03 Νοεμβρίου 2014

Ουπς: Η Ζέτα Δούκα γυμνή στο κρεβάτι με γνωστό ηθοποιό [εικόνες]

Γυμνή στο κρεβάτι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια» «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Ζέτα Δούκα.

ΦΩΤΟ-Τι έγινε Πανάρα; Γλύφουμε και την Ντόρα τώρα;

Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών.

Έξαλλος ο Ερντογάν με καπνιστή: Του λέω να σταματήσει και με αγνοεί! (video)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε ότι θα είναι ένας δραστήριος πρόεδρος και υπερέβη τις προσδοκίες των θερμότερων υποστηρικτών του καθώς απηύθυνε υποδείξεις χθες σε ένα δρόμο της Κωνσταντινούπολης για την τήρηση του νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ορκίστηκε βουλευτής ο Πλεύρης

Βουλευτής ορκίστηκε πριν από λίγο ο Θάνος Πλεύρης. Ο κ. Πλεύρης πήρε τη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του, ως επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το χρονόμετρο της Ρένας Δούρου προκειμένου να ξεκινήσει διορισμούς και ρουσφέτια

Ενα πραγματικό χρονόμετρο έχει βάλει στην ιστοσελίδα της παράταξής της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να στείλει το δικό της μήνυμα στην κυβέρνηση.

BINTEO-Τρόμος σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης! Με σπασμένο μπουκάλι απειλούσε να τραυματίσει κόσμο!

Ένα δύσκολο περιστατικό κλήθηκε να διαχειριστεί τα ξημερώματα η άμεση δράση στη Θεσσαλονίκη. Ένας Γεωργιανός απειλούσε ότι θα τραυματίσει με σπασμένο μπουκάλι, τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη μπουγατσατζίδικου, στη συμβολή των οδών Αλ. Σβώλου και Δ. Γούναρη.

Τηλεδιάσκεψη με την Τρόικα: Τέσσερα «όχι» από του Βρούτση

Η ατζέντα δεν περιλάμβανε τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει για το 2015

Τη γραμμή άμυνας της ελληνικής κυβέρνησης, που περιλαμβάνει τέσσερα  «όχι» (ομαδικές απολύσεις, lock out, αλλαγή στον τρόπο απόφασης για την κήρυξη απεργιών και προστασία συνδικαλιστών) αποσαφήνισαν τα στελέχη του υπουργείου Εργασίας στα κλιμάκια της Τρόικας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι.

Τι θα ισχύσει για τους μαλ@κες συνεπείς δανειολήπτες-Συναγερμός μετά τις ανακοινώσεις Δένδια για τα στεγαστικά

- Οι τράπεζες φοβούνται μία νέα γενιά κόκκινων στεγαστικών δανείων και από συνεπείς δανειολήπτες
- Ο Νίκος Δένδιας υπαινίχθηκε ότι ρύθμιση θα υπάρξει και για όσους πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους
- Πολλοί είναι εκείνοι οι τραπεζίτες που μιλούν για σφάλμα της κυβέρνησης, μία τέτοια ανακοίνωση
- Πάντως, ο κ. Δένδιας μίλησε για ρύθμιση με κούρεμα έως και 30% του στεγαστικού δανείου ανάλογα με τη μείωση της αξίας του ακινήτου

Υπό διάλυση το Δελτίο του MEGA: Στραβελάκης κάνει ότι πει ο Μπόμπολας και Σαράφογλου ασχολείται με το τι θα φορέσει..

Oλοκληρωτικός πόλεμος για το Δελτίο του ΜΕGA
Οσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο παραδέχονται ότι για πρώτη φορά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα


Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η εβδομάδα αυτή σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι.

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΚΙΑ!! Έδεσαν και έγδυσαν συμμαθητή τους σε σχολική εκδρομή

Απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας στην Πάτρα
 
Ακόμη ένα περιστατικό σχολικής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα και μάλιστα σε δημοτικό σχολείο. Πιο συγκεκριμένα, δύο μικροί μαθητές, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», έδεσαν ένα παιδί από τα χέρια, το έγδυσαν από τη μέση και κάτω και τον περιέφεραν, επιδεικνύοντάς τον στα άλλα παιδιά.

«Βόμβα» οι μετεγγραφές για το ΕΚΠΑ: «Η Ιατρική Σχολή έβαλε 168 φοιτητές και τώρα έχει 421» λέει ο Φορτσάκης

Για την επεισοδιακή συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη «νίκη του αυτονόητου», αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από εδώ και πέρα το ΕΚΠΑ μίλησε τη Δευτέρα στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99.,5 o πρύτανης του ιδρύματος Θεόδωρος Φορτσάκης.

Παραμένει πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ ο Πέτρος Μάης

Την επιθυμία να συνεχίσει να εκπέμπει το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, ομαλά, εξέφραζαν αργά τη Δευτέρα το βράδυ κύκλοι του ραδιομεγάρου με αφορμή την αντίδραση μερίδας παραγωγών να μην υπογράψουν τις νέες συμβάσεις με μειωμένες όμως απολαβές που πρότεινε η εταιρεία.

ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ

Αμεση σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για ορισμό ημερομηνίας εκλογών και παράλληλα διερεύνηση προθέσεων για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας με συναίνεση από τη νέα βουλή ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζευγάρι κάνει σεξ καταμεσής του δρόμου -Η απίστευτη απάντησή τους σε αστυνομικό που τους ζητά να σταματήσουν

Τυφλωμένοι από το πάθος αλλά και από το... αλκοόλ, ένα ζευγάρι Κινέζων έκανε σεξ σε ένα παγκάκι σε πολυσύχναστο, κεντρικό σημείο κάποιας επαρχιακής πόλης, τραβώντας τα βλέμματα περαστικών αλλά και... αστυνομικών.

Σαμαράς: Διανύσαμε παρά πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

Διανύσαμε παρά πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επαναλαμβάνοντας ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! Μπουτάρης σε Ματθαιόπουλο: Είσαι ψεύτης με περικεφαλαία!

Τεταμένο κλίμα στη συνεδρίαση του κεντρικού Δήμου για τα 70 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης από τους ναζί  - Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να χτίσει μουσουλμανικό τέμενος στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μπουτάρης απαντώντας τόνισε: «Να ανακαλέσει ο Ματθαιόπουλος το ψέμα που είπε. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να γίνει τζαμί»

ΒΙΝΤΕΟ-Το “χρυσάφι” των εφοριακών και των πολεοδόμων

Άρση του τραπεζικού απορρήτου θα γίνει σύντομα για τους 5.260 δημοσίους υπαλλήλους που έστειλαν εμβάσματα ύψους 1,5 δισ. ευρώ στο εξωτερικό. Στο στόχαστρο για παράνομο πλουτισμό μπαίνουν και άλλοι υπάλληλοι με λογαριασμούς εκατομμυρίων που δεν δικαιολογούνται από τις αποδοχές τους.

Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο Μ. Αλέξανδρος δεν είναι στην Αμφίπολη αλλά στη Βεργίνα

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Εικασίες, Βεργίνα- Αμφίπολη», η διακεκριμένη βυζαντινολόγος ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ ασχολείται με τα μνημεία τόσο στη Βεργίνα όσο και στην Αμφίπολη, καθώς και με τα σενάρια που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Χωρίς προηγούμενο η επιβατική κίνηση στο Ελ. Βενιζέλος

Το μήνα που μας πέρασε 312.44 περισσότεροι επιβάτες χρησιμοποίησαν το αεροδρόμιο των Αθηνών κάτι που σημαίνει ετήσια αύξηση στο 27,9%

Πρωτοφανής αύξηση παρουσίασε η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος το περασμένο μήνα.

Οι ροζ ιστορίες πρώην υπουργού, ο παρεμβαλλόμενος δημοσιογράφος, η επιστροφή στη γυναίκα του και στο… ΠΑΣΟΚ!

Αρχές του καλοκαιριού το πανελλήνιο… συγκλονιζόταν από την ερωτική ιστορία του πρώην υπουργού που εγκατέλειπε την οικογενειακή του εστία για τα μάτια όμορφης δεσποινίδος, η οποία για ένα μικρό χρονικό διάστημα είχε διατελέσει ιδιαιτέρα γραμματεύς του (δις) αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Ευαγγέλου Βενιζέλου.

Το ντοκουμέντο του Ομήρου για τους 29 ισχυρούς του αρχαίου ελληνικού κόσμου

Ο “νηών κατάλογος” (ο κατάλογος των πλοίων) είναι από τα πιο πολυσυζητημένα εδάφια της Ιλιάδας. Είναι κατά τον Όμηρο ο κατάλογος των πλοίων και των στρατευμάτων ανά ελληνική πόλη, που παίρνουν μέρος στον τρωικό πόλεμο (γύρω στο 1250 π.Χ.), με ιδιαίτερη αναφορά στα ονόματα των αρχηγών των στρατευμάτων ανά πόλη.

Βίντεο: Πορνοστάρ κάνουν καμάκι στον δρόμο σε άντρες της Νέας Υόρκης

Τον Αύγουστο του 2014 ο Rob Bliss αποφάσισε να διερευνήσει το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης σε δημόσιους χώρους μετά από επίθεση που είχε δεχθεί η σύντροφος του.

Αχίλλειο -Το παραμυθένιο παλάτι της θλιμμένης αυτοκράτειρας Σίσυ, στο πιο όμορφο σημείο της Κέρκυρας [εικόνες]

Το Αχίλλειο είναι μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κέρκυρας.

Σχεδιάστηκε από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Ραφαέλε Καρίττο και Αντόνιο Λάνντι και χτίστηκε το 1890 με δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία ήθελε μια έπαυλη για να μένει στην Κέρκυρα θεωρώντας ότι το κλίμα θα την βοηθούσε στην ασθενική της υγεία.

Με τη (μαιμού;) louis vuitton πήγε η Ραχήλ στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ;

Η προσωρινώς (και στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) πολιτικά άστεγη βουλευτής Ραχήλ Μακρή, έδωσε το Σάββατο «το παρών» στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, το οποίο, ως γνωστόν, ελέγχεται από το ΚΚΕ.

ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ! Παπούλιας προς Τσίπρα: Απαιτείται ένα μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης

«Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία ότι η Δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην παρανομία το sexting: Απαγορεύεται στην Αυστραλία η αποστολή ερωτικών μηνυμάτων και φωτογραφιών με κινητό

Tο sexting, η μόδα της αποστολής προκλητικών φωτογραφιών και ερωτικών μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων, κρίθηκε παράνομο στην πολιτεία της Βικτώριας. Η απαγόρευση ισχύει όχι μόνο για τους ανήλικους, αλλά και για τους ενήλικες.

Εκλάπη η κεντρική πύλη του Νταχάου

Η αστυνομία ερευνά σήμερα την κλοπή της ιστορικής κεντρικής πύλης του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Νταχάου που φέρει το σύνθημα των Ναζί "Arbeit macht frei" (η εργασία απελευθερώνει).

Κι όμως ο ΓΑΠ (εάν κάνει κόμμα) περνά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!

Είναι βέβαιο πως από το πρωί, η πίεση του Βενιζέλου θα έχει χτυπήσει κόκκινο!

Αφού δεν είναι και λίγο πράγμα, δημοσκόπηση (αυτή της RASS) να εμφανίζει πως στην περίπτωση που ο Παπανδρέου επιχειρήσει κάνει κόμμα, αυτό να ξεπερνά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!

Η ξανθιά καλλονή που τρέλανε τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης [εικόνες]

Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, προκαλώντας πανικό στον ανδρικό πληθυσμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλαμάτα-Προπονητής επιτέθηκε στον γνωστό γραφικό δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Απίστευτο χάος επικράτησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Πανελευσινιακό στην Γ' εθνική, με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά να επιτίθεται σε δημοσιογράφο που τον ειρωνευόταν.

Ντέιβιντ Χιλ: Αν πάμε στα διεθνή δικαστήρια, έχουμε 75% πιθανότητα να πάρουμε πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, επίμονα και μεθοδικά, να σημειώνει πως στην περίπτωση των Γλυπτών του Παρθενώνα επιδιώκουμε νομική λύση και όχι δικαστική, ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την Επιστροφή των Γλυπτών Ντέιβιντ Χιλ μοιάζει να επιμένει στη δικαστική λύση, λέγοντας μάλιστα πως αν προσφύγει η Ελλάδα στα δικαστήρια, έχει 75% πιθανότητα να πάρει πίσω τα Γλυπτά.

Corriere della Sera: Αγαπητή Μέρκελ, πήγαινε στην Ελλάδα για να θαυμάσεις την τέχνη και την ομορφιά

Να κάνει έναν διαφορετικό περίπατο στους δρόμους της Αθήνας προτρέπει η ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ κατά την επόμενη επίσκεψή της στην Ελλάδα, προκειμένου να θαυμάσει μερικά από μεγαλύτερα έργα τέχνης στον κόσμο που φυλάσσονται στα ελληνικά μουσεία, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά.

Βρετανός τραπεζίτης, απόφοιτος του Κέμπριτζ, αποκεφάλιζε ιερόδουλες [εικόνες]

Με δέος παρακολουθεί η κοινή γνώμη του Χονγκ Κονγκ, όπου η εγκληματικότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, την υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο Βρετανό, στέλεχος σε επενδυτική τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, ο οποίος κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία.

Γιατί ο Δένδιας ζήτησε ένα ποτήρι νερό απο τον Σαμαρά για να συνέλθει

Συνομιλία με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, λίγη ώρα μετά την κατάθεση της τροπολογίας για τα «κόκκινα» δάνεια στη Βουλή.

235.000.000$ φυγάδευσε στο εξωτερικό γνωστή οικογένεια , μέσω συνεργάτη με πλαστή ταυτότητα και ψεύτικο ΑΦΜ!

Γνωστή οικογένεια που διαπλέκεται με το πολιτικό σύστημα και ασχολείται με τα πετρέλαια από τη δεκαετία του 1950, έβγαλε παράνομα στο εξωτερικό 235.000.000 δολάρια(!) την επίμαχη περίοδο που παίζονταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας.

Παραμονή της νέας δίκης του “ξαναχτυπά” με νέα επιστολή

Την παραμονή της νέας δίκης του, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τα περίπου 260.000 ευρώ που διακινήθηκαν μέσω του κοινού τραπεζικού λογαριασμού που διατηρούσε με τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ξαναχτύπησε με νέα επιστολή από τις φυλακές Διαβατών.

Νεκραναστήθηκε η Διαμαντοπούλου και ζητά να φύγει ο Βενιζέλος από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Θέμα απομάκρυνσης του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έθεσε ανοικτά η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας για τα τεκταινόμενα στον πολιτικό της χώρο μετά από μακρά αποχή, μίλησε για το θέμα στο ραδιόφωνο του Βήματος, επισημαίνοντας:

Κουμουτσάκος: Ποιά βάση συναίνεσης υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κρατάει απέναντι στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο Γραμματέας Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η τρόικα και 3 απ'τις 4 τράπεζες δεν έχουν συμφωνήσει αλλά ο Δένδιας ανακοίνωσε ρύθμιση για κόκκινα δάνεια... σε "προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας"

ΤΡΑΓΙΚΟΣ! Στο ποδόσφαιρο θα τον λέγανε "παλτό που πέρασε και δεν ακούμπησε"!

Τη νομοθετική ρύθμιση για τη διευθέτηση χρεών των «κόκκινων δανείων», παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις για τα στεγαστικά δάνεια, αφού πρότεινε να πληρωθεί κανονικά το 70% του ποσού και το υπόλοιπο 30% σε 10-15 χρόνια. Το τραγικό βέβαια της υπόθεσης είναι οτι ο Δένδιας είπε πως το νομοσχέδιο δεν είναι έτοιμο αλλά βρίσκεται σε "προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας" με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την αποτελεσματικότητα του εν λόγω υπουργού...

Ντοκουμέντο: Ο «NAZI» Όθωνας ήταν ο πρώτος που διεκδίκησε τα Γλυπτά του Παρθενώνα και όχι το πορνίδιο η Μελίνα

[Αλλά δεν το φωνάζουν οι πατριώτες του κ@λου γιατί τους χαλάει τη σούπα: Τη σούπα που έχει καλλιεργηθεί εδώ και 200 χρόνια και λέει ότι οι "ναζί" μας κυνηγάνε, οι "ναζί" μας κλέβουν ακόμα και σήμερα μέχρι και ότι οι "ναζί" μας έδιωξαν από τη Μικρά Ασία! Όλα αυτά για να μένει στο απυρόβλητο ότι τα τοκογλυφικά δάνεια των προηγούμενων 200 χρόνων μας τα έδιναν οι Άγγλοι, την Κύπρο την πρόδωσαν οι Άγγλοι από τη Μικρά Ασία μας έδιωξαν οι Άγγλοι... οι Άγγλοι για τους οποίους πολεμήσαμε και δεινοπαθήσαμε σε τρείς πολέμους τρέχοντας μέχρι την Κριμαία που δεν μας αφορούσε... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...]

Akropolis von Athen - Koenigreich Griechenland: Με αυτές τις αναγραφές, ο φαιοπράσινος φάκελομε 233 έγγραφα από το 1834 ως το 1842 περιέχει όλες τις οργανωμένες, έντονες, συστηματικές ενέργειες που έκανε η Ελλάδα του Οθωνα για να πάρει πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Το ντοκουμέντο για την «Ακρόπολη των Αθηνών» από το «Βασίλειο της Ελλάδος» συμπεριλαμβάνεται στη μεγάλη έκθεση με τίτλο «Γενικά Αρχεία του Κράτους: 100 χρόνια λειτουργίας, 500 χρόνια ιστορίας».

Καραμανλής σε Σαμαρά: "Δεν θέλω Σημιτικό υποψήφιο για Πρόεδρο Δημοκρατίας"

Όλο το "μενού" και το παρασκήνιο από το γεύμα των δύο ανδρών στο Χίλτον

Η διαφαινόμενη αδυναμία συγκέντρωσης των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε πρόωρες εκλογές, αποτέλεσε την αφορμή της αιφνίδιας δημόσιας συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή σε εστιατόριο του «Χίλτον», την Τετάρτη το μεσημέρι.

Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 5,3% στον ΣΥΡΙΖΑ - Δυσπιστία για τον Τσίπρα

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 5,3% και έχει συντριπτική παράσταση νίκης, ο κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κοινωνική δυσπιστία, αφού το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός δημιουργεί φόβο σε περισσότερους από 4 στους 10 πολίτες.

Σ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; "Ο Σκρέκας, οι κάλτσες, τα αναψυκτικά και η Ανάπτυξη"

[Κανονικά σε τέτοιες καταγγελίες όπως του λαμόγιου του Φελέκη που αφού έφαγε ότι μπορούσε από το ΠΑΣΟΚ και τα ζώα της ΝΔ τώρα τα βαράει μπας και φάει ακόμα κάτι όσο σαλιαρίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι θιγόμενοι θα έπρεπε να απαντάνε. Βέβαια αντί ο Σκρέκας να βγει και να πει "ρε μεγάλε ήμουν Διευθύνων Σύμβουλος όταν βγήκα βουλευτής το 2012 και το έγραψα στο βιογραφικό μου στη σελίδα της Βουλής αλλά μετά παραιτήθηκα και γιαυτό τον ισολογισμό του 2013 τον υπογράφει ο διάδοχός μου", θα προτιμήσει την αποτελεσματική τακτική των υπολοίπων "άστους να γράφουν ότι θέλουν... σε 2-3 μέρες θα ξεχαστεί"... θυμίστε μου λίγο γιατί κράζαμε τον Ντινόπουλο την προηγούμενη βδομάδα; Να μωρέ το ξέχασα...]

Αντιγράφω από το http://www.matrix24.gr/2014/11/o-skrekas-kaltses-ke-ta-anapsiktika/

Σε διαδικασία ανανέωσης παραμένει η ιστοσελίδα του νέου υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, στην οποία επιχείρησαν να εισέλθουν από την Παρασκευή εκατοντάδες πολίτες -όχι μόνο δημοσιογράφοι-προκειμένου να ενημερωθούν για το βιογραφικό του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψεκασμένος μοναχός του παλαιοημερολογίτη Καμμένου: ''Γίνομαι ήρωας γιατί είναι παράνομοι''

Μεγάλε με εντολή της Μέρκελ μπήκες στη στενή! Πές το να λιώσουμε στο γέλιο! Οι γραφικές φιγούρες που περιστοιχίζουν τον "μοναχό" (που έμενε Θεσσαλονίκη) είναι όλα τα λεφτά όπως και το σχόλιο ότι προετοιμάζεται "παγκόσμια κυβέρνηση"

Ο μοναχός της Μονής Εσφιγμένου που προσήχθη μετά από αστυνομική επιχείρηση λύνει τη σιωπή του...
Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του αντιπροσωπείου της ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Νακάσης: Κακό ανασκαφικό παράδειγμα η Αμφίπολη

Για κακό ανασκαφικό παράδειγμα στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης έκανε λόγο ο Επ. δ/ντης αναστήλωσης αρχαίων μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, Αθ. Νακάσης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δεσποτικό: Το άγνωστο νησί με τις ωραιότερες παραλίες ίσως και του πλανήτη γίνεται ανοιχτό μουσείο -Νερά αχανούς βάθους, σεληνιακό τοπίο και αρχαία [εικόνες]

Η μεγάλη... αντιστάρ των Κυκλάδων είναι η Αντίπαρος. Το εκπληκτικό αυτό νησί δεν αποτελεί, όμως, τη μόνη έκπληξη στη συγκεκριμένη περιοχή του Αιγαίου. Μια δρασκελιά από την Αντίπαρο, βρίσκεται το Δεσποτικό ένα ακατοίκητο νησάκι στο οποίο βρίσκονται ίσως οι ωραιότερες παραλίες του κόσμου. 

Δυνατότητα διορθώσεων στο Ε9 χωρίς επιβολή προστίμου: Ποια η διαδικασία

Τη δυνατότητα να διορθώσουν ή να υποβάλουν Ε9 ακόμα και με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση χωρίς πρόστιμα δίνει η ΓΓ Δημοσίων Εσόδων στους φορολογούμ
ενους.

ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ; Η συζύγος του νέου ΥΠΑΝ Κώστα Σκρέκα -«Αγαπημένε μου...»

Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει ποτέ! Πες του κατ'ιδίαν κυρία μου! Εμείς τι φταίμε να τα διαβάζουμε; 

Με μια ανάρτηση... αγάπης στο Facebook, η σύζυγος του νέου υπουργού Ανάπτυξης εκφράζει τη βεβαιότητά της για την επιτυχία στο έργο του αγαπημένου της.

Αμφίπολη: “Ακτινογραφία” στον τάφο! - Τι ψάχνουν και που οι αρχαιολόγοι – Υπάρχει και συνέχεια στο Μνημείο;

- Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αναλαμβάνει νέα γεωλογική μελέτη για να δουν που θα σκάψουν από δω και πέρα
- Η ανασκαφή στον τρίτο θάλαμο θα συνεχιστεί σήμερα με τους αρχαιολόγους να κρατούν την ανάσα τους για τη συνέχεια του τάφου
- Η Αμφίπολη έχει πολλά να δώσει ακόμη, ο λόφος Καστά κρύβει πολλά άλλα στοιχεία, λένε οι επιστήμονες

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ-Milliyet: "Αυτά ζητούν οι Ελληνοκύπριοι" (pic)

Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει χάρτη, που όπως ισχυρίζεται, κατατέθηκε από την ε/κ πλευρά.

Στο πρωτοσέλιδο της στα "Διεθνή", η τουρκική εφημερίδα Milliyet παρουσιάζει ένα χάρτη της Κύπρου, που όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κατατέθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά στις συνομιλίες. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως "οι Ελληνοκύπριοι ζητούν να τους επιστραφεί το 75% του κυπριακού εδάφους".