04 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Σφάζονται Ουκρανοί και Ρώσοι για το μπούστο 28χρονης

Το όνομά της είναι Μαρία Ζάρινγκ, είναι 28 ετών και γεννημένη στην Κριμαία. Τα πλούσια κάλλη της γίνονται ακόμη ένα πεδίο... διαμάχης για τη Ρωσία και την Ουκρανία! 

Ο πόλεμος της προπαγάνδας ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο απέκτησε ακόμη ένα επεισόδιο. Και τι επεισόδιο! «Φωτιά»!

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Άδωνις βρήκε τη λύση για τις καταλήψεις

Η απάντηση στις μαθητικές  καταλήψεις που είναι σε εξέλιξη σε πολλά μέρη της χώρας είναι απλή σύμφωνα με τον  κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Τι πρότεινε;

ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο: Η τουρκική κορβέτα ανάμεσα σε Ίο και Σαντορίνη... ακόμα να τη βυθίσει ο Δένδιας με το ξίφος;

Ακολουθείται από φρεγάτα του Πολεμικού μας Ναυτικού - Τη φωτογράφησε Ελληνας κυβερνήτης της πολιτικής αεροπορίας 

Η τουρκική κορβέτα «Büyükada», που έκανε βόλτες επί 13 ολόκληρες ώρες δίπλα στα νησιά μας, εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας και παραμένει εντός, εκτός και... επί τα αυτά της ελληνικής χωρικής θάλασσας επί πολλές ώρες.

Επικός Μισελοζιαννάτσης! «Φοβάστε τον ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει δέσιμο με το παλιο ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να ξεπεραστεί;»

Δεν σταματάει ούτε λεπτό ο Κρητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Μιχελογιαννάκης να οργώνει ολόκληρη την Κρήτη για να αφουγκραστεί την άποψη των απλών πολιτών, να την καταγράψει και να την μεταφέρει στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.

Πόσα φαντάζεστε ότι κόστισε το "παλάτι" του Ερντογάν

Με επιφάνεια 200.000 τετραγωνικών μέτρων, το παλάτι  του Eρντογάν οικοδομήθηκε στα περίχωρα της πρωτεύουσας, σε μια περιοχή την οποία είχε αγοράσει ο πρώτος πρόεδρος και ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ο Μουσταφά Κεμάλ, προκειμένου να φτιάξει ένα «πρότυπο αγρόκτημα».

Πρόθυμη να πουλήσει πλατφόρμα στους Τούρκους η Ρουμανία

Θετικά βλέπει η Ρουμανία την πώληση στην Τουρκία πλατφόρμας για την εξόρυξη πετρελαίου στην Ανατολική Μεσόγειο ανοιχτά της Κύπρου, σύμφωνα την τουρκική εφημερίδα «Βατάν», η οποία αναφέρει ότι θα στοιχίσει 1,5 δισ. ευρώ.

On-line πλέον η δήλωση ακατάσχετου λογαριασμού στο Taxisnet

Σχεδόν …αυτόματη, γίνεται πλέον η ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης ακατάσχετου λογαριασμού στο Taxisnet. Από χθες πλέον οι τράπεζες ενημερώνονται την επομένη ημέρα από το Taxisnet για τον προστατευόμενο από κατασχέσεις λογαριασμό του πελάτου τους, ο οποίος δεν απαιτείται να προσκομίζει στην τράπεζά τους και εκτύπωση αποδεικτικού γνωστοποίησης μοναδικού ακατάσχετου λογαριασμού, προκειμένου να αποφύγει τις κατασχέσεις για χρέη στο δημόσιο.

Θεσσαλονίκη: Τουριστικό λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός

Για έκρηξη - μυστήριο κάνουν λόγο πληροφορίες, ενώ το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο - Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος από την πυροσβεστική - Σε εξέλιξη οι ερευνές για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους

Αμφίπολη: Τρία κορυφαία Πανεπιστήμια διεκδικούν την «αξονική» του τάφου

Και ενώ οι ανασκαφικές εργασίες στον τάφο της Αμφίπολης οδεύουν προς το τέλος τους, η ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη έχει ήδη καταλήξει στο ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή της: Η αξονική τομογραφία του τύμβου Καστά, με σκοπό να διαπιστωθεί αν κάτω από τον τεχνητό αυτό λόφο κρύβονται και άλλοι τάφοι.

ΤΥΠΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ! Παρουσιαστής του CNBC ξεφτιλίστηκε στον αέρα – Δεν ήξερε ότι η βόρεια Ιρλανδία ανήκει στη Βρετανία [βίντεο]

Συμβαίνουν και στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, όπως το αμερικανικό CNBC. Ο παρουσιαστής του καναλιού, Joe Kernen θα θυμάται για καιρό το πάθημά του. Την ώρα που βρίσκονταν στον αέρα και έπαιρνε συνέντευξη από τον Martin Shanahan, επικεφαλής του Γραφείου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων της Ιρλανδίας, o δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν στην Ιρλανδία έχουν ακόμη για νόμισμα την λίρα.

Δίνει ρέστα ο τρελός που έβρισε ο Κουρμπανάς [βίντεο]

Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Καλαμάτα – Πανελευσινιακός και την επίθεση του προπονητή των γηπεδούχων Νίκου Κουρμπανά στον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο, ο τελευταίος βγήκε στην... αντεπίθεση.

Η απόφαση του ΙΚΑ για το γιαούρτωμα στο Βόλο - "Ξηλώνουν" και επισήμως τον διευθυντή και τον υπάλληλο

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό, το οποίο έγινε στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Βόλο στις 13.10.2014.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που κανείς δεν ξέρει για την Nike

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την δημιουργία της Nike, το businessinsider παρουσιάζει κάποια ιστορικά στοιχεία για την εταιρεία που είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό αλλά πολύ σημαντικά για την πλέον διασημότερη εταιρεία στο χώρο των αθλητικών ειδών.

230 κιλά κοκαΐνης αξίας 8 εκατ. ευρώ σε σπίτι στην Βούλα

Κοκαΐνη 230 κιλών, αξίας 8 εκατ. ευρώ, βρέθηκε σε σπίτι στην Βούλα. Το ναρκωτικό είχε έλθει στην Ελλάδα...

Προκήρυξη για το ξύλο που έφαγε ο φιλοαναρχικός Ραχιώτης... από αναρχικούς: "Ο δήθεν φιλοαναρχικός και γυμνοσάλιαγγας"

Προκήρυξη για την επίθεση δικηγόρου στα Εξάρχεια: "Ο δήθεν φιλοαναρχικός και γυμνοσάλιαγγας"
Προκήρυξη για την επίθεση στον δικηγόρο Γ. Ραχιώτη στα Εξάρχεια, στις 8 Οκτωβρίου 2014, αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στη φυλακή οι ιδρυτές του Pirate Bay

Ενώπιον της δικαιοσύνης προσέρχονται, ο ένας μετά τον άλλον, οι ιδρυτές του διάσημου ιστότοπου Pirate Bay, τον δημοφιλέστερο επί σειρά ετών προορισμό για όσους ήθελαν να κατεβάσουν ταινίες ή μουσική χωρίς αντίτιμο.

Ψυχάρης: Έλεγχο «πόθεν έσχες» για το διαιτητή Σπάθα

Να ελεγχθεί το «πόθεν έσχες» του διαιτητή Ηλία Σπάθα ζήτησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητά το θέμα της οπαδικής βίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης.

Noble Energy: Δεν έχουμε βρει αρκετό φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ για να κάνουμε σταθμό

Η δημιουργία στην Κύπρο χερσαίου τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου είναι μια δαπανηρή επιλογή, που απαιτεί την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Noble Energy στην Κύπρο, Τζον Τόμιτς.

Χειρουργείται ο αρχιτέκτονας - Ήθελαν να τον σκοτώσουν χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι με ένα σφυρί - Βρέθηκε σε λίμνη αίματος στα Εξάρχεια

- Η επίθεση έγινε το μεσημέρι στις 14.50 στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια
- Θύμα γνωστός αρχιτέκτονας ηλικίας 66 ετών, έξω από το τεχνικό του γραφείο
- Περαστικοί τον βρήκαν αιμόφυρτο στo πεζοδρόμιο και εκείνος μιλούσε, λέγοντας "δεν θυμάμαι τίποτα"
- Δίπλα στον αιμόφυρτο αρχιτέκτονα βρέθηκε και το σφυρί, ενώ το πορτοφόλι του βρέθηκε πάνω του

ΦΩΤΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ... ΣΥΡΙΖΑ! Ashura: Σιίτες αυτομαστιγώθηκαν στον Πειραιά στο όνομα του Αλλάχ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκατοντάδες σιίτες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά και γιόρτασαν με αίμα την Ασούρα, την ιερή για εκείνους ημέρα κατά την οποία κορυφώνεται το πένθους για το μαρτύριο του ιμάμη Χουσεΐν, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ.

Μουσουλμάνοι σκότωσαν και έκαψαν ζευγάρι χριστιανών στο Πακιστάν

Ενα εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι χριστιανών που είχε κατηγορηθεί για «βλασφημία» και κατόπιν έκαψε τα πτώματα στο καμίνι των τούβλων όπου εργάζονταν.

ΝΕΡΙΤ: Μπέρδεψαν το Ταζ Μαχάλ με την Αγία Σοφία!

Δείτε το βίντεο της δημόσιας τηλεόρασης με το μεγάλο λάθος...

Τρούλος στο ένα, τρούλος και στο άλλο. Σιγά... Έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ και "βάφτισε" το Ταζ Μαχάλ, Αγία Σοφία.

Καταλήψεις: Εισαγγελική παρέμβαση για να εξασφαλιστεί η λειτουργία των σχολείων-Αυτή η ανάρτηση στο Facebook πυροδότησε τις καταλήψεις

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη - «Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που πραγματοποιούνται καταστροφές στα σχολεία, πρέπει να παραπέμπονται στο αυτόφωρο οι εξωσχολικοί ενήλικες δράστες, ενώ σε περιπτώσεις «εξεζητημένης εγκληματικής» συμπεριφοράς από ανήλικους μαθητές να ερευνάται εάν υπάρχει παραμέληση εποπτείας από τους γονείς τους, έτσι ώστε να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη»

Μετεωρολόγοι: «Ράδιο αρβύλα» ότι ο φετινός θα είναι ο πιο άγριος χειμώνας

«Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας δεκαετίας» - «Ετοιμαστείτε για τον πιο άγριο χειμώνα των τελευταίων 100 ετών» - «Πολικές θερμοκρασίες - Προετοιμαστείτε για τον πιο ''σκληρό''' χειμώνα».

Αυτοί οι τίτλοι αποτελούν μόνο ένα δείγμα από δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το ίντερνετ, σκορπίζοντας τον... τρόμο σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες που εν καιρώ κρίσης, το τελευταίο πράγμα που θέλουν να ακούσουν (έντονη ανησυχία για πετρέλαιο, ξύλα στο τζάκι, ρούχα, σόμπες) είναι ότι θα «πέσει» χειμώνας βαρύς.

Ποια ήταν η διακύμανση του ΑΕΠ στην Αρχαία Ελλάδα;

Μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στον καπιταλισμό από την Αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή προτείνει μέσα από ένα δίτομο βιβλίο - έρευνα των ιστορικών Larry Neal και Jeffrey Williamson, με τίτλο «The Cambridge History of Capitalism», ο Economist.

Υπάρχει μια... μούτζα στο διαφημιστικό των Jumbo στο Λονδίνο;

To διαφημιστικό σποτ παίζει παντού το τελευταίο διάστημα: Ενας τροβαδούρος με αισθητική 80s που βαδίζει μελαγχολικά σε τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες παρερμηνεύοντας το τραγούδι «Ποτέ δεν σε ξεχνώ», την επιτυχία του Γιάννη Πάριου.

Όταν οι κομμένες κεφαλές και η δημόσια επίδειξή τους αποτελούσαν ελληνικό έθιμο

Η φρικώδης πρακτική των αποκεφαλισμών στην Ελλάδα και η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαμαρτυρία του Αμερικανού πρέσβη.

Όταν έκοψαν το κεφάλι του Αλή Πασά, πρώτα το καθάρισαν από τα αίματα και ύστερα το τοποθέτησαν μέσα σε ένα ασημένιο δίσκο.

Ο τρίτος «σωματοφύλακας» του Αλέξη Τσίπρα είναι… η κυρία με την τσάντα των 3.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η «σκιά» του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Χαλιδιά, για μία ακόμη φορά τον συνόδευσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Προεδρικό Μέγαρο. Η κυρία που έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκε με τσάντα HERMES, αξίας 3.000 ευρώ, στην Κεφαλλονιά για να συμπαρασταθεί στους σεισμόπληκτους καιέχει εξελιχθεί σε «σιδηρά κυρία» της πλατείας Κουμουνδούρου είναι πάντα...

Τζήμερος: Δεν θα αλλάξουν νοοτροπία λαμόγια και αργόμισθοι

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θάνος Τζήμερος, σχολίασε την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, αλλά και τους… μύθους που τις συνοδεύουν.

Tornado “εξαυλώνει” τζιχαντιστές σε κλάσματα δευτερολέπτου! - (VIDEO)

Ένα βίντεο της RAF δείχνει πως οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις βάλλουν με πύραυλο Brimstone ένα όχημα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και το εξολοθρεύουν σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Καμμένο χαρτί πλέον ο Δένδιας… μας τέλειωσε νωρίς

Εδώ και αρκετό καιρό, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αναπτυσσόταν ένας…. ψίθυρος για τις φιλοδοξίες του Νίκου Δένδια στη μετά τον Αντώνη Σαμαρά εποχή, δηλαδή στη διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροδεξιάς, εφόσον αποχωρήσει ο σημερινός πρόεδρός της και πρωθυπουργός, ανοίγοντας τέτοιο θέμα.

BINTEO-Η επίθεση με μολότοφ σε κατάστημα Πακιστανού στο Ηράκλειο!

Πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης μετά από επίθεση αγνώστων δραστών με μολότοφ εναντίον καταστήματος τροφίμων που διατηρούσε Πακιστανός!

Η απάντηση του δήμου Αμαρουσίου στον ψεύτη Καραμέρο

«Για ψέματα και φθηνό λαϊκισμό» καταγγέλλει η διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο σχετικά με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «στον ενικό» για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας του δήμου Αμαρουσίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αμφίπολη: Νέα τρισδιάστατη περιήγηση στον τύμβο

Νέα 3D περιήγηση, ακόμα πιο εντυπωσιακή, σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι -κυριολεκτικά- μέσα στον τύμβο της Αμφίπολης…

Η Περιστέρη απαντά στον τηλεμαϊντανό: «Κάποιοι δεν είναι αρχαιολόγοι ούτε έχουν πατήσει σε ανασκαφή»-Ντόροθι Κινγκ: Άψογη η Περιστέρη-Τέλειο παράδειγμα η Αμφίπολη

Στον γραφικό τηλεμαϊντανό "επίτιμο" συντηρητή που χθες βγήκε στην ΤιΒι να συμφωνήσει με τον Παπαδημούλη ότι η ανασκαφή προχωράει βιαστικά για επικοινωνιακούς λόγους και σαν σωστός Ελληναράς, να εκφράσει άποψη από το σπίτι του, απαντά η Κατερίνα Περιστέρη

Σχετικά με τις απόψεις, που ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την πορεία του ανασκαφικού έργου στον τύμβο Καστά της Αμφιπόλεως, η υπεύθυνη ανασκαφέας, Κατερίνα Περιστέρη, διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, εκφράζοντας το σύνολο της ανασκαφικής ομάδας, σε γραπτή δήλωσή της, ανέφερε πως «η ανασκαφή εκτελείται με τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο, στον απαραίτητο χρόνο, υπακούοντας απολύτως στις ανάγκες του έργου και των ευρημάτων».

Πάγκαλος: “Τσογλάνια του δρόμου και αληταράδες” η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε πάλι το στόμα του!

“Δεν είδατε τι έπαθε ο πρύτανης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δικαιολογούσαν λίγες μέρες πριν αυτήν την αλητεία που είχε μπει στην Πρυτανεία; Πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στη Νομική ή στη Φιλοσοφική και πόσο είναι το ποσοστό που αντιπροσωπεύετε; Ποιοι είστε;

ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ο Δένδιας διέκοψε την ενημέρωση των αρχηγών για να δώσει συνέντευξη για τις «προτάσεις» του που χθες ήταν «σχέδιο νόμου»

Παραδέχθηκε ο νέος υπουργός Άμυνας ότι οι προτάσεις του για τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δεν έχουν αποφασιστεί, αλλά αποτελούν δικές του απόψεις - Ο κ. Δένδιας διέκοψε την ενημέρωση των αρχηγών γενικών επιτελείων για να δώσει συνέντευξη

GPO: Όλα ανοικτά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ανοικτό είναι το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, σε περίπτωση που υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Μόνο υγιεινός περίπατος για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, όπως καλλιεργεί η Κουμουνδούρου με τα νεόκοπα «παπαγαλάκια» της.

Η αποδόμηση του κωλοτούμπα Τσίπρα από το Reuters

Σε πλήρη αποδόμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που φιλοδοξούσε να καταγραφεί στην παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκακιέρα ως ο «έλληνας Τσε Γκεβάρα», προχωρά το πρακτορείο Reuters.

Στεγαστικά Δάνεια: Ο Δένδιας χαρίζει τα λεφτά των ηλιθίων που πληρώνουν κανονικά

Χρήστος Κώνστας

Ο πολιτικός πρέπει να έχει όραμα. Αυτό δεν είναι κακό. Όταν όμως ξεδιπλώνει τα οράματά του, μία ώρα αφού έχει παραδώσει την υλοποίησή τους σε …κάποιον άλλο, τότε το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Η ιδέα του «balloon payment» στα στεγαστικά δάνεια δεν είναι κακή.

Εκτός από το ΥΠΠΟ, τον ΟΛΘ, τη ΝΕΡΙΤ, την ΥΠΑ και η Βουλή (!) επιχορηγεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το να επιχορηγείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Πολιτισμού είναι απολύτως λογικό. Άντε και από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ως τοπικό γεγονός. Πες κι από τη ΝΕΡΙΤ, αν και η κυβέρνηση τη δημιούργησε, σταμάτησε τη λειτουργία της αμαρτωλής ΕΡΤ, για να βελτιώσει τα οικονομικά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Δυναμική επανεμφάνιση δεκάδων ισραηλινών μαχητικών στο FIR Λευκωσίας - Τουρκικά αεροσκάφη επέστρεψαν με την «ουρά στα σκέλια»

Δυναμική επανεμφάνιση πραγματοποίησε χθες η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία στους αιθέρες της Κύπρου, με συμμετοχή δεκάδων μαχητικών αεροσκάφών στο πλαίσιο άσκησης.

ΕΛΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ@ΕΣ "ΑΙΡΧΕΤΕ Ι ΑΝΑΠΤΙΞΙ ΟΥΓΚ"-Κομισιόν: Ανάπτυξη 0,6% φέτος και 2,9% το 2015 για την Ελλάδα

«Σημείο καμπής» το 2014 έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά πως το πρωτογενές πλεόνασμα θα φτάσει το 3% του ΑΕΠ το 2015 και το 4,5% του ΑΕΠ το 2016 - Βασικός κίνδυνος η αβεβαιότητα αν και διαπιστώνεται ότι «η οικονομία επιτέλους ανακάμπτει»

Το είπε Τούρκος βουλευτής μέσα στη Βουλή: Ο τουρκικός στόλος έχει άδεια για σεισμογραφικές έρευνες στην Κύπρο!

Για «μοίρασμα» του φυσικού αερίου της Κύπρου μίλησε ο Τούρκος βουλευτής Οσμάν Ακίπ Μπακ, και κατηγόρησε την Λευκωσία για... μονομερείς ενέργειες - «Οι πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου δημιουργούν κρίση σε μία ήδη ασταθή περιοχή», απάντησε ο Ευ.Βενιζέλος

Γιούνκερ: Διαφωνεί με τον Κολ για την Ελλάδα και υπερασπίζεται την ένταξή της στην Ευρωζώνη

«Δεν επιτρέψαμε στην Ελλάδα να είναι στον πρώτο γύρο των χωρών που θα υιοθετούσαν το ευρώ διότι δεν ήταν ώριμη για αυτό. Στη συνέχεια, όμως οι Έλληνες κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν

Ορθάνοιχτα σύνορα από τον... ΣΥΡΙΖΑ

Εάλω η χώρα από λαθρομετανάστες με το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

Εναν πολύ… χαλαρότερο τρόπο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης από αυτόν που ακολουθείται σήμερα, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην αύξηση της ροής λαθρομεταναστών από τα σύνορα της χώρας μας, προτείνει το προσχέδιο προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Αξιόπιστη μεταναστευτική πολιτική».

Ο Βαλάντης θα αυτοπροταθεί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκανήσα ανακοίνωσε στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Νατάσσα Βενετοκλή ο τραγουδιστής Βαλάντης, κατά κόσμον Χρυσοβαλάντης Αυγενικός.

Άννα Ασημακοπούλου: "Οι υπεύθυνοι δανειολήπτες πρέπει να ανταμείβονται" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

"Το Δεκέμβριο νόμος η ρύθμιση των κόκκινων δανείων"

"Η ρύθμιση με τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια είναι πλέον στην αρμοδιότητα του νέου υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα", δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1,  η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΕΛΦΙΝΟ»! Οι δύο γκάφες του Νίκου Δένδια σε μια μέρα -Το «ξίφος» και τα «κόκκινα» δάνεια

Τι έγινε κ. Νίκο; Το "ξίφος" το ξαναβάλαμε στη θήκη ή μας το έβαλαν οι Τούρκοι πουθενά αλλού... Οι φλυαρίες και η μπουρδολογία πληρώνονται κ. "Δελφίνε" της πλάκας...

Κατά τη χθεσινή ημέρα ο Νίκος Δένδιας κατόρθωσε να κάνει δύο γκάφες. Η πρώτη ήταν με τα «κόκκινα» δάνεια, αφού η πρότασή του μάλλον είναι ανεφάρμοστη. Η δεύτερη με το «ξίφος», αφού λίγες ώρες αργότερα οι Τούρκοι έβγαλαν κορβέτα στην Τζια!

Ο Ηλίας Ψινάκης δίνει τη χλιδάτη βίλα του για τα γυρίσματα στο «Κάτω Παρτάλι» [εικόνες]

Όπως είναι γνωστό, ο Ηλίας Ψινάκης διαθέτει μία υπερπολυτελέστατη βίλα στον Νέο Βουτζά.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα θα παραχωρήσει τη βίλα του για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς του Mega «Κάτω Παρτάλι».