17 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2014

Η 18χρονη Μπρούνα Μαρκεζίν, πρώην σύντροφος του σταρ της Σελεσάο ΝεϊμάρΑ ρε Νεϊμάρ τι είχες και το έχασες!

Η 18χρονη Μπρούνα Μαρκεζίν, ηθοποιός και μοντέλο, αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2014 σύμφωνα με την καθιερωμένη, ετήσια ψηφοφορία των αναγνωστών του ανδρικού περιοδικού VIP που κυκλοφορεί στη Βραζιλία και σε αρκετές λατινοαμερικανικές χώρες.

ΦΩΤΟ-Τι έγινε ρε γίδια τους βρήκατε τους ομαδικούς τάφους νεκρών του Πολυτεχνείου; Μπεεεε...

Η είδηση από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της 13 Οκτωβρίου 1974 όταν ο εισαγγελέας Τσεβάς έκανε ανακρίσεις για να συντάξει το πόρισμα που έθαψαν επειδή έλεγε ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν υπήρξε νεκρός αλλά υπήρξαν κάποιοι εκτός από αδέσποτες ή κάποιοι σε τελείως άσχετα μέρη της Αθήνας από ατυχήματα...

Ο ΠΑΣΟΚος Μπέης, τότε δοτός αντιδήμαρχος Ζωγράφου...

Γελάει ο Νόιερ με τα βρακιά του Ρονάλντο

O ένας διεκδικεί με τον Μέσι τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο, ο άλλος είναι ο κορυφαίος πορτιέρο στον πλανήτη.

Ο Μάνουελ Νόιερ πάντως δεν δείχνει οτι συμπαθεί και πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι κι ο βασικός αντίπαλός του (και φαβορί) για τη Χρυσή Μπάλα.

ΝΤΑΞ'!! Χειροτόνηση γυναικών αποφάσισε η Αγγλικανική Εκκλησία

Η Αγγλικανική Εκκλησία ενέκρινε τελικά τη χειροτόνηση γυναικών επισκόπων, μεταρρύθμιση η οποία θεωρείται ιστορικής σημασίας για όσα ίσχυαν μέχρι και σήμερα.

Διάψευση του υπουργείου Υποδομών για την ηλίθια είδηση "βάζουν διόδια στην Αμφίπολη"

Το υπουργείο Υποδομών προχώρησε σε διάψευση δημοσιεύματος σχετικά με σχέδιο για δημιουργία σταθμού διοδίων στην Αμφίπολη.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε… τον Καζάκη

Συνάντηση με το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη είχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κόμματος, όπου οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τους τρόπους αντιμετώπισης της ισχύουσας κατάστασης.

Η καλλονή που εξαφανίστηκε -Η Μις Ονδούρα χάθηκε πριν από τα καλλιστεία για την Μις Κόσμος [εικόνες]

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μίας διαγωνιζόμενης για το στέμμα της Μις Κόσμος απασχολεί την αστυνομία. Πρόκειται για την Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, η οποία αναμενόταν στο Λονδίνο για τα καλλιστεία αυτή την εβδομάδα.

Το ελληνικό σκάφος που «πρόδωσε» την ιστορία των Τούρκων

Την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως παρενοχλήθηκε ψαράς από σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής, οι ίδιες οι φωτογραφίες που επικαλούνται προς «επιβεβαίωση» της ιστορίας τους έρχονται να τους διαψεύσουν.

Αλέκος Παναγούλης. Ο μόνος αντιστασιακός... μαζί με τον Σημίτη που έριχνε κροτίδες

[Μέχρι και Πρωθυπουργό κάναμε δήθεν αντιστασιακό εναντίον της χούντας... τον Σημίτη ο οποίος ως γνωστόν είχε δηλώσει στη Βουλή ότι "πετούσαμε βόμβες επί χούντας, κροτίδες τις λέγαμε"... για όσους δεν ξέρουν ο Σημίτης συνελήφθη μια φορά επί χούντας γιατί είχε πετάξει κάτι βεγγαλικά σε κάδο σκουπιδιών... τόση ήταν η αντίστασή της αριστεράς. Ο μόνος που αντιστάθηκε ήταν ο Παναγούλης και αυτός μετά τη Μεταπολίτευση τους έφτυσε και κατέβηκε υποψήφιος με την Ένωση Κέντρου του Μαύρου... Ούτε ΚΚΕ, ούτε ΚΚΕ Εσ. ούτε ΠΑΣΟΚ...]

Κατά τη διάρκεια της χούντας, ο έφεδρος αξιωματικός Αλέκος Παναγούλης φεύγει στην Κύπρο αρνούμενος να υπηρετήσει το χουντικό καθεστώς. Εκεί αποφασίζει να δολοφονήσει τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Οι πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες, μετά από τα αγγλικά -Τις μιλούν οι περισσότεροι στον πλανήτη

Κάποτε, όταν οι γονείς στην Ελλάδα ήθελαν να δώσουν ένα έξτρα εφόδιο στο παιδί τους, για το μέλλον, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να το «γράψουν» σε ένα φροντιστήριο αγγλικών. Πλέον, η γνώση της συγκεκριμένης γλώσσας είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη, ενώ τα γαλλικά, τα γερμανικά και τα ισπανικά επίσης μπήκαν στη ζωή των μαθητών. Ποιες είναι όμως οι πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες;

Απαγωγή ανιψιάς Καϋμενάκη: Πρώην αντιδήμαρχος Μενιδίου ο 53χρονος δράστης

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους δράστες της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του πρόεδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη δείχνουν πως οι δράστες ήταν ερασιτέχνες και δεν είχαν κανένα μα κανένα σχέδιο.

BINTEO-ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ; Επεισόδια περιορισμένης έκτασης στην πορεία του τσίρκο για το Πολυτεχνείο

Επεισόδια περιορισμένης έκτασης, με ρίψη αντικειμένων από τη μία πλευρά και βομβίδων κρότου λάμψης και χημικών από την άλλη, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Πόσο μαλ@κες είναι αυτοί στη gazzeta και στο ΕΘΝΟΣ;

Οι ηλίθιοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον Παναθηναϊκό με τα γνωστά σενάρια ότι εξαγόρασε το παιχνίδι με τον Ερ. Αστέρα στην πορεία προς το Γουέμπλεϊ και λένε πως η χούντα διέδιδε πως πλήρωσε 3 εκ... μάλιστα δημοσιεύουν και έγγραφο... το οποίο λέει το αντίθετο, αλλά στηρίζονται στο ότι οι περισσότεροι διαβάζουν μόνο τίτλους και όχι το άρθρο!

Πόσο ρεύμα παράγει… ο εγκέφαλος και άλλες 7 απίστευτες αλήθειες

Έχετε αναλογιστεί ποτέ το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σας όταν δεν… σκέφτεστε; Πόσο άραγε ζυγίζει; Ή πόση ηλεκτρική ενέργεια παράγει;

Είναι πράγματα που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά η επιστήμη έχει απαντήσεις σε αυτά
και σε πολλά ακόμα που δν φανταζόσασταν ποτέ γι το πιο σημαντικό, ίσως, όργανο στο σώμα σας.

«Εβραίοι που υπηρέτησαν στα SS και την Βέρμαχτ»

Τουλάχιστον 150.000 άνδρες εβραϊκής καταγωγής, σύμφωνα με τους ναζιστικούς νόμους, υπηρέτησαν στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, κατά τα πρώτα στάδια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με μελέτη του Αμερικανού ιστορικού Μπράιν Μαρκ Ριγκ, την οποία δημοσιεύει στο βιβλίο του «Οι Εβραίοι στρατιώτες του Χίτλερ»

Πόσα κερδίζουν ανά αυτοκίνητο οι Mercedes, Audi και BMW;

Οι Mercedes, Audi και BMW είναι οι 3 Γερμανοί κατασκευαστές που κατέχουν συνολικά τη μερίδα του λέοντος στις premium κατηγορίες που διαθέτουν μοντέλα και οι οποίες πλέον είναι σχεδόν όλες.

Άγριο κράξιμο Χατζηνικολάου σε πασίγνωστο καραγκιόζη: Μου ζητούσες 10.000 ευρώ μισθό και δεν στα 'δωσα

Αξημέρωτα σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον «τιτίβισμα» απαντώντας σε ένα τιτίβισμα που είχε κάνει γνωστός καραγκιόζης τα άγρια χαράματα της προηγούμενης μέρας.

Χωρίς όνομα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, καταγγέλλει τον εν λόγω ότι του ζήτησε εκπομπή στο Real και μετά την αρνητική απάντηση του εκδότη άρχισε...

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες...

Δηλαδή τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης; Να αφήσει αφύλακτο το πανεπιστήμιο ώστε να γίνει του ΑΠΘ; Στο Αριστοτέλειο, ως γνωστόν, κάποιοι που δηλώνουν φοιτητές -μπορεί να είναι, αλλά ποιος το ξέρει;- έσπασαν την πόρτα του κτιρίου Διοίκησης του πανεπιστημίου. Εβγαλαν έξω τους φύλακες και προχώρησαν σε κατάληψη. Συνεπώς τι έπρεπε να κάνει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών;

Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ

Ξεπέρασε τα 3 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού Προϋπολογισμού στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου σε ταμειακή βάση, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, βάσει των στοιχείων αυτών, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 2,250 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 9,074 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΠ'ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Η η Λουκά στο Πολυτεχνείο

Την αντίδραση πολλών πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο του Πολυτεχνείου, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της Ελένης Λουκά ότι δεν υπήρχαν νεκροί, με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν, για να μην πάρει το επεισόδιο μεγαλύτερες διαστάσεις.

Βούλτεψη: Η αντιπολίτευση λάθος συνδέει τη χούντα με την τρόικα

«Όλοι αυτοί οι θετικοί δείκτες πρέπει να περάσουν στην κοινωνία» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην ανάπτυξη που καταγράφηκε στο τρίτο τρίμηνο. Μιλώντας στον ΑΝΤ-1, σημείωσε ότι η πολιτεία γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και ότι κάνει κινήσεις για να βγει από την κρίση. Για να επιτευχθεί αυτό όμως, τόνισε ότι «θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα εθνικό σχέδιο», το οποίο όπως ανέφερε είναι σε εξέλιξη.

Κόντρα Παπαμιμίκου – Σακελλαρίδη για τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας το πρωί στο Mega, αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων ανέφερε: «Δυστυχώς με λύπη μου είδα τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να υποκινεί και να ενθαρρύνει φοιτητές και μαθητές να θέλουν να κάνουν καταλήψεις. Αυτό το φαινόμενο πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν.

Μιχελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειρότερη μορφή του “λεφτά υπάρχουν” και του “Τσοβόλα, δώστα όλα”»

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τη «χειρότερη μορφή του "λεφτά υπάρχουν"». Ο ίδιος πάντως παρότρυνε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα και να το θέσει το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τι απαντάει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ: Οι καταθέσεις μου είναι μηδενικές

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, από το 2007 έως το 2011, Σπύρος Ζαγάρης, ο οποίος κλήθηκε από το ΣΔΟΕ να δώσει εξηγήσεις για αδήλωτα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 3.590.000 ευρώ, υποστηρίζει πως οι καταθέσεις του είναι μηδενικές.

Στα «δίχτυα» της εφορίας δύο γνωστοί επιχειρηματίες: Δηλώνουν άποροι, αλλά κάνουν χλιδάτη ζωή!

Μπορεί άραγε να δηλώνει κάποιος άπορος και ταυτόχρονα να κάνει διακοπές στα πιο ακριβά σαλέ της Ελβετίας, να είναι καθημερινά στα lifestyle περιοδικά και να είναι γνωστός για τις νυχτερινές εξορμήσεις του στα πιο «in» μαγαζιά της παραλιακής, του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων;

Μενδώνη: Δύσκολη η σύγκριση DNA μεταξύ του νεκρού της Αμφίπολης και του Φιλίππου

Δύσκολα θα εξακριβωθεί το εάν ο νεκρός της Αμφίπολης έχει κάποια σχέση με τη βασιλική οικογένεια της Μακεδονίας, αφού, όπως εξήγησε η γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η σύγκριση με το DNA του Φιλίππου δεν θα είναι εύκολη, και αυτό γιατί το γενετικό υλικό που βρέθηκε στους τάφους της Βεργίνας είναι αρκετά καταπονημένο.

Αυτός είναι ο χάρτης των νεκρών εκτός Πολυτεχνείου

Τα ονόματα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκαν οι 24 νέοι που έβαψαν με το αίμα τους την 17η Νοεμβρίου έχουν καταγραφεί στην ενδελεχή έρευνα του Λεωνίδα Καλλιβρετάκη.

Η Ελληνίδα που θέλει να κάνει ευθανασία

H Κική Τσακίρη πάσχει από Πλάγια Μυοατροφική Σκλήρυνση και είναι από το 2000 καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι -Εχει ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το υπουργείο Υγείας να της επιτραπεί να προχωρήσει σε ευθανασία

Πριν λίγες ημέρες η είδηση του θανάτου της Μπρίτανι Μέιναρντ συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα. Η 29χρονη καρκινοπαθής Αμερικανίδα υλοποίησε την ειλημμένη απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της με ευθανασία. Η ευθανασία ή υποβοηθούμενη αυτοκτονία, ένα θέμα-ταμπού, επανήλθε στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ οργανισμών, γιατρών αλλά και ασθενών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ετσέ Βαχάπογλου: Η σταρ-παρουσιάστρια της Τουρκίας στον Βράχο της Ακρόπολης

Η δημοφιλής Τουρκάλα δημοσιογράφος με τη σημαντική πορεία εντός και εκτός τηλεόρασης έτρεξε για πρώτη φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τη συναντήσαμε λίγο μετά τον τερματισμό της στην κούρσα των 10 χλμ. και μας μίλησε για τη συναρπαστική ζωή της με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Απλή, με συγκροτημένη σκέψη και λόγο μετρημένο - ειδικά όταν μιλά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η 36χρονη τηλεπαρουσιάστρια με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στα media της γειτονικής χώρας.

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΛΟΙ!! Δεν διαλύει το κόμμα του ο Βύρων Πολύδωρας

Έχει έτοιμα και τα ψηφοδέλτια...
 
Μπορεί πολλοί να πίστεψαν μετά τις ευρωεκλογές ότι ο Πολύδωρας θα διαλύσει την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», όμως τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.

Απαγόρευσαν σε σχολείο τα καραγκιοζιλίκια στη γιορτή του Πολυτεχνείου

Την απαγόρευση της εορτής του Πολυτεχνείου σε Λύκειο καταγγέλλει το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή στην ιστοσελίδα τους.

ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ! Κομμουνιστές εμπόδισαν τον πρύτανη του ΑΠΘ να καταθέσει στεφάνι

Φοιτητές δεν επέτρεψαν στον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, που βρίσκεται στην Πολυτεχνική Σχολή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Τανκς στους δρόμους, τουρίστες στην πισίνα του Χίλτον

Σπάνια ή και αθέατα ντοκουμέντα από την 7ετία παρουσιάζουν στην έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής, που αναβιώνει μία από τις μελανότερες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας.

ΒΙΝΤΕΟ-O Καργάκος για την Αμφίπολη: Φοβάμαι ότι το σοβαρό το κάνουμε γελοίο

Την εκτίμηση ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στη Μακεδονία εξέφρασε ο ιστορικός συγγραφέας, Σαράντος Καργάκος, ενώ, παράλληλα, διαφώνησε με τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζονται τέτοιες ανακαλύψεις στην Ελλάδα, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη επίσκεψη της κ. Κλούνεϊ.

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση Καρατζαφέρη

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ζήτησε την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Ιωάννης Ράμμος, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση του Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά.

Καθηγητές του Αριστοτελείου και πρώην δήμαρχος στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ

Πρώην δήμαρχο του Μαραθώνα που απέκρυψε εισοδήματα ύψους 3,42 εκατ.  ευρώ, επιχειρήσεις με εικονικές συναλλαγές συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ, αλλά και «ατασθαλίες» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αδήλωτα εισοδήματα καθηγητών από προγράμματα της ΕΕ ύψους 3 εκατ. ευρώ, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων έλεγχοι που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ εντός του Οκτωβρίου.

Χάρτης της NASA δείχνει τη Γη να δέχεται βροχή αστεροειδών

Δεκάδες διαστημικοί βράχοι με διάμετρο τουλάχιστον ενός μέτρου εισέρχονται κάθε χρόνο στη γήινη ατμόσφαιρα, δείχνει νέος χάρτης που δημοσιοποίησε η NASA. Περίπου μια φορά το χρόνο, μετέωρα σε μέγεθος αυτοκινήτου απελευθερώνουν ακραίες ποσότητες ενέργειας, σπάνια όμως φτάνουν μέχρι το έδαφος.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό ήταν το σημαντικό φορτίο του ναυαγίου των Αντικυθήρων

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα εντυπωσιακό βίντεο με το ναυάγιο των Αντικυθήρων, όλο το ιστορικό των ανακαλύψεων και τα ευρήματα.

Η ΕΠΟ απέλυσε μέσω facebook τον πουρουπουπού;

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, σε διάλογό του στο facebook με τον δημοσιογράφο, Νίκο Φύριο, ενήμερωσε ότι ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλος Παπαδημητρίου έχει απολυθεί, χωρίς όμως ο ίδιος ο εργαζόμενος να το γνωρίζει.

Οταν οι σταρ του ελληνικού κινηματογράφου φωτογραφίζονταν με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο [εικόνα]

Γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Παπαμιχαήλ, ο Κωνσταντάρας και η Μάρω Κοντού, που πολύ αργότερα θα εκλεγόταν και βουλευτής της ΝΔ, χαμογελούν με περισσή αυταρέσκεια στον φακό. Στη μέση του θιάσου ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ταφικός θάλαμος ήρωα των Φιλίππων... δείχνει κοινό θνητό στην Αμφίπολη!

«Παρόμοια περίπτωση υπόγειας ταφής ''ήρωα'', των ελληνιστικών χρόνων, έχουμε και στους γειτονικούς Φιλίππους», γράφει το xronometro.com - Πού στηρίζεται το ρεπορτάζ - Ανάλυση της ταφικής τελετουργίας ηρώων στα ελληνιστικά χρόνια 

Το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη δεν έχει δώσει όλες τις απαντήσεις τόσο για την ταυτότητα του νεκρού όσο και για τις πολλές πρωτοτυπίες που διακρίνουν την κατασκευή του και φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη.

Απίστευτα λάθη έκαναν οι απαγωγείς της 27χρονης – Τα... καρτελάκια που τους πρόδωσαν

Δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δυο τα λάθη των απαγωγέων της 27χρονης κοπέλας. Οι δράστες φρόντισαν να δώσουν ... όλα τα στοιχεία στους αστυνομικούς ώστε να καταφέρουν να φτάσουν με σχετική ευκολία στα ίχνη τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ! Κομμούνια αποδοκίμασαν τον Πρύτανη του ΠαΜακ

Αποδοκιμασίες άκουσε από συγκεντρωμένους φοιτητές και πολίτες ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), Αχιλλέας Ζαπράνης, την ώρα που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.

Τα 'στειλε αδιάβαστα τα κομμούνια η κούκλα ΟΝΝΕΔίτισσα! «Κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου»

[Η νεαρά ήδη το κατέβασε το post αφού οι δημοσιοκάφροι λογοκριτές ανέλαβαν το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ]

Δεν σχολιάζω το ότι η ΝΔ μπορεί αν το ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να τη διαγράψει επειδή λέει τα γεγονότα όπως τα λένε και όλες οι εισαγγελικές έρευνες της εποχής ότι "εντός του Πολυτεχνείου δεν υπήρξε νεκρός" αλλά θα μείνω στο νέο δημοσιογραφικό φρούτο που εκτός του ότι λογοκρίνουν το "εντός", είναι το να ταυτίζουν όποιον δεν τους αρέσει η γνώμη του με τον Κασιδιάρη... ευτυχώς δηλ. που ο Κασιδιάρης δεν έχει πει ακόμα από που ανατέλει ο ήλιος γιατί αλλιώς οι προοδευτικοί θα αλλάξουν τους κανόνες της Φυσικής.

Γράφει λοιπόν ο δημοσιοκάφρος Ευαγγελάτος στο newsit:

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ! O Kουρής ζητά 300.000 ευρώ από τον Πετρουλάκη επειδή τον αποκάλεσε «κατσαρίδα της μεταπολίτευσης»

Ο Γιώργος Κουρής ζητά 300.000 ευρώ από την ιστοσελίδα protagon και τον γνωστό σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη, κατηγορώντας τους για δυσφήμηση, μετά το άρθρο που δημοσίευσαν προ μηνός με τον τίτλο ....

Πώς ο -νεκρός από το 2009- Michael Jackson θα βγάλει φέτος 150 εκατ. δολάρια

Οι νεκροί σταρ του παρελθόντος φαίνεται πως βγάζουν ακόμα περισσότερα μετά θάνατον

Η σελίδα του Έλβις Πρίσλεϊ στο Facebook έφτασε τα 12,4 εκατομμύρια "likes" και στο Twitter τους 187.000 followers, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ντουέτο του «Βασιλιά» με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Μην δίνετε σημασία στο ότι είναι νεκρός από το 1977...

Φάκλαρης: Δεν είναι αυτός ο κύριος νεκρός του τύμβου της Αμφίπολης

Η αντίφαση μεταξύ του μεγαλειώδους μνημείου και του «φτωχού» τάφου με τους πωρόλιθους οδηγεί τον επί 36 χρόνια ανασκαφέα στη Βεργίνα στο συμπέρασμα πως δεν είναι ο νεκρός για τον οποίο στήθηκε ο τύμβος, ο σκελετός που βρέθηκε

Ανάσα για χιλιάδες οφειλέτες του ΟΑΕΕΔ από την κυβέρνηση

Ανάσα παίρνουν χιλιάδες επιτηδευματίες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες αναπροσαρμόζονται ανά 3ετία, χωρίς να συναρτώνται από τα κέρδη ή τις ζημιές του ασφαλισμένου. Στο συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο που φέρνει εντός της επόμενης εβδομάδας ο Χρήστος Σταϊκούρας, θα υπάρχει διάταξη που θα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕνα ζητήσουν την ένταξη τους και την παραμονή τους για 2 χρόνια, έως και σε δύο ασφαλιστικές κλάσεις χαμηλότερα.

Ρόδος: Δίκη Αλβανού ζώου που βίασε Ολλανδέζα

Ο Αλβανός κατηγορούμενος ασχολείτο ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου.

Επαναλαμβάνεται μετά την άσκηση έφεσης η δίκη με κατηγορούμενο για βιασμό τον H. B. του S. μιας 23χρονης από την Ολλανδία, που βρέθηκε στο νησί για διακοπές στα πλαίσια εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε.

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Προσπαθούμε να βγούμε από το μνημόνιο

Την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει μία συμφωνία για έξοδο από το μνημόνιο, εν μέσω μίας δύσκολης διαπραγμάτευσης, τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Τα πιο ισχυρά διαβατήρια -Σε ποιους προορισμούς σάς επιτρέπουν να ταξιδέψετε

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί ποια είναι η υπηκοότητα που θα τους έδινε τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ελεύθερα σε όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά κάποιας πρεσβείας για την πολυπόθητη βίζα.