08 Νοεμβρίου 2014

O Μουζακίτης “καρφώνει” παρεμβάσεις Ρουπακιώτη και Παπαϊωάννου για λίστα Λαγκάρντ και δάνεια κομμάτων

Σοβαρές καταγγελίες – έστω και με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση- από τον τέως οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη.

Ο οποίος καταγγέλλει πως επιχειρήθηκαν να μπλοκαριστούν οι έρευνες των τότε οικονομικών εισαγγελέων για το σκάνδαλο με την λίστα Λαγκάρντ και τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (9 Νοεμβρίου 2014)

Δείτε τα:

Ποιος πρώην γαλάζιος βουλευτής επιστρέφει «στο μαντρί»;(ΦΩΤΟ)

Το κύμα επιστροφών ενόψει της προεδρικής εκλογής το Μάρτιο συνεχίζεται και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Μετά την τελευταία επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στο γαλάζιο στρατόπεδο, η Συγγρού είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα...

Αυστηρές ποινές για μαθητές που καπνίζουν σε σχολικούς χώρους -Ακόμη και αλλαγή σχολείου [λίστα]

«Τάξη» στους σχολικούς χώρους για να εφαρμοστεί το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν επιτρέπεται το κάπνισμα καθηγητών και μαθητών στους σχολικούς χώρους, επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του που προβλέπει την επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Στο φως νέοι διάλογοι από τη δικογραφία της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής

Νέοι διάλογοι έρχονται στο φως από τη δικογραφία της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, όπου ομολογούνται στενές επαφές με την Αστυνομία και ξυλοδαρμοί αντιπάλων.

Δείτε τον «ιπτάμενο»… Κυριάκο Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Με φόντο τις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα αναφορικά με τη ρύθμιση για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε μέχρι και 100 δόσεις, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, εύχεται χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες και ειδικά στην Πολεμική Αεροπορία και τα στελέχη της.

Στο Βουνό Που Στεγάζονταν οι Servers των Wikileaks (ΦΩΤΟ)

Σε ένα υπόγειο, βάθους 35 μέτρων, μέσα σε ένα βουνό κοντά στο κέντρο της Στοκχόλμης, πίσω από δύο τεράστιες πόρτες που σου δίνουν την εντύπωση ότι ανοίγοντάς τις, θα μεταφερθείς στο μέλλον, βρίσκεται ένα από τα πιο cool γραφεία του κόσμου.

Μαυραγάνης: Προαναγγέλλει μείωση φορολογικών συντελεστών και ΕΝΦΙΑ

Μειώσεις για όλους εκτός από τους ελεύθερους επαγγελματίες... αυτοί είναι κλέφτες και πρέπει να τους κυνηγάνε ασύστολα... αφού είναι ανίκανοι να πιάσουν τη φοροδιαφυγή 

«Από τα εισοδήματα του 2015 ελπίζω να περάσουμε στην εποχή χωρίς τεκμήρια» δηλώνει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στη Real news.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ; Επίσημος ο «αρραβώνας» Α. Διαμαντοπούλου – Στ. Θεοδωράκη;

Στο άτυπο προεκλογικό κλίμα των ημερών και στα σενάρια των πολιτικών μεταγραφών, προστίθεται η επιστροφή της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στην πολιτική σκηνή, και συγκεκριμένα στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ! ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; Παράθυρο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανοικτό ο Αβραμόπουλος

Ευτυχώς που το έχει καταλάβει... ότι η μόνη του ελπίδα να γίνει Πρωθυπουργός είναι να γίνει φυτευτός... δυστυχώς όμως ουτε για αυτό δεν κάνει...

Ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αφήνει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο έλληνας Επίτροπος στη νέα Κομισιόν, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ποιος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» έπαιζε με τον Ρότζερ Μουρ στον «Άγιο»;

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο» είναι ένας ταλαντούχος και καταξιωμένος ηθοποιός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος...

Και ο Μητσοτάκης γελάει με την ξεφτίλα Δένδια

Δεν είναι μονο ο Γκίκας Χαρδούβελης που τον στοχοποιεί

Ο Νίκος Δένδιας μπορεί να έχει αποχωρήσει από το υπουργείο Ανάπτυξης αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν δέχεται ακόμα βολές για τη θητεία του εκεί. Έτσι μετά τον Γκίκα Χαρδούβελη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

ΥΠΟΙΚ: Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις είναι νόμος, θα εφαρμοστεί και ο Χατζηνικολάου λέει μαλ@κίες

«Η ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής των οφειλών προς το Δημόσιο με διακανονισμό έως και 100 δόσεων είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί» ξεκαθάρισε το υπουργείο Οικονομικών, αναφερόμενο σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, οι επικεφαλής της τρόικας ζήτησαν με γραπτή επιστολή τους από τον Γκ. Χαρδούβελη να αποσύρει τις διατάξεις για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο.

Τι δίνουμε για να πάρουμε τη νέα πιστωτική γραμμή στήριξης

Σε νέες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μπαίνει η κυβέρνηση, για να κλείσει τη συμφωνία εν όψει της εφαρμογής της νέας πιστωτικής γραμμής στήριξης τύπου ECCL (Enhanced Conditions Credit Line) από την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν ήδη καταλήξει στις δέκα κατευθύνσεις που θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας:

Τασούλας: "Η Αμφίπολη δεν έχει τελειώσει ακόμη"-Σε εξέλιξη οι ανασκαφές-Γεμάτη αρχαία η περιοχή γύρω από την Αμφίπολη (BINTEO)

Στον τύμβο της Αμφίπολης και τις ανασκαφικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναφέρθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο υπουργός χαρακτήρισε την Αμφίπολh «κάτι συγκλονιστικό», «ένα συναρπαστικό αφήγημα».

ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Ποιος «κόβεται» από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη;

Το γεγονός ότι είχε φάει «πόρτα» κατά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων όταν «μαυρίστηκε» η υποψηφιότητα του από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Κουμουνδούρου, φαίνεται ότι ήταν ο προάγγελος για το «κόψιμο» του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

Ζευγάρι κατηγορείται για βιασμό γιατί έκανε s@x με 15χρονη την ημέρα του γάμου του

Ένα κινητό τους οδήγησε από το κρεβάτι... στο εδώλιο του κατηγορουμένου

​Από το κρεβάτι στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί ένα ζευγάρι από την Μασαχουσέτη, επειδή θέλησε να κάνει ερωτικό τρίγωνο με μια 15χρονη!

Τι σημαίνουν όσα ανακοινώθηκαν για την ΑΟΖ στο Κάϊρο - Τι γίνεται με το Καστελόριζο

Τι σημαίνουν οι ανακοινώσεις του Καϊρου για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου; Πρώτα απ΄ όλα ότι η Ελλάδα θα ανακηρύξει ΑΟΖ και στην συνέχεια θα προχωρήσει στην οριοθέτησή της με Κύπρο και Αίγυπτο. Με την Τουρκία είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Γεωργιάδης: Επιτυχία του Σαμαρά η ανακήρυξη της ΑΟΖ

Την τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Κάιρο όπου συμμετείχε η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμοί στο twitter.

Ριάλιτι με γυμνιστές η νέα τρέλα στις ΗΠΑ: Ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα [εικόνες]

Ενα ριάλιτι έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι είχατε δει μέχρι τώρα. Πρόκειται για το «Buying Naked» που θα προβάλλεται στο κανάλι TLC και θα έχει ως πρωταγωνιστές ολόγυμνους υποψήφιους αγοραστές σπιτιών.

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ'ΧΕΣ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! Ψάχνουν 2 offshore του Καρατζαφέρη για μίζα από Super Puma!

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχωρεί η “Real News”, καθώς το δημοσιογραφικό παιδί του Νίκου Χατζηνικολάου υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη διερευνά 2 εταιρείες offshore, που φέρονται να συνδέονται με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σε τι είναι καλύτερη παγκοσμίως η κάθε χώρα του κόσμου -Αναμενόμενη «πρωτιά» για την Ελλάδα [χάρτης]

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες του πλανήτη, μέσω εμπορίου και παγκοσμιοποίησης, ακολουθούν ως έναν βαθμό κοινές πορείες, πάντα θα υπάρχει κάτι στο οποίο η κάθε μια θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο.

Η ΦΩΤΟ του Αναστασιάδη με τον Σαμαρά και τον αλ Σίσι

«Νέος, δυναμικός και σημαντικός συνεταιρισμός. Κύπρος, Αίγυπτος, Ελλάδα», έγραψε στο twitter ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και ανέβασε μία φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

O Μητσάρας είναι ζωντανός - Δείτε φωτογραφία

Καλά φαίνεται πως είναι τα νέα για τη ζωή του Δημήτρη Γαλάνη ή αλλιώς του γνωστού μας «Μητσάρα».

Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! "ΠΣΟΦΑ" ΣΤΟΚΕ!Απεργία πείνας ξεκινάει ο Νίκος Ρωμανός

Θέλει να εκμεταλλευτεί τους νόμους της αστικής δημοκρατίας που παλεύει να καταργήσει... αυτό θα πει "Επαναστάτης του κ@λου"

Απεργία πείνας ξεκινά ο φυλακισμένος Νίκος Ρωμανός, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στη ληστεία στο Βελβνετό Κοζάνής και για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Τριγωνική άμυνα στα σχέδια της Τουρκίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Αλ Σίσι που αντιλαμβάνεται ότι το ρήγμα με την Τουρκία δεν είναι προσωρινό, αλλά αποτελεί στρατηγική επιλογή της Τουρκίας στην προσπάθειά της να αποκτήσει ρόλο περιφερειακής δύναμης, είναι ιδιαίτερα θερμός για την έναρξη των συνομιλιών για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών μεταξύ της Ελλάδας και της Αιγύπτου, παρά τις ενστάσεις της γραφειοκρατίας του υπουργείου Εξωτερικών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ! Επισπεύδει την οριοθέτηση ΑΟΖ η τριμερής του Καΐρου: Κοινό μήνυμα προς την Τουρκία

Την επίσπευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση των μεταξύ τους ΑΟΖ αποφάσισαν οι ηγέτες των τριών χωρών κατά την σημερινή τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Κάιρο.

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια της Άννας Ασημακοπούλου

Με εννέα σελίδες, όσες είναι και η απόφαση του δικαστηρίου, δόθηκε τέλος στο ενδοοικογενειακό θρίλερ του καλοκαιριού, τα ασφαλιστικά μέτρα της βουλευτίνας και εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της, ηλεκτρολόγο μηχανολόγο Βασίλη Παπαϊώαννου, για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πέθανε ο Θ.Δεδέογλου

Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου. Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου δώρισαν...

Σχεδίαζαν αύριο να δολοφονήσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η εφημερίδα Sun αποκαλύπτει σήμερα σε δημοσίευμά της πως ισλαμιστές σχεδίαζαν την Κυριακή να δολοφονήσουν την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Παρά την κριτική Λαπαβίτσας-Λαφαζάνης παρέα σε εκδήλωση της Πλατφόρμας

Τι κι αν ασκεί σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του, το όνομα του οικονομολόγου Κώστα Λαπαβίτσα φιγουράρει δίπλα δίπλα με αυτά των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννη Τόλιου, Αντώνη Νταβανέλου (στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας) σε ειδική ημερίδα που διεξάγεται την Κυριακή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για το Ελληνικό Χρέος την κατάσταση της οικονομίας και τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Συμπλοκή κατοίκων με Αλβανούς κακοποιούς στο Σμέρτο Φιλιατών

Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών έγινε το Σάββατο το πρωί, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος και ένας 70χρονος να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

“Παναγία μου, Παναγία μου!” - Βίντεο από τον σεισμό στο Αίγιο

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον πανικό που επικράτησε στο Αίγιο, όταν χτύπησαν τα Ρίχτερ, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο σεισμός, παρόλο που δεν είχε πολύ μεγάλο μέγεθος, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, ξυπνώντας άσχημες μνήμες από το παρελθόν στους κατοίκους του Αιγίου.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ! Tο 50% των Ελλήνων δεν μπορεί να διαβάσει ξένη γλώσσα

Μάθετε γαλλικά, γερμανικά, αραβικά, τουρκικά, ισπανικά, ρουμανικά, κορεατικά, κινεζικά… Ουσιαστικά, ως προς τις ξένες γλώσσες, αυτό που ζητούν οι επιχειρήσεις από τους εργαζομένους τους είναι να ξέρουν καλά μία δεύτερη ξένη γλώσσα.

Βλέπουν... ιπτάμενα αντικείμενα εντός της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου!

Βλέπουν... ιπτάμενα αντικείμενα  στην Κεντρική Τράπεζα; Πάντως, μια…περίεργη ιστορία κυκλοφορεί στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, αφού η Υπηρεσία Ασφάλειας της Τράπεζας, ενημέρωσε με email το προσωπικό ότι εντόπισε ένα αντικείμενο να...

Τι τρώνε, δωρεάν, οι υπάλληλοι της Google: Μια εταιρεία-θαύμα [εικόνες]

Τα εστιατόρια της Google θυμίζουν τους μπουφέδες στα χλιδάτα καζίνο του Λας Βέγκας. Ενας εργαζόμενος μπορεί να επιλέξει αν θα φάει έξω στον υπέροχο ήλιο της Καλιφόρνια ή μέσα στο κτίριο. Η Google προβλέπει δωρεάν πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, σνακ για όλους τους εργαζομένους οι οποίοι μπορούν να φέρουν φίλους ή την οικογένειά τους να φάνε μαζί, αν το επιθυμούν.

Η Εύη Αδάμ θα παρουσιάσει... δονητές!

Μιλάμε για μία από τις πιο ωραίες γυναίκες. Πραγματική κούκλα και άκρως ερωτική. Φέτος όμως θα την φανταστούμε ακόμα πιο ερωτική, καθώς είπε το ναι για να παρουσιάσει το...

Η πρώτη αεροπειρατεία στον κόσμο έγινε από νεαρούς "Έλληνες" κομμουνιστές

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1948 το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθερία» στα περίπτερα, έγραφε με έντονα, κεφαλαία γράμματα, «ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΝ ΩΔΗΓΗΘΗ ΒΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΝ». Ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη αεροπειρατεία σε πτήση που εκτελούσε επιβατικό δρομολόγιο στον κόσμο. Δράστες ήταν 6 μαθητές της...

Ημερολόγιο φωτιά από την ένωση Βαυαρών αγροτών: Σέξι πόζες και... καυτές πατάτες [εικόνες]

Με τίτλο «καυτές πατάτες» κυκλοφορεί το ημερολόγιο των Βαυαρών αγροτών που η φήμη του έχει φτάσει μέχρι και τις ΗΠΑ.

Τρεις γυναίκες με εσώρουχα ποζάρουν στο εξώφυλλο, ενώ ανάμεσα στα μοντέλα του ημερολογίου, τα οποία είναι όλα συγγενείς των αγροτών, στον Απρίλιο ποζάρει και η Μις Πατάτα Κατρίν Σόντερερ.

ΣΟΚ! Οι Γερμανοί κρύβουν τα ευρήματα της Αμφίπολης... Τα σενάρια της «αλήθειας» για το μυστήριο του τύμβου Καστά

Aνεξαρτήτως από τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν οι ανασκαφείς της Αμφίπολης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, το «μυστήριο» του τύμβου Καστά έχει καταφέρει να διεγείρει τη συλλογική φαντασία περισσότερο από κάθε άλλη ανακάλυψη των τελευταίων δεκαετιών.

Αναστάτωσε το Instagram!

Άναψε φωτιές!

Μια selfie φωτογραφία ανέβασε στο instagram η Αγγελική Ηλιάδη και ήταν αρκετή για να αναστατώσει τους διαδικτύακους φίλους της τραγουδίστριας!

Οι της Socar λένε "χουμε εναλλακτικές αν δεν κλείσει το deal με ΔΕΣΦΑ" και δείχνουν δάκτυλο Gazprom

Tα... νύχια του δείχνει το Μπακού μετά τη νέα εμπλοκή στην μεταβίβαση του ΔΕΣΦΑ στη Socar. «Απειλές» από τον πρόεδρο της αζέρικης εταιρείας. Η αποκάλυψη για συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν ικανοποιεί την ΕΕ.

Έμμεση προειδοποίηση προς Ελλάδα και ΕΕ για απόσυρση του ενδιαφέροντος εξαγοράς του ΔΕΣΦΑ, έστειλε από το Μπακού ο πρόεδρος της Socar, Rovnag Abdullayev.

«Έρχεται» ρύθμιση για επιδόματα και αποζημιώσεις που επηρεάζουν το ΕΝΦΙΑ: Ποιους αφορά

Τις επόμενες μέρες κατατίθεται διάταξη στη Βουλή με την οποία θα ρυθμιστούν προβλήματα που δημιουργήθηκαν με φορολογουμένους που έλαβαν το προηγούμενο έτος αποζημιώσεις ή έκτακτα επιδόματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τις εκπτώσεις ή την απαλλαγή από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

Δεν δέχεται τις 100 δόσεις για χρέη προς το Δημόσιο η Τρόικα-Δεν τις παίρνουμε πίσω απαντά η κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, με γραπτή επιστολή τους οι επικεφαλής της τρόικας ζήτησαν από τον υπουργό Οικονομικών να αποσύρει τις διατάξεις για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, καθώς εκτιμούν ότι το δημοσιονομικό κόστος ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον το 2015.

Οι μεγαλοϊδιοκτήτες που «ξέχασαν» να δηλώσουν 25 δισ. ευρώ

Πάνω από 25.000 μεγαλοϊδιοκτήτες με ακίνητη περιουσία αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ ο καθένας έκαναν ακριβές αγορές ακινήτων την τελευταία δεκαετία, «ξέχασαν» όμως να  δηλώσουν τις λεπτομέρειες για τις δαπάνες αγοράς, με αποτέλεσμα να μη φορολογηθούν ή να μην ελεγχθούν με βάση τα τεκμήρια δαπανών. Πρόκειται για φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 25 δις ευρώ.

Στο Κάιρο ο Σαμαράς: Συναντάται με τον πρόεδρο της Αιγύπτου -Θα βγάλουν κοινό ανακοινωθέν

Στο Κάιρο βρίσκεται από χθες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα συναντηθεί στις 9.30 το πρωί με τον πρόεδρο της χώρας Αλ Σίσι και στην συνέχεια θα μετάσχει στην τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου.

Στο Taxis την επόμενη εβδομάδα οι διορθώσεις στα έντυπα Ε9 και Ε2 για τον ΕΝΦΙΑ (αναλυτικά οι οδηγίες)

Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η εφαρμογή προκειμένου οι 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων να διορθώσουν τα λάθη στα έντυπα Ε9 και Ε2 και να τύχουν των εκπτώσεων που δικαιούνται βάσει της νομοθεσίας.

Άγριες «μάχες» για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Στην αναμονή οι ΠΑΣΟΚοι υποψήφιοι... μόνο τους ψήφους θέλουν

Γράφει ο Γιάννης Μακρυγιάννης, ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος

Η «εισβολή» πασοκογενών στις λίστες και τα αναχώματα από προεδρικούς και «λαφαζανικούς» - «Κόβεται» μάλλον η Λούκα Κατσέλη, εν αναμονή πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τα ψηφοδέλτια, που θα εμφανίσει στις εθνικές εκλογές, τις οποίες αναμένει το αργότερο τον Μάρτιο του 2015, αρχίζει να φιλοτεχνεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις αφόρητες εσωκομματικές πιέσεις, αλλά και την ανάγκη διεύρυνσης και έκφρασης ενός ευρύτερου και πλειοψηφικού ρεύματος στην κοινωνία.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Στύλιου -Φήμες για πρώην υπουργούς που θέλουν να γίνουν υφυπουργοί

Νέο... ράλι ονομάτων, για το ποιος θα είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες έπειτα από την αποπομπή του Γιώργου Στύλιου.

Δημοσκόπηση Interview: Στο 2,9% η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Εκπλήξεις για ΠΑΣΟΚ και Χ.Α.

Νέο πολιτικό σκηνικό και ανατροπή των δημοσκοπικών ευρημάτων του τελευταίου διαστήματος δείχνει μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Ο Χρήστος Ζώης επιστρέφει... εκεί που ταιριάζει

Και πριν πάει το μυαλό σας στο… κακό, σας λέω ότι αυτή η επιστροφή δεν έχει να κάνει με τη Συγγρού.

Εδώ και δύο εβδομάδες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος πίεζε τηλεφωνικά τον Λαρισαίο πολιτικό να συναντηθούν για να μιλήσουν.