16 Οκτωβρίου 2014

ΚΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΤΙ! Mε πολύ χαμηλό ντεκολτέ στο υπουργικό η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνα]

Ευκαιρία βρήκε η Ολγα Κεφαλογιάννη, με τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, για να φορέσει ένα από τα αγαπημένα της αποκαλυπτικά ντεκολτέ.

Τι αποκάλυψε η Περιστέρη για την τρύπα στο κέντρο του ψηφιδωτού της Αμφίπολης; «Έχουμε βρει κινητά ευρήματα που δεν ανακοινώθηκαν»

Το απαράμιλλης ομορφιάς  ψηφιδωτό που ανακαλύφθηκε στον  τάφο της Αμφίπολης και απεικονίζεται η σκηνή της αρπαγής της Περσεφόνης από τον Πλούταρχο φαίνεται πως κρύβει ένα μυστικό.

Βόζενμπεργκ προς Ραχή και ψεκασμένους: Κόψτε τα ψέμματα για δήθεν ψηφοφορίες γιατί θα φάτε μήνυση

Αφορμή για να ξεσπάσει ένας πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε μια ανάρτηση της ανεξάρτητης βουλευτού, Ραχήλ Μακρή αναφορικά με την πρόταση του Νότη Μαριά για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την δήθεν ψηφοφορία που διεξήχθη σε κλειστή συνεδρίαση της Βουλής, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Το υπουργείο Οικονομικών εξηγεί που οφείλεται το «ράλι» του 10ετους ομολόγου

Την εξήγηση της κυβέρνησης για το ράλι ανόδου του επιτοκίου του 10ετούς ελληνικού ομολόγου, έδωσε ο  Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Τάσος Αναστασάτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Αμφίπολη-"Ο καλλιτέχνης έχει παγώσει το δευτερόλεπτο στην αιωνιότητα"

Nομίζω ότι έχουμε ένα έργο μεγάλης ζωγραφικής, κατ’ ουσίαν ξεκινάει από αυτό εδώ η μεγάλη ευρωπαϊκή ζωγραφική που θα κορυφωθεί στην πρώιμη Αναγέννηση», ανέφερε ο καθηγητής Ιστορίας Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Στεφανίδης, για το ψηφιδωτό της Αμφίπολης.

Το φυλλάδιο της… Περιστέρη! (ΦΩΤΟ)

Περίπου 500 επισκέπτες δέχεται καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας του το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης, όπως έγινε γνωστό.

Οι αποκαλύψεις του εσωτερικού του τύμβου στο λόφο Καστά έχουν αυξήσει την επισκεψιμότητα τόσο στο μουσείο όσο και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

Σαμαράς: Σημαντικός κόμβος η Ελλάδα για την Ευρώπη

Από το Μιλάνο που βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συνάντησης Συνόδου Κορυφής ΕΕ- Ασίας, δήλωσε πως ο ρόλος της Ελλάδας στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης είναι κομβικός.

Ψεκασμένη η νέα επίτροπος της Σλοβενίας: Πιστεύει στην δύναμη των δικτύων (;) του ολιστικού ατόμου και της θετικής ενέργειας

Μετά την κομμουνίστρια που τραγούδαγε αντιευρωπαϊκά τραγούδια και την παντιέρα ροζα η Σλοβενία έστειλε μια οπαδό του σαμανισμού για επίτροπο της Ε.Ε.!

Η  Βιολέτα Μπουλτς είναι πιθανόν να θητεύσει ως επίτροπος της Ε.Ε. στην  Κομισιόν και πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχεδίασαν το… πορτρέτο της.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ένα UFO κάνει χάζι κάτι αστροναύτες

Η απορία μου είναι: Οι εξωγήινοι που έρχονται εδώ με τρελή τεχνολογία, από την άλλη άκρη του σύμπαντος, γιατί πρέπει να παρακολουθούν τη Γη από απόσταση ερασιτέχνη ιχνηλάτη; Τι στο διάολο με τα κιάλια μας παρακολουθούν; Δηλ. εμείς έχουμε τεχνολογία που διαβάζει πινακίδα αυτοκινήτου από το διάστημα και αυτοί χρησιμοποιούν ακόμα τα κιάλια και πρέπει να πάνε δίπλα στον διαστημικό σταθμό ή πάνω από σπίτι το σπιτι του Καμμένου για να δούν τι κάνει; Σοβαροί είμαστε; (Ρητορικό το ερώτημα αφού δεν είμαστε...)

Διαβάστε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Ένα αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο καταγράφηκε σε πλάνα της NASA να παρακολουθεί δύο αστροναύτες, έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

"Εις θάνατον" σε χριστιανή για προσβολή στον Μωάμεθ

Με την κατηγορία ότι έχει προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ, έχει καταδικαστεί μια μητέρα πέντε παιδιών, σε θάνατο στο Πακιστάν.

Σήμερα, Πέμπτη, όπως ανακοίνωσαν οι συνήγοροί της, το δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η χριστιανή Άσια Μπίμπι.

BINTEO-Αμφίπολη: Μέλος της μακεδονικής βασιλικής οικογένειας βρίσκεται στον τάφο

Το πρόσωπο που έλειπε πλάι στο γενειοφόρο άντρα ήταν η Περσεφόνη και πλέον είναι βέβαιο ότι αναπαριστά την αρπαγή της θεάς από τον Πλούτωνα.

Η Περσεφόνη φορά λευκό χιτώνα που συγκρατείται στο ύψος του στήθους με μία κόκκινη ταινία και έχει μία τραγική μορφή. Εχει υψωμένο το αριστερό της χέρι προς τα πάνω. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Χαρδούβελης αισιόδοξος, Λαφαζάνης σαλτιμπάγκος, Α. Κακλαμάνης στην κοσμάρα του

Η γνωστή τακτική από σαλτιμπάγκο Λαφαζάνη: Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι οι αγορές την ξεφτίλισαν για τα σχέδια εξόδου απ'το μνημόνιο και οι ίδιοι λένε ότι θα τα σκίσουν! Δεν παλεύεται η περίπτωσή τους!

Αισιόδοξος ότι θα αντιστραφεί το κλίμα στις αγορές για την Ελλάδα δήλωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης από του βήματος της Βουλής, διαμηνύοντας τόσο στο εσωτετρικό, όσο και στο εξωτερικό ότι αυτό δεν αντανακλά την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και τις προοπτικές της.

Εισαγγελικό «ok» στην ΕΥΠ για να λαμβάνει πληροφορίες κατά την προανάκριση

Μπορεί να τις ζητά είτε γραπτά είτε προφορικά για την «πρόληψη ή την αποτροπή απειλής της εθνικής ασφάλειας ή του δημοκρατικού πολιτεύματος και για την προστασία των εθνικών συμφερόντων της χώρας», γνωμοδότησε αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ψινάκης: Ποτέ δεν είπα για πτώχευση -Τον κατηγορούν ότι έβαλε σύμβουλο με 25.000 ευρώ

Πήρε πίσω τα περί πτώχευσης του Δήμου Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης. Σε μια επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου στο γυμναστήριο Μαραθώνα, που διανθίστηκε με ατάκες και διαξιφισμούς με τον πρώην δήμαρχο Ιορδάνη Λοϊζου, ο κ. Ψινάκης τα γύρισε υποστηρίζοντας ότι δεν είπε ποτέ ότι πτωχεύει ο δήμος.

Εισαγγελέας: Δεν ποινικοποιείται η ιδεολογία της ΧΑ, αλλά ο τρόπος επιβολής της

Στο σκεπτικό του, επισημαίνει: «Δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί νόμιμο πολιτικό κόμμα η ένωση προσώπων ή η οργάνωση, η οποία, υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος, επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της με τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας»

ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕ! «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» είπε σε ελληνική μετάφραση σε αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση!

Την οργή του Ζεράρ Πικέ είχαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του αεροδρομίου της Βαρκελώνης όταν έκοψαν κλήση στο αυτοκίνητο του Ισπανού, επειδή ο αδερφός του είχε παρκάρει επί 15 λεπτά στο χώρο στάθμευσης των λεοφωρείων και των ταξί.

Τι ζήτησαν από το ΤΑΙΠΕΔ για αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηρόδρομο 6 επενδυτές κολοσσοί

Θετική χαρακτηρίζεται από κύκλους του ΤΑΙΠΕΔ, η αποτίμηση των επαφών που είχε στο Λονδίνο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου, Πασχάλης Μπουχώρης στο πλαίσιο roadshow που διοργάνωσε η Bank of America. Στο roadshow συμμετείχαν 10 από τα μεγαλύτερα διεθνή infrastructure και sovereign wealth funds.

Οι Αλβανοί λένε πως ο Ιμπραΐμοβιτς είπε: Αν το Κόσοβο είναι στη Σερβία, η μητέρα μου είναι... παρθένα!

Οι Αλβανοί «χτυπάνε» αυτή τη δήλωση ψηλά και αποθεώνουν τον Σουηδό, αντίθετα, τα σέρβικα ΜΜΕ τονίζουν πως δεν υπάρχει πουθενά και κάνουν λόγο πως πρόκειται για αλβανική... εφεύρεση

Αναδρομικό έλεγχο “πόθεν έσχες” ζητούν 21 βουλευτές της ΝΔ

Αναδρομικό έλεγχο της περιουσίας νυν υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών ζητάνε 21 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Πιπιλή: Κάπως έτσι χρεοκοπήσαμε...

Τις λέξεις "σκάνδαλο" και "όργιο" χρησιμοποίησε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή για να περιγράψει τα πορίσματα των ελέγχων στις τριτοβάθμιες οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, τα οποία παραδόθηκαν στον πρόεδρο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλο. "Κάπως έτσι χρεοκοπήσαμε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κακουργηματική δίωξη στον Αλβανό που σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του νεαρού οδηγού του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόροι Πέτρου Ράλλη, το πρωί της Τετάρτης.

ΦΩΤΟ-ΗΠΑ... CDC και πούτ@ες μπλε! Δείτε το τρίτο θύμα Έμπολα στις ΗΠΑ... που δεν ξέρει ακόμα ότι έχει κολλήσει

Μας ζαλίζουν οι αμερικανόφιλοι ότι οι ΗΠΑ, έτσι, οι ΗΠΑ αλλιώς, οι ΗΠΑ είναι οργανωμένες, είναι πολύ μπροστά, οι ΗΠΑ έχουν CDC (κάτι σαν το ΚΕΛΠΝΟ)... εν τω μεταξύ μετά τις καταγγελίες ότι κατά την περίθαλψη της πρώτης νοσοκόμας οι οδηγίες χειρισμού του περιστατικού άλλαζαν από το πρωί ως το μεσημέρι, έρχεται ο ηλίθιος για να αποδείξει ότι μπορεί να μην είναι μπουρδ@λο η Ελλάς αλλά και εκεί είναι λίγο χύμα στο κύμα!

Αποκαλυπτικές εικόνες για την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι αρχές τον ιό Έμπολα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Κρουαζιερόπλοιο μεγαλύτερο από ένα boeing 747 και ουρανοξύστη! Εκπληκτικές φωτογραφίες

Με πλάτος μεγαλύτερο από το άνοιγμα των φτερών ενός Boeing 747 και μεγαλύτερο μήκος από πολλούς... ουρανοξύστες, το Oasis of the Seas, το υπερπολυτελές και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, "κόβει την ανάσα" και προκαλεί δέος.

ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ! Με παραίτηση απειλεί ο αστείος που έχουμε εκπρόσωπο στο ΔΝΤ και πριν 2 χρόνια έλεγε ότι θα χρειαστούμε κι άλλα δανεικά

Δυσαρεστημένος από την αντιμετώπισή του από την Αθήνα φέρεται να είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας, ο οποίος μάλιστα απειλεί με παραίτηση, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Τζήμερος για τη ΣΥΡΙΖΑία Ακριβοπούλου: «Εμετός, χωρίς όρια!»

Οι δημοσιοκάφροι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, η απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και τα...μανικετόκουμπα του Μάκη Βορίδη.

Οργισμένη επίθεση του προέδρου της Δημιουργίας Ξανά Θάνου Τζήμερου προκάλεσε ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου που εμφανίζει μετά από επεξεργασία Photoshop, τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη να φοράει μανικετόκουμπα με το έμβλημα της χούντας.

ΚΛΑΙΩ! ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΠΙΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Δείτε πόσα και γιατί πρέπει να σκάσει σε ταξίαρχο που συκοφαντούσε...

Το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει στον ταξίαρχο ε.α. πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΝΑΤΟ,  Παναγιώτη Θεοδωρακίδη, ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ,  Πάνος Καμμένος για ύβρεις και συκοφαντίες που είχε εκστομίσει εναντίον του (δείτε παρακάτω τον απολαυστικό διάλογο).

Γελάνε μέχρι και ξένοι αρχαιολόγοι με την σκοπιανολάγνα ΣΥΡΙΖΑία Παλαγγιά

Η γνωστή αρχαιολόγος Dorothy King (έχει γράψει και βιβλίο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και έχει ταχθεί εναντίον της επιστροφής τους) γράφει στο blog της:

I will blog about the mosaics that the Ministry of Culture just issued a press release about later today. Before Olga Palagia announces that...

ΜΕ ΦΛΟΜΠΕΡ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ SNIPER;Βίντεο: Αμερικανός πεζοναύτης δέχεται σφαίρα στο κεφάλι στο Αφγανιστάν

Η κάμερα από το κράνος συναδέλφου του που τον ακολουθεί καταγράφει τη στιγμή που μια σφαίρα ελέυθερου σκοπευτή τον πετυχαίνει στο κράνος

Ένα σπάνιο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον αμερικανικό στρατό. Καταγράφει τη στιγμή που ένας αμερικανός πεζοναύτης δέχεται στο κράνος σφαίρα από ελέυθερο σκοπευτή...

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά – Γιούνκερ - Κομισιόν: Θα σας στηρίξουμε

Λίγη ώρα αφού ανώτατη κυβερνητική πηγή είχε διαμηνύσει ότι η προληπτική γραμμή χρηματοδότησης δεν απαιτεί νέο πρόγραμμα, ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για να συζητήσουν τη στήριξη της Ελλάδας από την Ε.Ε.

Οι Femen «ξαναχτύπησαν» - Γυμνόστηθη υποδοχή στον Πούτιν στο Μιλάνο

«Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν στα γυμνά στήθη τους οι ακτιβίστριες

Προτάσσοντας τα γυμνά στήθη τους, δύο Ουκρανές ακτιβίστριες -ανάμεσά τους και η αρχηγός της Femen, Ίνα Σεβτσένκο- εθεάθησαν έξω από τον καθεδρικό ναό στο Μιλάνο επιφυλάσσοντας...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΠΑ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ! Πάλι κάλεσε τα ΜΑΤ και μπαγλάρωσαν τους 70 που σκέφτηκαν να μπουκάρουν στο ΕΚΠΑ!

Με το που το σκέφτηκαν και πριν προλάβουν να το προσπαθήσουν τους είχαν εκκαθαρίσει τα ΜΑΤ! 

Ένταση, με χρήση χημικών, επικράτησε νωρίτερα σήμερα έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν φοιτητές.

Στήριξη από Βρυξέλλες: Η Ευρώπη θα συνεχίσει να βοηθάει την Ελλάδα-Βούλτεψη: Οι προφήτες της καταστροφής διαψεύστηκαν και πάλι

Βοήθεια «με όποιον τρόπο είναι αναγκαίος» προανήγγειλε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Κατάινεν - «Η ΕΕ θα διασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα είναι σε θέση να αντλήσει κεφάλαια σε βιώσιμα επιτόκια» είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν - «Η ΕΕ θέλει να εξομαλύνει τον δρόμο για την πλήρη πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές»

Καλά τα λέει ο Σέρβος ΠΘ. Μήπως να μαθαίναμε λίγο μπαλίτσα; Θα προχωρήσουμε τις αλλαγές ακόμα και αν χρειαστεί να γίνω το πιο αντι-δημοφιλές πρόσωπο στη χώρα.




Οι πολιτικές ελίτ του Βελιγραδίου- η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Σερβίας- μέσα στο διηνεκές της ιστορίας, είχαν ή έβρισκαν πάντα λόγο, σοβαρό ή μη , για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των «έξω», των γειτόνων τους αλλά και των εκάστοτε ισχυρών.
Σήμερα, αυτός ο λόγος για το καινούργιο κέντρισμα αναζητείται σε πιο πραγματικές βάσεις, στο χώρο των οικονομικών δραστηριοτήτων, των διεθνών σχέσεων και προσανατολισμών. Σε κάθε περίπτωση, όπως δηλώνει ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Aleksandar Vucic, «μια χώρα που έχει αντιμετωπίσει τέσσερις διαφορετικούς πολέμους κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα, φαίνεται πως είναι μια χώρα που διαθέτει αντοχές».
Ο Aleksandar Vucic, γεννηθείς μόλις το 1970, είναι ηγέτης του φιλελεύθερου κεντροδεξιού κόμματος «Serbian Progressive Party». Με σπουδές στη Νομική Σχολή του Βελιγραδίου, ο Vucic, διετέλεσε σε ηλικία μόλις 28 ετών Υπουργός Πληροφοριών, ενώ από το 2012 έως το 2014 ήταν Υπουργός Άμυνας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΑΙΔΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΑΞΑΙΣ! Καμμένος: Το ΣΔΟΕ άσκησε πίεση σε βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν

Άλλη κότα λυράτη! Κανένα όνομα δεν ανέφερε... αλλά πάλι μίλησε με αοριστίες

Για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος - Υποστήριξε ότι η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε πέντε επισκέψεις για έλεγχο από το ΣΔΟΕ.

Αμφίπολη: Αποκαλύφθηκε η Περσεφόνη με τον λευκό χιτώνα

- Θεωρείται βέβαιο ότι το ψηφιδωτό αναπαριστά την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα 
- Εμφανίζεται νεαρή και κοκκινομάλλα - Φορά λευκό χιτώνα που συγκρατείται στο ύψος του στήθους
- "Επεσε" το site του υπουργείου Πολιτισμού από την επισκεψιμότητα

Η βεβαιότητα ορισμένων ότι πρόκειται για ακόμη μια αναπαράσταση της αρπαγής της Περσεφόνης επιβεβαιώθηκε.

Ο Μίκης Θεοδωράκης εμπνέει τους Κούρδους του Κομπάνι (VIDEO)

Ένας νεαρός Κούρδος αποφάσισε να φτιάξει ένα video για τον αγώνα των Κούρδων μαχητών στο Κομπάνι, που πολιορκείται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Και δεν βρήκε καλύτερη μουσική για το ντύσει από τις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη.

Αυτός είναι ο 32χρονος άνδρας της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε ενώ έκανε έλεγχο σε ΙΧ στον Κηφισό [εικόνα]

Η Τετάρτη ήταν μια άσχημη ημέρα για την ΕΛ.ΑΣ. καθώς έχασε δυο άνδρες της. Πέρα από τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, που τραυματίστηκε θανάσιμα από το φονικό smart στην Πέτρου Ράλλη, σε τροχαίο δυστύχημα είχε σκοτωθεί στον Κηφισό, ενώ ήταν σε υπηρεσία,ο 32χρονος άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ Δημήτρης Κατσιώνης.

Καθησυχαστική η κυβέρνηση: Δεν αλλάζουμε διαπραγματευτική στάση

Η διεθνής συγκυρία και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίνε για τη στάση των αγορών έναντι της Ελλάδας, που έχει εκτινάξει τα spreads και βυθίζει το χρηματιστήριο, επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, που όμως εμφανίζεται καθησυχαστική και διαμηνύει πως "όλα θα γίνουν σε συνεργασία με την Ευρώπη".

ΚΛΑΨΤΕ! Σταθάκης-Παππάς λένε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να βγει απ'το μνημόνιο ενώ αυτοί θα το σκίσουν κι όλα καλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης επεσήμανε ότι το «βιαστικό» σχέδιο της κυβέρνησης για έξοδο από το ΔΝΤ δεν το ασπαζόταν «η άλλη πλευρά»... η οποία προφανώς ασπάζεται τα «θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα αυξήσουμε μισθούς-συντάξεις, θα ξανανοίξουμε την ΕΡΤ, θα διώξουμε ξένες επενδύσεις, θα επαναφέρουμε μισθούς-δωρα στο δημόσιο, θα διορίσουμε κόσμο, θα , θα  θα...» Εντάξει έχουν χάσει τη μπάλλα και μαζί τους οι ηλίθιοι που πιστεύουν τις δημοσιογραφικές παπαριές ότι οι αγορές μας δείχνουν κόκκινο επειδή ο Σαμαράς θα μας βγάλει απ'το μνημόνιο το οποίο ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι λήγει στο τέλος του χρόνου! Τι να πεις; Ένα μεγαλοπρεπές: 

Για ποιες ιδιωτικοποιήσεις συζήτησε ο Σαμαράς με τον Κινέζο πρωθυπουργό

Ο Λι Κετσιάνγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Πεκίνου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, τους Σιδηροδρόμους, το αεροδρόμιο στο Καστέλι, τις ελληνικές σπάνιες γαίες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΟΤΕ! Τατσόπουλος: Είμαι μέσα στο «Ποτάμι»

«Αν το θέλει και εκείνο θα κατέβω στις εκλογές», τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις - Νωρίτερα αφιέρωσε στον κ. Σκουρλέτη το τραγούδι «Πιο χαμηλά Λόλα» σχετικά με τον «κουμπαρά» και την προεδρική εκλογή

Στο Τζάνειο με τραύμα στο κεφάλι η Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη χτύπησε στο κεφάλι ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ενώ έκανε μπάνιο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, καθώς...

Παπαμιμίκος: Στον ΣΥΡΙΖΑ χαίρονται με την δυστυχία της χώρας

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι έχει αρχίσει «σχέδιο κατασυντοφάντησης» ενόψει της Προεδρικής εκλογής.

Οι NYT αποθεώνουν την Αθήνα -Ολα όσα έζησαν επί 36 ώρες στην πόλη και τους έκαναν να την λατρέψουν [βίντεο]

Κάτι αλλάζει στην Αθήνα, γράφουν οι New York Times σε μεγάλο αφιέρωμα που έκαναν για την πόλη και το οποίο παρουσιάζουν σε ένα βίντεο με τίτλο «36 ώρες στην Αθήνα». Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, έπειτα από αρκετά χρόνια που η Αθήνα βυθιζόταν στην κρίση, με επιχειρήσεις και καταστήματα να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, η αυτοπεποίθηση έχει επιστρέψει στην πόλη.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΑΓΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΣΑΛΙΝΑ! Αμφίπολη: Αποκαλύφθηκε η Περσεφόνη με τον λευκό χιτώνα – Το υψωμένο αριστερό της χέρι στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό

- Θεωρείται βέβαιο ότι το ψηφιδωτό αναπαριστά την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα
- Εμφανίζεται νεαρή και κοκκινομάλλα - Φορά λευκό χιτώνα που συγκρατείται στο ύψος του στήθους
- Ο Πλούτωνας φορά κόκκινο χιτώνα και ο Ερμής κίτρινο
- Πανομοιότυπο το ψηφιδωτό με τη ζωγραφική αναπαράσταση στη Βεργίνα
- Σε εξέλιξη η ενημέρωση στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη

Σε δίκη παραπέμπονται όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

- Πάνω από 700 σελίδες η πρόταση του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου
- Ζητεί να παραπαμφθούν σε δίκη 70 άτομα όλοι μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Ο εισαγγελέας θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση
- Στοχοποιημένος ο Παύλος Φύσσας από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σύμφωνα με τον εισαγγελέα
- Αναφέρει επίσης ότι: «Η οργάνωση λειτουργούσε με απόλυτη ιεραρχία με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, δεύτερο τον...

Μαρκόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει επιχειρηματίες και βουλευτές

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την έξοδο της χώρας από το ΔΝΤ, χαρακτήρισε «μύθους του Αισώπου» αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον κατηγόρησε ότι «εκβιάζει επιχειρηματίες και βουλευτές».

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ'ΧΟΥΝ! Βέλγιο: Δεν θέλουν την υπουργό Υγείας γιατί είναι παχύσαρκη [εικόνες]

Αντιδράσεις προκαλεί στο Βέλγιο η τοποθέτηση της 52χρονης Maggie De Block στη θέση της υπουργού Υγείας, καθώς η νέα υπουργός ζυγίζει 127 κιλά.

Το πάχος της νέας υπουργού προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις, αφού στα καθήκοντά της είναι και η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΛΙΝΑΣ; Πατσαβούρα των Συντακτών: Νέος Μπαλτάκος στην κυβέρνηση ο γ.γ. Ενημέρωσης

Αν πριν 35 χρόνια ο εν λόγω ήταν Σταλινικός δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να υποθέσω... Διαβάστε και γελάστε με την πίκρα τους:

Καθώς φαίνεται, ενισχύεται η ακροδεξιά στελέχωση του κυβερνητικού επιτελείου. Ο δημοσιογράφος Στέφανος Αναγνώστου, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, το οποίο ασφαλώς συνέταξε ο ίδιος, υπήρξε μεταξύ άλλων συντάκτης του (φιλοχουντικού βέβαια) «Ελεύθερου Κόσμου», αλλά και συγγραφέας δύο βιβλίων, γράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην Εφημερίδα των Συντακτών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΚΟ ΓΙΑ «ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ» ΟΙ ΚΟΤΕΣΙ! Κατέθεσαν Σκουρλέτης-Παππάς... για το μνημόνιο και την κρίση

Φυσικά και οι κότες οι λυράτες δεν τόλμησαν να επαναλάβουν τις παπαριές τους όταν έμπαιναν ή έβγαιναν από τον εισαγγελέα...

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης που κατέθεσε την Πέμπτη μαζί με τον Νίκο Παππά διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον του εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.