23 Νοεμβρίου 2014

Ποιος να το φανταζόταν!Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑίου βουλευτή:«Οι ιδέες του Κεμάλ φωτίζουν το δρόμο μας και προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του»... ΟΛΕΕΕ!

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ανάρτησε μήνυμα για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος απεβίωσε στις 10 Νοεμβρίου του 1938.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Αρβερ είναι ο πιστολέρο του Μικρολίμανου

Το όνομα του Αλβανού πιστολέρο στο Μικρολίμανο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ύστερα από εκτεταμένες και επιβεβαιωμένες έρευνες που διεξήγαγε η ασφάλεια ο δράστης είναι ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Άρβερ.

Της παίρνουν τα σκουπίδια και έχει αφρίσει

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) προκαλεί ο σχεδιασμός της διαχείρισης απορριμμάτων την ώρα που τα περιθώρια στενεύουν.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΛΕΜΕ! Πρόεδρος μέχρι το... 2024 ο Πούτιν εκτός αν πεθάνει στο θρόνο σαν Στάλιν και Μπρέζνιεφ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να είναι υποψήφιος για τέταρτη θητεία στο αξίωμα το 2018, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να παραμείνει στο ύπατο αξίωμα στη χώρα του ως το έτος 2024!

Το Υποδομών για Πανεπιστημίου και Φάληρο: Γιατί κάποιοι βιάζονται να απεντάξουν τα έργα;

Η Κομισιόν θεώρησε ότι προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στη χρηματοδότηση άλλων έργων, όπως η γραμμή 4 του Μετρό και η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων

Αντιστροφη μέτρηση για την προφυλάκιση Καρατζαφέρη

Η προφυλάκιση του Γ. Καρατζαφέρη είναι ζήτημα ήμερων.

Αυτά υποστηρίζει κορυφαίος δικαστικός παράγοντας που είναι γνώστης των στοιχείων που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών μετά το άνοιγμά της offshore στην οποία ο πρόεδρός του ΛΑΟΣ έκρυβε ακίνητα 20 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια και 1650.000 εκ ευρώ.

Η αποκαθήλωση του "τυχοδιώκτη και εχθρού του λαού" (το ΚΚΕ τα'πε, όχι εγώ) Ν. Ζαχαριάδη

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΚΟΥ*

Μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου, η ηγεσία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Ζαχαριάδη, εγκαταστάθηκε στο Βουκουρέστι. Είχε να αντιμετωπίσει, εκτός από την ήττα, την αναγκαστική εγκατάσταση των μαχητών του ΔΣΕ και δεκάδων χιλιάδων άλλων ανθρώπων από τα θέατρα του εμφυλίου πολέμου στις Λαϊκές Δημοκρατίες.

Η παλαιοΣΥΡΙΖΑία Ραχήλ απαντά στο νεοΣΥΡΙΖΑίο σύντροφο Τέρενς: "Θες να το βουλώσουμε;"

Επίθεση κατά του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η Ραχήλ Μακρή, με αφορμή...

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Τέρενς Κουίκ εναντίον... Καραμανλή αλλά και Facebook και «Δούρειων Ίππων» που δεν θέλουν συνεργασία με ανθέλληνες

Ζήτησε να απομονωθούν οι «Δούρειοι Ίπποι» και τα «καρκινώματα» (δηλ. όσοι προκρίνουν συνεργασία με τη ΝΔ...) εντός του κόμματος προκειμένου το πατριωτικό κόμμα σύσσωμο να οδηγηθεί στην αγκαλιά του τουρκόσπορου Ζειμπέκ και του τουρκολάγνου Θεοδωρίδη και όλων των άλλων εκλεκτών "πατριωτών"... Μπράβο ρε Τέρενς είσαι πατριώτης

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος, κατά στελεχών του που χρησιμοποιούν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, για να επιτίθενται σε άλλα στελέχη.

BINTEO-Ξετυλίγεται το κουβάρι της επίθεσης στο Μικρολίμανο - Ποιον σημάδευε ο αλβανός με το καλάσνικοφ; Ο τσακωμός του δράστη με νεαρή κοπέλα και το 5ευρω...

- Επανέρχεται το σενάριο του διαπληκτισμού του δράστη με νεαρή γυναίκα
- Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον serial killer να φεύγει εκνευρισμένος από το μαγαζί στοΜικρολίμανο
- Ο τσακωμός που τον οδήγησε να επιστρέψει 10 λεπτά μετά και να σκορπίσει τον τρόμο
- Σε συγκεκριμένο κομμάτι του μαγαζιού οι περισσότερες σφαίρες του καλάσνικοφ
- Τι είχε δηλώσει ο ανιψιός του ιδιοκτήτη για τον καβγά

ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!! Η εισαγγελέας επικαλείται «προσωπικά δεδομένα» του μανιακού Αλβανού ενόπλου, για την καθυστέρηση δημοσιοποίησης των στοιχείων του

Την προστασία των προσωπικών δεδομένων του 35χρονου Αλβανού, ο οποίος καταζητείται για την τυφλή ένοπλη δολοφονική επίθεση κατά θαμώνων – ηλικίας από 17 έως και 30ετών- του μπαρ εστιατορίου στο Μικρολίμανο του Πειραιά, με τους 11τραυματίες τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11- 04.15) επικαλείται στο σκεπτικό της απόφασης η αρμόδια Εισαγγελέας του Πειραιά, για την καθυστέρηση έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης  των στοιχείων και της φωτογραφίας του προσδιορισμένου δράστη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος (τα χρέη σου τα πλήρωσες ρε;) για ΣΥΡΙΖΑ: Είναι κομμουνιστές και θα τους βλέπουν οι τουρίστες ως αξιοθέατο

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από κομμουνιστές, και μάλιστα τους τελευταίους που απέμειναν, και πως θα έπρεπε να έρχονται τουρίστες στη χώρα για να τους βλέπουν.

ΑΝΕΛ: Όλοι -πλην Μελά (οι υπόλοιποι το φυλάνε έκπληξη στον Πάνο)- συμφώνησαν να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το συνέδριο έκλεισε με την ψηφοφορία για τη στάση του κόμματος στην εκλογή Προέδρου - Όλοι οι βουλευτές -εκτός του Παναγιώτη Μελά, σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BINTEO-Αλβανική προβοκάτσια στο φιλικό Ελλάδας - Σερβίας καταγγέλλουν σερβικά ΜΜΕ

Τρία παιδιά σχημάτισαν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους!

Υπο τον τίτλο "Αλβανοί χρησιμοποίησαν παιδιά για να προβοκάρουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας - Σερβίας" η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Σερβίας "inserbia" καταγγέλλει μια ακόμη Αλβανική προβοκάτσια σε ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα στον φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Σερβίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Σοκ στην Ιταλία: Αυτές είναι οι selfies που έβγαλε νοσηλεύτρια με νεκρή ασθενή

Η 42χρονη έχει συλληφθεί με τη κατηγορία της δολοφονίας ασθενούς - Ερευνάται και για την υπόθεση ακόμα 38 θανάτων

Σοκ είχε προκαλέσει προ μηνών η είδηση ότι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Ραβένα στην Ιταλία συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας μίας ασθενούς. Η υπόθεση πήρε ακόμα πιο μακάβρια τροπή όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ντανιέλα Ποτζάλι συνήθιζε να φωτογραφίζεται, να βγάζει τις γνωστές πια selfies, ποζάροντας δίπλα σε νεκρούς ασθενείς.

Πέφτουμε απ'τα σύννεφα! ΠαΜακ: Καθηγητής είχε κόψει... ταρίφα για τους βαθμούς στους φοιτητές του!

[Εχω τελειώσει ΑΕΙ αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης ΠΑΜΑΚ, ΠΑΠΑΕΙ, ΠΑΝΤΕΙΟΥ σαν Πανεπιστήμια... δηλ. ποιο ήταν το πρόβλημα στην εποχή μου που τα λέγαμε Ανωτάτη Βιομηχανική; Γιατί έπρεπε όλοι αυτοί σταδιακά να γίνουν ΑΕΙ και να κάνουν κ@λο;]

Για να βαθμολογήσει μάθημα με «8» ζητούσε 300 ευρώ, για να βάλει «6» ζητούσε 250 ευρώ, ενώ το «άριστα» στοίχιζε 400 ευρώ!

Ειδικές τιμές για να... περάσουν το μάθημα οι φοιτητές του είχε βγάλει αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ερευνούν γνωστό ποινικό που διέφυγε από μπλόκο στη Μεταμόρφωση

«Γνώριμος» των διωκτικών αρχών φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου με πυροβολισμούς που διαδραματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μεταμόρφωση. Νεότερα δεδομένα φαίνεται να αμφισβητούν στην εμπλοκή του κατηγορούμενου στην υπόθεση της δολοφονίας Φιλόπουλου, στο ραντεβού θανάτου των οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Λαυρίου το 2007, αλλά και σε απειλές κατά ιδιώτη στην Ηλεία.

Γκάζι: Συνελήφθη υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης ύστερα από έφοδο της Οικονομικής

Συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Daily Mail: Η Μύκονος και η Σαντορίνη θα είναι top προορισμοί το 2015 -Ετοιμαστείτε για απόβαση

Τρεις είναι οι μεγάλοι παγκόσμιοι προορισμοί για το επόμενο καλοκαίρι και ήδη, μέσα στο χειμώνα, οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πρόκτορες ετοιμάζουν μαζικές κρατήσει. Το Siem Reap στην Καμπότζη, το Fort Lauderdale στη Φλόριντα και η Μύκονος είναι οι πρωταθλητές, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αντιμέτωποι με τις τουρκικές προκλήσεις οι Έλληνες βουλευτές στη Χάγη

Στη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ
 
Μάχη για τις ελληνικές θέσεις δίνουν οι Έλληνες βουλευτές στην Χάγη στην ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σε Ξάνθη και Καβάλα, καθώς αστυνομικοί  καταδίωκαν δύο άνδρες, οι οποίοι νωρίτερα είχαν επιτεθεί  με τσεκούρια σε αστυνομικούς στη Χρυσούπολη.

Δίκτυο με ισραηλινά drone φέρνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Η ΕΛΑΣ πρόκειται να ενεργοποιήσει «δίκτυο» με ισραηλινά drone στα σύνορα και στην ενδοχώρα, ζήτημα που θα τεθεί στο επικείμενο ταξίδι του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια στο Ισραήλ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ! Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει «όλο το βίντεο» για το «πλιάτσικο» στο περίπτερο

Με ταχείς ρυθμούς κινείται η έρευνα για το επεισόδιο με τα ΜΑΤ έξω από περίπτερο στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας μετά την πορεία για τη 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Σκουριές: Πετροπόλεμος, χημικά και ανθρωποκυνηγητό στο δάσος

Με τη χρήση χημικών και πετώντας χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, επιχείρησε η Αστυνομία να αποτρέψει την είσοδο διαδηλωτών που συμμετέχουν στην πορεία ενάντια στα μεταλλεία σε εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός.

Δεκανίκια του Τσίπρα και του Ζεϊμπέκ οι "πατριώτες" Καμμένος-Κουίκ

Σε δεκανίκι του Τσίπρα μετατρέπεται οριστικά ο Πάνος Καμμένος και μένει πλέον να φανεί αν όλοι αυτοί που τον στήριξαν τόσο καιρό ήταν πραγματικοί δεξιοί απογοητευμένοι από τη ΝΔ αλλά πατριώτες, ή γιαλαντζί δεξιοί και άλλοι περιφερόμενοι από κόμμα σε κόμμα που είδαν… ψευτοπατριωτισμό και μπήκαν.

Στο Αντιδεξιό “αντάρτικο” για τα χρέη του Ψυχάρη

Πρώτοι απ’ όλους σας είχαμε ενημερώσει για την αντιμνημονιακή γραμμή που θα ακολουθήσουν ορισμένα συγκροτήματα για να πιέσουν την τρόικα να τακτοποιήσει το τεράστιο πρόβλημα που έχουν με τον τραπεζικό δανεισμό.

1 δις μίζες για εξοπλισμούς σε 15 χρόνια - 153 εκατομμύρια μοίρασε μόνο ο Ευσταθίου

Ποσά που “ζαλίζουν” αποκαλύπτονται από το απολογητικό υπόμνημα του Πάνου Ευσταθίου. 153 εκατομμύρια ευρώ είχε μοιράσει ο Ευσταθίου ,αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Atlas.

ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ! Δεύτερος ο Άδωνις στη Β’ Αθηνών απειλεί τον Κυριάκο

[Πρώτος γιατί 
1. είναι ο μόνος που υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική και τα βάζει συνέχεια με τους λαϊκιστές, σε αντίθεση με τον Κυριάκο που όσο ήταν εκτός κυβέρνησης ή όποτε ξαναμείνει θα εξαφανιστεί όπως καλή ώρα το φιλαράκι του ο Χατζηδάκης
2. έκανε έργο σαν υπουργός και όχι ημίμετρα ή πισωγυρίσματα όπως Κυριάκος με ενιαίο μισθολόγιο ή την αξιολόγηση που πήγε άπατη...
3. είναι και δεξιός και φιλελεύθερος υποστηρίζοντας την αμφίπλευρη διεύρυνση σε αντίθεση με τον Κυριάκο που παραδοσιακά θέλει να περιορίσει και να στρέψει το κόμμα στο 1% που ήταν τα αποτελέσματα των, πρόσφατων όσο και τη δεκαετία του 70, οικογενειακών εγχειρημάτων]

Πολιτικό προβάδισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δύσκολη μάχη της Β’ Αθηνών, δίνουν οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα, όπως αποκαλύπτει σχετικά το “Πρώτο Θέμα”.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ-ΠΡΩΕΔΡΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΗ ΨΙΛΑ ΤΗ ΣΗΜΕΑ!

Λίγο το άγχος για την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, λίγο οι "ψίθυροι" για τον Παναγιώτη Μελά και όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες ημέρες, στοσυνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χρειάστηκε η συνδρομή ενός ανθρώπου για να υπάρχει στο φόντο η ελληνική σημαία!

National Geographic: Ο τάφος της Αμφίπολης, η σχέση με τον Μ. Αλέξανδρο και το σύγχρονο Game of Thrones

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Αμφίπολη δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει, αλλά και να δημιουργήσει νέα μυστήρια και γρίφους για τους αρχαιολόγους και τους παντοειδείς αναλυτές των μακεδονικών χρόνων. Το National Geographic σε ένα αναλυτικό άρθρο κάνει κατάδυση στα χρόνια του Φιλίππου Β' και του Μ. Αλέξανδρου, υποσημειώνει τις ραδιουργίες εντός των πλουμιστών παλατιών, τις δολοφονίες ένθεν κακείθεν (ανάμεσα τους διεκδικητές του θρόνου), για να επιστρέψει στο σήμερα και τον τάφο της Αμφίπολης.

Ντόροθι Κινγκ: Το λέιζερ θα λύσει το μυστήριο στην Αμφίπολη

Δηλώνει ότι περιμένει από την Κατερίνα Περιστέρη να παρουσιάσει τα εκπληκτικά ευρήματα στις 29 του μηνός και «να αποκαλύψει την Πρώτη Πράξη του έπους της Αμφίπολης»!

Στην Αμφίπολη και στα ευρήματα στον Τύμβο Καστά αναφέρεται εκ νέου μέσα από τον ιστότοπό της η Αμερικανίδα αρχαιολόγος, Ντόροθι Κινγκ.

Αυτά είναι τα Τραπεζικά κίνητρα για τους συνεπείς δανειολήπτες

Σε μια προσπάθεια να πριμοδοτήσουν οι τράπεζες τους οφειλέτες που παρά τις δυσκολίες, ανταποκρίνονται στις δανειακές τους υποχρεώσεις ετοιμάζονται να επιστρατεύσουν εργαλεία όπως η μείωση του επιτοκίου, το χάρισμα μιας δόσης ή η διαγραφή μέρους των τόκων.

Δεν διστάζει να σκοτώσει ο πιστολέρο του Μικρολίμανου -Τι έδειξε η βαλλιστική έρευνα

Ερευνες προς πάσα κατεύθυνση κάνει η αστυνομία για τον εντοπισμό του «πιστολέρο» του Μικρολίμανου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος εγκληματίας, που δεν έχει ενδοιασμό να σκοτώσει.

Με ποιες κινήσεις προσπάθησε να σβήσει τα «ίχνη» ο Γ. Καρατζαφέρης

Πλήρη «χαρτογράφηση» των χρημάτων που διαθέτει σε υπεράκτια εταιρεία (Catalina) o πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, και υπολογίζονται σε περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ, έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιες αρχές, με αποκαλυπτικά στοιχεία για κινήσεις που έκανε προκειμένου να αποκρύψει τα ίχνη του χρήματος και να εξαφανίσει τα σε βάρος του στοιχεία. Οπως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας...

Από τις απειλές στις παρακλήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Αλήθεια γιατί κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισηγούνται ξαφνικά τη μετάθεση των εκλογών; Τι μύγα τσίμπησε τον κ. Γ. Σταθάκη και είπε ότι μπορεί να ψηφισθεί από την παρούσα Βουλή ο διάδοχος του κ. Καρ. Παπούλια και τι ακριβώς ώθησε τον κ. Δ. Παπαδημούλη να προτείνει μέσω twitter «συνάντηση Τσίπρα - Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».

Βρούτσης: Ξεπέρασαν τις 7.000 οι αιτήσεις για το ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μέσα στο πλαίσιο του αρχικού σχεδιασμού συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.energo-eke.gr, όπως δήλωσε  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Οι στενές επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΔΟΛ

Μετά τον Καρακούση (δες εδώ τη χθεσινή μας ανάρτηση) αναμένεται να βγει στο αντάρτικο και άλλο μεγαλοστέλεχος του Βήματος.

Απάντηση Κύπρου στον Μπάιντεν: "Η Τουρκία να σεβαστεί την Κύπρο"

Για να επαναρχίσει ο διάλογος πρέπει η Τουρκία να τερματίσει τις παράνομες ενέργειες της εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέδειξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επιασαν τους δράστες της αιματηρής επίθεσης σε δικηγόρο στην Πεντέλη... Γεωργιανοί φυσικά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε βάρος δικηγόρου, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Global Post: Ο παγκόσμιος χάρτης των χωρών που τροφοδοτούν με καύσιμα την ΕΕ και τις ΗΠΑ

Τι ποσοστά καυσίμων δίνει η κάθε χώρα τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην ΕΕ - Ο χάρτης της αλληλεξάρτησης στην ενέργεια
Σε πλήρη χαρτογράφηση των χωρών που πλανήτη από τις οποίες προμηθεύονται πετρέλαιο η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες κατάρτισε η GlobalPost.

Η επίσημη «πρώτη» της ελληνικής Huffington Post, αλλά και η σκοτεινή πλευρά της Αριάννας Χάφινγκτον

Εμοιαζε παραμυθένια υπερπαραγωγή για χλιδάτο γαμήλιο πάρτυ με παρούσα την πολιτικοεπιχειρηματική αφρόκρεμα και γαρνιτούρα τη wannabe κυβερνητική ελίτ.
Τσάμπα, όμως, ο ντόρος και στράφι η πόζα.

Διδάκτωρ πανεπιστημίου Κρήτης: Μύθος οι νεκροί στο Πολυτεχνείο

[Η είδηση είναι από το tvxs.gr με την προσθήκη του "ΕΝΤΟΣ" στην πρώτη σειρά αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι επιμένουν να διαστρεβλώνουν της είδηση και να λένε ότι η Παπαγγελή είπε δεν υπήρχε νεκρός στο Πολυτεχνείο ενώ η Παπαγγελή είπε "δεν υπήρχε νεκρός ΕΝΤΟΣ του πολυτεχνείου"]

Λίγες μόλις ημέρες μετά την δήλωση στελέχους της ΟΝΝΕΔ, ότι ENTOΣ του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν θύματα, ένας διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι όλη η υπόθεση αναφορικά με τους νεκρούς το ’73 δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος.

Για "πρώτη φάση αυτονόμησης της Θράκης" μίλησε ο στρατηγός Φράγκος! ΒΙΝΤΕΟ

Χείμαρρος ήταν ο Στρατηγός ε.α., πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Υπουργός Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

Πώς το Δημόσιο εμποδίζει τον εαυτό του να εισπράξει- Εκατομμύρια στον «πάγο»

Εκατομμύρια ευρώ, πολυτελή ακίνητα και λοιπά περιουσιακά στοιχεία. Ολα στη διάθεση του Δημοσίου, αλλά όχι στα ταμεία του. Το κράτος καταφέρνει να βάζει τρικλοποδιές ακόμη και στον εαυτό του, ορθώνοντας εμπόδια στην είσπραξη «κλεμμένων», κατασχεθέντων και δεσμευμένων περιουσιών.

ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΤΑΙ! Το Πρώτο Θέμα "θάβει" τον Ρουσόπουλο: Άνθρωπός του ο δήμαρχος που απέκρυψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ

Το Πρώτο Θέμα “εκτελεί” για άλλη μια φορά τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, καθώς με σημερινό ρεπορτάζ του ισχυρίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζάγαρης, που “συνελήφθη” από το ΣΔΟΕ να έχει αποκρύψει καταθέσεις ύψους 3.427.000 ευρώ, ήταν άνθρωπος του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας.

Συγκλονιστική μαρτυρία-Πυροβολούσε και έλεγε "Συγγνώμη ρε φίλε"

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία της διπλής δολοφονίας στη Μάνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής». Μέσα από τις απολογίες των δύο δραστών αποκαλύπτονται όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά το άγριο φονικό, ενώ συγκλονίζει η στιχομυθία μεταξύ των 18χρονων κατηγορουμένων λίγο πριν τους μοιραίους πυροβολισμούς: «Εάν γίνει κάτι θα ρίξεις ή θα ρίξω;» ρώτησε ο Νίκος Μοσχανδρέου, για να πάρει την απάντηση «δεν μπορώ να ρίξω εγώ», από τον Παναγιώτη Μήτσου.

ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΥΛ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ! Δεν θέλει τον Τζήμερο η Νέα Δημοκρατία;

“Πόρτα” φαίνεται ότι εισπράττει ο Θάνος Τζήμερος από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, η Συγγρού δεν είναι διατεθειμένη να τον δεχθεί στην πολιτική αγκαλιά της.

Σφαγέας Μωάμεθ, βιασμοί αιχμαλώτων κ.λπ. όλα στο Κοράνι… άρα ΟΚ το IS

Για μια ακόμα φορά οι ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους, δικαιολογούν τα εγκλήματα που διαπράττουν, με τη διδασκαλία του κορανίου και του «προφήτη» Μωάμεθ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, οι τζιχαντιστές δικαιολόγησαν, μέσω της ισλαμικής «θεολογίας» την αρπαγή χιλιάδων γυναικών της μειονότητας των Γαζιντί και την πώλησή τους ως σκλάβες για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το μυστικό διαμέρισμα στην κορυφή του πύργου του Άιφελ

Όταν το 1889 εγκαινιάστηκε ο πύργος του Άιφελ, ο θαυμασμός, η αναγνώριση και οι έπαινοι προς το πρόσωπό του μεγάλου σχεδιαστή και μηχανικού δεν είχαν τελειωμό. Γρήγορα όμως έγινε γνωστό ένα μυστικό του πύργου, που ήταν η αιτία να συγκεντρώσει τον φθόνο της Παριζιάνικης ελίτ απέναντι του. Το μυστικό του πύργου ήταν...

Αποκαλύψεις για το σχέδιο της δολοφονίας του Κ. Καραμανλή

Σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό από την έρευνα του ανακριτή για τις μεθοδεύσεις κατά Καραμανλή.

Αρχίζει η αναζήτηση περισσότερων τάφων στην Αμφίπολη

Την έναρξη μιας νέας φάσης ανασκαφών στην αρχαία Αμφίπολη, όπου στόχος θα είναι ο εντοπισμός τυχόν άλλων ταφικών μνημείων που βρίσκονται ακόμα κρυμμένα κάτω από τη γη, προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων.