02 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Πόζαρε γυμνόστηθη πάνω σε άλογο για να ειρωνευτεί τον Πούτιν

«Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν», έγραψε με χιούμορ η Τσέλσι Χάντλερ αλλά το instagram της κατέβαζε τη φώτο κι αυτή την ξανανέβαζε...

Μπορεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, να αρέσκεται να επιδεικνύει τα κάλλη του και το καλογυμνασμένο του κορμί ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό ενώ αθλείται, όμως, τη... χαρά να ιππεύσει άλογο ημίγυμνη θέλησε να νιώσει και μία Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μυστήριο με δασκάλα στην Άρτα. Εντοπίστηκε να περιφέρεται ημίγυμνη και τραυματισμένη

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση μίας 49χρονης δασκάλας στην Άρτα, η οποία πήγε για τζόκινγκ και εντοπίστηκε ώρες αργότερα να περιφέρεται ημίγυμνη, τραυματισμένη και χωρίς να είναι σε θέση να πει στις αρχές τι της είχε συμβεί.

Το πρωί δήμαρχος (λέμε τώρα), το βράδυ... dj ο Μπουτάρης

Εναλλακτικός για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
 
Ευκαιρία να χαλαρώσει από τα καθήκοντά του στον Δήμο Θεσσαλονίκης ήταν για τον Γιάννη Μπουτάρη το 55ο φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώθηκε στο λιμάνι της πόλης.

Ανοιχτά καταστήματα: Το εγχείρημα πέτυχε

Πλήθος κόσμου βγήκε στα μαγαζιά σε όλη τη χώρα

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα της κυβέρνησης να είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την έναρξη των φθινοπωρινών εκπτώσεων οδήγησε τον κόσμο στο να βγει για βόλτα, κοιτώντας τις βιτρίνες των ανοιχτών καταστημάτων και κάνοντας ψώνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ του ΠΑΟΚ... ε, και των υπολοίπων...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής της Superleague με τη νίκη που πήρε κόντρα στον Εργοτέλη και τον έφερε 5 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ολυμπιακό, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ! Αιβαλιώτης: Ο Άδωνις δεν θα βγει βουλευτής

Αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη αφήνει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κώστας Αϊβαλιώτης.

Η virgin Galactic του Μπράισον γνώριζε του κινδύνους του προγράμματος

Μπορεί το γεγονός της συντριβής του αεροσκάφους της virgin να προκάλεσε συγκίνηση και οργή σε πολύ κόσμο, ωστόσο τώρα έρχονται νέες αποκαλύψεις από το περιβάλλον της εταιρείας για να δώσουν άλλη διάσταση στο θέμα.Η virgin Galactic του Μπράισον γνώριζε του κινδύνους του προγράμματος

Άδωνης σε Δούρου: Άσε μας κουκλίτσα μου που δεν υπέγραψες...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε στο Twitter σε αυτό που υποστήριξε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει υπογράψει ή αναθέσει καμία εργολαβία, είτε καθαριότητας είτε φύλαξης ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας.

O κουτοπόνηρος κύριος Σταύρος και το “ξέπλυμα” του ΣΥΡΙΖΑ από το χρεοκοπημένο Συγκρότημα

Τη στρατηγική ενός μεγάλου συνασπισμού προωθεί το τελευταίο διάστημα ο κύριος Σταύρος προφανώς για λόγους καθαρά… πατριωτικούς και ας λένε διάφοροι κακεντρεχείς ότι επιχειρεί να διασωθεί μέσα από μια κυβέρνηση Σαμαρά – Τσίπρα.

Ο μύθος της Μαρίας Αντουανέτας. Γιατί δεν είπε ποτέ τη φράση "αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι"

Η δήλωση που προέτρεπε τους φτωχούς της Γαλλίας να φάνει παντεσπάνι, αφού δεν είχαν ψωμί, έχει αποδοθεί στη Βασίλισσα της Γαλλίας και σύζυγο του Λουδοβίκου 16ου, Μαρία Αντουανέτα. Θα ήταν όμως αρκετά δύσκολο η δήλωση να ανήκει πράγματι σε εκείνη, καθώς γράφτηκε για πρώτη φορά το 1765, στο βιβλίο του Ζαν Ζακ Ρουσώ, «Απολογίες».

Φοβερό βίντεο από τον Economist: Πώς άλλαξε η διαφήμιση στις ΗΠΑ

Η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο διαφήμισης με αντίκτυπο στους καταναλωτές και στις εταιρείες.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας επηρέασε κατά μεγάλο ποσοστό την αλλαγή στον τρόπο που οι εταιρείες διαφημίζονταν, αλλά και τα έξοδά τους.

Οι τριγωνικές απάτες των Ελλήνων φαρμακοβιομηχάνων

Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Μάκης Βορίδης, οφείλουν να μας ενημερώνουν λεπτομερώς για το μέγεθος της λεηλασίας που συντελέστηκε σε βάρος του δημοσίου με την αγορά φαρμάκων σε τιμές τριπλάσιες ακόμα και τετραπλάσιες απ’ τις πραγματικές.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Η Μέρκελ δείχνει τον δρόμο της εξόδου από την Ε.Ε. στη Βρετανία του Κάμερον

Η επιμονή του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, να θέσει όριο στον αριθμό των μεταναστών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα μπορούν να μπαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να αναγκάσει την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, να διακόψει τις προσπάθειές της για να κρατήσει τη Βρετανία εντός της ΕΕ, υποστηρίζει το περιοδικό Σπίγκελ.

Θετικοί οι οιωνοί για τον τουρισμό και για το 2015... παρότι δεν θα έρθουν Ρώσοι που θα μας έσωζαν

Οι οιωνοί για την τουριστική σεζόν του 2015 στην Ελλάδα είναι θετικοί. Για να επιβεβαιωθούν, όμως, θα πρέπει να ξεπεραστούν εσωτερικοί, αλλά και εξωτερικοί σκόπελοι.

Κυρίες του θεάματος με… «χρυσές» βουλευτικές συντάξεις!

Τις αγαπήσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές, τις κινηματογραφικές ταινίες, τις θεατρικές παραστάσεις. Κάποιοι τις αγάπησαν και ως… βουλευτίνες.

Ιράν: Παρακολούθησε αγώνα βόλεϊ ανδρών, ένα χρόνο φυλάκιση

Σε ένα χρόνο φυλάκιση καταδικάστηκε μια 25χρονη Ιρανοβρετανή, η οποία πήγε να παρακολουθήσει αγώνα βόλεϊ ανδρών.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΑΖΙ! Οι Έλληνες έγιναν πιο... πλούσιοι πέρυσι, λέει έρευνα ελβετικής τράπεζας

Οι αριθμοί το λένε με σαφήνεια. Το 2013, οι Ελληνες έγιναν πιο πλούσιοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και στην τέταρτη θέση παγκοσμίως στη λίστα για την αύξηση του καθαρού πλούτου.

ΦΩΤΟ-Αμφίπολη: Έχουν σκάψει μόνο 25 μέτρα - Τι κρύβουν τα υπόλοιπα 133 του αρχαίου τάφου; Τα οκτώ άλυτα μυστήρια λίγο πριν το τέλος της ανασκαφής

Κάθε νέα ανακάλυψη στον εντυπωσιακό αρχαίο τάφο της Αμφίπολης "γεννά" περισσότερα ερωτήματα παρά δίνει απαντήσεις, ενώ άγνωστο παραμένει τι μπορεί να κρύβεται στην τεράστια έκταση που ακόμη δεν έχει ανασκαφεί από τους αρχαιολόγους.

Νέα φρίκη από το Ισλαμικό κράτος -Εκτελούν μαζικά σε δρόμους μέλη σουνίτικης φυλής [εικόνες]

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από το νέο «χτύπημα» του Ισλαμικού κράτους, οι άνδρες του οποίου εκτελούν μαζικά τα τελευταία 24ωρα μέλη φυλής στο Ιράκ, κατηγορώντας τους για αντίποινα.

Ποιες ξένες γλώσσες μιλά ο πλανήτης -Τι ισχύει στην Ελλάδα [χάρτες]

Κάποιες απαντήσεις είναι εύκολες να τις προβλέψει κανείς. Στον Καναδά, μιλούν γαλλικά για παράδειγμα. Ποια είναι όμως η δεύτερη γλώσσα- μετά από τη μητρική- που γνωρίζει κάθε λαός στον πλανήτη;

ΒΙΝΤΕΟ-Paris je t' aime: Περιηγηθείτε στην μαγευτική Πόλη του Φωτός σε μόλις τρία λεπτά

Είναι μια από τις πιο μαγευτικές πόλεις του κόσμου και σίγουρα ένα από τα «στολίδια» της Ευρώπης. Ο λόγος για το Παρίσι, την «Πόλη του Φωτός» που συγκεντρώνει στοιχεία εντυπωσιακής ομορφιάς και ιστορίας.

ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΤΣΤΣΤΣΤΣ! Χρυσοβελώνη: Ρωτάει γιατί αλλάζει ονόματα το ΠΑΣΟΚ και τι συμβαίνει με τα «διαδοχικά» ΑΦΜ

Με αφορμή δήλωση του πρώην υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη, η βουλευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη ζητά από τα υπουργεία Οικονομικών και Δημοσίας Τάξης να προχωρήσουν σε έρευνα «σχετικά με την αποφυγή από το ΠΑΣΟΚ, δια της μεθόδου ΑΦΜ, της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του».

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ! Παπαμιμίκος ζητούσε ονόματα κι ο Κουρουμπλής του τά'δωσε: Η κυβέρνηση χάρισε 1 δισ. σε Motor Oil και ΕΛΠΕ

[Βέβαια στην πορεία αποδείχθηκε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτη να περάσει το χάρισμα από την Βουλή αφού όπως κάρφωσε ο ΠΑΣΟΚος Κουτσούκος, αν δεν είχαν αποχωρήσει βουλευτές του η ρύθμιση δεν θα πέρναγε αφού την καταψήφισαν βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας]

Ονόματα έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση με την οποία χάρισε 1 δισ. σε μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; Αντώνης Σαμαράς σε Σάκη Ιωαννίδη: "Μην καλέσεις τον Βουλγαράκη"

Ντροπή σε ΝΔ και ΟΝΝΕΔ για την μικρότητα απέναντι στον πρώην υπουργό... τη στιγμή που σαλιαρίζουμε μέχρι και με τον Βενιζέλο... και όχι μόνο σαλιαρίζουμε αλλά κουκουλώνουμε και καραμπινάτα σκάνδαλα όπως την πολιτιστική πρωτεύουσα ή ακόμα χειρότερα την ξεφτίλα του με τη λίστα Λαγκάρντ την οποία είχε στο σπίτι του... ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ...
 
Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Γιώργος Βουλγαράκης, είδε να του φέρονται με τον πιο απαξιωτικό τρόπο από το κόμμα του. Μετά τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, όπου προσκλήθηκε και η "κουτσή Μαρία" , αλλά όχι ο πρώην υπουργός, ήρθαν και τα γενέθλια της ΟΝΝΕΔ , όπου και πάλι ο πρώην υπουργός ήταν σαν να μην υπάρχει για την Νέα Δημοκρατία.

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΔΗ: "Θέλουν να εκλεγούν στη Θράκη αποκλειστικά Μουσουλμάνοι βουλευτές"

Το σημερινό άρθρο του Ανδρέα Αθανασίου στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”:

“Ενώ στις κυπριακές θάλασσες συνεχίζεται η εισβολή του «Μπαρμπαρός» και στο Αιγαίο εντείνονται οι διεκδικητικές εφορμήσεις τουρκικών αεροσκαφών, στη Θράκη εγκάθετοι της Αγκυρας μεθοδεύουν την ανάπτυξη αυτονομιστικού κινήματος.

Επεισοδιακά ψώνια στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε πελάτες

Επεισοδιακά ήταν τα ψώνια το πρωί της Κυριακής (02/11) σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, καθώς διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που αντιδρούσαν στο άνοιγμα των μαγαζιών την συγκεκριμένη μέρα επιτέθηκαν σε πολίτες, που ήθελαν να κάνουν τις αγορές τους. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Πέσιμο» από οπαδούς του Ολυμπιακού σε μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ

Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού δέχτηκαν μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στις εξέδρες των επισήμων στο Παγκρήτιο Στάδιο για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Εργοτέλη.

Fritz X: Η πρώτη «έξυπνη» βόμβα της Ιστορίας ήταν στον Β’ ΠΠ

Μια ιδέα του τράβηξε το ενδιαφέρον της Luftwaffe, αφορούσε την κατασκευή μιας κατευθυνόμενης βόμβας για την προσβολή στόχων εδάφους. Η πρώτη από τις βόμβες αυτές και μάλλον η πλέον επιτυχημένη ήταν η FX 1400, γνωστή επίσης ως Fritz-X. Η FX 1400 ήταν μια τηλεκατευθυνόμενη βόμβα, εφοδιασμένη με πτέρυγες ικανή να ανεμοπορεί.

Ε ΜΗ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ! Ρημάζει το Τατόι: Εγκατάλειψη και λεηλασίες καταστρέφουν τα ιστορικά κτίρια

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σύλλογος Φίλων Κτήματων Τατοίου , αφού το άλλοτε βασιλικό κτήμα και το δάσος που το περιβάλει, είναι παραδομένα στην τύχη τους και στο έλεος ασυνείδητων επισκεπτών.

ΒΙΝΤΕΟ- Έτσι ήταν οι πυραμίδες όταν πρωτοχτίστηκαν

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι το τελευταίο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, που εξακολουθεί να υφίσταται και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας. Πώς ήταν, όμως, το μνημείο, που χτίστηκε από μια κοινωνία την Εποχή του Χαλκού μόνο με απλά εργαλεία χειρός στη διάθεσή τους;

ΦΩΤΟ-ΟΙ ΕΔΩ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ; Γυμνή φωτογραφήθηκε η 74χρονη μητέρα του Φάρατζ

Σε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση επιδόθηκε όλο χαμόγελο η μητέρα του βρετανού ακροδεξιού πολιτικού Νάιτζελ Φάρατζ, Μπάρμπρα Στίβενς.

Η 74χρονη Στίβενς έχοντας....

Τα μυστικά της κρύπτης

Η περιπέτεια συνεχίζεται στην Αμφίπολη. Οι γρίφοι και τα μυστήρια γύρω από το ταφικό μνημείο παραμένουν. Κάποιοι αιφνιδιάστηκαν όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει θύρα για επόμενο δωμάτιο. Οι περισσότεροι όμως εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο τεχνητό όρυγμα που εντοπίστηκε στον τρίτο θάλαμο κάτω από το ύψος του δαπέδου σε μια επιφάνεια 8,5 τετραγωνικών μέτρων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΤ έριξαν λίγες ψιλές σε άπλυτους έξω από εμπορικό κατάστημα

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τη λειτουργία των καταστημάτων σήμερα και σε δυνάμεις των ΜΑΤ. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Μειώνονται τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις και οι προσαυξήσεις

Στη μείωση των προστίμων που επιβάλλονται σε επιχειρήσεις κατά τους ελέγχους, αλλά και στις προσαυξήσεις, προσανατολίζεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ο Seal που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν! Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ποιος είναι

Το τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ, το Fox News, ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει σε λίγες μέρες μια αποκλειστική συνέντευξη του πεζοναύτη ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Πακιστάν το 2011.

Η άγνωστη ιστορία του ανθρώπου που έφτιαξε τα LEGO

Η θλίψη σε καταβάλλει αλλά μερικές φορές σε κάνει να μεγαλουργείς. Έτσι συνέβη και με τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα Lego, καθώς προσπάθησε να δώσει χαρά στα παιδιά του που έχασαν την μητέρα τους. Μέσα στην απόλυτη στεναχώρια, ο πατέρας με τα τέσσερα μικρά παιδιά επιστράτευσε όλη την ενέργεια και την δημιουργικότητα του για να δώσει χαρά στα παιδιά του, και τελικά κατάφερε να ψυχαγωγήσει εκατομμύρια παιδιά για γενιές και γενιές.

Αστέρι ή παγόβουνο; Κι όμως είναι το πιο ακριβό γιοτ του κόσμου!

Το όνομά του είναι STAR, μοιάζει άλλωστε σαν αναδυόμενο αστέρι και είναι ένα πλωτό παλάτι μήκους 100 μέτρων και πλάτους 60 μέτρων... Πρόκειται για ένα γιοτ που κοστίζει... 500.000.000 ευρώ, αλλά όσο και αν ακούγεται απίστευτο σχεδιάστηκε πάνω σε μια απλή χαρτοπετσέτα!

ΒΙΝΤΕΟ-Αυστραλός πήδηξε πάνω σε κουφάρι φάλαινας, ενώ τον τριγύριζαν καρχαρίες

Οι Αυστραλοί σέρφερ έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορεί να ζήσουν τη δυσάρεστη και εξαιρετικά επικίνδυνη εμπειρία της συνάντησης με έναν καρχαρία. Ενας από αυτούς όμως πήγε γυρεύοντας.

Σουμάχερ: Δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του - Θα τα καταφέρει;

Η βίλα του στη Γενεύη έχει μετατραπεί σε κλινική - Δεκάδες φυλαχτά βρίσκονται γύρω από το κομοδίνο του - Η σύζυγός του, Κορίνα, δεν χάνει στιγμή την ελπίδα της, όμως, πολλοί προειδοποιούν ότι το αστέρι της Φόρμουλα 1 δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος - Πώς είναι πλέον η καθημερινότητα του «Σούμι»

Ηταν 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν όλος ο πλανήτης «πάγωσε» από το τρομακτικό ατύχημα του άσου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής την ώρα που έκανε σκι στο θέρετρο Μιραμπέλ των Γαλλικών Αλπεων τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε κωματώδη κατάσταση. Από τότε οι γιατροί θα κάνουν ό,τι μπορούν και θα κρατήσουν τον «Σούμι» σε καταστολή και τεχνητό κώμα για 254 ημέρες.

Σαμαράς: Δεσμευόμαστε για μείωση του ΦΠΑ και σε άλλους κλάδους και του ΕΝΦΙΑ

Για τη μείωση του ΦΠΑ και σε άλλους κλάδους, πέρα από το χώρο της εστίασης, αλλά και του ΕΝΦΙΑ δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.

ΑΙΣΧΟΣ! ΜΟΝΟ 2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Ομογενείς επιστήμονες κατακτούν τον κόσμο -Στη λίστα με τους κορυφαίους

Η λίστα με τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο έχει και ελληνικό χρώμα. Σε αυτή μπήκαν δύο ομογενείς από τη Μελβούρνη, χάρη στις έρευνές τους.

Ελεγχος για μίζες σε 5.260 δημόσιους υπαλλήλους -90 διευθυντές ΔΟΥ στη λίστα...

Στο μικροσκόπιο για... δωράκια και μαύρο χρήμα μπαίνουν 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι, που έβγαλαν στο εξωτερικό 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ, σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις φοροδιαφυγής που καλείται να ξεδιαλύνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Βρήκαν άλλα 35 εκατ. δολ. από τις μίζες των εξοπλιστικών

Το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου δύο Ελβετοί εισαγγελείς μπήκαν στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Γαρβιήλ Μαλλή στην Ευελπίδων. Ήταν ο γνωστός και από την υπόθεση Siemens ομοσπονδιακός εισαγγελέας κ. Λίνχαρτ Οξνερ-σκληρός δικαστικός αλλά δίκαιος-και ο βοηθός του Ουρς Κέλι, που είχε έρθει και παλαιοτέρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Φορτσάκης: Νίκη η χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου

Ως μία νίκη χαρακτήρισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, τη χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο MEGA.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατρίνα τσιρίζει όταν της λένε για φακελάκια... μόνο αυτόν του Ευαγγελισμού παραδέχεται

Άναψαν τα αίματα στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA μεταξύ του Νότη Μηταράκη και της προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνας Παγώνη, με αφορμή τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν και αφορούν εμβάσματα δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό.

Πως θα έχουν περίθαλψη 1,5 εκατ. ανασφάλιστοι

Πέντε επιλογές, για να μην μείνουν χωρίς βιβλιάριο ασθενείας, έχουν όσοι μένουν ανασφάλιστοι, λόγω χρεών, λόγω διακοπής επαγγέλματος, λόγω ανεργίας για 12 ή περισσότερους μήνες, αλλά και όσοι δεν έχουν ανοίξει ποτέ στο παρελθόν «καρτέλα ενσήμων».

Δημοσκόπηση Metrisi: Προβάδισμα 3,1% σε ΣΥΡΙΖΑ - «Όχι» σε πρόωρες λέει το 51,6%-Το 43% είναι αισιόδοξοι

Υπέρ της διατήρησης της πολιτικής σταθερότητας εκφράζεται η πλειοψηφία των πολιτών, όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας Metrisi για τον Τύπο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ποσοστό 51,6% (πάνω από 1 στους 2) διαφωνεί με τις πρόωρες κάλπες έναντι του 39,8% που ζητά εκλογές. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι....

Η οικογένεια του νεκρού Καπελώνη εναντίον της ΧΑ: Μην καπηλεύεστε τη μνήμη του παιδιού μας

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε χωρίς επεισόδια συγκέντρωση στη μνήμη των δύο μελών της, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλου, που δολοφονήθηκαν πριν από έναν χρόνο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, η οικογένεια Καπελώνη ζητεί να απαγορευτούν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Αστέρας Τρίπολης - ΟΣΦΠ: Τρελή αποβολή, μερικά οφσάιντ με τον επιθετικό να καλύπτεται 2-3 μέτρα και το 2 φάουλ υπερ του Αστέρα στο 70'

Ακόμη μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος ήρθε να προστεθεί το Σάββατο στην, ήδη βεβαρημένη, εικόνα του πρωταθλήματος της Σούπερλιγκας.

[Σίγουρα είναι σκάρτο το DNA των Ελλήνων... αφού δεν υπάρχει περίπτωση οι τίμιοι Έλληνες γιατροί να τα παίρνουν από φαρμακευτικές για να γράφουν αβέρτα φάρμακα...]

[Σίγουρα είναι σκάρτο το DNA των Ελλήνων... αφού δεν υπάρχει περίπτωση οι τίμιοι Έλληνες γιατροί να τα παίρνουν από φαρμακευτικές για να γράφουν αβέρτα φάρμακα...]

Στο οκτάμηνο του 2014 έχουν γραφτεί 41 εκ. συνταγές!

Νούμερα που ζαλίζουν παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντό στο 14ο φαρμακευτικό συνέδριο «PHARMApoint» στη Θεσσαλονίκη.