25 Νοεμβρίου 2014

Πρώην κουνελάκι του Playboy μιλάει για την ερωτική της ζωή με τον Χιου Χέφνερ: «Ημουν 18 και αυτός 78» [εικόνες]

Η Κέντρα Γουίλκινσον ήταν ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy και από τα «επίσημα» κορίτσια του Χιου Χέφνερ. Η εντυπωσιακή ξανθιά αποφάσισε να μιλήσει για το πώς έζησαν μέσα στην έπαυλη του Playboy, αλλά και για τη σχέση της με τον 88χρονο εκδότη του πιο δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού.

Ψοφάει για την καρέκλα ο Παπαδημούλης. Αναστατώνει το Ε.Κ. για τη… θέα του γραφείου του!

Το… καβαλημένο καλάμι με τον μύστακα της δεκαετίας του ’50 και με το ημιλιγδωμένο μαλλί πελάτη προπολεμικού μπαρμπέρικου, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Παπαδημούλης, έχει αναστατώσει εδώ και μέρες το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το γραφείο που του έχουν δώσει στην αντιπροσωπεία της στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΩΕΔΡΕ! ΔΕΝ ΙΜΑΣΤΕ ΨΥΛΙΚΑΝΤΖΙΔΕΣ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 10! Καμμένος: Προσέφεραν 3 εκατομμύρια σε βουλευτή των ΑΝΕΛ για να φύγει από το κόμμα

Σε μία αποκάλυψη-του κ@λου προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος χωρίς φυσικά να προσκομίσει καμία απόδειξη... μάλλον τον τρώει ο κ@λος του να ξαναπεράσει βόλτα από τον εισαγγελέα.

Η εισαγγελική πρόταση καίει Μαντέλη και Τσουκάτο

Στον Θόδωρο Τσουκάτο και τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη που ήδη δικάζεται για την υπόθεση, φαίνεται να περιορίζεται η εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο μεγάλο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ! Τζιφόπουλος: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου

Για παρερμηνεία των δηλώσεων του, έκανε λόγο ο πρώην αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Τζιφόπουλος, επισημαίνοντας ότι το ρήμα αυτό το χρησιμοποίησε για να δραματοποιηθεί η κατάσταση στα πανεπιστήμια. Ωστόσο, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha,  διευκρίνισε ότι...

Συνεχίζεται το κοινοβουλευτικό σίσχος: 60 τροπολογίες κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο!

Τον αριθμό – ρεκόρ των 60 (!) φτάνουν οι τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Tσαμπουκπάς στη Βουλή για το "Όχι τσαμπουκάς σε μένα…"

Ένταση επικράτησε στη βουλή ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δριβελέγκα.

Θεός ο ψεκασμένος και τα κριτήριά του! «Εχω φαγάκι, κρεβατάκι, μένω με τη μαμά μου – Δεν θα ψηφίσω για πρόεδρο»

Πολλές δικαιολογίες μπορεί να βρει κάποιος βουλευτής για να μην ψηφίσει στην προεδρική εκλογή αλλά αυτή που βρήκε ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πρωτοποριακή.

ΚΛΑΙΩ! Μηλιός σε τραπεζίτες στο Σίτι: «Δεν θα είμαστε όσο ανατρεπτικοί λέμε»... ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

Την διαβεβαίωση ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι τόσο επιθετική και ανατρεπτική όσο λέει, φέρεται να έδωσε ο επαναστάτης, απόφοιτος του Κολεγίου, Γιάννης Μηλιός σε τραπεζικά στελέχη του City του Λονδίνου.

Ζηλιάρης... 80χρονος έβαλε να «λούσουν» με οξύ την 19χρονη πρώην ερωμένη του!

Μια 19χρονη κοπέλα από το West Midlands της Βρετανίας έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ

Η 19χρονη νοσοκόμα γηροκομείου Βίκι Χόρσμαν διατηρούσε σχέση με τον 80χρονο μουσουλμάνο Μοχάμεντ Ραφίκ, για χάρη του οποίου ασπάστηκε το Ισλάμ.

Tο Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε μέχρι θανάτου δύο ομοφυλόφιλους άνδρες

Oι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν διά λιθοβολισμού σήμερα στη Συρία δύο νεαρούς άνδρες τους οποίους κατηγόρησαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι, στις πρώτες εκτελέσεις που διαπράττει η οργάνωση για αυτό το λόγο, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επαφές Καραμανλή με εκδότες και διπλωμάτες;

Τι λένε οι καραμανλικοί

Με ένα πονηρό χαμόγελο σχολιάζουν οι παντός είδους καραμανλικοί τις πληροφορίες περί επαφών του πρώην πρωθυπουργού με εκδότες, αλλά και κορυφαίους διπλωμάτες των εν Αθήναις πρεσβειών.

Ο Πλεύρης ρωτά για τις προκλήσεις από τα αλβανάκια στον αγώνα Ελλάδα – Σερβία

Ο  βουλευτής της ΝΔ,  Θάνος Πλεύρης κατέθεσε ερώτηση προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Γιάννη Ανδριανό και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια σχετικά με την πρόκληση νεαρών Αλβανών στο ματς Ελλάδα – Σερβία.

Μπουτάρης: Οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι, δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα... αλλά πρέπει να κάνουμε ένα συμβιβασμό

«Δεν μου πάει με τίποτα να πω αυτή την περιοχή Μακεδονία. Πρέπει να βρεθεί όμως μια λύση. Να κάνουμε ένα συμβιβασμό», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Στη Μελβούρνη βρίσκεται ο Γιάννης Μπουτάρης για τις εκδηλώσεις της 30ής επετείου της αδελφοποίησης των δυο πόλεων.

ΣΤΡΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Πρώην υπ.Εξ Βρετανίας: Να αποδεχτούμε τη διαίρεση στην Κύπρο

Για το πάγωμα των διαπραγματεύσεων δεν ευθύνονται οι Τουρκοκύπριοι, δήλωσε ο Τζακ Στρο σε ένα ρεσιτάλ «τουρκόφιλων» θέσεων

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποδεχτεί την διαίρεση στην Κύπρο. Έτσι οι δύο κοινότητες πρέπει να δημιουργήσουν τις δικές τους σχέσεις. Αυτό θα είναι ένα πιο καθαρό σύστημα», δήλωσε  ο πρώην Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Τζακ Στρο και νυν βουλευτής του Εργατικού Κόμματος.

BINTEO-Η Άνιστον έβρισε στα ελληνικά

Ο γνωστός παρουσιαστής Jimmy Kimmel έβαλε την Τζένιφερ Άνιστον και την Λίζα Κούντροου σε μία μεγάλη δοκιμασία.

Είχε βάλει κάμερα σε γυμναστήριο στη Δραπετσώνα -Μέσα στα αποδυτήρια των γυναικών

«Μάτια» στα αποδυτήρια των γυναικών, σε ένα γυμναστήριο στη Δραπετσώνα, είχε ένας 55χρονος, που συνελήφθη γιατί κατέγραφε ανήλικες και ενήλικες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

"ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ" ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ! Σταθάκης: «Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων»

[Ποια αεροδρόμια ρε γίδι που τα περισσότερα είναι με υποδομές της δεκαετίας του 60 και άλλα μπάζουν νερά ή άλλα δεν έχουν ηλεκτρικούς ιμάντες για τις βαλίτσες; Ποιος θα πληρώσει για την ανακαίνισή τους ή την αναβάθμισή τους βρε στόκε; Αέρα κοπανιστό πουλήσαμε και κάνεις και τον δύσκολο από πάνω; Το Χίθρου που κατέβηκες καμαρωτός για να συναντηθείς με τα "κοράκια" είναι ιδιωτικό ή κρατικό βρε σούργελο;]

«Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης την ανακοίνωση του ανάδοχου για τον διαγωνισμό της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

ΣΑΝ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ Ε;Στα 1,5 δισ. ευρώ τα διαφυγόντα κέρδη από ενοικιάσεις παράνομων καταλυμάτων μέσω Διαδικτύου

Σε πάνω από 1,5 δισ. ευρω ανέρχονται τα διαφυγόντα κέρδη από ενοικιάσεις μέσω Διαδικτύου παράνομων καταλυμάτων αλλά και υπηρεσιών, όπως είναι για παράδειγμα ιδιωτικοί ξεναγοί και αυτοκίνητα για τη μετακίνηση των τουριστών.

Απάντηση Αθανασίου σε Κων/πούλου για τη Siemens

Στις χθεσινές δηλώσεις της υπεύθυνης βουλευτού επί θεμάτων Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την υπόθεση της Siemens, απαντά σήμερα με δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου.

9.400 αιτήσεις την πρώτη μέρα για τις 100 δόσεις-Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Την πρώτη ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή στο TAXISNET, 9.400 πολίτες και επιχειρήσεις υπέβαλαν αίτηση για ένταξη στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Το νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο θα δώσει τα έσοδα στους τραυματίες

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στο facebook

Με ανακοίνωσή τους στο Facebook, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου στο Μικρολίμανο, όπου ο Αλβανός μακελάρης με το καλάσνικοφ τραυμάτισε 15 άτομα, γνωστοποίησαν ότι θα διαθέσουν τα έσοδα από την Παρασκευή και το Σάββατο στους τραυματίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποδοσφαιριστής σε… αμόκ

Ο Γουίλιαν της Κερετάρο βγήκε εκτός εαυτού στον αγώνα με την Τζαγκουάρες Τσιάπας στο Μεξικό. Αρχικά ο συμπαίκτης του Ροναλντίνιο κλώτσησε πολύ δυνατά έναν αντίπαλο από πίσω με συνέπεια να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στην συνέχεια έριξε μια γροθιά σε έναν παίκτη της Τσιάπας που τον πλησίασε για να του ζητήσει το λόγο.

Μέσα στο μπάτσελορ πάρτι της εγγονής του Σαντάμ Χουσεΐν (ΦΩΤΟ)

Είναι εγγονή ενός δικτάτορα, ενός ανθρώπου που βρήκε θάνατο ανάλογο των εγκλημάτων του. Ένα από αυτά και η εκτέλεση του πατέρα της. Η Μπανίν είναι εγγονή του Σαντάμ Χουσεΐν, κόρη της πρωτότοκης κόρης του Ιρακινού δικτάτορα.

Ανακοίνωση-ξέσπασμα Παπαγεωργόπουλου: Είμαι εξιλαστήριο θύμα

«Εξιλαστήριο θύμα» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και υποστηρίζει για μία ακόμη φορά ότι η φυλάκισή του είναι παράλογη, άδικη και γίνεται αποκλειστικά για λόγους σκοπιμότητας.

Τασούλας: Γάλλος πολίτης επέστρεψε στην Ελλάδα έναν πήλινο αμφορέα μετά από 40 χρόνια

O Κώστας Τασούλας βρέθηκε στο επίσημο Συμβούλιο των υπουργών Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα τη συμβολή του πολιτισμού στην Ανάπτυξη και ξεκίνησε την ομιλία του με μία έκπληξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο στόμα του λύκου – Eπαφές στο City με λομπίστες, τραπεζίτες και “κερδοσκόπους”

[Δείτε τη χαρά στα πρόσωπά τους μόλις έφτασαν Λονδίνο!]

Αλλεπάλληλες είναι από τη Δευτέρα οι επαφές που έχουν στο Λονδίνο οι Γιώργος Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός. Παράγοντες του Σίτι έχουν εκφράσει έντονη επιθυμία να τους γνωρίσουν από κοντά ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις ωσίν ποια είναι τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία της Ελλάδας σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ! Γιατί το Facebook ζητά από τους χρήστες την ταυτότητά τους

[Τόσο πολύ μου τα έχουν ζαλίσει... τη μια αναγνώρισε 5 φίλους σου -άντε να βγάλεις άκρη άμα έχεις 3.000 φίλους :)- την άλλη δώσε τηλέφωνο, την άλλη σου ξαναστείλαμε κωδικό (τώρα πρέπει να μου το έχουν κλειδώσει πάλι και θέλουν κωδικό που μου στειλαν σε ένα τηλέφωνο) που είμαι στα προθυρα να τους στείλω στο διάολο... τους κωλοΣΥΡΙΖΑίους :) ]
Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι χρήστες του Facebook βλέπουν τις σελίδες τους στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκαρισμένες» και ένα μήνυμα από την εταιρεία με το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να συνδεθούν και να επανέλθει ο λογαριασμός τους.

To Bερολίνο εκτιμά πως θα υπάρξει συμφωνία Ελλάδας – Τρόικας

Στο Βερολίνο επικρατεί αισιοδοξία ότι οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα οδηγήσουν σε αποτελέσματα που θα επιτρέψουν τους υπουργούς Oικονομικών της ευρωζώνης στις 8 Δεκεμβρίου να πάρουν μια απόφαση.

Σκορποχώρι ο ΣΥΡΙΖΑ: Άλλο ψήφισε ο Δραγασάκης κι άλλο ο Λαφαζάνης στη Βουλή!

Η βαθιά διάσταση απόψεων που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται πλέον και στα λεγόμενα μικρά ζητήματα.

Κι αυτό συνέβη κατά την τοποθέτηση της καθηγήτριας του Νομικού τμήματος του ΑΠΘ Νικολέτας Παϊσίδου ως Προέδρου...

Πλάτωνα και Αριστοτέλη επικαλέστηκε ο Πάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος στην ομιλία του από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να χτίσει μια Ευρώπη που «δεν θα ασχολείται μόνο με την οικονομία, αλλά κυρίως με την “ιερότητα του κάθε ανθρώπου γύρω από τις αιώνιες αξίες”».

Kοινή διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου για την ενέργεια-Συμφωνία Κύπρου-Αιγύπτου για εξαγωγές φυσικού αερίου

Τη θέσπιση ενός πλαισίου που θα διέπει τις τριμερείς διαβουλεύσεις Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με σκοπό τη διευκόλυνση του διαλόγου και την προώθηση της μεταξύ τους τριμερούς συνεργασίας στον τομέα των υδρογονανθράκων, προς όφελος των χωρών τους και της ευρύτερης περιοχής, συμφώνησαν την Τρίτη στη Λευκωσία οι Υπουργοί των τριών χωρών, αρμόδιοι για θέματα ενέργειας.

Εκπληκτική ντρίπλα από 13χρονο Ελληνα ποδοσφαιριστή! (VIDEOS)

Η μαγική κίνηση του 13χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Βρακά στο παιχνίδι του ΑΟ Γιάννενα με την Αγία Ελεούσα βγήκε κι... εκτός συνόρων! Ο πιτσιρικάς γνωρίζει την αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ για τον τρόπο, με τον οποίο αποφεύγει τους αντιπάλους του.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ! Οριστικό «ναι» στην επένδυση των 230 εκατ. μετά την επεισοδιακή συνέλευση του ΟΛΠ

Με την έγκριση του φιλικού διακανονισμού με την COSCO για την επένδυση των 230 εκατομμυρίων ευρώ ολοκληρώθηκε η επεισοδιακή γενική συνέλευση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

BINTEO-Γυμνοί παίκτες ριάλιτι αναστατώνουν Ελληνικό νησί!

Ένα γυμνό reality με τίτλο «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί.

Ο Πολύδωρας φλερτάρει με τη Ν.Δ. (photos)

Εδώ που τα λέμε, μόνο ως… φλερτ που ανεξάρτητου βουλευτή Βύρωνα Πολύδωρα, μπορούν να εκληφθούν οι φωτογραφίες του που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Φωτογράφησε το στήθος της στο αεροπλάνο για να αποδείξει ότι είναι αληθινό!

Συνεχίζει να προκαλεί με τις γυμνές τις φωτογραφίες η αρραβωνιαστικιά του πάμπλουτου Geoffrey Edelsten, η οποία, αυτή τη φορά, φωτογράφησε το στήθος της την ώρα της πτήσης, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι αληθινό.

Γιβραλτάρ: Ο διάδρομος προσγείωσης του αεροδρομίου περνά μέσα από την κεντρικότερη λεωφόρο της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Το να προσπαθήσεις να χτίσεις ένα αεροδρόμιο σε μια περιοχή μόλις 2,3 τετραγωνικών μιλίων σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, στο Γιβραλτάρ τη βρήκαν τη λύση...

Εφτιαξαν τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης καταμεσής του πιο πολυσύχναστου δρόμου της χερσονήσου! 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΦΑΗΛΟΣ: Μυστικός συντροφικός δείπνος

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Πάνος Σκουρλέτης γύρισε το κλειδί στο παλιό καλό μαύρο Trabant, το εργαλείο της Κεντρικής Επιτροπής για τις διακριτικές αποστολές. Ο δίχρονος δικύλινδρος κινητήρας βρυχήθηκε σαν παλιό Sachs μπατίρι τσαντάκια του ’80, βγάζοντας ντουμάνι από γαλάζιο καπνό και λίγες τούφες μαύρο. Ο Πάνος άναψε ένα μαύρο Davidoff με τον παλιό ρουμάνικο αναπτήρα, που είχε σκαλισμένα δεξιά αριστερά τα κεφάλια του Νικολάϊ και της Έλενας Τσαουσέσκου κι έβαλε πρώτη. Ο αναπτήρας ήταν δώρο μιας ρομά συντρόφισσας από την Τιμισοάρα. Είχαν ζήσει καυτές στιγμές κάτω από την λάμπα των 30 Watt στην μικρή σοφίτα της, συζητώντας για το ρουμανικό θαύμα, το τραχιάς ποιότητας αλληλέγγυο χαρτί για την «Αυγή» και την ιστορική επίσκεψη του Μπάμπη Δρακόπουλου μαζί με τον Χρύσανθο στην Βόρεια Κορέα.

Αμερικανικό άγχος για επιρροή των Ρώσων στα ελληνικά κόμματα-τι λένε για Καραμανλή-Τσίπρα;

Ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την έκθεση για τη ρωσική διείσδυση στην Ελλάδα, που διενεργήθηκε έπειτα από παραγγελία αμερικανικής κυβερνητικής υπηρεσίας όπως αναφέρει η εφημερίδα "Επένδυση". Το βασικό συμπέρασμα της έκθεσης είναι ότι υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στα φιλορωσικά αισθήματα του κόσμου και στο μέγεθος της διείσδυσης της Μόσχας στην ελληνική οικονομία, στην πολίτικη, στην εκκλησία και στα μέσα ενημέρωσης.

Οι τράπεζες δεν θέλουν τα σπίτια μας. Θέλουν τα λεφτά των «επαγγελματιών της πτώχευσης»

Χρήστος Κώνστας

Είναι πλέον επίσημο. Οι διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών της χώρας, έχουν ανακοινώσει -άλλες επίσημα κι άλλες πιο χαμηλόφωνα- ότι δεν ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς ακινήτων που αποτελούν πρώτη κατοικία αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,6%

Μειώνει τη διαφορά της από τον προπορευόμενο ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου των εκλογών στην Θεσσαλία.

Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρίας Interview στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τα αναλυτικά αποτελέσματα της οποίας μπροστά βρίσκεται ο...

Πάγκαλος: Βενιζέλος, ο (σχεδόν) πιο μισητός πολιτικός…

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Ευάγγελο Βενιζέλο υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά πως «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί».

Εννοείται ότι παραιτήθηκε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ αφού οι δηλώσεις του δεν άρεσαν στην αριστερά του μπάχαλου

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγο και έγινε αποδεκτή από τον πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Περικλή Μήτκα ο αντιπρύτανης του Ιδρύματος κ. Γιάννης Τζιφόπουλος.

ΦΩΤΟ-Τζολί και Πιτ τσακώνονται στο μπαλκόνι

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να τσακώνονται σε μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Στην κοινοπραξία Fraport-Κοπελούζου τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Στην κοινοπραξία Fraport-Slentel, συμφερόντων Κοπελούζου, περνάει η διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς. Το σχήμα κατέθεσε τη μεγαλύτερη οικονομική προσφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους δύο διεκδικητές των αερολιμένων, το ύψος της οποίας ξεπερνάει το...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ...ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ! Κυνηγητό εμπόρου κοκαΐνης ανάποδα στην Εθνική

Δείτε καρέ- καρέ την καταδίωξη που έκοψε την ανάσα εκατοντάδων ανθρώπων - Πώς οι αστυνομικοί εγκλώβισαν τον άνθρωπο που «είχε μετατρέψει τους δρόμους σε πίστες της Formula 1»

ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ! Χρωστούσε στο Δημόσιο 57,8 εκατ. ευρώ

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας ένας άνδρας, 73 ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.

Φοιτητής απειλούσε μέσω Διαδικτύου με μακελειό στο ΤΕΙ της Αθήνας!

Σύμφωνα με τις αρχές οι απειλές ήταν στα πρότυπα ανάλογων περιστατικών του εξωτερικού!

Με μακελειό στο ΤΕΙ της Αθήνας απειλούσε, μέσω Διαδικτύου, ένας 21χρονου φοιτητής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σήμερα δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Παπαμιμίκος για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου

Ξεκάθαρη τοποθέτηση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή για το θέμα του συνδικαλιστικού νόμου.

Χάκερς κατέλαβαν όλο το σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures

Με μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη, ήρθαν αντιμέτωποι την Δευτέρα το βράδυ, οι εργαζόμενοι της Sony Pictures, που προσπάθησαν να μπουν στους υπολογιστές τους.

Πορτογαλία: Προφυλακίστηκε ο Ζοζέ Σόκρατες

Ο πρώην Πορτογάλος πρωθυπουργός κατηγορείται για διαφθορά και φοροδιαφυγή - Πολιτικές αναταράξεις στη χώρα

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στην Πορτογαλία η προφυλάκιση του Σοσιαλιστή τέως πρωθυπουργού της χώρας, Ζοζέ Σόκρατες, καθώς οι δικαστικές αρχές διέταξαν να παραμείνει υπό κράτηση, μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του για διαφθορά και φοροδιαφυγή.