28 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ--Η συνοδός που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παρέλαση και η καθηγήτρια που ντύθηκε σημαία!

Είναι παράδοση πλέον κάθε χρόνο στην μαθητική παρέλαση να υπάρχει μια γυναικεία παρουσία που να τραβάει βλέμματα θαυμασμού.

Έτσι έγινε και φέτος. Μια συνοδός ντυμένη στα μαύρα με...

ΠΕΣΤΕ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Κομμούνι ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν υπό τον ύμνο του ΕΑΜ

Είναι που οι παρελάσεις δεν τους αρέσουν, γιαυτό το κομμούνι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν υπό τον ύμνο του προδοτικού ΕΑΜ που την 28η Οκτωβρίου ήταν συνεταιράκια του Χίτλερ και μοίραζαν την Πολωνία... δείγμα του πως σχεδιάζει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ζώα κεντρώοι που σκέφτεστε να τους ψηφίσετε

Αίσθηση προκάλεσε στους γονείς των μαθητών και όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου η μουσική υπόκρουση που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης.

Βίντεο: Γυμνόστηθη επίθεση στον Ολάντ από τις Femen

Δύο μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης πλησίασαν τον Γάλλο πρόεδρο και διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε σε συνάδελφό τους

Λίγες ημέρες μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, οι γυμνόστηθες Femen έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κύπρος: Αναβαθμίζεται η συνεργασία Ελλάδας- Κύπρου- Αιγύπτου, λόγω και των κρίσεων στην περιοχή

Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας- Κύπρου- Αιγύπτου λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό και αυτή είναι η τρίτη τριμερής υπουργική συνάντηση που κάνουμε για να προετοιμάσουμε την πρώτη συνάντηση Κορυφής σε λίγες μέρες στο Κάιρο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την άφιξή του στη Λευκωσία.

Στο αυτόφωρο δημοτικός σύμβουλος του Μπουτάρη

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα δημόσιας τάξης, μετά από διαπληκτισμό με επιχειρηματία, Λευτέρης Κιοσέογλου.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ! Καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ: «Δεν ζητήσαμε ποτέ από τη Δούρου να μας προσλάβει»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών» με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι εκείνο που ζητάνε είναι «η επιστροφή στις θέσεις μας, στο υπουργείο Οικονομικών και όχι η πρόσληψή μας σε οποιαδήποτε άλλη θέση του Δημοσίου», όπως λένε.

New York Times: Ναζί κατάσκοποι στην υπηρεσία των ΗΠΑ κατά τον Ψυχρό Πόλεμο

Το πρωτοσέλιδο των “New York Times” αποκαλύπτει αυτό που η αμερικανική κυβέρνηση αρνιόταν επί χρόνια να παραδεχτεί ότι, δηλαδή, χρησιμοποιούσε ναζιστές ως κατασκόπους στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ; ΣτΕ: Αποζημίωση σε συγγενείς εργάτη ο οποίος προσβλήθηκε από αμιάντωση

Ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας υποχρεώνεται σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 3041/2014 απόφαση του ΣτΕ να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ ως αποζημίωση σε συγγενείς εργάτη που προσβλήθηκε από αμιάντωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο περαστικός που μπήκε στην στρατιωτική παρέλαση

Να πάρει μέρος στην στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη θέλησε ένας νεαρός. Τι κι αν δεν είχε καμία σχέση με κάποια από τις ομάδες που παρέλασαν;

ΒΙΝΤΕΟ-Σμηναγός Στράλης: Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του

«Με γεμίζει χαρά η συγκίνηση του κόσμου και θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη τους», δήλωσε ο Σμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος κατά την διάρκεια της επίδειξης δεξιοτεχνίας με αεροσκάφος F16, ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και τους κάλεσε να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά.

Τους άγγλους τους φταίει η Γερμανία επειδή τώρα περασαν τα έσοδα από την πορνεία στον προυπολογισμό και πρέπει να πληρώσουν παραπάνω!

Ως γνωστό, ο προϋπολογισμό της ΕΕ μοιράζεται μεταξύ των  χωρών – μελών  ανάλογα με το μέγεθος των οικονομιών τους. Αρα, αν η οικονομία κάποιου κράτους εμφανίσει ανάπτυξη που δεν υπολογίστηκε, αυτό σημαίνει όλτι έχει πληρώσει λιγότερα από αυτά που της αναλογούν και οι υπόλοιπες επιβαρύνθηκαν με το ποσό που έπρεπε να είχε καταβάλει κανονικά.

Γαλλία: Η Μαρίν Λεπέν κήρυξε τον πόλεμο στο... κεμπάπ

Τα εστιατόρια με κεμπάπ φυτρώνουν σαν μανιτάρια στη χώρα, με το "Εθνικό Μέτωπο" να θεωρεί πως το πιάτο αυτό αποτελεί απόδειξη της πολιτιστικής ισλαμοποίησης

Σε μία χώρα που η εθνική της ταυτότητα είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την κουζίνα της, η γαλλική Ακροδεξιά γίνεται ο  μεγαλύτερος εχθρός του... κεμπάπ. Τα εστιατόρια με κεμπάπ φυτρώνουν σαν μανιτάρια στη χώρα του Φρανσουά Ολάντ, με το "Εθνικό Μέτωπο", το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν, να θεωρεί πως το πιάτο αυτό αποτελεί απόδειξη της πολιτιστικής ισλαμοποίησης.

Οργή των Βατραχανθρώπων για την παρέλαση στον Πειραιά-Ο Μώραλης δεν τους άφησε να παρελάσουν!

Με μια μακροσκελή τους ανακοίνωση οι βατραχάνθρωποι του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων καταγγέλλουν πως παραμονές της παρέλασης τους απαγορεύτηκε να συμμετάσχουν μετά απο « καταγγελίες … αγνώστου ταυτότητας και προελεύσεως , για άτομα, που …

Το μονόγραμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στον Τάφο της Αμφίπολης

Η αμερικανίδα αρχαιολόγος Dorothy King, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και έχει γίνει αντιπαθητική στην Ελλάδα επειδή υποστηρίζει την παραμονή στο Βρετανικό Μουσείο των Γλυπτών του Παρθενώνα, με ανάρτηση της στο προσωπικό της ιστολόγιο, θίγει το θέμα της εύρεσης επιγραφών στον τάφο στην Αμφίπολη, στην ανασκαφή του μεγάλου Τύμβου, επισημαίνοντας ότι βρέθηκαν, αλλά όχι μέσα αλλά έξω από τον τάφο.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Κουρής αναλύει στο FOCUS το σχέδιό του για τη δραχμή: Με τη δραχμή θα σας διαλύσουμε-Πες στη Μέρκελ να στείλει ρευστό... γιατί έχω στεγνώσει

Τι να πρωτοσχολιάσεις από το λαμόγιο... μόνο ότι έχει βγάλει τα πάντα έξω και παρακαλάει να επιστρέψουμε στη δραχμή....

Συνέντευξη του εκδότη της Kontranews Γιώργου Κουρή έχει στην σημερινή ηλεκτρονική του έκδοση το γνωστό γερμανικό περιοδικό Focus.

H συνέντευξη, που έδωσε ο εκδότης και καναλάρχης στον απεσταλμένο του στην Αθήνα δημοσιογράφο κ. Βασίλη Ασβεστόπουλο, ξεκίνησε με μια περιγραφή της εκτέλεσης 750 Ιταλών στην Κεφαλλονιά από τους Γερμανούς με τους οποίους αρχικά ήταν σύμμαχοι.

Γιώργος Κουρής: Πες στη Μέρκελ να μας στείλει τα λεφτά που μας χρωστάει.

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε στη Σικελία το μεγαλύτερο αρχαιοελληνικό εργοστάσιο κεραμικών του κόσμου

Μπροστά σε μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη βρέθηκε προ ημερών η ομάδα των Γερμανών αρχαιολόγων που εδώ και καιρό πραγματοποιεί ανασκαφές στην ιταλική πόλη Σελινούντε, στη νοτιοδυτική Σικελία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: σημαιοφόρος με «καυτή» φούστα η κόρη της Πάολα!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου είχε η κόρη της Πάολα, που ήταν σημαιοφόρος και, μάλιστα, με «καυτή» φούστα!

Απίστευτη τιμωρία στην Κίνα: Επιασαν γυναίκα να κλέβει ρούχα, πήραν τα δικά της και την άφησαν γυμνή στο δρόμο [εικόνες]

Τον νόμο στα χέρια της πήρε μια ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στην Κίνα, όταν έπιασε στα πράσα μια νεαρή γυναίκα να κλέβει το εμπόρευμά της. Την ανάγκασε να βγάλει τα δικά της ρούχα και την άφησε γυμνή στον δρόμο.

Βόμβα από τον Γιόσκα Φίσερ: “Αν κερδίσει εκλογές ο Τσίπρας η Ευρώπη θα τιναχτεί στον αέρα…”

Θα γίνει της… μουρλής στην Ευρώπη εάν κερδίσει ο Τσίπρας!

Και αυτά δεν τα γράφουμε εμείς αλλά τα λέει ένα ιστορικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο γνωστός Γιόσκα Φίσερ.

«Ο τάφος έχει δεχθεί ανθρώπινη παρέμβαση»-Κλιμάκιο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ επισκέφτηκε το μνημείο

«Ο τάφος έχει δεχθεί σαφέστατα ανθρώπινη παρέμβαση, μέχρι εδώ που βρισκόμαστε. Από την αρχή της ενημέρωσης είχαμε πει - κι έχουμε πολλές φορές επαναλάβει - ότι έχουμε ισχυρότατες ενδείξεις δράσης τυμβωρύχων» επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τους δημοσιογράφους, στο αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης, η γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΠΕΕΕ! Φαράκος: Εγώ πήγα στην κηδεία του Μεταξά-Θεοδωράκης: Πήγα στο μνημόσυνο και έκλαιγε όλη η πόλη

Δεν τα λέω εγώ... οι δικοί σας της εποχής εκείνης τα λένε! Δείτε το βίντεο μπας και ξεστραβωθείτε για το ποιος είπε το ΟΧΙ την ώρα που ο λαός κοιμόταν:

Η ξανθιά σημαιοφόρος της Πολεμικής Αεροπορίας που «απογείωσε» την παρέλαση στη Λήμνο [εικόνες]

Η Πολεμική Αεροπορία στη Λήμνο ήταν το Σώμα που έκλεψε την παράσταση, αφού η ξανθιά ανθυπασπιστής κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Βίντεο: Αν αυτός δεν είναι ο χειρότερος οδηγός στον κόσμο, τότε ποιος είναι;

Βίντεο με οδηγούς να προσπαθούν να παρκάρουν ή να ξεπαρκάρουν κυκλοφορούν πολλά.

Αλλά αυτό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι κινεζικές αρχές είναι μοναδικό.

BINTEO-Aστυνομικός κυνηγάει τις Femen και προσγειώνεται σε τοίχο

Να παρασύρθηκε από τα κάλλη τους; Να μπουρδουκλώθηκε; Η στιγμή που ένας αστυνομικός κυνηγά τις γυμνόστηθες διαδηλώτριες Femen αλλά καταλήγει να "σκάει" σε τοίχο, είναι ξεκαρδιστική.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ! Ολόκληρη η ανακοίνωση για την Αμφίπολη-Τα νέα ευρήματα και τι λένε οι αρχαιολόγοι

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της Αμφίπολης, αφού οι ανασκαφείς κατά τη διάρκεια των εργασιών τους το προηγούμενο διάστημα και ενώ έκαναν αποχωματώσεις στον τρίτο θάλαμο του τάφου βρήκαν τμήματα από τα φτερά των Σφιγγών τα οποία αποκαθίστανται πλήρως, τμήμα του λαιμού της μιας Σφίγγας αλλά και τμήματα του ψηφιδωτού που έλειπαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Η επίδειξη του F-16 στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης-Το μήνυμα του πιλότου που έχει βραβευθεί από το ΝΑΤΟ

Εντυπωσιακές εικόνες απόλαυσαν όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! «Ανόητοι όσοι θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις»

[Αυτοί που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και "ξέρουν" ότι οι παρελάσεις κάνουν κακό σε εμάς που τις παρακολουθούμε -χωρίς εμείς να τους υποχρεώνουμε να συμμετέχουν- είναι και οι μεγαλύτεροι φασίστες αφού θέλουν να αποφασίσουν αυτοί για εμάς... ]

Ανόητους χαρακτήρισε όσους «οραματίζονται την κατάργηση δοξολογιών και παρελάσεων», ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος, στην ομιλία του κατά την διάρκεια της δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Παπούλιας σε Μπουτάρη: Πίνεις κανένα ποτηράκι;

Έναν ενδιαφέροντα διάλογο είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Αμφίπολη: Ετσι θα είναι οι Σφίγγες όταν αποκατασταθούν τα φτερά τους [εικόνες]

Με το στόμα ανοικτό συνεχίζει να παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις ανασκαφικές εργασίες στην Αμφίπολη και τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού εντυπωσιάζουν για ακόμη μια φορά.

ΒΙΝΤΕΟ-Παρέλαση στρατιωτικών αρμάτων στη Θεσσαλονίκη

Τεθωρακισμένα οχήματα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων παρέλασαν από την Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Μεταξάς μέσα από τα μάτια της εγγονής του [εικόνες]

Η εγγονή του Ιωάννη Μεταξά θεωρεί «άκομψη, κακόβουλη και μικρόψυχη την ονομασία "Δικτάτορας"» και υπερασπίζεται με σθένος το έργο του.

H Ιωάννα Φωκά-Μεταξά είναι εγγονή του Ιωάννη Μεταξά, γεννημένη το 1939 από τη μικρότερη κόρη του Νανά.

Κρήτη: Δεν έχουν τον Θεό τους! Τι μπορεί να έκλεψαν από εκκλησία;

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ιερείς και πιστούς, στο Αρκαλοχώρι...

Όταν πήγαν στον κοιμητηριακό ναό της περιοχής, που βρίσκεται απέναντι από το εκθεσιακό κέντρο, είδαν ότι έλειπε από το ναό...

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ! Ο πρωταγωνιστής του Εξπρές του Μεσονυχτίου θα υψώσει την τουρκική σημαία στην Wall Street!

Συνελήφθη, φυλακίστηκε, βασανίστηκε, βιάστηκε και απέδρασε από τις φυλακές της Τουρκίας, με την ζωή του να γίνεται βιβλίο, αλλά και ταινία. Ο αληθινός ήρωας του Εξπρές του Μεσονυχτίου, Μπίλι Χέιζ, φέρεται αποφασισμένος να... βελτιώσει την εικόνα τηςΤουρκίας, υψώνοντας την σημαία της, ανήμερα της ημέρας Ανεξαρτησίας της.

Το πρόσωπο ενός Ελληνα, του Angelo Klonis, ή Ευάγγελου Κλωνή, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Κεφαλονιά, έγινε το σύμβολο της αμερικανικής στρατιωτικής συμμετοχής στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μάλιστα, ηφωτογραφία του, που τραβήχτηκε από τον διάσημο φωτορεπόρτερ και ανταποκριτή του αμερικανικού περιοδικού Life στον Ειρηνικό, Γιουτζίν Σμιθ, έφτασε να γίνει μέχρι και γραμματόσημο. Η φωτογραφίας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1944, όταν και κόσμησε το εξώφυλλο του λευκώματος που είχε ετοιμάσει το περιοδικό για τον πόλεμο. Πρόκειται ίσως για τη διασημότερη φωτογραφία του Σμιθ, η οποία θεωρήθηκε πως αποτυπώνει το θάρρος του ανώνυμου Αμερικανού φαντάρου. Για την ακρίβεια, οι φωτογραφίες του Σμιθ είναι δύο: στη μία ο Κλωνής καπνίζει και στην άλλη πίνει νερό από το παγούρι του. Η πρώτη κόσμησε το εξώφυλλο του Life και την ειδική σειρά γραμματοσήμων για τον «άγνωστο» Αμερικανό στρατιώτη, αλλά και για τη μνήμη και τη συνεισφορά του Σμιθ στη φωτογραφία. Ωστόσο, ο Κλωνής ήταν Έλληνας, γεννημένος στον Άγιο Γεώργιο της κοινότητας Πάστρας Κεφαλονιάς στις 28 Οκτωβρίου του 1916, και πέθανε στις 18 Φεβρουαρίου του 1989. Ηταν το δεύτερο παιδί μιας φτωχής οικογένειας. Στα δεκατέσσερά του χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ο μεγαλύτερος αδελφός του. Εκεί, δούλεψε σαν εισπράκτορας στο λεωφορείο ενός άλλου Κεφαλονίτη, του Γεράσιμου Αρσένη, παππού του γνωστού πολιτικού. Οταν ήταν 16 ετών, είπε στο αφεντικό του: «Εγώ φεύγω. Πες στη μάνα μου ότι θα της στείλω λεφτά από την Αμερική». Τρυπώνοντας σε ένα από τα αμπάρια του πλοίου έφτασε στο Λος Άντζελες, όπου ξεκίνησε τη νέα ζωή του. Ο ίδιος συμμετείχε στην απόβαση στη Σικελία και μετά στη Νορμανδία. Ο Κλωνής ήταν μέσα στο 20% εκείνων που επέζησαν από τη Μάχη των Αρδενών. Επρόκειτο για την τελευταία μεγάλης κλίμακας επίθεση του Γ' Ράιχ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταξύ 16 Δεκεμβρίου 1944 και 25 Ιανουαρίου 1945, κατά μήκος των συνόρων του Βελγίου και του Λουξεμβούργου, με σκοπό την κατάληψη του ποταμού Μεύση (Meuse) και του λιμανιού της Αμβέρσας. Ακολούθησε η απόβαση στη Νορμανδία και κατόπιν έφτασε στον Ειρηνικό, και συγκεκριμένα στη Σαϊπόν, απ' όπου και η φωτογραφία.

Το πρόσωπο ενός Ελληνα, του Angelo Klonis, ή Ευάγγελου Κλωνή, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Κεφαλονιά, έγινε το σύμβολο της αμερικανικής στρατιωτικής συμμετοχής στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μάλιστα, ηφωτογραφία του, που τραβήχτηκε από τον διάσημο φωτορεπόρτερ και ανταποκριτή του αμερικανικού περιοδικού Life στον Ειρηνικό, Γιουτζίν Σμιθ, έφτασε να γίνει μέχρι και γραμματόσημο.

Ελληνες ποδοσφαιριστές απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις -Οι μάχες των αστέρων της εποχής που έχασαν τη ζωή τους το 1940 [εικόνα]

[Εκτός από τους νεκρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ και της ΑΕΚ (οι γαύροι από τότε στη λούφα :)) το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι Ελληναράδες "αντιστασιακοί" έκλεψαν εισπράξεις από φιλικό ΠΑΟ-ΑΕΚ υπερ του νοσοκομείου Σωτηρία... ]

Το ποδόσφαιρο στα χρόνια του πολέμου του '40 όχι μόνο δεν έχασε την πρωταγωνιστική του λάμψη, αλλά μεταπηδώντας στα πεδία της μάχης έφερε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πρώτη γραμμή απέναντι στις ιταλικές και γερμανικές δυνάμεις.

74 χρόνια πρίν... 29.X.1940

ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΗΤΤΗΘΗΣΟΜΕΝΩΝ: Λονδίνον, 28.-

Το Ρώϋτερ πληροφορείται εκ Βέρνης ότι καθ’ ά εγνώσθη εκεί, συνηντήθησαν σήμερον εις Φλωρεντίαν οι Μουσσολίνι και Χίτλερ, παρουσία των Τσιάνο και Ρίμπεντροπ. Ο στρατηγός φον Κάϊτελ, αρχηγός του γερμανικού επιτελείου και ο φον Μάκενσεν, πρεσβευτής της Γερμανίας εν Ρώμη, συνώδευσαν τον Χίτλερ.

Η Τζάκι φωτογράφισε τον Ωνάση γυμνό και έδωσε τη φωτογραφία του στα περιοδικά [εικόνες]

Παραθέτοντας τη δική του αλήθεια, όπως αυτός την γνωρίζει απαντά ο ρεπόρτερ και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, στον ισχυρισμό του συγγραφέα Κρίστοφερ Αντερσεν ότι ο Ελληνας κροίσος ήταν αυτός που έβαλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι Κένεντι γυμνή στο Σκορπιό.

Οταν το 1940 το αμερικανικό περιοδικό Life έβαλε τον τσολιά στο εξώφυλλό του ως σύμβολο γενναιότητας [εικόνα]

Η ανδρεία των Ελλήνων στρατιωτών στο αλβανικό μέτωπο, οι οποίοι κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Ιταλούς, που υπερτερούσαν αριθμητικά αλλά και σε εξοπλισμό, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τις άλλες χώρες.

ΜΑΣΤΟΥΡΑ! Ο Μαραντόνα επιτέθηκε στη νεαρή φίλη του! (VIDEO)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο στην Αργεντινή, το οποίο παρουσιάζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να επιτίθεται στην άλλοτε σύντροφό του, Ρόσιο Ολίβα!

Γιατροί καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δημόσιο ή ιδιωτικό ιατρείο

Περίπου 1.000 γιατροί πρώην ΕΟΠΥΥ καλούνται για δεύτερη φορά μέσα στο 2014 να αποφασίσουν εάν θέλουν να παραμείνουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας ή να ασκούν την ιατρική από το ιδιωτικό τους ιατρείο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Γλέζος: Ανήθικο το μπόνους των 50 εδρών-Δεν λέμε όχι σε κανέναν για συνεργασία

Τη θέση του για διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών σε περίπτωση κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει εκλογικά εκμεταλλευόμενος το μπόνους των 50 εδρών επανέλαβε ο Μανώλης Γλέζος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στη θέση της η γερμανική σημαία στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στη θέση της βρίσκεται η σημαία που ανεμίζει στο γερμανικό προξενείο που βρίσκεται πάνω από από την εξέδρα των επισήμων που έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη για την στρατιωτική παρέλαση.

BINTEO-Ποιος είναι ο «Top Gun» της Πολεμικής Αεροπορίας που εντυπωσίασε τον Παπούλια

Εντυπωσιακοί ελιγμοί από τον σμηναγό Σωτήρη Στράλη που έκοψε την ανάσα όσων παρακολουθούσαν την επίδειξη κερδίζοντας το χειροκρότημα

Γέμισε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης από μαχητικά αεροσκάφη F16 και Μιράζ, αλλά και από μαχητικά ελικόπτερα Apache κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα που εμφανίστηκε μικτός σχηματισμός από F16, Μιράζ και μαχητικό-βομβαρδιστικό αεροσκάφος Phantom.

TOY ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΕΔΕ από Λοβέρδο γιατί δεν τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να πάει στην Δοξολογία!

Καλά ο καραγκιόζης δεν ήξερε ότι γίνεται πριν δοξολογία;

Ένα μπάχαλο έγινε το πρωί πριν την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου με τους τελετάρχες να περιμένουν στην εκκλησία εκπρόσωπο της κυβέρνησης στον Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη και ο εκπρόσωπος να μην φαίνεται πουθενά.

Παναθηναϊκός: Για αυτά διαμαρτύρεται... όχι ότι έπαιξαν μπάλα αλλά λέμε τώρα... (video)

Ούτε μία, ούτε δυο αλλά 17 λάθος σφυρίγματα του διαιτητή Καλογερόπουλου σε βάρος του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

AN EINΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! "Τρίζει" η καρέκλα της Γεννηματά; Σκέψεις Βενιζέλου για αντικατάστασή της

Μπορεί όλα τα σενάρια να θεωρούν βέβαιη την παραμονή της Φώφης Γεννηματά στην θέσης της ΑΝΥΕΘΑ. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν είναι διόλου απίθανο η κυρία Γεννηματά να αντικατασταθεί,σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό, παρά το γεγονός ότι...

Τι λέει το υπουργείο Πολιτισμού για τις φήμες ότι βρέθηκε στην Αμφίπολη άγαλμα της θεάς Νίκης

Τι λέει το υπουργείο Πολιτισμού για τις φήμες ότι βρέθηκε στην Αμφίπολη άγαλμα της θεάς Νίκης
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι στον τάφο της Αμφίπολης βρέθηκε άγαλμα της θεάς Νίκης, κάτι το οποίο, όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Πολιτισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικό ντοκιμαντέρ στη δίκη της Νυρεμβέργης

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ από ντοκιμαντέρ της κατοχής που χρησιμοποιήθηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης σε βάρος των Ναζί.

Αυστρία: Επιβεβαιώθηκε η δωροληψία του Χάιντερ στο σκάνδαλο της τράπεζας Hypo Alpe Adria

Η καταδικαστική απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου του Μονάχου για τον πρώην διοικητή της τράπεζας του γερμανικού ομόσπονδου κρατιδίου της Βαυαρίας Bayern Landes Bank, του Βέρνερ Σμιτ, για δωροδοκία προς τον τότε τοπικό κυβερνήτη του αυστριακού ομόσπονδου κρατιδίου της Καρινθίας και στο μεταξύ εκλιπόντα διαβόητο ηγέτη της αυστριακής ακροδεξιάς, Γεργκ Χάιντερ, επισφραγίζει την ανάμιξη του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων στο σκάνδαλο της αυστριακής τράπεζας Hypo Alpe Adria που συνταράσσει τα τελευταία χρόνια την πολιτική ζωή στην Αυστρία.

ATYXIA! Πώς διασώθηκε η ιστορία του ΚΚΕ

Το Σπίτι του Λαού διαθέτει δέκα ορόφους. Οι τρεις under, οι εφτά over. Ετσι, όταν λένε «πρώτος όροφος», εννοούν τρίτο υπόγειο. Για λόγους ασφαλείας αλλά και κατάλληλης θερμοκρασίας, το γιγαντιαίο αρχείο είχε τοποθετηθεί σε αυτούς τους τρεις υπόγειους ορόφους. Δηλαδή το πιο νόστιμο ορντέβρ για τη νεροποντή!

Στις 21 Οκτωβρίου 1994 ξεχείλισε ο Ποδονίφτης και έπνιξε τη µισή Αθήνα. Δεκαεφτά άνθρωποι πνίγηκαν και οι ζηµιές τεράστιες. Το τσουνάµι πληµµυρίζει τα τρία υπόγεια του Σπιτικού του Λαού δηλαδή τα γραφεία του ΚΚΕ όπου βρίσκονται τα αρχεία του κόµµατος. Για είκοσι χρόνια 25.000 εθελοντές και ειδικοί επιστήµονες εργάστθηκαν µεθοδικά και τελικά κατάφεραν να διασωθείτο ιστορικό αρχείο.