20 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Δείτε πως ήταν από πίσω τηλεπαρουσιάστρια

Σαν να το παράκανε λιγάκι…

Έχουμε την εντύπωση ότι η Αμάντα Χόλντεν ξεπερνά… κάθε παρουσιάστρια σε «πρωτότυπες» ιδέες!

Τι εκτιμούν τρεις Έλληνες Διεθνολόγοι για την αστάθεια στη γειτονιά μας

Από τον Θουκυδίδη ως τον Ιμπν Χαλντούν και από τον Κλαούζεβιτς έως τον Μοργκεντάου το βασικό ερώτημα στο οποίο επικεντρώθηκαν αναλυτές και διανοούμενοι που μελέτησαν την πορεία των διεθνών σχέσεων και τη θέση των πολιτικών υποκειμένων μέσα σε αυτήν την διαδικασία, είχε σχέση με τον ορισμό της ισχύος, τις εκφάνσεις της και την αλλαγή του άξονά της.

Τρίτο βίντεο σοκ: Η στιγμή που o αλβανός παρασέρνει την άτυχη 31χρονη στην Πέτρου Ράλλη

Ο σύζυγός της πέφτει στο έδαφος σοκαρισμένος από ό,τι έχει συμβεί μπροστά στα μάτια του

Τη σοκαριστική στιγμή όταν το Smart παρέσυρε και σκότωσε την 31χρονη το πρωί της 15ης Οκτωβρίου ήρθε στη δημοσιότητα.

Το Παν. Αθηνών καταγγέλλει τραμπούκους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για βίαιη εισβολή στην Πρυτανεία

Tρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, για το γεγονός πως βοήθησαν διοικητικούς υπαλλήλους, φοιτητές και άλλους παρευρισκόμενους να εισβάλουν στο κεντρικό κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους....

Τα παιχνιδάκια της Όλγας…

Δική της περπατησιά ανοίγει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε σημείο παρεξηγήσεως, ενώ κάνει αναφορές που εάν της προσέξει κανείς θα αναρωτηθεί για τη σκοπιμότητα που γίνονται.

Φλερτάρει με τον Τσίπρα ο κ. Τίποτα

Συνεχίζει το δικό του παιχνίδι ο νέος επίτροπος στην Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος που παραμένει για λίγες ακόμα ημέρες στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Γιατί δεν μας τα λέει καλά ο Καμίνης…

Σε δύο βάρκες φαίνεται πως πατάει ο δήμαρχος Αθηναίων καθώς προσπαθεί να προσεγγίσει και να εκμεταλλευτεί σχεδόν τους πάντες.

Το υποβρύχιο "ΠΙΠΙΝΟΣ" πραγματοποίησε τον πρώτο δοκιμαστικό πλου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία
 
Το υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» (S-121) πραγματοποίησε ήδη τον πρώτο δοκιμαστικό του πλου και ήταν μάλιστα απολύτως επιτυχημένο, όπως αποκάλυψε σήμερα – και μας αιφνιδίασε ευχάριστα – ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή καθελκύσεως του αναβαθμισμένου υποβρυχίου «ΩΚΕΑΝΟΣ».

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τον κόσμο -Τι φοβούνται περισσότερο οι Ελληνες

Οι ανισότητες που προκύπτουν από το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς τρομάζουν περισσότερο από κάθε τι άλλο τους Ελληνες. Αυτό προκύπτει από έρευνα που έγινε σε 44 χώρες προκειμένου να διαπιστωθεί τι θεωρούν οι κάτοικοί της ως τη μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο.

Σκληρό φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Πρετεντέρη-Ποιος προκαλεί την ανατροπή της «βεντέτας»

Ρόλο «προξενητή» στο έντονο φλερτ που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» μαθαίνουμε ότι έχει αναλάβει ο προσωρινός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Νίκος Στραβελάκης.

ΦΩΤΟ-Το λεωφορείο του... Κατσουράνη

Στην εξωτερική πλευρά του λεωφορείου της Ινδικής ομάδας, Πούνε Σίτι, απεικονίζεται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Κώστας Κατσουράνης, αλλά και ο Γάλλος Νταβίντ Τρεζεγκέ, οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ της Πουνέ Σίτι, ανήκει και ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Μέσι αρνείται να βγει αλλαγή! (VIDEO)

Στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είχε διαφορετική άποψη.

ΚΡΙΜΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙΣ! Φασούλας: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας,ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές ο Παναγιώτης Φασούλας.

Τι πρότεινε ο Γ. Πατούλης στον Ηλία Ψινάκη;

Πρόταση να αναλάβει  την  εκπροσώπηση της  Κεντρική Ένωσης  Δήμων Ελλάδας στο εξωτερικό, έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον Ηλία Ψινάκη.

Βίντεο: Τον ξάπλωσε κάτω με ένα κροσέ, μετά από ανήθικη πρόταση στο δρόμο

Μια μπουνιά ήταν αρκετή γιατί να τον ρίξει κάτω και να του δώσει ένα μάθημα ζωής. Η νεαρή κοπέλα περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο όταν κάποιος, νόμιζε ότι ήταν πόρνη. Ο θρασύς νέος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη ρώτησε πόσα χρήματα θέλει για να κάνει σεξ μαζί της. Η απάντησή της ήταν άμεση, του έριξε ένα δεξί κροσέ και τον ξάπλωσε στο δρόμο.

Τραγική ειρωνία: Η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε ήταν πρώην του αλβανού οδηγού

Έτσι λέει τουλάχιστον ο Αλβαμός

​Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, που στέρησε τη ζωή σε τρεις συνολικά ανθρώπους και έστειλε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένους, δυο ακόμη.

«Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» κάποιοι «αριστεροί» για την ΝΕΡΙΤ

Ο αγώνας για την κλειστή ΕΡΤ δεν είναι μια μάχη των αριστερών για τη δημοκρατία, την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου. Είναι ένας αγώνας όλων, δεξιών και αριστερών στο δικαίωμα της πολυφωνίας, του πλουραλισμού και της «καθαρής» δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η αποκάλυψη των μυστικών του δίσκου της Φαιστού – Το πρώτο... cd rom της ιστορίας ήταν μινωικό [βίντεο]

Τα μυστικά μιας μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, του δίσκου της Φαιστού στην Κρήτη, έφερε στην επιφάνεια ο καθηγητής Δρ. Γκάρεθ ουενς, Γλωσσολόγος-Αρχαιολόγος, ο οποίος μετέφρασε τον κώδικα.

Γνωστό κλεφτρόνι στις αρχές ο οδηγός που έσπειρε το θάνατο στην Π. Ράλλη

Αρκετές φορές έχει απασχολήσει τις αρχές ο Αλβανός οδηγός που την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, όπου τρεις πολίτες έχασαν τη ζωή τους.

Μπουτάρης: Να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας Σερβία-Αλβανία

Στη Θεσσαλονίκη προτείνει να διεξαχθεί ο αγώνας Σερβίας- Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης. Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι...

Βρέθηκε ο στόκος που άναψε τη φωτιά στο Βελιγράδι (pics, vid)

Ταυτοποιήθηκε ο άνθρωπος που έβαλε… φωτιά στο Βελιγράδι και τίναξε στον αέρα την αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία. Ο 32χρονος φέρεται να είχε συνεργασία με τον αδελφό του Πρωθυπουργού της Αλβανίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Στην Πυροσβεστική ο Σαμαράς: Καταβάλατε υπερπροσπάθεια παρά τις ελλείψεις

Τα κεντρικά γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι επισκέφθηκαν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Σ. Βούλτεψη: Ο Λαφαζάνης θα σκίσει τα μνημόνια και μετά αναρωτιούνται ποιος αναστατώνει τις αγορές

Αναφορά στις σημερινές δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη έκανε η Σ. Βούλτεψη λέγοντας ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι το κόμμα του δεν θα δεχθεί χρηματοδότηση που θα συνοδεύεται από δεσμεύσεις.

Πέμπτη σε πιθανότητες πτώχευσης η Ελλάδα (πίνακας)

Την πέμπτη θέση στη λίστα των χωρών με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας διατηρεί σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση που καταρτίζει η S&P Capital IQ σε τριμηνιαία βάση με βάση την αντίληψη της αγοράς των CDS αναφορικά με τον τρέχοντα κίνδυνο πτώχευσης μιας χώρας.

Αμφίπολη: 590.000 ευρώ το κόστος των ανασκαφών

Σε ποσό που δεν ξεπερνά τα 590.000 ευρώ ανήλθαν οι χρηματοδοτήσεις για την ανασκαφική έρευνα του ταφικού συγκροτήματος Τύμβου Καστά. Αναλυτικά στοιχεία με τις χρηματοδοτήσεις της ανασκαφικής έρευνας, που αποκάλυψε το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Δείτε πόσοι είναι οι υπάλληλοι της Βουλής [πίνακας]

Μειωμένος κατά 2 εκατομμύρια ευρώ θα είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2015, που εγκρίθηκε πριν από λίγο από την Επιτροπή Οικονομικών του Κοινοβουλίου. Υπέρ του νέου προϋπολογισμού ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην αυριανή συζήτηση στην Ολομέλεια.

Δημοσκόπηση της πούτ@ας λέμε! Gallup: Η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως είναι η ελληνική

Οι ευρωπαίοι τον προηγούμενο Μάιο πήγαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το Ευρωκοινοβούλιο. Τα αποτελέσματα έκρυβαν πολλές εκπλήξεις με τα ακροδεξιά κόμματα και τους ευρωσκεπτικιστές να αυξάνουν τα ποσοστά τους. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από το σύστημα διακυβέρνησης.

ΤΕΡΜΑ Η ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Επίδομα θέρμανσης: Περισσότεροι οι δικαιούχοι φέτος! Ποια είναι τα κριτήρια

Στα 70 λεπτά θα βγαίνει η τιμή του στις περιοχές και τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη...

Αν και με καθυστέρηση, υπογράφηκε η Απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, το οποίο όπως προκύπτει από την επεξεργασία των φετινών φορολογικών δηλώσεων, θα το εισπράξουν πολλοί περισσότεροι από πέρσι. Ο λόγος είναι απλός. Από τη στιγμή που τα εισοδηματικά κριτήρια έμειναν ίδια με πέρσι, η περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων θα επιτρέψει σε πολλά νοικοκυριά να περάσουν κάτω από τον πήχη που έθεσε το υπουργείο Οικονομικών, κάτι που έγινε, άλλωστε, και με το κοινωνικό μέρισμα.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ΜΑΛΑΚ@Α ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: Ο ρώσος καλλιτέχνης Πιότρ Παβλένσκι ξαναχτυπά κόβοντας μέρος του αυτιού του

Εχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από εκείνο το ψυχρό κυριακάτικο απόγευμα στην Κόκκινη Πλατεία, όταν ο Πιότρ Παβλένσκι πετούσε τα ρούχα του μπροστά από το Μαυσωλείο του Λένιν και κάρφωνε τους όρχεις του στο πλακόστρωτο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ρώσος καλλιτέχνης με το σχεδόν αποστεωμένο πρόσωπο προκαλούσε σοκ παγκοσμίως προβαίνοντας σε ακραίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, του περιβάλλοντος Βενιζέλου, προσχωρεί στο Ποτάμι

Απίστευτες διαστάσεις προσλαμβάνει η «φυλλοροή» του ΠΑΣΟΚ, αφού τώρα εγκαταλείπουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ακόμα και πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Στελέχη που στάθηκαν δίπλα του δίπλα στην σκληρή αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, πριν από 7 χρόνια, ενώ είχαν και ουσιαστική συνεισφορά στην αναρρίχησή του στην προεδρία του κόμματος.

Μιλάνε οι αριθμοί για τον τουρισμό: +9,8% το πλεόνασμα, +9,6% οι εισπράξεις, +15,4% η ταξιδιωτική κίνηση

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιανουάριο - Ιούνιο 2014 παρουσίασε πλεόνασμα 2.842 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2.589 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013

Αύξηση 9,8%, στα 2,849 δισ. ευρώ (έναντι 2,589 δισ. ευρώ το 2013) εμφανίστηκε το πλεόνασμα στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο, στο εξάμηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), ενώ η ταξιδιωτική κίνηση ενισχύθηκε κατά κατά 15,4% και οι εισπράξεις κατά 9,6%.

Αναζητούν το δολοφονία 59χρονης ζωγράφου από τη Νάξο... φυσικά Αλβανός [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά
07.08.2014 -> Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά
11.08.2014 -> Τον έσφαξε μέσα στο διαμέρισμά του... Πακιστανός φυσικά
10.09.2014 ->  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονου στη Χαλκίδα... Βούλγαροι φυσικά

Ο δολοφόνος είχε παλέψει με τη ζωγράφο πριν την δέσει και την στραγγαλίσει και η 59χρονη έφερε αμυντικά τραύματα και μώλωπες στα χέρια

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ένταλμα σύλληψης εναντίον του διευθυντή του ρ/φ της εκκλησίας

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα. Όλα ξεκίνησαν όταν μια απολυμένη πρώην εργαζόμενη του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Η δικαστική απόφαση μάλιστα διέτασσε να επαναπροσληφθεί κάτι με το οποίο αρχικά συμφώνησε ο διευθυντής του 89.5 κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας.

Ποια είναι τα επτά ακίνητα της επαρχίας που βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ

Στις 17 Δεκεμβρίου το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) προχωρά σε νέο γύρο ηλεκτρονικής δημοπρασίας ακινήτων μέσω του δικτυακού τόπου e-publicrealestate. Στο σφυρί θα βγουν επτά ακίνητα της επαρχίας που στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το ελληνικό Δημόσιο, αλλά πλέον είναι κενά.

ο Σταθάκης διαψεύδει ότι εκσφενδόνισαν καρότα εναντίον του…

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ όλοι οι ανταποκριτές μεταδίδουν από τα Χανιά ότι ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, δέχθηκε χθες επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον του καρότα, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκδήλωση του κόμματός του στις Καλύβες (περισσότερα στο/archives/142985), ο ίδιος διαψεύδει το γεγονός.

Νέες δωρεές ύψους €26,8 εκατ. από το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κοινωφελούς δράσης του, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, 88 νέες δωρεές συνολικού ύψους 26,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η φωτογράφιση που σκανδάλισε ΗΠΑ και Βρετανία: Ημίγυμνα μοντέλα πυροβολούν με πραγματικά πυρά [εικόνες&βίντεο]

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει σε ΗΠΑ και Βρετανία μια προκλητική φωτογράφιση για το ημερολόγιο «Hot Shots», ένα έντυπο που εκδίδεται κάθε χρόνο και τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται σε λογαριασμό απόστρατων βετεράνων στρατιωτών που έχουν τραυματιστεί σε πολεμικές αποστολές.

Τι να προσέξουν οι πολίτες για το πετρέλαιο θέρμανσης -Ο 12λογος της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή

Χρήσιμες οδηγίες, προς τους καταναλωτές, για το πετρέλαιο θέρμανσης, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ανάρτησε στην ηλεκτρονική της σελίδα.

Φωτο: Δείτε πώς ήταν ο Τουταγχαμών. Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το πρόσωπο του

Ο Τουταγχαμών ήταν Αιγύπτιος Φαραώ της 18ης δυναστείας που βασίλευσε περίπου από το 1332 μέχρι το 1323 π.Χ. σύμφωνα με την συμβατική χρονολόγηση. Γεννήθηκε το 1341 π.Χ., και πέθανε σε ηλικία 18 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ξεκάθαρα.

Η αιματηρή εισβολή των Γαλατών στην Ελλάδα το 279 π.Χ.

Διακόσιοι χιλιάδες Γαλάτες με αρχηγό τον Βρέννο το Β’ εισέβαλαν το 279 π.Χ στη Μακεδονία, όπου τους αντιμετώπισε ο Στρατηγός Σωσθένης με το στρατό του. Οι Γαλάτες, παρόλο που προξένησαν μεγάλες καταστροφές, δεν μπόρεσαν να εγκατασταθούν στη Μακεδονία και συνέχισαν την πορεία τους νότια, φτάνοντας έτσι στη Θεσσαλία. Ο Βρέννος είχε στόχο το Μαντείο των Δελφών, όπου υπήρχαν πολλά χρήματα σε νομίσματα και αφιερώματα από άργυρο και χρυσό. Ο στρατός του είχε 152 χιλιάδες άνδρες πεζούς και περίπου 60 χιλιάδες ιππείς και βοηθούς ιππείς.

“Η πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί σταθερότητα”

Γράφει ο Κωνσταντίνος Δέδες – δικηγόρος

Στερεότυπη φράση, που όπως όλα δείχνουν, δεν αποδίδει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος. Ο λόγος για την «οικονομική κρίση». Ο όρος από μόνος του, δεν περιγράφει επαρκώς το πρόβλημα, που έχει πολλές παραμέτρους. Τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνονται συνεχώς όλοι εκείνοι οι οποίοι, παρακολουθώντας με σκεπτικισμό τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται ορισμένοι, κάνουν λόγο για «πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα».

Ηρεμία, υπομονή και... βλέπουμε!

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Τώρα όμως δεν υπάρχει καιρός για φυγές, μεταγραφές και σχέδια! Έχουμε πόλεμο ενόψει και άπαντες πρέπει να σοβαρευτούν!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ-Σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ, ευχαριστώ για τη διαφήμιση αν και δεν είναι ανάγκη....

Ενοχλήθηκαν πολύ οι σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ με τη δημοσίευση του βίντεο της ΚΝΕ που γέλαγε με τον Τσίπρα και τη νοικοκυρά που του μίλησε στο δρόμο... ενοχλήθηκαν τόσο πολύ από την αναπαραγωγή του από το blog μας (εδώ) και από τον Άδωνι που...

Μια ιστορία θα σας πω για μια προέφηβη κοπελίτσα

Μια ιστορία θα σας πω.

Είναι για μια προέφηβη κοπελίτσα , ομορφούλα, αγαπητή στο σχολείο της αλλά όχι και απ’ τις καλλίτερες μαθήτριες.

Οι καθηγητές της όμως την ενθαρρύνουν γιατί πιστεύουν ότι έχει προσόντα αρκεί να αλλάξει λίγο τρόπο σκέψης.

Είναι βλέπεις λίγο παραπάνω «επαναστάτρια» από το συνηθισμένο για παιδιά της ηλικίας της.

Η κυρία επί των τιμών του Μαξίμου, που υποδέχτηκε την Αλαμουντίν

Είναι η κυρία επί των τιμών στο Μέγαρο Μαξίμου, θεωρείται πολύ δραστήριο και ικανό άτομο και ο Αντώνης Σαμαράς της ανέθεσε την προετοιμασία για την υποδοχή της κυρίας Αλαμουντίν ή, αν προτιμάτε, της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ.

ΦΩΤΟ-Γελάει το σύμπαν με την επαναστάτρια Γιάννα

Ραντεβού στα γουναράδικα με την Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ σπάει το «εμπάργκο» στον Άδωνι Γεωργιάδη

Κάνουν λόγο για λάθος κίνηση που ενίσχυσε τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο

Δεύτερες σκέψεις αρχίζουν να επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τηλεοπτικό εμπάργκο στον Αδωνι Γεωργιάδη, το οποίο για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει η Κουμουνδούρου.

WSJ: Η αγορά φοβάται ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντέστρεφε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί

Η μεγάλη υποχώρηση των ευρωπαϊκών αγορών την περασμένη εβδομάδα οφείλεται κυρίως στους πολιτικούς κινδύνους, με πιο προφανείς αυτούς στην Ελλάδα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Bloomberg: H Alpha Bank σχεδιάζει να πουλήσει το ξενοδοχείο Hilton έναντι 180 εκατ. ευρώ

Η Alpha Bank σχεδιάζει να πουλήσει το ξενοδοχείο Hilton έναντι 180 εκατ. ευρώ, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Συγκεκριμένα, όπως γράφει και το capital.gr, το ξενοδοχείο μπορεί να πουληθεί φέτος.

Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ μας ζητάνε οι Τούρκοι για το F 16 τους που έπεσε το 1996!

Αποζημίωση ζητάει από την Ελλάδα η οικογένεια του Τούρκου πιλότου Να'ί'λ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το μαχητικό αεροσκάφος του F-16 είχε καταπέσει το 1996 ανοιχτά της Χίου, κατά την διάρκεια αερομαχίας.

Ο γάμος του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου με την ξανθιά επικοινωνιολόγο [εικόνες]

Σε κλειστό κύκλο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο γάμος του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου.

Τα έργα για τον αυτοκινητόδρομο στο Μεσολόγγι αποκάλυψαν σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα [εικόνες]

Κατά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Ιόνια Οδός» στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στην πόλη του Μεσολογγίου, ήρθε στο φως, από τη ΛΣΤ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, εκτεταμένο τμήμα της υστεροκλασικής-ελληνιστικής πόλης Αλίκυρνα. Η πόλη ήταν γνωστή από τις αρχαίες πηγές (Στράβων, Πλίνιος), με βάση τις οποίες τοποθετείται μεταξύ των δύο μεγάλων αιτωλικών πόλεων Καλυδώνας και Πλευρώνας, στον οικισμό του Αγ. Θωμά Μεσολογγίου, στον λόφο «Χίλια σπίτια».

Δημοσκόπηση κόλαφος: Η πλειοψηφία των Βρετανών τάσσεται υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα

"Ως Βρετανίδα, σκύβω το κεφάλι από ντροπή. Πρέπει να επιστρέψουμε τα Γλυπτά", τιτλοφορεί το άρθρο της η Έλενα Σμιθ η οποία είναι εδώ και αρκετά χρόνια η ανταποκρίτρια του Guardian στην Ελλάδα και πολλές φορές δεν έχει διστάσει να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα στη χώρα μας.