες από τα… νεότερα χρόνια του Τζόρτζ Κλούνεϊ!

ΨΟΦΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ!! Απορρίφθηκε το αίτημα Σ.Ξηρού για κατ' οίκον έκτιση της ποινής

Ομόφωνα απέρριψε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά το αίτημα του καταδικασθέντα για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», Σάββα Ξηρού, ο οποίος είχε ζητήσει τη διακοπή της κράτησής του στις Φυλακές Κορυδαλλού και την κατ' οίκον νοσηλεία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Τον ξεφτίλισε τον Τσακαλώτο η Ντόρα στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την υπεροφορολόγηση των πολιτών

Αναψαν τα αίματα μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού. Αφορμή η έκθεση του ΔΝΤ και η συζήτηση περί φοροελαφρύνσεων και δημοσίων επενδύσεων.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Πιστόριους έδινε «μηνιαίο μισθό» στην οικογένεια της Ρίβα μετά τη δολοφονία της!

Η άβολη συνάντηση με την όμορφη πρώην στο δικαστήριο

Ενώ ο Όσκαρ Πιστόριους περιμένει με αγωνία να ακούσει την ποινή που θα του επιβληθεί για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» και αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρίσκεται μόνο ο παραολυμπιονίκης, αλλά και η οικογένεια της νεκρής συντρόφου του.

Θίχτηκαν τα σούργελα οι συνδικαλιστές με την Αμάλ Αλαμουντίν: Επιστολή ΔΣΑ σε Σαμαρά-Βενιζέλο για σύσταση επιτροπής για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

[Μέχρι τώρα ποιος τους εμπόδιζε να φτιάξουν μια επιτροπή και να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους; Τώρα το θυμήθηκαν που τους μπήκε το αγγούρι στον κ@λο;]

Επιστολή στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για σύσταση επιστημονικής επιτροπής διεκδίκησης των μαρμάρων του Παρθενώνα έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

ΣΩΣΤΟΣ! O Συνήγορος του Πολίτη κατά παιδικών talent show

Ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου θα συνεργαστεί στενά με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόραση
 
Τη θέση του σχετικά με τις συμμετοχές παιδιών σε  talent show και ριάλιτι ξεκαθάρισε ο Συνήγορος του Πολίτη, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για εκμετάλλευση των ανηλίκων για το κέρδος και την τηλεθέαση.

Σκόπια: Ποια η νέα πρόταση Νίμιτς;

Νέα πρόταση για το όνομα της ΠΓΔΜ ετοιμάζεται να καταθέσει ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Μίμιτς. Η πρόταση αυτή ενδέχεται να κατατεθεί στις δύο πλευρές ως το τέλος Οκτωβρίου.

Νοσοκόμα δολοφόνησε πάνω από 38 ασθενείς επειδή την ενοχλούσαν και μετά έβγαζε selfie με τους νεκρούς

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία από μια πολύ μυστηριώδη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει μια νοσοκόμα να εμπλέκεται στον θάνατο περισσότερων από 38 ασθενών.

Επίθεση με νεκρούς σε ελληνικό χωριό της Μαριούπολης

Στόχος επίθεσης έγινε ένα ελληνικό χωριό κοντά στη Μαριούπολη, στην Ουκρανία, την ώρα κηδείας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί αλλά και τραυματίες.

ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ε; Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον γιατρό για το φακελάκι

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Άγιος Δημήτριος" που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι απαίτησε και έλαβε "φακελάκι" 50 ευρώ από ασθενή, για να κάνει επέμβαση ρουτίνας.

Απάντηση Μητσοτάκη στις παπαριές του ψήστη της Πάρου για ανάδειξη προϊσταμένων

Με αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι «με το "νόμο Ραγκούση" οι φερόμενες ως "αξιοκρατικές" κρίσεις των προϊσταμένων έγιναν με απλή άθροιση αυθαίρετων μορίων, βάσει μεταβατικών διατάξεων» απαντά με δελτίο Τύπου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις αιτιάσεις του πρώην υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση που αναρτήθηκαν στο facebook. Καταλήγει μάλιστα στο ότι «από τους πρωτεργάτες του "λεφτά υπάρχουν", οποιαδήποτε αναφορά σε "πολιτικά κακουργήματα" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει».

Γνωστός ποδοσφαιριστής σε σπείρα καταχραστών

Η αστυνομία έφτασε τελικά στα ίχνη τριών ατόμων που προσπάθησαν να οικειοποιηθούν την περιουσία 2 νεκρών ρακοσυλλεκτών. Ο ένας είναι γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α΄ και Β΄ Εθνικής. Όλα δείχνουν ότι ο....

Προάγγελος της Κόλασης ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται η σημερινή εικόνα της Χρηματαγοράς!

Τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Σοφοκλέους είναι ο προάγγελος για το τι θα συμβεί στην χώρα, στην Οικονομία, στο Χρηματιστήριο  και στις Τράπεζες εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κληθεί να κυβερνήσει.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Τα βρήκαν σε όλα Τσίπρας- Καμμένος

Τελικά ο Πανάρας θα σώσει το τομάρι του και θα οδηγήσει τα πρόβατα στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ... περαστικά γίδια πατριώτες του κ@λου και καλή παρέα με τον Διαμαντόπουλο, τον Ζειμπέκ και τον Θεοδωρίδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ  θα υπερψηφίσει  την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα κόκκινα «δάνεια» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στον Πάνο Καμμένο.

Σοκαριστικό βίντεο: Απαγάγουν τη νύφη που χτυπιέται και κλαίει για να την παντρέψουν με το ζόρι

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συναισθήματα οργής: Μια νεαρή κοπέλα από το Καζακστάν σύρεται κυρολεκτικά με τη βία στο αυτοκίνητο ενός άνδρα με τον οποίο την παντρεύουν με το ζόρι.

Ποιοι πολιτικοί έχουν ύποπτα πόθεν έσχες;

Αρκετοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι οι βουλευτές που θα βρεθούν με την «πλάτη στο τοίχο»
 
«Λαβράκια» έβγαλε ο αναδρομικός έλεγχος «πόθεν έσχες» για όσους κατείχαν κυβερνητικές θέσεις και αξιώματα την περίοδο 1974-2012 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί βουλευτές θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και συγκεκριμένα το που βρήκαν τα χρήματα που εντοπίσθηκαν σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

ALERT! Η Ελένη έμεινε χωρίς φιλιππινέζο!

Οι «διαρροές πληροφοριών» στον Γιάννη Λάτσιο και το επεισόδιο με τη δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια - Νέο κύμα μιντιακής παράκρουσης μετά τον γάμο της Σίσσυς Φειδά

Είναι αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας άνδρας ασιατικής καταγωγής χτυπάει με όλη του τη δύναμη την εξώπορτα μιας βίλας που βρίσκεται στα Μελίσσια. Τα χέρια του τρέμουν, τα πόδια του κλωτσούν με οργή το έδαφος ενώ από το στόμα του εκτοξεύονται ακατάληπτοι επιθετικοί προσδιορισμοί για τη μέχρι πρότινος αφεντικίνα του, που δεν είναι άλλη από τη «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» Ελένη Μενεγάκη.

Η Τουρκία έπληξε θέσεις των Κούρδων ανταρτών, βοηθώντας τους τζιχαντιστές

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του στη νοτιοανατολική Τουρκία χθες Δευτέρα, παραβιάζοντας την εκεχειρία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Μάρτιο του 2013 προκειμένου να ξεκινήσει η ειρηνευτική διαδικασία.

Πώς θα διεκδικήσουν την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα η Αλαμουντίν και οι Βρετανοί νομικοί

Τις πιθανές δικαστικές οδούς και τα νομικά εργαλεία που θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα στη διεκδίκηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα αναλύουν έγκριτοι νομικοί και καθηγητές πανεπιστημίου.

Εντυπωσιασμένος από τον Παρθενώνα ο γιος του Nicolas Sarkozy! Τι λέει για τις ελληνικές ρίζες του και την Κάρλα Μπρούνι

O Pierre Sarkozy ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο για να εμφανιστεί στο The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour. Ο γιος του Γάλλου προέδρου, Nikolas Sarkozy ξεσήκωσε με τις μουσικές του το κοινό που βρέθηκε στο Tae Kwon Do ενώ κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά. Είχε δηλώσει ενθουσιασμένος άλλωστε για την συνύπαρξή του με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ πριν καν φτάσεις στην Αθήνα!

Τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ -Εκείνες που ξελόγιασαν τον πράκτορα και προκάλεσαν καρδιοχτύπια [εικόνες]

Μία αδυναμία έχει ο Τζέιμς Μποντ. Δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν βλέπει ωραία γυναίκα. Για αυτό, ο 007 έχει πάντα δίπλα του καλλονές που ξελογιάζουν όχι μόνο τον κορυφαίο πράκτορα του κόσμου, αλλά και όλους όσους έχουν δει τις ταινίες.

Τζήμερος αποθεώνει Άδωνι: Του κάνουν εμπάργκο γιατί τους ξεφτιλίζει όπου τους πετυχαίνει

Εσύ ρε αγόρι μου Τζήμερε θα το παιδεύεις πολύ το πότε θα έρθεις στη ΝΔ; Τι θα γίνει; Άντε τελείωνε επιτέλους!

Γράφει ο πάντα εύστοχος Θάνος Τζήμερος στη σελίδα του στο Facebook:

Τη Δευτέρα, που ήμουν στο δελτίο του EXTRA, o Στρατούλης ρωτούσε πριν την εκπομπή την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο: ποιος θα είναι από την ΝΔ; Η Ιακωβίδου, απάντησε, υπάρχει πρόβλημα; Όχι, λέει ο Στρατούλης, εφόσον δεν είναι ο Άδωνις! Και απευθυνόμενους στους άλλους συνομιλητές διευκρίνησε:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα ψηφοδέλτια σε όσους καταψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Βαράτε στο ψαχνό!». Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιλέγει τη μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση, προκειμένου να την εμποδίσει να βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με Κεφαλογιάννη και Τασούλα γευματίζει η Αμάλ Αλαμουντίν

Τι θα φάει η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ στο «Βαρούλκο» - Δείτε το μενού - Κάθισε δίπλα στην υπουργό Τουρισμού

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Πολιτισμού με τον υπουργό κ. Κώστα Τασούλα, η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, βρέθηκε στο εστιατόριο «Βαρούλκο» του διακεκριμένου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, στο Μικρολίμανο.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ! 2,5 δις πλεόνασμα! Υπέρβαση στόχου 1 δισ. ευρώ στο πρωτογενές πλεόνασμα το Σεπτέμβριο

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,5 δισ. έως στον Σεπτέμβριο, έναντι στόχου στο Μεσοπρόθεσμο για 1,5 δισ. εφέτος, δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού στο εννεάμηνο.

Βούλτεψη: Δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα αν…

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μιλώντας στα «παραπολιτικά», δήλωσε μεταξύ άλλων πως «σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στους κατ’ οίκον ελέγχους της εφορίας

Φρένο στις «φοροεπιδρομές» στην κατοικία των φορολογουμένων χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βάζει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής. Με γνωμοδότηση του ξεκαθαρίζει πως η διενέργεια φορολογικών ελέγχων και η αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το δημόσιο από ελεγκτικά όργανα, χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, είναι «εκτός του πλαισίου της συνταγματικής μας τάξης».

ΒΟΥΛΗ: Αναδρομικά 6μισθών στους ενστόλους, με το μισθό Δεκεμβρίου.

Τη διόρθωση της περικοπής στις μισθολογικές απόλαβές τους, από τον Ιούλιο του 2012 και θα αφορά στα αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2014 μειωμένα ωστόσο κατά 50%, ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταίκουρας.

Αυτά είναι τα Γλυπτά του Παρθενών που διεκδικεί η Ελλάδα από τη Βρετανία

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος έχει βρεθεί και πάλι, με αφορμή την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στη χώρα μας, το θέμα του ελληνικού αιτήματος προς τη Βρετανία για την επιστροφή στην Ελλάδα των Γλυπτών του Παρθενώνα ή, όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται από τους ηλίθιους δημοσιοκάφρους (βλέπε παρακάτω), των «Ελγινείων Μαρμάρων».

Σημίτης: Ποτέ δεν μίλησα για πρόωρες εκλογές

Διαψεύδει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει ταχθεί υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Σημίτης με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του τονίζει:

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από το χειρουργείο ο Β.Παπαγεωργόπουλος - Επιτυχημένη η νέα τρίωρη επέμβαση αγγειοπλαστικής που υποβλήθηκε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο μπαλονάκια τοποθετήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία...

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η νέα αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Citigroup: Αυτές οι μετοχές θα κερδίσουν αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο γνωστός οίκος Citigroup κάνει μια προβολή στο μέλλον στο τελευταίο σημείωμά του για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Έτσι, δεν περιορίζεται μόνο να εκτιμήσει πώς θα κινηθούν τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας, ενόψει της εκλογής του ΠτΔ, αλλά προβαίνει και σε έναν οικονομοτεχνικό υπολογισμό για το ποιες μετοχές θα ωφεληθούν από μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κόλαση μπροστά στον εφιάλτη του ΣΥΡΙΖΑ: Στο μείον 3,5% το ΧΑΑ πετάνε στις 620 μβ τα spreads

Εάν εξαιτίας μιας δημοσκόπησης που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται το Χρηματιστήριο τσακίζεται,  φανταστείτε τι θα συμβεί στην χώρα εάν προκύψει το μοιραίο και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει εκλογές!

Πάγκαλος: Πείνα και δυσωδία αν κυβερνήσουν οι εθνικοσοσιαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαψαν 3 ανθρώπους στη MARFIN!

Θα σταματήσει η ομαλή χρηματοδότηση της χώρας ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Εξετάζεται μείωση στον ΕΝΦΙΑ ως και 30% από το 2015

Πληθαίνουν οι διαρροές απ’ το κυβερνητικό επιτελείο τα τελευταία 24ωρα ότι θα τεθεί ζήτημα μείωσης του ΕΝΦΙΑ ως και 30% την επόμενη χρονιά εφόσον το επιτρέψουν τα δημοσιονομικά στοιχεία.