09 Νοεμβρίου 2014

Oι γκαρσονιέρες - φιγιέρες των οργίων του 1933 και οι γυναίκες - νυμφομανείς

«Ερωτικές φωλιές» υπήρχαν πάντοτε, ακόμη και σε εποχές που το μήκος της γυναικείας φούστας επιβαλλόταν με νόμο. Το εντυπωσιακό για τα συντηρητικά ήθη του μεσοπολέμου και την αυστηρότητα της εποχής, ήταν ότι τα λεγόμενα ερωτικά καταφύγια αναζητούσαν όχι μόνο οι άντρες , αλλά και οι γυναίκες που επιθυμούσαν να ζήσουν τις προσωπικές τους στιγμές. Στην Ελλάδα του ’30, ο περίπατος μιας κοπέλας με έναν νέο μπορούσε να προκαλέσει σκάνδαλο. Κι όμως την ίδια στιγμή υπήρχαν νεαρές που αξιοποιούσαν τη οικονομική τους άνεση και νοίκιαζαν σπίτια σε απομονωμένα σημεία για να ζήσουν τον έρωτα μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΤΕΛΕΦΤΕΩΣ ΝΑ ΚΛΙΣΙ ΤΙΝ ΠΟΡΤΑ! Κουνάει μαντίλι στον Καμμένο ο Μαριάς

Mε το ένα πόδι εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, καθώς μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε μύδρους κατά του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

Ο Ελληνας κομμουνιστής αντάρτησ που έγινε μύθος στα βουνά του Βιετνάμ

«Οταν φεύγουν οι σφαίρες, δεν γυρίζουν πίσω να σου πουν πού πήγαν και τι έκαναν. Αν δεν σκοτώσεις θα σε σκοτώσουν. Αυτό είναι ο πόλεμος. Κατάφερα και επέζησα και σήμερα είμαι ένας ήρωας στο Βιετνάμ. Να, κοιτάξτε...». Παίρνω στα χέρια μου μια έγχρωμη φωτογραφία. Ο Κώστας Σαραντίδης ποζάρει σοβαρός και περήφανος στον φακό. Φοράει τη στολή του λοχαγού των Λαϊκών Ενόπλων Δυνάμεων του Βιετνάμ και στο στήθος του είναι καρφιτσωμένα πολλά μετάλλια.

Προς νέα τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Διευθετήθηκε επίσκεψη Αλ Σίσι στην Κύπρο

- Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αποκάλυψε τις προετοιμασίες για τριμερή Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος
- Οι ΥΠΕΞ Αιγύπτου-Κύπρου-Ελλάδας θα είναι υπεύθυνοι για την υλοποίηση των δεδομένων της κοινής διακήρυξης
- Συνάντηση των τριών Υπουργών Ενέργειας στις 24 Νοεμβρίου
- Διευθετείται επίσκεψη Αλ Σίσι στην Κύπρο

Ανατριχιαστικό τροχαίο στην Κίνα (VIDEO)

Εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
 
Ένα ανατριχιαστικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Κίνα, με την αστυνομία να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή που έγινε.

Ο εκφυλισμός των σχολικών καταλήψεων

«Οι ετήσιες μαθητικές καταλήψεις δεν είναι σοβαρός τρόπος πίεσης για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που έχει το ελληνικό σχολείο. Μάλιστα, αποτελούν ένα ακόμη πρόβλημα του ελληνικού σχολείου» ανέφερε στην «Κ» έμπειρος καθηγητής που εργάζεται σε λύκειο της Αθήνας.

ΦΩΤΟ-Από εμφάνιση μαι χαρά η Όλγα... λίγο με τα βίντεο του ΕΟΤ έχει ένα προβληματάκι αλλά χαλάλι της

Είναι από τα μεγαλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Ο Κλασσικός Μαραθώνιος που έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτό και υπήρξε και ρεκόρ συμμετοχής. Η υπουργός Τουρισμού δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε αυτή την μεγάλη…γιορτή του αθλητισμού!

ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΙΝΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕ! Σε άλλα νέα: Παρά την κρίση οι καταναλωτές προτιμούν τα επώνυμα προϊόντα

Πιστοί στις εμπορικές μάρκες παρά την οικονομική κρίση παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό οι Ελληνες καταναλωτές, συμπεριφορά που απαντάται μόνο στη γειτονική Ιταλία και τις μακρινές ΗΠΑ.

Ποια είναι η συχνότερη δραστηριότητα των Ελλήνων στο ιντερνετ

Επτά στα δέκα νοικοκυριά της χώρας έχουν πρόσβαση στο Internet, αναλογία αυξημένη κατά 16,5% σε σχέση με το 2013, σύμφωνα με την έρευνα χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας, την οποία παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για το 2014.

Ένας Έλληνας στους πλουσιότερους Αμερικάνους

Στη λίστα με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής περιλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά το όνομα του Έλληνα ομογενή Τζον Κατσιματίδη, ο οποίος χάρη στην πλούσια επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεχώρισε και φέτος.

Εβραίοι από την Ελλάδα που "κατέκτησαν" τον πλανήτη

Από την Μαργαρίτα Πουρνάρα

Μικρή αρχική υποσημείωση εβραϊκής ιστορίας: Στην χώρα μας η εβραϊκή παρουσία μετρά περίπου 2000 χρονια. Οι πρώτοι Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν εδώ από την αρχαιότητα, ονομάζονται Ρωμανιώτες και είχαν σχηματίσει διάφορες κοινότητες ανά την χώρα, κάποιες εκ των οποίων δεν υπάρχουν πια λ.χ. στην Πελοπόνησο. Ηταν εντελώς εξελληνισμένοι και συνήθως έχουν επίθετα ελληνικά.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚ@Σ; Με εβραϊκό κιπά ο Μπουτάρης σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια μνημείου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Φορώντας το χαρακτηριστικό εβραϊκό κιπά, εμφανίστηκε ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης Μπουτάρης σε εκδήλωση που έγινε το πρωί σήμερα, για τα αποκαλυπτήρια μνημείου στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο το εβραϊκό νεκροταφείο.

ΕΒΡΟΣ: Γερμανοί ΣΥΡΙΖΑίοι άπλυτοι, μέσω Βουλγαρίας για να γκρεμίσουν.. το φράχτη.

Έντονη Αστυνομική παρουσία (09/11) στον Έβρο στο σημείο που έχει υψωθεί ο φράχτης για την ανακοπή των λαθρομεταναστευτικών ροών, εξαιτίας της παρουσίας ακτιβιστών από τη Γερμανία, ταξιδεύουν μέσω Βουλγαρίας.

Ο Γεωργιάδης για τις οφσορ που δεν αμφισβητεί ο Καρατζαφέρης

Για το πρωτοσέλιδο της Realnews, με τίτλο «Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη», μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον Real Fm 97.8.

Τείχος του Βερολίνου: έπεσε πριν 25 χρόνια, αλλά… φαίνεται από το Διάστημα!

Ήταν 9 Νοεμβρίου του 1989 όταν το Τείχος του Βερολίνου, που χώριζε τη Γερμανία σε Δυτική και Ανατολική για 28 χρόνια, έπεφτε υπό τις ιαχές, τους πανηγυρισμούς και τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που έβλεπαν τη χώρα τους να ενώνεται ξανά. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, το «τείχος της ντροπής» είναι ορατό από το Διάστημα, ενώ κομμάτια του βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη!

Η απάντηση Παπαϊωάννου στις καταγγελίες Μουζακίτη για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο πρώην υπουργός κ . Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με ανακοίνωσή του απαντά στα όσα δήλωσε ο πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς   Σπύρος Μουζακίτης, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα:

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Αρχηγός Τουρκικού ΓΕΝ. "Αν συναντήσουμε ελληνικά πλοία, ισχύουν κανόνες εμπλοκής"

Με στρατιωτική φρασεολογία και δια στόματος στρατιωτικών αναφέρεται πλέον η Άγκυρα στο θέμα των ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ ναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου δήλωσε ότι «οι κανόνες εμπλοκής έχουν παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό» και ότι το τελευταίο θα κινηθεί με βάση αυτούς.

Ο Σαμαράς στο Ναύπλιο -Τουρίστας δεν τον πιστεύει και τον ειρωνεύεται [εικόνα]

Στην παραλία του Ναυπλίου βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το επίσημο ταξίδι του στην Αίγυπτο. Και ενώ έκανε βόλτες στην παραλία με έναν φίλο του, τον πλησιάζει ένα ζευγάρι που έχει κατέβει από ένα κρουαζιερόπλοιο.

Φαήλος: Θεοί, μύθοι, ήρωες και βρετανική δολιότητα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Το επίσημο βίντεο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 περιέχει πλάνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936, στους οποίους μια χαρά συμμετείχε κι η βρετανική ομάδα, που παρήλασε κι αυτή ενώπιον του χορτοφάγου και ψυχοπονιάρη Αδόλφου, ο οποίος λίγο μετά, με βρετανική ανοχή και συναίνεση κατάπιε αμάσητη κοτζάμ Τσεχοσλοβακία.

Αυτός είναι ο εφοπλιστής στο Ντουμπάι και πρόεδρος ΠΑΕ που απήχθη η ανηψιά του

Γεννημένος σε ένα μικρό νησάκι, τον Κάλαμο Λευκάδας, απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ο Γιάννης Καϋμενάκης είχε έρωτα από μικρός με τη θάλασσα. Στην πορεία απέκτησε και με το ποδόσφαιρο, φτάνοντας μέχρι την ιδιοκτησία του Αστέρα Τρίπολης. Πρόσφατα απήχθη η ανιψιά του.

Στα 22 εκατ. ο πήχης για τις αφίξεις το 2015 – Τι «λένε» τα πρώτα μηνύματα

Πάμε για νέο ρεκόρ στον τουρισμό και το 2015, με περισσότερες από 22 εκατομμύρια αφίξεις τουριστών. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα μηνύματα από την διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, καθώς στις προκρατήσεις η Ελλάδα καταγράφει αύξηση της τάξης του 7%-8%, που αντιστοιχεί σε 250.000 κρατήσεις και η μέχρι στιγμής τάση δείχνει ότι ο ρυθμός θα εξακολουθήσει να είναι αυξητικός.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΡΚΕΛ! Mπλόκο σε άλλους 2.734 μαϊμού συνταξιούχους-5.132 οι ως τώρα εβρεθίσες συντάξεις που καταβάλλονταν σε νεκρούς-Όλες στη Δικαιοσύνη

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των Ταμείων που αναζητούν 2.734 συνταξιούχους – φαντάσματα. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι -που προέρχονται από το Δημόσιο και 16 ασφαλιστικά ταμεία- εμφανίζονται να εισπράττουν 17,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Απελευθερώθηκε στην Κυψέλη φοιτήτρια θύμα απαγωγής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 27χρονης φοιτήτριας που είχε απαχθεί από αγνώστους και αφέθηκε ελεύθερη στην Κυψέλη μετά την καταβολή λύτρων.

ΦΩΤΟ-Χαρτογράφηση της Google στο Οροπέδιο του Λασιθίου

Mε το μηχάνημα της Google στην πλάτη, ξεκίνησε η χαρτογράφηση του Οροπεδίου Λασιθίου.

To ειδικό μηχάνημα της Google βρίσκεται στο Οροπέδιο Λασιθίου, προκειμένου να γίνει η ψηφιακή καταγραφή μονοπατιού Ε4 και ορειβατικών διαδρομών, με τρισδιάστατα υπερσύγχρονα μέσα.

Απερρίφθη η πρόταση Άιντε για Κυπριακό και αποχώρηση Barbaros

Πρόταση πέντε σημείων κόμισε σε Άγκυρα, Αθήνα και Λευκωσία ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ , Έσπεν Άιντε για επανάληψη των συνομιλιών στο Κυπριακό και αποχώρηση του Barbaros από την Κυπριακή ΑΟΖ.

Στο “μικροσκόπιο” οι διορισμοί ενός στους τρεις υπαλλήλων του δήμου Λαρισαίων – Ελέγχονται οι συμβάσεις 300 ατόμων

Και στον δήμο Λαρισαίων επεκτείνεται η δικαστική έρευνα για τις συμβάσεις των εργαζομένων που μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου με το διάταγμα Παυλόπουλου, με αποτέλεσμα 300 υπάλληλοι, δηλαδή ένας στους τρεις εργαζόμενους στον δήμο, να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Βικτόρια Χίσλοπ: «Νιώθω τεράστιο θυμό για αυτό που συνέβη πριν από 40 χρόνια στην Κύπρο»

Η Βικτόρια Χίσλοπ, μπορεί να είναι Βρετανίδα, όμως στην καρδιά και στο μυαλό δηλώνει 100% Ελληνίδα.

Η συγγραφέας πρόσφατα έκανε την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Ανατολή» στην Αμμόχωστο της Κύπρου, σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορική αλλά και συναισθηματική αξία.

135 εκατ. ευρώ «λίμναζαν» επί χρόνια σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 200 εκατ. ευρώ καταλόγισε το Σώμα Ειδικών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για παραλείψεις, κακοδιαχείριση ή κακοδιοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο από ανενεργά κληροδοτήματα, που λίμναζαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τα οποία, σύμφωνα με τον νόμο, έπρεπε να έχουν γίνει απαιτητά από το Δημόσιο, εισέρρευσαν στο δημόσιο ταμείο, τον τελευταίο χρόνο, 135 εκατ. ευρώ.

Επίθεση Βενιζέλου στους ηλίθιους της «Δημοκρατίας»

Επίθεση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» εξαπολύει το υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκάλεσε τον Νίκο Αναστασιάδη «πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας».

Εγκέφαλος της Αλ Κάιντα επιστρέφει ως... μοντέλο ανδρικής αποτρίχωσης

Μετά τον Οσάμα μπιν Λάντεν, ήταν πιθανότατα ο πιο αναγνωρίσιμος τρομοκράτης της Αλ Κάιντα που συνελήφθη από τις δυνάμεις των ΗΠΑ τα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου: Λίγοι μπορεί να θυμούνται το όνομα του Χαλίντ Σεΐχ Μοχάμεντ, αλλά η φωτογραφία του αφού πιάστηκε στο Πακιστάν έχει μείνει στην ιστορία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΦΡΟΙ! Ανεπιθύμητοι στο Μαραθώνιο οι παραολυμπιονίκες

Ο παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης γράφει εκ μέρους των συναθλητών του ΑΜΕΑ, καταγγέλλοντας ότι για μια ακόμη χρονιά αποκλείονται από τη μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού.

Πληρώνουμε πολυτελή ΙΧ σε πρώην βουλευτές; Ποιοι είναι οι 5 ξεφτίλες;

Την περασμένη Τρίτη η Βουλή δημοσίευσε στη Διαφάνεια απόφαση για επιμήκυνση των συμβάσεων μίσθωσης πέντε πολυτελών οχημάτων, για 4 έως 6 μήνες. Μία απόφαση που δεν θα τραβούσε την προσοχή κανενός, εάν οως δικαιούχοι δεν εμφανίζονταν πρώην βουλευτές.

O Εβραίος πρώτος σκόρερ της Εθνικής

Πριν από 85 χρόνια η νεοσύστατη Εθνική Ελλάδας θα έδινε τον πρώτο της επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου. Στις 7 Απριλίου 1929 θα συναντούσε στο Απόστολος Νικολαϊδης την δεύτερη ομάδα της Ιταλίας.

Είναι Ιάπωνες, λέγοντας Pyramidos και τραγουδούν το... “Μαρία με τα κίτρινα” ! (VIDEO)

Δείτε το βίντεο:

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Τι σημαίνει η συμφωνία του Καίρου – Τα εθνικά θέματα να μείνουν μακρυά από κομματικές έριδες

του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η χθεσινή συμφωνία της Ελλάδας με την Κύπρο και την Αίγυπτο, είναι σίγουρα μία κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα έκανε σήμερα ένα μεγάλο βήμα.

Το κοινό ανακοινωθέν μιλά για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών. Οι θαλάσσιες ζώνες είναι η...

Τα πιο ακριβά αυτόγραφα ζωντανών και πεθαμένων (ΦΩΤΟ)

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο κοστίζουν τα αυτόγραφα διάσημων ανθρώπων; Παρακάτω θα διαβάσετε λίστα με τα πιο ακριβά αυτόγραφα διάσημων που είναι εν ζωή αλλά και όσων έχουν πεθάνει.

Τα πιο ακριβά «πεθαμένα» αυτόγραφα:

H γήρανση του πληθυσμού της Ελλάδας, βόμβα για τα Ταμεία

Σε βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας εξελίσσεται η γήρανση του πληθυσμού, μία κατάσταση που απειλεί την ανάπτυξη στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Δεν "ζυγίζει" τη συγκυρία ο Αλέξης Τσίπρας

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να συνεχίζουν να δίνουν σταθερό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του για τις εκλογές υποπίπτει σε ένα στρατηγικό λάθος.

Το βέλος που παραλίγο να σκοτώσει τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο Μέγας Αλέξανδρος αποτελούσε έναν αρχηγό-πρότυπο για τους στρατιώτες του. Γι’ αυτό υπέμεινε μαζί τους όλες τις κακουχίες, μοιραζόταν τις ταλαιπωρίες και αψηφώντας τους κινδύνους, μαχόταν στην πρώτη γραμμή. 

Κουμουτσάκος απαντά στον Αβραμόπουλο: ΣΥΡΙΖΑ και συναίνεση είναι αταίριαστο ζευγάρι

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕ: και απάντηση στις ανοησίες Αβραμόπουλου που ονειρεύεται συγκυβέρνηση με τον ίδιο Πρωθυπουργό) για την επιθετική στάση που κρατάει απέναντι στην κυβέρνηση, εξαπολύει ο Γραμματέας Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Αποκαλυπτικό: O… αντιμνημονιακός (τέως) πρόεδρος του ΣΕΒ και τα βρόμικα κόλπα του στο Λουξεμβούργο

Ο γνωστός… Μπακούνιν του Συνδέσμου Βιομηχάνων Δημήτρης Δασκαλόπουλος, τέως πρόεδρος του ΣΕΒ, άεργος, γνωστός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμος υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα, όπως αποδεικνύεται σήμερα, πρωταγωνιστεί μέσω off shore εταιρειών σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση φοροαποφυγής.

Στο ΙΚΑ οι επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ: Ποια ταμεία θα συγχωνευθούν

Το ελληνικό σχέδιο αναμόρφωσης του ασφαλιστικού συστήματος και τις προωθούμενες οριζόντιες και κάθετες διοικητικές ενοποιήσεις που θα εφαρμοστούν ώς το τέλος Δεκεμβρίου και θα αλλάξουν άρδην τον ασφαλιστικό χάρτη της χώρας, αναλύει, μιλώντας στην «Καθημερινή», ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

Τα κρυφά μπόνους της ρύθμισης για τα χρέη στα Ταμεία

Κρυφά μπόνους, γκρίζες ζώνες αλλά και παγίδες κατασχέσεων περιλαμβάνει η ευνοϊκή ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία που αναμένεται να μπει σε εφαρμογή στις αρχές τις εβδομάδας, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και άμεση έκδοση εγκυκλίων από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του 32ου Μαραθώνιου Αθηνών: Εσπασε το ρεκόρ που κρατούσε από την Ολυμπιάδα του 2004

Πρώτος στον 32ο Μαραθώνιο τερμάτισε ο Κενυάτης Φέλιξ Κάντι, διανύοντας την απόσταση σε 2 ώρες και 10 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα και ακολούθησε, με διαφορά δευτερολέπτων, δεύτερος ο Ρέιμον Μπετ.

Ποιος είναι ο νεότερος σε ηλικία μητροπολίτης;

Το αξίωμα του μητροπολίτη στην Ελλαδική Εκκλησία είναι το ανώτερο αξίωμα που μπορεί να φτάσει ένας ιερωμένος, καθώς από εκεί και πέρα απομένει η ανώτατη θέση, αυτή του προκαθήμενου της Εκκλησίας της χώρας, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μεγάλη φωτιά στην Πτολεμαΐδα – 2 άτομα στο νοσοκομείο

Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στο υπόγειο της 4ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας-Καίγεται μεγάλος αριθμός καλωδίων.

Η πυροσβεστική έχει εκκενώσει το κτίριο, ενώ δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, με αναπνευστικά προβλήματα.

Ενας Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο: Ο ανιψιός του επίτιμου προσωπικός σεφ του Ομπάμα

Φέρει ένα όνομα με μεγάλη πολιτική σημασία στην Ελλάδα, όμως στο εξωτερικό αποτελεί έναν από τους διασημότερους σεφ και συνιοδιοκτήτη του Mykonos Grill, που εξυπηρετεί τους μεγαλύτερους σταρ, επιμελείται τα επίσημα δείπνα του Ομπάμα και το μενού της τελετής των Οσκαρ.

Κοινωνικό μέρισμα και το 2015 προαναγγέλλει ο Σταϊκούρας

Τη διανομή κοινωνικού μερίσματος και το 2015 προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια αγοράζει ρούχα από τη λαϊκή!

Το παραδέχτηκε η ίδια. Δεν το λέμε εμείς!

Θεωρείται από τις πιο κομψές παρουσίες της τηλεόρασης και μερικές εμφανίσεις γίνονται συχνά trend της μόδας. Όμως η ίδια δεν έκρυψε ότι μερικές φορές ψωνίζει ρούχα ακόμα και από τη λαϊκή. Ο λόγος για την...

Σπάει όλα τα ρεκόρ συμμετοχής ο Μαραθώνιος – Ποιοι επώνυμοι λαμβάνουν μέρος-Τρέχει και ο Κυριάκος

Ο 32ος μαραθώνιος ξεκίνησε με την πρώτη διαδρομή των 5 χλμ. Στην αφετηρία στη λεωφόρο Αμαλίας; στην πρώτη διαδρομή του αγωνίσματος βρέθηκαν περισσότεροι από 9.000 δρομείς.

«Πηγαδάκι» Δούρου-Ψινάκη (ΦΩΤΟ)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, συναντήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας.