19 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι θα πατήσει το κουμπί της εξόδου από το ευρώ δηλ. της χρεοκοπίας

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όπου ο Βαρεμένος λέει ξεκάθαρα ότι θα πατήσουν το κουμπί της χρεοκοπίας και οι Καμπουροοικονομέες αντί να του πούνε "τι λες ρε φίλε" γελάνε και χαριεντίζονται:

Πέρασαν τόσες εβδομάδες από τότε...
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ...
.... Σαν να οδηγούν όλοι μαζί του Έλληνες ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ....

Αυτός είναι ο βλάκας πίσω από την παρα φύσιν συνεύρεση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το alter ego του Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς βρίσκεται πίσω από τον παρά φύσιν αρραβώνα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο.

Αυτός έχει παραμυθιάσει τον κολλητό του αρχηγό, πως η πιο στενή πολιτική επαφή με τους ΑΝΕΛ θα κάνει την διαφορά, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ- κυρίως από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος.

Φαήλος: Δεν υπάρχει χειρότερο μήνυμα από την αδυναμία και τον ενδοτισμό

Ένα αιχμηρό άρθρο με τίτλο “Οι φίλοι των ξένων σωβινιστών” υπογράφει ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης, στην κυριακάτικη “Δημοκρατία”.

Νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου έβρισε και χτύπησε την Βίκυ Σταμάτη

Δύσκολες ώρες περνά η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται περίπου έναν χρόνο στο Δρομοκαΐτειο.

Λίγα 24ωρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, δέχτηκε ,σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, λεκτική και σωματική επίθεση από νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου.

ΕΥΓΕ!! «Face control» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Θα ελέγχουν ποιος μπαίνει στο Καποδιστριακό

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και των πολιτών στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις θα τοποθετηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως αποφασίστηκε, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Γερμανία: Οι φιλορώσοι αποσχιστές έριξαν το μαλαισιανό αεροσκάφος με ουκρανικό πύραυλο

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν τους φιλορώσους αποσχιστές της ανατολικής Ουκρανίας ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH17 χρησιμοποιώντας έναν πύραυλο εδάφους - αέρος ο οποίος είχε κλαπεί από τον ουκρανικό στρατό, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel.

Όταν η Γιάννα μεταλλάσσεται σε Ρόζα

Όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της Γιάννας κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Όσοι διέδιδαν ότι κάνει αυτοσυγκέντρωση παριστάνοντας τον γκουρού στο κατάστρωμα του πολυτελούς σκάφους του Θόδωρου Αγγελόπουλου αποδείχτηκαν κοινοί συκοφάντες.

Τιμολόγιο Αλληλεγγύης και στο φυσικό αέριο

Σε αυτό μπορούν να ενταχθούν συνολικά 181 κοινωφελείς φορείς

Στη θέσπιση Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης στο φυσικό αέριο, στο πρότυπο αυτού της ΔΕΗ για το ηλεκτρικό ρεύμα, προχωρεί άμεσα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο παλιός είναι αλλιώς! Παππούς έκανε "με τα κρεμμυδάκια" νεαρό μποξέρ! (VIDEO)

Τι το' θελε ο νεαρός μποξέρ να τα βάλει με αντίπαλο που θα μπορούσε να είναι... παππούς του; Αρκούσαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να σβήσει από το πρόσωπό του το γέλιο που εμφανίστηκε πριν ξεκινήσουν να παλεύουν!

Αυτά είναι τα "στέκια" του Αντώνη Σαμαρά

Ποια εστιατόρια προτιμά εδώ και 20 χρόνια ο πρωθυπουργός
 
Σταθερός στις συνήθειές του στο φαγητό μένει ο Αντώνης Σαμαράς τα τελευταία 20 χρόνια, παρά την πολιτική του ανέλιξη σε πρωθυπουργό. Σύμφωνα με την Espresso, ο Αντώνης Σαμαράς έχει ορισμένα αγαπημένα "στέκια" στα οποία προτιμά να δειπνεί τόσο με τη σύζυγό του, Γεωργία, όσο και με τους στενούς του φίλους και συνεργάτες.

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση του χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου

Αντισυνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμόν 3174/2014 απόφασή της, την παράταση του χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου, που έγινε με το νόμο 2676/1999.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι νίκησε ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια ιστορική νίκη σήμερα, καθώς ήταν μόλις η δεύτερη στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η πρώτη είχε επιτευχθεί το 1987. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΤΑ'ΚΛΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ: Εκλεψαν 2 εκατ. ευρώ μετρητά και κοσμήματα αμύθητης αξίας από 90χρονη πρώην δικαστικό στο Κολωνάκι

Το ιλιγγιώδες ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα αμύθητης αξίας άρπαξαν ληστές από το διαμέρισμα 90χρονης πρώην εισαγγελέα στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας.

Οι βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ …ξεβρακώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Για φαρισαϊσμό και υποκρισία κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδος να μη συμμετάσχει στον επίσημο εορτασμό για την απελευθέρωση της Λαμίας. « Για φαρισαϊσμό και υποκρισία» κατηγορούν με κοινή του δήλωση οι βουλευτές Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ.  Χρήστος Σταϊκούρας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, Δημήτρης Μπριάνης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόλεμος Κυβέρνησης -ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον δραχμολάγνο Λαφαζάνη

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ Σοφίας Βούλτεψη – Κυριάκου Μητσοτάκη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη με αφορμή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια»

Η συμφωνία, για την ενοποίηση του χώρου όπου θα αναπτύσσεται η συνεννόηση στα θέματα έρευνας και συνεργασίας, μπορεί να επεκταθεί μέσα από 5 κινήσεις

Άρσεναλ: Στη... φόρα τα ερωτικά του Οζίλ! (videos)

Αποδείξεις φαίνεται πως υπάρχουν για τις φήμες ότι ο Μεσούτ Οζίλ απάτησε τη Μάντι Καπρίστο με τη Μέλανι Ρίκινγκερ.

Η σκοτεινή τραγωδία του Σινούκ στη Δικαιοσύνη

Μετά 10 ολόκληρα χρόνια το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας καλείται να αποφασίσει αν το ελικόπτερο Σινούκ ουσιαστικά συνετρίβη από κάποια μηχανική βλάβη ή αν συνετρίβη από άλλο αίτιο…

Νέα στοιχεία για τον Γερμανό που συνελήφθη για κατασκοπεία

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του 65χρονου Γερμανού που κατηγορείται για κατασκοπεία και συνελήφθη στο νησί της Κω.

Όπως είναι γνωστό, σε βάρος του 65χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και το μεσημέρι της Παρασκευής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο δικαστήριο.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Βρετανικό βέτο σε διάβημα της ΕΕ για τις τουρκικές προκλήσεις - Γιατί έσπασε η «σιωπηρή διαδικασία»

- Έσπασε τη «σιωπηρή διαδικασία» η Μεγάλη Βρετάνια για το διάβημα που ετοίμαζε η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά των τουρκικών προκλήσεων
- Ισχυρίστηκε ότι το διάβημα βρισκόταν εκτός του συνήθους πλαισίου δράσης της αντιπροσωπείας της ΕΕ στα Ηνωμένα Έθνη.
- Δικαιολόγησαν το βέτο ως «άμυνα» σε έναν νέο κύκλο εντάσεων «τώρα που πρέπει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό»
- Πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τη Βρετανία, άσκησαν βέτο η Σουηδία και η Φινλανδία

Γελάει πάλι ο Τατσόπουλος με τη Ραχήλ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος διόρθωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook την Ραχήλ Μακρή για μια ανάρτηση που έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής στον «τοίχο» της στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

National Geographic: Πιθανότατα γυναίκα στον Τάφο της Αμφίπολης

Η Περσεφόνη μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, αναφέρει στο περιοδικό ο Αμερικανός καθηγητής, Ίαν Γουόρθινγκτον - Πού στηρίζει την άποψή του και ποια ιστορικά στοιχεία επικαλείται

Όσο η ανασκαφή του τάφου της Αμφίπολης φέρνει στο φως νέα στοιχεία και ευρήματα που προκαλούν τον παγκόσμιο θαυμασμό και ενδιαφέρον, όλο και περισσότεροι καθηγητές αρχαιολογίας μελετούν τα δεδομένα και εκφέρουν τη δική τους άποψη για το μεγάλο μυστήριο: Ποιος είναι ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μακεδονικός Τάφος της Ξάνθης

Ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο ήταν ο Μακεδονικός Τάφος της ορεινής Ξάνθης που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, το οποίο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ένα στολίδι πολιτισμού και ιστορίας που ωστόσο παραμένει ανεκμετάλλευτο.

Πήγε να κλέψει τσάντα σε λεωφορείο και τον μπαγλάρωσε ο οδηγός (VIDEO)

Η προσπάθεια ενός άντρα να κλέψει την τσάντα μιας γυναίκας σε λεωφορείο στη Χιλή, δεν ήταν απλώς αποτυχημένη, αλλά κατέληξε και στη σύλληψή του, αφού οργισμένοι επιβάτες και ο οδηγός τον ξυλοκόπησαν, πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Πώς έγινε το Οκτόμπερφεστ, με αφορμή τον γάμο του πατέρα του Όθωνα

Στις 12 Οκτωβρίου του 1810, ο Βασιλιάς της Βαυαρίας, Λουδοβίκος Α΄ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Θηρεσία της Σαξονίας-Χίντλμπουργκαουσεν. Ο Λουδοβίκος που ήταν κι ο πατέρας του βασιλιά της Ελλάδας, Όθωνα, έπειτα από την γαμήλια τελετή, κάλεσε τους πολίτες του Μονάχου να παρευρεθούν στην εορταστική ημέρα της βασιλικής οικογένειας. Η τελετή μετά τον γάμο θα διεξαγόταν σε έναν ανοιχτό χώρο πολύ κοντά στα ανάκτορα του Βασιλιά.

Όταν ο Ελύτης αρνήθηκε να μοιραστεί το Νόμπελ με το κομμούνι τον Ρίτσο

"Δεν είναι μία τιμή προς τον Ελύτη, αλλά μία τιμή προς το Νόμπελ", δήλωσε ο Ρίτσος μετά την απονομή του βραβείου στον Ελύτη μη μπορώντας να κάνει και αλλιώς

Στις 18 Οκτωβρίου του 1978 η σουηδική ακαδημία ανήγγειλε ότι το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας θα απονέμονταν στον Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Ο μύθος της Μητέρας Τερέζας ως Αγίας γκρεμίζεται

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν ένα καλά κατασκευασμένο ψέμα

«Στα μάτια της Νορβηγικής Επιτροπής των Βραβείων Νόμπελ, η Μητέρα Τερέζα αποτελεί παράδειγμα ανθρώπινου πνεύματος που πραγματοποίησε εποικοδομητικές προσπάθειες για την εξάλειψη της πείνας και της φτώχειας σε όλη τη υφήλιο, αλλά και την διασφάλιση ενός καλύτερου και ασφαλέστερου μέλλοντος για όλη την παγκόσμια κοινότητα».

Τι διαφορά έχουν οι Αρβανίτες της Ελλάδας από τους Αλβανούς;

O μεγαλοϊδεατισμός στα Βαλκάνια είναι μια παλιά και μάλλον βαριά ασθένεια που υποτροπίασε στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία, όπου εμφανίσθηκε η «σημαία» της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας. Σε αυτή την υποτιθέμενη σημαία η γειτονική μας χώρα φθάνει μέχρι τη Θεσπρωτία.

Βούλτεψη: ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή «τις πρωτοφανείς και δομικές διαφωνίες στον» ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2!

Σαντορίνη: Την υποχρέωναν να κάνει σ@ξ και βιντεοσκοπούσαν!

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια που έζησε μια 30χρονη γυναίκα από το Καμερούν που έγινε δια της βίας πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, αρχικά στα χέρια ενός Έλληνα που θεωρούσε φίλο της στη Σαντορίνη και στη συνέχεια στο στούντιο ενός εντελώς αγνώστου σ’ αυτήν στη Θεσσαλονίκη!

ΔΕΛΦΙΝΟΣ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ; ΚΛΑΙΩ! Ποιόν δελφίνο αποκαλεί ο Σαμαράς… “φαφλατά”;

Ένα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εν ενεργεία υπουργό, που εμφανίζονται ως δελφίνοι, και επιθυμούν να τον διαδεχθούν στην ηγεσία του κόμματος, φέρεται να αποκαλεί “φαφλατά” ο Αντώνης Σαμαράς.

Μητσοτάκης: Το προφίλ του Λαφαζάνη ίσως κοσμεί το νέο χιλιάρικο

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπολύει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Ελεύθερο Τύπο”, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λέει “ανοησίες”.

Το απόρρητο νομικό σημείωμα για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τα φλας άστραψαν και η επίσκεψη της Αμάλ Κλούνεϊ στην Αθήνα έκανε το γύρο του κόσμου- χάρη και στον πρόσφατο γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ- αλλά το θέμα του ταξιδιού ήταν η διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Και στις συναντήσεις που είχε η νομική ομάδα επί ελληνικού εδάφους, συζητήθηκε ένα δεκασέλιδο απόρρητο νομικό σημείωμα. 

Δορυφορικές φωτογραφίες από την καταστροφή στο Κομπάνι

Οι μάχες των τζιχαντιστών και των Κούρδων μαχητών για τον έλεγχο της πόλης Κομπάνι στα σύνορα Τουρκίας Συρίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση εδώ και ημέρες.

Επενδύσεις 5 δισ. ευρώ στον τουρισμό και 22,5 εκατ. τουρίστες το 2014

Ο αριθμός του εισερχόμενου τουρισμού εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 20 εκατ. περίπου το 2014 (χωρίς την κρουαζιέρα, οι ταξιδιώτες της οποίας υπολογίζονται σε 2,5 εκατ. περίπου στο τρέχον έτος), έναντι 17,8 εκατ. το 2013.

Το Μαξίμου έβγαλε “κίτρινη κάρτα” στον Μεϊμαράκη

“Κίτρινη κάρτα” στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έβγαλε το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω πρόσφατων δηλώσεων του Προέδρου της Βουλής σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα.

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ! Λαζόπουλος: Ο Στ. Θεοδωράκης μοιάζει πιο χαζός και από τον… Γιωργάκη

Σκληρή κριτική στον Σταύρο Θεοδωράκη, με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στο “Πρώτο Θέμα”.

Διαστημικό αεροσκάφος επέστρεψε στη Γη έπειτα από δύο χρόνια μυστικών «περιηγήσεων»

Το «X- 37B» προσγειώθηκε στο γαλάζιο πλανήτη, χωρίς κανείς όμως να εξηγεί τι έκανε στο διάστημα

Ένα διαστημικό αεροσκάφος, το μυστηριώδες και άκρως απόρρητο «X- 37B», της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προσγειώθηκε σε βάση στην Καλιφόρνια έπειτα από 674 ημέρες που παρέμεινε στο διάστημα στο πλαίσιο μιας διαστημικής αποστολής που καλύπτεται με πέπλο μυστικότητας.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ: Γιάννα: Είμαι απέναντι στο σύστημα -Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ

«Είμαι απέναντι στο σύστημα», λέει η Γιάννα Αγγελοπούλου, στην πρώτη συνέντευξή της μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην «Καθημερινή». Μιλώντας στον Στέφανο Κασιμάτη, αποκαλύπτει ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ότι ευχαρίστως θα ψήφιζε ένα κόμμα που φέρνει μία νέα αντίληψη για τα πράγματα.

Αγνωστοι διάλογοι για το Σκοπιανό

«...Την ώρα που τρώγαμε στο Νταβός ο Μητσοτάκης μού έδωσε ένα σημείωμα, ένα μικρό χαρτάκι που έγραφε ότι "το μάξιμουμ που μπορεί να γίνει με τα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα γι’ αυτό το θέμα, είναι το Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια. Ή παρένθεση ή παύλα. Αυτό είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να αποδεχθεί η Ελλάδα". Το έγραψε σ’ ένα λευκό χαρτί και μου είπε: "Δώστο στον Γκλιγκόροφ. Αν δεν αλλάξετε όνομα δεν μπορεί να υπάρξει λύση"».

Ισπανία: Οι τοπικοί ΣΥΡΙΖΑίοι λένε ότι έχασε το νεφρό του και είναι παράλυτος ο μετανάστης που έφαγε μερικές από τους αστυνομικούς! Διαψεύδει η Ισπανική Αστυνομία

O Ντάνι, ο νεαρός Καμερουνέζος μετανάστης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους Ισπανούς αστυνομικούς στην προσπάθειά του να περάσει παράνομα τα σύνορα της χώρας με το Μαρόκο, έχασε το ένα του νεφρό και είναι παράλυτος, όπως γράφει η εφημερίδα «El Mundo».

1 coca cola = 50 λεπτά τρέξιμο –Αυτό θα γράφουν οι τροφές στο μέλλον

Θα αναγράφεται, στο εξής, η απαραίτητη σωματική άσκηση για να διώξει κάποιος τις θερμίδες που παίρνει τρώγοντας ή πίνοντας. Αυτό το ριζοσπαστικό μέτρο ξεκίνησε πειραματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέτυχε.

Θεοδωράκης: «Εμεις με τον Καμμένο; Θα αστειεύεστε βέβαια»

«Το Ποτάμι δεν έχει κοινή ατζέντα με τη συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου και δεν θέλει να είναι στο ίδιο κάδρο. Για εμάς η ακροδεξιά παραμένει ακροδεξιά ακόμη κι όταν εμφανίζεται φιλολαϊκή και αντιμνημονιακή» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης

ΠΓΔΜ: Κέρινα ομοιώματα του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β΄ στο νέο αρχαιολογικό μουσείο

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Σκόπια τα εγκαίνια του νέου μεγάλου αρχαιολογικού μουσείου της ΠΓΔΜ. Το νέο επιβλητικό αρχαιολογικό μουσείο της ΠΓΔΜ βρίσκεται στο κέντρο των Σκοπίων, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Βαρδάρη (Αξιός) που διασχίζει την πόλη, η δε αρχιτεκτονική του κτιρίου ακολουθεί το νεοκλασικό ρυθμό. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, το κόστος κατασκευής και λειτουργίας του μουσείου ανήλθε στα 27 εκατ. ευρώ.

Αυτόν θεωρεί ο κόσμος τον χειρότερο και πιο αντιπαθητικό υπουργό της Κυβέρνησης Σαμαρά (φωτο)

Αναμενόμενα στις περισσότερες των περιπτώσεων τα ποσοστά της δημοφιλίας των υπουργών της Κυβέρνησης Σαμαρά, όπως εμφανίζονται μέσα από τον δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό των “Παραπολιτικών”.

ΦΩΤΟ-Οι επαναστάτες του κώλου των iPhone και των Adidas

Οι επαναστάτες του κώλου των iPhone και Adidas με την ευγενή χορηγία του Συριζα των Β Προαστιων:

Νεκρός σε τροχαίο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο [εικόνες]

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στο 51,1 χλμ της ε.ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων, μέσα στο φαράγγι της Κλεισούρας Αγρινίου.

Σκληρές εικόνες: Ηλίθια δέρνει χωρίς έλεος το παιδί της (VIDEO)

Κάποιοι, όσο σκληρό και άδικο αν ακούγεται αυτό, δεν πρέπει να γίνονται γονείς. Όπως η γυναίκα στο video, που φαίνεται να δέρνει αλύπητα και χωρίς καμία τύψη ένα μικρό παιδί. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτοί είναι οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για τον τάφο της Αμφίπολης

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ηφαιστίων, ο Κάσσανδρος, η Ολυμπιάδα, η Ρωξάνη και ο γιος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αλέξανδρος Δ', ή κάποιος άλλος. Όσο η ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης προχωρά και μας αποκαλύπτει το μεγαλείο του μνημείου, η λίστα για τον πιθανό ένοικο του τάφου ολοένα και μικραίνει...

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΒΟΜΒΑ ΜΤΣ! Διώκονται για κακούργημα οι πρόεδροι και διευθυντές από το 2000 ως το 2011!

Πόρισμα βόμβα της Εισαγγελίας Διαφθοράς θα κάνει πάρα πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Μετά από μακρόχρονη έρευνα που στηρίχθηκε σε οικονομικούς ελέγχους ,εκθέσεις και μαρτυρίες η Εισαγγελία Διαφθοράς βάζει στο στόχαστρο τις διοικήσεις του Μετοχικού Ταμείου Στρατού από το 2000 μέχρι και το 2011!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ: Οι Γερμανοί πρώτοι στις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής

Θετικά μηνύματα για την πορεία της επόμενης τουριστικής σεζόν έρχονται στις ελληνικές εταιρείες από τα ναυλομεσιτικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό