29 Οκτωβρίου 2014

Βουλευτής ερωτεύθηκε τον σωματοφύλακα του…

Δεν είναι η πρώτη  φορά που φύλακας άγγελος  εκπροσώπου του λαού έρχεται τόσο… κοντά! Ούτε βέβαια καταδικαστέο…Το πράγμα δυσκολεύει όταν ο εθνοπατέρας  γοητεύεται από τον προστάτη του και στη συνέχεια διατηρεί μαζί του χρόνια σχέση! Κι αυτό, όμως,  δεν είναι πρωτάκουστο για έναν άνθρωπο που συντροφεύει, νοιάζεται  και… καλύπτει  όλες τις «αποστολές», εύκολες ή δύσκολες.

Έκλεισαν στόματα Σαμαράς – Καραμανλής

Όλοι οι υπόλοιποι γιαλαντζί Καραμανλικοί και Σαμαρικοί μπορούν να λουφάξουν τώρα και να σταματήσουν τα τουιταρίσματα και τα τηλεπαράθυρα.
Έκλεισαν στόματα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής με τη δημόσια κοινή εμφάνισή τους στο ξενοδοχείο Χίλτον, μια κίνηση που εμφανώς ήθελε να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, κυρίως σε κάτι ανεπάγγελτους βουλευτές της ΝΔ που δηλώνουν ως μόνιμη ενασχόλησή τους τις διαρροές «από το περιβάλλον Καραμανλή».

Αλέξης και Περιστέρα σε τρυφερό ενσταντανέ (ΦΩΤΟ)

Ρομαντική βολτούλα στον Εθνικό Κήπο έκανε το ζεύγος Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύζυγος του, έκαναν ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και αφιέρωσαν λίγο χρόνο στην σχέση τους.

Συνεχίζει τις κολοτούμπες ο ΣΥΡΙΖΑ

Και ξαφνικά ο... εθνικός προδότης, ο συνομιλητής της τρόικας και ο Μερκελιστής... Γιάννης Στουρνάρας έγινε αποδεκτός από την Κουμουνδούρου;

Τον Χριστόδουλο Ξηρό στοχεύουν οι Αμερικανοί… ετοιμάζονται να τον προκηρύξουν-Τι είπαν στον Κικίλια CIA και FBI

Η εσωτερική τρομοκρατία κυριάρχησε στις συναντήσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια στην Ουάσιγκτον και τα ονόματα του Χριστόδουλου Ξηρού και του Νίκου Μαζιώτη ακούστηκαν πολλές φορές στη διάρκεια των συναντήσεων. Επίσης συζητήθηκε η υπόθεση των τζιχαντιστών και όπως αναφέρθηκε η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει τώρα πρόβλημα, καθώς η παρουσία τους είναι σχεδόν μηδενική.

Στο δοκιμαστικό πλου του «Πιπίνου» ο ναύαρχος Αβραμόπουλος

Eξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός όπως είπε ότι το ελληνικό Ναυτικό, έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και ενισχύεται ακόμα περισσότερο

Ολιγόωρο δοκιμαστικό πλου πραγματοποίησε την Τετάρτη το νέο υποβρύχιο του Στόλου «Πιπίνος» με επιβαίνοντες τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΝ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Σόιμπλε: Για να έχουμε μια ισχυρή Ευρωζώνη, πρέπει να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα

Για την πορεία αξιολόγησης από την Τρόικα και τα σχέδια για την προληπτική γραμμή στήριξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε έκτακτη συνάντηση που είχαν απόψε στο Βερολίνο, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με το Γερμανό ομόλογό του, Βόλγφγκανγκ Σόιμπλε.

ΦΩΤΟ-Το παλάτι του Ερντογάν

Το παλάτι του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα 270 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το νέο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας το οποίο ανοίγει σήμερα τις πύλες του για να τον υποδεχτεί.

Τζιχαντιστές δολοφόνησαν 30 σουνίτες στη μέση του δρόμου! ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες!

Σε νέες φρικαλεότητες προχώρησαν οι τζιχαντιστές στο Ιράκ, καθώς σήμερα το πρωί δολοφόνησαν σουνίτες στη μέση του δρόμου!

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έβαλαν τους 30 άνδρες να ξαπλώσουν στη σειρά στη μέση κεντρικού δρόμου της πόλης Χιτ, που βρίσκεται δυτικά της Βαγδάτης και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν.

Με υπόμνημα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑίος της Λάρισας για τις συμβάσεις

Μέσω υπομνήματος κατέθεσε τελικά στην αντεισαγγελέα Εφετών Λάρισας ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, για την υπόθεση των συμβάσεων των εργαζομένων και τη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου.

Aegean: Ετοιμάζει παραγγελία-μαμούθ για να ανταποκριθεί στην αυξημένη κίνηση

Νέα δρομολόγια προς Ιορδανία, Στοκχόλμη, Βηρυτό και Τεχεράνη

Με 250 νέες θέσεις εργασίας 50 αεροσκάφη και επενδύσεις 300 εκατομμυρίων δολαρίων,   βρίσκει τον όμιλο της Aegean έναν χρόνο μετά την εξαγορά της Olympic Air.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε δημοσίως 50 ανθρώπους γιατί έβλεπαν σαπουνόπερες!

Το... παράλογο δεν έχει όρια και μιας και κανείς δεν μπορεί ούτε τολμάει να τον εμποδίσει, ο Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζει τις εκτελέσεις για... όποιον λόγο του έρθει στο κεφάλι!

Εκδηλώσεις για το έπος του '40 στη Βόρειο Ήπειρο

Στο ελληνικό μειονοτικό χωριό Βουλιαράτι του νομού Αργυροκάστρου και στην Κλεισούρα του νομού Πρεμετής πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι κεντρικές επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για το έπος του ΄40.

Αθώοι οριστικά οι κατηγορούμενοι για τις «ματωμένες φράουλες» της Μανωλάδας

Δεν θα καθίσουν εκ νέου στο σκαμνί οι κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων στη υπόθεση της Νέας Μανωλάδας που είχαν αθωωθεί, μετά τη απόφαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκου Παρασκευαΐδη να μην ασκήσει αναίρεση σε βάρος της ετυμηγορίας του πρωτόδικου δικαστηρίου.

Tα πιο παράξενα σύνορα μεταξύ κρατών: Είναι διακριτά από το Διάστημα και προκαλούν έκπληξη [εικόνες]

Είτε φυσικά είτε τεχνητά, τα σύνορα χωρίζουν τα κράτη. Πώς φαίνονται, όμως, από το Διάστημα εκείνα που στην κυριολεξία κρατούν «μακριά» δύο κόσμους... αντίθετους;

Σε οίκο ανοχής κατέληξε παγκόσμια πρωταθλήτρια -Τη βρήκαν στην οδό Φυλής [εικόνες]

Σε οίκο ανοχής κατέληξε να εργάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής Φλορίκα Λεονίντα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Φρεγάτα και υποβρύχιο στέλνει η Ελλάδα στην περιοχή της Κύπρου

Φρεγάτα και υποβρύχιο ετοιμάζεται να στείλει τις επόμενες ώρες το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου όπου τις τελευταίες ημέρες το τουρκικό Barbaros αλωνίζει στην κυπριακή ΑΟΖ.

Εφοπλιστής Μαρτίνος σε εισαγγελέα: Μυθεύματα τα περί χρηματισμού βουλευτών

Ουδεμία γνώση έχει ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος για τα περί συζητήσεων για «κουμπαρά» ενόψει της προεδρικής εκλογικής, χαρακτηρίζοντας «μυθεύματα» όσα γράφτηκαν ότι αποτέλεσαν αντικείμενο κουβέντας στη δεξίωση που ακολούθησε μετά τον γάμο της κόρης του με τον γιο του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό κόλπο!! Ρώσος στρατιώτης παίρνει κάμψεις χωρίς χέρια!

Πως το κάνει ο μπαγάσας; Ότι κάτι τον ανεβοκατεβάζει είναι σίγουρο αφού φαίνεται όχι να παίρνει κάμψεις αλλά να ταλαντεύεται! Κάτι πρέπει να παίζει με τα άρβυλα που είναι χωμένα στο έδαφος ή έχει κάτι μεταλλικό στο παντελόνι αφού οι κωλότσεπες είναι φουσκωμένες...

Βορίδης: «Τεράστιο βάρος για το σύστημα υγείας οι χιλιάδες παράτυποι μετανάστες»

Στον μεγάλο αριθμό των παράτυπων μεταναστών που δέχεται η Ελλάδα και στο τεράστιο βάρος για το σύστημα υγείας, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, κατά την υπουργική διάσκεψη σχετικά με την «Υγεία στη Μεσόγειο», που έγινε στη Ρώμη.

Το ιστορικό κύπελλο του Λούη ταξίδεψε στην Λωζάννη!

Το ασημένιο κύπελλο, που απονεμήθηκε στον μαραθωνοδρόμο των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων, Σπύρο Λούη, θα φιλοξενείται έως τον Μάρτιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάννης.

Στα 219.500 ευρώ η δαπάνη διατήρησης «αξιοπλοΐας» των Airbus του ΤΑΙΠΕΔ

Στα 219.500 ευρώ ανέρχεται η δαπάνη «διατήρησης διαρκούς αξιοπλοΐας» που βαραίνει το Δημόσιο για τη συντήρηση των δύο Airbus A340-300 που παραμένουν αναξιοποίητα από το ΤΑΙΠΕΔ.

Το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον σε 20 εκδοχές -Πώς θα το τραγουδούσαν ο Στίβι Γουόντερ, οι Spice Girls και άλλοι

Πώς θα τραγουδούσε το «Thriller» ο Στίβι Γουόντερ ή οι Spice Girls; Δύσκολα θα το έχει αναρωτηθεί κάποιος αυτό για τον «ύμνο» του Μάικλ Τζάκσον. Παρόλα αυτά, κάποιος φρόντισε να δώσει την απάντηση, πριν γίνει η ερώτηση.

Αυτό είναι το πιο ψηλό διαμέρισμα στη Δύση και βρίσκεται – που αλλού; - στη Νέα Υόρκη [εικόνες&βίντεο]

Θεωρείται πλέον το πιο ψηλό διαμέρισμα στη Δύση. Και φυσικά βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.
Στέκει ψηλότερα και από τις πυραμίδες της Αιγύπτου και από τον πύργο του Αϊφελ και από το Εμπάιερ Στέιτ.

Μήτσο κάνε μπεε στα γίδια του ΣΥΡΙΖΑ ρε... ο πατερούλης Στάλιν κι ο Χίτλερ σας στέλνουν χαιρετίσματα

Να υποθέσω ότι τις παρακάτω φωτογραφίες δεν τις σχολιάζει ο Παπαδημούλης και είναι απαγορευμένες για τους αριστερούς που γιορτάζουν με το ΕΑΜ την 28η Οκτωβρίου:

Τετ α τετ Σαμαρά-Καραμανλή


Μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή με αμιγώς πολιτική ατζέντα έγινε νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Πέθανε τα ξημερώματα η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στον ύπνο της η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία. Ηταν και αυτή γνωστή τηλεοπτική σεφ και εκδότρια γαστρονομικού περιοδικού με μεγάλο κοινό.

ΦΩΤΟ-Σύμβουλος της Ρένας εξελέγη αυτό το πράμα «καθαρίστρια» που τραμπούκιζε αστυνομικούς

«Πρόκειται για δικά τους πολιτικά παιχνίδια», λέει η Φωτεινή Νικηταρά, μία από τις πλέον τραμπούκους καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, που τον Μάιο εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου και φυσικά υπερασπίζεται τη νέα περιφερειάρχη αφού προσδοκά οφέλη σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Νέες δηλώσεις Περιστέρη! «Δεν υπάρχει άλλος θάλαμος στον τάφο!» - Όλες οι ελπίδες στον τρίτο! - Υπάρχει καταπακτή;

- Η επικεφαλής των ανασκαφών στην Αμφίπολη έκανε νέες δηλώσεις στην Δράμα
- Τι απάντησε για το πότε θα γνωρίζουμε το νεκρό του τάφου
- Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τις σημαντικές στιγμές της ανασκαφής

Εντυπωσιακό! Το πλοίο έφυγε από τη Σίφνο με... πιρουέτα! ΒΙΝΤΕΟ

Με μία πιρουέτα, αποχαιρέτησε το λιμάνι των Καμαρων στην Σίφνο το Speedrunner 3, το οποίο ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του...

Βούλτεψη: Αστήρικτες καταγγελίες τα περί χρηματισμού βουλευτών

Κατάθεση στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Στον εισαγγελέα ο παχύδερμος σταλίνας του Χαλανδρίου-Βούλτεψη: «Οικειοποιείται τους αγωνες άλλων»

Ότι οικειοποιείται τους αγωνες άλλων, κατηγόρησε τον Σ.Ρούσσο η Σ.Βούλτεψη για τον ύμνο του ΕΑΜ - Τι είπε ο δήμαρχος Χαλανδρίου στην εισαγγελέα για την αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων και τον επανέλεγχο των συμβάσεων

ΚΛΑΙΩ! Ρώσικος ήταν ο κινητήρας του πυραύλου που εξερράγη και πετάχτηκε η λουλού ο Πούτιν να πει ότι μπορούν να τρoφοδοτήσουν τον ISS

Είχε εκραγεί άλλος ένας ρώσικος κινητήρας στο έδαφος πριν 6 μήνες...

Η θεαματική έκρηξη ενός πυραύλου Antares, λίγο μετά την εκτόξευσή του από τη Βιρτζίνια τα ξημερώματα της Τετάρτης, είναι το πρώτο σοβαρό ατύχημα μετά την απόφαση της NASA να αναθέσει σε ιδιώτες τον ανεφοδιασμό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).

Ο Μήτσος δεν τολμάει πια να ρωτήσει αν θα ληφθούν νέα μέτρα... ρωτάει κομψά αν θα γίνει "αναθεώρηση των δημοσιονομικών απαιτήσεων"

[Αφού μας είχαν γκαστρώσει πέρσι για τα νέα μέτρα και το δημοσιονομικό κενό που θα έφερνε νέους φόρους, το πήραν απόφαση και σταμάτησαν να ξεφτιλίζονται... πάντως δεν σταμάτησαν να ελπίζουν σε νέα μέτρα ώστε να θρέψουν τη μιζέρια τους...]

Η ελληνική οικονομία, παρά την ύφεση που παρατηρήθηκε το 1ο και 2ο τρίμηνο του 2014, βγαίνει από την ύφεση, τονίζει ο επίτροπος Ανάπτυξης, Γίρκι Κατάινεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη.

ΕΣΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! Διαβάστε ποιά δάνεια ''κουρεύονται'';

Στη Βουλή καταθέτει άμεσα ο υπουργός Ανάπτυξης το νομοσχέδιο – πακέτο, γιατί θα ρυθμίζει τόσο τα ''κόκκινα'' δάνεια όσο και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία και τα Ταμεία.

Μετακομίζει λόγω κρίσης η Απογευματινή της Κωνσταντινούπολης! ΦΩΤΟ

Η δεύτερη αρχαιότερη εφημερίδα της Τουρκίας είναι ελληνική. Ήταν 12 Ιουλίου 1925 όταν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης κυκλοφόρησε μια εφημερίδα με το όνομα,Απογευματινή.

Νέες επιχειρήσεις: Στην 61η θέση της παγκόσμιας κατάταξης η Ελλάδα

Τέσσερις θέσεις ανέβηκε η Ελλάδα στο πλαίσιο της διαδικασίας δήλωσης ακίνητης περιουσίας αλλά και της απλοποίησης των διαδικασιών έναρξης μιας επιχείρησης, σύμφωνα με την κατάταξη «Doing Business 2015» της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Μειώθηκαν κατά 40% οι δομές του Δημοσίου - Στα 10,8 εκατ. ευρώ το δημοσιονομικό όφελος

Δημοσιονομικό όφελος 10.800.000 ευρώ έχει το Δημόσιο από τον εξορθολογισμό των δομών του, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο ανακοίνωσε ότι από σήμερα τα υπουργεία αποκτούν νέα, απλοποιημένα οργανογράμματα.

Σήμερα η τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου

Στη Λευκωσία συνέρχονται σήμερα οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου προκειμένου να συζητήσουν τρόπους περαιτέρω επέκτασής της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, της ασφάλειας και του τουρισμού.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

   Αυτή είναι μια παρέλαση που κανένας αρναρχοκομμουνιστής δεν θα έλεγε όχι.Βέβαια τα κορίτσια είναι ΑΨΟΓΑ από κάθε άποψη.
  Αν τραγουδούσαν και τη κατιούσα !



ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! 1,2 εκ ιδιοκτήτες θα πληρώσουν μισό ή καθόλου ΕΝΦΙΑ

Φυσικά και τα λαμόγια της ενημέρωσης που χθες πχ. ξεκωλώθηκαν να παραπληροφορούν για κάγκελα, κλούβες και αστυνομοκρατούμενες παρελάσεις, δεν γράφουν το νούμερο των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν ή πληρώνουν το μισό ΕΝΦΙΑ... τους χαλάει τη σούπα της τρομοκρατίας

Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISNET θα πρέπει να μπουν από σήμερα χαμηλόμισθοι, ανάπηροι, πολύτεκνοι και ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για να ελέγξουν αν έχει αναρτηθεί νέο εκκαθαριστικό με έκπτωση ή και πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και να έχει γίνει συμψηφισμός του ποσού με τις πληρωμές ή τις επόμενες δόσεις.

Στα $12,1 δισ. οι επενδύσεις των εφοπλιστών φέτος-Πρώτοι σε νεότευκτα όσο και σε "μεταχειρισμένα" πλοία

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Πρωταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο είναι η επενδυτική δραστηριότητα της ελληνικής πλοιοκτησίας κατά το 2014 όπως αποκαλύπτουν τα τελευταία στοιχεία από τις αγοραπωλησίες πλοίων στη δευτερογενή αλλά και τις παραγγελίες νεότευκτων με τη συνολική αξία τους να ανέρχεται στα 12,1 δισεκατομμύρια δολάρια μόνον κατά το 8μηνο του έτους.

Στη γιορτή της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιήσει η ΟΝΝΕΔ την εκδήλωσή της για τα 40ά γενέθλιά της στις 31 Οκτωβρίου.

Από τραπεζίτης... αγρότης ο Γιώργος Προβόπουλος

Φανταστείτε πόσο αστείος και φυτευτός ήταν που δεν βρίσκει δουλειά και κατάληξε να καλλιεργεί ελιές!

Από τραπεζίτης... αγρότης. Ο λόγος για τον Γιώργο Προβόπουλο, πρώην διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδας που αποφάσισε να αφήσει τα τραπεζικά και την καριέρα του και να καλλιεργεί ελιές στο νησί του στα Κύθηρα.

Πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής από 51 κράτη και την Ελλάδα -Θα ανταλλάσσουν αυτόματα χρηματοοικονομικές πληροφορίες

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα συμμετάσχει σήμερα στην 7η Συνεδρίαση του Παγκόσμιου Φόρουμ του ΟΟΣΑ για τη Διαφάνεια και την Ανταλλαγή Πληροφοριών, στο Βερολίνο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΕΛΙΟ! Λοβέρδος για τη Δοξολογία: Κάποιος υπάλληλος δεν έκανε καλά τη δουλειά του... και δεν μου έβαλε το ξυπνητήρι

Ο υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ευθύνη για την απουσία του από τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, αποδίδοντας το λάθος στην γραμματεία της κυβέρνησης

Βρετανία: Πρώτα της ακρωτηρίασαν το πόδι και μετά το έβαλαν ανάποδα!

Δεν πρόκειται για ιατρικό λάθος, αλλά για έναν τρόπο μία 22χρονη κοπέλα να μπορέσει να περπατήσει ξανά 
Η 22χρονη Τζόρντον Μόντι από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά ξεπέρασε την ασθένεια.

Τον ξεφτίλισε ο Πλεύρης τον αντάρτη με τα προγούλια! Μούγγα όταν του είπε οτι ήταν συνεταιράκια του Χίτλερ

Πολιτική σύγκρουση έχει ξεσπάσει, μετά την απόφαση του εκλεγμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημάρχου Χαρανδρίου, Σίμου Ρούσσου, να ακουστεί στη σημερινή μαθητική παρέλαση ο ύμνος του ΕΑΜ.

«Παίχτηκαν όλα τα εμβατήρια και μια φορά ακούστηκε και ο ύμνος του ΕΑΜ, ο οποίος έχει ξανά ακουστεί πολλές φορές σε παρελάσεις αντιστασιακών» είπε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 προσπερνώντας το γεγονός ότι σήμερα επρόκειτο για μαθητική παρέλαση.

Στην εκπομπή παρενέβη το στέλεχος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος κατηγόρησε το Δήμαρχο για διχαστική συμπεριφορά ενώ τόνισε ότι η απόφασή του να ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ έγινε κρυφά από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, κατηγορώντας τον ότι λειτουργεί «ως Μονάρχης».

Ο Θάνος Πλεύρης είχε έντονη συνομιλία με τον Σίμο Ρούσσο για το ίδιο θέμα και στο δελτίο ειδήσεων του "Ε", όπου στη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν, με τον Σίμο Ρούσσο να κάνει λόγο για «νενέκους» και τον Θάνο Πλεύρη να αποκαλεί τον πρώτο «απολειφάδι των μπολσεβίκων»... φυσικά ο αντάρτης του σαλονιού μουγγάθηκε και δεν απαντούσε μόλις ο Πλεύρης του θύμισε ότι ο πατερούλης Στάλιν μοίραζε την Πολωνία με τον Χίτλερ όταν ο Μεταξάς έλεγε το ΟΧΙ.


Δείτε το βίντεο από την παρέλαση στο Χαλάνδρι:

Νέα θεωρία για την Αμφίπολη: Μέσα στον τύμβο να βρίσκονται και άλλοι τάφοι-Στις 24 Οκτωβρίου "τραβήχτηκαν" οι φωτογραφίες

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε το υπουργείο Πολιτισμού, χθες, για το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, δεν φαίνεται να υπάρχει και τέταρτος θάλαμος.

Κρύβεται πίσω από τις καθαρίστριες η Ρένα Δούρου: ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;

Μέχρι κι ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης την κράζει

Αναζητά «σωσίβιο» στην - καθυστερημένη - ανακοίνωσή τους ότι δεν τους υποσχέθηκε ποτέ να τις προσλάβει - Το πεπρωμένο όμως φυγείν αδύνατο: Θα υπογράψει ή όχι τη σύμβαση με τους ιδιώτες;

Τις καθαρίστριες βάζει μπροστά η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από την πρόθεσή της να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρία τον καθαρισμό των κτηρίων της περιφέρειας, πετώντας στα σκουπίδια τα μεγάλα λόγια περί αποκατάστασης των εργαζομένων, που απολύονται από το δημόσιο για να ανατεθούν οι εργασίες τους σε ιδιώτες.

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ! “Μόνο ανίδεοι θα χειρίζονταν έτσι την ανασκαφή στην Αμφίπολη”

Για… ανίδεους έκανε λόγο ο Αθανάσιος Νακάσης, πρόεδρος του Τμήματος Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσίων, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχτηκε η ανασκαφή στην Αμφίπολη.

Μέχρι κι ο Μπουτάρης είναι κατά του Λαζόπουλου

Ο Γιάννης Μπουτάρης δε μασάει τα λόγια του, αυτό είναι γνωστό. Ούτε δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει.

Βίντεο: Πλήγμα για τη NASA. Εξερράγη 6'' μετά την απογείωση μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος της

Ένας μη επανδρωμένος διαστημικός πύραυλος της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος, το οποίο επρόκειτο να μεταφέρει προμήθειες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, εξερράγη κατά την απογείωσή του στις εγκαταστάσεις της NASA στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Και αυτή η παρέλαση ενοχλεί τους ΣΥΡΙΖΑίους;

Με δυνατή φωνή, συντονισμό και παράστημα αυτές οι Ρωσίδες στρατιωτικοί σίγουρα ξέρουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις.