27 Νοεμβρίου 2014

Ποια είναι η συχνότερη φαντασίωση των Ελληνίδων

Το σεξ και απιστία και μάλιστα σε «απαγορευμένα» μέρη όπως το …. ασανσέρ αποτελεί τη μεγαλύτερη φαντασίωση των Ελληνίδων ! Η ιστοσελίδα Victoria Milan η οποία αποτελεί μέσο κοινωνικής δικτύωσης για άντρες και γυναίκες που αναζητούν μια απιστία αναφέρει ότι:

ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! Και χρησιμοποίησαν το όνομα του Γράψα, και τον καταγγέλλουν!

Πάλι καλά που δεν του στειλαν και το λογαριασμό του συνεδρίου να πληρώσει γιατί όπως είπε ο πρόεδρας δεν έχει off shore και λεφτά. (Αλήθεια ο ILIATORAS τι ήταν;)

Δεν φτάνει που διάβασαν δήλωση του στρατηγού Γράψα που υποτίθεται έστειλε στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ, δεν φτάνει που αποκαλύφτηκε η απάτη, αντί να ζητήσουν συγνώμη ζητάνε και τα ρέστα.
Τον προειδοποιούν ότι πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.

Η Capital επιβεβαιώνει τα γέλια που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο City: Οι αναλυτές μας αποφασίζουν για τις επενδύσεις... δηλ. ο Σπόνερ

Μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το email του επενδυτή Joerg Sponer η εταιρεία Capital Group δίνει διευκρινίσεις

Η Capital έβγαλε το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι «Η Capital Group δεν έχει επίσημη θέση για την εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας».

BINTEO-Το πρόσωπο του ενοίκου της Αμφίπολης

Ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης φαίνεται  ότι θα αποκτήσει πρόσωπο, με την βοήθεια της επιστήμης. Η ανάπλαση του προσώπου γίνεται βάση των χαρακτηριστικών του κρανίου του και θα επιτρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τον αινιγματικό ένοικο.

BINTEO-Νεαρή Ιρανή χορεύει ξέφρενα στο μετρό χωρίς μαντίλα - Διαμαρτυρία για τον σεξιστικό νόμο στη χώρα της

Την δική της «επανάσταση» με ένα μελωδικό τρόπο έκανε μια νεαρή Ιρανή στο μετρό της Τεχεράνης: Με ακάλυπτο το πρόσωπό της άρχισε να χορεύει, διαμαρτυρόμενη στον σεξιστικό νόμο της πατρίδας της που απαγορεύει ρητά τέτοιες εκδηλώσεις στις γυναίκες.

ΦΩΤΟ-Το κόκκινο στο νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ

Με ένα μήνυμα για την έξοδο από το μνημόνιο, και με το σύνθημα «Καθαρές κουβέντες» το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε πριν από λίγο στα social media το νέο του σήμα με το έντονο κόκκινο χρώμα κάτω από τον πράσινο ήλιο. 

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για «μητρική γλώσσα» της μειονότητας και φυσικά αναφέρονται στα τουρκικά

Ο κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ υποστήριξε πως «η παιδεία και οι  υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στην μητρική γλώσσα και στην ελληνική»

Μπάτσοι τσαλαπάτησαν το άσυλο του ΑΠΘ... εντάξει συνέλαβαν και 19χρονο αλβανό που οπλοφορούσε αλλά τι σημασία έχει;

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι, με γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια

Οργανωμένη επιχείρηση στους γύρω αλλά και στους υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ. πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ! Ο Δένδιας με στολή παραλαγής κάνει αναρτήσεις «κατά ριπάς» στο twitter (ΦΩΤΟ)

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΘΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (Γιατι αυτή την εικόνα βγάζουν) ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; Ο Λαμπρόπουλος πίσω από τον Δένδια γιατί δεν φοράει; Δεν είναι κομμάντο σαν τον Δένδια;

Στην περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής ( ΑΔΤΕ) βρέθηκε ο ΝίκοςΔένδιας που παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων ( ΤΑΜΣ) «Λεωνίδας ο Ρόδιος».

Ειδικό Α.Τ. μόνο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας: Με αντιαρματικά ακόμη και... αντιαεροπορικά

Νόμιμο κρίθηκε το προεδρικό διάταγμα για τις αρμοδιότητες του νέου αστυνομικού τμήματος στο Δομοκό, ενός ειδικού τμήματος το οποίο θα ασχολείται εξ' ολοκλήρου με την φρούρηση, εξωτερική και περιμετρική των φυλακών που θα μετατραπούν σε υψίστης ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για το μπαλόνι της Ζωής

Αντιδράσεις προκάλεσε η γελοιότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου νε φέρει στη Βουλή, ένα κόκκινο μπαλόνι από την πορεία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε το μπαλόνι στα έδρανα, δίπλα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση της Σπυράκη στον προκλητικό "κατακτητή" του Ολύμπου

"Θα ήθελα πραγματικά να ελπίζω ότι η προτίμησή σας στον Όλυμπο δεν έχει να κάνει με τις διαρκείς αναφορές που κάνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσής σας στο ελληνικό βουνό, ως φυσικό όριο της Μεγάλης Μακεδονίας που ορισμένοι στην χώρα σας ονειρεύονται" σημείωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σπυράκη κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Μεικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΠΓΔΜ, απευθυνόμενη προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Σούκουρας: Δεν έταξα 3 εκατ. σε κανέναν, δεν είμαι ΝΔ-Η Μέρκελ της έλεγα ότι τους εξαγοράζει

Συνεργάτη του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη χαρακτηρίζει τον Γιώργο Σούκουρα (είναι το πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι επιχείρησε να τη δωροδοκήσει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας) η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, επειδή στην κοπή μιας πίτας ήταν παρών και είχε πιάσει θέση στην πρώτη σειρά! Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή αρνήθηκε τα περί απόπειρας χρηματισμού αλλά και το ότι είναι μέλος της ΝΔ.

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τις παπαριές Καμμένου!Στον εισαγγελέα και οι Γεωργιάδης, Μηταράκης, Σούκουρας

Aνοιξε για τα καλά η αστεία καταγγελία Καμμένου, με τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο να παίρνει καταθέσεις από τους βουλευτές Σταυρούλα Ξουλίδου και Παναγιώτη Μελά, αλλά και να ζητεί άρση  τηλεφωνικού απορρήτου και των μηνυμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), μετά το αίτημα της βουλευτού των ΑΝΕΛ, η οποία άλλωστε κατήγγειλε την απόπειρα δωροδοκίας της.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι "φωνές" του Μαρκογιαννάκη για το μπαλόνι της Κωνσταντοπούλου

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχολίασε το κόκκινο μπαλόνι που έφερε από την πορεία στη βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παπαμιμίκος: Δεν έχει δικαίωμα η κυρία Ξουλίδου να χρησιμοποιεί το όνομα της ΝΔ

Για τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου αναφορικά με την απόπειρα δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατία, μίλησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στον Real Fm 97.8.

Γιατί ο Γερμανός Φρίντριχ Γκάους ήταν ο «τέλειος» επιστήμονας - Ο μαθηματικός... εγκυκλοπαίδεια

Είναι αδύνατο να κατατάξει κανείς τους σημαντικότερους μαθηματικούς, με βάση την συνεισφορά τους στην επιστήμη. Μια τέτοιου είδους σύγκριση θα ήταν ανούσια. Αν όμως είχε δημιουργηθεί μια λίστα με τους πιο αφοσιωμένους, τους περισσότερο διψασμένους για γνώση και ταγμένους στο αντικείμενο τους, τότε ο Φρίντριχ Γκάους θα βρισκόταν στην κορυφή της.

ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ Η ΑΛΒΑΝΗ ΚΟΤΑ! Συνελήφθη ο εγκέφαλος της σπείρας στην οποία ανήκε ο μακελάρης του Μικρολίμανου

Συνελήφθη (αφού προφανώς τον κάρφωσε ο Μπάκο μετά τις ψιλές που έφαγε στην ασφάλεια) στα Σεπόλια ο εγκέφαλος της συμμορίας στην οποία ανήκε ο αλβανός εκτελεστής του Μικρολίμανου.

Πρόκειται για τον κακοποιό Μέτσι, 31 ετών αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φυγοδικούσε επί χρόνια για συμβόλαιο θανάτου κατά αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ στα Σεπόλια.

ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ! Με στόμα κλειστό και πρησμένο μάτι στον εισαγγελέα ο Αλβανός για το Μικρολίμανο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από άνδρες της ΟΠΚΕ, ο 31χρονος Αλβανός που εισέβαλε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο και γάζωσε με Καλάσνικοφ, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά.

77χρονος κ@λόγερος ασελγούσε σε 12χρονο γυφτάκι σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Πάγωσαν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομόνοιας είδαν το απόγευμα της Τρίτης να βγαίνει από κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής ένας ηλικιωμένος κρατώντας αγκαλιά ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Αμφίπολη- Εκβάτανα: Οι ομοιότητες και τα ζωντανά ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ΦΩΤΟ)

Ο Λέων, το google earth και ο… κύκλος του Ηρόδοτου

Είναι από τα ίχνη που άφησε πίσω του ο Μέγας Αλέξανδρος και φαίνονται ακόμα και σήμερα στην μακρινή Ασία. Στην σημερινή πόλη Hamentan του Ιράν , την αρχαία Hagmatana, Εκβάτανα για τους αρχαίους Έλληνες, μπορεί να δει κανείς μέχρι σήμερα τα αποτυπώματα που άφησε ο Μακεδόνας στρατηλάτης.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: Τα φρικτά βασανιστήρια και ο βιασμός στο διαδίκτυο

Η 26χρονη Alicia Kozakiewicz έχει αφιερώσει τη ζωή της για την ασφάλεια των παιδιών, έχοντας ζήσει στα 13 της χρόνια έναν απίστευτο εφιάλτη που δεν ήξερε αν θα τελειώσει ποτέ.
Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να χρησιμοποιεί online chatrooms και κάποια στιγμή γνώρισε το "τέρας" όπως τον αποκαλεί.

BINTEO-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Όταν η Τζάκρη έκραζε τον Τσίπρα και αποκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ μόρφωμα όπου ο καθένας λέει ότι θέλει

Τον κράζει επειδή υιοθετεί όλα τα αιτήματα των συνδικαλΗστών, επειδή έχουν πολυγλωσσία, επειδή θέλουν να διορίσουν άλλους 100.000 δημοσίους υπαλλήλους, επειδή...

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει την σχέση της με παντρεμένο

Γιατί πήγε σε αστρολόγους, μάγους και οραματιστές η παρουσιάστρια;

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα περιοδικά θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει σχέση με τον 37χρονο επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπήκε στην Ολομέλεια με ένα μπαλόνι -Εκανε φασαρία γιατί της είπαν να μην το... ανεμίζει [εικόνες]

Ενταση πυροδότησε ξανά στην Ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή δεν στάθηκε αυτή τη φορά κάποια παρέμβασή της, αλλά ένα... κόκκινο μπαλόνι.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης κάνει ρεπορτάζ από το Κουρδιστάν [εικόνες]

Αυτές τις ημέρες, είμαι στο Ιρακινό Κουρδιστάν. Παρά το γεγονός ότι λίγα χιλιόμετρα από εδώ -περίπου 150- διεξάγεται ανοιχτός πόλεμος, στο Ερμπίλ (πρωτεύουσα της ημιαυτόνομης περιοχής του Ιράκ) η ζωή κυλάει κανονικά.

Γελάει ο Κρανιδιώτης με τους ψεκασμένους: Ο Τζαμτζής εξαγόρασε τον Κουίκ με…

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Αυτός είναι το λαμόγιο πρώην βουλευτής της ΝΔ, εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων [εικόνες]

Ο Ευάγγελος Παπανικολάου, 80 ετών, πρώην βουλευτής Αργους με τη ΝΔ (τη δεκαετία του '80) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων.

Σκότωσαν και τον στυλίστα της Μις Ονδούρα

Λίγες ημέρες μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράντο, δολοφονήθηκε μαζί με την αδερφή της, Σοφία, από τον φίλο της τελευταίας, άλλη μία τραγική είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση εγκύου από το πλοίο με τους 700 μετανάστες

Το πλοίο «Baris» που έδωσε μάχη με τα κύματα τις τελευταίες δύο ημέρες, αγκυροβόλησε σήμερα στον κόλπο της Ιεράπετρας

Συγκλονιστικές εικόνες από την αεροδιακομιδή μιας εγκύου γυναίκας από το πλοίο «Baris» με τους 700 μετανάστες έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Ε; Σκουρλέτης: «Στημένος» από την κυβέρνηση ο Σπόνερ (στέλεχος του fund Capital)

Δεν περιμέναμε εγκώμια από τα funds απαντούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που καταγράφονται από επενδυτικούς οίκους και συνεργάτες τους για το πρόγραμμα που παρουσίασαν στο Λονδίνο οι Γιάννης Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός.

Οι απαντήσεις των υπουργείων για το ΑΦΜ «ΠΑΣΟΚ, Ελιάς και Δημοκρατικής Παράταξης»

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, έγγραφη απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες) σχετικά με την ανάγκη διερεύνησης καταγγελιών που είχαν διατυπωθεί δημόσια από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, για τη σκοπιμότητα διαρκών αλλαγών του ονόματος του ΠΑΣΟΚ, όπως «Δημοκρατική Παράταξη» και «Ελιά» και το ενδεχόμενο αυτές να σχετίζονται με προσπάθεια αλλαγής ΑΦΜ για την αποφυγή χρεών.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ; H Λίνα Μενδώνη και η Αννα Παναγιωταρέα μαζί στην Αλεξάνδρεια [εικόνες]

Eχουμε συνηθίσει εσχάτως να τις βλέπουμε με χοντρά μπουφάν για το κρύο στην Αμφίπολη, στον χώρο της ανασκαφής ή στον χώρο όπου γίνονται οι ανακοινώσεις στους δημοσιογράφους.

ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ! Παπαγγελή στο κομιστή: Δεν μετανιώνω για το Πολυτεχνείο - Γιατί διέγραψα την ανάρτηση

Εμετός και αηδία το κήρυγμα των αριστερών της Εκάλης Θέμου και Περρή! Με ύφος δικαστή έλεγαν εμείς δεν κάνουμε δικαστήριο εδώ αλλά επειδή κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια είσαι ένοχη!
Εννοείται ότι η Έλλη Παπαγγελή τους έγραψε στα παπάρια της και δεν μάσησε...

«Καταρχήν τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν από κάποιους, διαστρεβλώθηκαν από κάποιους άλλους. Εγώ αυτό έχω να πω και νομίζω ότι γι' αυτό έγινε όλο. Πραγματικά δεν βρίσκω άλλον λόγο», ήταν τα πρώτα της λόγια στον Θέμο Αναστασιάδη.

ΠΡΟΕΔΡΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟ ΤΑ 20εκ ΠΟΥ ΣΙΜΦΟΝΙΣΕΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ; Τι ανέβασε για τη «σχέση» Μηταράκη – Γεωργιάδη με τον ψεκασμένο μπάρμπα

Στη Julius Bear στα νησιά Καυμαν που στα βάζουμε πάντα ή στην  ΠΕΙΡΑΙΩΣ που έχεις τα 65 ευρώ καταθέσεις για τα γίδια; Μπεεε

Γελάει ο κόσμος και πανηγυρίζουν τα ψεκασμένα γίδια με τις αποδείξεις της πο@τσας που ανεβάζει ο Πανάρας Καμμένος στο Facebook και το twitter όπου σκοτώνει την ώρα του ρουφώντας λίτρα κοκα κόλα... 

Απόδειξη πρώτη...

Αντίθετος ο Ορφανός στη λειτουργία τμήματος Ισλαμικών Σπουδών

Αντίθετος στην ίδρυση και λειτουργία τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο: Λογική η στάση των Ελληνοκυπρίων για το φυσικό αέριο

«Οι διαπραγματεύσεις είναι ο μόνος δρόμος για να βρεθεί λύση», υποστηρίζει ο Στανισλάβ Οσάτσι

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς», αναφέρθηκε στο Κυπριακό και στις εξελίξεις στο θέμα των υδρογονανθράκων, στέλνοντας μηνύματα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων.

Απάντησε στις μπούρδες Παναγούλια-Στρατούλη το ΥΠΟΙΚ για τις αποδοχές Προβόπουλου

Στοιχεία για τις αποδοχές που ελάμβανε ο Γιώργος Προβόπουλος όταν ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από την ΤτΕ. Μαζί με τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται και στοιχεία για το ποσό που είχε πάρει ως αποζημίωση ο κ. Προβόπουλος κατά την αποχώρησή του από την Τράπεζα Πειραιώς το 2008.

Στην Ιντερπόλ ρώσικο ένταλμα σύλληψης για πρώην στενό συνεργάτη του Πούτιν

Το όνομα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, πρώην στενού συνεργάτη του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, συγκαταλέγεται πλέον στην «κόκκινη λίστα» της Ιντερπόλ, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! Χαρδούβελης: Οι δανειστές δεν κάνουν πίσω, δεν τους νοιάζει ποιος θα κυβερνά

«Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το Ταμείο (σ.σ. ΔΝΤ). Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο», είπε ο κ. Χαρδούβελης συνομιλώντας με βουλευτές στη Βουλή - Τι απαντά το υπουργείο Οικονομικών

FT: Οι επενδυτές φοβούνται τις εκλογές και το ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα εξελίσσεται ξανά στον κύριο παράγοντα ανησυχίας της Ευρωζώνης, σημειώνουν σήμερα οι FT με τον αρθρογράφο τους Ραλφ Ατκινς να υπογραμμίζει τις ανησυχίες των επενδυτών για την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα αλλά κυρίως την πολιτική αναταραχή που μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές και το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ντόρα: Στις εκλογές θα συγκρουστούν 2 Ελλάδες-Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει στον κόσμο του-Να εκλεγεί άμεσα Πρόεδρος

Οι δραματικές εθνικές εξελίξεις που διαμορφώνονται στον απόηχο της ατελούς διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι, και το νοσηρό κλίμα το οποίο αρχίζει να πλανάται πάνω από τη χώρα, εξόργισαν τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, στο πλαίσιο συνέντευξής της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ! Βενιζέλος: Παράταση ημερών ή εβδομάδων στο μνημόνιο

Το γιατί είναι λίγα μπορείτε να δείτε στην απο κάτω είδηση!

Τη θέση της κυβέρνησης ότι η επέκταση του προγράμματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις λίγες εβδομάδες επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

ΜΑΣΤΟΡΑ! ΤΣΙΜΠΑ ΑΛΛΑ 10ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Για 24 χρόνια λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας από το ΙΚΑ

Δικογραφία σε βάρος 72χρονης, η οποία κατηγορείται για απάτη κατ' εξακολούθηση, καθώς λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας, από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας

Καυγάς Κανέλλη – Χουντή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεοπτική αερομαχία ξέσπασε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και τον Νίκο Χουντή στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η ένταση ξεκίνησε με την κ. Κανέλλη να αναφέρει χαρακτηριστικά «γίνεστε κομμουνιστές, όταν είναι υποθετικό το ζήτημα. Όταν είναι πραγματικό, δεν γίνεστε κομμουνιστές».

ΦΩΤΟ:Η sexy δασκάλα που τρέλανε τον Μπιλ Κλίντον-Το βλέμμα του ήταν «καρφωμένο» στο μπούστο της

​Τι κι αν είναι 68 χρονών, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον παραμένει… γυναικάς! Δεν κατάφερε να το κρύψει και ποτέ… Άλλωστε, πριν λίγα χρόνια, πρωταγωνίστησε σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής.

ΚΑΙ; ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ; Ξουλίδου: Μου είπε ότι η ταρίφα είναι 2 με 3 εκατομμύρια

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υπόθεση δωροδοκίας της με σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ! Βούλτεψη:Κλήθηκαν να καταγραφούν οι Σύροι πρόσφυγες αλλά δεν ήρθαν

Την 4η ημέρα απεργίας πείνας διανύουν περίπου 200 Σύροι στο Σύνταγμα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί σε καθιστική διαμαρτυρία από τις 19 Νοεμβρίου, διεκδικώντας να υπαχθούν στο καθεστώς πρόσφυγα.

Ποια είναι τα παγκόσμια μυαλά για το 2014 -Από τη Μέρκελ και τον Πούτιν μέχρι τη... Μαρίν Λεπέν [εικόνες]

Πολιτικοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημιουργοί ιδεών, ακόμα και τρομοκράτες. Όλοι τους συνωθούνται στη λίστα των ανθρώπων που επηρέασαν τον πλανήτη μέσα στο 2014.

Γεωργιάδης: Θα φάει μερικές αγωγές από εμάς ο Καμμένος να πάει στο δικαστήριο να αποδείξει τα ψέματα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε ότι ο ίδιος μαζί με τον κ. Πλεύρη και τον κ. Βορίδη θα πάνε στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου με μηνύσεις και αγωγές.

Με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου συναντήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας!

Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους αντιμετώπισης της τρομοκρατίας...
 
Σήμερα, πρώτη ημέρα επίσκεψής του στο Ισραήλ, ο Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου όπου συζήτησε θέματα ασφάλειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.