30 Οκτωβρίου 2014

Κι όμως έτσι εμφανίζονται οι celebrities, σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις!(-φωτο)

Αποφάσισαν να νυχτοπερπατήσουν, οι γνωστές σταρ και έτσι στολίστηκαν και φόρεσαν τα καλά τους!

Μάλλον, στόχος τους, όμως, ήταν να προκαλέσουν και όχι απλά να δώσουν το παρών! Έτσι, εμφανίστηκαν στο amfAR Inspiration Gala, φιλανθωπική εκδήλωση, που συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα κατά του AIDS.

ΦΩΤΟ-ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Η Ελεονώρα κάνει χρήση ναρκωτικών [εικόνα]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει την γνωστή παρουσιάστρια να καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.

ΒΙΝΤΕΟ: «Μονομαχία» στο Ελ Πάσο: 65χρονος ψιλικατζής πλακώνει επίδοξο ένοπλο ληστή

Ενα βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνει καρέ-καρέ την άγρια πάλη μεταξύ ενός επίδοξου ληστή και ενός ιδιοκτήτη ψιλικών στην Καλλιθέα.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο… ρόλος του για τους 180!

Την εκτίμηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για την εξασφάλιση 180 βουλευτών, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε, ένας εκ των στενών συνεργατών και συνομιλητών του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σιβηρία: Γυναίκα περπατά γυμνή στο χιόνι με το μωρό της αγκαλιά [βίντεο]

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι κάτοικοι της πόλης Νιζεβαρτόβσκ στη Σιβηρία, όταν αντίκρισαν μια γυμνή γυναίκα να περπατά μέσα στο χιόνι με το μωρό της αγκαλιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Τόνια Σωτηροπούλου: Πόσα χρήματα πήρε για την ταινία του Τζέιμς Μποντ;

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε το πρωί στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τη συμμετοχή της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ, την ερωτική σκηνή που κόπηκε, τα χρήματα που πήρε από αυτή, ενώ έλυσε και την απορία της Φαίης Σκορδά για τις επισκέψεις της στα νεκριοταφεία.

Το «καρφί» του Άδωνι σε δικαστικούς και ένστολους

Αιχμές για τα στάση δικαστικών και ένστολων άφησε με ανάρτηση του στο  Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης.

Οταν ο Βενιζέλος άστραψε και βρόντηξε γιατί το αεροπλάνο του καθυστερούσε ...

Ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπήρξε θύμα μιας ενδιαφέρουσας «παρεξηγήσεως» το μεσημέρι της Τρίτης και κατάφερε να βρει λύση στο πρόβλημά του χάρη στο εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.

Ξεσπαθώνει ο ΛαΛάκης ξανά κατά Σταύρακα: «Εκπροσωπεί την πνευματική σαπίλα»

Νέα επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και του κόμματός του «Το Ποτάμι» εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ απάντησε και στην Γιάννα Αγγελοπούλου που σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! Αρθρο της Γιάννας: Πώς θα βγει η Ελλάδα από την κρίση

«Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι πάντα λέω πως οι πράξεις είναι πολύ πιο σημαντικές από τις ιδέες. Οι πράξεις είναι o θεμέλιος λίθος για κάθε αλλαγή. Και δεν αποτελεί μυστικό ότι η χώρα μου, η Ελλάδα, αλλά και η ευρύτερη περιοχή των χωρών της  Μεσογείου έχει περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από πράξεις».

BIΝΤΕΟ-Αμφίπολη-Ελπίδες για υπόγεια κρύπτη-Συνέντευξη του Σαράντου Καργάκου

Μπορεί οι προσδοκίες των αρχαιολόγων για εύρεση τέταρτου θαλάμου στην Αμφίπολη, να μην επαληθεύτηκαν, ωστόσο πληθαίνουν οι απόψεις των ειδικών περί ύπαρξης περισσότερων από έναν τάφο στον ίδιο λόφο.

Μαζί με Λαφαζάνη είδε τον Στουρνάρα ο Τσίπρας

Συζήτησαν για κόκκινα δάνεια, stress tests και αναπτυξιακή τράπεζα

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε αρχικά προβάλει βέτο για την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, όμως ο Αλέξης Τσίπρας και ο τέως υπουργός Οικονομικών συναντήθηκαν σήμερα, με αντικείμενο την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα «κόκκινα δάνεια», αλλά και τα αποτελέσματα από τα «stress tests» των τραπεζών.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας πέφτει συνεχώς σε οδυνηρές αντιφάσεις

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, δήλωσε:

Βίντεο: O γιος του Μόντριτς αγνοεί τoν Ρονάλντο

Ο γιος του Λούκα Μόντριτς αγνόησε εντελώς τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ - Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Στα βραβεία της ισπανικής λίγκας πολλοί από τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν να πάνε μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτός που «έκλεψε» την παράσταση όμως ήταν ο γιoς του Μόντριτς.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζήγρας: Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνώριζαν για τον Άκη

«Ο Τσοχατζόπουλος έδινε σε αρκετούς βουλευτές χρήματα όταν είχαν ανάγκη», είπε ο Νίκος Ζήγρας, βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη νέα δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Μέχρι κι ο Ντινόπουλος τη βαράει: Πότε υπέβαλε αίτημα για προσλήψεις η Δούρου;

Η περιφερειάρχης Αττικής δεν έχει υποβάλει αίτημα για προσλήψεις στο υπουργείο Εσωτερικών, σημειώνει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, σε ανακοίνωση-απάντηση στη Ρένα Δούρου, η οποία υποστήριξε ότι έχει...

Ο Μπουτάρης ανοίγει wine bar στο αεροδρόμιο!

Wine bar, στο αεροδρόμιο ανοίγει ο Γιάννης Μπουτάρης! Η πληροφορία είναι απολύτως αξιόπιστη, αφού ο γιος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη μοιράστηκε με τους φίλους του στο facebook τις πρώτες φωτογραφίες από το wine bar Κυρ Γιάννη στο αεροδρομιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ισμήνη Καρύδη: Η μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή που δούλεψε στον Λευκό Οίκο στο πλάι του Ομπάμα [εικόνες]

Στο πλάι του Μπαράκ Ομπάμα, προσφέροντάς του επικοινωνιακές υπηρεσίες, βρέθηκε μια μελαχρινή καλλονή. Το όνομά της, Ισμήνη Καρύδη-Σβένσον. Μια Ελληνίδα που αντιμετώπισε από πολύ μικρή το σκληρό πρόσωπο της ζωής, αφού λόγω ενός ατυχήματος καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, κατάφερε να το ξεπεράσει και να διαπρέψει επαγγελματικά, μεταναστεύοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση.

Οι καυτές στρατιωτίνες του Ισραήλ! ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Νέες γυναίκες που μόλις ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στον IDF, πραγματοποίησαν καυτές φωτογραφίσεις για ισραηλινή εταιρεία ρούχων, που λανσάρει ρούχα τύπου μιλιτέρ, για “καλό σκοπό”: Να προβάλλουν τις “ομορφιές του Ισραήλ” στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ.

Οι γερμανοί γελάνε και ειρωνεύονται τον... δήθεν σουλτάνο Ερντογάν για το παλάτι του: Δείξε μου πώς χτίζεις, να σου πω ποιος είσαι!

Σε χλωρό κλαρί δεν άφησαν τα γερμανικά ΜΜΕ τον Ταγίπ Ερντογάν για το μυθικό παλάτι που έχτισε και το οποίο θα είναι το νέο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας. Τον χαρακτηρίζουν... δήθεν σουλτάνο που έχτισε ένα παλάτι που είναι γεμάτο πολεοδομικές παρατυπίες.

Μητσοτάκης προς FT: Το άρθρο σας αδικεί τις προσπάθειες της Ελλάδας

Το άρθρο των Financial Times για τη διαφθορά και το πελατειακό σύστημα στην Ελλάδα αδικεί τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της χώρας, τονίζει ως απάντηση στο άρθρο των Financial Times και τον αρθρογράφο του, Τόνι Μπάρμπερ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απίστευτη φάρσα στο υποβρύχιο «Τρίτων» που πηγαίνει στην κυπριακή ΑΟΖ [βίντεο]

το πιθανότερο είναι να είναι μούφα γιατί δεν μπορείς έτσι παλά να πάρεις τηλέφωνο σε ένα υποβρύχιο (λέω εγώ τώρα)... αλλά έχει πλάκα

Το ελληνικό υποβρύχιο «Τρίτων», που θα πάει στην κυπριακή ΑΟΖ προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τις προκλητικές κινήσεις του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και του ερευνητικού πλοίου Barbaros, είχε πέσει θύμα φάρσας πριν από αρκετά χρόνια.

ΣΤΟΚΟΣ! Λοβέρδος: Δεν ήξερα ότι εκπροσωπώ τον πρωθυπουργό στη δοξολογία

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε για την ΕΔΕ που διέταξε με αφορμή την απουσία του από τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FΜ.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Οι 8 χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού

Στο γράφημα, της μεγαλύτερης παγκόσμιας στατιστικής εταιρίας Statista, που ακολουθεί καταγράφονται οι χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού. Η μελέτη διεξήχθει λόγω της άυξησης των αποθεμάτων χρυσού της Ρωσίας

Μετά την απογοήτευση, αναζητούν νέους τάφους στον τύμβο της Αμφίπολης

Ενώ η ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη -και ο αρχαιολογικός κόσμος- περίμεναν με κομμένη την ανάσα τα καθημερινά νέα από την ανασκαφή της Αμφίπολης, στοιχηματίζοντας για το ποιος μπορεί να είναι ο σπουδαίος νεκρός «ένοικος» του τάφου, η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας Περιστέρη ήταν μια ψυχρολουσία.

Σαλτιμπάγκος! Ξαφνικά η Δούρου μπορεί να προσλάβει τις καθαρίστριες! Έστειλε και γράμμα στην κυβέρνηση...

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες έλεγε ότι δεν υποσχέθηκε διορισμούς και δεν μπορεί να κάνει διορισμούς γιατί τους θεωρεί "πελατειακές σχέσεις"....

Με επιστολή της η Ρένα Δούρου ζητά την "άδεια" από την κυβέρνηση για να προσλάβει τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην περιφέρεια, τονίζοντας πως παραμένει αλληλέγγυα στον αγώνα τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα 3D αναπαράσταση της Αμφίπολης: Οταν ο τάφος συγκρίνεται με τη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας και το Ταζ Μαχάλ

Και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανασκαφής στον τύμβο της Αμφίπολης, ένα νέο βίντεο της ομάδας «Ancient Greece 3D», που αποτελείται από τους Αποστόλη Θεωνά και Παναγιώτη Σταματόπουλο, έρχεται να μας δώσει μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του μνημείου.

BINTEO-Με ανακοπή καρδιάς μεταφέρθηκε η Αλεξιάδου στο ΚΑΤ

Με ανακοπή καρδιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ η Αλεξία Αλεξιάδου από τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι τραμπουκισμοί των άπλυτων ψειριάρηδων στον πρύτανη-Παπαμιμίκος:Είναι μια χούφτα μπαχαλάκηδες...

Έντονοι διάλογοι εκτυλίχθηκαν μεταξύ του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκη και των φοιτητών, όταν μία ομάδα εξ αυτών εισέβαλε στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος.

Σαμαράς 99,9% νέος ΥΕΘΑ - Αναζητείται και απόστρατος για την "ηγετική ομάδα"

Αν πρέπει να μιλήσουμε με ποσοστά ,ο Αντώνης Σαμαράς είναι 99,9% ο επόμενος ΥΕΘΑ. Η κίνησή του να έχει δίπλα του στο Μαξίμου τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου , είναι ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο “κύβος ερρίφθη” και ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αναλάβει και το ΥΠΕΘΑ.

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! 1,5 δισ. ευρώ έβγαλαν έξω δημόσιοι υπάλληλοι μέσα στην κρίση

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από το 2010 μέχρι και σήμερα 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι φυγάδευσαν με εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικά ποσά που ανέρχονται στο 1,5 δισ. ευρώ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι 415 από τους δημοσίους υπαλλήλους που εντοπίστηκαν να έχουν στείλει χρήματα στο εξωτερικό, στη συνέχεια ζήτησαν να αποχωρήσουν και συνταξιοδοτήθηκαν.

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Αν πάμε σε πρόωρες εκλογές επιστρέφει το δίλημμα ευρώ ή δραχμή

Μια συνέντευξη στο Bloomberg που θα συζητηθεί έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Bloomberg  αναφέρει ότι:

ΣΟΚ στην Κύπρο με ανώμαλα ζώα! Πατέρας δύο ανήλικων μαζί με τον φίλο του βίαζαν νεαρό με νοητική στέρηση! Η κυνική ομολογία

- Παρέσυραν το 25χρονο με νοητική στέρηση με ταινία πορνό και μετά ήρθαν ταυτοχρόνως σε συνουσία μαζί του
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι
- Πρωτοφανής για τα χρονικά της Κύπρου η συγκεκριμένη υπόθεση, εμβρόντητο το δικαστήριο

ΒΙΝΤΕΟ-Στον εισαγγελέα για την αξιολόγηση με τη συνοδεία του ΠΑΜΕ, το κομμούνι της Πάτρας

«Κύμα» στήριξης από εργαζόμενους προς τον Κώστα Πελετίδη που αρνείται να δώσει στοιχεία για τον επανέλεγχο συμβάσεων...
Υπόμνημα με τις θέσεις της δημοτικής αρχής κατέθεσε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο δήμαρχος Πατρέω...

Η Ντόροθι Κινγκ σχολιάζει τα «Αλφα» και τα τεκτονικά σύμβολα του τάφου της Αμφίπολης [εικόνες]

Στα τεκτονικά σύμβολα του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης επικεντρώνεται η Ντόροθι Κινγκ σε νέο άρθρο στο προσωπικό της blog. Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος δίνει τη δική της θεωρία για το μυστήριο του τάφου και αναλύει τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ανασκαφή, σχολιάζοντας τον ρόλο των εγχάρακτων γραμμάτων στο μνημείο.

Ο Τιμ Κουκ της Apple αποκαλύπτεται: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι»

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Μιχελάκης: Καταδικάζει ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ την σημερινή εισβολή;

Τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στο ΕΚΠΑ σχολίασε, μέσω twitter, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Η κ. Δούρου επικύρωσε το διαγωνισμό για την καθαριότητα»

Η Περιφέρεια Αττικής είχε ήδη κατακυρώσει, πριν το επίμαχο δημοσίευμα, το διαγωνισμό για την καθαριότητα σε ιδιωτική εταιρεία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. Ο ίδιος κατηγορεί τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για «έλλειψη σοβαρότητας».

Κάφροι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ διέλυσαν τη Σύγκλητο και κρατούσαν επί μία ώρα "όμηρο" τον Πρύτανη που δεν μάσησε

Δεκάδες φοιτητές μπήκαν το πρωί στην αίθουσα της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, όπου ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση με σκοπό να είναι παρόντες αντί των μόνο 2 εκπροσώπων που είχε ζητήσει ο Πρύτανης.

Οι φοιτητές του κώλου είχαν...

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει 120 "όχι" για τον Πρόεδρο

Αισιόδοξος για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΦΩΤΟ-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Κόσμπι: «Έβαλε το χέρι του στο π@@@ του και με ανάγκασε να τον ικανοποιήσω»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της ζώνης του την ώρα που ξεκούμπωνε» αποκαλύπτει ηθοποιός για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την βίαζε ο Μπιλ Κόσμπι.

Το βίντεο της παρέλασης έφερε αποβολή του μπουχέσα και η πατσαβούρα του ΣΥΡΙΖΑ κλαίγεται: ''Ο γιος μου αντέδρασε στο σημερινό πολιτικό καθεστώς''!

[Ας μάθει η πατσαβούρα ότι η παρέλαση δεν γίνεται για να κάνει το κωλόπαιδό της και η ίδια τον επαναστάτη... γίνεται για άλλο λόγο... όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες -> τον πούλο για να μην ενοχλεί τους άλλους. Επίσης όποιος κάνει τον επαναστάτη πρέπει να είναι τόσο μάγκας ώστε να δέχεται και τις συνέπειες της πράξης... αλλά είναι γνωστό ότι όλοι τους είναι τζάμπα μάγκες]

Αντιδράσεις από τους γονείς τους προκαλούν οι αποβολές μαθητών Λυκείου, μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...

Η Αμφίπολη από τα ευρήματα ώς την άκρατη συνωμοσιολογία

Ούτε άγαλμα Νίκης, ούτε «ένοικος» από βασιλικό σόι που θα βόλευε κάποιους λόγω εθνικής γιορτής, βρέθηκε στην Αμφίπολη. Από την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου (όπως άλλωστε και στην αρχή των αποκαλύψεων το περασμένο καλοκαίρι), εξυφαίνονταν σενάρια τα οποία μεταβλήθηκαν σε θεωρίες συνωμοσίας.

«Τρίτων»: Αυτό είναι το πολεμικό υποβρύχιο που στέλνει η Ελλάδα στην κυπριακή ΑΟΖ [εικόνες]

Το υποβρύχιο «Τρίτων» (S-112) που στέλνει η Ελλάδα στην κυπριακή ΑΟΖ, ως απάντηση στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις, είναι ένα συμβατικό Υ/Β τύπου 209, τρίτο στη σειρά των υποβρυχίων τύπου «Γλαύκος» που διαθέτει το Πολεμικό Ναυτικό.

Γεωργιάδης: «Καλό μήνυμα» για τη ΝΔ η καλή σχέση Σαμαρά-Καραμανλή

Τη σημασία της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη Νέα Δημοκρατία τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπάλληλος τράπεζας βούτηξε 400.000€ από λογαριασμούς πελατών - Ο μεγάλος έρωτας πίσω από την απάτη!

Μέχρι και «χέρι» στους προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών της τράπεζας στην οποία εργαζόταν έβαλε 37χρονη για χάρη του μεγάλου έρωτα της, ο οποίος ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το παραμικρό...

Συμφώνησαν για πρόεδρο Δημοκρατίας Σαμαράς - Καραμανλής!

Από τα ελάχιστα που διαρρέουν έως τώρα , στο γεύμα Σαμαρά - Καραμανλή το πολιτικό μενού επικεντρώθηκε στην προσέγγιση από πλευράς του πρώην πρωθυπουργού μερίδας των ανεξάρτητων βουλευτών ενόψει των ψηφοφοριών για τον ΠτΔ ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές καθώς και το πρόσωπο το οποίο θα διαδεχθεί τον κ. Παπούλια.

Οι επτά τηλεοράσεις του Αργύρη... αυτού ντε που έχει φεσώσει το Ταμείο του

Θυμήθηκε τα παλιά ο υπουργός Εσωτερικών, αφού ξεχάστηκαν τα ξεφτιλίκια του με το φέσι στο Ταμείο και την προσπάθειά του να πληρώσει το 30% των συνδρομών του αν λογιζόταν για άνεργος...
 
Λεπτό δεν θέλει να… χάνει ο Αργύρης Ντινόπουλος από τα καθημερινά προγράμματα των καναλιών και με απόφασή του προχώρησε πριν από λίγο καιρό στην τοποθέτηση επτά τηλεοράσεων στο γραφείο του στο υπουργείο Εσωτερικών.

Άδωνις: Άλλο εθνική συμφιλίωση άλλο… υποταγή

Συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα δώσει, όπως φαίνεται, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης.

Άφαντοι οι βουλευτές

Διακοπές διαρκείας….κάνουν οι περισσότεροι  βουλευτές καθώς είναι άφαντοι από το  κοινοβούλιο.

Η σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση για την άρση ασυλίας δυο βουλευτών,  του...

Η αγαπημένη φυλλάδα των ΣΥΡΙΖΑίων κράζει Πούτιν-Ερντογάν: Δύο θυμωμένοι άνδρες στα σύνορα της Ευρώπης

Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν. Δύο θυμωμένοι ηγέτες, που «φωνάζουν» ενάντια στη Δύση και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Ετσι περιγράφει η εφημερίδα Guardian τους ηγέτες της Ρωσίας και της Τουρκίας σε ένα κείμενο που τους στήνει στον τοίχο.

ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: 1,5 εκ ιδιοκτήτες με μείωση 50% ή καθόλου ΕΝΦΙΑ-Τι πρέπει να κάνουν άλλες 600.000 ιδιοκτήτες που έχασαν την έκπτωση 20%

Εχασαν την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα λάθη που έκαναν κατά τη συμπλήρωση του εντύπου Ε9 (δηλώνονται τα στοιχεία των ακινήτων) και του Ε2 (αναλυτική κατάσταση για τα ενοίκια των ακινήτων) είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πάρουν την έκπτωση 20% παρότι τα ακίνητα ήταν κενά και ηλεκτροδοτούμενα ολόκληρο το 2013.