14 Νοεμβρίου 2014

Γυναίκα ποδοσφαιριστή κολάζει με το μπούστο της (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση προκάλεσε η σέξι σύντροφος του Στίβεν Τζέραρντ, Άλεξ με την σέξι εμφάνιση της σε εκδήλωση.

Η 32χρονη καλλονή επέλεξε ένα ολόσωμο μαύρο σύνολο με αβυσσαλέο ντεκολτέ και το μπούστο της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοαποκαλούμενοι «μαλ@κες» δηλ. αναρχοάπλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι υβρίζουν άνδρες επιβολής του νόμου και της τάξης!

Η Φυλλάδα των Συντακτών γράφει πως άνδρες επιφορτισμένοι με την τήρηση του νόμου «εφορμούσαν εναντίον άοπλων παιδιών με την ιαχή "γαμ@στε τους"»!! Καταρχάς οι διαδηλωτές δεν ήταν "άοπλα παιδιά" αλλά παραδέχονται μεταξύ τους πως ήταν "μαλ@κες" αφού...

Ιταλία: Οι Femen ασχημονούν με τον χριστιανικό σταυρό (VIDEO &ΦΩΤΟ)

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της παπικής εξουσίας

Οι Ουκρανές ακτιβίστριες κρατώντας το σύμβολο της πίστης των Χριστιανών, το σταυρό, και μαζί με αυτόν έπαιρναν προκλητικές πόζες και φωνάζονταςκατά της εξουσίας του Πάπα της Ρώμης και κατά των θρησκευτικών ηθώνπου εκπροσωπεί εμφανίσθηκαν γυμνόστηθες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου..

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 4,8%

Προβάδισμα 4,8 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου δίνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό...

Φωτεινή Πιπιλή στον Ψυχάρη: Αντρέα, πιστεύουμε στις ίδιες αξίες!

Με μια σύντομη ανάρτηση η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον παραιτηθέντα βουλευτή

Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον παραιτηθέντα βουλευτή Αντρέα Ψυχάρη, αλλά και την αγωνία της για το μέλλον.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας εξέφρασε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ, Ανδρέας Παπαμιμίκος με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εκπληκτικό timelapse με 17.000 φωτογραφίες από τον ήλιο [βίντεο]

Το Ηλιακό Παρατηρητήριο της NASA έδωσε στη δημοσιότητα το μαγευτικό time lapse που βλέπεις παραπάνω που αποτελείται από 17.000 υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του ήλιου που τραβήχτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες μέρες πριν δηλαδή.

Έκαναν «φύλλο και φτερό» τα αρχεία για προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων από το 1998 μέχρι και σήμερα

Έπειτα από μυστική προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας, το πρωί της Πέμπτης, κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι, καθώς και στο σπίτι του κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος ελέγχεται για σειρά αδικημάτων, όπως η ενεργητική δωροδοκία και η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ζητά και αποζημίωση ο παιδεραστής Στίβεν Κόλινς

Ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του Φέι Γκραντ θα πρέπει να τον αποζημιώσει επειδή πλέον δεν μπορεί να βρει δουλειά μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα media

Ουκρανικό MIG έριξε το Boeing των Malaysia με τους 298 νεκρούς, λένε οι Ρώσοι το παπαγαλάκι τους ο Αυγερινός

Μετά από μήνες θυμήθηκαν και έδωσαν δορυφορική φωτογραφία που υποστηρίζουν ότι δείχνει έναν ουκρανικό πύραυλο MIG να χτυπά το μαλαισιανό Boeing με τους 298 επιβάτες

Νέα τροπή στις έρευνες για το τι έγινε στην πτήση MH17 των Malaysia Airlines που κατερρίφθη τον περασμένο Ιούλιο στην ανατολική Ουκρανία, δίνει η αποψινή αποκάλυψη των ρωσικών αρχών.

Φωτογραφίες: «Γυμνή» η Κέιτ Μίντλετον στους δρόμους του Λονδίνου

Ένας 29χρονος καλλιτέχνης με το παρατσούκλι Pegasus έκανε γυμνό γκραφίτι της συζύγου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ έξω από γκαλερί

Σοκ έχει προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το γκράφιτι που φιλοξενείται από την Πέμπτη έξω από γκαλερί του βόρειου Λονδίνου.

Στοκχόλμη: Ιδού το ξένο υποβρύχιο που παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα

Φωτογραφία sonar του υποβρυχίου που παραβίασε τα χωρικά της ύδατα τον περασμένο Οκτώβριο έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Σουηδίας.

Στην εικόνα διακρίνεται το ίχνος που αφήνει το σκάφος στη θάλασσα, ωστόσο, παραμένει το μυστήριο σχετικά με την προέλευσή του.

Φωτογραφίες: Αυτή ήταν η... πρόγονος της Καρντάσιαν;

Ζούσε το 19ο αιώνα και είχε τα ίδια... κάλλη με τη διάσημη τηλεπερσόνα - Είναι ένα σύμβολο φυλετικής και σεξιστικής εκμετάλλευσης

Η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε σκοπό να «σπάσει το διαδίκτυο» αυτή την εβδομάδα, όταν φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό PAPER. Τα... λαδωμένα οπίσθιά της έκαναν το γύρο του διαδικτύου, πράγματι, όμως αυτό δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί είναι πως σχεδόν διακόσια χρόνια πριν, ένα ζευγάρι παρόμοια οπίσθια προκάλεσαν ένα σκάνδαλο που έκανε το γύρο του κόσμου.

Τι ζήτησε η Σόδη από τον Σαμαρά;

Την ώρα που ο  Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας για την  ονομαστική ψηφοφορία των τροπολογιών για τις  100 δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα «κόκκινα» δάνεια, το έδρανό του πλησίασε η  Μαίρη Σόδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα σενάρια για τον ένοικο της Αμφίπολης

Ενώ οι ειδικοί επιστήμονες το επόμενο διάστημα θα ασχοληθούν με το ανθρωπολογικό υλικό του σκελετού που βρέθηκε στον τρίτο θάλαμο του τάφου της Αμφίπολης, άνοιξε πάλι ο κύκλος των εικασιών και των σεναρίων για τον ένοικο του τάφου της Αμφίπολης.

Ο. Πιστόριους: Τον έχουν στα όπα όπα στη φυλακή! Προσωπικό γυμναστήριο και φίλος γκάνγκστερ

Καλοπερνάει - όπως ήταν αναμενομένο- ο Όσκαρ Πιστόριους πίσω από τα κάγκελα, όπως επιβεβαιώνεται και από μια επιστολή που έλαβαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τηςφυλακής και την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα. 

Η Περιστέρη τους έκανε ανθρώπους και τώρα την αδειάζουν: «Ο σκελετός δεν θα σταλεί στο εξωτερικό…»

Η γ. γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη «άδειασε» πριν από λιγο, μιλώντας στο star την επικεφαλής της αρχαιολογικής έρευνας στην Αμφίπολη Κατερίνα Περιστέρη!

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν παρέμβασης της Πρεσβείας: «Η χούντα δεν ήταν αμερικανοκίνητη»

Στην πρώτη ανακοίνωση επέκριναν τις ΗΠΑ για τη χούντα των συνταγματαρχών - Διέγραψαν τη φράση λίγη ώρα μετά, εκδίδοντας ορθή επανάληψη, απ'όπου είχε απαλειφθεί κάθε αναφορά που θα μπορούσε να δημιουργήσει διπλωματικό πρόβλημα

Αποφυλακίζεται με εγγύηση ο Αντώνης Κάντας που κατηγορείται για μίζες στα εξοπλιστικά

Την αποφυλάκιση του Αντώνη Κάντα, με περιοριστικούς όρους, διέταξε το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών και συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση...

Η σελίδα με τις εξομολογήσεις νυμφομανών στο Facebook που δίχασε -Οι φωτογραφίες και οι ατάκες που εξόργισαν

«Κόκκινο πανί» για τις πραγματικές νυμφομανείς έχει γίνει μια σελίδα στο Facebook που υποτίθεται ότι καλεί γυναίκες που πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Το κομμούνι της Δραπετσώνας καταγγέλλει τον ΠΑΣΟΚο που "έφτιαχνε πελατεία" αλλά δεν τους απολύει γιατί τώρα είναι δική του "πελατεία"

«Το πόρισμα του ΑΣΕΠ και οι διάλογοι του Δημοτικού Συμβουλίου του 2004 αποδεικνύουν ατράνταχτα ότι οι δυνάμεις των κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης "έφτιαχναν πελατεία", εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των ανθρώπων για δουλειά» τονίζει σε σχόλιό του ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, με...

ΒΙΝΤΕΟ-Ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια η πορεία των ρέμπελων

Ολοκληρώθηκε η πορεία των φοιτητών, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ομόνοια.

Η πορεία ξεκίνησε στις 14:00 από τα Προπύλαια και αφού κατευθύνθηκε μέσω της οδού Σταδίου στη Βουλή, όπου παρέμεινε περίπου μισή ώρα, συνέχισε μέσω των οδών Πανεπιστημίου και...

Η Πρώτη Κυρία του Μεξικό που τρέλανε τους G20 -Οι καυτές φωτογραφίσεις που θέλει να ξεχάσει [εικόνες]

Μια νέα, σχετικά, Πρώτη Κυρία έκλεψε τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα, τα ανδρικά για ευνόητους λόγους και τα γυναικεία λόγω ζήλιας, στη σύνοδο των G20. O λόγος για την σύζυγο του προέδρου του Μεξικό Ενρίκε Πένα Νιέτο.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, χαρακτήρισε «προσβλητική» την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου λέγοντας ότι «όσοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την άποψη του κ. Τσίπρα για τη Δημοκρατία, δεν έχουν παρά να διαβάσουν την προσβλητική για το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου».

Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ για το “κούρεμα” στις αρμοδιότητες Χαρδούβελη

Απάντηση για το ζήτημα των αρμοδιοτήτων του κ. Γκίκα Χαρδούβελη και του κ. Γ. Μαυραγάνη δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρει:

Υπογράφηκε η σύμβαση πώλησης του 100% των μετοχών της Ελληνικό ΑΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση του 100% των μετοχών της Ελληνικό ΑΕ στην εταιρεία Lamda Development.

Σοβαρές καταγγελίες από τον Μαρινάκη εναντίον του Μελισσανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)


- Η δολοφονική επίθεση κατά του Χ. Ζωγράφου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Ο Β. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Μελισσανίδη πως είχε απειλήσει το θύμα λέγοντάς του"θα σε κάνω, θα σου δείξω"
- Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καταγγέλλει πως ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ απείλησε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ
- Αιχμές κατά Ανδριανού και αστυνομίας από Μαρινάκη για την αναβολή του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ

Γελάει η Άννα Καραμανλή με «καρφώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει μέσω  Twitter η βουλευτής της ΝΔ,  Άννα Καραμανλή αναφορικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τι πέρασε η Ελλάδα μέχρι να επιστρέψει η ανάπτυξη

Τα οικονομικά δεινά που πέρασε η Ελλάδα μέχρι να επιστρέψει στο μονοπάτι της ανάπτυξης περιγράφει αρθρογράφος του Marketwatch δίνοντας μέσα από βασικούς οικονομικούς δείκτες μια εικόνα της δύσκολης αυτής πορείας.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες εις βάρος του Μπιλ Κόσμπι για βιασμούς

Κάθε άλλο παρά δημοφιλής είναι τον τελευταίο καιρό, λόγω των εις βάρος του καταγγελιών για βιασμούς γυναικών ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι που έγινε γνωστός ως τρυφερός και στοργικός οικογενειάρχης ενώ τη δεκαετία του '80 μεσουράνησε στην αμερικανική τηλεόραση.

Γερμανία: Ενας στους πέντε κατοίκους είναι μετανάστης

Τουλάχιστον ένας στους πέντε κατοίκους της Γερμανίας είναι αλλοδαπός ή έχει μεταναστευτική προέλευση, σύμφωνα με μια στατιστική έρευνα που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα και καταδεικνύει ότι, 25 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, ελάχιστοι ξένοι προτιμούν την πρώην Ανατολική Γερμανία ως τόπο εγκατάστασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη

«Σας είχαμε υποσχεθεί ότι η χώρα θα βγει από το τούνελ της μεγάλης ύφεσης. Αυτό είναι πια πραγματικότητα. Η επιστροφή της Ελληνικής οικονομίας στην Ανάπτυξη είναι γεγονός», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και πρόσθεσε ότι η Ανάπτυξη θα συνεχιστεί με ταχύτερους ρυθμούς. Αναλυτικά η δήλωση του:

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ! Έκαναν copy paste το περσινό μήνυμα για το Πολυτεχνείο!

Γκάφα ολκής από τον ΣΥΡΙΖΑ! Έστειλε το περσινό μήνυμα για το Πολυτεχνείο με μόνη αλλαγή στην ημερομηνία και σε κάποια χρονικά, ότι δηλαδή, είναι σαρανταένα και όχι σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Πετροπόλεμος στην Κύπρο μεταξύ μαθητών και Τούρκων εποίκων

Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στη Λευκωσία κατά την διάρκεια εκδηλώσεων για την καταδίκη του Ψευδοκράτους. Συγκεκριμένα, μαθητές που βρίσκονταν στον Προμαχώνα Ρόκας κοντά στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλλάς, αντάλλαξαν πέτρες με Τούρκους εποίκους που κινούνταν στην άλλη πλευρά της «πράσινης γραμμής», σχεδόν σε απόσταση αναπνοής.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πεζοδρόμιο και χορεύει σε στριπτιζάδικο

Τη λέξη #nyxta θέλησε να εξερευνήσει η Ελεονώρα Μελέτη στη χθεσινή της εκοπομπή, και για τον λόγο αυτό μεταμφιέστηκε σε πόρνη, χόρεψε pole dancing σε στριπτιζάδικο, πήγε στο Αστεροσκοπείο και σε μια κλινική ύπνου, ενώ συνομίλησε και με έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηνών και έναν φούρναρη.

Φωτογραφίες: Η ανατομία των πιστολιών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος και η πιο αιματηρή σύγκρουση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν και καμία γωνιά του πλανήτη δεν γλίτωσε την καταστροφή, τη φωτιά και το θάνατο που άφησε στο πέρασμά του ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Βίντεο: Καταστηματάρχης έτρεψε σε φυγή ληστή με ματσέτα

Ο έμπορος άρπαξε ένα σιδερένιο σωλήνα και «μονομάχησε» με τον δράστη

Την «μονομαχία» ανάμεσα σε έναν καταστηματάρχη και έναν ληστή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Σάντερλαντ, στη βορειοανατολική Αγγλία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!ΣΥΡΙΖΑ: Επηρεασμένοι από τις φιλίες με τη Γιάννα έβγαλαν κουπόνια των 50 ευρώ

Έχουν χάσει-κυριολεκτικά- την μπάλα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες λοιπόν το κόμμα χρέωσε τους βουλευτές του με κουπόνια αξίας 10.000 τον καθέναν, αλλά δεν ήταν αυτό που προβλημάτισε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς είναι γνωστή η τακτική των κομμάτων να χρησιμοποιούν κουπόνια για την ενίσχυση των ταμείων τους.

BINTEO-O ήρωας ΜΑΤατζής της ημέρας!

Θέλουμε κι άλλους τέτοιους! Απόλαυση:

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα συγκλονιστική 3D… βόλτα στην Αμφίπολη

Με ένα εντυπωσιακό animation video μπορείτε να περιηγηθείτε στον τάφο της Αμφίπολης και να δείτε σε πιο σημείο βρέθηκε ο σκελετός του νεκρού.

Απλά εκρηκτική: Η Κέιτ Απτον ως θεά Αθηνά [βίντεο]

Η Κέιτ Άπτον ως Ελληνίδα θεά πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό τρέιλερ του νέου παιχνιδιού «Game of War» και φυσικά κλέβει την παράσταση.

Έτοιμος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ψυχαράκος...

Έτσι αφήνουν τουλάχιστον να εννοηθεί οι αριστεράντζες του iefimerida.gr:

Οσοι δεν επικοινωνούσαν το τελευταίο διάστημα με τον Ανδρέα Ψυχάρη και δεν γνώριζαν τους προβληματισμούς του για την πορεία της κυβέρνησης θα αναρωτήθηκαν σίγουρα ποια μύγα τον τσίμπησε και παραιτήθηκε από βουλευτής.

ΗΠΑ: Να αποσύρει η Τουρκία το Μπαρμπαρός από την κυπριακή ΑΟΖ

Θέση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η απόσυρση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός» από την κυπριακή AOZ και η ακύρωση της τουρκικής ΝΑVTEX, δήλωσε στο ΡΙΚ ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Κύπρο Τζον Κόνιγκ, επισημαίνοντας ότι το «το "Μπαρμπαρός" παραβιάζει το Δίκαιο της Θάλασσας και τη νομιμότητα».

Ελληνίδα ηθοποιός: «Έκανα σεξ με φίλο μου, από οίκτο! Θα έκανα παιδί με τον Άδωνι»

​Τα σεξουαλικά της στη φόρα έβγαλε Ελληνίδα ηθοποιός, που παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι έχει κάνει σεξ με φίλο της, από οίκτο!

Ενώ έτρωγε, η Μαρία Κωνσταντάκη απαντούσε στις ερωτήσεις – πρόκληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Mega Με Μία».

O Βρετανός πρωθυπουργός συγκρίνει την Ρωσία με την ναζιστική Γερμανία

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον αναμένεται να εντείνουν ακόμα το τεταμένο κλιμα που επικρατεί πριν την σύνοδο κορυφής του G20.

Σημαντική αναβάθμιση Μαυραγάνη με σφραγίδα Σαμαρά! Παίρνει αρμοδιότητες του Χαρδούβελη!

Μεταβιβάζονται σημαντικές αρμοδιότητες που έως σήμερα ασκούσε ο Γκίκας Χαρδούβελης. Η λίστα με τα νέα καθήκοντα. Το ερώτημα για τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Τσοχατζόπουλος: Πρακτοράκι και γελοίος ο συνήγορος Ζήγρα

Σε κλίμα ένστασης, εν μέσω ενστάσεων, συνεχίστηκε στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.

Ποιά θα είναι τα καθήκοντα του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου στην Στρατιωτική Επιτροπή

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος εξελέγη Προεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ χθες Πέμπτη, 13/11/2014. Αναλαμβάνει καθήκοντα απο τον Στρατηγό de Rousiers ο οποίος είναι ο νυν Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC), τον Νοέμβριο 2015.

1,5 δις στον κρατικό κορβανά από χρέη στο δημόσιο-Καταργείται η προσωποκράτηση για χρέη των οικονομικά αδυνάτων

Το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης αξιοποιεί τα δεσμευμένα και κατασχεμένα χρήματα και αναμένεται να συμβάλει στο δημόσιο περίπου 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Πιπιλή στην Ακρίτα: «Δε μίλησα κυρία μου για μόδα, για παραεμπόριο μίλησα»

Απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή στην Έλενα Ακρίτα για τις "μαϊμού" τσάντες.

«Ούτε εγώ δεν περίμενα - που έχω πει κατά καιρούς σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοράσεις "αρκουδιές" - ότι ένας χλευαστικός σχολιασμός μου για την κατάντια αυτής της Βουλής θα δημιουργούσε τέτοιο "σάλο".

ΤΡΑΤΖΙΚ! Ένας αυτοαποκαλούμενος «προφήτης» που σήμερα το πρωί έβριζε τον Σαμαρά, είναι ο νέος βουλευτής της ΝΔ!

Ποιος είναι ο νέος βουλευτής της ΝΔ που προβάλει στο βιογραφικό του ότι είναι και πανελίστας εκτός του ότι όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει ακόμα και νομικά!
Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Ανδρέα Ψυχάρη σήμερα άνοιξε τον δρόμο στον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, πρώτο επιλαχόντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθηνών, για την είσοδό του στη Βουλή. Πρόκειται για οικονομολόγο με μεγάλες γνώσεις πάνω στο χρηματοπιστωτικό και χρηματιστηριακό σύστημα.