21 Οκτωβρίου 2014

Βλαμμένη "καθηγήτρια" έγδυσε μαθήτρια της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια της μπροστά στα  μάτια των συμμαθητών της και μάλιστα εν ώρα μαθήματος! Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο του Όρεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν η «ευέξαπτη» καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μια μαθήτρια για την συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση μέσα στην τάξη.

ΚΛΑΨΤΕ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ! Πρώην αρχηγός με αδικαιολόγητα χρήματα στο πόθεν έσχες-Θα λιώσετε με τη δικαιολογία που προβάλει!

Μετά τη μαμά που έπαιρνε επίδομα για την ανήλικη Ζωή και την αδερφή της ήρθε και η σειρά του μπαμπά για να δέσει το βύσσινο! Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα έχει προκύψει και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, καθώς, έχει βρεθεί ένα ποσό...

ΕΔΕ διέταξαν για το "καυτό" Hot Shots 2015 (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ένα "στρατιωτικό" ημερολόγιο που έβαλε φωτιές

«Φωτιές» στις τάξεις της Αμερικανικής Εθνοφρουράς «ανάβει» η σέξιφωτογράφηση εντυπωσιακών μοντέλων για τις ανάγκες του ημερολογίου «HotShots 2015».

Πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ «ξέχασε» να δηλώσει 500.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του-Είναι και κατηγορούμενος για τοκογλυφία

Μια ακόμη βόμβα έκρυβε το πόθεν έσχες του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Ανθόπουλου. Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής που συνεδριάζει αυτή την ώρα, το πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή Σερρών είναι προβληματικό για ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ και αφορούν καταθέσεις για την πενταετία 2001 -2006.

Αμφίπολη: Βρέθηκε ακέραιο το κεφάλι Σφίγγας

Εντοπίστηκε στον τρίτο θάλαμο - Σώζεται ακέραιο, με ελάχιστη θραύση στη μύτη - Έχει ύψος 0,60 μ.- Ταυτίζεται και αποδίδεται στον κορμό της ανατολικής Σφίγγας

Σε μια νέα μεγάλη ανακάλυψη προχώρησε η ομάδα των αρχαιολόγων που διεξάγει την ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης.

Το «μπράβο» του Άδωνι στον ΓΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον αδερφό του συνεχάρη το  Γιώργο Παπανδρέου γιατί συνέβαλε στη συγκρότηση...

Εντυπωσιακό 3D ΒΙΝΤΕΟ του demo F-16 της ΠΑ που θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” της Πολεμικής Αεροπορίας, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! Μυστική συνάντηση Καμίνη - ΣΥΡΙΖΑ!

Υπογείως κινείται ο Δήμαρχος της Αθήνας
 
Με ύπουλο τρόπο κινείται το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, που θεωρεί πως έχει "ψηλώσει" απότομα μετά την επανεκλογή του. Στο μυαλό του Δημάρχου είναι η εκλογή του στην ΚΕΔΕ και για αυτό τον λόγο έχει πάρει... παραμάζωμα όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

ΦΩΤΟ-ΠΑΛΙ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Ποια βουλευτής γοήτευσε τους συναδέλφους της;

Γοήτευσε τους συναδέλφους της η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου με την κομψή εμφάνιση της στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ήταν...

Θεοδωράκης: Ο αντισυστημικός Λάκης και η αντισυστημική Γιάννα «επαναστατούν μαζί»

Πώς σχολιάζει το site του Σταύρου Θεοδωράκη τις συνεντεύξεις Λαζόπουλου στο Πρώτο Θέμα και Γιάννας Αγγελοπούλου στην Καθημερινή

Για μία έχθρα που πλέον ανήκει στο παρελθόν γράφει σήμερα το Protagon του Σταύρου Θεοδωράκη... Το σχετικό άρθρο υπογράφει η συνεργάτης του επικεφαλής του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη και πρωταγωνιστές είναι δύο πολύ γνωστά πρόσωπα: ο Λάκης Λαζόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

ΦΩΤΟ-Δυσκοιλιότητα είχε μωρε! Ένα μπουκάλι «κόλλησε» στον... πρωκτό ενός 60χρονου Κινέζου

Απίστευτες εικόνες και εξαιρετικά κρίσιμα χειρουργεία καλούνται αρκετές φορές να αντιμετωπίσουν οι γιατροί. Ωστόσο, μάλλον έρχονται και σε δύσκολη θέση όταν η ακτινογραφία που παίρνουν στα χέρια τους, δείχνει κάτι που ξεπερνά τα «όρια».

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ! Μεγάλο πρόστιμο στον ΑΝΤ1 για παραπλανητικό παιχνίδι

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, επιβλήθηκε πρόστιμο ...

Τζήμερος: Ένα αγράμματο τσογλανάκι ο Τσίπρας


Νέα δήλωση - πρόκληση από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά ο οποίος επιτίθεται με σφοδρό τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ένα αγράμματο τσογλανάκι.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΖΗΤΗΣΑΝ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΓΓΛΙΑ! Ζήτησαν από εταιρεία 2.820 έγγραφα για επενδύσεις 300 εκ

Τι το πέρασαν εδώ οι τοκογλύφοι; Καφενείο να ανοίγουν εταιρίες με 5 έγγραφα; Και αυτός που σφραγίζει στο πρωτόκολλο τι θα κάνει; Θα παίζει το πουλί του για να τον δει κανας Κυριάκος και να τον απολύσει; Αντίσταση παντού ρε γαμι@λες ξένοι επενδυτές! Δεν τσιμπάμε από τα 300 ψωροεκατομμύριά σας!!  

Το ασταθές φορολογικό σύστημα και η γραφειοκρατία συνεχίζουν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την προσέλκυση και υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων στο εξωτερικό προειδοποιούν παράγοντες του ΣΕΤΕ.

Εγκαίνια σχολείου στη Ρουμανία από τον Κυριάκο Γεροντόπουλο

Το νέο κτίριο του Ελληνικού Σχολείου «Αθηνά» εγκαινίασε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Ρουμανία.

Εκτόξευση του Χρηματιστηρίου-Νέα μεγάλη πτώση των spreads

Ισχυρό ράλι κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να «βλέπει» και πάλι τις 1.000 μονάδες, ενώ το spread του 10ετούς ομολόγου έπεσε πάλι κάτω από τις 700 μονάδες.

Υποτροφίες σε Έλληνες πτυχιούχους δίνει η Κάτω Βουλή της Γερμανίας

Για πρώτη φορά νέοι από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία θα πάρουν μέρος στη Διεθνή Κοινοβουλευτική Υποτροφία (IPS), η οποία χορηγείται από την Ομοσπονδιακή Κάτω Βουλή (Bundestag) της Γερμανίας εδώ και 28 χρόνια και παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου από αντιπροσωπεία Γερμανών πολιτικών και καθηγητών πανεπιστημίου.

Μετά τους Σομαλούς η φτώχεια πάχυνε και τους Έλληνες

Τ'ακούσαμε κι αυτό στην Ελλάδα! Η φτώχεια και η πείνα παχαίνει και όχι η μασα... Σε άλλα νέα: Μαθητές λιποθύμησαν απ'την πείνα σε Δημοτικό Σχολείο 

Σε αύξηση του σωματικού βάρους οδηγεί η οικονομική κρίση που βιώνουν οι Έλληνες, λόγω της λήψης θερμιδογόνου φθηνής τροφής, με αποτέλεσμα να τίθεται η υγεία τους σε αυξημένο κίνδυνο.
Η Ελλάδα κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στην ΕΕ, με τα υψηλότερα ποσοστά παιδική παχυσαρκίας, σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού τμήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μήνυση κατέθεσε ο γίγας Φορτσάκης: «Εσείς δεν ρωτάτε ποιος μπαίνει στην Κουμουνδούρου;»

Αναστάτωση προκαλούν για ακόμη μια φορά στον τομέα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι 50 ΣΥΡΙΖΑίοι υπαλλήλοι του ΕΚΠΑ και 50 άπλυτοι φοιτητές που βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης με τις πρυτανικές αρχές αναφορικά με το ζήτημα της φύλαξης των κτιρίων του Πανεπιστημίου, ενώ λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι παρεμβάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χαμός στο TAXIS: Μέσα σε τρεις ώρες υποβλήθηκαν... 9.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμασης

Έρχεται ο χειμώνας και έτρεξαν όλοι να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, σήμερα, πρώτη ημέρα λειτουργίας της εφαρμογής.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι ότι μέσα σε τρεις ώρες υποβλήθηκαν... 9.000 αιτήσεις πολιτών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Τέλος στην Οδύσσεια του τυφλού φοιτητή Αργύρη Κουμτζή: Κι επισήμως θα φοιτήσει στο ΑΠΘ

Φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης είναι και επισήμως ο 18χρονος αριστούχος Αργύρης Κουμτζής, η περιπέτεια του οποίου είχε απασχολήσει το πανελλήν ιο πριν από μερικούς μήνες.

Σερραίοι υπέρ Περιστέρη: ΣΥΡΙΖΑίοι σταματήστε τις συκοφαντίες και αφήστε την να κάνει τη δουλειά της

Τη στήριξή τους στην επικεφαλής των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Αμφίπολη Κατερίνα Περιστέρη εκφράζουν πολιτιστικοί και επιστημονικοί σύλλογοι των Σερρών, επικρίνοντας τις όσες «κατηγορίες» τής προσάπτονται από ΣΥΡΙΖΑίους περί «πολιτικών παιχνιδιών».

ΤΡΟΜΑΞΤΕ! Ο Τσίπρας «έδειξε» τον υπουργό Παλαϊκής Άμυνας της Λαικής Δημοκρατίας της Ελλάδας

Με ποιους επισκέφθηκε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
 
Μία θεσμική επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά δεν πήγε μόνος του στο υπουργείο αλλά είχε τριμελή συνοδεία. Εκτός από τον διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Παππά, τον συνόδευαν ακόμα ο...

Στην αντεπίθεση η Κύπρος: Τα οκτώ μέτρα-αντίποινα που ανακοίνωσε κατά των τουρκικών προκλήσεων στην ΑΟΖ

Οκτώ μέτρα-αντίποινα στις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και την... επίσκεψη του πλοίου «Μπαρμπαρός» ανακοίνωσε το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου.

Η Κυπριακή Δημοκρατία αποφάσισε να λάβει τα ακόλουθα μέτρα για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της:

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! Οι τζιχαντιστές έβαλαν τον πατέρα μιας κοπέλας να την λιθοβολήσει για μοιχεία

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - «Πρέπει να είσαι χαρούμενη με την ποινή» ακούγεται να λέει ο τζιχαντιστής που της απαγγέλλει την ποινή

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης από τις περιοχές στις οποίες έχει επικρατήσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

Σ. Κασιμάτης: Οταν ο Μικρούτσικος συναντά τον Μαζιώτη

Το περασμένο Σάββατο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα κείμενο του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη. Πρόκειται για ένα κείμενο το οποίο αξίζει να προσέξουμε, καθώς χρησιμεύει, κατά κάποιο τρόπο, σαν ακτινογραφία και αποκαλύπτει μια διάσταση του κοινωνικού πολτού της Μεταπολίτευσης, την οποία δεν είχαμε προσέξει όσο θα της άξιζε. Παραθέτω αμέσως τις πρώτες δύο παραγράφους και σας παρακαλώ να τις διαβάσετε προσεκτικά, ώστε να εκτιμήσετε το ύφος της γραφής του Ν. Μαζιώτη:

Σαν σήμερα ο Τζέιμς Μποντ ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των μοναχών στα Μετέωρα (Φωτό και βίντεο)!

Όταν ο Ρότζερ Μουρ έφτανε στα Μετέωρα σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν τις επόμενες μέρες...

Συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από τα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο», στα Μετέωρα. Η επιλογή μάλιστα των παραγωγών της ταινίας είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μοναχών, που δήλωναν αντίθετοι με τη βία που σχετίζεται με τις ταινίες του.

Τα εντυπωσιακότερα αγάλματα στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Που πιθανότατα να μην γνωρίζατε ότι υπάρχουν

Οι περισσότεροι γνωρίζουν και πιθανότατα θαυμάζουν το Άγαλμα το Ελευθερίας στην Αμερική. Κι αυτό γιατί είναι το πιο πολυδιαφημισμένο.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ!! Άδωνις Γεωργιάδης: «Και πάνες αλλάζω…»

Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και φυσικά για τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Η Google αποσύρει τα links που οδηγούν στις γυμνές φωτογραφίες της Lawrence

Μετά από αίτημα των δικηγόρων της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού

Δύο links (συνδέσμους), που οδηγούν σε ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, απέσυρε η Google, μετά από αίτημα των δικηγόρων της ηθοποιού. Το αίτημα της κατάργησης των συνδέσμων βασίζεται στο Νομοσχέδιο Ψηφιακής Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Digital Millennium Copyright Act) (DMCA), το οποίο αναγνωρίζει ότι τα πνευματικά δικαιώματα των συγκεκριμένων γυμνών φωτογραφιών ανήκουν στην Jennifer Lawrence.

Κέυνς: Ποιος είναι αυτός ο οικονομολόγος που επικαλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σώσει τον ελληνικό λαό

Ο Τζων Μέυναρντ Κέυνς ήταν Αγγλος βαρώνος και πέθανε το 1946. Οικονομολόγος, μαθηματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας και ανώτατος κρατικός υπάλληλος.

Δημιούργησε, με τα έργα του και τους οπαδούς του, τη λεγόμενη κεϋνσιανή σχολή στην οικονομική επιστήμη. Ο Κέυνς και ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν δύο από τους πιο σημαντικούς οικονομολόγους του 20ού αιώνα.

Τώρα-Συνελήφθη συνεργός του Παλαιοκώστα

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγείται ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, ο οποίος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ! Κωνσταντόπουλος: Καμία απόδειξη για χρηματισμό αλλά πολλές κουλτούρες

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του πρώην Πρόεδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου, στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που διερευνά τις καταγγελίες περί απόπειρας εξαγοράς ψήφων βουλευτών σε σχέση με την επικείμενη προεδρική εκλογή.

Τρία ελληνικά ξενοδοχεία στα 25 καλύτερα της Ευρώπης

Η αυστραλέζικη έκδοση του Business Insider παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας για τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, το ελληνικό στοιχείο. Ξενοδοχεία στη Ρόδο, στην Κρήτη και τη Σαντορίνη πήραν αυτή τη σημαντική διάκριση.

Βικτόρια Χίσλοπ: Συναισθηματικά πιστεύω ότι τα Μάρμαρα πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα

«Δεν έχω καθόλου έμπνευση στην Αγγλία. Στην Ελλάδα εμπνέομαι γιατί έχει ιστορίες, έχει ανθρώπους που αγαπάω, δεν έχει ησυχία ποτέ και υπάρχει πάντα δράση», δηλώνει η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το Νησί» Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία στο πλαίσιο των εξαήμερων εκδηλώσεων του Art links, «Μια έκθεση τέχνης που συνδέει τους καλλιτέχνες με το κοινό», μίλησε για τη λογοτεχνία, τον δικό της τρόπο συγγραφής, αλλά και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και την αγαπημένη της Αθήνα.

Βούλτεψη: Να καταδικάσουν τα κόμματα τις απειλές Μαζιώτη στον Άδωνι

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη καλώντας ταυτόχρονα όλα τα κόμματα «να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδώνι Γεωργιάδη».

Κώστας Καραγκούνης : "Αυτά γίνονται στις τζαμαχιρίες! Tι δουλειά είχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Παν/μιο..."

Για την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και τη στάση Τσίπρα
 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης για τη στάση του σε σχέση με την κατάσταση στα πανεπιστήμια. Αυτά γίνονται μόνο στις αραβικές τζαμαχιρίες, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ψήφος εμπιστοσύνης από Morgan Stanley στα ελληνικά ομόλογα

Τα ελληνικά ομόλογα γίνονται ξανά ελκυστικά μετά τις πρόσφατες ρευστοποιήσεις, αναφέρει σε note προς τους πελάτες της η Morgan Stanley, συστήνοντας τοποθέτηση σε μακροπρόθεσμους τίτλους ή τίτλους συνδεδεμένους με την πορεία του ΑΕΠ που είναι ευκολότερα ρευστοποιήσιμοι και λιγότερο εκτεθειμένοι στις μεταβολές του πληθωρισμού.

Πανεπιστήμια, οι νέες βίλες Αμαλίες και Υπατείες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα συνέβησαν χθες στο πανεπιστήμιο της Αθήνας δεν είναι κάτι απλό και συνηθισμένο. Δεν είναι επεισόδια που γράφονται σε κάποια λίστα και ξεχνιούνται σε λίγο καιρό. Δεν είναι μια εικόνα σαν κι αυτές που βλέπουμε πολύ συχνά και την προσπερνάμε.

Πρωτοβουλία της ΝΔ για τις δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρίζω- Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και τη θέσπιση του μηνός Οκτωβρίου ως μήνα για την Πρόληψη & Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε από την ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και σε συνεργασία με το...

Απίστευτη πρόκληση! Τρέξτε την εφορία στα δικαστήρια συμβουλεύουν τους πολίτες οι δικαστές

Ο ένας πυλώνας του κράτους να καλεί τους πολίτες εναντίον του άλλου, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει... αλλά πως θα έχουν δουλειά οι δικαστές για να μπορούν να σπρώχνουν και να καθυστερούν υποθέσεις όπως τους βολεύει...

H Ένωση Διοικητικών Δικαστών με σημερινή ανακοίνωσή της καλεί τους φορολογούμενους να προσφεύγουν στα δικαστήρια για τις φορολογικές διαφορές τους, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες δεν πρέπει να «απεμπολούν το δικαίωμά τους σε δικαστική προστασία», ενώ καλούν την Πολιτεία να άρει -ειδικά για μικρά ποσά κάτω των 3.000 ευρώ- τις νομοθετικές δυσκολίες που υπάρχουν, προκειμένου οι οικονομικά αδύναμοι να μπορούν να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, ακόμη και χωρίς δικηγόρο.

Handelsblatt: Το φάντασμα των πρόωρων εκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζουν τους επενδυτές

Η ευρωκρίση Νο 2, οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα και η πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση αποτελούν τα βασικά σημεία κεντρικού άρθρου της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ! Πανούσης: Μαλακ@ες έλεγα! Δεν έχω απτές αποδείξεις για τον «κουμπαρά»

Όλοι αυτοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα... και λένε ότι τους κατέβει 

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση, στον εισαγγελέα εφετών, Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Προκλητικό σουλάτσο στα παράλια της Κύπρου από τον "κουρσάρο" της Άγκυρας - Μπαίνει στο οικόπεδο 1 το Barbaros – Δείτε την πορεία του

- Ανάμεσα σε Λάρνακα και Λεμεσό πλέει το "σεισμογραφικό" Barbaros
- Βρίσκεται 39 μίλια από τις γεωτρήσεις στο οικόπεδο 1 της κυπριακής ΑΟΖ 
- Άσκηση του Ισραήλ με μαχητικά F15 και F16 στην περιοχή σήμερα 
- Παρουσία και ρωσικών πλοίων το... σουλάτσο των Τούρκων ανοιχτά της Κύπρου 

Άδωνις: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την κριτική που άσκησε η Χαριλάου Τρικούπη στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη, σχετικά με τον βασικό μισθό νεοπροσλαμβανόμενων στο Δημόσιο.

Bloomberg: Πιστωτική γραμμή 15 δισ. ευρώ με κεφάλαια TΧΣ και SMPs

Στις προσπάθειες Ελλήνων αξιωματούχων να μεταπείσουν τους δανειστές τους από τη ζώνη του ευρώ, ώστε να κοιτάξουν πέρα από τα υφιστάμενα χρηματοοικονομικά δίκτυα ασφαλείας και να βοηθήσουν τη χώρα να ξεφύγει από τα δεσμά της διάσωσης της, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα του Blolomberg.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΩΣ! H Αλ Σάλεχ ζήτησε από τη ΝΔ να φιμώσει τον Άδωνι

Να «συγκρατήσει» τον Άδωνι Γεωργιάδη κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

ΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ! Το ΣτΕ μπλοκάρει τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών – Ολόκληρη η απόφαση και το σκεπτικό της

Μπλόκο στο μέτρο της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών βάζει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Ημερησίας.

Η Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας συνεδρίασε έπειτα από προσφυγές που κατατέθηκαν.

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι το δικαιούνται, η διαδικασία

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων από τα νοικοκυριά προς τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Ο Κυριάκος… βάζει στην θέση του το ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή τα όσα του προσάπτουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το ενιαίο μισθολόγιο.

«Στον ΠΑΣΟΚ πρέπει να πιο προσεκτικοί όταν σχολιάζουν δημοσιεύματα που δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» FM.

Ο κ. Λάκης και οι άλλοι

Ο κ. Λάκης είναι ένας ιδιαιτέρως έξυπνος άνθρωπος. Είναι τόσο έξυπνος ώστε να ξέρει προς τα πού κινείται το κοινό αίσθημα και να το διασκεδάζει με τον τρόπο του. Πολλοί βέβαια ισχυρίζονται πως ο κ. Λάκης είναι τόσο έξυπνος ώστε να κολακεύει το κοινό αίσθημα και να κερδίζει χειροκροτήματα και χάχανα, όμως ο ίδιος ο κ. Λάκης είναι έτοιμος να τους διαψεύσει.

Κακλαμάνης σε Βενιζέλο: «Τι “τρέχει” με το Σκοπιανό κ.Υπουργέ;»

Τις εξελίξεις, που φαίνεται να κυοφορούνται για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων από τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ζητά να πληροφορηθεί, με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Πόσο είναι το δημόσιο έλλειμμα και το χρέος-Αύξηση 50% στο πλεόνασμα εξωτερικού ισοζυγίου

Σημαντική αύξηση εμφανίζει το πλεόνασμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 2,1 δισ. ευρώ, έναντι 1,4 δισ. ευρώ το ίδιο διάστημα του 2013.

Θέμα ενταξιακής πορείας της Τουρκίας θα θέσει η Κύπρος: Χειρότερη και από τα Ιμια η πρόκληση του «Μπαρμπαρός»

Πολιτικά, νομικά και διπλωματικά μέτρα αντίδρασης στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μελετά η Λευκωσία, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης.