07 Νοεμβρίου 2014

Η διαιτητής (λέμε τώρα) που κόβει την... ανάσα! (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κλάουντια Ρομάνι εγκαταλείπει τις πασαρέλες για να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο: να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε αγώνα της Serie A.

ΦΩΤΟ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Αποκαλυπτική δήλωσή του που θα συζητηθεί...

Όταν ο Πρόεδρας δεν έχει να πει τίποτα νέο, πατάει το play & παίζει την κασέτα:

Άγριο κράξιμο Γκλέτσου στον Τσίπρα: Συμμαχώ με όλους αρκεί να μην είναι Τσίπρας Πρωθυπουργός! Πάμε με Σαμαρά! Ξέρει τη δουλειά!

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Τελεία» ο Απόστολος Γκλέτσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Καθηγήτριες καλούσαν μαθητές για ερωτικές περιπτύξεις μέσω ενός «αθώου» sms: «Σήμερα εκδρομή στην εξοχή»

Εναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν δύο καθηγήτριες στην για να κανονίζουν ερωτικά ραντεβού με μαθητές τους. Μέσω ενός «αθώου» φαινομενικά sms που έστελναν τους πληροφορούσαν ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει «σήμερα εκδρομή στην εξοχή».

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Άρχισε το ροκάνισμα! Μείωση διαφοράς στο 4,6%


Προβάδισμα 4,6 μονάδων ( ή 6,1% μετά από αναγωγή) στον ΣΥΡΙΖΑ (από 4,9% που ήταν πριν 3 εβδομάδες) δίνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Ο νέος πρέσβυς του Βενιζέλου μιλάει και ...''Μακεντόνσκι''

Δείτε τον νέο Πρέσβυ εκ Προσωπικοτήτων του Υπουργείου Εξωτερικών ,που επέλεξε ο Βενιζέλος, να χειροκροτείται θερμά όταν, "χαρούμενος" επιλέγει να μιλήσει στα "Μακεδονικά"...

ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΑΠ: Δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ πως η ΕΡΤ θα ανοίξει... όπως άνοιξε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και το Λιμάνι ο ΓΑΠ

Συλλαλητήριο πραγματοποιείται αυτή την στιγμή έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εισβολή των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Σημειώνεται πως στις 11 Ιουνίου 2013 η κυβέρνηση είχε αποφασίσει το κλείσιμο της ΕΡΤ μέσω πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Στην πυρά ο «Λευκός Οίκος» του Ερντογάν: Παράνομος, ακριβός και... χωρίς άδεια;

Παρανομίες, καταχρήσεις, υπερκοστολογίσεις που φθάνουν στο 1.000% και παραβιάσεις της οικολογικής νομοθεσίας - Τι απαντά σε όλα αυτά ο πρόεδρος της Τουρκίας; «Ο πραγματικός ένοικος του ανακτόρου είναι ο ίδιος ο λαός»!!! 

Τον έχουν αποκαλέσει νέο Οθωμανό Σουλτάνο, Φαραώ, Άρχοντα των Δημοσκοπήσεων...

ΔΕ ΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Βόλος: Τούρκος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 17χρονη με νοητικά προβλήματα!

Για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης με νοητικά προβλήματα, κατηγορείται ένας 49χρονος Τούρκος, κάτοικος Βόλου, τον περασμένο Αύγουστο στο Βόλο και η δικογραφία σε βάρος του, θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Βόλου.

BINTEO-Εντυπωσιακή προσγείωση στο Σικάγο

Το εντυπωσιακό βίντεο από το Σικάγο των ΗΠΑ, κόβει την ανάσα. Λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων το αεροσκάφος μετά βίας μπορεί να ακολουθήσει την προγραμματισμένη πορεία του, αιωρούμενο σαν «καρυδότσουφλο» επάνω από τον διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αερολιμένα Ο' Χέαρ.

Αυτά είναι τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο -Ποιοι είναι οι τυχεροί που μένουν εκεί [εικόνες]

Μεγιστάνες και δισεκατομμυριούχοι πασχίζουν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο, σε έναν άτυπο διαγωνισμό για την πιο πολυτελή οικεία. Παρότι όμως οι επαύλεις και τα μέγαρα που φτιάχνουν είναι απίστευτης χλιδής, μία βασίλισσα τους δείχνει την πλάτη της.

Διαβάστε τις κωλοτούμπες των γελοίων στο πόρισμα που θέτει στο αρχείο τις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών

Τι κατέθεσαν στον αντεισαγγελέα Παν.Παναγιωτόπουλο οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε ο Αιμ.Λιάτσος - Τι ισχυρίστηκε ο Πάνος Καμμένος - Οι καταθέσεις του Νίκου Κωνσταντόπουλου και της Σοφίας Βούλτεψη

«Δεν έχω καμία άλλη πληροφόρηση» και «δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο πέραν των όσων σας έχω ήδη αναφέρει» κατέθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία και να εκλεγεί νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

ΝΔ: Δωρεά ιματισμού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Μπούρα και τον Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, Γιώργο Σταμάτη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή τις γενικές αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και παρέδωσαν ιματισμό.

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Αίγιο - Προκλήθηκε αναστάτωση

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα στο Αίγιο, την Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κορινθίας και της Φωκίδας στις 19:13.

ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΟΛΓΑ! Νέα απίστευτη γκάφα στο βίντεο «Gods, Myths, Heroes»

Oι νεκροί για την ελευθερία της Μακεδονίας μας, εκδικούνται από τον τάφο τους, τους υπέυθυνους για την προώθηση του τουρισμού, που σκόπιμα,επίμονα και μεθοδικά, εξαφάνισαν τη Μακεδονία από την Ελλάδα. Έκαναν βίντεο 12 λεπτών για τους "Θεούς και τους Μύθους" και δεν έβαλαν 1 δευτερόλεπτο για το Βουνό των Θεών, τον Όλυμπο ! Και, ναι, χαιρόμαστε για την ξεφτίλα τους και τις απανωτές καρπαζιές τους! Oι αρμόδιοι για την προώθηση του τουρισμού μας, αφαίρεσαν το στιγμιότυπο, που ενοχλούσε τους Εβραίους, από την Ολυμπιάδα του Χίτλερ, δεν αφαίρεσαν όμως....

Κυρία Κεφαλογιάννη, σε ποιό βίντεο προώθησης του τουρισμού θα δούμε επιτέλους και τη Μακεδονία;

Σας το λέω εμπιστευτικά: και ο τελευταίος βλάκας στη Μακεδονία, καταλαβαίνει ότι υπάρχει σκοπιμότητα σε όλες τις προωθητικές καμπάνιες που γίνονται στο εξωτερικό για την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη. Δεκάδες φορές οι υπηρεσίες τουρισμού δέχτηκαν παρατηρήσεις για την παντελή και προκλητική απουσία, οποιασδήποτε εικόνας που να θυμίζει τη Μακεδονία.

Ένοχος κρίθηκε ο 23χρονος Αλβανός "μαθητής" στην Κοζάνη... ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ επιμένει ότι δεν έγινε τίποτα;

Ένοχος κρίθηκε για τις κατηγορίες της εξύβρισης και του ξυλοδαρμού από το Mονομελές Πλημμελειοδικείο της Κοζάνης ο 23χρονος μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης με το ελαφρυντικό ότι προκλήθηκε από την 15χρονη συμμαθήτριά του,  με 4μηνη φυλάκιση και 3ετή αναστολή λόγω πρότερου έντιμου βίου.

Δείτε την σεξοβόμβα που κατακρεούργησε τον εραστή της

Μαχαίρωσε το σύντροφο της στο θώρακα και το λαιμό - Αγάπη που γινες δίκοπο μαχαίρι...Υπό κράτηση βρίσκεται από χτες το βράδυ η καυτή τηλεπερσόνα της Γαλλίας, Ναμπίλα Μπενάτια, επειδή μαχαίρωσε τον αρραβωνιαστικό της ουκ ολίγες φορές στο θώρακα και το λαιμό.

Βούλτεψη: Χαστούκι για τον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση για τα περί «εξαγοράς βουλευτών»

Με αφορμή το γεγονός ότι στην  έρευνα που διεξήγε ο Εισαγγελέας σχετικά με τις καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί «εξαγοράς βουλευτών» ενόψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη με αποτέλεσμα να θέσει τη σχετική δικογραφία στο αρχείο, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος  Σοφία Βούλτεψη δήλωσε:

Αυτή είναι η 22χρονη κοπέλα που κανιβάλισε ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» της Βρετανίας [εικόνες & βίντεο]

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έβλεπαν σε δωμάτιο ξενοδοχείο τον 37χρονο να τρώει τα μάτια της 22χρονης, σε μια άλλη... μορφή «Χάνιμπαλ Λέκτερ» στην Αγγλία.

Μαρκόπουλος: Η συγγνώμη σπανίζει στην Κουμουνδούρου

Ο  Κώστας Μαρκόπουλος  με ανάρτηση του στο  Twitter σχολίασε την τοποθέτηση της υπόθεσης του «χρηματισμού βουλευτών» στο αρχείο και μάλιστα με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο.

Η γριά που προκάλεσε τεράστια καραμπόλα (VIDEO)

Μια γριά στην προσπάθειά της να περάσει το δρόμο δημιουργεί μια σούπερ καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων.. Δείτε το Video
 
Τα πλάνα του Video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που δεν έχει ήχο δυστυχώς, δείχνει μια γυναίκα στην Κίνα να διασχίζει κάθετα σαν...

Γελάει ο Άδωνις: Στο αρχείο ο κουμπαράς του Σκουρλέτη και του ΣΥΡΙΖΑ-Καμιά συγγνώμη θα ζητήσουν οι καραγκιόζηδες;

Στο αρχείο μπήκε η έρευνα που είχε ξεκινήσει με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη με αφορμή τις καταγγελίες περί ενδεχόμενου χρηματισμού βουλευτών, με στόχο να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

ΣΟΚ! Ο Παπαδημούλης υποννοεί ότι ο Βενιζέλος είναι gay;

Το tweet του Παπαδημούλη για τον υπουργό που έγραψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και η ευχή του να είναι κάποιος Έλληνας υπουργός gay... εκτός αν ξέρει κάτι και δεν μας το λέει

Την απόφαση του Λετονού υπουργού Εξωτερικών, Έντγκαρ Ρίνκεβιτς να γράψει στο twitter ότι είναι ομοφυλόφιλος, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το 50% των επιπλέον 2,1 δισ. θα πληρώσει τελικά η Βρετανία στην Ε.Ε.

Τα μισά από τα 2,1 εκατ. ευρώ τα οποία όφειλε να συνεισφέρει στον κοινοτικό προϋπολογισμό θα πληρώσει τελικά η Βρετανία, όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Τζορτζ Όσμπορν.

Πως ο Δήμος Ναυπλιέων ανακήρυξε τον Σαμαρά επίτιμο δημότη. Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με πρόταση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , ανακήρυξε –κατά πλειοψηφία- τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επίτιμο δημότη.

ΕΥΓΕ! Έλληνας μαθητής θα δει από... κοντά την πρώτη απόπειρα προσεδάφισης σε κομήτη [βίντεο]

Την τύχη να δει την ιστορία να γράφεται μπροστά στα μάτια του θα έχει ένας μικρός Ελληνας μαθητής. Ο Δημήτρης Γρύλλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρώτη προσπάθεια προσεδάφισης σε κομήτη, που έχει γίνει ποτέ.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το πράσινο φως για το Ελληνικό

Το «πράσινο φως» από το  Ελεγκτικό Συνέδριο παίρνει η υπογραφή της σύμβασης του ελληνικού Δημοσίου με τη  Lamda Development για το έργο της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Δείτε σε ποια ανήκει το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο

Το κτήριο ξεπερνά σε αξία ακόμη και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, που έρχεται δεύτερο στη λίστα

Το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο βρίσκεται στο Λονδίνο και η αξία του φθάνει τα 1,58 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μία βίλα βικτωριανού τύπου που διαθέτει και του πουλιού το γάλα: Κλειστή πισίνα, δωμάτιο για... κρίσεις άγχους και ιδιωτικό κινηματογράφο και πολλά άλλα.

Άρχισε η δίκη ξεφτίλα για σεξουαλική παρενόχληση στο Αρσάκειο του Μπαμπινιώτη

Εάν αυτά που συνέβησαν στο περίφημο( η διαβόητο για άλλους) Αρσάκειο είχαν συμβεί στο Χάρβαρντ,στην Οξφόρδη η στη Σορβόνη θα ήταν και πρώτο θέμα για μήνες στα Μέσα Ενημέρωσης των χωρών αυτών ,αλλά και τα ιδρύματα αυτά θα είχαν γίνει άνω-κάτω.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: «Προπύργιο του Ελληνισμού η Κύπρος»-Συνάντηση με αγωνιστές της ΕΟΚΑ

«Κύπρος και Ελλάδα, αντιμετωπίζουμε τις παράνομες τουρκικές ενέργειες με ομοψυχία και ψυχραιμία», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο της Κύπρου και διευκρίνισε ότι δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε σε κλιμάκωση της έντασης.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΗ! ΘΑ ΜΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ! Μετά τον Μαριά και ο Δημαράς την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια

Νέος πονοκέφαλος για τον Πάνο Καμμένο. Μετά τον Νότη Μαριά, ένας άλλος βουλευτής του κόμματος, ο Γιάννης Δημαράς, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ… ΠΩΠΟΤΑ (!!!)

«Εμπρός πίσω» φωνάζουν με τον τρόπο τους οι «επαναστατικές» αριστερές ομάδες του ΕΚΠΑ και πολλών άλλων πανεπιστημίων ανα την Ελλάδα, με την πάγια τακτική τους να προσπαθούν να επιβάλλουν ευθαρσώς, και με κάθε αφορμή ,την αυθάδεια και ανομία ως δικαίωμα.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ-ΜΠΑ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ!Δούρου:«Δεν κόπηκε ομφάλιος λώρος με τον Μπαλτάκο»

Με αφορμή το επεισόδιο Στύλιου-Κανέλλη η Ρένα Δούρου ανάρτησε το παρακάτω σχόλιο στο Twitter:

«Σφαίρα στον Κασιδιάρη ο νους τους. Σιγά μην κόπηκε ο ομφάλιος λώρος με τον  Μπαλτάκο…» γράφει η  Περιφερειάρχης Αττικής στο σχετικό tweet της και προφανώς αναφέρεται σε τέτοιες αγκαλιές μεταξύ Κανέλλη και...

ΦΩΤΟ-«Η Περιφέρεια επί ποδός » λέει ο ηλίθιος που κάνει και τον μετεωρολόγο

Σε ρόλο… μετεωρολόγου «τιτίβισε» ο  αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος.

Πιο συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:

Στύλιος: Ζητώ συγγνώμη από την κ. Κανέλλη αλλά έχουν ακουστεί χειρότερα πράγματα χωρίς να γίνει θέμα

Την ευθύνη για τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωσή του «περί Κασιδιάρη» απευθυνόμενος στη Λιάνα Κανέλλη χθες στη βουλή ανέλαβε ο Γιώργος Στύλιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm».

Και ανακοίνωση του ΕΟΤ για το επετειακό βίντεο που ενόχλησε τους Άγγλους

Σχετικά με την υπόθεση του επετειακού φιλμ για τα 100 χρόνια του ελληνικού τουρισμού, με τίτλο «Gods, Myths, Heroes», το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο, δίνει ο ΕΟΤ νέες διευκρινήσεις.

Ρεκόρ όλων των εποχών για την αεροπορική κίνηση στην Ελλάδα το 2014

Βουλιάζουν από κίνηση φέτος τα ελληνικά αεροδρόμια που έχουν ήδη ξεπεράσει τα 41 εκατομμύρια επιβάτες. Από τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καταγράφονται και σαφείς τάσεις επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο σκηνοθέτης του βίντεο του ΕΟΤ κάνει ρόμπα τους Άγγλους: Δικά τους είναι τα πλάνα και τώρα τους βρωμάνε!

Σε μεγάλη γκάφα των Βρετανών και του Guardian εξελίσσεται η ιστορία των πλάνων που χρησιμοποίησε ο ΕΟΤ στο επετειακό φιλμ «Gods, Myths, Heroes» για τα 100 χρόνια τουρισμού, αφού τα στιγμιότυπα που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από βίντεο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Κάτι συμβαίνει με την Μπιγιονσέ: Ανησυχεί η τελευταία της εμφάνιση -Κουνιόταν σαν εκκρεμές, έμοιαζε να τα έχει χαμένα [βίντεο]

Η Μπιγιονσέ βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z, ωστόσο ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ παράξενα, σαν να έχασε την επαφή με την πραγματικότητα, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Μεγάλη αποδοχή του Αντώνη Σαμαρά από τους Κύπριους

Δύο ώρες πίσω έχει πάει το πρόγραμμα του
 
Δύο ώρες πίσω έχει πάει το πρόγραμμα Σαμαρά στη Λευκωσία λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει το ταξίδι του στη Μεγαλόνησο. Όπως προ ολίγου εξηγούσαν βουλευτές της Κυπριακής Βουλής όλοι...

ΙΣΛΑΜ ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Μαστίγωμα για όσους βγάζουν βόλτα το σκύλο του προβλέπει νομοσχέδιο στο Ιράν

ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ!

Με ως και 74 βουρδουλιές κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι όσοι αγαπούν τα σκυλιά στο Ιράν, σύμφωνα με νομοσχέδιο που υπογράφουν 32 βουλευτές του συντηρητικού κοινοβουλίου της ισλαμικής δημοκρατίας, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Shargh.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ! Πολύδωρας και πάλι κοντά στην προεδρική πλειοψηφία

Και επίσημα ο Βύρων Πολύδωρας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 180 βουλευτών της Προεδρική εκλογής.

«Ας φτάσουν πρώτα στους 179 βουλευτές, ας φτάσουμε στον Μάρτιο, γιατί τότε εγώ βλέπω εκλογές, και τότε βλέπουμε», τόνισε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Καίγοντας την Athens Voice ή οι Φασίστες της άλλης όχθης

Εμπρηστική επίθεση στην Athens Voice. Απίστευτο; Συνέβη πρωί πρωί της 6ης Νοεμβρίου από μέλη της «Αναρχικής ομάδας Αντικαπιταλιστικής Δράσης» που θεωρούν πως καίγοντας κατατροπώνουν τον «εχθρό». Αλλά ποιος είναι ο εχθρός; Μα η άλλη άποψη. Ό,τι υπάρχει σε μια δημοκρατία.

Επαγγελματίας γλύφτης δημοσιοκάφρος: "Η Κανέλλη τα καταφέρνει χρησιμοποιώντας το μυαλό και την γλώσσα της"... το λεπίδι δεν το χρειάζεται ακόμα

Ο απίστευτος γλύφτης Πάρης Καρβουνόπουλος βάλθηκε να φτιάξει μια αγιογραφία της μεγάλης δημοκράτισσας Λιάνας Κανέλλη και μας λέει ότι "χρησιμοποιεί το μυαλό και την γλώσσα της, που είναι πολύ πιο δυνατά όχι μόνο από τους μυώδεις χρυσαυγίτες αλλά και από τους βλάκες που ως γνωστόν είναι ανίκητοι"... φυσικά ξεχνάει να συμπληρώσει ότι η Κανέλλη μας υπόσχεται...

Ολόκληρος λαβύρινθος κρύβεται στην Αμφίπολη

Ένα υπόγειο οικοδόμημα, το οποίο περιλαμβάνει υπόγειες αίθουσες και διαδρόμους, δίνοντας την εντύπωση ενός υπόγειου λαβύρινθου, φαίνεται να υπάρχει στον τύμβο της Αμφίπολης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τις γεωφυσικές μετρήσεις στο χώρο που επικαλείται η ιστοσελίδα xronometro.com.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσικώστας: Ο Θεοδωράκης δίνει μαθήματα πολιτικής στον Λαζόπουλο

Ο διάσημος παρουσιαστής ζήτησε τη βοήθεια και τα «φώτα» του προέδρου του «Ποταμιού», σε μια προσπάθεια να καταφέρει να δει το όνομά του πρώτο στις δημοσκοπήσεις.

Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έμαθε, μέσα από τα ΜΜΕ, ότι κατεβαίνει στην πολιτική, ένα μόνο πρόσωπο του ήρθε στο μυαλό: Ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΕΙΝΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙ@ΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! Σε άλλα νέα: Οι Ελληνες έπαιξαν 92,5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ! Πόσα κέρδισε το κράτος;

Κι όμως, στην Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας και των σκληρών περικοπών ένα… πανελλήνιο όνειρο κόστισε 92,5 εκατ. ευρώ. Τόσα χρήματα παίχτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 14 Σεπτεμβρίου οπότε και ξεκίνησε ο τρελός χορός χρημάτων στο Τζόκερ με τα απανωτά τζακ ποτ.

Επιστροφή Καραμανλή "βλέπει" η Frankfurter Rundschau

Για επιστροφή του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτηρίζει "πρωθυπουργό της χρεοκοπίας" κάνει λόγο άρθρο της Frankfurter Rundschau με αφορμή τα σενάρια περί υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτές είναι οι 10 χώρες που κινδυνεύουν πιο πολύ από την κλιματική αλλαγή -Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα [λίστα]

Η κλιματική αλλαγή απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη,όμως κάποια μέρη του κόσμου είναι πιο ευάλωτα από άλλα. Αιτία εκτός από τη θέση αποτελούν και οι υποδομές που θωρακίζουν την εκάστοτε χώρα απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα.