01 Δεκεμβρίου 2014

Μοιράζει εγκεφαλικά η Έλλη του… Πολυτεχνείου: Σούπερ σ@ξι πόζες με εσώρουχα!

Αφού έβγαλε πολλούς αριστερούς φασίστες, κατόχους της απόλυτης αλήθειας, από τα ρούχα τους μετά τις δηλώσεις της για το Πολυτεχνείο, η Έλλη Παπαγγελή ξαναστέλνει κόσμο αδιάβαστο! Η Οννεδίτισσα που ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής και την οποία υπερασπιστηκε ο Φάηλος Κρανιδιώτης αλλά και πολλοί αηδιασμένοι από το παραμύθι "Πολυτεχνείο", εργάζεται (και) ως μοντέλο.

Αποκάλυψη: Η συνάντηση με Ρώσο πράκτορα που “έκαψε” ακροδεξιό Έλληνα πολιτικό

Για πρώτη φορά οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν κινητοποιήσει ένα πολυμελές κλιμάκιο πρακτόρων και διέθεσαν προηγμένα συστήματα υποκλοπών για την παρακολούθηση ενός στόχου ο οποίος δεν αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των ΗΠΑ και δεν συνδεόταν με διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! «Οχι» από τον εισαγγελέα στην αίτηση του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτικές άδειες

Ο εισαγγελέας Πειραιά δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος βρίσκεται σε παρατεταμένη απεργία πείνας, για την χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας ώστε να μπορέσει να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθηνών.

ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Να σου πω μια ιστορία αληθινή κι όχι παληά. Μια φορά κι ένα καιρό, συγκεκριμένα το 1974, ένας ταλαντούχος απατεώνας και διαπρεπής καθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, ονόματι Ανδρέας Παπανδρέου, έφτιαξε κόμμα στην Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα «Αλλαγή». Τι σήμαινε «Αλλαγή»; Να φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη, και από το ΝΑΤΟ και να γίνει σοσιαλισμός. Τι σημαίνει «σοσιαλισμός»; Αυτό που λένε τα κιτάπια της αριστεράς. Μια ιστορία λέμε, δεν κάνουμε μάθημα πανεπιστημιακό.

Το ΔΝΤ στον κόσμο του: Το πρόγραμμά μας στην Ελλάδα τελειώνει το 2016 – Η κυβέρνηση γνωρίζει τις δεσμεύσεις

Σαφής και... ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, Ρίσι Γκογιάλ, ο οποίος τόνισε ότι το πρόγραμμα του Ταμείου στην Ελλάδα τελειώνει το 2016 και πως η δημοσιονομική περίοδος προσαρμογής δεν έχει τελειώσει.

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Αποπέμψτε τον υβριστή των μισών Ελλήνων, Κραουνάκη

Να ανακαλέσει τα όσα δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σταμάτης Κραουνάκης ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ζητώντας ταυτόχρονα από τον ΣΥΡΙΖΑ να «αποπέμψει από κλαμπ των φίλων του».

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Κατάργηση ΕΦΕΕ, αναθεώρηση του άρθρου 16 και ειδικό σώμα φύλαξης για τα πανεπιστήμια

Αναθεώρηση του άρθρου 16 και ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, νέο εξεταστικό σύστημα, κατάργηση της ΕΦΕΕ με παράλληλη δημιουργία νέας φοιτητικής ένωσης και θέσπιση ειδικού σώματος φύλαξης στα ΑΕΙ πρότεινε η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (Νέα Δημοκρατία) παρουσιάζοντας τη Δευτέρα τις θέσεις της για τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα.

ΚΛΑΙΩ! Ο διαιτητής που σφυρίζει στο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ποζάρει με οπαδούς του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει φωτογραφία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου μαζί με άλλους φίλους του Ολυμπιακού και σημαίες της ομάδας του Πειραιά.

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ Φ.Α. ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ; Πούτιν: Η Ρωσία δεν μπορεί να προχωρήσει την κατασκευή του αγωγού South Stream

Κλαίω με τους πατριώτες του κ@λου που τον Σεπτέμβριο λέγαν ότι θα κόψει το φ.α. στην Ευρώπη και θα ξεπαγιάσουν οι Γερμανοί :))) Ρε στόκοι όχι μόνο δεν έκοψε το φ.α. αλλά του έκοψαν και τον αγωγό, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει την κατασκευή του αφού δεν πρόκειται να προχωρήσει πέραν της Βουλγαρίας... περαστικά σας

Ο Ρώσος πρόεδρος επέρριψε τις ευθύνες στην Βουλγαρία και την Ευρωπαϊκή Ένωση - «Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλει το αέριο, τότε θα διοχετευτεί κάπου αλλού»

Τάκης Μπαλτάκος: "Θα κάνουμε κόμμα μόνο αν πρέπει να κόψουμε το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

"Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία θα είναι καταστροφή για τη χώρα"
 
«Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για τη χώρα και την παράταξη», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο πρώην γραμματέας της Κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε την δημιουργία νέου κόμματος, που θα ονομάζεται «Ρίζες».

Οι παγίδες που έστησε ο Τόμσεν στον Σαμαρά

Οργή στο Μέγαρο Μαξίμου για τον σκληρό Δανό του ΔΝΤ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση από την Τετάρτη, μετά την αποτυχία των συνομιλιών στο Παρίσι, στην οποία συνέβαλε η περίεργη στάση της τρόικας. Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξέφρασε στους στενούς συνεργάτες του την οργή του για την αιφνιδιαστική, για την ελληνική πλευρά, αλλαγή στάσης του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις, κάτι που πλέον αποδίδει στον ρόλο που παίζει ο Πολ Τόμσεν.

Έστειλαν μήνυμα οι "σωματοφύλακες" του Αντώνη Σαμαρά!

Ποιοι βουλευτές αντιδρούν στα σενάρια μεταβατικής κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό;

Μαθαίνω ότι οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τα σενάρια περί μεταβατικής κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό και ετοιμάζουν αντεπίθεση, με στόχο να δείξουν σε όσους τα απεργάζονται πως μόνο εύκολα δεν είναι.

Άπλυτοι ύψωσαν πανό για τον Ρωμανό έξω από το σπίτι του Βενιζέλου

Στη συνέχεια πέταξαν χαρτάκια με συνθήματα και έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας

Πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση «λευτεριά στον αναρχικό απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό» ύψωσαν το απόγευμα της Δευτέρας αναρχικοί που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μπόκα Τζούνιορς-Αστέρας Τρίπολης «αδελφοποιούνται» για την Πελοπόννησο!

Λέει «ναι» η πρεσβεία της Αργεντινής για κοινή εκδήλωση των δύο ομάδων

Τις βάσεις για συνεργασία στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού, έθεσαν, σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης και η επιτετραμμένη της πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα, Carolina Petryszyn.

Έξαλλος ο Ιγνατίου: Υπουργοί με κουστωδία,θα μείνουν 6 μέρες στη Νέα Υόρκη... για μονοήμερο συνέδριο!

Καλά κάναν και πήγαν να μιλήσουν σε συνέδριο που αφορά τη χώρα... αλλά το να κάθονται 4-5-6 μέρες με την κουστωδία τους είναι διακοπές και όχι δουλειά... Δηλ. ο Σκρέκας που θα κάτσει 20 ώρες είναι μαλ@κας και δεν κάνει καλά τη δουλειά του;

Μίνι υπουργικό συμβούλιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, αφού τέσσερις υπουργοί έφτασαν στην αμερικανική μεγαλούπολη για να λάβουν μέρος σε μονοήμερο oικονομικό συνέδριο, στο Metropolitan Club, γράφει οργισμένος ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο προσωπικό του ιστολόγιο.

ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ! Στο... σκαμνί εκ νέου ο οφθαλμίατρος που ζήτησε «φακελάκι» 300 ευρώ

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή, θεωρώντας, ότι το πρωτόδικο δικαστήριο έσφαλε τόσο ως προς την αναγνώριση ελαφρυντικού στον γιατρό, όσο κι ως προς την επιμέτρηση της ποινής

Σαμαράς: Η επιτυχημένη πορεία της Ελλάδας είναι και ευρωπαϊκή επιτυχία

Σχεδιάζουμε φορολογικές μεταρρυθμίσεις ευνοϊκές για τους επενδυτές εξήγγειλε ο πρωθυπουργός σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο 16ο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Μοχάμεντ το δημοφιλέστερο όνομα στη Βρετανία

Το όνομα του προφήτη Μωάμεθ... κερδίζει έδαφος στη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον, όπου το 9% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το πιο δημοφιλές όνομα για αγόρια στη Βρετανία είναι το "Μοχάμεντ".

Αυτή είναι η πατσαβούρα που για τα φράγκα γράφει ότι η Αμφίπολη είναι κοντά στην Μακεδονία-Σφοδρή επίθεση από την Άννα Παναγιωταρέα

Σάλος έχει προκληθεί στην Ελλάδα από το άρθρο της δημοφιλούς στο εξωτερικό δημοσιογράφου Ανθής Καρασάββα. Η ανταποκρίτρια της ιστορικής βρετανικής εφημερίδας από την Αθήνα, γράφει ότι «τα υπολείμματα [του νεκρού] αποκαλύφθηκαν νωρίτερα κατά τον τρέχοντα μήνα [Νοέμβριο], μέσα σε μια θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια [603,5 χλμ] βόρεια των Αθηνών, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία».

Αννα Διαμαντοπούλου: Αρνήθηκα να τον παντρευτώ και ανέβασε ροζ φωτογραφίες μου στο Facebook [εικόνες]

Για την προσωπική της περιπέτεια και τον άδοξο τρόπο με τον οποίο έληξε η σχέση της με τον Λιβανέζο επιχειρηματία φίλο της, μίλησε το μοντέλο Αννα Διαμαντοπούλου.

Κορκίδης αποκαλύπτει την αλήθεια: Η αύξηση ΦΠΑ αποκαθιστά την αδικία του 2011

Είχε συντελεστεί το 2011, όταν τα "all inclusive" καταλύματα έτυχαν ειδικής προνομιακής μεταχείρισης..
 
«Η προωθούμενη επαναφορά του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από το 6,5% στο 13% για τις περιπτώσεις των ξενοδοχείων "all inclusive" αποκαθιστά, τρόπον τινά, την αδικία που είχε συντελεστεί το 2011, κατά τη διάρκεια της κρίσης, όταν τα εν λόγω καταλύματα έτυχαν ειδικής προνομιακής μεταχείρισης μέσω της υπαγωγής των προσφερόμενων υπηρεσιών τους στο μειωμένο καθεστώς ΦΠΑ (6,5%).

Βίντεο: Ερωτικός χορός μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Ιταλίας

Σάλος με τροχονόμο που χόρευε μόνο με το εσώρουχο πάνω σε τραπέζι - «Ανοησία» χαρακτήρισε το γεγονός ο δήμαρχος της περιοχής Μπιάσονο

Έχει ταξιδέψει σε όλες τις ενημερωτικές σελίδες και τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης της Ιταλίας, το βίντεο με τον τροχονόμο να επιδίδεται σε ερωτικό χορό μέσα σε αστυνομικό τμήμα περιοχής της Λομβαρδίας.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Ο Αμερικανός πρέσβης εύχεται «να επιμείνει η κυβέρνηση» και «να τα αλλάξει όλα»

Σπάνια παρέμβαση του Ντέιβιντ Πιρς ερμηνεύεται ως έκφραση στήριξης στην παρούσα κυβέρνηση

Τις ελπίδες της κυβέρνησης των ΗΠΑ να «αντέξει» η ελληνική κυβέρνηση, για να προχωρήσει το μεταρρυθμιστικό της έργο, εξέφρασε ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, κ. Ντέιβιντ Πιρς.

Τι απέγιναν οι δράστες της μεγαλύτερης ληστείας του κόσμου;

Η μεγαλύτερη ληστεία στα χρονικά έγινε στην Αγγλία το 1983. Έξι πάνοπλοι άντρες εισέβαλαν στην αποθήκη «Μπρινκς-Ματ», στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Όταν έφυγαν είχαν πάνω τους κλοπιμαία αξίας 26 εκατομμυρίων λιρών. Τριάντα χρόνια μετά, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι 10 πιο υπερτιμημένοι ποδοσφαιριστές

Συστήθηκαν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ως «θησαυροί» αλλά η καριέρα τους αποδείχθηκε… «άνθρακες». Αγγλικός ραδιοφωνικός σταθμός έφτιαξε το top-10 με τους πιο υπερτιμημένους άσους της «στρογγυλής θεάς» στο οποίο περιλαμβάνονται «διαμάντια» όπως ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο Χουλκ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον απείλησε με σύλληψη επειδή είχε τα χέρια στις τσέπες!

Από αστυνομικό του Μίσιγκαν των ΗΠΑ ελέγχτηκε ένας νεαρός που περπατούσε στο δρόμο και είχε τα χέρια του στις τσέπες του παντελονιού του για να προστατευτεί από το κρύο.

Η ελληνική "παροικία" του Harvard

Αν οι τοίχοι και οι διάδρομοι του Harvard μπορούσαν να μιλήσουν, είναι σίγουρο ότι θα μαθαίναμε πάρα πολλά πράγματα για τη φοιτητική ζωή πολλών γνωστών Ελλήνων, που σπούδασαν στο πιο διάσημο πανεπιστήμιο του κόσμου, αυτό που εδώ και δεκαετίες δημιουργεί πολιτικούς ηγέτες και CEO πολυεθνικών κολοσσών.

Κρανιδιώτης: Στο Facebook βγάζεις γκόμενα δεν εξαγοράζεις βουλευτές [βίντεο]

Επιπέδου «επιθεώρησης» χαρακτήρισε ο Φαήλος Κρανιδιώτης την υπόθεση Ξουλίδου και τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών μέσω Facebook με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Φωτο: Milf-ολογίας το ανάγνωσμα. Μητέρα τρολάρει την οικογενειακή ευτυχία

Η Susan Copich είναι ηθοποιός, φωτογράφος και ζει στο Μανχάταν με τον σύζυγο της και τις δύο κόρες της.

Μετά από πολλά χρόνια οικογενειακής ζωής συνειδητοποίησε όπως γράφει στο προσωπικό της blog ότι ήταν απούσα από τις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες λόγω έντονης επαγγελματικής ζωής.

ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Αθανασίου: Δεν είναι δική μου δουλειά να δώσω εκπαιδευτική άδεια στον Ρωμανό

«Δεν είναι δική μου δουλειά η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών σε κρατουμένους», απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στα αιτήματα περί παρέμβασής του για να δοθεί σχετική άδεια στον καταδικασθέντα για τη ληστεία στο Βελβνεντό Κοζάνης Νίκο Ρωμανό.

Χαστούκισε παρουσιάστρια on air επειδή... φορούσε κοντό φόρεμα!

Η νεαρή Ινδή παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Gauahar Khan, έπεσε θύμα του «μακρύ χεριού» ενός 24χρονου άντρα από το κοινό, την ώρα που εκείνη παρουσίαζε ζωντανά τον τελικό διαγωνισμού τραγουδιού στην τηλεόραση

Ένα αναπάντεχο και δυνατό χαστούκι «προσγειώθηκε» στο μάγουλο της όμορφης Ινδής παρουσιάστριας Gauahar Khan, ενώ εκείνη παρουσίαζε ζωντανά τον τελικό του τηλεοπτικού reality show τραγουδιού Raw Star, σε τηλεοπτικό στούντιο, στο Μουμπάι.

Γιατρός-τέρας στην Αγγλία -Κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια που έπασχαν από λευχαιμία [εικόνα]

Ο παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ηλικίας 41 ετών στην Αγγλία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 ετών για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια. Ασελγούσε πάνω τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης και πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ! Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για την Αμφίπολη: Ευτελίσατε το μνημείο...

Μετά τη λήξη της ανασκαφικής περιόδου 2014 στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης και τις σχετικές ανακοινώσεις στο αμφιθέατρο του υπουργείου, το προηγούμενο Σάββατο, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων δημοσιοποίησε επιστολή την οποία είχε απευθύνει στην πολιτική ηγεσία στις 3 Οκτωβρίου 2014 και για την οποία «ποτέ δεν έλαβε απάντηση».

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Αρχηγός των Μαορί ίδρυσε «Ισλαμικό Κράτος» στη Νέα Ζηλανδία!

Υποστηρίζει σθεναρά την ακραία Ισλαμιστική οργάνωση που έχει «βυθίσει» στο αίμα το Ιράκ και τη Συριά, αν και ο ίδιος δηλώνει «ειρηνιστής»

Το δικό του «Ισλαμικό Κράτος» θέλησε να δημιουργήσει στην πόλη Χέιστινγκς, της Νέας Ζηλανδίας ένας μουσουλμάνος ηγέτης μιας φυλής των Μαορί, προκαλώντας έντονη ανησυχία και αντιδράσεις στην χώρα -και όχι μόνο.

Τερέζα Κουίκ, η κόρη του Τέρενς και της Μαρίνας Ελευθερουδάκη, ηθοποιός [εικόνες]

Η Τερέζα Κουίκ πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο είχε πάρει την απόφαση ότι η υποκριτική είναι η απασχόληση που την ενδιαφέρει.

Η ίδια μάλιστα παραδέχεται πως, παρόλο που η οικογένειά της έδειχνε άνετη, υπήρξαν κάποιες σχετικές αντιδράσεις. Eίναι κόρη του βουλευτή Τέρενς Κουίκ και της Μαρίνας Ελευθερουδάκη, της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων.

Αδελφές στην Ινδία σαπίζουν στο ξύλο άνδρες που τις παρενόχλησαν: Τους χτυπούν με τις ζώνες τους [βίντεο]

Οταν τρεις άνδρες σκέφτηκαν να παρενοχλήσουν δύο αδελφές μέσα σε ένα λεωφορείο στην Ινδία, το τελευταίο πράγμα που τους πέρασε από το μυαλό ήταν ότι εκείνες όχι απλώς θα αντιδρούσαν, αλλά θα τους ξυλοφόρτωναν άγρια, δέρνοντάς τους με δερμάτινες ζώνες.

ΠΟ@ΣΤΡΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! Ο Κραουνάκης παραληρεί: Στη Β. Ελλάδα μιλούσαν βουλγαρικά ως πρόσφατα

Το πόσο πο@στραντζα είναι φάνηκε πέρσι όταν έξω από την ψόφεια ΕΡΤ έβριζε τον Άδωνι στις συναυλίες των ΣΥΡΙΖΑίων και την προηγούμενη έβγαζε σέλφι μαζί του στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM...

Δεν αποτελεί, σίγουρα, υπόδειγμα διανοούμενου και καλλιτέχνη ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να σχολιάζει τα πάντα, ακόμη και την πολιτική επικαιρότητα.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης και δεν απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση των πολιτικών με τους καλλιτέχνες.

Ο Τσιτουρίδης πηγαίνει στα δικαστήρια τον Γρηγοράκο -Προτείνει μάρτυρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Όλα ξεκίνησαν από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Ιορδάνη Τζαμτζή, την προηγούμενη εβδομάδα, περί «κλεφτών του ΠΑΣΟΚ». Ακολούθησε τη Δευτέρα η απάντηση του Λεωνίδα Γρηγοράκου, για να παρέμβει στη υπόθεση ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Το Spiegel για την ελληνική τσαπατσουλιά, διαφθορά και την άρρωστη Ελλάδα

Το περιοδικό Spiegel σκιαγραφεί τις αδυναμίες της Ελλάδας ενόψει της λήξης του τρέχοντος προγράμματος οικονομικής βοήθειας των Ευρωπαίων εταίρων, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας εμφανίζεται ανέτοιμη να βασιστεί στις δικές τις δυνάμεις, περιγράφοντάς τη μάλιστα με τα μελανότερα χρώματα.

Την πάτησαν οι ψεκασμένοι! Δεν μπορούν να πουν ότι ο Μελάς τα πήρε: «Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Π. Μελά»

Την πάτησαν αφού την περασμένη βδομάδα ορκίζονταν όλοι ότι τον θεωρούν έντιμο και δεν είπαν ότι τα έχει πάρει για να ψηφίσει Πρόεδρο... τώρα ο Πανάρας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την προσφιλή του δικαιολογία κάθε φορά που του φεύγει κάποιος βουλευτής...

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν λόγο για πράξη που «βγάζει μάτι» και «προειλημμένη απόφαση»

Μαζί με την τιμή του πετρελαίου καταρρέει και ο μύθος της ισχυρής Ρωσίας

Η τιμή του πετρελαίου κατρακυλάει, φτάνοντας μάλιστα σε χαμηλές τιμές που είχαν να δουν οι αγορές από το 2009. Με έκτακτο δημοσίευμά του, ο Guardian αναφέρει πως μετά τη συνδιάσκεψη του ΟΠΕΚ θα πρέπει να αναμένουμε αυτές τις χαμηλές τιμές, που θα αλλάξουν πάρα πολλά στο γεωπολιτικό παιχνίδι, αλλά και στην τσέπη του απλού καταναλωτή.

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο

Και γαμ@ τις κότες ο αλβανός! Όχι μόνο είπε που είχε πετάξει το καλάσνικοφ αλλά κάρφωσε και όλα τα μέλη στην οποία άνηκε...

Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού εντόπισαν το αυτόματο όπλο με το οποίο ο συλληφθείς τραυμάτισε 15 ανθρώπους σε μπαρ του Μικρολίμανου - Συνελήφθη χθες ο Πολωνός συνεργός του Αλβανού κακοποιού

ΣΩΣΤΟΣ! Ο Χατζάκης αρνείται να δει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί έχουν σκυλιάσει

Θα μιλήσουν για πολιτισμό οι άπλυτοι λέτσοι;

Την βαθιά ανησυχία της για τις εξελίξεις στο Εθνικό Θέατρο και τον προβληματισμό της για την άρνηση του διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη να συναντηθεί μαζί της εκφράζει η ΕΕΚΕ πολιτισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το τμήμα πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΒΗΜΑ: Θες να κάνεις μπίζνες με τον Αλέξη-ΓΙΑΝΝΑ: Όχι, απλά είμαι βαθιά σοσιαλΗστρια

Η πλάκα είναι ότι ο Ψυχάρης που τρέφεται από την κρατική διαφήμιση, τη λέει στη Γιάννα που τον πρόλαβε και πλεύρισε πρώτη τον Αλέξη! Ακολουθεί το άρθρο του Βήματος και στο τέλος η απάντηση της σοσιαλίστρια Γιάννας

Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα;

Τα σενάρια μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Γιάννας Αγγελοπούλου στις αρχές Νοεμβρίου σχετικά με το αντικείμενο της συζήτησής τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Και δικαιολογημένα ίσως, αφού και ο πιο καλοπροαίρετος παρατηρητής δυσκολεύεται να πιστέψει πως η πρόσκληση που απηύθυνε η κυρία Αγγελοπούλου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραστεί στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα ήταν δυνατόν να φέρει τόσο κοντά δύο… αντίθετους κόσμους.

ΒΙΝΤΕΟ-Το ντοκουμέντο της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα ακριβώς έναν αιώνα πριν

Την Ένωση που επέβαλλε ο Κρητικός Λαός μαζί με τον Βασιλιά στον Βενιζέλο, ο οποίος έκανε τα πάντα για να την καθυστερήσει... μην ξεχνάτε (δείτε εδώ ντοκουμέντα της εποχής) πως 1 χρόνο πριν οι Κρήτες είχαν εκλέξει μόνοι τους βουλευτές οι οποίοι όταν πήγαν στην Αθήνα ο Βενιζέλος δεν τους άφησε να μπούν στην αίθουσα της Βουλής... θα δυσαρεστούνταν η Τουρκία είπε... αφήστε που οι εντολές του από Λονδίνο δεν το επέτρεπαν


Πρόκειται για ένα σπάνιο φιλμ από τα αρχεία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΡΤ από τις εκδηλώσεις της 1ης Δεκεμβρίου 1913, για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα...

Στην εισαγωγή αναφέρεται η ημερομηνία 14-12-1913, που ήταν σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ημερολόγιο, που ίσχυσε μετά το 1922 στην Ελλάδα.

ΘΛΙΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ! ΔΕΝ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙΑ ΦΕΤΟΣ!Τι σημαίνει για τον καταναλωτή πετρέλαιο κάτω από… 65 δολάρια

Το 2008 και το 2009 ήταν οι τελευταίες χρονιές όπου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην ελληνική αγορά διαμορφώθηκε σε επίπεδα μεταξύ 55 - 65 λεπτά το λίτρο.

Το 2010 ήταν η τελευταία φορά που πουλήθηκε στα 80-90 λεπτά το λίτρο, για να έρθει το 2011, και η εποχή των εξομοιωμένων φόρων, όπου η τιμή 1 ευρώ το λίτρο και πάνω, έγινε ο κανόνας.

Στο φως 1.200 «ύποπτοι» λογαριασμοί εξωτερικού: Ποιοι τρέμουν τον Ελληνοελβετό τραπεζίτη της Morgan Stanley

Χίλιοι διακόσιοι λογαριασμοί ελλήνων ανοίγουν σε τράπεζες της Ελβετίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας σε μια γενικευμένη έρευνα για τις ροές μαύρου χρήματος μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή ελληνοελβετού τραπεζίτη και δυο μεγάλων δικηγορικών γραφείων της Ζυρίχης σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!Κόμμα της λαϊκής Δεξιάς φτιάχνει και ο Μπαλτάκος, με τους Ζώη και Καπερνάρο! Πως θα λέγεται

Ραγδαίες εξελίξεις στην Δεξιά παράταξη, αφού μετά το νέο “χαστούκι” στον Καμμένο από τον Μελά, και ο Μπαλτάκος επισημοποίησε την απόφαση του να ιδρύσει πολιτικό φορέα!

Τεταμένες σχέσεις της Κατερίνας Περιστέρη-ΥΠΠΟ... λογικό με τα σούργελα Μενδώνη-Παναγιωταρέα

Τα ψώνια ξέρουν και σκυλιάζουν που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα: Όλοι ξέρουν τον Ανδρόνικο και όχι τον ΓΓ του υπ. Πολιτισμού του 1978 (δεν υπήρχε τότε ΥΠΠΟ αλλά τέλος πάντων κάποιος ήταν υπεύθυνος) ο οποίος το πιθανότερο είναι να μην ανακατευόταν κιόλας... πάντως η ουσία είναι ότι σε 5, 10, 50, 100 χρόνια όλοι θα ξέρουν την Περιστέρη αλλά κανείς τη Μενδώνη και την Παναγιωταρέα... Αυτά!

Σπάνια θα δει κανείς τη Λίνα Μενδώνη να δείχνει τον εκνευρισμό της. Να αφήνει υπονοούμενα μέσα σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο με δημοσιογράφους, αρχαιολόγους, καθηγητές πανεπιστημίου.

Πρόταση-έκπληξη από τη Ν.Δ. για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Εδώ κι έναν χρόνο η χώρα ζει στον «πυρετό» της επικείμενης Προεδρικής εκλογής, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον τόπο σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές.