24 Νοεμβρίου 2014

Η αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ακολουθώντας την πιο παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των σταρ που θέλουν να ενισχύσουν το δημόσιο προφίλ τους.

Ο Φαήλος ανακάλυψε νέα συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Όλο και πιο αιχμηρός γίνεται ο Φαήλος Κρανιδιώτης που με διαδικτυακά «πυρά» βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στο στόχαστρο του αυτή την φορά μπήκε η νέα…« συνιστώσα» της Κουμουνδούρου που...

Και τη Γιαταγάνα εξαγόρασε με τα λεφτά του κουμπαρά του ο Σκουρλέτης

Αν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με την πρώην  υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεοδώρα Τζάκρη, η είδηση είναι ότι είχε προηγηθεί συνάντησή του με την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Πως θα γιορτάσει φέτος η Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα – Όλο το πλάνο του Δήμου

Με πολλές αλλαγές και διαφορές συγκριτικά με πέρυσι θα γιορτάσει φέτος η Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πλεύρης: Τώρα καταλάβαμε τι εννοούσε η Δούρου

Με σκωπτική διάθεση ο βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης σχολίασε την σημερινή διαμαρτυρία φοιτητών που πέταξαν σκουπίδια στα γραφεία της Πρυτανείας, συνδυάζοντας αυτή την πράξη με παλαιότερες δηλώσεις της Ρένας Δούρου.

Τι να πει κι αυτός ο κακομοίρης... Καρατζαφέρης: Η δουλειά είναι στημένη – Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό

Συνεχίζει να... διακηρύσσει την αθωότητά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, μέσω του τηλεοπτικού φακού αρνείται τις κατηγορίες για μίζες και εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.

Άνοιξε η εφαρμογή των 100 δόσεων – Πώς θα κάνετε την αίτηση

Ενεργοποιήθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι έχοντες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους σε 100 δόσεις (εφόσον τα χρέη δεν ξεπερνούν τα 15.000 ευρώ) ή σε έως και 72 δόσεις (εφόσον χρωστούν περισσότερα από 15.000 ευρώ).

Γ. Γιαννέλης: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλβανό μακελάρη

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιστολέρο του Πειραιά, ήρθε πριν έξι χρόνια ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Γιαννης Γιαννέλης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ,ΛΕΜΕ

       Την θυμάστε την κυρία Θεοδώρα ? Την Θεοδώρα Τζάκρη λέω. Εκείνη την σταρ του Παπανδρέου,που μαζί με τα άλλα φυτά που έφερε μαζί του,μας φόρτωσαν,το μνημόνιο.
        Τώρα λέει θέλει εκλογές ,γλείφοντας ,το ΣΥΡΙΖΑ,μήπως και τη κάνει βουλευτή.
         Τότε ψήφιζε ναι σε όλα. Προσέλαβε και 36 συγγενείς της και συγχωριανούς της στο μουσείο Πέλλας ,γιατί ξέχασα να σας γράψω ότι χρημάτισε και υφυπουργός εσωτερικών.
          Αν δεν τη θυμάστε σας βάζω φώτο να τη δείτε και να τη καμαρώσετε με τα σινιέ συνολάκια της.


                                                                                                                                               


ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ο Βορίδης δεν έγινε δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ

Ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του κανονικά, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη ο υπουργός Υγείας Μάκης Boρίδης.

Επαναβεβαίωσε το επενδυτικό του ενδιαφέρον για την Ελλάδα ο Σαουδάραβας πρίγκιπας

Το ενδιαφέρον υποψηφίων Σαουδαράβων επενδυτών για πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα, εστιάζεται κυρίως στον τομέα της κατοικίας, αγοράς ιδιωτικών κτιρίων ή συμμετοχή σε ομίλους αλλοδαπών επενδυτών που επιθυμούν την αγορά μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων

Βούλτεψη: Αλήθεια τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αυτό κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην εισβολή στο γραφείο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε οτι εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη και το μετέτρεψαν σε χωματερή και πως αυτός είναι ο «διάλογος» στο όνομα του οποίου δήθεν ορκίζονται αυτοί που επιδιώκουν τη διάλυση των πανεπιστημίων μας και όσοι τους αγκαλιάζουν.

Έτοιμη η τροπολογία για τη δημοσιοποίηση στοιχείων

Ολοκληρώθηκε, από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, το κείμενο της τροπολογίας με την οποία θα είναι δυνατή η άμεση δημοσιοποίηση της φωτογραφίας δραστών ειδεχθών αδικημάτων για την προστασία της δημοσιάς ασφάλειας, ήδη, είναι έτοιμη και άμεσα θα κατατεθεί στη Βουλή.

«Σκοτώστε τους γκέι» λέει το ομοφοβικό παιχνίδι της Google

Το «Ass Hunter», το οποίο μπορούσε να «κατεβάζει» κανείς δωρεάν από Android, έδινε πόντους και επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν πίστες, ανάλογα με το πόσους γκέι άντρες εκτελούσαν

Τα πυρά δεκάδων χρηστών του Διαδικτύου από ολόκληρο τον κόσμο δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Google, επιτρέποντας και προτρέποντας τους πολίτες να «κατεβάζουν» ένα ομοφοβικό παιχνίδι!

Σε περίπου 351.000 καταναλωτές πληρώθηκε το επίδομα θέρμανσης

Τα χρήματα της προκαταβολής του επιδόματος θέρμανσης, ύψους περίπου 44 εκατ. ευρώ, πιστώθηκαν σήμερα το απόγευμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 351.000 καταναλωτές.

ΤΑΙΠΕΔ: Και οι τρεις κοινοπραξίες στην επόμενη φάση για τα 14 αεροδρόμια

Tο πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, το οποίο θα καθορίσει και τον τελικό ανάδοχο

Και οι τρεις διεκδικητές περνούν τελικά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τη διεκδίκηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, όπως προκύπτει από τον πρώτο ελέγχο του ΤΑΙΠΕΔ.

Πανικός στην εθνική οδό -Καταδίωξη στο αντίθετο ρεύμα [βίντεο]

Απίστευτες στιγμές έζησαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όταν κοντά στα διόδια της Λάρισας έγιναν μάρτυρες καταδίωξης στο αντίθετο ρεύμα.

Ποιες συσκευές σας κοστίζουν στην ΔΕΗ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα διενήργησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου με τίτλο: «Αντίστροφη μέτρηση για κατοικίες χαμηλού άνθρακα – Countdown to Low Carbon Homes», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων «Eracobuild» της ΕΕ, καταγράφοντας τις καλές πρακτικές για μια πετυχημένη ενεργειακή αναβάθμιση.

ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Ο Μποροβήλος νέος Πρόεδρος της Super League-Ο Αλαφούζος τον λέει Μπροθρύλο κι ο ΠΑΟΚ ψήφισε παρών

Οι τόνοι... ανέβηκαν στο Δ.Σ. της Superleague όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφώνησε με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης για την ανάδειξη του Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου της Λίγκας - Για προσχηματική διαδικασία κάνουν λόγο στον ΠΑΟΚ

Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ; Στον ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη μετά το τετ α τετ με Τσίπρα στη Βουλή

Την έναρξη της πιο στενής συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ «κήρυξε» η ανεξάρτητη - πρώην ΠΑΣΟΚ βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, έπειτα από το τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς το απόγευμα στη Βουλή.

Bρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος στην περιοχή της Βούλας

Καλά στην υγεία του και σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας είναι ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έφυγε από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο διέμενε και απομακρύνθηκε από γνωστούς και φίλους.

ΒΙΝΤΕΟ-θρίλερ: Το Λονδίνο άδειασε εντελώς από κόσμο

Εχετε δει ποτέ την πολυσύχναστη πόλη του Λονδίνου να μην έχει ούτε έναν άνθρωπο σε δρόμους, πάρκα και πλατείες;

Και όμως. Ένας φωτογράφος κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό timelapse με το Λονδίνο να έχει αδειάσει.

Μικρολίμανο: Απόπειρα ληστείας και σε πρώην βουλευτή της Ν.Δ. από τον παρανοϊκό δολοφόνο! Το παρατημένο τζιπ σε πάρκινγκ και οι δύο συνεργοί

- Είχε συλληφθεί για σωρεία ληστειών και απόπειρα ληστείας σε πρώην βουλευτή της ΝΔ ο μανιακός δολοφόνος- Δύσκολο έως απίθανο θεωρούν οι αστυνομικοί να διέφυγε μόνος του ο πιστολέρο τουΜικρολίμανου
- Έναν ή και δύο συνεργούς εικάζεται πως είχε ο φυγάς, αφότου άδειασε το καλάσνικοφστο νυχτερινό μαγαζί
- Σε πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το μαύρο τζιπ που χρησιμοποίησε στις άλλες επιθέσεις
- Ενδεχομένως να ήξερε πως τον έψαχνε η αστυνομία πριν σκορπίσει τον πανικό στο Μικρολίμανο
- Που κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικίνδυνου κακοποιού

Ανάκριση μέχρι τελικής πτώσης στον Σόκρατες -Στο κελί ο πρώην πρωθυπουργός

Τρεις νύχτες έχει περάσει ήδη στο κελί ο Ζοζέ Σόκρατες, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας υποβάλλεται σε ανάκριση μέχρι τελικής πτώσεως. Ο 57χρονος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση διαφθοράς, φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Οπαδοί έξω από το Μαξίμου διαδηλώνουν για τον νεκρό Σέρβο οπαδό

Λίγες ημέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Ίβκοβιτς στην Κωνσταντινούπολη, 50 οπαδοί – πιθανότατα του Ολυμπιακού – διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Ηρώδου Αττικού, ανάμεσα από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, φωνάζοντας το όνομα του αδικοχαμένου φιλάθλου.

Αναρχοάπλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι προπονούνται για σκουπιδιάρηδες... και άδειασαν σκουπιδίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη

Συνεχίζονται τα τραγικά περιστατικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τελειωμό δεν έχουν όπως φαίνεται τα τραγικά περιστατικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, φοιτητές αριστερών παρατάξεων εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου και μετά από μία ολιγόλεπτη τοποθέτηση...

"Γεράκι" ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Ο σύμβουλος του Σαμαρά και η επιθετική ανάλυση για την εξωτερική πολιτική της χώρας μετά τα Ίμια

Το «θερμό» μανιφέστο του βουλευτή Επικρατείας και εξ απορρήτων συμβούλου του πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη, υιοθετεί η κυβέρνηση στο μέτωπο της εξωτερικής πολιτικής, και ειδικότερα στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Αθήνα δεν δείχνει να ανησυχεί για την πρόκληση θερμού επεισοδίου με τη γείτονα χώρα στο Αιγαίο δεν εδράζεται στην αφελή σιγουριά που μπορεί να απορρέει από τις «εγγυήσεις» των μεγάλων δυνάμεων, αλλά είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης στρατηγικής, την οποία σε ανύποπτο χρόνο έχει διακηρύξει σθεναρά και με επιχειρήματα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Κέρδισε την Google ο Αγγέλου για το "γκέι"!

Εκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της για τον χαρακτηρισμό «γκέι» δίπλα στο όνομά του... ο οποίος φυσικά έβγαινε αυτόματα αφού οι περισσότερες αναζητήσεις για το όνομά του είχαν μέσα και τη λέξη "γκέι"

Εζησε έναν τηλεοπτικό έρωτα με την Κατιάνα Μπαλανίκα ως μαθητής Λαζάρου, «ξεσκέπασε» σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν ο πρωθυπουργός της χώρας ως Φώτης Βουλινός, αλλά τη μεγαλύτερη επιτυχία απέναντι στην «αυθαιρεσία» του Διαδικτύου την έκανε πρόσφατα ο Αργύρης Αγγέλου κερδίζοντας τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

ΔΕΝ Τ'ΑΚΟΥΣ ΣΥΧΝΑ! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ μετά το θάνατο του 34χρονου στη Σάμο

Την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, τρεις ημέρες μετά το θάνατο ενός 34χρονου άνδρα στη Σάμο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο 2 περίπου ώρες αφού ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ελλείψει ασθενοφόρου.

Έγκυος έκανε σεξ στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της!

Αποστομωτική η απάντηση του διευθυντή του μαιευτηρίου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο St Michael's, στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ; Bloomberg: Γιατί η Πορτογαλία δεν απέκτησε ποτέ... ΣΥΡΙΖΑ ή Podemos

Η Πορτογαλία βρέθηκε στη δίνη της κρίσης, ομοίως με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ακολούθησε τον ίδιο δρόμο της λιτότητας, της ανεργίας και των κοινωνικών αλλαγών, που ήρθαν ως επακόλουθα του προγράμματος που της επιβλήθηκε από τους δανειστές.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! "Οι Αμερικάνοι εφιστούν την προσοχή Σαμαρά στο ξέπλυμα χρήματος από Σαββίδη-Μελισσανίδη"

Ρε τρόμπα, είπαμε να είσαι υπάλληλος του Μαρινάκη, ΟΚ! Αλλά να γράφεις τέτοιες μαλ@κίες που ούτε ο Μαρινάκης δεν θα έγραφε, πάει πολύ... Διαβάστε τι γράφει ο στόκος που μασάει τα λεφτά του Μαρινάκη:

Ο ΟΠΑΠ, ο Ιβάν, οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί
Το μεγάλο παρασκήνιο στις ... μεγάλες μπίζνες

Ένοπλοι πολίτες πυροβολούν τους χολεριασμένους φυγάδες, το 1854 στον Πειραιά

Ο Πειραιάς το 1854 έμελλε να πληρώσει ακριβά την απόπειρα των εθνικών διεκδικήσεων, καθώς η κατοχή που του επιβλήθηκε από τους Αγγλο-γάλλους, δεν επέφερε μόνο την ταπείνωση, αλλά και την απαίσια χολέρα που αποδεκάτισε την πόλη σχεδόν ολοκληρωτικά!

H ελληνική πορτοκαλάδα είναι... λουξ στο εξωτερικό -Πώς μια οικογενειακή επιχείρηση ξέφυγε από την κρίση

Πριν από 63 χρόνια στην Πάτρα. Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της βιομηχανίας αναψυκτικών.

Ο θάνατος στην Αρχαία Ελλάδα

Οι αρχαίοι Αθηναίοι, σύμφωνα με τους νόμους τους Σόλωνα, ήταν υποχρεωμένοι να φροντίζουν τους ηλικιωμένους γονείς τους και ακόμα να φροντίζουν τα της ταφή τους. Όποιος πολίτης παρέβαινε αυτά τα καθήκοντα, πλήρωνε πρόστιμο και έχανε τα πολιτικά του δικαιώματα, δηλαδή εθεωρείτο «άτιμος», ή και τον εξόριζαν από την πόλη. Αθηναίοι και Έλληνες, στην αρχαιότητα, πίστευαν πως οι θεοί προσφέρουν απλόχερα τα αγαθά στους θνητούς και αυτοί, σεβόμενοι τους αθάνατους ευεργέτες, οφείλουν να τα απολαύσουν μέχρι τελευταίας ευκαιρίας.

Παίκτρια του Fame Story έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της 24/11/201414:32 Παίκτρια του Fame Story έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου Follow @protothema 1.6k Επιλέξτε τόπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την είδηση Προσθήκη σχολίου «Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν» Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Fame Story». Η Ανέτ Αρτάνι που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την φωνή της μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις βίαιες στιγμές που πέρασε δίπλα στον πρώην σύντροφό της και είπε: «Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αμερική, όπου κατάφερε μετά από καιρό και με την βοήθεια της ψυχολογικής υποστήριξης να το ξεπεράσει και να μπορέσει πια να μιλάει ανοιχτά για αυτό.

«Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν»Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Fame Story».

Τέσσερα πολιτικά πρόσωπα πίσω από τις παρακολουθήσεις του Κ. Καραμανλή

Κορυφαία πηγή, από εκείνες που έχουν απόλυτη γνώση των πραγματικών διαστάσεων της υπόθεσης, αποκαλύπτει σήμερα στο «Π» πως το αργότερο έως τα Χριστούγεννα θα έρθουν στη δημοσιότητα τα συμπεράσματα της έρευνας που διεξάγει ο ανακριτής. Η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως τα αποτελέσματα της αναζήτησης της άκρης του κουβαριού θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη κάποιοι μιλούν για «σεισμικές δονήσεις» στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό– και είναι ικανά να καθορίσουν τις εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Η Μυρτώ δύο χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο – Τη συναντήσαμε στη Λάρισα

13 Νοεμβρίου 2014. Η Μυρτώ είναι 17 χρονών. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και είναι πολύ όμορφη. Μου λένε ότι είναι και πάρα πολύ έξυπνη. Το πιστεύω χωρίς καμία αμφιβολία. Έχει πολύ κοφτερό βλέμμα. Όμως δεν μιλάει. Δεν μπορεί. Ούτε μπορεί να σταθεί όρθια. Γιατί πριν από δύο χρόνια, στις 22 Ιουλίου του 2012, στην Πάρο, κάποιος δεν σεβάστηκε τη ζωή της. Της επιτέθηκε γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα και την άφησε μια ανάσα πριν τον θάνατο σε έναν βράχο, πλημμυρισμένη στα αίματά της.

Ρόδος: Το κρεβάτι της ακολασίας έκρυβε κρυφές κάμερες - Σάλος από τις συλλήψεις και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν!

Οι συλλήψεις άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, που πλέον παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης...

Με την υπόθεση μαστροπείας που είχε εξιχνιαστεί πριν από τρία χρόνια στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού, θα ασχοληθεί το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στην συνεδρίασή του την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Παραπομπή 64 ατόμων για τη σύμβαση ΟΤΕ-Siemens -Μίζες 69 εκατ. ευρώ

Την παραπομπή 64 ατόμων για την υπογραφή της σύμβασης 8002 μεταξύ του ΟΤΕ και της Siemens ζητεί με πρότασή του ο εισαγγελέας Εφετών Γαληνός Μπρης, για τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας καθώς και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Γεωργιάδης: Εκτός τόπου η αμφισβήτηση Βενιζέλου από τον Παπανδρέου

Ως επικίνδυνη και εκτός τόπου» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αμφισβητήσει την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ.

Ποια είναι η Ντόροθι Κινγκ που μιλά συνέχεια για την Αμφίπολη: Δωδεκάποντα Manolo, Playboy, τεστ Παπ, ανασκαφές, ανελέητο blogging [εικόνες]

«Η Ντόροθι Κινγκ είναι μια Αμερικανίδα που αυτοανακηρύχθηκε αρχαιολόγος και ιστορικός» γράφει η Wikipedia για τη γοητευτική, ξανθιά, άκρως επικοινωνιακή Ντόροθι, που έχει γίνει η μόνιμη σχολιάστρια των ευρημάτων στην Αμφίπολη, κάνοντας πολλούς να κρέμονται από τα χείλη της –ίσως τόσο όσο και της Περιστέρη!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΑ 180 ΝΑΙ-Ν. Φουντά: Λάθος ο διάλογος ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ, όλα ανοιχτά για Πρόεδρο

Για την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να κινήσει τις διαδικασίες συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρική εκλογή και τη στάση της, μίλησε τη Δευτέρα η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα η οποία σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη, απέρριψε τον «μονόπλευρο» όπως τον χαρακτήρισε διάλογο με την Κουμουνδούρου.

Το δείπνο του Αλέξη με Γιάννα και Μαριάννα σε πριβέ κλαμπ στο Κολωνάκι, που διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκπληκτοι οι θαμώνες του πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage, στο κέντρο του Κολωνακίου, είδαν, πριν από 10 ημέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους. Τον Αλέξη Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνόδευε δύο υπέρκομψες και βαθύπλουτες κυρίες, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση. Στην παρέα βρίσκονταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Με ΦΕΚ θα απομακρυνθεί διά παντός από το ΕΜΣΤ η διευθύντριά του που αρνούνταν να παραιτηθεί

Το θρίλερ με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) φαίνεται πως έφτασε στην κορύφωσή του: Με ΦΕΚ, που θα δημοσιευθεί ίσως και σήμερα, το υπουργείο Πολιτισμού απομακρύνει οριστικά την Αννα Καφέτση από το ΕΜΣΤ, στο οποίο ήταν διευθύντρια από την ίδρυσή του, το 2000.

Σ. Βούλτεψη: Με ποιον είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με την τρόικα ή με την Ελλάδα;

Δηκτική ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με την τρόικα στο Παρίσι.

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα σπουδών στο Λύκειο: Όλες οι αλλαγές

Τροπολογία, η οποία ρυθμίζει θέματα διάρθρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Γενικού Λυκείου και θέματα εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Γ. Μιχελάκης: «Σχιζοφρενικά σενάρια»

Κατηγορηματικά αντίθετος με το ενδεχόμενο να περάσει η συμφωνία με την τρόικα από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 3/5 του Κοινοβουλίου εμφανίζεται ο Γιάννης Μιχελάκης.

Τέλος στις άδειες λειτουργίας για 897 επαγγέλματα

Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης η απόφαση αφορά το 25% των οικονομικών δραστηριοτήτων, ενώ οι ωφελούμενοι κλάδοι και τα επαγγέλματα αντιπροσωπεύουν πάνω από το 14,3% του ΑΕΠ της χώρας.

Πόσους «αιώνιους» φοιτητές διέγραψε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας;

Στην πόρτα της… εξόδου βρέθηκαν 1.225 «αιώνιοι» φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι διαγράφηκαν από τα μητρώα των σχολών. Την ίδια στιγμή, η Σύγκλητος του ΑΠΘ έχει καλέσει τους λιμνάζοντες να δηλώσουν μέχρι το Δεκέμβριο εάν ενδιαφέρονται να επανέλθουν στις σπουδές τους. Σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές, οι πρώτες διαπιστωτικές πράξεις διαγραφής θα εκδοθούν μετά τις 10 Απριλίου 2015.

Αμφιάλη: Άγνωστοι έσπασαν τα γραφεία της εταιρείας του διαιτητή Σπάθα

Έκλεψαν μικρό ποσό - Παραβίασαν τη θωρακισμένη πόρτα και προκάλεσαν φθορές στα συστήματα ασφαλείας

Σημαντικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα γραφεία της οικοδομικής εταιρείας που διατηρεί η οικογένεια Σπάθα, στην Αμφιάλη.

Θα δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των «σκληρών» δραστών

Άμεσα θα κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία από τον υπουργό Δικαιοσύνης με την οποία θα διευρύνεται ο κύκλος των εγκλημάτων και των κατηγοριών με τα οποία θα μπορούν οι εισαγγελικές αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ατόμων που έχουν διαπράξει «σκληρά» ή πολυπληθή ή αποτρόπαια εγκλήματα.