22 Νοεμβρίου 2014

Ανδρέας Λοβέρδος: σάλος με την «ύποπτη» σχέση του με την Τάνια Χριστοδουλίδου [φωτο]

Ποια η σχέση του Ανδρέα Λοβέρδου με την Τάνια Χριστοδουλίδου;

Σε μέγα ζήτημα για την κυβέρνηση Σαμαρά, έχει μετατραπεί η συνεργασία του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, με την Τάνια Χριστοδουλίδου, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορεί νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, για τη «συνεργασία» των δύο πλευρών.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Αστέρι της Ρεάλ πήρε απολυτήριο λυκείου στα 27 του

Τα έχει κατακτήσει όλα: Μουντιάλ, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και πολλούς τίτλους στην Ισπανία κι όμως κάτι του έλειπε. Το απολυτήριο λυκείου.

O Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης...

ΕΛΑΣ: Μετά τα μπινελίκια... «ο Γιώργος είναι πονηρός» στις διαβιβάσεις της ΔΙΑΣ

Μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμόυς προς το προσωπικό της ΔΙΑΣ, και την παρέμβαση στον αναλογικό ασύρματο, στις ενδοεπικοινωνίες της ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/11) σχεδόν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11) ο «πειρατής» των ασυρμάτων της ΕΛ.ΑΣ., επανήλθε.. με τραγούδια.

ΦΩΤΟ-Ωραίος ο Σταύρακας! Άρχισε τις μεταρρυθμίσεις από τη λέξη «ΕΘΝΟΣ»

Δείτε την πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ του Σταύρου Θεοδωράκη για την αλλαγή του Συντάγματος... του φταίει η λέξη "Έθνος" γιατί όπως λέει, του προκαλεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σφαλιαρίζει άγρια Βαξεβάνη

Ότι λέει ο "έγκριτος" (πχ ότι στις 14 Σεπτεμβρίου του 2010 με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, σε ερώτηση του Άδωνι προς τον ΥΕΘΑ του απάντησε ο Μεϊμαράκης....) του το ακυρώνει στο χαλαρό ο Άδωνις...

Δείτε το βίντεο:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!Το προφίλ ενός παιδεραστή – Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία των παιδιών

Το προφίλ ενός παιδεραστή έδωσε η ΕΛ.ΑΣ καθώς οδηγίες προς του γονείς αλλά και τα παιδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για άνδρες περίπου 30 ετών, υπεράνω πάσης υποψίας, που εργάζονται με παιδιά, τις περισσότερες φορές παρουσιάζονται στο Facebook ως έφηβοι, και συχνάζουν σε παιδικές χαρές και αθλητικά κέντρα.

Τα ψώνια «εκτόπισαν» την Κατερίνα Περιστέρη και την έβαλαν στη γωνία για να κάτσουν δίπλα στον Τασούλα

Στην Αμφίπολη βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, ο οποίος έκανε μία σπουδαία αποκάλυψη για τα ευρήματα των ανασκαφών. Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στον τύμβο, ενώ στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη Τύπου από το μουσείο της Αμφίπολης.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι...

ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ! Μας δουλεύουν και θέλουν και «πρόστιμο» 100 εκατ. από πάνω

«Πρόστιμο» αξίας εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να κληθεί να πληρώσει η ΔΕΠΑ στους Ρώσους, επειδή δεν θα απορροφήσει φέτος την ελάχιστη ποσότητα φυσικού αερίου, την οποία είναι υποχρεωμένη να αγοράσει για το 2014, βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε με τη Gazprom τον περασμένο Μάρτιο.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Συνεχίζεται το ροκάνισμα-Έπεσε στο 3,6% η διαφορά-Αυξήθηκαν τα «Όχι» σε πρόωρες εκλογές

«Όχι» σε πρόωρες εκλογές, με εκλογή πρόεδρου από την παρούσα Βουλή, λένε αυξημένοι κατά 5% οι πολίτες σε δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, ενώ στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ, με 3,6 μονάδες ενώ πριν ένα μήνα η διαφορά ήταν στο 3,9%.

ΚΛΑΨΤΕ! Συνέδριο ΑΝΕΛ με τσολιά, αυτοαποκαλούμενο απόγονο του Κολοκοτρώνη και γκρίνια για Μελά

Γκρίνια μόνο για το Μελά γιατί μόνο αυτός έχει εκδηλωθεί... οι άλλοι (Τσαρούχα, Χρυσοβελώνη, Κουντουρά κ.λπ) το φυλάνε για έκπληξη της τελευταίας στιγμής στους ψεκασμένους

Στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε το παρών ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου που απηύθυνε τις προηγούμενες μέρες.

Εξοργιστικό βίντεο: Καθηγητής για πολλές φάπες, έσυρε τη μαθήτριά του με το ζόρι στην πισίνα

Για κακοποίηση ανηλίκου κατηγορείται ένας γυμναστής από την Καλιφόρνια, μετά τη διαρροή ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να σέρνει κυριολεκτικά στο πάτωμα μία 14χρονη μαθήτρια και να την πετά με το ζόρι στην πισίνα.

Έρχεται εκβιασμός της Κουμουνδούρου με στόχο τον Σ.Θεοδωράκη

Τα λαγωνικά του γραφείου τεκμηρίωσης στην Κουμουνδρούρου κατάφεραν να βρουν όλες τις συμβάσεις του Σταύρου Θεοδωράκη με τη δημοσία τηλεόραση, τις οποίες θεωρούν επιλήψιμες γιατί όπως λένε τα ποσά που εισέπραττε για την εκπομπή είναι εξωφρενικά.

Τα μυστικά της AGB- Έτσι βγαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης

Πώς γίνονται οι έρευνες και οι μετρήσεις τηλεθέασης; Πώς λειτουργούν οι μετρητές και πώς αλλάζουν οι συνήθειες των τηλεθεατών;

Ο “εγκέφαλος” της συνωμοσίας για τη δολοφονία Κένεντι (video)

Η φυσική ροή του ανθρώπου στο να είναι δεκτικός σε σενάρια, φήμες και τερατουργήματα, ανεξαρτήτως του πόσο λογικά ή κοντά στην πραγματικότητα μοιάζουν όλα τα παραπάνω, βρήκε την… αποθέωσή της στην υπόθεση της δολοφονίας του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στο Ντάλας του Τέξας, στις 22 Νοεμβρίου του 1963.

Το προφίλ του κακοποιού που για μια κοπέλα αιματοκύλισε το Μικρολίμανο -Προστασία, κοκαΐνη, νεκροί και καλάσνικοφ

Το προφίλ του κακοποιού που αιματοκύλισε το Μικρολίμανο -Προστασία, κοκαΐνη, νεκροί και καλάσνικοφ
Την ταυτότητα του δράστη της αιματηρής επίθεσης με καλάσινκοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο έχει εξακριβώσει η ΕΛ.ΑΣ., ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνονται οι υποψίες πως πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο και σεσημασμένο άτομο.

BINTEO-Τασούλας: Βρέθηκαν ανθρώπινες παραστάσεις στα επιστύλια της Αμφίπολης-Πότε θα γίνει επισκέψιμο το μνημείο

Μπορεί να γίνει Σύγκριση του DNA του Φιλίππου με τον νεκρό στην Αμφίπολη;-Μενδώνη: Δεν είναι ταριχευμένος ο σκελετός της Αμφίπολης

"Ο τάφος αποτελεί απαράμιλλο ταφικό μνημείο τόσο για την σημαντικότητα της ανασκαφής όσο για την δουλεία που έκανε η ανασκαφική ομάδα. Η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει μαγευτεί απο τα ευρήματα. Τα γεγονότα είναι συντριπτικά", δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας από το αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης.

Οταν ο Κώστας Μπίγαλης έπαιζε σε ταινία με τον Αντονι Χόπκινς [εικόνες & βίντεο]

Μια αποκάλυψη έφερε η παρουσία του Κώστα Μπίγαλη στην τηλεοπτική εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», όταν ο γνωστός συνθέτης μίλησε για την παρουσία του σε ταινία μαζί με τον Αντονι Χόπκινς.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ATHENS VOICE! Σώνει και καλά να βγάλουν τον Μέγα Αλέξανδρο αδερφή...

Και δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν ήταν αλλά το να προσπαθείς με πουστ@ές να δημιουργήσεις κλίμα και εντυπώσεις... αν μη τι άλλο σε κάνει "πουστ@ριό" (με την έννοια της βρισιάς και όχι του ομοφυλόφιλου εναντίων των οποίων (των δηλωμένων) δεν έχουμε τίποτα). Και τα "πουσ@αριά" χρησιμοποιούν όπως θα διαβάσετε, σαν πηγές τους αποκλειστικά Ρωμαίους ιστορικούς και συγγραφείς, οι οποίοι είναι γνωστοί για την "αγάπη" τους στην αρχαία Ελλάδα και έζησαν και 700 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο! Όσο για τις αποδείξεις τους... εκεί γελάει και το παρδαλό κατσίκι με επιχειρήματα όπως "Αλέξανδρος και Ηφαιστίωνας προσκύνησαν τον τάφο και έτρεξαν γυμνοί γύρω του" ή...

Νέα βίντεο στη δημοσιότητα-Οργή Σέρβων για τη δολοφονία του Ιβκοβιτς - Προκάλεσε ο Τούρκος κόουτς

Η Σερβία θρηνεί τον άδικο χαμό του 25χρονου Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με άλλους περίπου 400 φίλους του Ερυθρού Αστέρα για την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Γαλατασαράι. Ο πρόεδρος του συλλόγου Νεμπόισα Κόβιτς ρίχνει όλο το βάρος των ευθυνών στους Τούρκους διοργανωτές του αγώνα.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 200 ΔΑΓΚΩΤΑ "ΝΑΙ" ΛΕΜΕ! Αηδόνης: Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο

Την εκτίμησή του ότι η πλειοψηφία των ανεξάρτητων βουλευτών θα ψηφίσει τελικά υπέρ του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα προτείνει η κυβέρνηση, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χρήστος Αηδόνης.

Σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα -Ανυποχώρητο το ΔΝΤ, χάσμα με την κυβέρνηση

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα, καθώς παραμένει το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, για τα ζητήματα που εκκρεμούν και πρέπει να διευθετηθούν, προκειμένου να έρθουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Δίκαιο βλέπει τον ΕΝΦΙΑ ο ΠΑΣΟΚος δημιουργός του

Ο πρώην σύμβουλος του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών και εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ Νίκος Καραβίτης επέμεινε σε σημερινή του συνέντευξη ότι ο συγκεκριμένος φόρος είναι ο δικαιότερος που έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα για την ακίνητη περιουσία.

Υπάρχει πέμπτος χώρος στην Αμφίπολη; (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες του υπουργείου Πολιτισμού κάτι δείχνουν

Μια φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού στις 2 Οκτωβρίου ίσως να κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό για τον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.

Όταν οι Βιετναμέζοι έριξαν το πρώτο B-52 - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 22 Νοεμβρίου του 1972, ένα Β-52D (55-0110) από τη ταϊλανδέζικη βάση U-Tapao χτυπήθηκε από έναν πύραυλο εδάφους-αέρος τύπου SAM, ενώ βρισκόταν σε επιχείρηση βομβαρδισμών πάνω από την περιοχή Βιν. Το εξαμελές πλήρωμα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το “τραυματισμένο” αεροσκάφος πάνω από την Ταϊλάνδη. Αυτό ήταν το πρώτο B-52 που καταστράφηκε από εχθρικά πυρά.

Ποιας πασίγνωστης Υπουργού η κόρη παίζει στους «Συμμαθητές» [φωτο]

Στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Συμμαθητές, συμμετέχει η κόρη πασίγνωστης υπουργού, η οποία μάλιστα και την προωθεί μέσω facebook.

Η κόρη της υφυπουργού...

Μεγάλη του Γένους Σχολή - 560 χρόνια ζωής και εκπαίδευσης

Στην Μεγάλη του Γένους Σχολή στο Φανάρι, αναφέρεται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Haberturk,  που φέτος γιορτάζει τα 560 χρόνια της σύστασής της.

Εκπληκτικό χειμωνιάτικο αξιοθέατο: Οι παγωμένοι φάροι στη λίμνη του Μίσιγκαν [εικόνες]

Αυτές οι πανέμορφες εικόνες των παγωμένων φάρων στο Σαν Τζόζεφ Νορθ Πιέρ στη λίμνη Μίσιγκαν (μία από τις πέντε λίμνες της Βόρειας Αμερικής, του συμπλέγματος των Μεγάλων Λιμνών) τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους Τόμας Ζακόφσκι και Τομ Γκιλ, οι οποίοι κατάφεραν να απαθανατίσουν στο φακό τους ένα εκπληκτικό σκηνικό, ιδανικό χειμωνιάτικο αξιοθέατο.

Φαήλος: Αριστερός ρατσισμός, σεξισμός και υποκρισία

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Οι όμορφες δεξιές είναι ηλίθιες, που τολμάνε και μιλούν, τα αριστερά μπάζα είναι η κρεμ ντε λα κρεμ της διανόησης και της πολιτικής.

Η Βουλή έχει 300 βουλευτές. Συχνές οι εντάσεις, όμως αυτό που γίνεται κάθε τόσο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου του Νίκου του Ανανικού, δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο ή άλλη. Τυχαίο;

Αμφίπολη: Το μεγάλο μυστήριο-Χρονικό της ανασκαφής

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αποκαλύψεις έχει αρχίσει, σε λίγες μόνο ώρες θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα γύρω από τα ευρήματα και το νεκρό της Αμφίπολης

Η μεγάλη μέρα των αποκαλύψεων έφτασε, ο Υπουργός Πολιτισμούς κ. Κώστας Τασούλας, σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στο μουσείο της Αμφίπολης, όπου τους τελευταίους τρεις μήνες αποτελεί το κέντρο υπηρεσιών της ανασκαφής, για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που «καίνε»!

Sony: Ακόμα ένας κολοσσός στον Πειραιά

Ακόμη πιο επιτακτική κρίνεται η ανάγκη αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά, μετά τη νέα συμφωνία της Cosco με τον ιαπωνικό τεχνολογικό κολοσσό της Sony.

Tουρκία: Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Κωνσταντινούπολη από χούλιγκαν της Γαλατά

Η τουρκική ομάδα επικράτησε της σερβικής με σκορ 110-103
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Σέρβος φίλαθλος στην Κωνσταντινούπολη όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ την Παρασκευή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από χούλιγκαν.

ΈΤΣΙ! ΒΕΝΤΟΥΖΑ! «Μεγάλος Αδελφός» σε καταθέσεις και αμοιβαία κεφάλαια- Μαζικές κατασχέσεις για τους μεγαλοοφειλέτες

Πολύ ψηλά έχει βάλει το υπουργείο Οικονομικών τον πήχη αναφορικά με τον εντοπισμό και τη φορολόγηση των αδήλωτων εισοδημάτων, παρά το ότι ακόμα και στο κείμενο του Προϋπολογισμού αναγνωρίζει ότι απαιτούνται έως και 3 χρόνια για να αποδώσουν οι αλλαγές που γίνονται στη Φορολογική Διοίκηση. Το... στοίχημα θα είναι η αξιοποίηση του ηλεκτρονικού οπλοστασίου, που ενεργοποιείται από τις αρχές του επόμενου έτους.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! Πού θα φτάσει το δημόσιο χρέος το 2015

Στα 316,9 δισ. ευρώ θα πέσει το δημόσιο χρέος την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας μικρή αποκλιμάκωση σε απόλυτους αριθμούς, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζει τα funds... ξέρετε μωρέ, παλιά τα έλεγαν κοράκια

Οι συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνει μια ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή στην Ελλάδα και ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειρισθεί το τραπεζικό σύστημα είναι τα δύο κεντρικά ζητήματα επί των οποίων ζητούν απαντήσεις τα ξένα funds που έχουν ήδη προχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα ή διερευνούν τις προοπτικές εισόδου τους στη χώρα μας.

Μακελειό στο Μικρολίμανο από Αλβανό φυσικά: Φωτογραφία του ξανθού εκτελεστή έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ

Κάτω των 30 ετών όλοι οι τραυματίες!

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για την αιματηρή ένοπλη επίθεση, που σημειώθηκε τα ξημερώματα από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα "καλάνσικοφ", σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων και άλλων οκτώ ελαφρότερα. 'Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14 τραυματίες.

Συνελήφθη ο σοσιαλΗστής Ζοζέ Σόκρατες για οικονομικά εγκλήματα

Ο πρώην πρωθυπουργός συνελήφθη την Παρασκευή.

Ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες συνελήφθη την Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά, ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Άδωνις: Τι θα γινόταν αν ο περιπτεράς έλεγε σε 2-3 Πακιστανούς...

[Άσχετο: Με το που βγήκε προχθές το βίντεο με τον πραγματικό περιπτερά να λέει ότι οι άπλυτοι δεν ήταν υπάλληλοι αλλά θαμώνες της πλατείας, το θέμα εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα... μα καλά δεν τους νοιάζει πλέον τα ΜΑΤ δέρνουν αθώους "περιπτεράδες";]

«Πήρε φωτιά» το twitter του Άδωνι Γεωργιάδη με τις συνομιλίες που είχε για την υπόθεση των ΜΑΤ στο γνωστό επεισόδιο με τον περιπτερά στα Εξάρχεια με την πλειοψηφία των άπλυτων να σκυλιάζει από το αποστομωτικό παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο Άδωνις.

Βρετανία: Το σαδομαζοχιστικό φοιτητικό πάρτι που «ξεσήκωσε» το Νιούκαστλ

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν 250 νέους και νέες ντυμένους με δερμάτινες στολές και αξεσουάρ σαδομαζοχισμού

Όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι κάτοικοι σε μια γειτονία στο Νιούκαστλ της Βρετανίας άρχισαν να τηλεφωνούν εκνευρισμένοι στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς ενοχλούνταν από τη δυνατή μουσική και τα ουρλιαχτά σε ένα φοιτητικό πάρτι, οι άντρες της αστυνομίας αποφάσισαν να κάνουν μια... επίσκεψη στους νέους.

Γελάει ο Τατσόπουλος με το ΠΑΣΟΚ: Ο Γιώργος, ο Σημίτης, ο Ανδρέας και οι «τίτλοι τέλους»

Με ιδιαίτερα ειρωνικό στιλ αποφάσισε να σχολιάσει ο Πέτρος Τατσόπουλος τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη νέα βόμβα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook διηγείται αντίστροφα την ιστορία του ΠΑΣΟΚ για να φθάσει στο συμπέρασμα «τίτλοι τέλους».

FT: Η Ελλάδα αψηφά την τρόικα με το νέο προϋπολογισμό - Πολιτικό ρίσκο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ως… επανάσταση της Ελλάδας απέναντι στην τρόικα αποκωδικοποιούν οι Financial Times τον προϋπολογισμό της ελληνικής κυβέρνησης για το 2015, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για κίνηση υψηλού ρίσκου.

ΒΙΝΤΕΟ-Έβγαλε την Kim γυμνή.. να καθαρίσει τον πάγο και από τα οπίσθιά της αναβλύζει χιόνι!

Τρελό Video από την παγωμένη Αμερική, που ρίχνει χιόνι με τα καντάρια.. Δείτε το Video
 
Ένα τρελό Video κάνει το γύρο του διαδικτύου που εμφανίζει το γυμνό είδωλο της Kim Kardashian, από την γνωστή φωτογραφία, με τα οπίσθια έξω.. προσαρμοσμένο σε μηχάνημα εκχιονισμού πεζοδρομίων.

Fitch: Παραμένει στην κλίμακα «Β» η Ελλάδα

Την παραμονή της ελληνικής οικονομίας στην κλίμακα "Β" επιβεβαίωσε χθες ο οίκος αξιολόγησης Fitch, διατηρώντας σταθερές τις προοπτικές (outlook). Στην ανάλυσή του ο Οίκος εκτιμά ότι η Ελλάδα θα πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2014, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η τρέχουσα αξιολόγηση της τρόικας να καθυστερήσει μέχρι και τις αρχές του 2015.

Φωτογραφίες Ολάντ και Γκαγέ μέσα από το μέγαρο των Ηλυσίων πανικοβάλλουν την ασφάλειά του

Ένδεκα μήνες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφικών στιγμιότυπων που αποκάλυπταν τη σχέση μεταξύ του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγέ, ένα περιοδικό δημοσίευσε σήμερα νέες φωτογραφίες των δύο, αυτήν την φορά μέσα στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του προέδρου της Γαλλίας.

"Μεταστάθμευση" αμερικανικών F 16 στην Ελλάδα! Γιατί έρχονται, που θα προσγειωθούν

“Μεταστάθμευση” 18 αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F 16, τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα. Τα αμερικανικά αεροσκάφη θα μετασταθμεύσουν σε ελληνική βάση με πιθανότερη αυτή τη στιγμή την Ανδραβίδα. Το προσωπικό που θα τα πετά και θα τα υποστηρίζει σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι περίπου 300 άτομα!

Δημοσκόπηση για τον Putsos Issue: Προβάδισμα 127% του ΣΥΡΙΖΑ

[Φυσικά και η δημοσκόπηση αν και παραγγέλθηκε από κομματικό έντυπο, είναι πολύ καλή για τη ΝΔ αν σκεφτούμε ότι 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε 6% προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ ... 
Πάντως εγώ τα έλεγα μερικές μέρες πριν τις εκλογές του 2012... έτσι το λέω και τώρα, αν και δεν προβλέπονται εκλογές]

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 11,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue και την οποία θα δημοσιεύσει αύριο, Σάββατο 22 Νοεμβρίου, η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ζούμε ιστορικές στιγμές...

Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ετοιμάζεται να πάρει την ρεβάνς του απέναντι στην ιστορία, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να την τιμωρήσει για τον άδικο τρόπο που αυτή του έχει φερθεί. Ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται να διαβάσει γερμανικές εφημερίδες κι ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει στην προοπτική να χρεωθεί την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Είμαστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κι η κυρία Μέρκελ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη...

Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον Γιώργο

Καυστική ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία ζητά έκτακτο συνέδριο του Κινήματος και εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

Το 2014 (το 2014 και όχι το 1955) το ΚΚΕ ζητάει κατάργηση όλων των ΠΑΕ και επιστροφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του πήρε θέση στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου και ζητάει την κατάργηση του επαγγελματικού αθλητισμού.

Χαμός στο υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΘ: Ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα στον χώρο του ιδρύματος- 1 τραυματίας

Στο πόδι η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών

​Αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, σημειώθηκε συμπλοκή με πυροβολισμούς, ενώ υπήρξε κι ένας τραυματίας.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία των δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας και του enet.gr για «μαύρο» στην ιστοσελίδα

Την κατάπληξή τους εκφράζουν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και της ιστοσελίδας της για το μπλοκάρισμα της enet.gr που καθιστά αδύνατη την πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της ενημερωτικής ιστοσελίδας.