18 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η σοφότερη κουβέντα έλληνα πολιτικού ειπώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1981

33 χρόνια σήμερα από την επικράτηση του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981. Παραδίδοντας την εξουσία το ίδιο βράδυ ο Γεώργιος Ράλλης είπε την πλέον διορατική κουβέντα που έχει πει Έλληνας πολιτικός:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ( 19 Οκτ 2014)

Δείτε τα:

ΗΠΑ: Θεμελιώθηκε ο Άγιος Νικόλαος! Είχε πέσει μαζί με τους Δίδυμους Πύργους

Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η τελετή του αγιασμού και τοποθέτησης θεμελίου λίθου του ναού του Αγίου Νικολάου, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στο Νότιο Μανχάταν.

Το “μπλε” της Αμφίπολης: Ένα πανάκριβο υλικό που υπάρχει και στο θεό Άμμων- Ρα της Αιγύπτου

Το μπλε είναι το χρώμα που κυριαρχεί στο εκπληκτικό ψηφιδωτό της Αμφίπολης. Είναι το χρώμα που υπάρχει σε όλο το φόντο, θέλοντας προφανώς να υποδηλώσει την νύχτα που γίνεται η μεταφορά του νεκρού στον κάτω κόσμο και την στιγμή της αρπαγής της Περσεφόνης, που αποτυπώνεται με μεγάλη ένταση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πεζοναύτης ντρόπιασε το "χρυσό" άγημα

Όσοι έχουν πάει στρατό γνωρίζουν ότι οι λιποθυμίες στα αγήματα απόδοσης τιμών είναι συχνές συνήθως λόγω της παρατεταμένης ορθοστασίας. Τελευταίο «θύμα» ένας Αμερικανός πεζοναύτης, ο οποίος βηματίζει περίεργα, τραβώντας την προσοχή όχι μόνο του επικεφαλής αλλά και των χιλιάδων θεατών.

ΦΩΤΟ-Αν ψάχνετε τον Ψινάκη... είναι στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο 3ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος.

Η διαδρομή διατρέχει το κέντρο της πόλης με αφετηρία στη Λεωφόρο Νίκης και τερματισμό μπροστά στον Λευκό Πύργο. Οι αθλητές θα τερματίσουν έχοντας διανύσει τη συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές.

ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ: "Αν ο τάφος είναι τελικά ρωμαϊκός θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τους Έλληνες!"

- Ο Τζέιμς Ρομ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μπάρτ, δεν αποκλείει ο τάφος να είναι ρωμαϊκός
- Και αυτό, λέει, θα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τους γονατισμένους από την κρίση Έλληνες
- Ξεκίνησε η αποχωμάτωση του τρίτου θαλάμου – Βήμα – βήμα η διαδικασία!

Η αποκάλυψη του ψηφιδωτού με την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα έδωσε ελπίδες στους αρχαιολόγους πως ίσως να βρίσκονται κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αμφίπολη: ποιος είναι τελικά θαμμένος στον τάφο του λόφου Καστά;

Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο: Βασικός μισθός 680 ευρώ και αποδοχές ανάλογα με το επίπεδο σπουδών

Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο: Βασικός μισθός 680 ευρώ και αποδοχές ανάλογα με το επίπεδο σπουδών
           
Νέο τοπίο αμοιβών διαμορφώνει το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο. Ο βασικός μισθός θα είναι στα 680 ευρώ και προβλέπονται μειώσεις (από 2% έως 12%), αλλά και αυξήσεις στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα ανάλογα με το επίπεδο των σπουδών τους.

BINTEO-"Πέτρες χωρίς αξία" τα κλεμμένα Γλυπτά για τον λόρδο Έλγιν!

Κι όμως! Είναι τίτλος βρετανικού ντικιμαντέρ του 1985 για την κλοπή των γλυπτών του Παρθενώνα, που αυτές τις ημέρες, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ...

Σε αυτήν παίζουν αστέρες του Χόλιγουντ, όπως o νεαρός τότε ο Χιου Γκραντ...

Τα "άγρια" θηλυκά της Χρυσής Αυγής:"Ο άντρακλας μου δέρνει, γουστάρω.Χάνω τα καλά"

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τους οποίους ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος προτείνει την παραπομπή τους στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων περιλαμβάνονται και τέσσερις γυναίκες με ρόλους - κλειδιά στην οργάνωση.

Λυκούδης: "Θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Όχι σε πρόωρες εκλογές"

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται η ανακοίνωση της δημιουργίας πολιτικής πρωτοβουλίας υπό τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη δήλωσε διατεθειμένος να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάλογα με το πρόσωπο καθώς δεν πιστεύει στις πρόωρες εκλογές.

"Μπλόκο" σε επιστρ.φόρου & ΦΠΑ - "Κλείδωσε" σχέδιο ρύθμισης χρεών

Διπλό "μπλόκο" βάζει το υπουργείο Οικονομικών στις επιστροφές φόρου και στον ΦΠΑ, με το πρώτο "ψαλίδισμα" να αφορά σε συμψηφισμό με χρέη στην εφορία.

BINTEO-Μητροπολίτης Φθιώτιδας προς ΣΥΡΙΖΑ: Κρίμα οι αντιρατσιστές να γίνονται οι χειρότεροι ρατσιστές

Συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη τοπική εκκλησία και την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα, έδωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Δημοσκόπηση Καπα Research: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,9% αλλά η πλειοψηφία θέλει κυβέρνηση με ΝΔ και όχι εκλογές

Προβάδισμα, με 3,9 μονάδες, του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. δίνει νέα δημοσκόπηση της Καπα Research που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα.Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,4% των ερωτηθέντων έναντι 23,5% της Ν.Δ....

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Στο 7,5% το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που δημοσιεύεται στην "Καθημερινή" ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει προβάδισμα 7,5% μονάδων με...

Πανικόβλητη η Πόλα Ρούπα, λέει η Αντιτρομοκρατική

Η επόμενη ημέρα βρίσκει το Αντιρομοκρατικό επιτελείο να αναλύουν το εκτενές πολυσέλιδο κείμενο, το οποίο φέρει την υπογραφή στον σκεπτικό ιδεολογισμό της Πόλας Ρούπα, επικηρυγμένη συντρόφου του κατάδικου τρομοκράτη,Νίκου Μαζιώτη.

Μυστικά πρακτικά της ΕΚΤ αποκαλύπτουν εντάσεις πριν το μνημόνιο της Κύπρου

Απόρρητα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που σχετίζονται με το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα την κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας, δηλαδή με αποφάσεις που προηγήθηκαν του μνημονίου της 25ης Μαρτίου 2013, δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή στους New York Times.

Μια απ' τα ίδια ο Τσίπρας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ... Θα καταργήσει τα μνημόνια (που δεν υπάρχουν) θα σκίσει νόμους, θα σκίσει καλσόν...

Επανέλαβε πως θέλει εκλογές και κατάργηση του μνημονίου

Εκλογές και όχι συνεργασία με την υπάρχουσα κυβέρνηση, κατάργηση του μνημονίου και διαγραφή του χρέους είναι το μήνυμα που επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται τις εκλογές, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του "τη μόνη δύναμη σταθερότητας στη χώρα", ενώ παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Αερολιμενάρχης: Ο Καμμένος αρνήθηκε να περάσει τον έλεγχο που περνάνε όλοι οι άλλοι VIP, αλλά σα γατάκι δέχτηκε μόλις του είπα ότι δεν θα πετάξει

Ο Αερολιμενάρχης για το επεισόδιο με τον Καμμένο

Μια καθόλα συνηθισμένη διαδικασία ελέγχου κατέληξε σε επεισόδιο κατά την αναχώρηση από τα Χανιά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Οι αλαζόνες του ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντίνος Ζούλας

Τύχη δημοσιογραφική το έφερε το καλοκαίρι του 2009 να πάρω μια συνέντευξη από τον αείμνηστο καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο. Τύχη, γιατί, όταν του τηλεφώνησα ήταν μέσα Ιουλίου, κι όχι μόνον τον βρήκα στην Αθήνα, αλλά κάτι παραπάνω από έτοιμο να απαντήσει στα ερωτήματά μου για την προεδρική εκλογή που επίκειτο και τότε.

ΒΙΝΤΕΟ-Διεκόπη το Άρης - ΠΑΟΚ! Ο διαιτητής αποκόμισε... μώλωπα στο κεφάλι από ρολό!

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στο ματς Ηρόδοτος - Εθνικός και την... σωτήρια λύση της αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα σαββατοκύριακο με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, οι... επιστήμονες των γηπέδων δήλωσαν ξανά παρόντες!

Έδρα Κυπριακών Σπουδών: Ανανισμός, ύμνοι στον Ερντογάν, φιλοτουρκική προπαγάνδα και υποβάθμιση της Κύπρου

Του Πάμπου Σ. Χατζηλαμπή

Πολλοί, πάρα πολλοί, εμού συμπεριλαμβανομένου, ένοιωσαν ικανοποίηση όταν έγινε γνωστή η ίδρυση της «’Εδρας Κυπριακών Σπουδών Α.Γ. Λεβέντης» στο ελιτίστικο ιδιωτικό πανεπιστήμιο «Ανάουακ» (Anáhuac) του Μεξικού, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν πριν σχεδόν τρία χρόνια, παρουσία της Φωτεινής Παπαδοπούλου, το γένος Λεβέντη, του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλειου Φιλίππου και ευάριθμης ομάδας κυπρίων εκδρομέων.

Πάνω από 100χιλ. ευρώ μηνιαίως καταβάλλει σε ενοίκια η Βουλή

Την ίδια στιγμή που δεκάδες κρατικά κτίρια παραμένουν ανεκμετάλλευτα και οι πολιτικές λιτότητας δυσχεραίνουν την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών, η Βουλή θα καταβάλλει τα επόμενα δύο χρόνια, συνολικά μισθώματα ύψους άνω των 100.000 ευρώ τον μήνα για ενοικιάσεις γραφείων.

Άτυχος! Εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής γυναίκας του μόνο 2 χρόνια, ενώ ο τυχερός την τσέπωνε 14 χρόνια

Ο 61χρονος μετά το θάνατο της συζύγου του, ξεκίνησε να λαμβάνει σύνταξη χηρείας από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Ωστόσο σύναψε δεύτερο γάμο, χωρίς να το δηλώσει όπως όφειλε, για να διακοπεί η καταβολή της

Μήνυση του ήρωα πατέρα του δεκανέα Ανδρικόπουλου για ψευδή δημοσίευση εναντίον τοπικής εφημερίδας

Και είναι ήρωας γιατί θυσίασε ένα παιδί για την πατρίδα χωρίς τις γελοιότητες και τις μεγαλοστομίες του ψεκασμένου 

Μήνυση για ψευδή δημοσίευση κατέθεσε, στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, ο πατέρας του άτυχου πεζοναύτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στο πεδίο βολής Γλαφυρών, στο Βόλο.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ! Ζητάει έξοδο από ευρώ, επιστροφή στη δραχμή και με τις καταθέσεις μας θα κάνει κοινωνική πολιτική και επενδύσεις!

Πως να μην είναι ευδιάθετοι και γελαστοί; Αφού ονειρεύονται εξουσία και βούρ στη δραχμή και στον πατσά των καταθέσεων μας. Δείτε πως σχεδιάζουν κρατικοποιώντας τις Τράπεζες να βάλουν χέρι στα λεφτά μας και να τα μοιράσουν στους άπλυτους σαν δήθεν "αναπτυξιακή και κοινωνική χρηματοπιστωτική πολιτική"... γιατί για όσους δεν το έχουν καταλάβει οι Τράπεζες δεν έχουν δικά τους λεφτά ούτε του Λάτση... τα δικά μας λεφτά θα χρησιμοποιήσει ο Λαφαζάνης και ο Τσίπρας για να μοιράσουν στα ρεμάλια τους

Η Ευρωζώνη δεν έχει μέλλον, αναφέρει το κείμενο της Αριστερής Πλατφόρμας - Ζητά να διακοπούν οι ιδιωτικοποιήσεις και να μην ξαναστήσουμε το φθαρμένο ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται στο κείμενο

Με κείμενο συμβολής που κατέθεσε στο προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής,  η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την επέκταση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, απορρίπτει ανοίγματα προς τον ηγετικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ και ζητά συλλογικές αποφάσεις στο κόμμα.

Φωτογραφίες: Αυτό είναι το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Ο κόσμος έκρινε με βάση την άνεση, τις εγκαταστάσεις, την καθαριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επιβάτες

Το αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ στο Πακιστάν ψηφίστηκε ως το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο σε μεγάλη ετήσια δημοσκόπηση, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση εκείνο της Μανίλα στις Φιλιππίνες που «κρατούσε τα σκήπτρα» τα τελευταία τρία χρόνια.

Αποκάλυψη: Ανίκανο το προσωπικό του ΠΟΥ να σταματήσει τον Έμπολα

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης του φονικού ιού χαρακτηρίζονται «φτωχές» - Εγιναν πάρα πολλά λάθη στα αρχικά στάδια της επιδημίας

Κακή επικοινωνία και ανίκανο προσωπικό. Αυτά τα δύο ευθύνονται για τη μη άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της επιδημίας Εμπολα στην Αφρική, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει παγκόσμιος συναγερμός.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΝ! «Αυγή»: Ψώνιο, καβαλημένος, ένας Δελαπατρίδης με σακίδιο ο Θεοδωράκης!

Οξύτατη επίθεση απο την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό του κόμματος «Ποτάμι»

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», με ένα άρθρο το οποίο αναδημοσιεύθηκε και στον ημιεπίσημο διαδικτυακό τόπο του ΣΥΡΙΖΑ www.stokokkino.gr.

Μίνι σύνοδος των ηγετών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα

Τι θα συζητηθεί για την έξοδο από το μνημόνιο

​Μία μίνι σύνοδος των ηγετών της Ευρωζώνης θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, το μεσημέρι στις Βρυξέλλες, αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, οι 18 ηγέτες θα γευματίσουν, συζητώντας την κρίση στην Ευρωζώνη και κυρίως το τι θα γίνει με την Ελλάδα, μετά το τέλος του μνημονίου.

Η φρίκη δεν έχει τέλος: Σταύρωσαν 17χρονο οι τζιχαντιστές (ΦΩΤΟ)

Ο νεαρός κατηγορήθηκε οτι βιντεοσκοπούσε στρατιωτική βάση των τζιχαντιστών.

Επι τρεις ημέρες ο 17χρονος βρισκόταν σε κοινή θέα. Οι τζιχαντιστές τον κατηγόρησαν οτι βιντεοσκοπούσε στρατιωτική τους βάση. Στο στήθος του κρέμασαν μια πινακίδα που έγραψαν οτι “εισέπραξε 500 τούρκικες λίρες”, οτι είναι αποστάτης κι οτι θα παραμείνει σταυρωμένος για 3 μέρες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ: «Ο Βενιζέλος είναι ήρωας-Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος απ'τους ΠΑΣΟΚους»

Πιο «πασόκος» από τους «πασόκους» δηλώνει για άλλη μία φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε να χάσει την πνοή του», είπε για το ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που δεν παρέλειψε να δηλώσει πως νιώθει «πιο πασόκος από τους πασόκους».

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Συνέλαβαν παππού επειδή... αυνανιζόταν σε κεντρικό δρόμο της Λιβαδειάς!

Μάλιστα, ο ηληκιωμένος δε ζει στην πόλη αλλά σε χωριό της Φωκίδας και φέρεται να... κατέβαινε με λεωφορείο στη Λιβαδειά, μόνο και μόνο για να... εκτονωθεί!

Βούλτεψη: Πιο μπερδεμένος και πιο αντιφατικός από ποτέ ο κ. Τσίπρας

Με αφορμή την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις».

Τα 20 λεπτά που «φρέναραν» την έξοδο από το Μνημόνιο -Το ραντεβού στην Ουάσιγκτον

Μόνο 20 λεπτά. Αυτό είπε η Κριστίν Λαγκάρντ μπαίνοντας στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία του οικονομικού επιτελείου της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον την περασμένη Κυριακή. Τόσο χρόνο είχε στη διάθεσή της, δείχνοντας από την αρχή ότι δεν είχε πρόθεση να μπει στην ουσία για το καυτό θέμα της εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Φωνές και συνθήματα έξω από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι τόνοι ανέβηκαν έξω από την αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπου ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία και τον ιατρικό τουρισμό, από μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αλλά και σχολικούς φύλακες στους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος.

ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίος ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ! "Κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος"

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση της Ελένης Κούρκουλα πως όλοι οι Έλληνες κρύβουν μέσα τους έναν... μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο!
«Μη σας φανεί ακραίο αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός μικρός μικρός "Τσοχατζόπουλος";

Μπόνους εκπτώσεις στους συνεπείς οφειλέτες -Τα τρία σενάρια του ΥΠΟΙΚ για τα χρέη σε Δημόσιο και Ταμεία

Τρία σενάρια επεξεργάζεται η κυβέρνηση, με το χρόνο να πιέζει προκειμένου να δοθεί μία λύση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές που «φουσκώνουν». Αυτό που αναζητάται είναι ένα ισχυρό κίνητρο το οποίο θα επιβραβεύει τους οφειλέτες που δείχνουν συνέπεια στη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά Ταμεία και θα μείνουν σε αυτή.

Στον εισαγγελέα δύο από τους επαναστάτες δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιοι δήμαρχοι της Αριστεράς αρνήθηκαν την αξιολόγηση - Ήδη έχουν καταθέσει ο δήμαρχος Λάρισας και οι αρμόδιοι του δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης είναι ο πρώτος αιρετός που πέρασε το κατώφλι της εισαγγελείας, καθώς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την άρνησή του να παραδώσει τα στοιχεία για την αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Αμφίπολη-Μυστήριο το τμήμα του ψηφιδωτού που λείπει

Στην αποκατάσταση του ψηφιδωτού με την μαγική αναπαράσταση της αρπαγής της Περσεφόνης έχουν επιδοθεί οι αρχαιολόγοι και οι συντηρητές στην Αμφίπολη. Ο ένοικος του τύμβου δεν έχει αποκαλυφθεί, τα έως τώρα ευρήματα όμως επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι το μνημείο χρονολογείται στα τέλη του 4 αιώνα π.Χ. και πως είναι θαμμένο ένα πρόσωπο πιθανότατα από το περιβάλλον του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Προκαλεί ο Αλβανός πρωθυπουργός με τη «μεγάλη Αλβανία»: «Πόλεμος» στο Twitter

Διαστάσεις λαμβάνει η αντιπαράθεση για το επεισόδιο με την εμφάνιση της σημαίας της «Μεγάλης Αλβανίας» στον αγώνα των εθνικών ομάδων της Σερβίας και της Αλβανίας την περασμένη εβδομάδα.

Γόνοι γνωστής οικογενείας κοσμηματοπωλών οι δύο ρακοσυλλέκτες της Βουλιαγμένης

Σπείρα απατεώνων με αρχηγό γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή προσπάθησε να οικειοποιηθεί την περιουσία τους

Ηταν μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες εμπόρων της παλιάς Αθήνας. Στα κοσμικά στέκια της εποχής, ο Ιωάννης Ντάβος ήταν ένας από τους περιζήτητους εργένηδες και ο γάμος του με τη Σοφία Λαλαούνη, γόνο της γνωστής οικογένειας κοσμηματοπωλών, αποτέλεσε μεγάλο κοινωνικό γεγονός.

Απ'τα καλύτερα σχόλια για τα καφριλίκια, τον μεγαλοιδεατισμό και το μάθημα που θα πάρουν οι Αλβανών

Δυστυχώς μου το έστειλαν και δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Αξίζει να το διαβάσετε:

EKTAKTO ΛΕΜΕ! Ανακαλύφθηκε και 4ο πρόσωπο στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης!!

Χωρίς πολλά λόγια αφού το πρόσωπο μιλάει από μόνο του:

Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν μαζί περιοδεία???

Το ντηλ έκλεισε και οι στενοί συνεργάτες τους μελετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κοινη περιοδεία που ετοιμάζουν ....θα ξεκινήσουν από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και έχουν έτοιμο ταξίδι στο...
εξωτερικο..ΦΥΣΙΚΑ με την ανάλογη αμφίεση...

Τουρκόσπορος του προξενείου Κομοτηνής πιάστηκε από κάμερα να κλέβει πορτοφόλι... ο δικηγόρος του πρώην βουλευτής, αμφισβητεί το οπτικό υλικό...

Κλοπή με πρωταγωνιστή υπάλληλο του προξενείου Κομοτηνής-Ο δράστη είναι εργαζόμενος στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Μία περίπτωση κλοπής, αποκάλυψε ένα στοιχείο ασυνήθιστο που σχετίζεται με την ταυτότητα του δράστη ο οποίος είναι εργαζόμενος στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

"Αντιαεροπορική ομπρέλα" στο ΥΠΕΘΑ! Ποια η "απειλή"

Ειδικό σχέδιο εφαρμόζει η ΕΛΑΣ και άλλες υπηρεσίες Ασφαλείας για να εντοπίσουν τον χειριστή του μικρού Μη Επανδρωμένου Αερο-οχήματος (μίνι-UAV) που πριν από περίπου 22-25 ημέρες αναστάτωσε το ΥΠΕΘΑ  στέλνοντας το τηλεκατευθυνόμενό  του κατά μήκος της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος του στρατοπέδου που στεγάζεται το Υπουργείο Αμυνας, τα Γενικά Επιτελεία και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

ΣΟΚ! Υφυπουργός κάνει βόλτα στη Λάρισα.... με άμαξα!

Το σεμνά και ταπεινά δεν το ξέρει; Εδώ ο κόσμος χάνετε και αυτήν κάνει βόλτα με την άμαξα στην Λάρισα για να τσιτώνει περισσότερο τον κόσμο...

Πρώτη φορά βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα υπουργό, οποιασδήποτε κυβέρνησης, να μετακινείται μέσα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με… άμαξα.

Τα «νούμερα» που χλεύαζαν τους θησαυρούς της Αμφίπολης δεν θα σιωπήσουν‏

Εγώ τα ήξερα λόγω προχωρημένης ηλικίας, αλλά προτίμησα να σιωπήσω. Και στα δικά μου χρόνια, τα ίδια έκαναν οι Έλληνες. Φθόνος και μοχθηρία καθοδηγούσαν τα βήματά τους…

Παρακολουθώ τις ντροπές των αρχαιολόγων, στις προσπάθειες των συναδέλφων τους να βρουν τι αφήσαμε εμείς πίσω, στους αιώνες…

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ: Πάρτι φοροδιαφυγής…από δικηγόρους και αγρότες

Εδώ και λίγους μήνες μια εξουσιοδοτημένη ομάδα ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει άμεση πρόσβαση ,στους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και τις κινήσεις τους, για όλους τους καταθέτες.Έτσι με την πληκτρολόγηση απλώς του ονόματος ,ενός ύποπτου για φοροδιαφυγή η απόκρυψη πλούτου ,φορολογούμενου έχει σε πραγματικό χρόνο άμεση ενημέρωση για το καταθετικό του προφίλ αλλά και τυχόν κινήσεις λογαριασμών του όπως εμβάσματα η καταθέσεις απο τρίτους…

Νέες αλλαγές στο Twitter

Το Twitter δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό για το timeline των χρηστών του, μέσω του οποίου θα εμφανίζονται tweets από χρήστες που δεν ακολουθούν, καθώς και τη δυνατότητα ακρόασης μουσικής απευθείας από "τιτιβίσματα".

Ποιοι ήταν οι Αλβανοί παρακρατικοί που επέδραμαν εναντίον Ελλήνων στην Δερβιτσάνη

H αλυτρωτική προπαγάνδα ότι δήθεν οι ελληνικές περιοχές από την Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι «αλβανικά εδάφη» - Η εξαγωγή Αλβανών τζιχαντιστών στην Συρία - Ο κίνδυνος να μετατραπούν τα Βαλκάνια σε πυριτιδαποθήκη 100 χρόνια από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ! Πρόβα συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, η υποψηφιότητα Καμίνη στην ΚΕΔΕ

Η διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για την προεδρία της ΚΕΔΕ απέναντι στον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται ότι θα αποτελέσει την πιο ηχηρή πρόβα μιας μελλοντικής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.