23 Οκτωβρίου 2014

ΗΠΑ: Καθηγήτρια καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή της

Μια 24χρονη πρώην καθηγήτρια γυμναστικής στην Νέα Υόρκη κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο ίδιο το σχολείο. Συγκεκριμένα η Μέγκαν Μαχόνεΐ  βρίσκεται αντιμέτωπη με 30 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ! Να ξαναχτίσουμε τον Κολοσσό ζητάει βoυλευτής των ΑΕροψεκασμένων!

Μετά την πρόταση του Βασίλη Καπερνάρου για τη μετατροπή του αεροδρομίου Καλαμάτας σε βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους, ένας ακόμη βουλευτής πρωτοτυπεί ζητώντας την... αναβίωση του Κολοσσού τη Ρόδου!

Με συνταγή Καραμανλή η στρατηγική του Σαμαρά

Πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής η επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου
 
Όσο περνάει ο καιρός το προβάδισμά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις παγιώνεται πολύ πιο πάνω από το λεγόμενο στατιστικό λάθος και οι επερχόμενες εκλογές για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας φέρνουν την κυβέρνηση και κατ' επέκταση τη Νέα Δημοκρατία αντιμέτωπη με το φάσμα της εκλογικής αναμέτρησης.

Επίθεση του ΚΚΕ στον Λάκη Λαζόπουλο

Με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», το ΚΚΕ επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο η εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» χαρακτηρίζεται ως «μία εκπομπή ΣΥΡΙΖΑ» ενώ μνημονεύονται και δηλώσεις συμπάθειας προς το ΠΑΣΟΚ που είχε κάνει στο παρελθόν ο ηθοποιός. Επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγορείται και για μονταρισμένα πλάνα που είχαν ως στόχο να πλήξουν το ΚΚΕ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... :Συνταγματική η περικοπή των επικουρικών συντάξεων, λέει το Α' Τμήμα του ΣτΕ

Η αυξημένη, επταμελής, σύνθεση του Α΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε κατά πλειοψηφία ότι οι περικοπές των επικουρικών συντάξεων που χορηγούνται από τα ασφαλιστικά Ταμεία είναι συνταγματικές και σύμφωνες προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), αλλά λόγω μείζονος σπουδαιότητας του ζητήματος η υπόθεση παραπέμφθηκε για οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Η παράταξη του Πατούλη πρώτη δύναμη στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ

Με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη πρώτη δύναμη στην ΚΕΔΕ το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Πως θα ονομάζεται το νέο κόμμα Τσίπρα-Καμμένου;

Μια γελοιογραφία μας λύνει όλες τις απορίες περί του ονόματος του νέου πολιτικού φορέα..

Μετά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν πρωτιά τουΣΥΡΙΖΑ, και την «στήριξη» στον Αλέξη Τσίπρα, που σε πολλές περιπτώσεις του δίνουν οι ΑΝΕΛ και ο πρόεδρός τους κ. Πάνος Καμμένος, έκανε τον σημαντικό έλληνα γελοιογράφο «ΚΥΡ» να εμπνευστεί μια άκρως αστεία γελοιογραφία.

Νέα διάσταση στην κόντρα Μητσοτάκη - Μητρόπουλου για τις προσλήψεις

Νέα διάσταση παίρνει η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο για την μετατροπή συμβάσεων εργαζομένων στον δήμο Δραπετσώνας από ορισμένου χρόνου σε αορίστου με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου του 2004.

Διευκρινίσεις του ΥΠΟΙΚ για την ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΟΙΚ προβαίνοντας σε διευκρινίσεις για την ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη υπογραμμίζοντας ότι αυτή απευθύνεται στην πλειονότητα των οφειλετών.
Αναλυτικά το ΥΠΟΙΚ αναφέρει τα εξής:

Reuters: Δεν προκύπτουν κεφαλαιακές ανάγκες για την Alpha από τα stress tests

Η Alpha Bank πέρασε με επιτυχία τα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χωρίς να απαιτούνται νέα κεφάλαια, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Ο χάρτης της Ελλάδας στο τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron»!

Πρώτα ήταν ο τρόπος που δόθηκε στη δημοσιότητα: ενώ θα έβγαινε επισήμως στις 28 Οκτωβρίου διέρρευσε στο Διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση της ύπαρξής του, αποδεικνύοντας και τροφοδοτώντας το ενδιαφέρον για το φιλμ «Avengers: Age of Ultron».

Αμφίπολη: Χιλιάδες αιτήσεις για καντίνες με σουβλάκια

Δείτε ποια είναι τα επενδυτικά σχέδια σχετικά με το μέλλον της Αμφίπολης
 
Χιλιάδες αιτήσεις έχουν κατατεθεί στο δημαρχείο της Αμφίπολης για την ανάπτυξη της περιοχής με σουβλατζίδικα και καντίνες περιμετρικά του αρχαιολογικού χώρου, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης».

Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views [εικόνες & βίντεο]

Ενα μοντέλο από το Λας Βέγκας έκανε θραύση στο youtube όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο έκανε twerking με το στήθος της, υπό τον ρυθμό της «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής» (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΕΔΟΕΑΠ καλεί τον Ντινόπουλο να τακτοποιήσει τις οφειλές του... που ξέρει πολύ καλά πόσες είναι!

Βγήκε πριν λίγο στον ΣΚΑΪ ο αστείος και έλεγε ότι δεν του λένε πόσα χρωστάει να πληρώσει να τελειώνει... φυσικά και ξέρει ότι χρωστάει 17.138,86 συν τις προσαυξήσεις... το θέμα του όμως είναι ότι δεν θέλει να τα πληρώσει και προσπαθεί να θεωρηθεί άνεργος για να πληρώσει μόνο 3269,40 ευρώ ή 5552,18 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία που θα ενταχθεί... όλα τ'άλλα είναι παπαριές....

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την υπόθεση του Αργύρη Ντινόπουλου εξέδωσε το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Τι συνέβη με το ασφάλιστρο ανεργίας και τις οφειλές του υπουργού Εσωτερικών στον Οργανισμό

ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! Η Ζωή… αναλαμβάνει τον Χρύσανθο

Λίγοι θα… παρέβλεψαν το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας να δώσει σημαντικές κοινοβουλευτικές μάχες μέσα στη Βουλή, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις σχεδόν βέβαιες πλέον πρόωρες εκλογές του Μαρτίου του 2015.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά προστασία από τον Μεϊμαράκη για το… φαινόμενο Κωνσταντοπούλου (επιστολή)

Σήκωσε τα χέρια το ΠΑΣΟΚ μπροστά στο κοινοβουλευτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να «προστατευθεί η τιμή και η υπόληψη των βουλευτών».

Βούλτεψη, Μαρτίνο και Κόκκαλη καλεί ο εισαγγελέας για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ειπώθηκαν στη δεξίωση για το γάμο των παιδιών των κ.κ. Μαρτίνου και Κόκκαλη

Ο Σουμάχερ προοδεύει αλλά θα χρειαστεί 1 με 3 χρόνια για να ανακάμψει

Η υγεία του πρώην πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ βελτιώνεται σταδιακά αλλά θα χρειαστεί χρόνια έως ότου συνέλθει πλήρως, δήλωσε ο γιατρός που τον παρακολουθεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημά του στις Γαλλικές Άλπεις, Ζαν-Φρανσουά Παϊέν.

Αμφίπολη: Ανασκαφές τέλος ελέω... καταιγίδων - Δείτε τις Σφίγγες ολόκληρες!

- Βροχές και καταιγίδες ο... αντίπαλος για το "ξεκλείδωμα" των μυστικών του αρχαίου τάφου
- Διακόπηκαν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη από το πρωί της Πέμπτης
- Εντυπωσιακή αναπαράσταση της... ακέραιης Σφίγγας
- Τι... τρομάζει τους αρχαιολόγους

Η προσπάθεια της Ελένης να συνεννοηθεί με Ιταλό σεφ! (video)

Ο Ιταλός σεφ  Vincenzo Zanni ήταν στην εκπομπή και μαγείρευε ενώ η σχέση του με την ελληνική γλώσσα είναι πολύ καλή.

Τι έγραψε ο Μανόλης Ανδρόνικος όταν κράτησε στα χέρια του τη λάρνακα και τα οστά του Φιλίππου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mανόλης Aνδρόνικος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αρχαιολόγους, που έφερε στο φως ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών στην πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Σ. Καλαντίδου

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου, μετά από μήνυση της εργοδοσίας για ...

Σύλληψη μέλους των «Πυρήνων»

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, συνελήφθη 30χρονη, η οποία κατηγορείται ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για παραβίαση περιοριστικών όρων, με τους οποίους έχει αφεθεί ελεύθερη, και αφορούν στον τόπο διαμονής της.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκογιαννάκης προς Μακρή: Η συμπεριφορά σας είναι αστεία

"Τι έχετε πάθει κυρία Μακρή; Σας συμβαίνει κάτι;" ρώτησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης την ανεξάρτητη βουλευτή Ραχήλ Μακρή, η οποία διέκοπτε συνεχώς την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις στο καθημερινό ξύλο σε ΣΥΡΙΖΑίους: Ακόμα και οι πηθικάνθρωποι τηρούν τους νόμους που αρνούνται οι ΣΥΡΙΖΑνθρώποι

"Είμαι βέβαιος πως ακόμη και στους πιθηκανθρώπους ακόμα, οι τότε νόμοι ετηρούντο" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον Αλέξη Μηρόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δήλωσε χθες στη Βουλή πως "ούτε σε κοινωνία πιθηκανθρώπων δεν γίνονται αυτά".

Αρχαιολόγος: Φτάνουμε στο τέλος στην Αμφίπολη -Περιμένουμε θρόνο ή νεκρικό κρεβάτι ή χρυσή λάρνακα

«Για πάρα πολλά χρόνια ο τύμβος Καστά ήταν αφημένος στις ορέξεις των αρχαιοκαπήλων, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μεγάλες καταστροφές», επισημαίνει ο ακαδημαϊκός και ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ Μιχάλης Τιβέριος.

Σαΐνι ο Σταθάκης:Θέλει συνδρομή από τη Γιάννα αφού τρέλανε τη Goldman Sachs με τη τζάμπα ανάπτυξη μέσω «αντιπαροχής»!!

Η ψήφος της πρώην πρώτης κυρίας των Ολυμπιακών του 2004 δεν είναι αρκετή για την αξιωματική αντιπολίτευση - «Το θέμα είναι να γίνει και... μέλος» δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος για να συνεισφέρει οικονομικά στο κόμμα

Μετά τον ΠΑΟ τα συγχαρητήρια...

Οι παίκτες του Μίτσελ ξαναμάγεψαν όλη την Ευρώπη αλλά αν δεν νικήσουν τον ΠΑΟ την Κυριακή, τότε θα πετάξουν στα σκουπίδια κάθε νίκη που έκαναν μέχρι τώρα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΟΚΑΝΑ: Κακουργηματική δίωξη κατά της ΠΑΣΟΚας Μαλλιώρη και Πλατανιά

Για απιστία σε βάρος του οργανισμού κατηγορούνται η πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μελπωμένη Μαλλιώρη και ο πρώην γενικός διευθυντής Δημήτριος Πλατανιάς

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος δυο πρώην στελεχών του ΟΚΑΝΑ ασκήθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς με παραγγελία της εισαγγελέως κατά εγκλημάτων διαφθοράς, κυρίας Ελένης Ράικου.

ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA->ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Μαντεψιά Αρβελέρ: Στην Αμφίπολη είναι θαμμένος ο Κάσσανδρος -Τι αναφέρει στη μελέτη της

Διαψεύσθηκαν και οι ελπίδες ότι η Αρβελέρ έχει ξεφύγει από το ελληνικό "όλα τα μαστορεύω" και λόγω Γαλλίας θα ήταν πιο προσεκτική. Αν η ιστορικός και βυζαντινολόγος Αρβελέρ γράφει μελέτη για την ανασκαφή στην Αμφίπολη... δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε που η "φιλόλογος" Ρεπούση έχει άποψη για τη Μικρασιατική καταστροφή... αντίθετα να λέμε και ευχαριστώ που δεν έχει πει ότι στην Αμφίπολη είναι θαμμένος κανας Τούρκος μπέης... Και για να μην πεταχτεί κανας βλάκας και καμιά παπαριά: η πνευματική ελίτ δεν πρέπει να αναλώνεται σε μαντεψιές αλλά ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...

Την άποψη πως στον μεγαλοπρεπή τάφο της Αμφίπολης είναι θαμμένος ο Κάσσανδρος εκφράζει η διακεκριμένη βυζαντινολόγος ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, στη σύντομη μελέτη της με τίτλο «Εικασίες, Βεργίνα-Αμφίπολη».

Στα κάγκελα «γαλάζιοι» βουλευτές γιατί απαξιώνεται ο αγώνας τους

Στα… κάγκελα είναι μερίδα  γαλάζιων βουλευτών που προέρχονται από την επαρχία.

Ο λόγος είναι η  τροπολογία που κατέθεσαν  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την οποία ζητούν να μην παρακρατούνται οι  κρατικές ενισχύσεις από τους αγρότες.

Η Ουγγαρία είναι η πρώτη χώρα που φορολογεί την... Google - Φόρος στη μεταφορά δεδομένων από το διαδίκτυο

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αποφάσισε να τα βάλει με την... Google. Σε μια εισπρακτικής λογικής κίνηση, κατέθεσε νόμο στη Βουλή με τον οποίο εφεξής οι πάροχοι internet υποχρεούνται να πληρώνουν φόρο 150 φιορίνια (ισοδυναμούν με....

MONO OI NAZI EKANAN ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ-Aρχαία της Αμφίπολης: «Μας τα'δωσαν Έλληνες σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης»

Νέα δεδομένα στο ζήτημα του κατά πόσο βρετανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου λεηλάτησαν, έκλεψαν και εν συνεχεία μετέφεραν αρχαία αντικείμενα από την Αμφίπολη στην Αγγλία προκύπτουν από το ρεπορτάζ του zougla.gr.

ΕΕ σε Τουρκία: Σεβαστείτε την ΑΟΖ της Κύπρου-Σαμαράς: Διαπραγματευόμαστε μια «συνετή έξοδο στην κανονικότητα»

Σε γεωπολιτικό ζήτημα των ημερών έχει αναδειχθεί η τουρκική επιθετικότητα στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ και οι προκλήσεις της κυβέρνησης Νταβούντογλου-Ερντογάν με το πλοίο «Μπαρμπαροζ», με την ΕΕ να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς την Αγκυρα.

ΦΩΤΟ-Τα s@xy κορίτσια του Σεφερλή στο Mega-Η Τζούλια, η Ναυσικά, η Χριστιάνα και η Βίκυ έξω από το πλατό!

Κάθε πρωί στο πρωινό του mega, το πλάνο παγώνει στα καλλίγραμμα σώματα τους... Και όχι άδικα... αυτά τα κορίτσια δεν γίνεται να μην τα κοιτάς...

Βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες τους... Απολαύστε τις έξω από τα πλατό!

Η Βίκυ

Παραδοσιακός χορός με το “Thunderstruck” των AC/DC! (video)

Είναι φαν των AC/DC, αλλά ήθελαν να χορέψουν και έναν παραδοσιακό χορό. Οι καλεσμένοι σε γαμήλια δεξίωση στη Βουλγαρία κάνουν τις γυροβολιές τους στο ρυθμό του “Thunderstruck”!

Μπορεί η Ολυμπιάδα να έστησε πλεκτάνη και να έθαψε μυστικά τον Αλέξανδρο στην Αμφίπολη;

Το άγνωστο πρόσωπο- κλειδί που εκτέλεσε το σχέδιο της μητέρας του Αλεξάνδρου

Η Ιστορία δεν μνημονεύει πάντα αυτούς που κινούν τα νήματα. Πολλές φορές λησμονεί , ξεχνάει και αφήνει για πάντα στην λήθη λεπτομέρειες, που όμως στην εποχή τους ήταν αυτές που μπορεί να άλλαξαν τον ρου ολόκληρης της Ιστορίας.

Ενώ το εντυπωσιακό μνημείο της Αμφίπολης αρχίζει σιγά – σιγά και σπάει την σιωπή του φανερώνοντας τα καλά κρυμμένα μυστικά του, δεν συμβαίνει το ίδιο και την Ιστορία της εποχής.

Oι σχεδόν ανύπαρκτες πηγές μας αφήνουν στο σκοτάδι για το τι μπορεί να ακολούθησε του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μία περίοδο που ταυτίζεται χρονολογικά με το μνημείο, καθώς είμαστε γύρω στο 320 π. Χ. Οι διαμάχες και οι κόντρες μεταξύ των διαδόχων πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, μετά τον θάνατο του στρατηλάτη, που η παρουσία του αποτελούσε εγγύηση ενότητας στο αχανές βασίλειο του.

Επικό βίντεο για όσους δεν προσέχουν την αεροσυνοδό...

Μπορεί να χρειάστηκαν, ένας γιγάντιος αετός, ένας μάγος, ξωτικά, νάνοι και μια μάχη, αλλά το αποτέλεσμα καθηλώνει

Πείτε την αλήθεια. Ελάχιστοι από μας όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, παρακολουθούμε την όμορφη αεροσυνοδό, για να μάθουμε πώς μπαίνει το σωσίβιο ή τι κάνουμε με τη μάσκα αέρα. Οι πιο πολλοί έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους εκείνη τη στιγμή.

Εικόνα διάλυσης στην παράταξη της Δούρου. Παραιτείται ένας σύμβουλος, καταψηφίζει τον προϋπολογισμό μία άλλη

Χωρίς καν να προλάβουν να συμπληρωθούν δύο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της περιφερειάρχου Αττικής από τη Ρένα Δούρου, η παράταξή της σπαράσσεται!

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Η Αγγλία βάζει βέτο για ανακοίνωση κατά Τουρκίας και η Γερμανία αναγνωρίζει το δικαίωμα της Κύπρου στην ΑΟΖ και καλεί την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο

Εντάξει γίδια... η Αγγλία είναι φίλη σας και η Γερμανία εχθρός σας.... μπεεε

Μετά τις ΗΠΑ και η Γερμανία τάσσονται υπέρ του δικαιώματος που έχει η Κύπρος για έρευνα και εκμετάλλευση φυσικών πόρων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ενώ παράλληλα κάνει αυστηρές συστάσεις στην Τουρκία.

Ο Ηλίθιος και ο «πρυτάνης»

Σεβαστή η προσπάθεια του κ. Λάκη να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κοινό του χρησιμοποιώντας, εκτός από την ευφυΐα του και το λεπτό του χιούμορ και τις λογοτεχνικές του γνώσεις, όμως θα ήθελα να του επισημάνω πως πριν ανοίξει το στόμα του για να παραγάγει προοδευτικά χάχανα, καλόν θα ήτο να διαβάζει και καμιά σελίδα πού και πού, ή κι αν δεν διαβάζει, να ρωτάει κάναν διαβασμένο που λένε.

O αμόρφωτος και εμπαθής (τηλεοπτικός) φερετζές του ΣΥΡΙΖΑ

Σεβαστή η προσπάθεια του κ. Λάκη να προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κοινό του χρησιμοποιώντας, εκτός από την ευφυΐα του και το λεπτό του χιούμορ και τις λογοτεχνικές του γνώσεις, όμως θα ήθελα να του επισημάνω πως πριν ανοίξει το στόμα του για να παραγάγει προοδευτικά χάχανα, καλόν θα ήτο να διαβάζει και καμιά σελίδα πού και πού, ή κι αν δεν διαβάζει, να ρωτάει κάναν διαβασμένο που λένε.

Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι ντύθηκαν αστυνομικοί και μπήκαν στο γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούσαν να δουν από κοντά τον αγώνα με τηνΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού έγινε κεκλεισμένων των θυρών όμως κάποιοι ήταν εφευρετικοί και μπήκαν στο γήπεδο.

Εντυπωσιασμένος από το Μουσείο της Ακρόπολης ο Πρόεδρος της Αυστριακής Δημοκρατίας

Διήμερη η επίσκεψη του Heinz Fischer στη χώρα μας, συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία - Θερμό καλωσόρισμα από τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο - «Για μας πολύ μεγάλη χαρά να σας υποδεχόμαστε στην Αθήνα. Σας θεωρούμε αγαπητούς φίλους, όχι μονάχα προσωπικούς, αλλά και της Ελλάδος»

Θεοδωράκης: Είναι της μόδας να δηλώνουν αντισυστημικοί, επιχειρηματίες και θεατρίνοι

Με έναν έμμεσο, αλλά καυστικό τρόπο απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ερώτηση που του έγινε για την κριτική που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο.

ΚΛΑΨΤΕ! To Gmail στέλνει τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα… spam!

[Φυσικά και η απάντηση είναι ότι πολλοί αποδέκτες μαρκάρουν τα μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ σαν spam, οπότε τα έξυπνα φίλτρα της Google που παρακολουθούν και βλέπουν επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει αβέρτα email, αυτόματα θεωρούν τη διεύθυνση σαν αποστολέα spam και διαχωρίζουν αυτόματα τα μηνύματα ακόμα και σε παραλήπτες που δεν τα μαρκάρουν σαν spam]

Οι αρμόδιοι της Κουμουνδούρου αποδίδουν το πρόβλημα στην Google και δηλώνουν άγνοια για το πώς και γιατί συμβαίνει

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΕΙΝΑΙ! Μαχητικά Δανίας, Σουηδίας και Πορτογαλίας «πήραν στο κυνήγι» ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος αναχαιτίστηκε από αεροσκάφη του NATO πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, ανακοίνωσε η συμμαχία.

Η Εσθονία κάλεσε τον πρέσβη της Ρωσίας στο Ταλίν για να του επιδώσει διαμαρτυρία την Τετάρτη, καθώς, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της βαλτικής πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, ένα ρωσικό Ilyushin-20 εισήλθε στον ενάεριο χώρο της για ένα περίπου λεπτό.

Το tweet για το σεξ και την… προφύλαξη από τον “άγιο” Ρομπέρτο (εικόνα)

Μετά την χθεσινή εμφάνιση του Ρομπέρτο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, το Facebook και το Twitter έχουν πάρει «φωτιά» με φωτογραφίες με φωτομοντάζ του Ισπανού τερματοφύλακα και ο ίδιος επέλεξε να δημοσιεύσει μια στον επίσημο λογαριασμό του!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο οπλοφόρος μετά την επίθεση στην Οτάβα

Το βίντεο που τράβηξε τυχαία ένας περαστικός έχει απαθανατίσει τη στιγμή που ο δολοφόνος του 24χρονου φρουρού στο Μνημείο των Πεσόντων στην Οτάβα του Καναδά φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος επιδεικνύοντας απόλυτη ψυχραιμία.

Σαμαράς θα εκπροσωπήσει τον Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη θα εκπροσωπήσει τόσο στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όσο και στη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα αναλύσει τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Εκρηκτικό» πείραμα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Επτά στο νοσοκομείο

Πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πειράματος στα εργαστήρια του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, ενώ 7 άτομα, που...

Ρύθμιση οφειλών για χρέη έως και σε 100 δόσεις-Διαγραφή προστίμων ως 100%-Μείωση εισφορά αλληλεγγύης 30%-Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στην εστίαση

Η νέα ρύθμιση για οφειλές, ληξιπρόθεσμες ή μη, σε Εφορίες και Ασφαλιστικά Ταμεία, που περιλαμβάνει περισσότερες δόσεις αποπληρωμής (έως 100), αλλά και μείωση του επιτοκίου προσαύξησης, κατατέθηκε στη Βουλή.