11 Νοεμβρίου 2014

Upskirt και τα μυαλά στα κάγκελα -(φωτο)

Αυτό το αεράκι έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα!

Μετά την Kate Upton, έρχεται άλλο ένα μοντέλο το οποίο επίσης αδιαφορεί για τις αποκαλύψεις των επίμαχων σημείων!

Αποκαλύφθηκε το στήθος της σε… live μετάδοση!

Στο γνωστό και στην Ελλάδα σόου «Your Face Sounds Familiar» που στην Ιταλία φέρει τον τίτλο «Tale e Quale Show», η γνωστή παρουσιάστρια Βερόνικα Μάγια είχε κληρωθεί να μιμηθεί την Μαντόνα τραγουδώντας το κεφάτο τραγούδι της «Material girl».

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚ@Α ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ! Προβόπουλος: Έτσι έγιναν οι μυστικές αερομεταφορές των χρημάτων

Έπρεπε να μας είχαν αφήσει να πάμε άπατοι... θα είχαμε καθαρίσει από τζάμπα μαγκιές Καμμένου, Τσίπρα και λοιπών γελοίων...

"Φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο πρώην ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, τόνισε πως το πολιτικό σύστημα επιμελώς απέκρυψε τις υποχρεώσεις που έχει η χώρα από τη στιγμή που μπήκε στη νομισματική ένωση.

Ο «Ελληνάρας»: Πάρκαρε τη Ferrari του πάνω στον ποδηλατόδρομο στη Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας και μέσα σε αυτό υπάρχουν σύγχρονες λέξεις όπως «κάγκουρας» και άλλες που περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τα διάφορα είδη Ελλήνων που περπατούν στη χώρα μας.

Ρονάλντο: «Μotherf----r ο Μέσι»

Ενα... βαρύ παρατσούκλι βάζει φωτιές στην Ισπανία, με γνωστό αθλητικογράφο να αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο δεν... σέβεται καθόλου τον Μέσι

Σεβασμός και αλληλοεκτίμηση on camera ανάμεσα σε Κριστιάνο και Μέσι, με τον Πορτογάλο να έχει τονίσει πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε μια Ferrari και μια Porche.

ΦΩΤΟ-Βρέθηκε νέος ασύλητος τάφος στη Βεργίνα

Μπροστά σε μια σημαντική ανακάλυψη βρίσκεται η ομάδα της αρχαιολόγου Αγγελικής Κοτταρίδη στη Βεργίνα.

ΕΠΟ και Ανδριανός στα... χαρακώματα!

Με επιστολή του στην ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο δεν είχε φορολογική ενημερότητα με συνέπεια να μην εκταμιευθούν χρήματα που προορίζονταν για σωματεία των ΕΠΣ. Η Ομοσπονδία έγινε... έξαλλη!

Στύλιος: Ψέμα ότι έχω καταψηφίσει πρόταση για άρση ασυλίας βουλευτών της Χ.Α.

"Είναι απολύτως ψέμα ότι έχω καταψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση για άρση ασυλίας βουλευτών της χρυσής Αυγής". Αυτό αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο τέως υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος σχετικά με την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου στην οποία μιλά για τη Χρυσή Αυγή.

Σάλλας: «Όχι» στο ξεπάγωμα των πλειστηριασμών

Οι τράπεζες είναι έτοιμες και σε τεχνικό επίπεδο να αρχίσουν την εφαρμογή του νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια αμέσως μετά την ψήφισή του από τη  Βουλή δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας μετά τη διευρυμέμνη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου: Ετοιμες οι τράπεζες για την εφαρμογή του νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τρίτης η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους εκπροσώπους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Μιχαλολιάκος: "Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!"

"Ο ισχυρισμός των κατηγορουμένων ότι έχουν αποκηρύξει το εθνικοσοσιαλιστικό τους παρελθόν δεν ευσταθεί, τουναντίον αποτελεί απόδειξη της ενσυνείδητης προσπάθειάς τους να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη (ως "πολιτικό κόμμα") και τις δικαστικές αρχές (ως κατηγορούμενοι) για τα πιστεύω τους".

Κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Σε δικαστικές περιπέτειες κινδυνεύει να μπει η αυτοδιαχειριζόμενη «Εφημερίδα των Συντακτών» για τα όσα καταμαρτυρεί στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο, Δημήτρη Τσακνάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Άντζελα Δημητρίου: Η φημολογούμενη σχέση με τον νεαρό γιο βουλευτή! Τι απαντά ο πατέρας του

Η Άντζελα Δημητρίου είναι η πέτρα του σκανδάλου για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλο και τον γιο του Απόστολο. Ο 28χρονος γιος του πολιτικού φέρεται να διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια.

Τρομακτικό βίντεο: Γιατρός υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε ζωντανή μετάδοση

Ενας Τούρκος γιατρός υπέστη καρδιακή κρίση ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν μια πολύ δημοφιλή εκπομπή ιατρικού περιεχομένου, η οποία μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιστέρη: Τα νέα από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη θα είναι ευχάριστα-Τζιτζικώστας: Η Αμφίπολη θα μας εκπλήξει

Τη στιγμή που η κοινή γνώμη αναμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις της Τετάρτης για την Αμφίπολη, μια αποστροφή της Κατερίνας Περιστέρη έρχεται να εξάψει εκ νέου τη φαντασία.

Πάγκαλος γελάει με τη Δούρου: «Ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο»

Το λάθος της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, που αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Λαμπράκη ως Γεώργιο Λαμπράκη, εξόργισε τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Telegraph: «Πόλος έλξης η Αμφίπολη, στα 27 εκατ. οι τουρίστες έως το 2021»

Τα απανωτά ρεκόρ προσέλευσης τουριστών στην Ελλάδα κατά το 2014 δεν φαίνεται πως θα είναι φωτοβολίδα που έσκασε και στη συνέχεια θα χαθεί από τον ορίζοντα της χώρας. Η βρετανική Telegraph σημειώνει πως οι Έλληνες σκοπεύουν να προσθέσουν στον ήδη υψηλό αριθμό τουριστών άλλα 9 εκατομμύρια έως το 2021 και έτσι ο αριθμός τους θα ανέλθει σε 27 εκατ.

Ο ΕΟΤ λήγει τα θέματα με το βίντεο "Gods, Myths, Heroes"

Τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα για το επετειακό βίντεο του οργανισμού “Gods, Myths, Heroes” δίνει με σημερινή ανακοίνωση ο ΕΟΤ. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Τι συζήτησε ο Σαμαράς με τον πρόεδρο της SOCAR

Οι εξελίξεις για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της αζέρικης εταιρείας φυσικού αερίου SOCAR, Rovnag Abdullayev, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πραγματικό κολαστήριο η Τούμπα...

Αφού πρώτα παρακολούθησα από κοντά τον Ολυμπιακό, είπα να κάτσω να δω και το καυτό ντέρμπι της Τούμπας και δεν μπορώ να κρύψω πως ανατρίχιασα με την απίστευτη εξέδρα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σενάρια αποστασίας...

Πολύ περίεργες πολιτικές κινήσεις, συναντήσεις, δείπνα και μυστικά ραντεβού λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό σε ένα ευρύ πολιτικό φάσμα. Από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά και με φόντο το σκηνικό που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Αν πάμε σε πρόωρες κάλπες τον Μάρτιο τότε το κουβεντολόι θα επεκταθεί, αν όχι τότε θα «παγώσει» αλλά σίγουρα δεν θα ατονήσει.

Οι πόλεις που θα εξαφανιστούν παντελώς μέχρι το 2100

Την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε ταξιδάκι σε κάποια γωνιά του πλανήτη φροντίστε να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή, καθώς αυτή μπορεί κάλλιστα να είναι η απολύτως τελευταία φορά που θα τη δείτε.

Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας η πρόταση Νίμιτς για τα Σκόπια

Νέες συναντήσεις θα έχει αύριο στη Νέα Υόρκη, με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων, ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.

Πόσο μικροσκοπικός είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός -Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Πώς είναι να βλέπει κανείς απέναντί του τη Γη; Να ζει στο διάστημα για μήνες; Σε αυτά τα ερωτήματα δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί την απάντηση κάποιος που δεν έχει ζήσει την εμπειρία. Το πόσο μικρός όμως είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, μπορούν όλοι να το διαπιστώσουν.

Δείτε πόσο κοστίζουν τα ρούχα -χωρίς τα κοσμήματα-που φορούσε η κυρία που συνάντησε τον φέρελπιν νέο

Δεκαέξι χιλιάδες επτακόσια (16.700!) ευρώ κοστίζουν κατά τις… επιεικέστερες εκτιμήσεις ειδικών τα ρούχα και τα παπούτσια –χωρίς τα κοσμήματα- που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ της Ελλάδας (κατά κόσμον Γιάννα Δασκαλάκη- Αγγελοπούλου) κατά τη συνάντησή της με τον πολιτικό της φίλο, φέρελπιν νέο και αρχηγό της μείζονος αντιπολιτεύσεως Αλέξιο Τσίπρα.

Εκτιμητές από το χώρο της μόδας κοστολόγησαν τη βερμούδα ARMANI τζαμ σουτ στα...

Πως Αλβανοί εθνικιστές κατέστρεψαν τα ελληνικά διδασκαλεία

Περπατώντας ανάμεσα στα ερείπια των πρώτων ελληνικών διδασκαλείων

Το Κεστοράτι Αργυροκάστρου είναι η γενέτειρα του Ηπειρώτη ευεργέτη Χριστάκη Ζωγράφου. Βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Αργυροκάστρου, στο αλβανικό τμήμα της Ηπείρου. Εδώ σώζονται ακόμα τα χτίσματα του συγκροτήματος των Ζωγράφειων Διδασκαλείων. Πρόκειται για ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο με συνολικά 35 παράθυρα και τρεις εισόδους.

Ένοχοι για τις φωτιές στην Ηλεία ο πρώην νομάρχης και ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για τις φωτιές της Ηλείας τον Αύγουστο του 2007, όπου είχαν χάσει την ζωή τους 36 άνθρωποι.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μαντινάδα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας

Με μία μαντινάδα-έκπληξη, ο πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης εντυπωσίασε, στη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επέτειο εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγίου Μηνά.

Πιπιλή: Αν ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τις οffshore θα είχε μπει φυλακή

«Αν ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τις οff shore στο πόθεν έσχες του, θα είχε μπει ήδη στη φυλακή» τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και την αποκάλυψη της Realnews..

BINTEO-Αδήλωτες οι offshore από Καρατζαφέρη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Δεν έχουν δηλωθεί στα πόθεν έσχες του Γ. Καρατζαφέρη οι δυο offshore εταιρείες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ελέγχων ορκωτών ελεγκτών που γίνονται σε βάθος αρκετών χρόνων.

Ο πολιτικός καφές στο Κολωνάκι: Δυσαρεστημένη βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με πρώην στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή (photos)

Όταν πίνουν καφέ δύο πολιτικά πρόσωπα, θεωρείται εξ ορισμού «πολιτικός καφές».

Καπερνάρος σε Κατριβάνου: «Τα αδέρφια σας τους λαθρομετανάστες πάρτε τους στα σπίτια σας!»... και δεν τους πήρε

Ο κ. Καπερνάρος μίλησε για «λαθραίους λαθρομετανάστες» που κατατάσσονται στους κρατούμενους ανάλογα με την επικινδυνότητα τους και υποστήριξε πως οι πιο επικίνδυνοι είναι οι Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί και ότι μπροστά τους «οι Αλβανοί είναι αρνάκια».

«Οι κανόνες εμπλοκής στην Ανατολική Μεσόγειο δεν προβλέπουν πυρ», γράφει η «Τζουμχουριέτ»

Αν και τα τουρκικά πλοία παρακολουθούν στενά τις κινήσεις της ελληνικής φρεγάτας και του υποβρυχίου που βρίσκονται στη περιοχή της Κύπρου…

Στη λίστα των κερδισμένων του στοιχήματος ο Ηλίας Σπάθας Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/269219/sti-lista-ton-kerdismenon-tou-stoihimatos-o-ilias-spathas/#ixzz3IlqcGpUR Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΥΠΟΨΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στη διαβόητη λίστα του ΟΠΑΠ, που κατατέθηκε από τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, περιλαμβάνεται το όνομα του διαιτητή Ηλία Σπάθα.

Η τηλεοπτική "ΔIKH στον ΣKAΪ" παρουσίασε το σχετικό έγγραφο, όπου βεβαιώνεται ότι το 2003 ο κ.Σπάθας κέρδισε...

Πάγκαλος: Χωρίς μνημόνιο θα είχαμε χρεοκοπήσει - Κοπρίτες & κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι

«Κοπρίτες και κοπανατζήδες» χαρακτήρισε τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ζητώντας να εφαρμοστεί η αξιολόγηση στο δημόσιο.

Μιλλιέτ: Αυτή είναι η πρόταση των Ελληνοκυπρίων για το εδαφικό (ΛΙΣΤΑ)

Ολόκληρο τον κατάλογο των περιοχών που ζητά η ε/κ πλευρά να επιστραφεί, παρουσιάζει η τουρκική εφημερίδα “Μιλλιέτ” στην ηλεκτρονική της έκδοση, η οποία, όπως υποστηρίζει, υποβλήθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς, ωστόσο, να δημοσιεύει χάρτη αυτή τη φορά.

Ανάκαμψη Σαμαρά βλέπει το Bloomberg. Ποια είναι η προϋπόθεση

Τη δική του εκτίμηση για την πορεία και την πολιτική σταθερότητα της Ελλάδας, δίνει το πρακτορείο Bloomberg, σταθμίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Οικονομίας.

Οι 19 όροι που θέτει η Τρόικα για να επιστρέψει

Τελεσίγραφο με 19 δράσεις που πρέπει να ολοκληρώσει η ελληνική πλευρά έστειλε η τρόικα την περασμένη Παρασκευή το πρωί στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, έτσι ώστε να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι το τελευταίο Eurogroup της χρονιάς (8 Δεκεμβρίου).

NAZI ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! Σύλληψη υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και του Υπ.Οικονομικών για εκβιασμό επιχειρηματία

Δύο υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. και ένας υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών είναι μεταξύ των έξι ατόμων που κατηγορούνται για δωροληψία και απόπειρα εκβιασμού επιχειρηματία προκειμένου να μην επιβληθούν υψηλά πρόστιμα στην εταιρεία του.

Τρις ισοβίτης κρυβόταν 8 χρόνια στο Αγιο Ορος

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος, σύμφωνα με πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών Αττικής, ως ελεγκτής εσόδων – εξόδων των δήμων Δάφνης και Υμηττού, καταχράστηκε, το διάστημα από το 1995 έως το 2002, το χρηματικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ.

Σοκαριστικό video: Οι στιγμές παιδόφιλου με το θύμα του σε ξενοδοχείο!

Οι στιγμές ενός παιδόφιλου με το 13χρονο θύμα του σε ένα ξενοδοχείο της Βρετανίας έχουν καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Ο 26χρονος παιδόφιλος και άλλοι τρεις ακόμα που συνευρέθηκαν με την ανήλικη κοπέλα βρίσκονται ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μπορεί ο τάφος της Αμφίπολης να ανήκει στην Ολυμπιάδα; Δεν υπάρχουν σκαλοπάτια στον τρίτο θάλαμο

Ολα δείχνουν ότι η ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης προχωράει χωρίς διακοπή, παρά την αρχική απογοήτευση που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο τάφος σταματάει στον τρίτο θάλαμο και δεν έχει ανευρεθεί ακόμη ο αρχαίος νεκρός. Ολο το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στα αποτελέσματα της «ακτινογραφίας» του τύμβου Καστά, προκειμένου να λυθεί ο μεγαλύτερος γρίφος για την ταυτότητα του «ενοίκου» του τάφου.

O μύθος της ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα και η αυτοϊκανοποίηση των γυναικών

Η σεξουαλική συμπεριφορά στην Αρχαία Ελλάδα δεν συνοδευόταν από το κοινωνικό στίγμα που υπάρχει στη σύγχρονη εποχή. Το σεξ ήταν μία φυσική και υγιής δραστηριότητα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής. Η ομοφυλοφιλία ήταν αποδεκτή και αντιμετωπιζόταν περισσότερο ως προσωπική επιλογή, παρά ως σεξουαλική διαστροφή.

Νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Τα πόστερ του ΕΟΤ για το εξωτερικό, από το 1922 έως σήμερα [εικόνες]

Από το 1922 οπότε και ο σημερινός ΕΟΤ αναγνωρίστηκε ως υπηρεσία, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και σαφώς έχουν υπάρξει σαφείς διαφοροποιήσεις στο πνεύμα της εποχής. Ένα ονειρικό ταξίδι, όμως, προς το παρελθόν βοηθάει να δούμε τα νηπιακά βήματα που έκανε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού μέχρι να φτάσει στη σημερινή επαγγελματική του μορφή.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΘΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ-Guardian: Ο Μ.Αλέξανδρος και η Αμφίπολη οξύνουν τα πάθη σε Ελλάδα και Σκόπια

Η... ερωτική σχέση του Νίκολα Γκρουέφσκι με τα αγάλματα δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με τον Μέγα Αλέξανδρο. Το 2011, προς μεγάλη απογοήτευση της Ελλάδας, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός εγκατέστησε το μεγαλύτερο γλυπτό στον κόσμο, στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, με τον μεγάλο στρατηλάτη να ατενίζει την πόλη.

Πίκρα στον τουρκικό Τύπο για τη συνάντηση του Καΐρου

Ως ένδειξη ότι συγκροτείται μια συμμαχία χωρών της περιοχής με στόχο την Τουρκία αντιμετωπίζει σημαντική μερίδα του τουρκικού Τύπου την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας - Αιγύπτου - Κύπρου στο Κάιρο. Στις σελίδες της «Γενί Σαφάκ», ο διευθυντής και αρθρογράφος της κατ’ εξοχήν φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, Ιμπραχίμ Καραγκιούλ, υποστηρίζει ότι «υπάρχει εδώ και καιρό ένα σχέδιο δημιουργίας συμμαχίας στη Μεσόγειο με άξονα το Ισραήλ, το οποίο υποστηρίζεται από τη Γαλλία και την Αγγλία».

Η μονοτονία των καταλήψεων

Αντώνης Πανούτσος

Πήγα γυμνάσιο την εποχή που δεν υπήρχαν καταλήψεις αλλά πορείες. Οχι συχνές ομολογουμένως, αλλά όταν γίνονταν ήταν εντυπωσιακές, όπως στις αρχές του ’60, όταν το σύνθημα ήταν «15% προίκα στην παιδεία». Το 15% δεν ξέρω από πού το είχαμε σκεφτεί, αλλά θυμάμαι τις πορείες με λίγο αισθησιασμό και πολύ τρόμο.

Πλεύρης: Μου στοίχησαν ως άνθρωπο οι αποκαλύψεις για τον Καρατζαφέρη

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την έξοδο από το μνημόνιο, τις προκλήσεις της Τουρκίας, αλλά και την αποκάλυψη της Realnews για τον Γ. Καρατζαφέρη και τις offshore.

Γιώργος Καλαντζής: "Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η Γιάννα Αγγελοπούλου"

«Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε την Γιάννα Αγγελοπούλου ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Το σέξι ατύχημα της Τζένιφερ Λόρενς -Οταν το στήθος της δραπέτευσε από το φόρεμά της [εικόνες]

Επρεπε να το περιμένει. Ηταν αναμενόμενο ότι με αυτό το φόρεμα... κινδύνευε. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς η οποία έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας της φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα με βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Γεωργιάδης: Συμφωνία με τρόικα ή θα βρεθούμε στο έλεος των αγορών – αιχμές για Βενιζέλο

Τον κώδωνα του κινδύνου για την σύντομη ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές έκρουσε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση η Ελλάδα θα βρεθεί τον Ιανουάριο στο έλεος των αγορών.

Γιώργος Γεωργίου: "Δεν έχω σχέση με υποθέσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη"

«Δεν έχω σχέση με τις προσωπικές υποθέσεις κανενός» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου με αφορμή τις δύο off shore εταιρίες που φέρεται να ανήκουν στο Γιώργο Καρατζαφέρη και...