19 Νοεμβρίου 2014

Το βουνό του σ@ξ -Παντρεμένοι, νοικοκυρές και πολιτικοί έρχονται σε επαφή με αγνώστους, για καλή τύχη [εικόνες]

Καλώς ήρθατε στο βουνό του σεξ. Εκεί όπου ταξιδεύουν χιλιάδες προσκυνητές για να έρθουν σε ερωτική επαφή με αγνώστους, ως μέρος ενός περίεργου θρησκευτικού τελετουργικού.

Γυναίκες διαιτητές γδύθηκαν και πόζαραν για ημερολόγιο [εικόνες]

Υπάρχουν φορές που με τις αποφάσεις τους κάνουν τους φιλάθλους να... βγουν από τα ρούχα τους. Αυτή τη φορά όμως το έπραξαν οι ίδιες και μάλιστα κυριολεκτικά.

BINTEO-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 800.000! Τα στοιχεία που "καίνε" τον Γιώργο Καρατζαφέρη - Μεγάλες ευθύνες των ορκωτών που πήραν 800.000 ευρώ και δεν βρήκαν τις off shore

- Συνεδριάζουν από τις 6 το απόγευμα για να αποφασίσουν αν θα παραπέμψουν ή όχι τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ
- Αντιμέτωπος με τρία αδικήματα ο Γ. Καρατζαφέρης, με βαρύτερο αυτό του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος
- Ερωτήματα για την αποτυχία των ορκωτών λογιστών που πήραν 800.000 ευρώ αλλά δεν εντόπισαν τις επίμαχες offshore
- Μέσα στον φάκελο με τις off shore υπάρχουν και στοιχεία φωτιά και για ακίνητα

BINTEO-«Μάχη» Ζωής Κωνσταντοπούλου με Υψηλάντη και Κυριαζίδη

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστές από τη μια τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Β. Υψηλάντη και Δ. Κυριαζίδη, και από την άλλη την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε ερωτικές συνευρέσεις στους διαδρόμους του Star

Και η Τατιάνα Στεφανίδου έχει δει εργαζομένους σε ερωτικές περιπτύξεις  

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στο ΦΜ live της Τετάρτης.

Πρόταση-έκπληξη από τον Μεϊμαράκη: Σύνταγμα... που να μπορεί να αλλάζει άμεσα

Μια πρόταση που θα προκαλέσει αίσθηση διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφορικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Μιλώντας στο πλαίσιο της επιτροπής αναθεώρησης ο κ. Μεϊμαράκης πρότεινε μη θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις να μπορούν να αλλάζουν χωρίς να απαιτείται γενική αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο Υψηλάντης στο Twitter για το επεισόδιο που είχε με τη Zωή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά το έντονο επεισόδιο που είχε στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε πονοκέφαλο και ανέβασε πίεση, με αποτέλεσμα να πάει στο ιατρείο της Βουλής για να εξετασθεί.

EΛΕΟΣ ΡΕ ΑΣΤΕΙΟΙ! Έβαλαν τέλος επιτηδεύματος ακόμα και σε σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Όπως είχε αποκαλύψει σε ανακοίνωσή της τον περασμένο Ιούλιο η Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας, οι σύλλογοι εθελοντικής αιμοδοσίας καλούνται να καταβάλουν στις εφορίες τέλος επιτηδεύματος.  Στο σχετικό κείμενo-καταγγελία σημείωναν ότι με τη δυσβάσταχτη φορολόγησή τους, οι σύλλογοι οδηγούνται σε κλείσιμο.

Σγουρός κατά Δούρου: Από πότε η αντιγραφή διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας;

Λάβρος κατά της νέας περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, εμφανίστηκε ο πρόκάτοχός της Γιάννης Σγουρός, υποστηρίζοντας ότι καμία ουσιαστικά αλλαγή δεν έχει γίνει στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, που υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας.

ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΣΤΕΙΛ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤ!Υπό κατάληψη Νομική και Πρυτανεία του Πολυτεχνείου

Επεκτείνεται το κύμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια, που ξεκίνησε από την Κοσμητεία των Επιστημών Υγείας και το Οικονομικό της Νομικής.

Θεοδωράκης: Αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο

Συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού με τον Αντώνη Σαμαρά. Το κόμμα υποστηρίζει την εκλογή Προέδρου, από αυτή τη Βουλή, με ισχυρή πλειοψηφία. Επίσης προτείνει να γίνει τώρα συνταγματική αναθεώρηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Χέρι-χέρι» με τον εισαγγελέα φαίνεται πως θα πάει τελικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά το πόρισμα-κόλαφο των ορκωτών ελεγκτών. Η Βουλή αποφάσισε να στείλει το πόρισμα στη Δικαιοσύνη και έτσι, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Παράταση αγωνίας για τους οφειλέτες: Πάνε πάλι πίσω οι 100 δόσεις

Ξαναγράφουν όλη την εγκύκλιο, αν και η μόνη -γνωστή- αλλαγή αφορά στην εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ - Εξέπνευσε το «τελεσίγραφο» της Κομισιόν, χωρίς να έχει λάβει τις πλήρεις θέσεις της κυβέρνησης - Πρόοδος στο θέμα του δημοσιονομικού κενού, το οποίο το ευρωπαϊκό σκέλος της Τρόικας φαίνεται να μειώνει μέχρι και σε 1,7 δισ. ευρώ για το 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Τα στοιχεία "κλειδί" για τον ένοικο της Αμφίπολης

Aπό Έλληνες επιστήμονες θα γίνει τελικά η ανθρωπολογική εξέταση του σκελετού της Αμφίπολης, μετά από απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Το μυστήριο πάντως για την αποκάλυψη της ταυτότητας του ενοίκου του Τύμβου Καστά, συνεχίζεται, ενώ όπως λένε οι ειδικοί, το DNA αλλά και η εξέταση των δοντιών μπορεί να δώσουν σημαντικά στοιχεία στην έρευνα.

Ο ψήστης της Πάρου για το σχέδιο νόμου της ελληνικής ιθαγένειας

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο προβλέπει την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά νόμιμων μεταναστών, μετά την ενηλικίωσή τους, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης, επισημαίνοντας ότι η απόφαση της πλειοψηφίας του ΣτΕ, δεν θέτει κανένα όριο ηλικίας στα 18 χρόνια. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 200 ΝΑΙ ΛΕΜΕ: Και οι Ανεξάρτητοι βουλευτές υπέρ της εκλογής Προέδρου από αυτή την Βουλή

Με τρία “πουλέν” του ΓΑΠ, τον Βουδούρη, την Τσάγκρη και τον Μπόλαρη και βεβαίως την φαν του Αλέξη Τσίπρα Ραχήλ Μακρή  φαίνεται πως τελικά θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού η πλειοψηφία των Ανεξαρτήτων Βουλευτών τάσσεται υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή την Βουλή.  

ΕΥΔΑΠ: Η αλήθεια για τις οφειλές των Δήμων

Με αφορμή δημοσιεύματα με θέμα τις οφειλές από υδροδότηση ορισμένων Δήμων της Αττικής και με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζεται ότι:

O Σαμαράς κλείνει την πόρτα του Μαξίμου για τον Τσίπρα

Αρνητικό το Μέγαρο Μαξίμου σε ενδεχόμενη συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα στο Μαξίμου.

Το θέμα αναθερμάνθηκε μετά από δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συναίνεσης με την κυβέρνηση για το χρέος.

Δεν είμαστε στην ίδια «συχνότητα» απαντά η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορεί για υπονόμευση

Το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνοντας για «απουσία» κοινού σημείου ευρύτερης συνεννόησης.

Επισήμως στη ΝΕΡΙΤ το Champions League ώς το 2018

Από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους αγώνες του Champions League, καθώς η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ολοκληρώθηκε και επισήμως η απόκτηση των δικαιωμάτων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για την τριετία 2015-2018.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Σοκ προκαλεί η υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας στην βρετανική Βουλή

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι Βρετανοί βουλευτές πιθανόν να συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστίας, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονταν και σε δολοφονίες. Συγκεκριμένα, η έρευνα κάνει λόγο για πιθανή εμπλοκή μελών της βουλής των κοινοτήτων σε παιδεραστικά κυκλώματα ήδη από την δεκαετία του ’80.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωτάει ο Ευαγγελάτος: "Εξωγήινοι ή... απλή έκρηξη στο διάστημα;" Μαντέψτε που καταλήξει...

Φυσικά αποκλείει την απλή έκρηξη κομήτη... άρα;
Διαβάστε και γελάστε:

Και πάλι στη Ρωσία, για την ακρίβεια στη Σιβηρία, μια λάμψη στον ουρανό πάγωσε τους πάντες. Η νύχτα έγινε μέρα, αλλά δεν υπήρχε ο παραμικρός θόρυβος. Και το ερώτημα ήρθε αυτόματα στα στόματα όλων... μήπως είναι εξωγήινοι;;;

ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ! Επισκέφτηκε τον γιατρό της Βουλής μετά τον καβγά με την Κωνσταντοπούλου

Η άγρια κόντρα που είχε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου τον έκαναν να καταλήξει στο ιατρείο του Κοινοβουλίου.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Τρελό πρόστιμο στον ΑΝΤ1 για το απάτη τηλεπαιχνίδι

Πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Το μεγαλύτερο μέρος των προστίμων αφορά σε παραπλάνηση τηλεθεατών από τηλεπαιχνίδια. Συγκεκριμένα...

Αυτό που κάνει ο πιλότος απλά δεν υπάρχει (VIDEO)

Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό το ακροβατικό που κάνει ένα πολεμικό αεροπλάνο σε επιδείξη..

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι σε ένα σημείο κυματίζει μαζί με τις υπόλοιπες σημαίες.. και η Ελληνική..

Μια «Ελληνίδα» στον Φούχτελ

Η Ζίγκριντ Σκαρπέλης-Σπερκ και ο κρίσιμος ρόλος της στις σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας-Προσπαθεί να φτιάξει Ελληνογερμανικό Ίδρυμα νεολαίας και οι ελληνόκαφροι ανησυχούν μήπως θέλει να αλλοτριώσει το πιο ζωηρό κομμάτι της νεολαίας... δηλ. μήπως το ξεκολλήσει από Facebook, κινητό, φρέντο και λαμογιά και το κάνει να σκεφτεί λίγο πιο υπεύθυνα...

Καλοκαίρι 2007. Οι φλόγες τυλίγουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας και φτάνουν μέχρι το λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία, όπου καταστρέφουν τον Κρόνιο λόφο με τα υπεραιωνόβια δέντρα. Λίγο καιρό αργότερα, φορείς της Γερμανίας, προεξάρχοντος του δημάρχου του Μονάχου,Κρίστιαν Ούντε, αναλαμβάνουν να συμβάλουν χρηματικά στην αποκατάσταση του Κρόνιου λόφου. Το σχέδιο της πρωτοβουλίας παρουσιάζει στον Κάρολο Παπούλια η Ζίγκριντ Σκαρπέλης-Σπερκ.

Δείτε πώς είναι το αεροπλάνο του Πούτιν και θα μείνετε άφωνοι...

Τι να πρωτοσχολιάσουμε… Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

ΒΙΝΤΕΟ! Ρόμπα τους κάνει ο περιπτεράς! «Έλειπα και είχα αφήσει δύο θαμώνες της πλατείας»

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν τον βγάζουν τα κανάλια; Πάτε τώρα να αλλάξετε τους τίτλους "ΜΑΤ κλέβουν και  δέρνουν περιπτερά"!

Τι να πει βέβαια ο κακομοίρης αφού ξέρει ότι αν πει όλη την αλήθεια θα του κάψουν το περίπτερο... του κλέψαν και το 20άρικο οι άπλυτοι και λέει ότι δεν το βρήκε... έφυγε για ένα μισάωρο λέει ο κακομοίρης και άφησε σε δύο θαμώνες το περίπτερο... Μπράβο πάντως στο θάρος του να πει ότι δεν έλειπε τίποτα

Τη δική του εκδοχή για το γνωστό περιστατικό στα Εξάρχεια ανάμεσα στα ΜΑΤ και κάποιους νεαρούς έδωσε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.

ΚΛΑΙΩ με την απάντηση στην Έλλη από ηλίθιου που λέει ότι ήταν οικοδόμος και έζησε το "Πολυτεχνείο"

Μωρή κότα οικοδόμε που ήσουν κρυμμένη όταν οι χιλιάδες σύντροφοί σου (που αργότερα θαφτηκαν σε ομαδικό τάφο :Ρ) πέφταν νεκροί από τα μυδραλιοβόλα της χούντας; Μόνο με ειρωνία μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες γελοιότητες... Διαβάστε και γελάστε:

Ο Ανδρέας Μαλεφάκης, ένας Χανιώτης οικοδόμος που ήταν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, απαντά με επιστολή του στην Έλλη Παπαγγελή, μέλος της ΟΝΝΕΔ και μοντέλο στο επάγγελμα, για τους ισχυρισμούς της πως εκείνο το βράδυ δεν υπήρξαν νεκροί (ΔΕ: Επιμένουν οι δημοσιοκάφροι να κρύωβουν ότι η ταλαίπωρη είπε ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο...). Τη χαρακτηρίζει, μάλιστα, ανιστόρητη, αγράμματη και επιπόλαια.

«Δεσποινίς Έλλη Παπαγγελή.

Μετωπική συγκρουση Γιώργου Μπόμπολα με Σταύρο Ψυχάρη

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των δύο κορυφαίων εκδοτών, με φόντο το Mega Channel και το ηλεκτρονικό στοίχημα

Σε μια πολυεπίπεδη και ιδιαίτερα σκληρή δημόσια αντιπαράθεση έχουν μπει τον τελευταίο καιρό δύο πανίσχυροι, παραδοσιακοί «παίκτες» στα εγχώρια μίντια. Ο λόγος, φυσικά, για τους Σταύρο Ψυχάρη και Γιώργο Μπόμπολα, οι οποίοι, μέσω των εφημερίδων που συνιστούν τις ναυαρχίδες των Ομίλων τους («Βήμα» και «Εθνος» αντίστοιχα), κήρυξαν και επίσημα την έναρξη του μεταξύ τους επικοινωνιακού πολέμου, οι συνέπειες του οποίου έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει κατάργηση των ΜΑΤ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσχωρήσει σε εκδημοκρατισμό και αναδιοργάνωση των σωμάτων ασφαλείας, ειδικά στα ΜΑΤ όπου υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες, τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι...

Βαρύ το πόρισμα για τον Καρατζαφέρη

Επιβαρυντικό για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής.

ΣΗΓΑ ΠΡΩΕΔΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΑΤΑ!! Καμμένος: Οποιος ψηφίσει για Πρόεδρο αποκεφαλίζεται

«Οποιος δώσει "ανάσα" στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας "αποκεφαλίζεται"». Αυτή ήταν η ρητή και κατηγορηματική απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στον Παναγιώτη Μελά, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει θετικά για την εκκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρωτοποριακή οθόνη στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Τουρίστες ψηφίζουν για την επιστροφή [εικόνες]

«Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα ή όχι;».

Στο ερώτημα αυτό μπορούν να απαντούν, από την Τετάρτη, επιβάτες και επισκέπτες της Αθήνας, μέσω μιας εφαρμογής που εμφανίζεται σε ειδικές διαδραστικές οθόνες που τοποθετήθηκαν στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Βουλή: Αρση ασυλίας για Κακλαμάνη, Κασσή και Παναγιώταρο

Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη από τη ΝΔ, Μιχάλη Κασσή από το ΠΑΣΟΚ και Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε την Τετάρτη η Ολομέλεια της Βουλής.

Απελευθερώνεται το σεξ στις φυλακές

Εξετάζεται η δυνατότητα οι κρατούμενοι να μπορούν να συνευρίσκονται ερωτικά με τις συντρόφους τους μέσα στις φυλακές - «Πρόβλημα» το πού θα βρεθούν διαθέσιμοι χώροι για τις ερωτικές συνευρέσεις

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοί είναι οι δύο απαγωγείς της 27χρονης που κρίθηκαν προφυλακιστέοι

«Συγγνώμη» για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο 48χρονος Έλληνας και επικαλέστηκε την οικονομική κατάστασή του - Οτι είχε συμμετοχή μόνο στην αρπαγή, ισχυρίστηκε ο 53χρονος συνεργός του και πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών - Μυστήριο με τον «άφαντο» Αλβανό που θεωρείται το τρίτο μέλος της σπείρας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο συλληφθέντες που ομολόγησαν ότι απήγαγαν την 27χρονη ανηψιά του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Βρέθηκε νεκρή η Μις Ονδούρα

Βρέθηκε νεκρή σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η 19χρονη Μις Ονδούρα Maria Jose Alvarado, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς μαζί με την 23χρονη αδελφή της Σοφία την περασμένη Πέμπτη.

ΚΛΑΙΩ! Τσίπρας: Ναι σε συνάντηση με Σαμαρά, όχι με Βενιζέλο - ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας φοβάται να συναντήσει τον Βενιζέλο

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Δεν έχει νόημα μια τριμερής συνάντηση, δήλωσε χαρακτηριστικα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση εκφράζεται από έναν

Άδωνις: Μη διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου! Ποτέ δεν είπα ότι θα κλείσουν οι τράπεζες αν δεν συμφωνήσουμε με την Τρόικα

Τι διευκρινίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ με δήλωσή του στο protothema.gr

«Ποτέ δεν είπα ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση με την Τρόικα, τότε θα κλείσουν οι τράπεζες», επισημαίνει στο protothema.gr ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ'ΠΕΣ; Μαρινάκης: Ο,τι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα (VIDEO)

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού πήγε στην Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης και κατέθεσε στον αθλητικό Εισαγγελέα για τις καταγγελίες που έκανε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Superleague

Τρίκαλα: Η πιο τίμια καθαρίστρια ξεφτίλισε τον φακελάκια γιατρό

Η κυρία Στέλλα Μόκκα έγινε το πρόσωπο της ημέρας στο νοσοκομείο της πόλης...
Καθαρίστρια βρήκε το πρωί της Τετάρτης 650€ σε «σαλονάκι» του νσοκομείου Τρικάλων και δίχως δεύτερη σκέψη το παρέδωσε δίχως να κρατήσει τα χρήματα.

ΜΑΤ: Πληρώσαμε 20 ευρώ για τα νερά -Αυτοί που μας επιτέθηκαν δεν δούλευαν στο περίπτερο-Τους στηρίζουν συνδικαλιστές και Άδωνις

Φυσικά 2 μέρες μετά το συμβάν οι δύο στόκοι (προσωπικά έτσι όπως τους άκουσα να μιλάνε νόμισα ότι ήταν Αλβανοί) αναρχοάπλυτοι δεν έχουν βγει σε κανέναν από τους πρόθυμους δημοσιοκάφρους να επαναλάβουν ότι είναι οι περιπτεράδες... Γιατί δεν στέλνουν έναν ρεπόρτερ να τους πάρει συνέντευξη στο περίπτερο; Τι φοβούνται; Μήπως δεν τους βρουν εκεί και το περίπτερο ανήκει σε άλλον;  Ο δε πραγματικός περιπτεράς δεν βγαίνει να τους διαψεύσει γιατί ξέρει ότι μέχρι να τους διαψεύσει θα του έχουν κάψει το περίπτερο

«Δώσαμε 20 ευρώ στο περίπτερο για τα νερά που πήραμε», λένε οι αστυνομικοί, μετά τις υστερίες των δημοσιοκάφρων που λαμβάνουν ως γεγονός και αληθή μόνο όσα λένε οι άπλυτοι που δημιούργησαν το επεισόδιο και μόνταραν τις σκηνές κόβοντας την αρχή του βίντεο από την πλατεία Εξαρχείων.

Συνελήφθησαν οι σφαγείς της 85χρονης... φυσικά γύφτοι [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά
07.08.2014 -> Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά
11.08.2014 -> Τον έσφαξε μέσα στο διαμέρισμά του... Πακιστανός φυσικά
10.09.2014 ->  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονου στη Χαλκίδα... Βούλγαροι φυσικά
20.10.2014-> Αναζητούν το δολοφόνο 59χρονης ζωγράφου από τη Νάξο... φυσικά Αλβανός
23.10.2014 -> Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο των ηλικιωμένων... φυσικά Αλβανό 

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 85χρονης που διαπράχθηκε στις 6-11-2014 στο Παλαιό Φάληρο.

Η 85χρονη βρέθηκε δολοφονημένη, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2014, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα βρέθηκε φιμωμένο και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του.

Γεωργιάδης: Αν τα σπάσουμε με την Τρόικα και τη διώξουμε θα κλείσουν οι τράπεζες-Δεν δεχόμαστε κάθε είδους συμφωνία με την τρόικα-Τι είπε για τις 100 δόσεις

«Θέλετε να κλείσουν οι τράπεζες;». Αυτή ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη σε συνέντευξή του το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όταν του ζητήθηκε η κυβέρνηση να πει «όχι» στην Τρόικα.

Οριστικό τέλος για Μπουραντά και Κοινωνία Αξιών μαζί με δημόσια συγγνώμη.


Οριστικό τέλος δίνει στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την ίδρυση του κόμματος Κοινωνία Αξιών ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς μετά την εκλογική αποτυχία στις περασμένες ευρωεκλογές και την αδυναμία στη συνέχεια να βρεθεί λύση ευρύτερης συμπόρευσης δυνάμεων του κεντρώου χώρου

Μόλις έγιναν γονείς η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν κυριολεκτικά η Αλεξία Μπακογιάννη και ο σύντροφός της  Ανδρέας Παπαδόπουλος, αφού πριν από λίγες ώρες γεννήθηκε ο μοναχογιός τους, Στάθης.

Τον Φορτσάκη θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πάγκαλος

Ακόμα μία έκπληξη προκάλεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα πρότεινε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Θα έχουμε συμφωνία και για το χρέος

Αισιόδοξος για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Οι μετανάστες δεύτερης γενιάς θα αποκτούν ιθαγένεια μετά τα 18

Μικρό το ενδιαφέρον αφού μόνο 6.000 από τα 200.000 παιδιά που δικαιούνταν έκαν χρήση του νόμου Ραγκούση

Νομοσχέδιο που τροποποιεί τις διατάξεις του νόμου Ραγκούση του 2010 για την ιθαγένεια, μετά την απόφαση του ΣτΕ τον Φεβρουάριο του 2013 με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές, προβλέπει πιο αυστηρά κριτήρια για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας.

Προκάλεσαν και στη Γένοβα οι Αλβανοί -Εβγαλαν ξανά σημαίες της «Μεγάλης Αλβανίας» [εικόνες & βίντεο]

Περισσότεροι από 20.000 Αλβανοί βρέθηκαν στο στάδιο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβας για τη φιλική αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αλβανία, ωστόσο οι διαθέσεις τους κάθε άλλο παρά φιλικές ήταν. Τρεις φορές διέκοψαν τον αγώνα, εμφάνισαν ξανά σημαίες της «Μεγάλης Αλβανίας», με τους παίκτες της ομάδας τους να τους αγκαλιάζουν και να τους φιλούν.