13 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Επαναστάτης της πο@τσας πλένει με νερό άπλυτους συντρόφους του τους οποίους τσακίζουν τα ΜΑΤ

Ρε παπάρα εσύ που τράβηξες το βίντεο από την ασφάλεια του σπιτιού σου και τσιρίζεις απ' το μπαλκόνι, ρίξε νερό με πιο μεγάλο λάστιχο μπας και πλυθούν οι συντροφοί σου:

Η νέα εμφάνιση της Σταυρινούδη-Σόδη στη Βουλή: Με μίνι, γόβες και αλυσίδα στο πόδ

Ευρίσκεται προ του κινδύνου να καταγραφεί στην ελληνική κοινοβουλευτική ιστορία ως η μόνη βουλευτής που ξεχώρισε για το έργο της κι όχι για τις παρεμβάσεις της!

Βίντεο: Απίστευτο! Άμα σε θέλει... δεν πεθαίνεις με τίποτα!

Βλέποντας το βίντεο, θα διαπιστώσετε, με τα ίδια σας τα μάτια, ότι ο πεζός που περιμένει να διασχίσει τον δρόμο, έχει ... Άγιο, όπως λέει και ο λαός.
Όσες φορές και αν δείτε το βίντεο, είναι δύσκολο (ή μάλλον απίθανο) να μπορέσετε να δώσετε μια εξήγηση για το συγκεκριμένο συμβάν.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι κρύβει η Περιστέρη για την Αμφίπολη

Αινιγματική ήταν η Κατερίνα Περιστέρη στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκε σκελετός στην Αμφίπολη. Τι κρύβει η επικεφαλής των ερευνών θα αποκαλυφθεί τα επόμενα 24ωρα. Την ίδια στιγμή φουντώνει η σεναριολογία για την ταυτότητα του νεκρού.

BINTEO- Ντόροθι Κινγκ: Όλοι γνωρίζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική

«Όλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι η αληθινή Μακεδονία, είναι στην Ελλάδα», δήλωσε η Αμερικανίδα αρχαιολόγος, Ντόροθι Κίνγκ, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και πρόσθεσε «ότι είναι περίεργο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Μακεδονίας».

Δείτε το γράμμα του FBI που ζητούσε από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να αυτοκτονήσει

Την επιστολή υποτίθεται ότι έγραψε αγανακτισμένος πολίτης για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του αφροαμερικανού πολιτικού

Στη δημοσιότητα ήρθε 50 χρόνια μετά η επιστολή ενός «αγανακτισμένου πολίτη» κατά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με την οποία τον προέτρεπε να αυτοκτονήσει πριν αποκαλύψει τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Επιστρέφεται το διαβατήριο στη Βάτσικα

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπός Βουρλιώτης στην υπ΄ αριθμ. 8/2014 γνωμοδότησή του, επισημαίνει ότι σε περίπτωση άρσης από τις δικαστικές αρχές του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα πρέπει να αποδίδεται το διαβατήριο που έχει αφαιρεθεί από τις Αστυνομικές αρχές.

Ποιος πρώην βουλευτής αναλαμβάνει βοηθός της Σαββαΐδου;

Ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης είναι ένας από τους τέσσερις προϊσταμένους της Διεύθυνσης Φορολογικών Περιφερειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, κάτι σαν «υπερέφορος» .

Ντρίπλα ξεβρακώνει ΣΥΡΙΖΑ: Ονομαστική ψηφοφορία για τα «κόκκινα δάνεια»

Με μια κοινοβουλευτική... ντρίπλα το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να εκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στην σχετική τροπολογία την οποία υπέγραψαν και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σαμαράς: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

Τη βεβαιότητα ότι η κοινοβουλευτική τετραετία θα εξαντληθεί, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην επιτροπή της ΝΔ που θα επεξεργαστεί την πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σοκ στην Εύβοια, κεραυνός σκότωσε ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ένας 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στο γήπεδο!

Επίσημα στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τα πετρέλαια σε Ιόνιο και Κρήτη

της Ελένης Στεργίου

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για τις παραχωρήσεις των 20 «οικοπέδων» σε Ιόνιο και Κρήτη στην  Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να ξεκινήσουν οι καταθέσεις προσφορών.

Βούλτεψη: Έχει δημιουργηθεί μία αναστάτωση...

«Πάντοτε είμαι υπέρ του να εκφράζονται όλες οι γνώμες. Έχει δημιουργηθεί μία αναστάτωση. Γίνονται 500 πράγματα συγχρόνως και δεν μπορεί να γίνει ένα λάθος;» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον RealFm 97,8, σχετικά με το ζήτημα της εξέλιξης με την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Η φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα που δεν έπαιξε ποτέ: «Αν έβγαινε στον αέρα θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ» [βίντεο]

Ο Γιώργος Μητσικώστας είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση τόσο με τις μιμήσεις και πηγαίο χιούμορ του όσο και με τις «επικές» τηλεφωνικές φάρσες του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή, έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με μια συγκεκριμένη φάρσα.

Αίνιγμα: Μοιάζουν τα ευρήματα της Αμφίπολης με τη Σαρκοφάγο του Μεγάλου Αλεξάνδρου [εικόνες]

Συγκλονιστικά είναι τα νέα ευρήματα που έφερε στο φως η αρχαιολογική ανασκαφή στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης και θα απασχολήσουν για καιρό, αν όχι για χρόνια, τους αρχαιολόγους.

ΦΩΤΟ-Ετσι θα ήταν ο κομήτης Τσούρι αν έπεφτε στη Γη

Επειδή είναι πιο εύκολο να αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα όταν τα βλέπουμε στη δική μας κλίμακα, ένας φωτογράφος σκέφτηκε να «ρίξει» τον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko, τον κομήτη που έχει από την Τετάρτη δεχτεί την επίσκεψη του Philae, στη Γη.

Υπό άκρα μυστικότητα σπηλαιολόγος σήμερα στην Αμφίπολη

Έφυγαν όλοι οι εργάτες
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr σήμερα έφτασε στην Αμφίπολη , ειδικός σπηλαιολόγος, όπου θα μελετούσε τον χώρο στο εσωτερικό του τύμβου. Δεν πρόκειται για την γνωστή ομάδα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε , που...

Μίζες άνω των 60 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια και τα ASRAD

Καλούνται σε απολογία 13 Γερμανοί για αδικήματα όπς η δωροδοκία και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Παράσταση πολιτικής αγωγής από το Δημόσιο.

Ένταση στην πανεκπαιδευτική πορεία 2000 άπλυτων- Πετροπόλεμος στην Ακαδημίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε περίπου στις 19:30 μεταξύ μαθητών και φοιτητών, που συμμετέχουν στην πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην αστυνομική βία, και αστυνομικών.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Βλάχος: Δεν εννοούσα τον Χαρδούβελη

Διευκρινίσεις έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το όσα είπε στη Βουλή για τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαδούβέλη.

ΦΩΤΟ-Πανικός στο Παρίσι-Τίγρης κόβει βόλτες δίπλα στην Disneyland

Μεγάλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στη Γαλλία και συγκεκριμένα λίγο έξω από το Παρίσι, ύστερα από μαρτυρίες κατοίκων ότι μία τίγρης κυκλοφορεί στην περιοχή.

Διαβάστε τους σοκαριστικούς διαλόγους των εκβιαστών του επιχειρηματία

Στο φως τα παζάρια για τις μίζες που ζητούσαν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, της ΤτΕ και του ΥΠΟΙΚ για να διαγράψουν πρόστιμα

Πρόσωπο με πρόσωπο με ανακριτή βρίσκονται οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματία για να μην του επιβληθεί πρόστιμο από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Ο στρατηγός Κωσταράκος στο τιμόνι της Ευρώπης

Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξελέγη ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος, γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την χώρα μας, αφού είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αξιωματούχος καταλαμβάνει αυτό το αξίωμα.

1 εκατ. δολάρια για τον εκτελεστή της Λευκής Χήρας!

Με επικήρυξη 1 εκατομμυρίου δολαρίων αναζητείται ο ελεύθερος σκοπευτής πουπυροβόλησε και σκότωσε την ύποπτη για τη βρετανίδα τρομοκράτισσα “Λευκή Χήρα”! Μήπως όμως η όλη ιστορία τελικά είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και μαύρης προπαγάνδας από την πλευρά της Μόσχας;

«Κρεμασμένο» στην άκρη γκρεμού φωτογραφίζει τον κομήτη το «Philae»-Ένα από τα τρία "πόδια" αιωρείται στο γκρεμό

Η κλίση του ρομποτικού σκάφους είναι κάθετη - Από τα τρία του πόδια, το ένα αιωρείται στο απόλυτο κενό - Τα επόμενα βήματα της διαστημικής αποστολής «Rosetta» μετά την προσεδάφιση στον 67P

Πολλά μέρη για προσεδάφιση είχαν αναγνωριστεί και εξεταστεί για την προσεδάφιση του Philae στον κομήτη.

Ντόροθι Κινγκ: «Ο μαλάκ@ς που λέει ότι ψεύδομαι για τον Ηφαιστίωνα δεν μπορεί να καταλάβει τις αρχαίες πηγές»

Πώς απαντά στις αιτιάσεις ότι ο Ηφαιστίωνας κάηκε σε πυρά που αντιπαραβάλλουν όσοι αντικρούουν τη θεωρία της - Ποια στοιχεία την οδηγούν ότι το μεγαλοπρεπές μνημείο δεν μπορεί παρά να κατασκευάστηκε για τον αδελφικό φίλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε άποψη για το ποιος μπορεί να είναι ο νεκρός στον τάφο της Αμφίπολης, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε σχεδόν ακέραιος ο σκελετός. Σύμφωνα με την αμερικανίδα αρχαιολόγο, δύο μόνο επιφανείς άντρες της εποχής που χρονολογείται το μνημείο ταριχεύθηκαν ώστε τα σώματά τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να ταφούν: του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ηφαιστίωνα. 

ΣΔΟΕ: Δεν υπάρχει το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης που αφορά την αγωγή της Μαργαρίτας Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα που ήθελαν το όνομα της να εμπλέκεται από στέλεχος του ΣΔΟΕ στην λίστα Λαγκάρντ, παρουσιάστηκε έγγραφο που φαίνεται να δίνει φως στην υπόθεση,

Πρακτορείο Ansa για την Αμφίπολη: «Μέγας Αλέξανδρος, το αίνιγμα αρχίζει να λύνεται»

«Μέγας Αλέξανδρος, το αίνιγμα αρχίζει να λύνεται» γράφει σήμερα το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, με αναφορά στις τελευταίες αποκαλύψεις της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Άδωνις: Ο Φορτσάκης είναι σύγχρονος ήρωας-Φυσικά και δεν έχω offshore και ο Σκουρλέτης το ξέρει

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι στην αθλιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να αντισταθεί» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη που ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ! Η «συγγνώμη» του Κοντρέρας και η πιθανή συνεργασία με ΠΑΟΚ

Συγγνώμη από το κόσμο του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ζήτησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες φέρεται να έχει ρίξει… γέφυρες στην Τούμπα, προτείνοντας κάποιους Χιλιανούς παίκτες στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα.

Εισβολή των ΜΑΤ σε πανεπιστήμιο και στην...Ιαπωνία!

Οι δυνάμεις καταστολής της ιαπωνικής αστυνομίας διεξήγαγαν έρευνες σε έναν κοιτώνα φοιτητών, ο οποίος βρίσκεται στο περίβλεπτο πανεπιστήμιο του Κιότο (δυτικά), με στόχο τον εντοπισμό φοιτητών που πρόσκεινται στην άκρα Αριστερά, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Βρετανικό κανάλι πρότεινε στον Τασούλα να γίνει η Αμφίπολη ριάλιτι

Μια απίστευτη πρόταση αγγλικού καναλιού αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης». Παραγωγοί αγγλόφωνης τηλεοπτικής εκπομπής πλησίασαν τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και πρόσφεραν ένα γενναίο ποσό προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες στην Αμφίπολη (το ποσό το καθόρισαν προτού ανακοινωθεί ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός).

Stop στη μείωση μισθών και μικρές αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα δείχνει μεγάλη έρευνα

STOP στην πτώση των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα το 2014 και μικρές αυξήσεις της τάξης του 0,5% ως 1,5% δείχνει έρευνα που πραγματοποίησε η KPMG.

Επίσης από την έρευνα προέκυψε ότι περιορίστηκε σημαντικά ο αριθμός των επιχειρήσεων που μείωσε τις βασικές αποδοχές.

ΟΝΝΕΔ: Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλο θράσος

Στην εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται στον χώρο της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα μερικές ημέρες πριν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! Ματθαιόπουλος για τα γίδια: Σιωνιστικό λόμπι και Γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν τις διώξεις [βίντεο]

Νέο παραληρηματικό «σόου» έδωσε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος, από το βήμα της Βουλής, μίλησε για σιωνιστικό λόμπι, Γερμανούς τοκογλύφους και μαρξιστές δημοσιογράφους που επέβαλαν την δίωξη του κόμματος.

ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ Η ΡΕΝΑ! «Πραξικόπημα Δούρου» για τα σκουπίδια καταγγέλλουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας

Κουμουτσάκος κατά Δούρου: «Δεν διατηρεί τη σοβαρότητα, το κύρος αλλά κυρίως τη νομιμότητα του περιφερειακού συμβουλίου»

Τραγελαφικές καταστάσεις επικρατούν αυτή την ώρα στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, κατά τη διάρκεια εκλογής των εκπροσώπων της περιφέρειας για τον ΕΣΔΝΑ, το φορέα δηλαδή που διαχειρίζεται τα απόβλητα και απορρίμματα της Αττικής.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Νεκρός ο 67χρονος, τον αναζητούσαν ως ύποπτο για τη δολοφονία της 40χρονης κτηνοτρόφου

Νεκρός εντοπίστηκε (13/11) ο 67χρονος τον οποίο αναζητούσαν σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντόπισε δολοφονημενη τη 40χρονη κτηνοτρόφο ο σύζυγος της, στο Λεωνίδιο. Ο δραστης και αυτόχειρας, φερεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με την κατάπτωση φυτοφαρμακου, οπως ειχε αναφερει σε φίλο του με τον οποίο ειχε συνομιλήσει μετα τη διάπραξη του εγκλήματος.

ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ! Αλλοδαπό τσογλανάκι κατέβασε την ελληνική σημαία από σχολείο στη Χαλκιδική

Φυσικά οι περισσότεροι μούγγα για το ότι ήταν αλλοδαπός... όχι ότι δεν υπάρχουν ιθαγενή κωλόπαιδα...

Για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται 14χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να εισήλθε στην αυλή γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής και να κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό.

Ηθοποιοί της πλάκας, πρωταγωνιστές κωμικής σειράς μπήκαν σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο

Πλήρωσαν πρόστιμο παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες τους

Οι τρεις ηθοποιοί που πήγαιναν στην περιοχή που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ στο οποίο συμμετέχουν μπήκαν στο αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και όταν μπήκε ο ελεγκτής... έπαιξαν την πρώτη σκηνή του έργου.

Το κυνήγι ιερέων και φανατικών πιστών στην Σταρ Ελλάς

Τον Ιούνιο του 1953 οι Ελληνίδες καλλονές διεκδικούσαν τον «Τίτλο της Καλλίστης», στη διοργάνωση των καλλιστείων που γινόταν για δεύτερη χρονιά στη μεταπολεμική Ελλάδα. Αν και η φωτογραφία απαθανατίζει τη νικήτρια Ντορέτα Ξηρού να χαμογελά μπροστά στο προσφερθέν (;) αυτοκίνητο με φόντο το Ηρώδειο και την Ακρόπολη, τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαγωνισμό μάλλον ήταν για γέλια και για κλάματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο άπλυτος βαστάζος της Ζωής μείωσε το παρασιτικό του φορτίο... κουρεύτηκε και σαν φοιτητής Φυσικού πήγε να κάνει κατάληψη στη Νομική!

Τον αηδιάσαμε όλοι από την επανάσταση έξω από την ΕΡΤ όταν έκανε το βαστάζο της Ζωής και της κρατούσε τη ντουντούκα. Είχε το μαλλί αφάνα που αν τον πλησιάσεις για να βγάλεις σέλφι θα πεταχτούνε στο κεφάλι σου τουλάχιστον 20 ψείρες...

ΣΤΑΛΙΝΕΣ ALERT! Πως μπορείτε να κάνετε διακοπές στου Στάλιν και σε άλλων κομμουνιστών δικτατόρων τα σπίτια

Οι δικτάτορες είναι οι χειρότεροι, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουν καλά, είναι να ζουν πλουσιοπάροχα. Τι συμβαίνει όμως στα φανταχτερά τους παλάτια όταν ο αδίστακτος ιδιοκτήτης τους καθαιρεθεί; Συνήθως μετατρέπονται σε ξενοδοχεία.

Ακολουθούν τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που κάποτε ήταν τα παλάτια δικτατόρων.

Τι κάνει μια Κινέζα δημοσιογράφος στον… τάφο;

Είναι η ανταποκρίτρια του κινεζικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού CCTV στην Ελλάδα. Η ίδια βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη για πρώτη φορά στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη, προκειμένου να «καλύψει» το ρεπορτάζ και να ενημερώσει τους συμπατριώτες της για την ανασκαφική έρευνα της Κατερίνας Περιστέρη και της ομάδας της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΤΟΥΣ ΦΥΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ! -Τέσσερα Ελληνόπουλα στο διαγωνισμό της Formula 1

Τέσσερα αγόρια, με πάθος για τα αυτοκίνητα, σε λίγες ημέρες, πρόκειται να ταξιδέψουν μέχρι το Άμπου Ντάμπι, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού F1 in schools, με στόχο την πρώτη θέση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο Κουράκης δεν προτιμάει τις Louis Vuitton... αλλά άλλες μάρκες

Απίθανοι διάλογοι στην χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συνέβησαν αρκετά... απρόοπτα, αν και οι περισσότεροι βουλευτές ήταν ήσυχοι αφού πριν την ομιλία Τσίπρα σέρφαραν στο διαδίκτυο από τα tablet τους.

Γιάννης Μιχελάκης: "Να αποδοθούν ευθύνες για τη νέα γκάφα με τον ΕΝΦΙΑ"

Στα κάγκελα ο βουλευτής της ΝΔ

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει η γκάφα της εξαίρεσης του ΕΝΦΙΑ από τις ευεργετικές ρυθμίσεις των 100 δόσεων καθώς έχουν ξεσηκωθεί όχι μόνον οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και της συγκυβέρνησης.

Ξαναμπήκε στην Κυπριακή ΑΟΖ το «Μπαρμπαρός»

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει με την παρουσία του τουρκικού πλοίο «Μπαρμπαρός» στη περιοχή της Κύπρου. Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως το «Μπαρμπαρός» συνεχίζει την προκλητική δραστηριότητα του εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ" ΑΦΟΥ! Σε ποιους βουλευτές κλείνει το μάτι για συμμαχίες ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικό άνοιγμα σε εν δυνάμει συμμάχους κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Σκουρλέτη να προαναγγέλλει, στο δεύτερο κατά σειρά briefing, την έναρξη των περιφερειακών συνδιασκέψεων, με απώτερο στόχο βέβαια να ανοίξει η «βεντάλια».

Σταϊκούρας για τροπολογία: Οι συνεπείς φορολογούμενοι επιβραβεύονται

«Η παρέμβασή μας σήμερα αποσκοπεί στο ότι οι συνεπείς φορολογούμενοι επιβραβεύονται και όσοι αθετούν σκόπιμα τις υποχρεώσεις τους αποδοκιμάζονται» δηλωσε στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναπτύσσοντας το σκεπτικό της νέα τροπολογίας που εξαιρεί από τη ρύθμιση των 100 δόσεων τις οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση από την 1η Οκτωβρίου και μετά.

ΚΛΑΙΩ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να βάλουν στο κάδρο της υπόθεσης Καρατζαφέρη, Πλεύρη και Άδωνι... έκαναν λέει επερωτήσεις στη Βουλή :))

Mετά τη χθεσινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο για το θέμα των συμμαχιών πολιτικό άνοιγμα σε εν δυνάμει συμμάχους έκανε και σήμερα Πέμπτη ο Πάνος Σκουρλέτης καθώς δεν απέκλεισε τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών που έχουν ψηφίσει μνημόνια.

Νέα παρέμβαση 32 βουλευτών της ΝΔ

Τις απαραίτητες πρωτοβουλίες από τον Υπουργό Οικονομικών ζητούν 32 Βουλευτές της Ν.Δ., προκειμένου να μη γίνεται αδιακρίτως αυτεπάγγελτος συμψηφισμός μη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και να απεμπλακεί η διαδικασία επιστροφής φόρων και άλλων ποσών στους δικαιούχους τους.

ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,4 δισεκ. ευρώ - οριακά κάτω του στόχου

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,4 δισεκ. ευρώ, οριακά κάτω από το στόχο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, πέτυχε ο προϋπολογισμός στο δεκάμηνο του έτους.