24 Οκτωβρίου 2014

Τενίστρια βγήκε (κυριολεκτικά) από τα ρούχα της – ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Ζεστάθηκε απο την ένταση του αγώνα ή απλά έχασε το στοίχημα;

Η τενίστρια στο βίντεο που ακολουθεί για άγνωστο λόγο βρέθηκε να χάνει ένα – ένα τα ρούχα της ώσπου έμεινεγυμνή με τα απολύτως αναγκαία για την περίσταση.

Γιατί έρχεται στην Αθήνα η κορυφαία παρουσιάστρια της Τουρκίας;

Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής, και όχι μόνο κοινότητας, θα είναι στραμμένα και πάλι στην Αθήνα που διοργανώνει τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Κάθε χρόνο καλούνται να κάνουν την κλασική διαδρομή των 42.195μ. από το Μαραθώνα ως το Παναθηναϊκό Στάδιο χιλιάδες δρομείς και ανάμεσά τους και αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώρια αλλά και διεθνή showbiz.

Στον ΣΥΡΙΖΑ το συνδικαλΗστικό κάστρο του ΠΑΣΟΚ...

Και μετά περιμένει ο Σαμαράς όλοι αυτοί να μαζέψουν φόρους... α και ψιτ! Στηρίξτε λίγο ακόμα τους ΔΥ να δω για πότε θα σας ρίξουν πούλο...

Στην εκλογές που ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ ψήφισαν συνολικά 3.140 εφοριακοί
Στα «χέρια» του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ένα από τα παραδοσιακά συνδικαλιστικά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ, ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων.

BINTEO-Αντιπαράθεση Σαμαρά - Κάμερον για την Κύπρο... και τον πούλο πήρε ο τουρκολάγνος

-Η επιτυχία του Σαμαρά που θορύβησε την Άγκυρα
-"Καλώ τους πάντες σε συναίνεση"

Με ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ντέιβιντ Κάμερον με φόντο τις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, στιγματίστηκε η σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ελληνικό αίτημα σε τρόικα για εξαίρεση του ασφαλιστικού

Η Αθήνα έχει στείλει επιστολή σε ΕΕ και ΔΝΤ ζητώντας την εξαίρεση του ασφαλιστικού από την τελευταία αξιολόγηση, μεταδίδει το Reuters. Βιώσιμα ως το 2060 τα ταμεία, επισημαίνει η κυβέρνηση.Ποια είναι η στάση των δανειστών.

Σε έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πλημμυρών θα προεδρεύσει ο Αντώνης Σαμαράς

Επισπεύδει την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Επισπεύδει την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

BINTEO-Βούλιαξαν Ίλιον-Νίκαια: Δρόμοι-χείμαρροι διέλυσαν 30 αυτοκίνητα!

Στη Νίκαια η Δούρου για να υπονοήσει ότι φταίει η κυβέρνηση ή ο προηγούμενος...

Αυτοκίνητα που σαν καρυδότσουφλα τα παρασέρνει η βροχή, δρόμοι αδιάβατοι που μοιάζουν με ποτάμια..

Οι εικόνες που συγκέντρωσαν κάτοικοι των περιοχών που έπεσαν θύματα της κακοκαιρίας θυμίζουν βιβλική καταστροφή.

Συνεχίζει και χωρίς ρεύμα ο Α. Μητρόπουλος

Η συσκότιση  λόγω της διακοπής του ρεύματος της ΔΕΗ  που έγινε στην Βουλή βρήκε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο στο  βήμα της Ολομέλειας.

ΣΩΣΤΟΣ ο Κυριάκος: Να τελειώσουμε με το αίσχος των αποσπασμένων υπαλλήλων

Αντιπαράθεση προκάλεσε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία διευκολύνονται οι αποσπάσεις υπαλλήλων στα βουλευτικά γραφεία.

Η τροπολογία είχε κατατεθεί από τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Γεωργαντά και έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

EPIKO BINTEO-«Μην τρώτε… κόπρανα», συμβουλεύει παρουσιαστής τους Νεοϋορκέζους για τον Έμπολα

Για να αποφύγουν να προσβληθούν από τον θανατηφόρο ιό, οι πολίτες της Νέας Υόρκης πρέπει να αποφεύγουν να καταναλώνουν… ακαθαρσίες στο δρόμο

Ποιοι απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ και ποιοι δικαιούνται έκπτωση 50%

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις κατηγορίες φορολογούμενων που δικαιούνται μερικής ή ολικής απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, προχωρά η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.  

Οργισμένος ο Σαμαράς με τους δημάρχους

Έντονα δυσαρεστημένος με τους τοπικούς άρχοντες εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ανάρρωσε η νοσηλεύτρια από το Ντάλας

Η μία από τις δύο νοσηλεύτριες από το Τέξας που προσβλήθηκαν από τον ιό του Έμπολα έχει αναρρώσει πλήρως, ανακοίνωσε η κλινική των Αμερικανικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στο Μέριλαντ όπου νοσηλευόταν από τις 16 Οκτωβρίου.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ:Με τις ψήφους και ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ υπερψηφίστηκαν τα ληξιπρόθεσμα!

Οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές δήλωσαν «παρών», ενώ «όχι» ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ

Υπερψηφίστηκε η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τη θετική ψήφο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ, παρά τις επιφυλάξεις των τελευταίων.

Το ΥπΕξ αγόρασε το i-phone 6 για τον Βενιζέλο; Ο εκπρόσωπος λέει χωρίς ντροπή ότι είναι γι'αυτόν

Ένα πανάκριβο κινητό τηλέφωνο, προφανώς το νέο iphone 6, αγοράζει το Υπουργείο Εξωτερικών προφανώς για τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο!

«Καυτή» καθηγήτρια έκανε σεξ με 16χρονο για να τον πείσει να διαβάζει!

Μία αμφιλεγόμενη αλλά, ως αποδείχτηκε, πέρα ως πέρα αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδο εφάρμοσε 31χρονη  καθηγήτρια από την  Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα αντάμειβε με  σεξ μαθητή της εφόσον από αδιάφορος γινόταν φιλομαθής!

ΒΙΝΤΕΟ-Φάπες Άδωνι σε Φωτίου: Σαν πλούσια δεν μπορείς να κάνεις την επαναστάτρια και υποδείξεις για ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ σου

Εντάξει τα παραείπε ο Άδωνις αλλά δεν μπορεί να μας λέει η κυρία με το ακίνητο στο Λονδίνο και τις καταθέσεις άνω των 100.000 στερλίνων στο Λονδίνο ότι συμπάσχει με τον κακομοίρη... μην τρελαθούμε κιόλας! Άσε που ο Άδωνις μπορεί να αναφερόταν και στους κύριους στην προμετωπίδα του blog που πραγματικά είναι εκατομμυριούχοι...

Οξύτατη αντιπαράθεση είχαν στη βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Θεανώ Φωτίου. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στο πρόσωπό της. "Κι εγώ με 1,5 εκατ. στην τράπεζα δεν θα πήγαινα να ρυθμίσω τις οφειλές σε δόσεις", είπε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ!Χριστόφιας: Ένα κομμούνι ηγέτης δεν πίνει ουισκάκια... εκτός αν είμαι εγώ

[Λίγες ώρες, όμως, μετά τη δήλωση του τέως προέδρου της Κύπρου, μια φωτογραφία τον ξεφτιλίζει...]

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Κύπρο, δηλώσεις του τέως προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Mega (Κύπρου), ο κ. Χριστόφιας παρέθεσε τους λόγους που δεν επέλεξε ως διάδοχό του στο κόμμα ΑΚΕΛ τον επί χρόνια στενό του συνεργάτη, Νίκο Κατσουρίδη, ο οποίος υπήρξε μέλος της Γραμματείας του Πολιτικού Γραφείου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και διευθυντής της κομματικής εφημερίδας "Χαραυγή".

«Αποκλείω να βρίσκεται στον τάφο της Αμφίπολης η Ολυμπιάδα, η Ρωξάνη ή ο γιος του Μεγάλου Αλέξανδρου»

Ο καθηγητής ιστορίας και τέχνης Ευθύμης Λαζόγκας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 απέκλεισε το… σενάριο της Ολυμπιάδας, με την αιτιολογία πως κάτι τέτοιο δεν ταυτίζεται χρονολογικά, ενώ ακόμη τόνισε πως “το ψηφιδωτό ίσως θέλει να δείξει πως στον τάφο βρίσκεται γυναίκα, αλλά από την άλλη ο Λέων παραπέμπει σε επιφανή άνδρα“.

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός οδηγός του Smart που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην Πέτρου Ράλλη

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε υπέρ της πρότασης της ανακρίτριας

Προφυλακίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου Smart, ο οποίος προκάλεσε το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, το πρωί της 15ης Οκτωβρίου, που είχε σαν τραγική συνέπεια το θάνατο τριών ανθρώπων.

Ελληνας επικεφαλής στην T-Mobile Πολωνίας

Επικεφαλής της T-Mobile Πολωνίας αναλαμβάνει προσωρινά ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Ο Χαρδούβελης αποσαφήνισε ότι στη ρύθμιση θα μπουν και όσοι δεν πληρώσουν τις οφειλές τους μετά την 1η Οκτωβρίου

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δεσμεύθηκε στη Βουλή ότι στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις μπορούν να μπουν όλοι οι οφειλέτες (με χρέη πριν την 1η Οκτωβρίου) ακόμη κι αν δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές που δημιουργούνται μετά την 1η Οκτωβρίου.

Γελάει ο Άδωνις με τη ΣΥΡΙΖΑία Γιάννα: Οταν έχεις τα λεφτάκια σου στο εξωτερικό δεν φοβάσαι τον Τσίπρα... γιατί δεν τα φέρνει εδώ να δούμε αν θα λέει τα ίδια;

Καυστικά σχόλια για την Γιάννα Αγγελοπούλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της ότι δεν φοβάται ενδεχόμενη εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε για μια ακόμη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο Action24.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΑΛΑΚΩΣΑΜΕ; Ή ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; «Παρών» ο ΣΥΡΙΖΑ στις ληξιπρόθεσμες

Θυμίζω ότι ο Τσίπρας στη ΔΕΘ εξήγγειλε 100 δόσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο... και πριν περάσουν λίγες μέρες πήρε τον πούλο...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας είπε ότι το κόμμα του «παρών» στην τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές γιατί, όπως δήλωσε, θα δώσει λύση σε κάποιους, ενώ εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του με τη ρύθμιση της τροπολογίας για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης την οποία δεν μπορεί να καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εντάσσεται στην ενιαία τροπολογία.

Πειραιάς: Λαμόγιο πρωην αστυνομικός, ξάδελφος του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ πίσω από τη δολοφονία του;

Πρόκειται για έναν 27χρονο πρώην αστυφύλακα που προσήχθη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του 33χρονου άνδρα - Τον Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα

“Δολοφονικό” χτύπημα α λα Βαρεχάο ο Τσίλντρες! (VIDEO)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σε αγώνα για το πρωτάθλημα Αυστραλίας, με μία αντιαθλητική ενέργεια θύμισε το χτύπημα του Βαρεχάο στον Ζήση.

Η ιστορία της Σβάστικας όπως δεν την έχετε ξαναδεί! ΦΩΤΟ

Παρά το γεγονός ότι στον δυτικό κόσμο η σβάστικα είναι συνώνυμη με τον φασισμό, η ιστορία της πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω ως σύμβολο καλής τύχης για σχεδόν κάθε πολιτισμό παγκοσμίως. Καθώς όλο και περισσότερα τεκμήρια αναδύονται αναφορικά με την μακραίωνη ιστορία του συμβόλου στην προ-ναζιστική Ευρώπη, μπορεί αυτό το αρχαίο σύμβολο να αποτινάξει την τάυτισή του με το κακό;

Στο μικροσκόπιο οι μεγαλοοφειλέτες που δεν θα ενταχθούν στη ρύθμιση

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών θα βρεθούν όσοι δεν ενταχθούν στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή, και για τους οποίους έχει διαπιστωθεί ότι συστηματικά δεν ανταποκρίνονται στις φορολογικές τους υποχρεώσεις αν και διαθέτουν επαρκή ρευστότητα και περιουσία.

ΟΞΩ ΠΟΥ@ΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ! Κάμερον: Το Λονδίνο δεν πληρώνει τα επιπλέον 2,1 δισ. για την Ευρώπη

«Πόλεμος» φαίνεται πως ξεσπά μεταξύ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Βρετανίας λόγω των αλλαγών στον τρόπο υπολογισμού του ΑΕΠ των κρατών-μελών της Ε.Ε., που επιβάλλουν στο Λονδίνο επιπλέον συνεισφορά 2,1 δισεκατομμυρίων ευρώ για τον κοινοτικό προϋπολογισμό.

ΕΕ σε Τουρκία: Για να μπείτε πρέπει να σεβαστείτε την Κύπρο

Την ανησυχία του για την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο εκφράζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στέλνοντας, ταυτόχρονα, αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να σεβαστεί την κυριαρχία της Κύπρου στα χωρικά της ύδατα και τα κυριαρχικά δικαιώματα στην ΑΟΖ.

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ": Χάος από την κακοκαιρία - Ποτάμια οι δρόμοι, πλημμύρισαν καταστήματα - Σαν ψεύτικα τα αυτοκίνητα, το ένα πάνω στο άλλο!

- Τουλάχιστον 200 κλήσεις έχει δεχτεί η πυροσβεστική
- Κυκλοφοριακό αλαλούμ σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου της Αττικής
- Δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, οι οδηγοί ανεβάζουν στο πεζοδρόμιο τα οχήματά τους
- Φωτογραφίες και βίντεο από το κομφούζιο που επικρατεί σε πολλές περιοχές
- Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
- Συγκλονιστικό βίντεο από πλημμυρισμένη καφετέρια στον Κορυδαλλό

"Η Τουρκία του Ερντογάν αναξιόπιστος σύμμαχος"! Άρθρο κόλαφος από ΗΠΑ

Άρθρο κόλαφος για τον Ερντογάν και την στάση του απέναντι στους τζιχαντιστές. Ούτε λίγο ,ούτε πολύ χαρακτηρίζεται αναξιόπιστος. Το άρθρο της εφημερίδας Washington Times έχει τίτλο : “Η Τουρκία του Ερντογάν ένας αναξιόπιστος σύμμαχος έναντι των τζιχαντιστών” και υπογράφεται από τον Τσάρλ Ορτέλ.

Το βίντεο που έγινε viral -Σκύλος λύνει το μαγιό νεαρής και προσπαθεί μανιωδώς να την ξεγυμνώσει [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα απίθανο βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε μια νεαρή κοπέλα από ένα... σκυλάκι, το οποίο έβαλε στόχο να την... ξεγυμνώσει.

ΒΙΝΤΕΟ-3D περιήγηση στα Αρχιγένεια Καθιδρύματα Επιβατών

Το ψηφιακά αναστηλωμένο οικοδομικό συγκρότημα των Αρχιγενείων παρουσιάζεται με σχετικό video το οποίο «περιηγεί» τον επισκέπτη στο καθένα από τα οικοδομήματα του συγκροτήματος. Η παρουσίαση συμπληρώνεται με τη συνολική εικόνα του συγκροτήματος (σε εκτυπώσιμη μορφή) και σύντομο υπομνηματισμό, και ολοκληρώνεται με το αναλυτικό τρίγλωσσο υπόμνημα (στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα), στο οποίο παρατίθενται και οι πηγές που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο Σ. Κασιμάτης κάνει έκκληση στους ψυχιάτρους: «Μαζέψτε την, όσο είναι καιρός»

​«Σκαρωσαν τη λιστα στην οποια μπηκαν / Λεφτά από τιε φαρμακευτικες / Χα χα / Καλό / Χιαρομαι οτνα βλεπω υπεραπσιστες του / Τηλεβιβλιοπωλη και του καιεστωτος ετσι ιεναι καο την κατοχη / Ειχαν μαζι με τους ναζι / Εμπαιναν μοορστλα κι σκοτωναν παιδαι και ξεκοιλιαζαν γυναικεσ το / Σπερμα δεν αλαλζει σε μερικους / πο όσον βελπω / παρκενει βαθια στο dna / ο γνωστος τυπος ξαναγυρισε να παρει λογη δοξΑ»

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστά με 4,4% ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,4 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Alco. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής...

ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΣΗΕΑ: Μη μας ζητήσει ο Ντινόπουλος και βοήθημα… ανέργου εν όψει Χριστουγέννων!

Σε ευθεία καταγγελία των προκλητικών ενεργειών του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου να ζητήσει ευνοϊκή μεταχείριση ως… άνεργος από τον ΕΔΟΕΑΠ για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη, προχώρησε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Λαπαβίτσας: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ισοδυναμεί με αστάθεια στις Τράπεζες και κόλαση στο Χρηματιστήριο!

«Δεν υπάρχουν λογικοί διαπραγματευτές με τους οποίους θα συνδιαλλαγεί μια ριζοσπαστική ελληνική κυβέρνηση. Η μόνη πραγματική ισχύς της απέναντι στους εκβιασμούς που αναπόφευκτα θα ασκηθούν θα είναι η λαϊκή στήριξη και αποφασιστικότητα...»

Τατσόπουλος για Λάκη Λαζόπουλο και Γιάννα Αγγελοπούλου: Μας θεωρούν τόσο χάπατα;

Λίγες μετά τις συνεντεύξεις της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Λακη Λαζόπουλου που ξεσήκωσαν συζητήσεις περί συστημικών και μη συστημικών, ο συγγραφέας και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε την αποψή του στο facebook εκκινώντας από τον Τζορτζ Οργουέλ για να φτάσει σε ένα ερώτημα περί χάπατων...

Το «πείραμα» της Αμφίπολης που συγκίνησε όσους ήταν μπροστά

Η ανασκαφή που γοητεύει όλη την Ελλάδα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές στην ομάδα των αρχαιολόγων...

Η ανασκαφή της Αμφίπολης έχει προσφέρει σε όλους τους Ελληνες στιγμές συγκίνησης και δέους, επομένως είναι εύκολο κανείς να αναλογιστεί πώς θα νιώθουν οι αρχαιολόγοι που μετέχουν στις έρευνες στον Τύμβο Καστά κάθε φορά που έρχονται μπροστά σε μία νέα, σπουδαία ανακάλυψη.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το μπλοκάρισμα κλεμμένων κινητών -Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Από τη σκέψη, στην πράξη! Η ενημέρωση που έκανε πολύ πρόσφατα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την υποχρέωσή τους να μπλοκάρουν τα κινητά που έχουν κλαπεί πέρασε στη φάση της εφαρμογής.

Ηλεκτρονικός Πόλεμος "έριξε" το αεροσκάφος στην Κύπρο; "Ουδέν σχόλιον" από Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Με το όργιο φημολογίας να κυριαρχεί στο προσκήνιο αναφορικά με την πτώση του αεροσκάφους Diamond DA 42 και με τις έρευνες να συνεχίζονται οι αρμόδιες αρχές αξιολογούν τον "περίεργο" ήχο που ακούστηκε στη συχνότητα λίγο πριν την πτώση του με μεγάλη ταχύτητα προς την θάλασσα
Σε αυτή την φημολογία αναφέρθηκε στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ" από τις Βρυξέλλες και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ρεπούση: Πάμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ τώρα!

Την θέση της συνεργαστούν οι δυνάμεις της Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε για ακόμη μια φορά η Μαρία Ρεπούση, η οποία μιλώντας στο Βημα Fm τόνισε πως την ίδια πορεία οφείλουν να ακολουθήσουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΠΑ: Τζιχαντιστής επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς!

Νεκρός ο δράστης - Τραυματίες οι δύο αστυνομικοί αλλά και μία 29χρονη περαστική από αδέσποτη σφαίρα

Υποστηρικτής του τζιχάντ, σύμφωνα με την αστυνομία και το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, ήταν ο άνδρας που επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον ομάδας αστυνομικών στη Νέα Υόρκη.

Πανικός σε σχολείο της Πάτρας: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές του

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Σε κατάσταση σοκ οι μαθητές - Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Πανικός επικράτησε σε σχολείο της Πάτρας, όταν καθηγητής έκοψε τις φλέβες του εν ώρα μαθήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του.

Φιλική συμβουλή Κασιμάτη σε γνωστό πολιτικό που φεύγει για τα ξένα

Γράφει ο Σ. Κασιμάτης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απευθυνόμενος στον γνωστό Ναπολέοντα της ελληνικής πολιτικής:

«Δεν είναι ανάγκη να λες παντού ότι σε έξι μήνες θα...

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ; Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με άλλον... πρωθυπουργό!

Εισήγηση – έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα...
 
Το ένα το άλλο διαδέχονται από τώρα τα σενάρια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Και όλα αυτά όταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει τα εξής: "Να είμαστε σοβαροί, να δουλεύουμε σοβαρά, με αίσθηση της μεγάλης και ιστορικής ευθύνης. Να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες.

ΚΛΑΙΩ! Νικολόπουλος: Ο Μελισσανίδης είναι ο δολοφόνος με το πριόνι που θα μου κόψει το πόδι

«Ο Μελισσανίδης είναι ο επιχειρηματίας που μου έστειλε το απειλητικό μήνυμα, ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι», αποκάλυψε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Η λίστα της διαφθοράς στην Υγεία!

Σε μάστιγα για το χώρο της υγείας εξελίσσεται η εικονική εκτέλεση φαρμάκων, καθώς σύμφωνα με τη λίστα κρουσμάτων διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στον τομέα της Υγείας που διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης το νοσηρό φαινόμενο της εικονικής εκτέλεσης συνταγών βρίσκεται στην κορυφή.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την απόλυτη καταστροφή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του υποστήριξε ότι «σήμερα, ακόμη και αυτός που δεν έχει τίποτε να χάσει, ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα, ζει σε ένα κράτος που λειτουργεί, παίρνει το επίδομά του, έχει αστυνομία, έχει φάρμακα. Και αυτά θα τα χάσει, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 317,5 δισ. το χρέος από τα 320 τον Αύγουστο του 2013

Που είναι τα γατάκια που πέρσι τον Αύγουστο όταν το χρέος πήγε στα 320 από τα 304 δις το 2012 γέλαγαν και έλεγαν "παρά το κούρεμα το χρέος αυξάνεται"

Στα 317,5 δισ. υπολογίζεται το δημόσιο χρέος της χώρας για το δεύτερο τρίμηνο του 2014, έναντι 315 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Αλλάζουν τα φανάρια στην Αθήνα: Τεχνολογία LED και αντίστροφη μέτρηση

Στο υπουργείο Υποδομών εξετάζουν την πιθανότητα εγκατάστασης αντίστροφης μέτρησης στα φανάρια των πεζών αλλά και το σενάριο επέκτασης της χρήσης συστημάτων LED και στους φωτεινούς σηματοδότες της χώρας, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

ΒΙΝΤΕΟ-«Κλειστή» η γραμμή στήριξης για την Ελλάδα αν χάσει τους στόχους από δικά της λάθη... δηλ. αν εφαρμοστούν οι μαλ@κίες ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο σε περίπτωση που η Ελλάδα αποκλειστεί από τις αγορές χωρίς δική της ευθύνη θα είναι δυνατή η χρήση της προληπτικής γραμμής στήριξης που διαπραγματεύεται η Αθήνα με την ευρωζώνη, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες από τα όσο εκτυλίσσονται στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.