26 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η χαρά του Άδωνι! Γελάει με τους ΣΥΡΙΖΑίους του City και στη Βουλή (Στρατούλη) και στο Twitter (Σταθάκη)

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εκπροσώπους ξένων funds στο Λονδίνο.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ερευνητικά κέντρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο-Η στιγμή του πυροβολισμού του 12χρονου στο Κλίβελαντ

Η Αστυνομία του Κλίβελαντ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν τον δωδεκάχρονο Ταμίρ Ράις που είχε στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι με μπίλιες.

"Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τι έγινε" είπε ο Αλβανός μακελάρης για το Μικρολίμανο - "Με πλήρωσαν για να τους γαζώσω στον Αγ. Παντελεήμονα"

- Ο Αλβανός κακοποιός υποστήριξε στην προανάκριση ότι έφυγε με ταξί από το Μικρολίμανο
- Παραδέχτηκε μια ληστεία σε ανταλλακτήριο Western Union
- Αύριο Πέμπτη μετά τις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά


ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! Μια τσαούσα "αμαζόνα" στο πλευρό του Μανιάτη για τα πετρέλαια

Από εκλεκτή του Λουκά Παπαδήμου και του Γκίκα Χαρδούβελη, στο γραφείο του υπουργού περιβάλλοντος

Ψάχνοντας στο δημοφιλές μέσο επαγγελματικής δικτύωσης linkedin το όνομα «Κατερίνα Καπόλα», εμφανίζεται το πλούσιο βιογραφικό της. Είναι δικηγόρος με αξιόλογες σπουδές και εντυπωσιακή εργασιακή πορεία για το νεαρό της ηλικίας της, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι η θέση της δίπλα στον Λουκά Παπαδήμο, όταν εκείνος έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας, το 2011.

Γελάει ο Παπαμιμίκος με τον Καμμένο: Ρε κακομοίρη ο «μεσάζοντας» δεν είναι καν μέλος της ΝΔ

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, απάντησε μέσω facebook στους ισχυρισμούς του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι στέλεχος της ΝΔ επιχείρησε να δωροδοκήσει βουλευτή του κόμματός του. "Το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σοκαρισμένο στέλεχος της Capital: «Όσοι άκουσαν Σταθάκη-Μηλιό, θέλουν να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα»

Τι αναφέρει σε εμπιστευτικό email που έστειλε σε τράπεζες και επενδυτές στην Αθήνα το μεγαλοστέλεχος της Capital κ. Joerg Sponer, που έχει επενδύσει πάνω από μισό δισ. ευρώ στην Ελλάδα. Μόνο στη Eurobank έχει επενδύσει 300 εκατ. ευρώ για να ακούσει μερικά απ'αυτά:
- «Το πρόγραμμα τους είναι χειρότερο κι από εκείνο των κομμουνιστών»
- «Με όσα λένε θα πάρουν απόλυτη πλειοψηφία και θα επικρατήσει χάος σαν την Κύπρο»
- «Εάν δεν ήταν τόσο σοβαροί την ώρα που συνομιλούσαν (οι κκ Μηλιός, Σταθάκης), θα νόμιζα ότι βρισκόμουν σε φαρσοκωμωδία στο θέατρο»
- «Λένε πως όλα θα πληρωθούν από τα 70 δισ. των απλήρωτων φόρων!»
- «Αναμένουν επίσης (σσ στον ΣΥΡΙΖΑ) ότι θα έρθει κύμα ξένων επενδύσεων»

- «Δεν θα μπορούσα να τα επινοήσω όλα αυτά, ακόμα κι αν το 'θελα»

Η sexy κατάσκοπος στην... υπηρεσία του Πούτιν (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Η Άννα Τσάπμαν, η Ρωσίδα κατάσκοπος που πριν μερικά χρόνια απελάθηκε από τις ΗΠΑ, είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μάλλον γι’ αυτό πρωταγωνιστεί σε ένα video για τον ρωσικό στρατό.

Τραγωδία με Ελληνίδα διπλωμάτη στην Μπανγκόγκ - Τη σκότωσε το τρένο στο οποίο επέβαινε [εικόνες]

Η διοικητική υπάλληλος της ελληνικής Πρεσβείας στην Μπανγκόγκ βρήκε τραγικό θάνατο στην Ταϊλάνδη, όπου είχε μεταβεί για διακοπές με την οικογένεια της.

Κρατούμενος άφησε εγκύους τέσσερις γυναίκες αστυνομικούς

Εκτός από σκληρός διακινητής ναρκωτικών, παραλίγο δολοφόνος και αρχηγός συμμορίας μέσα στην φυλακή, ο Τέιβον Γουάιτ, ήταν και «καρδιοκατακτητής». Κατά την διάρκεια του εγκλεισμού του με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ο Γουάιτ γνωστός και ως «μπουλντόγκ» -από το όνομα της γνωστής ράτσας-, εκτός από τις παράνομες δραστηριότητες του, κατάφερε να αφήσει εγκύους τέσσερις γυναίκες αστυνομικούς που ήταν υπεύθυνες για την ασφάλεια της πτέρυγάς του.

ΗΠΑ: Φωτογράφιζε την αρκούδα που τον κυνηγούσε και τον... σκότωσε

Δεν μπορούσε να φανταστεί θα έβρισκε τραγικό θάνατο από τα δόντια της

Όταν ο 22χρονος Αμερικανός Νταρς Πάτελ φωτογράφιζε ενθουσιασμένος την αρκούδα που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα λεπτά αργότερα, θα έβρισκε τραγικό θάνατο από τα δόντια της!

Aπίστευτη τουρκική πρόκληση - Hurriyet: Ο εθισμός του Ν. Αναστασιάδη στο αλκοόλ δυσχεραίνει την επίλυση του Κυπριακού!

Η εγχείριση καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο Κύπριος πρόεδρος είναι παρενέργεια του εθισμού του στο αλκοόλ, αναφέρει προκλητικά η εφημερίδα

Ο εθισμός του Κύπριου προέδρου Ν. Αναστασιάδη στο αλκοόλ δυσχεραίνει την επίλυση του Κυπριακού, αναφέρει σε νέο δημοσίευμα - πρόκληση η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Η σαρκοφάγος του Μελέαγρου, ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα της Αμφίπολης

Συγκλονιστικά είναι τα τελευταία ευρήματα που έφερε στο φως η αρχαιολογική ανασκαφή στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης. Όπως φαίνεται θα απασχολήσουν για καιρό, αν όχι για χρόνια, τους αρχαιολόγους μετά την πρώτη παρουσίαση η οποία θα γίνει το Σάββατο στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κυβέρνηση απέρριψε εξαίρεση των επιχειρήσεων από τις δόσεις, μείωση συντάξεων ή αύξηση ΦΠΑ στα νησιά και η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί σε πολιτικό επίπεδο

Μόνιμη πηγή ενίσχυσης των εσόδων του προϋπολογισμού απαιτεί η τρόικα ώστε να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που βλέπουν για το 2015 κι είναι το βασικό σημείο διαφωνίας με την ελληνική αντιπροσωπεία μετά τις εξαντλητικές συζητήσεις στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ: Πασίγνωστη celebrity θήλασε την κόρη της κατά την διάρκεια φωτογράφισης!

Άνοιξε τις πόρτες της πανάκριβης έπαυλης της και έβγαλε τις προσωπικές της στιγμές στη φόρα

​Τις πόρτες της πανάκριβης έπαυλης της στο Κένσινγκτον άνοιξε η Ταμάρα Εκλεστόουν.

Γυμνός διαδηλωτής με μοϊκάνα ταίριαξε άψογα με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αμόρφωτων [εικόνες]

Και ενώ το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο βρισκόταν σε εξέλιξη ξαφνικά διαδηλωτές, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν αιφνιδιαστικά εμφανίστηκε στην οδό Πανεπιστημίου, ένας άνδρας γυμνός.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι επιβάτες ξεκόλλησαν το αεροπλάνο από τον πάγο

Συνέβη και αυτό. Στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας οι επιβάτες ενός αεροπλάνου αναγκάστηκαν να το σπρώξουν προκειμένου να ξεκολλήσουν οι ρόδες του από τον πάγο. Η προσπάθεια τους ήταν επιτυχημένη και έτσι λίγο αργότερα το αεροσκάφος απογειώθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Κάποιον που δεν τον ξέρει η μάνα του κατονόμασε ο Καμμένος σαν τον άνθρωπο που δήθεν πρόσφερε λεφτά στην Ξουλίδου

Toν Γιώργο Σούκουρη κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως τον ανθρώπο, ο οποίος φέρεται να έχει προσφέρει χρήματα στην Σταυρούλα Ξουλίδου για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ BofA-Merill Lynch: «Ελληνική τραγωδία» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Δεν έχουν Plan B»-Τι είπαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο

Η παρουσίαση Σταθάκη στο Citi του Λονδίνου

Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «βλέπει» ο Γ. Σταθάκης ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι πιθανή μια ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα κόμματα όπως είναι το ΠΑΣΟΚ ή/και Το Ποτάμι. Αυτό αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα προς τους πελάτες της η Bank of America/Merill Lynch ύστερα από συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τον κ. Σταθάκη.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ! ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΑΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; Κατασκευασμένο e-mail βρετανού επενδυτή καταγγέλλει στο star.gr ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν τον συναντήσαμε ποτέ» λέει ο Σκουρλέτης

​Ενοχλημένοι εμφανίζονται στην  Κουμουνδούρου με ένα e-mail που διέρρευσε στο διαδίκτυο και το οποίο φέρεται να έγραψε ο εκπρόσωπος του μεγάλου επενδυτικού οίκου Capital, Τζόερκ Σπόνερ (Joerg Sponer) και αφορά στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στο Λονδίνο, από τους κ.κ. Γιώργο Σταθάκη και Γιάννη Μηλιό.

Έτσι είναι σήμερα ο Αλβανός μακελάρης που γάζωσε μαγαζί στο Μικρολίμανο


Με πιο μακριά μαλλιά και λίγα περισσότερα κιλά είναι σήμερα ο Αρμπέρ Μπάκο, ο 31χρονος Αλβανός κακοποιός, που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μπήκε στο νυχτερινό μαγαζί «Απλά Ελληνικά» στο Μικρολίμανο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, τραυματίζοντας 11 ανθρώπους.

BINTEO-Κόντρα Άδωνι-Ραχήλ

«Δεν μπορώ να αντισταθώ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε την ομιλία της Ραχήλ Μακρή στη βουλή. Παίρνοντας το λόγο, η ανεξάρτητη βουλευτής του απάντησε ότι «γυρίσετε την χώρα σε παλαιότερες εποχές και χρόνια πίσω».

Ντρέπονται για λογαριασμό της, οι γονείς της Αλβανίδας σταρ που σόκαρε τα American Music Award

Μετά την γυμνή της εμφάνιση δεν βγαίνουν από το σπίτι τους

​Ντροπιασμένοι νιώθουν οι γονείς της Μπλεόνα Κβερέτα μετά την γυμνή εμφάνιση της κόρης τους, στα American Music Awards.

Την πλήρωσε ο σερβιτόρος της Βουλής

Για καλό πήγε ένας εκ των σερβιτόρων του καφενείου της Βουλής, αλλά μόνο που δεν βρήκε το μπελά του.

Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια έβγαινε από την Ολομέλεια και παραλίγο να πέσει πάνω στο συγκεκριμένο γκαρσόν.

Συναρπαστικό βίντεο μαχητικού F-15 σε χαμηλή πτήση!

Χαμηλές διελεύσεις έχουμε δει πολλές αλλά αυτή είναι από τις πιο εντυπωσιακές!

Προκαλεί αίσθηση ο πιλότος του μαχητικού F-15E Strike Eagle VR1355 που έχει την εμπειρία να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Michael Holl σε μουσική υπόκρουση AC/DC.

Στεφανί, πριγκήπισσα του Μονακό, η απόλυτη κατάρρευση στα 47 χρόνια της (φωτό)

Σόκαραν τον πλανήτη οι εικόνες της πριγκήπισσας του Μονακό Στεφανί, η οποία εμφανίστηκε με τον αδελφό της Αλμπέρ, σε εκδήλωση για το AIDS, στις 24 Νοεμβρίου, και τρόμαξε με την εμφάνισή της.

ΦΩΤΟ-Μπα σε καλό σου ρε Παυλάρα! Μας έκανες και γελάσαμε ρε!

Χθες ο Παυλάρας ο Χαϊκάλης μας θύμισε ότι ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για τον τερματισμό της βίας εναντίον των γυναικών, γράφοντας μια ωδή για τη γυναίκα «Το θαύμα της ζωής» όπως την αποκαλεί... Αντίστοιχη ωδή είχε γράψει και πριν 2 χρόνια εν όψη...

ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΤΙΝ ΠΟΥΤΣΥΣΑΜΑΙ! Η Κουτζαμάνη ξανανοίγει τον «κουμπαρά» και καλεί Σταυρούλα

Παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου  για άνοιγμα ξανά της υπόθεσης δήθεν δωροδοκίας βουλευτών, με αφορμή τα όσα αστεία κατήγγειλε η Σταυρούλα Ξουλίδου και ελπίζουμε αυτή τη φορά να πέσουν μερικά καμπανίδια (αν και θα κρυφτούν πίσω από τη βουλευτική ασυλία) για να σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν με τις αναπόδεικτες παπαριές τους

Συγκεκριμένα, η κυρία Κουτζαμάνη παρήγγειλε...

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι έγινε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για την σύλληψη του αλβανού μακελάρη στου Γουδή

- Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την στιγμή της σύλληψης
- Από μια μπαλκονόπορτα μπήκαν και αιφνιδίασαν τον Αλβανό οι άνδρες των ΕΚΑΜ
- Ο Αλβανός μπήκε πυροβολώντας σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου
- Άνδρες της ΕΚΑΜ έκαναν επιχείρηση λίγο μετά τις 12:00 σε υπόγειο διαμέρισμα στου Γουδή
- Πάνοπλοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ
- Μαζί με τον δράστη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ακόμη ένα άτομο

Τα συγχαρητήρια του Κικίλια για τη σύλληψη του Αλβανού

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία έδωσε μέσω twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, για την σύλληψη του Αλβανού μακελάρη του Μικρολίμανου.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ CHAMPION SHIP MANAGER! Ποιο είναι το απωθημένο του Ανδρέα Παπαμιμίκου;

Το μεγάλο του απωθημένο εξέφρασε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή το βράδυ της Τρίτης.

Μπουτάρης πάσχει από jet lag: Ο Γκρουέφσκι είναι σφετεριστής των ελληνικών συμβόλων

Για το ζήτημα του Σκοπιανού μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που βρίσκεται στη Μελβούρνη στο πλαίσιο εκδηλώσεων της 30ής επετείου αδελφοποίησης των δύο πόλεων.

Fianacial Times: Αντιτουρκικό μπλοκ στη Μεσόγειο

Στο μικροσκόπιο των Fianacial Times έχει μπει η τετραμερής συμφωνία Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου και Ισραήλ, που δημιουργεί νέο διαφορετικό momentum στη Μεσόγειο και προσπαθούν να διερευνήσουν τις καινούργιες συνθήκες που διαμορφώνονται στην περιοχή.

Βίντεο από Μινεάπολη: Έκλειναν το δρόμο για το Φέργκιουσον και τους πάτησε με το αυτοκίνητο!

Απίστευτες εικόνες - Η αθώωση του λευκού αστυνομικού που είχε πυροβολήσει θανάσιμα 18χρονο αφροαμερικανό έχει μετατρέψει πολλές αμερικανικές πολιτείες σε εμπόλεμη ζώνη

Άλλη μια νύχτα έντασης, επεισοδίων και συγκρούσεων αστυνομίας και διαδηλωτών έζησε το Φέργκιουσον, ενώ οι δυνάμεις της Εθνοφυλακής έχουν αναπτυχθεί στην αμερικανική πόλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - Τρόικας στο Παρίσι: Η Τρόικα επιμένει στο δημοσιονομικό κενό

Πρώτο πρόβλημα το δημοσιονομικό κενό - Οι δανειστές επιμένουν ότι υπάρχει «έλλειμμα» 2,5 δισ. ευρώ και απαιτούν να ληφθούν νέα μέτρα - Οι πιστωτές θεωρούν ότι το δημοσιονομικό κενό του επόμενου έτους δεν κλείνει με τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση

Ο Μοχάμεντ Άλι στον... ΣΥΡΙΖΑ! (ΑΦΙΣΑ)

Θα... κατέβει στην αυριανή απεργία μαζί με τη νεολαία του κόμματος...

Ο Μοχάμεντ Άλι είναι θρύλος στην πυγμαχία. Όλοι τον γνωρίζουν. Πολλές φορές είδε το πρόσωπό του σε αφίσες. Τώρα, έγινε και... αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα της νεολαίας του κόμματος ενόψει της αυριανής μεγάλης απεργίας!

ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη χωρίς να καταλάβει από που του ήρθε ο Αλβανός του Μικρολίμανου!

Στα χέρια της αστυνομίας ο πιο καταζητούμενος κακοποιός στην Ελλάδα

Συνελήφθη σε υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδί ο καταζητούμενος άκρως επικίνδυνος κακοποιός που πραγματοποίησε μια σειρά επιθέσεων, με πιο πρόσφατη αυτή του Μικρολίμανου, όπου προκάλεσε τον τραυματισμό 15 νέων ανθρώπων που διασκέδαζαν σε μπαρ στο Μικρολίμανο.

Ομάδα των ΕΚΑΜ...

Δύο νεαρές κάνουν σ@ξ σε λεωφορείο μέρα μεσημέρι [βίντεο]

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τί βιντεοσκόπησε ένας νεαρός με το κινητό του μια απλή καθημερινή μέρα σε μέσο μαζικής μεταφοράς στην Αυστραλία.

Τη βόλεψε την σοσιαλίστρια ΠΑΣΟΚα ο κ. Τίποτα

[Ο Έλληνας επίτροπος δεν εξέπληξε με την επιλογή της «πράσινης» Σοφίας Αστεριάδη στο επιτελείο του αφού θεώρησε ότι δεν υπήρχαν ΝΔίτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που να είναι αντάξιοι σύμβουλοί του... αλλά είπαμε ο κ. Τίποτα, το πουλέν των Ψυχάρηδων, είναι υπερκομματικός και ονειρεύεται Πρωθυπουργίες... Ξαναψηφίστε τον γίδια ΝΔίτες όποτε κατέβει υποψήφιος]

Μια δεύτερη έκπληξη, γένους θηλυκού, έκρυβε η ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν το επιτελείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Κομισιόν.

Ε ΜΗ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ! Αρνήθηκε η Δούρου βοήθεια στους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν απεργία πείνας

Απεργία πείνας έχουν ξεκινήσει όπως είναι γνωστό οι Σύροι πρόσφυγες που παραμένουν στο Σύνταγμα, ζητώντας να τους δοθεί άσυλο ..και στέγη. Όλοι τους έχουν κλείσει τα στόματά τους με μονωτικές ταινίες και καταγγέλλουν αδράνεια από την πλευρά της Πολιτείας.

BINTEO-Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα πρώην και νυν των ΑΝΕΛ για τη δωροδοκία μέσω Facebook

Μετά την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας της Σταυρούλας Ξουλίδου των ΑΝΕΛ και τις παράπλευρες απώλειες, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Η κ. Ξουλίδου ανέφερε ότι η προσέγγιση έγινε μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook, ενώ διά του ίδιου μέσου ο άγνωστος, τον οποίο περιέγραψε ως στέλεχος της Ν.Δ. που όμως δεν γνωρίζει, της είπε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Π. Μελάς έχει ήδη αποδεχτεί αντίστοιχη πρόταση εξαγοράς!

Αστείοι ΣΥΡΙΖΑίοι, σαν συνταξιούχοι ταγματάρχες της Κα-Γκε-Μπε...

Κατά το ρεπορτάζ: «Επιχείρηση καθησυχασμού των αγορών και των πανίσχυρων οικονομικών funds θέτει σε εφαρμογή η Κουμουνδούρου, καθώς στο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχούν για τον κίνδυνο ενδεχόμενης αποσταθεροποίησης και νευρικής αντίδρασης των αγορών εφόσον μετά τις εκλογές κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας...».

ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! Υπερωρίες του Παπουτσή σε Youtube-Facebook όσο οι Σκοπιανοί οργιάζουν...

Το στρατηγείο της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές και καλύτερα προστατευμένες γειτονιές της αμερικανικής πρωτεύουσας. Εκεί στεγάζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Χρήστος Παπουτσής με την ιδιότητα του Ελληνα συμβούλου του (Ιταλού) εκτελεστικού διευθυντή, που έχει την αρμοδιότητα για την ευρύτερη περιοχή μας. Ο διορισμός του είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ήταν απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με τη σειρά του το είχε ζητήσει από τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Ανήλικος αλλοδαπός νταβατζής εξέδιδε νεαρή ελληνίδα στη Θεσσαλονίκη

Η επισταμένη έρευνα και η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

Ραβασάκια από την Εφορία σε όσους δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι

Περίπου 1.000.000 φορολογούμενοι που δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, το περίφημο ΕΕΤΙΔΕ, δεν πρόκειται να γλιτώσουν από τη δαγκάνα της Εφορίας, αφού θα κληθούν να καταβάλουν το αντίτιμο.

ΘΑΜΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ! Βρούτσης: Ρύθμιση- «ανάσα»για τους ελεύθερους επαγγελματίες με μείωση εισφορών

Χαμηλότερα ασφάλιστρα από 48 ως 100 ευρώ το μήνα θα μπορούν να πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες στον ΟΑΕΕ.

Ο Αρμπέρ Μπάκο είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ-Έρευνα και για τον ρόλο αστυνομικών μπράβων

- Ο Αρμπέρ Μπάκο είχε θεωρηθεί ύποπτος και είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ 
- Γιατί οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει και δεν τον συνέλαβαν
- Η ανώνυμη καταγγελία πως ο Αλβανός κακοποιός βγήκε από τη φυλακή για να εκτελέσει τον ιδιοκτήτη μπαρ  
- Έρευνα και για τον ρόλο αστυνομικών μπράβων στο χτύπημα στο Μικρολίμανο 

Ποια είναι η Fraport που πήρε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Η Fraport -Frankfurt Airport Services Worldwide- με την Slentel ήταν το ελληνογερμανικό σχήμα που ανέλαβε από το ΤΑΙΠΕΔ τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας μέχρι το 2055.

«Παπανδρεϊκοί» του ΣΥΡΙΖΑ διακινούν υπογραφές στο διαδίκτυο και βρίζουν τον Βενιζέλο [εικόνα]

Σε συλλογή υπογραφών για να γίνει έκτακτο συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ και να εκδιωχθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν αποδυθεί στελέχη που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου, μέσω διαδικτύου.

Προσεγγίσεις και αποκλίσεις μετά την πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης στο Παρίσι

Σημεία προσέγγισης αλλά και σημεία αποκλίσεων προέκυψαν από τη μαραθώνια πρώτη μέρα επαφών της ελληνικής αποστολής με την τρόικα στο Παρίσι, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών.

ΦΩΤΟ-Μαρί Σαντάλ-Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο νύφες του Κωνσταντίνου.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao. Όπως όλα δείχνουν οι δυο κυρίες έχουν διαφορές τόσο στο χαρακτήρα όσο και στο κοινωνικό background.