01 Νοεμβρίου 2014

Δείτε την αξία των 20 καλύτερων πορ@ο στάρ (ΦΩΤΟ)

Καλή η τέχνη και ο έρωτας αλλά τελικά το πορνό πληρώνει καλά..

Επάγγελμα και όχι λειτούργημα όπως θεωρούν μερικοί, με πολύ καλές απολαβές και αναμφισβήτητα από τα πιο καλοπληρωμένα που υπάρχουν, αφού είναι πλέον πασίγνωστο ότι η τροφή του καλλιτέχνη δεν είναι το χειροκρότημα.. Το σεξ πουλάει γενικότερα, αλλά είναι το πορνό αυτό που πληρώνει!

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 2-11-2014

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Βουλευτής τσίρκο με…κράνος στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχε η εκπρόσωπος του λαού και είπε να ντυθεί ανάλογα! Η ανεξάρτητη βουλευτής βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ φορώντας μάλιστα και…

Διαψεύδει ο Χαρδούβελης το διάλογο με Σόιμπλε: Φαντασιώσεις Χατζηνικολάου...

Ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που αναφέρεται στη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο.

Λάθος η τακτική της ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχουν ψηφοφόροι (και νεοδημοκράτες) που θα ψηφίσουν Σύριζα για να μηδενιστεί το κοντέρ. Για να ανέβει στην εξουσία κι αυτός, να πέσει αναπόφευκτα και να πάμε για άλλα από την αρχή.

Στις ευρωεκλογές είχαμε επισημάνει ότι ένα από τα βασικά λάθη της ΝΔ ήταν ότι αντιμετώπισε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν “αριστερό-επαναστατικό” κόμμα και όχι σαν ένα μικροαστικό κόμμα μαζικοποιημένο από πρώην ΠΑΣΟΚους, δημόσιους υπαλλήλους αλλά και λούμπεν στοιχεία που επεδίωκε να γίνει αποδεκτό από την αστική και μικροαστική τάξη, αλλά και από τους δανειστές..

Αλλες τρεις κοπέλες θύματα του Αρμένιου «δράκου»

Μπορεί να έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος Αρμένιος που σκόρπισε τον τρόμο σε δυο νεαρές γυναίκες στην Καλαμάτα, μια από τις οποίες βίασε, ωστόσο, οι έρευνες που συνεχίζονται για τη δράση του οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες τρεις σεξουαλικές επιθέσεις!

Αμφίπολη-Τα κρίσιμα ερωτήματα από τις νέες ανακαλύψεις

Οι ανασκαφικές εργασίες στην Αμφίπολη συνεχίζονται με την αγωνία για τον ένοικο του τάφου να κορυφώνεται μέρα τη μέρα.

Ωστόσο, οι νέες ανακαλύψεις, όχι μόνο δεν δίνουν απαντήσεις αλλά δημιουργούν νέα κρίσιμα ερωτήματα για το μυστήριο που κρύβει ο τάφος.

Ο Σαμαράς και η… μισή Βουλή στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ!

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πολλοί υπουργοί και βουλευτές, ο εκδότης του “Βήματος” Σταύρος Ψυχάρης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου ήταν μεταξύ εκείνων που τίμησαν με την παρουσία τους τον νέο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΠΩΣ; Ποια είναι τα στηρίγματα της κεντροδεξιάς στη ζούγκλα των ΜΜΕ;

Αυτά να τα βλέπουν κάτι άσχετοι που πόνταραν σε κουτσά άλογα και τώρα τα άλογα «πετάνε» ενώ αυτοί κινδυνεύουν να βρεθούν στο πηγάδι.

Τελικά λεφτά υπάρχουν. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης που έχει διαλυθεί από την κρίση, φτιάχνονται νέες εφημερίδες, κλείνονται «χρυσά» συμβόλαια και πέφτει τρελό χρήμα.

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριάστηκε 35χρονος

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε πριν από περίπου μία ώρα με ΙΧ, στον Άγιο Αθανάσιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Gay διευθύνοντες σύμβουλοι: Δείτε ποιοι είναι

Η αποκάλυψη του αφεντικού της Apple Tim Cook ότι είναι ομοφυλόφιλος έφερε στο προσκήνιο κι άλλα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο που δήλωσαν ανοιχτά ότι είναι gay.

Ο... κύκλος των χαμένων Καραμανλικών... τους οποίους δεν γνωρίζει ο Καραμανλής...

Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν Ρεύμα και Σκέψη αλλά το μόνο που κάνουν είναι να Συριζοποιούν τη ΝΔ δημιουργώντας συνιστώσες και κέντρα προβληματισμού.

Θα σας διηγηθούμε μια ιστορία για το πως γίνονται τα παιχνίδια και πώς ορισμένοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία αντί να κοιτάζουν το συμφέρον της παράταξης και κυρίως της πατρίδας, ετοιμάζουν «κοστούμια» εξουσίας και στήνουν προσωπικές στρατηγικές.

Ε, ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ-Μάνος Χατζιδάκις: "Αισθάνθηκα ντροπή που πήγα στην ΟΝΝΕΔ"

Μία σπάνια δήλωση του Μάνου Χατζιδάκι σχετικά με την επιλογή του να παίξει σε συναυλία του φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ τη δεκαετία του 1980 ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στις δηλώσεις του διάσημου συνθέτη στο SR και στον Νίκο Σερβετά το καλοκαίρι του 1985, ο Μάνος Χατζιδάκις έκανε μία σύγκριση ανάμεσα στο φεστιβάλ του...

Ποιο είναι το αγαπημένο σίριαλ της Ντόρας Μπακογιάννη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο Joy και την Αφροδίτη Γραμμέλη για τη ζωή μιας γυναίκας στην πολιτική, τη ζωή της μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, για τη σχέση της με τη μητέρα της, για τον μισογυνισμό στη Βουλή, για την ίδια ως μητέρα, αλλά και τη σχέση της με την ομορφιά.

«Μπλεκ»: Η επιστροφή του «ξανθού γίγαντα»

Ο «Μπλεκ» μαζί με μια σειρά από άλλα παιδικά και εφηβικά περιοδικά, που κυκλοφορούσαν από διάφορους εκδότες, υπήρξε ένας από τους μύθους που έβρισκε κανείς στους «καθεδρικούς ναούς» της γειτονιάς: τα περίπτερα. Μαζί με το «Μίκυ Μάους», τα «Κλασικά Εικονογραφημένα», τον «Σεραφίνο», τη «Δράση», και τόσα άλλα, ο «Μπλεκ» μεγάλωσε και αυτός γενιές. Οσο κλισέ κι αν ακούγεται, άλλο τόσο είναι και αληθινό.

Βάζει βόμβες για να σκοτώσει ανθρώπους και όταν την πιάνουν καταγγέλλει βασανιστήρια από την ΕΛ.ΑΣ.

"Ανηλεή βασανιστήρια" της πλάκας και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προκειμένου να το παίξει επαναστάτρια στους υπόλοιπους άπλυτους, καταγγέλλει η Στέλλα Αντωνίου, που συνελήφθη στην Πελοπόννησο για παραβίαση των περιοριστικών όρων σχετικά με τη συμμετοχή της στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΡΕ! Απειλητικό κείμενο για την Ελλάδα από το Τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας

Την ώρα που το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός αλωνίζει εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, η Αγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις, με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να υιοθετεί κείμενο με την οποίο στην ουσία απειλεί με νέα κρίση στο Αιγαίο.

Βίντεο: Μνημόσυνο για τους Φουντούλη και Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο

Το μνημόσυνο τελέστηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου δολοφονήθηκαν πριν από ένα χρόνο οι δύο νεαροί, στη Λ. Ηρακλείου 420

Ετήσιο μνημόσυνο στην περιοχή όπου δολοφονήθηκαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης πραγματοποίησαν σήμερα στελέχη, οπαδοί και οι οικογένειες των νεκρών.

Εκδήλωση – παρωδία για την Δημοκρατική Παράταξη του Βενιζέλου

Σε μια εκδήλωση – παρωδία, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα και ως το πολιτικό μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλο,υ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε τις γνωστές, μονότονες πολιτικές του αναλύσεις για την κρίση και τις αιτίες της, οι οποίες εμφανώς αφορούν όλο και λιγότερους Έλληνες ψηφοφόρους.

Ξανά εκλογές σε τρεις δήμους

Συγκεκριμένα, την επανάληψη της ψηφοφορίας στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Καισαριανής του Νομού Αττικής για την ανάδειξη δημοτικών αρχών για το υπολειπόμενο χρόνο της δημοτικής περιόδου την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των συνδυασμών....

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Ο Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον Ερντογάν στο «παλάτι» του

Ατυπη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Ελληνας Επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης και Ιθαγένειας και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη νέα προεδρική κατοικία στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Άκουσα για μουν@κια και την "έφαγα" τη φάρσα του Μητσικώστα

Για την φάρσα που του έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ρωτήθηκε σχετικά με τη φάρσα στο περιθώριο της τελετής έναρξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και είπε χαρακτηριστικά: «Την έφαγα την πλάκα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν φάρσα. Τους έκανε ίδιους ο Μητσικώστας».

Σ@ξι, κατά λάθος: Αθλήτρια του πατινάζ «γδύθηκε» πάνω σε ένα από τα άλματά της [εικόνα&βίντεο]

Ηθελε να... ανοίξει ο πάγος και να την καταπιεί. Η Βικτόρια Χέλγκεσον προετοιμάστηκε σκληρά για τον αγώνα της, όπως κάθε πρωταθλήτρια του πατινάζ επί πάγου. Μόνο που τη συγκεκριμένη εμφάνισή της θα τη θυμούνται για το σέξι ατύχημά της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο άγριος καυγάς του Γεράσιμου Γιακουμάτου με γνωστό λαϊκιστή δημοσιογράφο

Έξω φρενών έγινε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, με τον παρουσιαστή της εκπομπής του MEGA, Μανώλη Αναγνωστάκη, με αφορμή τη συζήτηση για την ακρίβεια αφού παρότι του είχε δώσει στοιχεία από Ιούλιο μέχρι και Σεπτέμβριο, αυτός...

Μεταξύ ψυχιάτρου και ατυχήματος

Θα σας θέσω μερικά απλά ρητορικά ερωτήματα. Εχει καταλάβει κανείς από εσάς τι ακριβώς θέλει να κάνει η κυβέρνηση αν αποφύγει τις εκλογές τον Μάρτιο και μείνει στην εξουσία άλλα δύο χρόνια; Ξέρει κανείς ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ πέραν του να υπονομεύουν τους κακούς δανειστές μας και να προσπαθούν να ματαιώσουν όποια μέτρα και μεταρρυθμίσεις βλέπουν ότι έχουν πολιτικό κόστος;

ΒΙΝΤΕΟ-11 περιπολικά καταδιώκουν ένα... σκούτερ

Πρόκειται ίσως για την πιο απίθανη καταδίωξη.

Ειδικότερα, χαμός επικράτησε στους δρόμους ενός προαστίου του Michigan, όταν 11 περιπολικά με τις σειρήνες στη διαπασών κυνηγούσαν ένα... σκουτεράκι!

Με ψυχοπαθείς θα αντιμετώπιζε πιθανή πυρηνική επίθεση η Βρετανία

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση του 1982 που αποκαλύφθηκε από το Εθνικό Αρχείο της χώρας

Πώς θα μπορούσε μία χώρα να αντιμετωπίσει μία πιθανή πυρηνική επίθεση; Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση που αποκαλύφθηκε από το Εθνικό Αρχείο της Μεγάλης Βρετανίας, η λύση θα μπορούσε να βρεθεί στους ανθρώπους με ψυχική διαταραχή.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Μωρό παίζει μπάλα με κομμένο κεφάλι Σύρου στρατιώτη

Με την παρότρυνση του τζιχαντιστή πατέρα του - Απόλυτη εξοικείωση των παιδιών με το θάνατο 

Τέλος δεν έχουν οι σοκαριστικές εικόνες που ταξιδεύουν από τη Συρία και αποτυπώνουν τη φρίκη των εγκλημάτων από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ'ΝΑΙ: Εφημερίες από το σπίτι και ασθενείς δεμένοι για ώρες -Απίστευτα περιστατικά στο Δαφνί

Γιατροί που αντί να είναι στο πόστο τους, καθώς εφημέρευαν, ήταν στο σπίτι τους και κοιμούνταν, ιατρικοί φάκελοι κενοί, και ένας ασθενής που ήταν δεμένος για οχτώ ώρες! Αυτές ήταν μερικές από τις σοβαρές παρατυπίες που διαπιστώθηκαν σε αιφνίδιους ελέγχους που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ποζάρει σε ένα ορφανοτροφείο: Βρείτε το «λάθος»

Την φωτογραφία του βορειοκορεάτη ηγέτη «καταστρέφει»...Αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτέλεσε πρόσφατα τουλάχιστον 10 ανώτερους αξιωματικούς γιατί τόλμησαν να δουν... σαπουνόπερες στην τηλεόραση, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφάσισε να δείξει στον κόσμο την ευαίσθητη πλευρά του, με την επίσκεψή του σε ένα ορφανοτροφείο.

Στοπ στις κατασχέσεις για τους «μικρούς» οφειλέτες -Μέχρι τα Χριστούγεννα

Την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, αποφεύγοντας το μεγάλο άγχος, θα έχουν οι «μικροί» οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς «παγώνουν» οι κατασχέσεις σε αυτούς μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η νύφη... γέρασε: Ζευγάρι χώρισε στη γαμήλια τελετή γιατί η γυναίκα βάφτηκε σαν ηλικιωμένη [εικόνες]

Η Οντρεϊ Χέπμπουρν είχε πει κάποτε ότι «η ομορφιά μιας γυναίκας μόνο μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων». Ωστόσο φαίνεται πώς ο υποψήφιος γαμπρός από την Κίνα δεν συμφωνούσε ιδιαίτερα με τη διάσημη σταρ, αφού εγκατέλειψε την αρραβωνιαστικιά του στη μέση του δρόμου, όταν αυτή εμφανίστηκε στην προ-γαμήλια φωτογράφηση με μακιγιάζ που της πρόσθετε 50 χρόνια.

Στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας -Πόσο θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων

Στο Taxis αναρτήθηκαν από το πρωί του Σαββάτου τα τέλη κυκλοφορίας του 2015, τα οποία καλούνται να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων έως τα τέλη του χρόνου.

Ελεονώρα Μελέτη: «Απωθημένο μου είναι να κάνω one night stand-Έχω ξεκόψει από σύντροφό μου επειδή έκανε ελαφρά ναρκωτικά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο people και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η παρουσιάστρια του Ε Tv ήταν μίλησε για όλους και για όλα αλλά και να περιγράψει τις εμπειρίες της από την νέα εκπομπή που θα κάνει φέτος στο κανάλι του Περιστερίου.

Ποια μυστικά κρύβει η Αμφίπολη; Τα αναπάντητα ερωτήματα για το μυστήριο του τύμβου - Εντυπωσιακό 3D video από τις Σφίγγες

- Προχωρούν οι εργασίες αντιστήριξης στον τέταρτο χώρο του τάφου
- Ενισχύεται το σενάριο για την ύπαρξη υπόγειου θαλάμου στην Αμφίπολη
- Βέβαιοι οι αρχαιολόγοι μετά τις νέες αποκαλύψεις πως ο τάφος είχε συληθεί
- Λάκκος σε μέγεθος δωματίου και όσα μπορεί να κρύβει
- Νέο τρισδιάστατο video αποκαλύπτει τις Σφίγγες και το εσωτερικό του τύμβου

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΡΕΞΤΕ! Οι Έλληνες θα ξοδέψουν 37 εκατ. για τα νέα iPhone 6... τι δεν καταλαβαίνεις

Τα νέα iPhone είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μόνο οι προπαραγγελίες της τελευταίας εβδομάδας ξεπέρασαν κατά πολύ τις διαθέσιμες ποσότητες.

Καλοπερνάνε στη φυλακή! Cell-fies κρατουμένων με ποτά, playstation και βραδιές Champions League (ΦΩΤΟ)

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και η φυλακή επίσης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο facebook κρατούμενοι.

Τηλεοράσεις, playstations, γυμναστήρια, φαγητό γκουρμέ και τούρτες γενεθλίων είναι μερικά από τα κομφόρ που απολαμβάνουν οι κρατούμενοι στην καθημερινότητά τους.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ! ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ! Γ. Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ.

Κάθε περίπτωση επιστροφής του στη Ν.Δ. απέκλεισε χθες ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, διαλύοντας έτσι το πολιτικό φλερτ που ο ίδιος είχε καλλιεργήσει τους τελευταίους μήνες με δηλώσεις προσέγγισής του με το πάλαι ποτέ κόμμα του.

«Χρυσή» διαθήκη για την Εκκλησία -Εκατομμύρια και ακίνητα άφησε επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο

Τεράστια περιουσία κληροδότησε στην Εκκλησία ένας επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, ο οποίος δεν είχε παιδιά, ή άλλους κληρονόμους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, αλλά και ακίνητα.

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά στο Χαμόγελο του Παιδιού (ΦΩΤΟ)

"Ήρθαμε σαν οικογένεια για να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ"

Γεμάτος συγκίνηση από την θερμή υποδοχή που έτυχε τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά, από το προσωπικό, τους εθελοντές και τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού, ο πρωθυπουργός βρέθηκε κοντά στους μικρούς του φίλους.

Η απάντηση Βούλτεψη στις αστείες δηλώσεις Τσίπρα: Ο Τσίπρας προκαλεί φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς όπου είπε πως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την οικονομική ομαλότητα και γέλασαν και οι καρέκλες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Φορτσάκη-«Νίκη της νομιμότητας η συνεδρίαση της Συγκλήτου»

Περίπου 40 άπλυτοι συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, φωνάζοντας συνθήματα - Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς διακοπές - Με λίστα μπήκαν στο κτίριο της Πρυτανείας οι συμμετέχοντες

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μίλησε τηλεφωνικά με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Φορτσάκη, προκειμένου να του δώσει...

Η s@xy κυρία Μαρία Σόδη (ΦΩΤΟ)

Τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα η βουλευτής Χίου
 
Όλα τα βλέμματα τράβηξε ξανά η κυρία Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη. Η βουλευτής Χίου με ένα τιγρέ κολλητό φόρεμα και γόβα - στιλέτο , ήταν ξανά στο επίκεντρο , λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Πολλές πετρελαϊκές εταιρείες δείχνουν ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα στην Ελλάδα

Πολλές πετρελαϊκές εταιρίες θέλουν να συμμετάσχουν στις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής σταθερότητας που επικρατεί, και η χώρα πρέπει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία αυτή, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Μαθιός Ρήγας, μιλώντας απόψε σε ενεργειακό συνέδριο.

Θρίλερ με τον «Μητσάρα» -Δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του, αγνοείται η τύχη του

Το νέο του θανάτου του είχε σκορπίσει θλίψη πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον Δημήτρη Γαλάνη άλλαξαν, καθώς ο «Μητσάρας», όπως είναι σε όλους γνωστός, θεωρείται αγνοούμενος.

ΒΙΝΤΕΟ-Με λίστα η είσοδος στη Σύγκλητο-Άπλυτοι έξω από το ΕΚΠΑ

Μικροένταση δημιουργήθηκε έξω από το Καποδιστριακό, όπου φοιτητές βρίσκονται έξω από την πρυτανεία και δεν μπορούν να εισέλθουν για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.

ΣΥΡΙΖΑίοι τα χάπια σας! Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ λέει ξεκάθαρα: «Ο Τύμβος αναπτύσσεται προς τα κάτω»

- Στην ανασκαφή της Αμφίπολης εργάζονται οι καλύτεροι αρχαιολόγοι του κόσμου, λέει η γνωστή αμερικανίδα αρχαιολόγος
- Τολμάει να υποθέσει ότι στον τάφο είναι θαμμένος ο Ηφαιστίωνας
- Αναλύει μια - μια τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα από τονλόφο Καστά

Η Ράνια Θρασκιά θέλει να κατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ράνια Θρασκιά θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Έξαλλος ο Άδωνις με το «μαιμού» tweet

Μια ανάρτηση στο τουίτερ που φέρεται να προέρχεται απο τον ίδιο έχει εξοργίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο ίδιος διαψεύδει...

ΒΙΝΤΕΟ-Αναπαράσταση για το έγκλημα της Μεσσηνίας, μετά από αίτημα των οικογενειών


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αναπαράσταση του εγκλήματος που ειχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Αυγουστο, με τη διπλή δολοφονία με δράστες δυο 18χρονους στη Μεσσηνία, για μόλις 800 ευρώ, και θύματα δυο νέους 25 και 26 ετών, οι οποίοι ασχολούνταν με το body building.

Γκάφα Τσίπρα για την διάθεση των 11,5 δισ. του ΤΧΣ

Στην... κοιλιά του ελληνικού κτήνους, δηλαδή στην Τράπεζα της Ελλάδος βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με τον μεγάλο «εχθρό» Γιάννη Στουρνάρα. Μαζί όμως πήρε και τους Π. Λαφαζάνη και Ευ. Τσακαλώτο προφανώς για να... φοβηθεί το μάτι του διοικητή της ΤτΕ.

BINTEO-ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ-Ο Δένδιας χρεώνει την καθυστέρηση στις υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών

Λόγω μετριοφροσύνη λέει ότι έκανε "τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους στον πλανήτη"... αλλά γιατί το κρύβεις ρε Ναπολέοντα; Πες "του Γαλαξία" για να είσαι μέσα...

«Δεν είναι δύσκολη η σχέση μου με τον κ. Χαρδούβελη. Με υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών υπήρχε πρόβλημα καθυστέρησης, το οποίο ξεπεράσθηκε», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, διεκρινίζοντας ωστόσο, ότι για τις καθυστερήσεις αυτές δεν ευθύνεται ο πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου.