15 Νοεμβρίου 2014

Στο «πόθεν έσχες» του Γ. Καρατζαφέρη από το 1994, η υπεράκτια Catalina Ltd

Κάτοχος της offshore Catalina Ltd, δήλωνε το 1993 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με το "Πόθεν Έσχες" εκείνης της χρονιάς.

Όπως αναφέρει "Το Βήμα της Κυριακής", στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών, έχουν μπει δύο εταιρείες. Ειδικότερα, πρόκειται για την Catalina International LTD, η οποία το 2009 μετονομάστηκε σε Sunlight Delight, και τη Homeric TCI.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 16 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τα:

Παπαμιμίκος: «Τελειώσαμε με το άσυλο-Η δημιουργία πανεπιστημιακής Αστυνομίας είναι μονόδρομος»

Την ύπαρξη ιδιωτικών εταιριών φύλαξης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και τη δημιουργία « πανεπιστημιακής Αστυνομίας» υπεραμύνεται σε σημερινό άρθρο του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Selfie με πιτσιρικάδες έξω από μπάρ έβγαλε η Μέρκελ την πρώτη νύχτα των G20 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη σε μπαρ έκανε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την πρώτη νύχτα της συνόδου των G20 στο Brisbane. Μάλιστα δεν έλειψαν οι selfies με τους τουρίστες και οι χειραψίες με τους ντόπιους έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΕΔΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΠΡΩΔΩΣΗΑ! Μαριάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νότης Μαριάς με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό E.

Το φόρεμα πρόδωσε το στήθος της Kristen Stewart

Η 24χρονη ηθοποιός βρέθηκε σε δύσκολη θέση σε απονομή βραβείων στο Χόλιγουντ

Μια άτυχη στιγμή έκρυβε για την Kristen Stewart το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Hollywood Film Awards.

Η τραπεζοκόμος που έγινε πριν από λίγες μέρες παγκόσμια πρωταθλήτρια

Στις 8 Νοέμβρη σήκωσε την Ελληνική σημαία στην Αμερική κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο

Η Νίκη θα μπορούσε να είναι μία συνηθισμένη γυναίκα, μία γυναίκα της διπλανής πόρτας, που ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, έγινε μαμά, έχει μία ευτυχισμένη οικογένεια είναι εξαιρετική μαγείρισσα αλλά δε θα λέγαμε ότι ο φυσικός της χώρος είναι η δραστηριοποίηση στις δουλειές του σπιτιού. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μοιράζει τις συζυγικές και μαμαδίστικες υποχρεώσεις της μεταξύ σπιτιού και γυμναστηρίου αφού με πολύ κόπο, θυσίες και εντατική προπόνηση χτίζει κορμί αλλά και καριέρα και μάλιστα διεθνή στο χώρο του...

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ερντογάν: Την Αμερική δεν την ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά... Μουσουλμάνοι!

Επικαλείται θεωρία που θέλει ο Κολόμβος να έχει γράψει στο ημερολόγιό του ότι το 1492 είδε τζαμί σε κορυφή βουνού στην Κούβα

Ρέστα έδωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε μια τελευταία επίδειξη τουρκοφροσύνης, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι την Αμερική δεν την ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος αλλά... Μουσουλμάνοι!

Μπλεξίματα για ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ

Ένα ακόμα πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ αναμένεται να έχει προβλήματα με το πόθεν έσχες.

Για να ξέρετε πρόκειται για...

Ζωγράφος: Είχα δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα – Έμεινα αναίσθητος από τα χτυπήματα

Απειλητικό τηλεφώνημα με απόκρυψη είχε δεχθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος, πριν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του την περασμένη Πέμπτη, όπως κατέθεσε στην αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρέθηκε DNA των απαγωγέων της 27χρονης

Πού βρέθηκε το γενετικό υλικό που μπορεί να φέρει τις έρευνες πιο κοντά στους απαγωγείς - Βήμα - βήμα συνθέτουν το παζλ της απαγωγής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

Ένα σημαντικό στοιχείο φαίνεται πως θα βοηθήσει περαιτέρω την έρευνα των αντρών της Αστυνομίας, ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που απήγαγαν την 27χρονη ανηψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, ζητώντας για λύτρα ένα εκατομμύριο ευρώ.

Βίντεο: «Ροντέο» και διακοπή στο Λέφσκι - Παρτιζάν

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Αδριατική Λίγκα διακόπηκε μετά από άγρια επεισόδια στην εξέδρα

Λέφσκι Σόφιας και Παρτιζάν αναμετρώνταν για την Αδριατική Λίγκα, αλλά μετά από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου ξέσπασαν επεισόδια στην εξέδρα με αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Σαμαράς: Αιχμή του δόρατος η μείωση του χρέους στο νέο κύμα μεταρρυθμίσεων

Με αιχμή του δόρατος τη μείωση του χρέους, θα προχωρήσει η κυβέρνηση στο επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων, τονίζει σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρωθυπουργός.

Σκληρή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για τους εορτασμούς της «ανεξαρτησίας της Βόρειας Κύπρου»

Η μονομερής ανακήρυξη της παράνομης αποσχιστικής οντότητας του ψευδοκράτους στο υπό κατοχή τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας και η εμμονή εδώ και 31 χρόνια στο μύθευμα της ανεξάρτητης “ΤΔΒΚ” αποτελεί κραυγαλέα προσβολή της διεθνούς έννομης τάξης και των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών» τονίζει, με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή τους εορτασμούς της επετείου της ανακήρυξης της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Νεαρός με αναπηρία, καταγγέλλει πως τον βίασε 50χρονος στις τουαλέτες καφενείου

Το κατήγγειλε στην Αστυνομία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας από την καταγγελία ενός 23χρονου με αναπηρία, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον βίασε ένας 50χρονος, στην τουαλέτα καφενείου.

Πριν σιγήσει το ρομπότ Philae έστειλε όλα τα δεδομένα από τον κομήτη Tchouri

Το ρομπότ Philae (Φίλαι), που διαχωρίστηκε από το ευρωπαϊκό σκάφος Rosetta και προσεδαφίστηκε στην επιφάνεια του κομήτη Tchouri (Τσούρι), έστειλε τα επιστημονικά δεδομένα που κατέγραψε από τον κομήτη στη διάρκεια της αποστολής του προτού αυτή ολοκληρωθεί και σταματήσει να λειτουργεί η μπαταρία του, δήλωσε σήμερα ένας εκ των ερευνητών της αποστολής.

Τι απαντά ο Λιακουνάκος για το "ντου" της οικονομικής αστυνομίας

Έφοδος στα γραφεία και στο σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουμάκου έκανε κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας.

Στόχος να συγκεντρωθούν έγγραφα τα οποια αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα στα οποια ειχε εμπλοκή εταιρία του Θωμα Λιακουνάκου.

Βίντεο:H Mέρκελ τον αγριοκοίταξε και το γατάκι ο Πούτιν έκατσε σούζα

Η Μέρκελ του είπε να μη φύγει από τη Σύνοδο και υπάκουσε!

Μπορεί αυτή τη φορά να τον έπεισε να μην εγκαταλείψει τη Σύνοδο της G20 στην Αυστραλία αλλά υπήρξε τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν που η Άνγκελα Μέρκελ είχε θελήσει να... πιάσει από το λαιμό τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τουλάχιστον, αυτό "μαρτυρά" το φαρμακερό βλέμμα που του είχε... ρίξει.

Ένα (μεγάλο) στήθος για έκτακτες περιπτώσεις. Φουσκώνει για 24 ώρες

Ένας Νεοϋορκέζος πλαστικός χειρουργός σχεδιάζει το απόλυτο "στήθος διακοπών". Τι σημαίνει αυτό; Ότι όποια θέλει ένα πλούσιο μπούστο για το καλοκαίρι, θα μπορεί να το αποκτήσει σύντομα, εύκολα, χωρίς κόπο.

Τα 20 πιο τρομακτικά σημεία του Google Street View [εικόνες]

Η τεχνολογία Street View της Google είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός χάρτης , αφού πλέον προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες από τον κόσμο, σαν να τον περπατάτε με τα πόδια.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Εντυπωσιακό ροκάνισμα 1,3% μέσα σε μια βδομάδα... γατάκια έρχεται η «ανατροπή»

Υπεροχή μόνο 3,3 μονάδων (ή 4,8% μετά από αναγωγή) στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δίνει πλέον η δημοσκόπηση για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" από την Metron Analysis... το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι μόλις πριν μία εβδομάδα η διαφορά ήταν στο 4,6% (ή 6,1% μετά από αναγωγή).

Γελάει το σύμπαν με τη μαϊμού φωτο των Ρώσων για την κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing

Πολλοί ειδικοί χαρακτήρισαν ως απάτη τη δορυφορική φωτογραφία που παρουσίασε ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός και η οποία φέρεται να δείχνει ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος να εκτοξεύει πύραυλο κατά του μαλαισιανού Boeing που εκτελούσε την πτήση MH17

Αύριο Κυριακή 16 Νοεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο των Έξι που εκτέλεσαν οι "φιλελέ προοδευτικές δυνάμεις"

Στις 15 Νοεμβρίου του 1922, οι 6 κατηγορούμενοι για τη Μικρασιατική Καταστροφή, οδηγήθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο στη διαχρονική, ιστορική τραγωδία του εθνικού διχασμού. Μια Ελλάδα που… ούτε τότε καταλάβαινε.

Το ετήσιο μνημόσυνο των Έξι θα γίνει την...

O Πλούταρχος διαψεύδει συνάντηση με τη Δούρου, πόσο μάλλον ότι ζήτησε 1 εκ. ευρώ για ντοκιμαντέρ

Με δήλωσή του ο Γιάννης Πλούταρχος διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα της «Espresso» σύμφωνα με το οποίο ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών. Παράλληλα ο δημοφιλής τραγουδιστής προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αμερικανικό μουσείο τρολάρει την Kardashian με κυκλαδίτικο ειδώλιο

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter το Metropolitan της Νέας Υόρκης Μπορεί οι χρήστες του διαδικτύου να παρομοίασαν την φωτογραφία της Kim Kardashian στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper με σημείο στάθμευσης ποδηλάτων, λαχταριστά ντόνατς ή πατάτες αλλά το κορυφαίο τρολάρισμα έγινε από το Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης έχοντας, μάλιστα, και... ελληνικό χρώμα!

‘Εγγραφα – φωτιά για τις μίζες βρήκαν οι εισαγγελείς στα γραφεία του Λιακουνάκου

Σημαντικά έγγραφα και κρίσιμα στοιχεία για μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα έχουν πλέον στα χέρια τους οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, έπειτα από αιφνίδια κατάσχεση, με εντολή εισαγγελέων, στα γραφεία και το σπίτι του Θωμά Λιακουνάκου, την οποία αποκάλυψε ο Lykavitos.gr χθες βράδυ.

Μονακό – Κωδικός “Ιnteraction” : Πως διακινήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια για μίζες στην Ελλάδα!

Μια νέα βόμβα που έσκασε στο Μονακό έχει αναστατώσει το πολιτικό επιχειρηματικό και εκδοτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη δικαστική πηγή το άνοιγμα των λογαριασμών της εταιρείας “Interaction” που εδρεύει στο Μονακό καίει βαριά ονόματα στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟ-ΡΑΧΗΛ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ; "Στα μπλε ο Λευκός Πύργος"

Για ακόμη μία χρονιά ο Λευκός Πύργος και για πρώτη φορά οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου της νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη ντύθηκαν στα μπλε.

Παναγιώταρος: Μας ταράξατε στην “δημοκρατία” κ. Δούρου

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο περασμένο περιφερειακό συμβούλιο όταν η περιφερειακή αρχή σε μια επίδειξη αλαζονείας «στο όνομα της δημοκρατίας και τηρώντας την αρχή της αναλογικότητας» (εδώ γελάμε) όσον αφορά την εκλογή αντιπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, πρότεινε εντελώς πραξικοπηματικά εκπροσώπους από...

Kλαούντιο Ρανιέρι: Ο μετρ των αποζημιώσεων

Μετά τη συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα, ο Ρανιέρι διατήρηση τη φήμη που διαθέτει καθώς ΜΟΝΟ από αποζημιώσεις έχει κερδίζει 12.000.000 ευρώ από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Προτάσεις Παπαμιμίκου για τα πανεπιστήμια

Παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της Παιδείας κάνει σήμερα με άρθρο του ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Η έκρηξη βόμβας σε λέσχη μοτοσικλετιστών στο Κορωπί αποκάλυψε τη δράση των «Hells Angels» και στην Ελλάδα

Aπρόσμενη εξέλιξη είχε η έρευνα για την έκρηξη βόμβας στα γραφεία λέσχης μοτοσικλετιστών στο Κορωπί, τα ξημερώματα της Τρίτης. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών πραγματοποίησαν, την επομένη της επίθεσης, έφοδο στα γραφεία του club και στα σπίτια μελών του και εντόπισε σπαθιά, ρόπαλα και ένα 22άρι πιστόλι.

Η απίθανη ιστορία του του Ελληνα της NASA

Εχει βραβευτεί από τη NASA για την συνεισφορά του, αφού δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαστημική αποστολή στην οποία να μην έχει συμμετάσχει. Η ζωή όμως δεν ήταν πάντα εύκολη για τον Θανάση Οικονόμου.

Ο τάφος της Αμφίπολης ήταν γεμάτος χρυσάφι, αγγεία και όπλα από το φέρετρο ως την οροφή

Καθώς το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πλέον στα συμπεράσματα των ανθρωπολόγων και των ερευνητών για την ταυτότητα του νεκρού που βρέθηκε στον τύμβο της Αμφίπολης, ένα άλλο ερώτημα απασχολεί έντονα: Γιατί δεν βρέθηκαν κτερίσματα (τα αντικείμενα τα οποία τοποθετούσαν στον τάφο μαζί με τον νεκρό, αντικείμενα αξίας) στον τάφο;

Ψεύτικο το βίντεο με το μικρό ήρωα της Συρίας που σώζει κοριτσάκι [βίντεο]

Ηταν το βίντεο που σκόρπισε ρίγη τις προηγούμενες ημέρες και το είδαν εκατομμύρια θεατές, σε όλο τον κόσμο. Ενα αγοράκι, ο μικρός ήρωας της Συρίας όπως έγινε γνωστό, αψηφούσε τη «βροχή» από σφαίρες που έπεφταν γύρω του για να σώσει ένα κοριτσάκι. Μόνο που τα δύο παιδιά δεν ήταν σε κίνδυνο.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! Το γατάκι Πούτιν θα κάτσει μέχρι τέλους στη γωνία της G20-Διαψεύδεται η αποχώρηση που πανηγύρισαν τα παπαγαλάκια του

Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν διέψευσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θα αποχωρήσει από τη σύνοδο της G20 που γίνεται στην Αυστραλία, εξαιτίας της κριτικής που δέχεται για την ουκρανική κρίση.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ αντιδρούν στα πλάνα του ΕΟΤ με παραλία της Βικτώριας (video)

Εκτεταμένες διαστάσεις λαμβάνει στην Αυστραλία η -γνωστοποιημένη από την περασμένη Τρίτη- απόφαση του ΕΟΤ να περιλάβει πλάνα της αυστραλιανής παραλίας Δώδεκα Απόστολοι, στη Βικτώρια, στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ «Θεοί, Μύθοι, Ήρωες»!

Στα… εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ)

Tης Έλενας Καραβασίλη

Ήταν φθινόπωρο του 2008 όταν ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, επισκέφτηκε το εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. «Βάφτισε» τους δύο μετροπόντικες που πραγματοποιούσαν τη διάνοιξη των σηράγγων, Κωστίκα και Γιωρίκα, έκανε λόγο για μικρές παρατάσεις στο χρονοδιάγραμμα- όπου είχε ως έτος παράδοσης του έργου το 2012- καθώς είχαν δοθεί επιμέρους προθεσμίες λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, μετατοπίσεων των δικτύων αλλά και παράδοσης των απαραίτητων χώρων.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.

     Το Δεξί Εξτρέμ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει το νέο προπονητή της εθνικής μας ομάδας.
     Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο νέος προπονητής της ομάδος μας θα είναι ο παρακάτω γνώριμος μας.
     Μάλιστα ο νέος μας προπονητής ,στις πρώτες του δηλώσεις ,που έκανε αμέσως μετά τη συμφωνία με την ΕΠΟ , είναι το αίτημα του για φιλικό αγώνα με τη εθνική ομάδα της Γερμανίας.

           


Ο Λούις Φελίππε Σκολάρι.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΦΩΤΟ-Σουρεαλ εικόνα από το τσαντίρι του Πολυτεχνείου...


Έτσι τιμάει το γυφταριό τους "νεκρούς του Πολυτεχνείου": Βρώμα, αφίσες, πανό, τραπεζάκια καφενείου και όλα τα λεφτά...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΙΛΑΡΑ! Ο Μουρούτης δεν ξέχασε τον Βασίλη Ζήση: “Καλό ταξίδι φάκτορα…”

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης δεν ξέχασε τον Βασίλη Ζήση, και μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook είπε το δικό του “αντίο” στον ιδρυτή του Antinews.

ΥπΟικονομικών για τις 100 δόσεις: Κόψτε τις μαλ@κίες! Η ρυθμιση ευννοεί το 99% των οφειλετών

«Η ρύθμιση αποτελεί πραγματική ανάσα στην πλειονότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των μισθωτών που προσπαθούν να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί».

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Η Huffington Post Greece ανακοινώνει τους δημοσιογράφους της

Καθήκοντα Εditorial Director της Huffington Post Greece αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου, όπως ανακοινώθηκε από την 24ΜEDIA που αποτελεί τον media partner της ελληνικής έκδοσης.

Νέο τοπίο για τη ΝΔ στην Α' Αθηνών-Τουλάχιστον αν χάσουμε θα γλιτώσουμε από αστείους Παυλόπουλους!

Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Ψυχάρη
 
Νέο τοπίο διαμορφώνεται στην Α' Αθήνας μετά τη σημερινή αποχώρηση του Ανδρέα Ψυχάρη από τη Νέα Δημοκρατία ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και από την πολιτική. Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και....

ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τι γύρευε το ρομπότ στον κομήτη;

Αποστολή στο διάστημα χωρίς θεωρίες συνωμοσίας δεν γίνεται. Γι' αυτό η ιστορική προσεδάφιση του ρομποτικού οχήματος Philae της αποστολής Rosetta στον κομήτη Τσούρι ερέθισε τη φαντασία ορισμένων πως πίσω από το ιστορικό αυτό βήμα κρύβονται οι αγαπημένες... εξωγήινες υπάρξεις.

Βρέθηκε ο αστυνομικός που χτύπησε ΣΥΡΙΖΑίο φωτορεπόρτερ -Τέθηκε σε διαθεσιμότητα... για λίγες μέρες μέχρι να ηρεμήσουν οι κοπρίτες

Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Πολυτεχνείο το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτός είναι ο «ένοικος» του ταφικού μνημείου στην Αμφίπολη (ΦΩΤΟ)

Μέτριο ανάστημα για τα σημερινά δεδομένα, λευκό δέρμα και καστανά ή καστανοκόκκινα μαλλιά είχε ο νεκρός της Αμφίπολης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι επιστήμονες για τους ανθρώπους που έζησαν πριν από περίπου 24 αιώνες.

Πασίγνωστος τραγουδιστής και πανελίστρια, ζήτησαν 1 εκ. ευρώ από τη Ρένα Δούρου για ντοκιμαντέρ!

'Ηθελαν να κάνουν τουριστικό ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής...

 Δεν πίστευε στ' αφτιά της η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, όταν -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso- άκουσε την πρόταση του Γιάννη...

Σοκ: Γυναίκα πέφτει από πολυώροφο κτήριο κι οι Άραβες κοιτάνε! (VIDEO)

Διερχόμενος οδηγός, χωρίς να τρέξει για βοήθεια απλά έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε το συμβάν.. Δείτε το Video
 
Ένα Video που κόβει την ανάσα κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο διερχόμενος οδηγός πολυσύχναστου δρόμου, όταν αντιλήφθηκε μια γυναίκα να είναι κρεμασμένη από εσωτερικό μπαλκόνι του 6ου ή 7ου ορόφου πολυκατοικίας.

BINTEO-Εκπληκτική ντρίπλα του Γουίλιαν! Δείτε τη όπωσδήποτε

Χωρίς πολλά λόγια δείτε το βίντεο... επειδή εμείς εδώ είμαστε της ουσίας και όχι της φιγούρας:

Εγκυος Ραπουνζέλ & νεκρή Χιονάτη: Πώς τελειώνουν πραγματικά τα παραμύθια των αδελών Γκριμ [εικόνες]

Ολοι ως παιδιά αγαπούσαμε τις ιστορίες των παραμυθάδων αδελφών Γκριμ με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Τώρα ένας ιστορικός έρχεται να τα ανατρέψει όλα, αποκαλύπτοντας το αληθινό τέλος στα παραμύθια τους, που απέχει πολύ από το ωραιοποιημένο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.