10 Νοεμβρίου 2014

Το ΣΔΟΕ ερευνά αν είναι φοροφυγάς ο Γ. Τσικόγιας, που άφησε κληρονομιά 5,9 εκατ. στην Εκκλησία

Το ΣΔΟΕ Κρήτης σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα παρενέβη στην υπόθεση της μεγάλης κληρονομιάς του Γ. Τσικόγια προς τη Μητρόπολη Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Τμηματάρχης του Ελεγκτικού Συνεδρίου με πλαστά πτυχία

Η επιδημία των πλαστών πιστοποιητικών έφτασε και στα Ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Πρώην επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που πήρε σύνταξη τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκε με δύο πλαστά πτυχία.

ΧΑΡΤΗΣ-Παιχνίδια πολέμου στην Ευρώπη -Αυτά είναι τα στρατιωτικά «κόλπα» της Ρωσίας το τελευταίο 8μηνο

Η αυξανόμενη ψυχρότητα ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση, που ξεκίνησε με την ουκρανική κρίση, στέλνει «κύματα» στρατιωτικής έντασης σε όλη την Ευρώπη. Αλλά αυτό αυξάνει τον κίνδυνο όχι μόνο να κλιμακωθεί περαιτέρω η κατάσταση, αλλά και να χαθεί ο έλεγχος.

Ο Γιώργος Γιωργαντάς αναλαμβάνει νέος υφυπουργός Παιδείας

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, νέος υφυπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

ΦΩΤΟ-Οι ομοφυλόφιλοι ονόμασαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσωπο της χρονιάς

Το ανατρεπτικό εξώφυλλο του περιοδικού.

Το περιοδικό της LGBT κοινότητας «The Advocate» έδωσε τον τίτλο του ανθρώπου της χρονιάς στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος είναι διάσημος, μεταξύ άλλων και για την επιβολή κυρώσεων και την βάναυση δίωξη των ρώσων γκέι.

ΦΩΤΟ-Η νυχτερινή «έφοδος» της Ε. Λουκά στο Μαξίμου

Η «συνήθης ύποπτη» Ελένη Λουκα βρέθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μάξιμου και άρχισε να φωνάζει κατά της κυβέρνησης. Ωστόσο γρήγορα απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς.

Στα 2 δισ. ευρώ θα είναι τα έσοδα του Δημοσίου από το Πάρκο στο Ελληνικό - Τι προβλέπει η επένδυση της Lamda Development

- Το πρώτο στάδιο των εγκρίσεων για την επένδυση ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει η εταιρεία
- Το έργο θα συμβάλει κατά 2% στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της χώρας, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ
- Το Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής στο Ελληνικό αναμένεται να προσελκύσει 1.000.000 επιπλέον τουρίστες το χρόνο
- Θα έχει έκταση 2.000.000 τ.μ., δηλαδή θα έχει 15 φορές το μέγεθος του Εθνικού Κήπου

Μαρινάκης σε Μιχαλολιάκο: Ανικανότητα ή δόλος το να δίνεις στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Σκλήρη γλώσσα από τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Ολυμπιακού - Μώραλης: Θα κριθώ από τις πράξεις μου σε βάθος πενταετίας

Τα βλέμματα για ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο τράβηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη Βουλή η τροπολογία για τα αναδρομικά ενστόλων και δικαστικών

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών περιθωρίων, να εναρμονιστεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στην επαναφορά της μισθολογικής κατάστασης ένστολων και δικαστικών σε προ κρίσης επίπεδα.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Ή ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Χειροπέδες σε 15 τσιγγάνους που είχαν "ρημάξει" την Αργολίδα

Συνελήφθησαν, το πρωί, κατά τη διάρκεια ταυτόχρονων αστυνομικών επιχειρήσεων, σε καταυλισμούς τσιγγάνων στην Αργολίδα, την Αττική, την Κορινθία και την Ημαθία, 15 τσιγγάνοι, ηλικίας από 22 έως 48 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου.

Πώς έφτασαν οι εισαγγελείς στον Γιώργο Καρατζαφέρη για τις off shore εταιρείες-Φήμες για παραίτηση

Φήμες που θα αποδειχθούν ανυπόστατες αφού ο Γιώργαρος ξέρει πως σε 2-3 μέρες θα έχει ξεχαστεί και το θέμα του όπως ξεχνιούνται όλα... είπαμε μόνο επί Καραμανλή ασχολούμασταν επί μήνες με τις μαϊμού απαγωγές μεταναστών ή με την γκόμενα του Ζαχόπουλου ή με το ανύπαρκτο Βατοπαίδι. Πάντως το περίεργο είναι ότι η μίζα μπήκε το 2007 όταν η αγορά ελικοπτέρων έγινε το 2000 από τον Άκη και ο Καρατζαφέρης ήταν στη ΝΔ... 

Μια ανώνυμη καταγγελία ήταν εκείνη που έδωσε το έναυσμα στους Εισαγγελείς Διαφθοράς Παπανδρέου και Ελευθεριανό για να ξεκινήσουν την έρευνα για τη σύμβαση αγοράς των τεσσάρων ελικοπτέρων σούπερ πούμα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ο Μουζακίτης , δικηγόρος του Μάκαρου, ζήτησε συμψηφισμό ποινών, με εισαγγελέα τον Γρηγόρη Πεπόνη!

Αυτή είναι η τυφλή ελληνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα! Να τη χαίρονται και μακάρι εμείς οι άσχετοι να μην μπλέξουμε ποτέ στα γρανάζια της. Ο εισαγγελέας διαφθοράς δικηγόρος του Ψωμιάδη με εισαγγελέα τον πρώην συνεργάτη του!  ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΑΝ! 1000 χρόνια μνημόνια και λίγα είναι...

Ενα νέο συμβάν με τον πρώην οικονομικό εισαγγελέα και νυν δικηγόρο Σπύρο Μουζακίτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο συνταξιοδοτηθείς πλέον οικονομικός εισαγγελέας, ως δικηγόρος του προφυλακισμένου πρώην προέδρου της ΑΕΚ Μάκη Ψωμιάδη, προέβη στην εξής κίνηση.

ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΜΗΛΙΑ! Στο ΣτΕ οι γονείς των Πυρήνων της Φωτιάς -Κατά της απόφασης για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγουν γονείς των κατηγορουμένων ως μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά και γονείς εμπλεκομένων στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, στρεφόμενοι κατά της υπουργικής απόφασης του Χαράλαμπου Αθανασίου για τη μετατροπή των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Κλοπή φωτογραφιών από τον ΕΟΤ καταγγέλλουν δύο φωτογράφοι

Χρήση φωτογραφιών τους χωρίς την έγκριση τους στο νέο βίντεο του ΕΟΤ, το οποίο αρχικά συμπεριέλαβε πλάνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες επί Χίτλερ στο Βερολίνο, καταγγέλλουν δύο φωτογράφοι.

Αμφίπολη: Φτιάχτηκε για να γίνει το μεγαλύτερο ταφικό μνημείο του κόσμου;

Μετά από πολλές μέρες σιωπής, το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη,  στη μια το μεσημέρι, θα γίνει ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Μουσείο της Αμφίπολης από την κ. Άννα Παναγιωταρέα σχετικά με τις ανασκαφικές εργασίες στον λόφο Καστά.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ! Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Ο ΟΠΑΠ investement Limited παραμένει προσωρινά πλειοδότης του επίμαχου διαγωνισμού για το ιπποδρομιακό στοίχημα, αφού το Δ΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ’ αριθμ. 406-408/2014 αποφάσεις του, απέρριψε και τις τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας Intralot Limited και έκανε δεκτή την παρέμβαση του ΟΠΑΠ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οταν ο Ρίγκαν ζήτησε συγνώμη από την Θάτσερ -Στη δημοσιότητα η κρυφή συνομιλία τους

«Με ξύπνησαν τα ξημερώματα... Κάναμε σύσκεψη με τις πιτζάμες... Απολογούμαι βαθύτατα γιατί σε φέραμε σε δύσκολη θέση». Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που ξεστόμισε ο Ρόναλντ Ρίγκαν, όταν απολογήθηκε στην Μάργκαρετ Θάτσερ για την εισβολή των ΗΠΑ στη Γρενάδα.

Η γαλλίδα σεξοβόμβα ξεσπά: O εραστής μου με χτυπούσε

Πρόσωπο της ημέρας είναι στη Γαλλία η καλονή Ναμπίλα Μπενάτια, η οποία προφυλακίστηκε γιατί μαχαίρωσε τον σύντροφό της Τομά Βεργκάρα.

Η Ναμπίλα και ο Τομά πρωταγωνιστούσαν σε ριάλιτι σόου στη Γαλλία και έγιναν σταρ των μίντια σε λιγότερο από μια μια διετία. Εχουν τη δική τους σειρά ρούχων και γεμίζουν τα τηλεοπτικά πλατό καθημερινά.

Αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά η νοσοκόμα που είχε Εμπολα για τη θανάτωση του σκύλου της

Aποζημίωση 150.000 ευρώ από την ισπανική κυβέρνηση που θανάτωσε τον σκύλο της Εξκάλιμπορ ετοιμάζεται να ζητήσει η νοσοκόμα Τερέζα Ρομέρο που είχε προσβληθεί από Εμπολα.

Λονδίνο: Η Tower Bridge απέκτησε απίστευτο γυάλινο πάτωμα [εικόνες]

Η θέα προκαλεί ζαλάδα. Ολο το Λονδίνο απλώνεται κάτω από τα πόδια του επισκέπτη, χάρη στο νέο γυάλινο πάτωμα που απέκτησε η Tower Bridge.

Το έργο στο 120 ετών αξιοθέατο κόστισε ένα εκατομμύριο λίρες και δίνει την ευκαιρία στους τουρίστες να κάνουν βόλτα περίπου 42 μέτρα πάνω από τον Τάμεση.

Διώχνουν τους πρόσφυγες από τα ελληνοαλβανικά σύνορα - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με ισχυρές δυνάμεις, βρίσκεται σε εξέλιξη στα ελληνοαλβανικά σύνορα για την απομάκρυνση των Σύρων προσφύγων από το ποτάμι της Κακκαβιάς όπου συγκεντρώνονται, για να περάσουν παράνομα στην Αλβανία και από εκεί σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Το Ιράν διαψεύδει την καταδίκη της 20χρονης που είδε βόλεϊ ανδρών

Υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος διέψευσε σήμερα ότι καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση η νεαρή Ιρανοβρετανή, που συνελήφθη τον Ιούνιο στην Τεχεράνη επειδή θέλησε να παρακολουθήσει έναν διεθνή αγώνα βόλεϊ ανδρών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ilna.

Υπ. Υγείας: Αυτοί είναι οι 4 φορείς που δεν έπιασαν τους στόχους...

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, έγγραφο με τους φορείς εποπτείας του υπουργείου, οι οποίοι σύμφωνα με τα τριμηνιαία στοιχεία εξέλιξης μεγεθών του προϋπολογισμού τους, παρουσιάζουν αρνητική απόκλιση μεγαλύτερη από 10% από τους στόχους στο οικονομικό αποτέλεσμα του α΄εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισοδιακή η κοινή συνέντευξη Τύπου Ράμα - Βούτσιτς

Η αναφορά του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα για ανεξάρτητο Κόσοβο πυροδότησε την ένταση στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, στο Βελιγράδι.

Η Γκερέκου θέλει να φέρει το Χόλιγουντ δωρεάν και αφορολόγητα στην Ελλάδα

Με εκπτώσεις φόρου που θα φθάνουν έως και το 100% επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσεις στον κινηματογράφο το υπουργείο Πολιτισμού, όπως, διαπιστώνεται από την πρόταση που κατέθεσε η Αντζελα Γκερέκου στο υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό είναι το ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Η INTRACOM Defense Electronics θα συμμετάσχει στην  κοινοπραξία που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού  Μη Επανδρωμένου Πολιτικού Αεροσκάφους.

ΚΙΤΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ! Βίντεο: Ρώσοι παντρεύονται δίπλα στον... «Παρθενώνα»

Νέα μόδα γίνεται για τους Ρώσους τουρίστες να έρχονται στην Ελλάδα και να ανανεώνουν τους γαμήλιους όρκους τους φορώντας αντί για στέφανα... κότινους!

Την Ελλάδα και συγκριμένα τη Χαλκιδική επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι για να ανανεώσουν τους  γαμήλιους όρκους τους δίπλα στον... «Παρθενώνα».

H Παπαρίζου ζει και για να μας το θυμίσει βγήκε με πόζα που κολάζει [εικόνα]

Φωτιές άναψε στο Facebook η Έλενα Παπαρίζου με τη φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία αναδεικνύονται τέλεια οι μοναδικές της αναλογίες: μπούστο, μέση και πόδια σε απόλυτη αρμονία και το αποτέλεσμα αφοπλιστικά σέξι.

Το σμήνος επιδείξεων τιμά τον Κεμάλ στην "Ισλαμιστική" Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την 76η επέτειο απο τον θάνατο του ιδρυτή και πρώτου πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ το σμήνος Τουρκικοί Αστέρες πραγματοποίησε ακροβατική επίδειξη. Ο Ατατούρκ ανέλαβε πραξικοπηματικά μια διαμελισμένη Οθωμανική αυτοκρατορία, της οποίας το εναπομείναν υπόλοιπο των εδαφών στην Ανατολία, κατόρθωσε να το μετατρέψει σε κράτος δυτικού προτύπου ονομάζοντάς το Τουρκία.

Αυτή είναι η πρωτεύουσα του κόσμου: 2,73 τρις δολάρια καθημερινή αγορά συναλλάγματος...

Φυσικά μιλάμε για το Λονδίνο... τη φούσκα της οικονομίας που κρατάει στον αφρό όλη τη Μ. Βρετανία... 

Στην αρχαιότητα, οι Δελφοί θεωρούνταν το κέντρο του κόσμου. Σε σύγχρονους όρους όμως, η πρωτεύουσα του πλανήτη είναι αρκετά μακριά. Και δεν είναι η Νέα Υόρκη. Γιατί το Λονδίνο... κερδίζει στα σημεία.

Αποτυχημένες προφητείες για το... τέλος του κόσμου

Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο.

Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Αποτυχημένος πρώην υπουργός ονειρεύεται επάνοδο... επικαλούμενος Καραμανλή... που τον ξεφτίλισε 2 φορές

Τελικά μερικοί δεν έχουν τσίπα!

Συνάντηση με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης επιδιώκει πρώην υπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή. Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με ενεργοποίησή του ξανά στην πολιτική ενώ ορισμένοι προεξοφλούν ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α” Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η Βουλή προσέλαβε δημοσιογράφο για την επικοινωνιακή προβολή κοινοβ. εκπρ του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι βασικές διαπιστώσεις είναι τρεις:
- Ο άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντά λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει (έλλειψη όρασης) τη συμπάθεια του συνόλου του πολιτικού κόσμου.
- Η Βουλή έχει περάσει, κι όχι άδικα, στο σύνολο σχεδόν της κοινωνίας ως τόπος εξώφθαλμης εξυπηρέτησης των βουλευτών και των υπαλλήλων της.
- Η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να χειμάζεται οικονομικά.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις, τουλάχιστον...

ΦΩΤΟ-TΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ--Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ "τρολάρουν" τον Σπυρόπουλο στο Wikipedia

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Νίκος Σπυρόπουλος με το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι αποδοκιμασίες προς τον διεθνή άσο έφτασαν μέχρι και την Wikipedia, όπου οι οπαδοί του «δικέφαλου του βορρά» έγραψαν στο λήμμα με το όνομα του Έλληνα μπακ:

ΦΩΤΟ-Ο Αλέξης καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι και ο Νίκος Παπάς σε ρόλο πορτιέρη υποδέχεται την κυρά από την Εκάλη

Aπολαύστε τις φωτό που… δανειστήκαμε από το Πρωτο Θέμα, και το χαρακτηριστικό ενσταντανέ με το alter ego του Τσίπρα Νίκο Παπά, να υποδέχεται ως κανονικός πορτιέρης την κυρά από την Εκάλη και τον Αλέξη σε απίστευτα γελοία πόζα με το χαμόγελο μέχρι τ'αυτία αφού επί τέλους γίνεται αποδκτός από το σύστημα.

Ψαριανός: Ο Τσίπρας δίνει περισσότερα για να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο-Θα γίνει κόλαση με τις εκλογές -Θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι και οι πασοκαρίες

Συνέντευξη με υψηλούς τόνους παραχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός στην οποία καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, του Νίκου Κωνσταντόπουλου και άλλων στελεχών του κόμματος, σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Ευρωβουλευτής ανακοινώνει απολογισμό με… tweet!

Οι νέοι πολιτικοί εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που τους προσφέρουν να  μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλουν τις θέσεις και το έργο τους.

Μία από τις πολιτικούς που «παίζει στα δάχτυλα» τις νέες τεχνολογίες φαίνεται πως είναι η ευρωβουλευτής...

Φ. Πιπιλή: "Απόπειρα φίμωσης από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ"

Σκληρή απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΠΠΣ) της ΕΣΗΕΑ το οποίο  προχώρησε -αυτεπάγγελτα- σε πειθαρχική δίωξη της, για δηλώσεις που πραγματοποίησε ως… βουλευτής! Να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Πιπιλή είχε αυτοδιαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ τον Ιούνιο του 2013 κι ότι ενώ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την απήλλαξε τον Ιούνιο του 2014 στις 31 Οκτωβρίου 2014 επανήλθε, διότι ασκήθηκε εις βάρος της «αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη» για το ίδιο θέμα.

ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ! Βαριές καταγγελίες Σούρλα: Ο Μουζακίτης αναλαμβάνει την υπεράσπιση υποθέσεων οικονομικών εγκλημάτων κατά του Δημοσίου

Σειρά αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέντευξη του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη ο οποίος παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες από το δικαστικό σώμα.

Ρουπακιώτης: Λέει ψέματα ο Μουζακίτης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, αναφορικά με τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Σπύρος Μουζακίτης, για παρεμβάσεις στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Γενικός που χάρισε με κλήρωση εισιτήριο, μετάβαση και διαμονή για αγώνα του ΠΑΟΚ!

Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να πάει μέχρι τη Φλωρεντία για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ! Ο ίδιος δεν χάνει ποτέ αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, δυστυχώς αυτή τη φορά αναγκάστηκε να τον παρακολουθήσει από την τηλεόραση.

Κύπρος: Το μοντέλο που έδωσε «συγχαρητήρια» σε φορέα του AIDS «ξαναχτύπησε»

Γλωσσικό ολίσθημα ή άγνοια; Το ερώτημα αυτό είχε απασχολήσει πολλούς μετά το γλωσσικό ολίσθημα της πανέμορφης Νάταλι Ρίαρ στα καλλιστεία της Κύπρου. Τότε η Νάταλι είχε δώσει συγχαρητήρια (!) στους φορείς του AIDS.

Τι υπουργό λέτε ότι όρισε ο πρωθυπουργός της Ινδίας;

Όλα τα έχουμε ακούσει. Ειδικά στην Ελλάδα που ο κάθε ανασχηματισμός μιλάει για μικρό και ευέλικτο σχήμα, η Ινδία πρωτοπορεί και ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει την έκπληξη ορίζοντας υπουργό....

Πρώτη φορά! Διαστημικό σκάφος προσγειώνεται σε κομήτη (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ποτέ έως τώρα μία -ανθρώπινη τουλάχιστον- διαστημική συσκευή δεν έχει προσγειωθείσε έναν κομήτη. Επειδή όμως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, η ιστορική στιγμή έρχεται την Τετάρτη και μάλιστα live, όταν το ρομποτικό σκάφος Ροζέτα θα το επιχειρήσει. 

Πρέπει να ξαναβγάλουμε τον Αντρέα βουλευτή! Κάνει πιο γρήγορα τα 10 χλμ απ΄τον Κικίλια αφού...

Οι εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν, θα θέσουν υπό πίεση αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις.

Ειδικά στην Α' Αθηνών, ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος, καθώς Ο. Κεφαλογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Φωτεινή Πιπιλή και Ανδρέας Ψυχάρης, θα κονταροχτυπηθούν για λιγότερες θέσεις.

ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΙΝΑΜΕ! Σε άλλα νέα: Σπάει όλα τα ρεκόρ το iPhone 6 στην Ελλάδα -Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν πουληθεί 50.000 συσκευές

Το ότι θα γινόταν το απαραίτητο gadget για τον «μέσο» Έλληνα δεν χωρούσε αμφιβολία. Αποδεικνύεται, όμως, πως η έλευση του iPhone 6 τείνει να αποκτήσει στη χώρα μας χαρακτήρα φρενίτιδας.

Η Κου Κλουξ Κλαν ανοίγει τις πόρτες της σε μαύρους και ομοφυλόφιλους

Όσο και αν ακούγεται τρελό για μια ομάδα που υποστήριξε την υπεροχή των λευκών έναντι των άλλων φυλών, τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και την ομοφοβία, η Κου Κλουξ Κλαν ανοίγει τις πόρτες της σε όλες τις φυλές κάνοντας rebranding με το "the new Klan".

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ! Ψηφίζει Πρόεδρο ο Βύρων

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για το ποια στάση πρόκειται να κρατήσει στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος έκανε καθοριστικό άνοιγμα στη ΝΔ, ανατρέποντας τα έως σήμερα γνωστά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ-Στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή η λαϊκή αγωνίστρια Γιάννα

Στη Βουλή έφτασε γύρω στις 11 το πρωί η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το πρώτο εντός Ευρώπης  συνέδριο του Clinton Global Initiative, που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου του 2015, στην Αθήνα.

Αντεπίθεση ΝΔ σε όλα τα μέτωπα

Στόχος της ΝΔ είναι να φτάσει ως την εορταστική περίοδο χωρίς απώλειες και ακολούθως να επικεντρώσει την προσοχή της στην πορεία προς την έξοδο από το μνημόνιο χωρίς να υπάρχουν δύσκολοι και επώδυνοι όροι που θα συνοδεύουν την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, στην έναρξη της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.