15 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Οι γυμνές Αμερικανίδες στρατιώτινες κάνουν θραύση

Όταν τα κορίτσια δεν κάνουν πόλεμο, τότε ποζάρουν προκλητικά μέσα στο θάλαμο..

Δεν μιλάμε για ότι και ότι, αλλά για ότι πρέπει αμερικανίδες κοπέλες που υπηρετούν στο στράτευμα και δεν αντέχουν χωρίς ερωτική επιθυμία.

Γεωργιάδης: Δεν είναι θεσμικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-Ο Κωνσταντόπουλος υιοθετεί πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ για τον Βαρδινογιάννη;

«Δεν είναι θεσμικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπροσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στην Κουμουνδούρου, η οποία απάντησε σε εξίσου αιχμηρούς τόνους.

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! TUI Hellas: Και το 2015 διψήφια αύξηση γερμανών

Και οι Ρώσοι που θα μοίραζαν 500ευρα και θα μας έσωζαν κύριε; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ;

Διψήφιο ποσοστό αύξησης και για το 2015 προσδοκά από τη γερμανική αγορά η TUI Hellas, διαβλέποντας ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις του 2014 στη χώρα θα διατηρηθούν και την επόμενη τουριστική περίοδο. Εφέτος οι ξένοι τουρίστες από όλες τις αγορές που επισκέφθηκαν τη χώρα μέσω του ταξιδιωτικού οργανισμού εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα δύο εκατ. αφίξεις, στόχο τον οποίο είχε ορίσει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC κ. Πίτερ Λονγκ, καταγράφοντας διψήφιο ποσοστό ανόδου σε σύγκριση με το 2013. Η αύξηση προκύπτει από όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, με κύριο πρωταγωνιστή όμως τους γερμανούς ταξιδιώτες οι οποίοι διαμορφώθηκαν περίπου στις 400.000.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο αιματηρό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη - Αναγνωρίστηκε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε και χαροπαλεύει

- Μόλις 24 ετών η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Μάριαν Έρβις λέγεται ο οδηγός του smart που παρέσυρε τους πεζούς στην Πέτρου Ράλλη
- Όλο το χρονικό του τροχαίου που προκάλεσε τον χαμό του αστυνομικού και μιας μητέρας δυο παιδιών
- Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τα θανατηφόρα τροχαία τον Σεπτέμβριο στην Αττική: 24 νεκροί, 20 σοβαρά τραυματισμένοι και 500 ελαφρά τραυματίες

ΒΙΝΤΕΟ-Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Χ.Α οι γονείς του Καπελώνη... αλλά οι πατριώτες του κ@λου θα συνεχίσουν να σκυλεύουν το νεκρό

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, κέρδισαν οι γονείς το Μάνου Καπελώνη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο Νέο Ηράκλειο, μαζί με τον Γιώργο Φουντούλη. Συγκεκριμένα, οι γονείς του ζητούσαν από το δικαστήριο να απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή, να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του παιδιού τους, καθώς...

Το Ποτάμι γελάει με τα εγκώμια Βούτση στους ψεκασμένους

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ποταμιού μετά τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση, στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή, με τις οποίες σχολίασε την αναφορά του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον realfm 97.8, ότι η συνάντηση του  μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού.

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ

Τον διαγωνισμό για την κατασκευή του χερσαίου τμήματος του αγωγού ΤΑΡ προκήρυξε σήμερα η Κοινοπραξία του έργου. Πρόκειται για αγωγό διαμέτρου 1,6 μέτρων και μήκους 760 χιλιομέτρων, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα μέχρι τις ακτές της Αλβανίας.

Κρατούμενοι κατέλαβαν τις φυλακές και βασανίζουν σωφρονιστικούς υπαλλήλους [βίντεο]

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίσσονται σε φυλακή της νότιας Βραζιλίας.
Κρατούμενοι που αιτούνται καλύτερες συνθήκες διαβίωσης έχουν καταλάβει για δεύτερη ημέρα στη φυλακή.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΦΟΡΑ: "Εξαέρωση" 7 δισ. σε δυο ημέρες στο Χρηματιστήριο! - Επανέρχονται τα σενάρια κατάρρευσης της οικονομίας

- Για κρίση νούμερο δυο στην Ευρώπη μιλούν πλέον οι αναλυτές
- Μέσα σε δυο συνεδριάσεις του χρηματιστηρίου εταιρείες έχασαν το ένα τέταρτο της αξίας τους!
- Η εκτόξευση των spread υψώνει τείχος στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και από το Μνημόνιο!

ΒΙΝΤΕΟ-Η συνάντηση του Σαμαρά με την Κλούνεϊ-Οι ειρωνείες των Άγγλων για την Κλούνεϊ

Η Αμάλ Κλούνεϊ άνοιξε τα χαρτιά της στη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου για το πως θα συνδράμει την προσπάθεια της Πολιτείας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Στον εισαγγελέα για αποδείξεις οι Τσίπρας-Καμμένος

Τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση οι εισαγγελικές Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για καταγγελίες περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Η πανέμορφη σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη [εικόνες]

Η μάνατζερ του Μιχάλη Ζαμπίδη, Τόνια Φουσέκη, φαίνεται πως... τα τελευταία 7 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ξεκινά η ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου στο World Trade Center

Την έναρξη της ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο (World Trade Center) του Μανχάταν ανακοίνωσε η Ελληνική Ορθόδοξος Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Κεραυνοί Σαμαρά στο υπουργικό : Ο Τσίπρας αποσταθεροποιεί την χώρα!

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ας το ακούσουν όλοι. Η κυβέρνηση δε θα αφήσει και δε θα επιτρέψει καμία παρέκκλιση από τη συνταγματική τάξη ούτε από τη δημοκρατική νομιμότητα ούτε από την πολιτική σταθερότητα ούτε από την οικονομική πολιτική εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων.

ΡΕΝΑΑΑ ΜΠΑΝΑΑΑΑΝΑ! Επικράτηση του «γαλάζιου» Κ. Αγοραστού στην ΕΝΠΕ

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος εξελέγη, μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω Ένωσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Απογειώθηκε η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα: Τι δείχνει έρευνα - Ποια αεροδρόμια και ποιες αεροπορικές «πέταξαν» στους αιθέρες [πίνακες]

Εξαιρετικά ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία αφίξεων τουριστών σε ελληνικά αεροδρόμια φέτος το καλοκαίρι αγγίξαμε τους 8 εκατομμύρια επισκέπτες μόνο το Αύγουστο, που έφθασαν μέσω αεροπλάνων.

«Βόμβα» Ψινάκη: Κηρύσσει πτώχευση στον Δήμο Μαραθώνα -«Το πάρτι τελείωσε και ήρθε σε εμένα ο λογαριασμός»

«Βόμβα» από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κηρύσσει πτώχευση στο Δήμο Μαραθώνα κάτι που θα σημάνει και στάση πληρωμών για τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Το μπούστο που τρέλανε τους Ρώσους οδηγούς -500 τροχαία σε μία ημέρα εξαιτίας διαφήμισης

Οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τις οδηγικές τους ικανότητες. Οταν μάλιστα κυκλοφορεί ανάμεσά τους ένα προκλητικό μπούστο, σίγουρα τους κάνει να ξεχνούν εντελώς τις... λεπτομέρειες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως το ποιος έχει προτεραιότητα και η διαφορά ασφαλείας ανάμεσα στα οχήματα.

Το ΥΠΟΙΚ τα "ρίχνει" στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ΕΝΦΙΑ

Τo "μπαλάκι" στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πετάει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να καταβάλουν το ΟΑΚΑ, το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Αρχαία Ολυμπία κ.α. Όπως επισημαίνει η Γενική Γραμματεία σε ανακοίνωσή της, τα στελέχη της Επιτροπής είχαν ενημερωθεί για τον τρόπο καταγραφής των ακινήτων τους.

Σε απολογία από ελληνική ΠΑΕ Αλβανός ποδοσφαιριστής για τα έκτροπα στο Βελιγράδι!

Τα όσα έγιναν στο ματς Σερβία-Αλβανία στο οποίο συμμετείχε και ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν άφησαν την ΠΑΕ αμέτοχη.

Με ανακοίνωση της τονίζει ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και προαναγγέλλει ότι θα κληθεί για εξηγήσεις ο διεθνής Αλβανός.

Αυτός ο Ρώσος λέει ότι έιναι πίσω από τις γυμνές φωτο των celebrities

O χάκερ που έχει αναστατώσει τις celebrities με τις γυμνές φωτογραφίες είναι Ρώσος.

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν κάνει κάτι παράνομο και πως είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. «Να σας πω την αλήθεια , αυτή είναι μια απλή δουλειά για μένα. Μακάρι να είχε να κάνει με αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα με συνεπαίρνουν περισσότερο», εξήγησε ο 28χρονος Σεργκέι Χολοντόφσκι, ο οποίος είναι παντρεμένος...

Ο Θεοδωράκης ακύρωσε τη συνάντηση με τον Τσίπρα λόγω σύμπλευσης με Καμμένο

Με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Βούλτεψη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα σενάρια εκλογών προκαλούν την κόλαση στο Χρηματιστήριο…”

«Αυτό το οποίο ζούμε είναι μια ασύμμετρη κατάσταση. Γίνεται μια διαρκής διαστροφή της πραγματικότητας. Την ώρα ακριβώς που έπρεπε η χώρα να είναι ήρεμη και να προχωρά προς την έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση, την ώρα ακριβώς αυτή, επιλέγει η αντιπολίτευση μια επίθεση με όλα τα μέσα: Έχουμε ψεύδη, συκοφαντίες, προσωπικές επιθέσεις, τυμβωρυχίες στο απώτερο παρελθόν. Διαχέεται μια γλώσσα του μίσους, απειλές συνεχώς προς εταίρους και αγορές», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στον ραδιοσταθμό ALPHA 989, αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χιλ: (για την αμοιβή της Αλαμουντίν και του γραφείου) «Θα ζητήσουμε έκπτωση ή θα δημιουργήσουμε ένα ταμείο ώστε να μην επιβαρυνθούν οι Ελληνες φορολογούμενοι»

Κ. Τασούλας: «Στρατηγικές χαράσσονται από την ελληνική κυβέρνηση και όχι από τους συνομιλητές της» **Τζ. Ρόμπερτσον: «Είναι ανήθικο να αρνείται το Βρετανικό Μουσείο να τα επιστρέψει» **Ντέιβιντ Χιλ: (ως προς την αμοιβή του δικηγορικού γραφείου) «Θα ζητήσουμε έκπτωση ή θα δημιουργήσουμε ένα ταμείο (για ομογενείς κ.ά.), ώστε να μην επιβαρυνθούν οι Ελληνες φορολογούμενοι»

Κ. Τασούλας: «Δεν θα πάμε σε δίκη για τα Γλυπτά»

«Δεν αποφασίσαμε να πάμε σε δίκη. Αποφασίσαμε να εξαντλήσουμε τη διαδικασία στην UNESCO, με τη διαμεσολάβηση την οποία αποδέχτηκε ο διεθνής οργανισμός ως προς το ελληνικό αίτημα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, έχοντας στο πλευρό μας εκτός από Έλληνες, και ξένους νομικούς για συμβουλές, όπως οι τρεις διακεκριμένοι δικηγόροι».

Κωνσταντοπούλου:Που θα βρει ο Σαμαράς τους 180; - Καραγκούνης: Όπου κι ο Τσίπρας τους 120

Για δημιουργία «μηχανισμού ξεπλύματος σκανδάλων» κατηγόρησε την κυβέρνηση η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή με αφορμή τροπολογία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που έκανε αποδεκτή ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σύμφωνα με την οποία ποσοστό 40% της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων, δεν μπορεί να κατασχεθεί από τράπεζες.

Ο παρκαδόρος που έγινε "κατά παραγγελία δολοφόνος"

Τον Ιανουάριο του 1994 μια δολοφονία συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο 40χρονος Ματθαίος Μονσελάς σκότωσε την επίσης 40χρονη οδοντίατρο Γιόλα (Γεωργία) Βαγενά. Δεν επρόκειτο για κάποιο έγκλημα πάθους με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ωστόσο η είδηση προκάλεσε αίσθηση. Το πρωτοφανές της υπόθεσης ήταν ότι ο Μονσελάς έγινε «δολοφόνος κατά παραγγελία» του ίδιου του θύματος. Η Βαγενά δηλαδή του ζήτησε να τη σκοτώσει και εκείνος το έκανε!

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ε; Αντιμεταναστευτική καμπάνια της Κυβέρνησης: «Δεν θα κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ήδη η επίσημη αντιμεταστευτική καμπάνια της κυβέρνησης της Αυστραλίας. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας», αναγράφεται στην σχετική αφίσα, που έχει φόντο μια βάρκα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα. Το μήνυμα καθίσταται ακόμη πιο σαφές: «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει υιοθετήσει τα σκληρότερα μέτρα προστασίας των συνόρων της».

Κουνάει το στήθος της σε ρυθμούς Μότσαρτ! (video)

Είναι κι αυτό ένα... ταλέντο! Η Sara Χ, ένα μοντέλο από το Λας Βέγκας, ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς κουνάει το στήθος της στους ρυθμούς της “Μικρής Νυχτερινής Μουσικής” (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

Μπριζίτ Μπαρντό:«Είχε πάνω από 100 εραστές,άνδρες και γυναίκες,ενώ εγκατέλειψε το παιδί της»

ΝΕΕΣ σοκαριστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον βίο της Μπριζίτ Μπαρντό, της οποίας η ζωή μοιάζει με δραματική ταινία.

Η θρυλική για την ομορφιά της Γαλλίδα ηθοποιός, υπέφερε απόκαταθλίψεις όλη την ζωή της, ενώ είχε επιχειρήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει.

Πανικός σε πτήση της Αmerican Airlines - Αεροπλάνο διαλυόταν στον αέρα (vid&pics)

Τον απόλυτο πανικό έζησαν επιβάτες της Αmerican Airlines όταν κατά την διάρκεια πτήσης έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς οι τοίχοι της καμπίνας του αεροπλάνου άρχισαν να διαλύονται!

ΕΠΙΚΟ! Αποβολή και πέναλτι για... σεξουαλική παρενόχληση!

Αυτό που συνέβη σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ονδούρας μεταξύ της Μάραθον και της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχει προηγούμενο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης που προφανώς δεν έχει παρακολουθήσει και πολλά παιχνίδια στη ζωή του, απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων επειδή χτύπησε ελαφρά τον αντίπαλο επιθετικό στα οπίσθια, κίνηση που βλέπουμε κάθε αγωνιστική σε κάθε γήπεδο ανά την υφήλιο!

Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ: Το αίτημα της Ελλάδας είναι δίκαιο και το Βρετανικό Μουσείο πρέπει να το αναγνωρίσει

«Δίκαιο» χαρακτήρισε η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνι το αίτημα της Ελλάδας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΕΚΛ@ΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! Σκουρλέτης: O ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για αργυρώνητους βουλευτές

«Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει για αργυρώνητους βουλευτές, παρά μόνο κυβερνητικά στελέχη.

Τα παραπάνω ανέφερε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, έπειτα από τις μεγάλες πολιτικές διαστάσεις που έχουν λάβει οι δηλώσεις του περί χρηματισμό βουλευτών και ενώ σήμερα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου οι πρώτοι πρώτοι μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.

ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! ΧΑΑ -5,40%, spread πάνω από τις 700 μβ.

Με τα φρένα σπασμένα κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών για δεύτερη μέρα. Λίγο πριν τις 14:30 ο γενικός δείκτης σημείωνε μεγάλη πτώση 3,83% στις 911 μονάδες.

Στις 14:45, μέσα σε 15 λεπτά δηλαδή οι απώλειες διευρύνθηκαν και ο γενικός δείκτης κινούνταν στις 902 μονάδες χάνοντας 4,84%! Στις 15:55, ο γενικός δείκτης ήταν στις 896 μονάδες - σπάζοντας το φράγμα των 900 μονάδων- χάνοντας 5,40%!

«Εισβολή» Αλβανών εθνικιστών σε μειονοτικό χωριό της Βορείου Ηπείρου

Μετά τα επεισόδια στο Βελιγράδοι, περίπου 100 άτομα φώναζαν συνθήματα κατά των Ελλήνων και επιτέθηκαν σε κατοίκους του χωριού Δερβιτσάνη

Αλβανοί εθνικιστές, «εισέβαλαν» αργά χθες το βράδυ στο μειονοτικό χωριό Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου, προκαλώντας επεισόδια κατά των ομογενών κατοίκων. Το περιστατικό συνέβη, μετά το τέλος του επίμαχου αγώνα Σερβίας – Αλβανίας στο Βελιγράδι, όταν κομβόι αυτοκινήτων με Αλβανούς που κρατούσαν σημαίες και λάβαρα, εισήλθε στο χωριό φωνάζοντας συνθήματα κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Καμία σχέση με τον Κάτσε η σελίδα στο Facebook!

Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί νέο θέμα με τον Έργκις Κάτσε, όμως, εν τέλει ο άσος του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τη σελίδα στο Facebook που φέρει το όνομά του.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ;; ΜΑ ΓΙΑΤΙ;; Δούρου: Στην Περιφέρεια Αττικής βρέθηκαν μόνο 4 περιπτώσεις πλαστών πτυχίων

Ανακοίνωση για την πρόοδο των ελέγχων που διενεργούνται σχετικά με τους υπαλλήλους που ενδεχομένως έχουν χρησιμοποιήσει πλαστούς τίτλους σπουδών για να μονιμοποιηθούν εξέδωσε λίγο νωρίτερα η Περιφέρεια Αττικής, γνωστοποιώντας ότι μέχρι τώρα έχει ελεγχθεί το 70% και σε 4 περιπτώσεις εντοπίστηκαν παρατυπίες.

Παπαμιμίκος: Τόκοι παλαιών δανείων και όχι νέο δάνειο είναι τα 14 εκατ. ευρώ, αλλά δεν ξέρουν να διαβάζουν ούτε έναν ισολογισμό!

«Δάνειο, η ΝΔ το 2013 δεν έχει πάρει. Μιλάω για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, παλαιότερα παίρναμε όλοι δάνεια» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας στις καταγγελίες του γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, περί δανείου της ΝΔ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τι σχεδιάζει ο Σαμαράς και τι πρόκειται ν’ ανακοινώσει απόψε

Με τον… βραχνά ενός επικείμενου μίνι ανασχηματισμού για ορισμένους υπουργούς (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι η αλήθεια) συνέρχεται το απόγευμα –σε μια από τις σπάνιες συνεδριάσεις του- το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΡΙ! Θεοδωράκης: Η σχέση Τσίπρα - Καμμένου είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς

Η σχέση του Καμμένου με τον κύριο Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της αριστεράς είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας με δημοσιογράφους τεσσάρων περιφερειακών ραδιοσταθμών της χώρας. Η συζήτηση έγινε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Ποταμιού, την συντόνιζε η δημοσιογράφος Αγγελική Σπανού και συμμετείχαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τις περιοχές Σερρών, Τρίπολης, Αγρινίου και Καβάλας.

Το γατάκι ο Τσίπρας θα κληθεί από τον Εισαγγελέα Εφετών να τεκμηριώσει τα περί χρηματισμού βουλευτών

Σε εξέλιξη η έρευνα της Δικαιοσύνης μετά τις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλίσει η κυβέρνηση τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Μετακομίζει" στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Κωστόπουλος

Εχοντας ολοκληρώσει δύο χρόνια επιτυχημένης θητείας στο ΕΚΑΒ –παραμένοντας στη θέση αυτή με δύο Υπουργούς-ο οικονομολόγος Νίκος Κωστόπουλος, αναλαμβάνει την κομβική θέση του Γραμματέα της Περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου.



NEO BINTEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Υποδοχή ηρώων της αλβανικής αποστολής-Προκαλεί ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα: “Ξεφτιλίστηκαν οι Σέρβοι”

Ως «φρικτή εμφάνιση των Σέρβων γειτόνων αυτό που συνέβη στο αγωνιστικό χώρο» κατανόμασε ο αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, μιλώντας για τα τα σοβαρά επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας.

Έκλαψε, ζήτησε συγνώμη και μετά τη βίασε!

Έγιναν φίλοι και μετά τη βίασε κλαίγοντας και ζητώντας συγνώμη!

Ένας νεαρός άνδρας από τη Βρετανία, γνώρισε μία 20χρονη και έκαναν παρέα.

Η Αμάλ Αλαμουντίν στο Μαξίμου - Τελείωσε η συνάντηση με Σαμαρά

Αφού δέχτηκε την... επίθεση αγάπης από την Ελένη Λουκά, η Αμάλ Αλαμουντίν και οι συνεργάτες της έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά. Ανέλυσαν στον πρωθυπουργό τις θέσεις τους για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. 

Αυτές είναι οι πέντε ελληνικές startup εταιρείες που θα βρεθούν δίπλα τους κολοσσούς της Ευρώπης

Είναι πέντε ελληνικές start up εταιρείες που θα τοποθετηθούν δίπλα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές του είδους. Αυτό από μόνο του είναι ένα παράσημο που δεν μπορεί να παραγνωριστεί.

Βίντεο: "Επίθεση" αγάπης από την Ελένη Λουκά στην Αμάλ Αλαμουντίν

Πριν δει τον Αντώνη Σαμαρά, η Αμάλ Αλαμουντίν γνώρισε την Ελένη Λουκά η οποία την περίμενε έξω από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ν.Δ.: Ο Βούτσης ζήτησε συγγνώμη αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στη λάσπη περί δανείου 14,6 εκατ.

Εκτός του Κοινοβουλίου μεταφέρθηκε σήμερα η κόντρα Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες του γραμματέα της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ν. Βούτση ότι η Ν.Δ. έλαβε δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ το 2013.

Ο Λιάτσος που ζήτησε συγγνώμη μέχρι και από Καμμένο λέει «Απολύτως αξιόπιστη η πηγή μου για χρηματισμό βουλευτών»

"Καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια κι ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα.Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη.", υπογράμμισε ο Α. Λιάτσος μετά την κατάθεση.