05 Νοεμβρίου 2014

Σάλος για φωτογραφία Ιταλίδας υπουργού να τρώει παγωτό

Η υπουργός Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει ένα χωνάκι - Σεξιστική επίθεση σκανδαλοθηρικού περιοδικού

Μετά το μπικίνι της Ιταλίδας υπουργού Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, Μαρία Έλενα Μπόσκι, που έβαλε φωτιά στο Διαδίκτυο, έπειτα από την τόπλες εμφάνιση της υπουργού Παιδείας Στεφανία, που προκάλεσε σειρά σχολίων, έφτασε η στιγμή της υπουργού Δημόσιας Αυτοδιοίκησης Μαριάννα Μαντία, να φιγουράρει σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Ιταλίας.

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρωσία ο Καραμανλής κατόπιν συνεννόησης με τον Σαμαρά

Επιστράτευση του πρώην πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα

Σε διαρκή ιδιωτική επικοινωνία με το Κρεμλίνο φαίνεται ότι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής έχοντας συνεννοηθεί σχετικώς με τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ενημερώνει για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Τραγικό ατύχημα: Εκσφενδονίστηκαν από το αυτοκίνητο (Video)

Μια πανάκριβη Mercedes του αραβικού κόσμου, ξεφεύγει από τον έλενχο του οδηγού.. και έγινε το κακό..
 
Το συγκεκριμένο Video έχει ανέβει πριν από ένα περίπου χρόνο στο you tube και από τότε το έχουν δει περισσότεροι από 3.751.269 χρήστες..

Ειρωνεία Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού

Η Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αποχώρησή του από την επιτροπή της Βουλής που θα συζητούσε την κυβερνητική ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια».

ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙ¨ΗΣΕΙΣ! Η Κομισιόν «παγώνει» μέχρι το Μάρτιο την πώληση του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη Socar

Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση αποτελεί η απόφαση της Κομισιόν να «παγώσει» μέχρι το Μάρτιο την πώληση του ΔΕΣΦΑ στην κρατική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν Socar.

Οι εταιρείες-κολοσσοί που μπήκαν στη μαύρη λίστα: Κάνουν τα στραβά μάτια στη διαφθορά, αποκρύπτουν έσοδα

Εταιρείες που αποκρύπτουν τα έσοδά τους, δεν κάνουν τίποτα για να αντιμετωπίσουν τη διαφθορά και δεν δημοσιοποιούν βασικά στοιχεία για τη δραστηριότητά τους. Είναι εκείνες που μπήκαν στη «μαύρη λίστα», καθώς η διαφάνεια δεν είναι ο τομέας στον οποίο έχουν καλές... επιδόσεις.

Άγριος καυγάς στα Τρίκαλα όταν μία μητέρα θήλασε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε το πρωί, η προσπάθεια μιας Τρικαλινής μητέρας να θηλάσει το μωρό της.
Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr η νεαρή μητέρα είχε πάει σε εμπορικό κατάστημα της πόλης μαζί με την αδερφή της για να αγοράσει κάτι, όταν το βρέφος πείνασε και η η μητέρα του ελευθέρωσε το στήθος της για θηλασμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός από το σαρδάμ του Αναστασιάδη

Ο Νίκος Αναστασιάδης μπέρδεψε τους υδρογονάθρακες με τους... υδατάνθρακες σε ομιλία του για το φυσικό αέριο, με αποτέλεσμα τα σχόλια σε facebook και twitter να "δίνουν και να παίρνουν".

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!Έρχεται νέα περικοπή στα εφάπαξ 20 - 40%. Αλλαγή στους συντελεστές εξετάζει το υπουργείο Εργασίας

Περικοπές που θα κυμανθούν από 20%, εάν ευοδωθεί το αισιόδοξο σενάριο, έως και 40% στη χειρότερη περίπτωση, αναμένεται να προκύψουν για τα εφάπαξ, οι αιτήσεις των οποίων υποβλήθηκαν από 1η Σεπτεμβρίου 2013 και μετά σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr. Αιτία είναι η εφαρμογή του νέου μαθηματικού τύπου, βάσει του οποίου θα υπολογίζεται στο εξής το εφάπαξ.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Πρόεδρος ΟΛΜΕ για καταλήψεις: Άσκηση για να γίνουν οι μαθητές καλοί πολίτες

«Δεν λύνουμε τα εκπαιδευτικά προβλήματα με αστυνομικούς και εισαγγελείς. Είναι λάθος ακόμη και να διαφωνεί κανείς με τον τρόπο που διαμαρτύρονται τα παιδιά, διότι δημιουργεί εντάσεις και δεν λύνει τα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο υπουργός Παιδείας και η κυβέρνηση είναι να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» για τις καταλήψεις στα σχολεία.

Πόσα πληρώσαμε για τα αεροπορικά εισιτήρια των βουλευτών για ένα μήνα;

Με την βαλίτσα στο χέρι και στην ουρά για το check-in πρέπει να είναι συνέχεια οι Έλληνες βουλευτές, Ευρωβουλευτές και τα στελέχη των κομμάτων, οι αεροπορικές μετακινήσεις των οποίων κόστισαν, (μόνο για τον μήνα Σεπτέμβριο και μόνο για τα εισιτήρια εντός της Ελλάδας) το ποσό των...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της ΝΔ

Συνεχίζονται σε ολόκληρη τη χώρα οι εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και οι κεντρικοί ομιλητές για το επόμενο διάστημα.

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει Ράλι Ακρόπολις και το 2015!

Την τελευταία στιγμή, σώθηκε μια ιστορία 60 ετών και ένας ακόμα εξευτελισμός για τη χώρα μας.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος που είχε κοινοποιήσει απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού βάσει της οποίας το κράτος θα πλήρωνε στο ακέραιο το ληξιπρόθεσμο χρέος της χώρας μας (170.000 ευρώ) που χρωστάει η οργάνωση προς τους διοργανωτές του ERC, φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να σωθεί την τελευταία στιγμή ο Εθνικός μας αγώνας.

Σώσε τα παλιά σου βινύλια, με ξυλόκολλα (VIDEO)

Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί... Είναι απλό και κάνει τα φθαρμένα βινύλια να παίζουν καλύτερα..
 
Αν είσαι από τους παλιούς, και έχεις ακόμα τα δισκάκια σου πρόχειρα, ή εάν είσαι νέος με αγάπη στα παλιά βινύλια, τότε αυτό σε ενδιαφέρει.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ρίχνει δόλωμα κρίσης η Τουρκία με πλατφόρμα για την Κύπρο και ποια είναι η αλήθεια

Κίνηση εντυπωσιασμού με στόχο να “τσιμπήσει” Αθήνα και Λευκωσία από την Τουρκία. Η Άγκυρα έχει διαρρεύσει ότι πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου κινείται από την Αλεξανδρέττα ,προς την Κύπρο.

«Ξεκάθαρο μήνυμα λογικής η νίκη της ΔΑΚΕ»

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, ανέφερε σχετικά με την νίκη της ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.):

Στον πρωθυπουργό η Γιάννα Αγγελοπούλου

Τον Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη η Γιάννα Αγγελοπούλου με αφορμή το πρώτο εντός Ευρώπης συνέδριο του Clinton Global Initiative, που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου του 2015, στην Αθήνα.

Εδώλιο για τον Ι. Διώτη και απαλλαγή για τον Ι. Καπελέρη

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητά από το Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Μανώλης Δράκος, ο οποίος εισηγείται παράλληλα την απαλλαγή του Γιάννη Καπελέρη, συγκατηγορούμενου του κ. Διώτη και προκατόχου του στην υπηρεσία.

Χαρδούβελης στο Reuters: Αναμένουμε μεταβατική περίοδο 6-12 μηνών με «ελαφρύτερη εποπτεία»

Διαπραγματευόμαστε τον τρόπο που θα γίνει αυτό - Μπορεί οι Ευρωπαίοι εταίροι να μην πλέον είναι συνοδηγοί, αλλά ασφαλείς στο πίσω κάθισμα, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών - Η μικροδιαχείριση θα τελειώσει, θα υπάρχουν απλώς μερικά θέματα στα οποία θα επικεντρώνεται η προσοχή - Θα επιθυμούσαμε το ΔΝΤ να συμμετάσχει στην επόμενη μέρα γιατί αυξάνει την εμπιστοσύνη των αγορών, αλλά προτιμούμε το «πάνω χέρι» να έχει η ΕΕ, είπε

Μαξίμου: «Και το Καστελλόριζο μέσα στην ΑΟΖ»

Την επιθυμία και την πεποίθηση ότι η ΑΟΖ της Ελλάδας θα γίνει πραγματικότητα, εξέφρασαν τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ! ΙΣΧΥΡΟΙ! Forbes: Παραμένει ο ισχυρότερος άνθρωπος του κόσμου ο Πούτιν

Ο ηγέτης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, περιλαμβάνεται στον ετήσιο κατάλογο των «πιο ισχυρών προσωπικοτήτων του κόσμου» που συντάσσει το περιοδικό Forbes.

Νέες τσιρίδες από τη Ζωή στη Βουλή -Καταγγελίες για κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Ενταση επικράτησε για ακόμη μια φορά στην Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαισύνης, ενώ, ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε, τελικά, από την αίθουσα.

"Στον τάφο της Αμφίπολης είναι η Ολυμπιάδα", λέει ο αρχαιολόγος Τέρενς Κλαρκ

“Εάν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα μάντευα ότι ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης είναι η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ολυμπιάδα, καθώς υπάρχουν αρκετές ενδείξεις στην κατεύθυνση αυτή”.

Ο αμερικανοτσολιάς σύμβουλος του Τσίπρα σε απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης στα WikiLeaks

Συγκαταλέγεται στα πρόσωπα του στενού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας αναλάβει από τον Ιούλιο την κομβική θέση του διπλωματικού συμβούλου του. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση διπλωμάτη. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην Κουμουνδούρου εισηγήθηκε μια ιδιαίτερα τολμηρή, έως και ριψοκίνδυνη πρωτοβουλία:

ΕΜΕΤΟΣ! Καυτά φιλιά για τον Κώστα Βουτσά με την αγαπημένη του-Full in love ο ηθοποιός

​Full in love είναι ο Κώστας Βουτσάς με την επί πολλά χρόνια νεότερη αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού.

Το ζευγάρι μπορεί να το χωρίζουν πολλά… έτη, αλλά ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα -Μύθοι, θρύλοι και άλλα παράδοξα για το νησάκι

Το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο λόγος φυσικά για το νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων, το οποίο, όμως, δεν έχει μόνο αυτή την πρωτοτυπία. Είναι επίσης το μοναδικό νησί λίμνης στον κόσμο χωρίς όνομα!

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή την Αθήνα ονειρεύονται:

Η αληθινή ιστορία πίσω από το V for Vendetta

Ήταν 31 Ιανουαρίου του 1606, όταν τα μέλη της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας μαζί με τον εμπνευστή της Γκάι Φοκς, οδηγήθηκαν στην αγχόνη και κατόπιν διαμελίστηκαν για παραδειγματισμό.

Το χρονικό της συνωμοτικής δράσης

Δείτε την Μελέτη να κάνει μαριχουάνα μπροστά στην κάμερα

Η πολυσυζητημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έκανε πρεμιέρα.

Το θέμα της πρώτης εκπομπής #hashtag είναι η λέξη «Ελευθερία». Η παρουσιάστρια και η συνεργασία της προκειμένου να δώσουν τους τηλεθεατές την έννοια της ελευθερίας ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ εκεί που κάποια πράγματα επιτρέπονται εν αντιθέσει με την χώρα μας.

Tα δέκα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο - Ασύλληπτες τιμές για κροίσους [εικόνες]

Αν δεν έχετε που να... ξοδέψετε τα χρήματά σας, ιδού ένας ενδεικτικός κατάλογος με τα δέκα από τα ακριβότερα πράγματα στον κόσμο. Από ποδήλατα μέχρι παπούτσια και από τσάντες μέχρι σπίτια.Οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές και προφανώς αφορούν ελάχιστους ανθρώπους στον πλανήτη, με υπέρμετρη ματαιοδοξία, ασφαλώς. Αλλά ένα... οφθαλμόλουτρο για και τους κοινούς θνητούς είναι πάντα μέσο απόδρασης από την μίζερη καθημερινότητα.

ΦΩΤΟ-Ενοχλήθηκε ο Νικολάκης από τις συνομιλίες που του έβγαλε ο Χίος και τον καρφώνει για χαφιέ

Προφανώς και είναι μεγάλη η ενόχληση από τις συνομιλίες ξεφτίλα μεταξύ Μαρινάκη και Χατζηνικολάου, τις οποίες έβγαλε στη φόρα ο Χίος στη σελίδα του makeleio.gr.
Οι απίστευτες συνομιλίες, τις οποίες δεν διαψεύδει, και από τις οποίες φαίνεται να παίρνει οδηγίες, σε στύλ υπαλλήλου, από τον Μαρινάκη ώστε να εκβιάσει την Ντόρα να επιστρέψει στη ΝΔ (τότε ο Προέδρας ήταν ΝΔ, αργότερα ανακάλυψε τη Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ) και η ενημέρωση πως έκανε ότι του είπε, φαίνεται ότι ενόχλησαν τόσο πολύ τον Χατζηνικολάου που έκανε χρήση του παλιού γνωστού κόλπου απαξίωσης του καταγγέλλοντα προκειμένου να απαξιώσει τα λεγόμενά του. 

Έγραψε λοιπόν στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Η «παλιά» Θεσσαλονίκη από ψηλά- Μοναδικές αεροφωτογραφίες από το 1960 (ΦΩΤΟ)

Κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία της Θεσσαλονίκης μέσα από μία σειρά αεροφωτογραφιών που δείχνουν πως ήταν η πόλη μας από ψηλά την δεκαετία του 1960.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ξεσηκώνει επίσημα τους μαθητές για καταλήψεις η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ!

Κλειστά σχολεία θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ν’ αποκομίσει πολιτικά οφέλη από αυτή την κατάσταση!

Η νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανακοίνωσή της, ουσιαστικά καλεί τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις στα σχολεία τους (σήμερα είναι 364 σε αυτό το καθεστώς) για να «μη γίνουν τα πειραματόζωα της κυβέρνησης»!

ΒΙΝΤΕΟ-Μπέζας: Τα σχολεία δεν ανήκουν μόνο στους μαθητές

«Εγώ δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην εκπαίδευση» ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας, Αντώνης Μπέζας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές.

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται το στεγαστικό επίδομα των 1.000 €

Τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ, που αφορά φοιτητές που σπουδάζουν σε Ιδρύματα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους παρουσιάζει το «Έθνος».

Αμερικανοί "βρήκαν" τον Δούρειο Ίππο;

Μία τεράστιας σημασίας αρχαιολογική ανακάλυψη, και ίσως μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της ανθρωπότητας, υποστηρίζουν ότι έκαναν δύο καθηγητές Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, οι οποίοι ηγούνται μία ομάδας Τούρκων αρχαιολόγων.

ΒΙΝΤΕΟ-“Όχι” στην άρση ασυλίας Κοντονή, “ναι” στον Ταμήλο

«Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβόμαστε από μηνύσεις τρομοκρατίας για θέματα διαπλοκής και διαφθοράς. Εμείς θα κάνουμε αυτό που λέει η ηθική της Αριστεράς απέναντι σε τέτοιες υποθέσεις» είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής ζητώντας να αρθεί η ασυλία του, αίτημα που απορρίφθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τους βουλευτές όλων των πτερύγων της Βουλής.

Τρόμαξε ο Σαμαράς από την συνεργασία Πανάρα-Τσέλιγκα...

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΑΝΕΛ-Γιαννόπουλου

Τη συνεργασία με τον πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων της ΝΔ και πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του κόμματος Θανάση Γιαννόπουλο επισημοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΣΤΑΣΥ στις ψευδείς καταγγελίες: Κανείς δεν την ακούμπησε, έχουμε βίντεο

Τα στοιχεία που διαθέτει, όπως βιντεοληπτικό υλικό, κλπ, θα διαθέσει η ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε κάθε αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο της υπόθεσης αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η άνεργη Σμάρω Κοκκόση, η οποία υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από ελεγκτή, επειδή δεν είχε εισιτήριο.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ στην Αλβανία: Γιος βουλευτού σκότωσε τέσσερα άτομα σε κέντρο διασκέδασης-Παραιτήθηκε η βουλευτής

[Βέβαια ακόμα και στην Αλβανία η μητέρα του κακοποιού παραιτήθηκε... εδώ ο πατέρας του ληστή Βούτση μας κάνει και μαθήματα...]

Στην παραίτηση της βουλευτού του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ηθοποιού Λουίζας Τζουβάνι Παπαθανάση οδήγησε το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στα Τίρανα.

Παπαμιμίκος: Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με καταλήψεις

Ο  γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,  Ανδρέας Παπαμιμίκος έστειλε μέσα από τη σελίδα του στο  Facebook μήνυμα κατά των  καταλήψεων αφού επί της ουσίας σημείωσε πως «στα ποιοτικότερα εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο, επιβάλλουν τα σχολεία να παραμένουν διαρκώς ανοιχτά».

Ποια τα επόμενα βήματα σε Αμφίπολη και Αντικύθηρα

Για τις εξελίξεις της ανασκαφής στην Αμφίπολη καθώς και τις θαλάσσιες έρευνες στα Αντικύθηρα μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τασούλας μιλώντας το πρωί στον Βήμα fm, είπε για την ανασκαφή στην Αμφίπολη: Συνεχίζεται η ανασκαφή στο τέταρτο όρυγμα και έχουμε προχωρήσει μόλις σε βάθος 25 μέτρων, αφού η διάμετρος είναι εκατοντάδες μέτρα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Βορίδη στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου! Φωτό

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Κατά την διάρκειά της, επισκέφθηκε χώρους του και συνομίλησε, για τις παρεχόμενες υπηρεσίας πρωτοβάθμιας υγείας, τόσο με την διοίκηση και εργαζομένους, όσο και με ασθενείς.

Επεισόδια μεταξύ εκπαιδευτικών σε σχολείο της Θεσσαλονίκης- Ένας τραυματίας και έξι προσαγωγές

Έπεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ εκπαιδευτικών σε σχολείο στην περιοχή του Ευόσμου κατά τη διάρκεια των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Μπακογιάννη: Υπάρχουν 172 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος -Μου το είπε «κουβαρίστρα» της Βουλής

Πολιτικό πηγαδάκι με μενού την προεδρική εκλογή στήθηκε σήμερα στο καφενείο της Βουλής. Δύο μέρες μετά τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι «υπάρχουν ήδη οι 172 βουλευτές».

Το «πηγαδάκι» στήθηκε μόλις δυο ημέρες μετά τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη πως φίλος της, μεγάλη «κουβαρίστρα» της Βουλής, της είπε πως υπάρχουν 172 βουλευτές έτοιμοι να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ! Νέα θεωρία: Παράλληλα σύμπαντα επηρεάζουν το δικό μας...

Ερευνητική ομάδα της οποίας ηγείται ο καθηγητής Howard Wiseman παρουσιάζει νέα θεωρία η οποία καταπιάνεται με τα παράλληλα σύμπαντα και τον τρόπο αλληλεπίδρασης τους με το δικό μας κόσμο.

Πασίγνωστος διεθνής ποδοσφαιριστής σε κύκλωμα ναρκωτικών;

Ορατός είναι ο κίνδυνος ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής,  Αντριάνο να καταλήξει έστω και προσωρινά στη φυλακή αφού κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ! Βάζουν τον σεσημασμένο λογοκλέφτη Χατζημαρκάκη στην Κυβέρνηση και τη ΝΔ;

ΈΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΡΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ; Το σεσημασμένο λογοκλέφτη θαυμαστή του ΓΑΠ στη ΝΔ και σε θέση διπλωμάτη εκ προσωπικοτήτων!! Ποια προσωπικότητα ρε; Τον ξεφτίλα με το αντιγραμμένο διδακτορικό που του το αφαίρεσαν και τελείωσε στη Γερμανία (δείτε εδώεδώεδώ και εδώ τι αποκαλύψαμε το 2011) και γιαυτό ήρθε στην Ελλάδα να συνεχίσει να ζει εις βάρος άλλων; ¨ΕΛΕΟΣ! Τον ξέρασε η Γερμανία και θα τον μαζέψετε εσείς να τον στείλετε να διαπραγματευτεί με τον Σόιμπλε; Ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα αυτά που γράφει ο Κουρτάκης...

Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων ο Γιώργος Χατζημαρκάκης
Αναλαμβάνει ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Θέση πρέσβη εκ προσωπικοτήτων αναλαμβάνει....

«Τα γεγονότα είναι με τον Σαμαρά, επειδή αυτός τα δημιούργησε»

Ξεκάθαρη στήριξη στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα προσφέρει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω των “Νέων”, καθώς στο σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας διατυπώνονται κρίσεις για τους δυο πολιτικούς αρχηγούς.

Σάλος για τον Ελβετό που κάνει φροντιστήριο για το πώς να ρίξεις στο κρεβάτι μια Γιαπωνέζα [βίντεο & εικόνες]

O Julien Blanc είναι ίσως ο πιο απεχθής άνθρωπος στις γυναίκες της ασιατικής φυλής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως παρουσιάζεται ως «προπονητής της αποπλάνησης» κυρίως γυναικών από την Ιαπωνία.

Το σέξι ατύχημα της Σάλμα Χάγεκ -Η βουτιά με την τουαλέτα στην πισίνα και το πληθωρικό της μπούστο [εικόνες]

Mε τη μακριά της μαύρη τουαλέτα αναγκάστηκε να βουτήξει στην πισίνα η χολιγουντιανή ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ, προκειμένου να κάνει μια υποβρύχια φωτογράφιση. Τολμηρή και παρ' ολίγον αποκαλυπτική.