02 Δεκεμβρίου 2014

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 42χρονου επιχειρηματία της Τρίπολης



Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του γνωστού 42χρονου επιχειρηματία της Τρίπολης Θεόδωρου Παπαναστασίου, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία (ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ)

Aυτό είναι το δημοφιλέστερο π@ρνό όλων των εποχών

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει και επίσημα το πιο δημοφιλές s@x tape στην ιστορία σύμφωνα με το P@rnhub.

Τράγος εισέβαλε σε γήπεδο και διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κρήτη [βίντεο]


Σπάνιο περιστατικό από αυτά που μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑ@ΛΑ! -«Πρόεδρε με ερεθίζετε» - «Χαίρομαι που σας ερεθίζω»

Η σκηνή που έπαιξε και σχολιάστηκε περισσότερο στα social media απο τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα από τη συχνότητα του Σκάι

ΦΩΤΟ-Η Ελένη Φουρέιρα να κρατά την αλβανική σημαία

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα και την καταγωγή της, θαυμαστές της δημοσίευσαν φωτογραφία με την ίδια να κρατά στα χέρια της την αλβανική σημαία.

Την Παρασκευή αποφασίζεται αν θα πάμε στην Eurovision!

Συνεδριάζει η EBU για το αίτημα της NΕΡΙΤ - Αισιοδοξία στο Ραδιομέγαρο

​H ώρα που οι Έλληνες fans της Eurovision περίμεναν, έφτασε: την Παρασκευή που μας έρχεται, 5 Δεκεμβρίου, θα γνωρίζουμε αν η χώρα μας θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2015!

“Ρουκέτες” Λαφαζάνη, κατά Μηλιού και Σταθάκη: “Σταματήστε τις επαφές με τους κερδοσκόπους…”

Βαρύ έως εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία πραγματοποιήθηκε απουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Τα ακίνητα των offshore που "ξέχασε" ο Γιώργος Καρατζαφέρης (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, η offshore, τα τρία εμβάσματα και οι κατηγορίες εναντίον του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις εξωχώριες εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Απίστευτο! Αυτά τα δικαιολογητικά ζητούν οι ΔΟΥ για τις τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

Ζητάνε να τους πάμε σε χαρτί τα Ε2 και Ε9 που έχουμε διορθώσει μόνοι μας και μπορούν να τα βλέπουν άμεσα μέσω ίντερνετ!

Οι φορολογούμενοι που θα υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις  Ε9 θα πρέπει να προσκομίσουν στις αρμόδιες  ΔΟΥ ορισμένα δικαιολογητικά ώστε να γίνει εκ νέου εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΚΑΥΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ: Έσπασαν, έκαψαν και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα για συμπαράσταση στον Ρωμανό

Φωτιές σε κάδους, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, καμένες μηχανές - Με χημικά απαντά η αστυνομία

Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας αλληλεγγύης για τον Νίκο Ρωμανό.

Φαήλος: Το κράτος χρωστάει μόνο στην νομιμότητα και όχι στον Ρωμανό

Του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το κράτος δεν χρωστάει τίποτα στον πολίτη Ρωμανό, πλην της αντιμετώπισης του αυστηρά μέσα στα πλαίσια των νόμων, χωρίς παραβίαση των δικονομικών του δικαιωμάτων. Ούτε ο Ρωμανός χρωστάει στο κράτος οτιδήποτε παραπάνω από την με αξιοπρεπείς όρους έκτιση της ποινής του σεβόμενος τους κανονισμούς της φυλακής και το νόμο.

Νόμιμη η καταγραφή συνομιλιών δημοσίου υπαλλήλου -Οταν αποδεικνύεται ότι πήρε μίζα

Νόμιμη και σωστά γίνεται παραδεκτή από τα δικαστήρια για τον Αρειο Πάγο η καταγραφή με τεχνικά μέσα συνομιλιών (με ήχο ή εικόνα) δημόσιων λειτουργών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, όταν από την καταγραφή αποδεικνύεται ότι ζητούν ή παίρνουν «μίζα».

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ: «Διακοπές στη Β. Κορέα με τον Τσίπρα ξεναγό...»

Γράφει ο αριστερός Θάνος Οικονομόπουλος

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας ν' ακκίζεται μπροστά στις τηλεοπτικές  κάμερες και ν' απαντάει με... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε στις  ουσιαστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων με τους οποίους συνεντευξιάζεται αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει τις θέσεις και τις προθέσεις (δεν μιλάμε για σχέδια...) του συνονθυλεύματος του οποίου ηγείται, αλλά η κοινωνία που φιλοδοξεί να κυβερνήσει έχει την απαίτηση να πληροφορηθεί έγκαιρα και με ειλικρίνεια τι να περιμένει αν μετά τις εκλογές αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΛΕΕΙ; Βόρεια Κορέα: Οι ΗΠΑ «ψεκάζουν» με Έμπολα

Ο ιός εφευρέθηκε για λογαριασμό της αμερικανικής κυβνέρνησης ενώ η Αφρική επιλέχθηκε ως ο τόπος διεξαγωγής ενός μεγάλου βιολογικού πειράματος, μετέδωσε η κρατική βορειοκορεατική τηλεόραση

Την απάντηση για τη ραγδαία εξάπλωση του Έμπολα υποστηρίζει ότι... κατέχει η Βόρεια Κορέα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής «ψεκάζουν» με Έμπολα και μάλιστα επέλεξαν ως τόπο διεξαγωγής του μεγάλου αυτού βιολογικού πειράματος την Αφρική!

ΒΙΝΤΕΟ-Ινδός ακροβάτης πάνω σε μοτοσικλέτα αφήνει στόματα ανοιχτά

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αψηφά κάθε αίσθηση κινδύνου. Το πάθος του για την γιόγκα είναι τόσο δυνατό, που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτή επαγγελματικά. Ωστόσο, επέλεξε έναν διαφορετικό, πολύ πιο δύσκολο τρόπο να κάνει τις «χαλαρωτικές» του ασκήσεις.

«Όχι» της Αθήνας στο αίτημα Νταβούτογλου να επισκεφθεί τη Θράκη

Να μεταβεί στη Θράκη ζήτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου - «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα» απαντά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών - Κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Δεν είναι ανέκδοτο: Ανοικτοί τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης [εικόνες]

Μπορεί το μετρό στη Θεσσαλονίκη να είναι συνώνυμο με το γεφύρι της Αρτας και να έχει προκαλέσει πλήθος ανεκδότων, ωστόσο είναι... ανοικτό για το κοινό!

Βίντεο: Νορβηγικό F-16 αποφεύγει με ελιγμό σύγκρουση με ρωσικό MiG-31

Την τρομακτική στιγμή που ο νορβηγός πιλότος έκανε έναν ελιγμό προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση έδωσε στη δημοσιότητα ο νορβηγικός στρατός

Κυριολεκτικά στο «παρά τρίχα» αποφεύχθηκε η σύγκρουση πριν από λίγες ημέρες ενός νορβηγικού μαχητικού F-16 που συνόδευε ένα ρώσικο Su-34 σε διεθνή εναέριο χώρο έξω από τη Νορβηγία, όταν...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 180 ΚΟΥΚΙΑ! Κόλλια-Τσαρούχα η επόμενη: «Δεν ψηφίζω εκτός αν έρθουν τα πάνω-κάτω»

Έτσι ξεκίνησε και ο Μελάς πριν μερικές εβδομάδες και κατέληξε εκτός ψεκασμένων να συζητάει επανένταξή του στη ΝΔ... ειδικά την Κόλλια-Τσαρούχα που είναι και συμπαθής την περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες... ως τότε μπορεί να διαψεύδει (όπως έκανε πριν λίγο) για να μην την πρήζουν οι ψεκασμένοι :))

«Κανένας δεν μπορεί να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πώς θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας».

ΒΙΝΤΕΟ-Η αλλαγή της γυναίκας τα τελευταία 100 χρόνια μέσα σε 1'

Το στυλ κάθε δεκαετίας είναι χαρακτηριστικό. Οι δημιουργοί του παρακάτω βίντεο κατάφεραν μέσα σε ένα λεπτό να πασουσιάσουν τις αλλαγές στο στυλ των γυναικών τα τελευταία 100 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε κι επέστρεψε με... μαχαίρι

Σκηνές τρόμου καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα στην Τουρκία, όταν ένας από τους ποδοσφαιριστές αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Ανδριανός προς Σαρρή: Η κυβέρνηση θέλει συνάντηση με FIFA και UEFA

Να προγραμματιστεί η συνάντηση μεταξύ της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και αντιπροσωπείας της FIFA και της UEFA, με αντικείμενο το νέο αθλητικό ν/σ και τις ρηξικέλευθες τομές που προβλέπει, ζητεί ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

BINTEO-Η σοκαριστική δολοφονική επίθεση του κάφρου στην Τουρκαλίτσα

Την αίσθηση της τραγωδίας επιτείνει το video με τη δολοφονική επίθεση εναντίον της Τουγκτσέ Αλμπαϊράκ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28/11), έπειτα από ένα χρόνο παραμονής σε κώμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενισχύει εμμέσως μεγαλοοφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου

Στα κόκκινα χαλιά του πεντάστερου ξενοδοχείου των Ιωαννίνων, παρουσίασε τις βασικές κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ (για τον φτωχό λαό και το πως θα πατάξει αυτούς που χρωστάνε στο δημόσιο) ο Αλέξης Τσίπρας (στην Περιφερειακή Προγραμματική Σύσκεψη του κόμματος για την Ήπειρο, στα Ιωάννινα).

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑίων η Δούρου και δεν προσλαμβάνει ανέργους του ΟΑΕΔ

Εκτός των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για πεντάμηνη απασχόληση θα μείνει η Περιφέρεια - Δεν έστειλε καταλόγους για θέσεις εργασίας η περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Γελάει η ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων με τον περαστικό και ανενημέρωτο Τσίπρα

Ήλθε, (ξανα)υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και απήλθε.'Ενα μείγμα από διαρκώς αναθεωρούμενες μαζί με τις γνωστές αριστερές απόψεις του, παρουσίασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (Εσωτερικού) στην ομιλία του εχθές στην πόλη μας.

Οι πιο διεστραμμένοι serial killers όλων των εποχών

Επιδίδονται σε κοινωνικά απαράδεκτες και κατακριτέες σεξουαλικές δραστηριότητες

Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις ή παραφιλίες ορίζονται συνήθως ως εκτροπές από τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία.

Τι λέει ο στρατηγός Φράγκος για το κόμμα του Μπαλτάκου;

Παρέμβαση μέσω του karfitsa.gr κάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας και στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και δίνει τις δικές του απαντήσεις στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο κόμμα «Ρίζες» τη δημιουργία του οποίου ανακοίνωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος.

ΦΩΤΟ-Μπεεε γίδια... φάτε το χόρτο που σας ταϊζουν

Η είδηση στην πραγματική της διάσταση από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στη φώτο αριστερά: Η ΕΕ δεν αδειοδωτεί τον South Stream (ούτε καν το προτεκτοράτο η Βουλγαρία δεν δίνει άδεια) και ο Πούτιν αναγκάζεται σα γατάκι να θάψει το σχέδιο και να συνεχίσει να τρώει στη μάπα τους...

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Ολα για τα φιλομαθή παιδιά!

Ο Νίκος Ρωμανός θέλει να σπουδάσει και μπράβο του. Μάλιστα έδωσε εξετάσεις και πέρασε κάπου στα ΤΕΙ. Ξανά, μπράβο του, αλλά εμάς τι μας νοιάζει; Μας νοιάζει, γιατί δεν τον αφήνουν ούτε να παρακολουθήσει μαθήματα, ίσως ούτε και να δώσει προαγωγικές εξετάσεις. Βλέπετε, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: ο Νίκος Ρωμανός είναι στη φυλακή, επειδή, οπλισμένος με ένα καλάσνικοφ, πήγε με τους φίλους του να απαλλοτριώσει τα χρήματα μιας τράπεζας στον (έκτοτε χιλιοτραγουδισμένο...) Βελβεντό Κοζάνης.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ! Μηταράκης και Γεωργιάδης στον Εισαγγελέα-Σκέφτονται να καταθέσουν μήνυση στον Καμμένο

«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα και να μην περιμένουμε άλλο», λένε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Σε πόλεμο μηνύσεων εξελίσσεται το γαϊτανάκι καταγγελιών που άνοιξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περι απόπειρας εξαγοράς τους ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτές είναι οι προτάσεις της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι ψηφοφορίες της Βουλής, κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών -όπως ισχύει σήμερα- μείωση των βουλευτών σε 200, αλλά και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι ανατρεπτικές αλλαγές που προτείνει η αρμόδια επιτροπή της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος και τις οποίες απέστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! Κόρινθος: Υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας θησαύριζαν δίνοντας παράνομα δάνεια

Εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κόρινθο, μέσω υπερτιμολόγησης ακινήτων και παράνομων δανειοδοτήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ!! Πατέρας Ρωμανού: Η κυβέρνηση θα είναι η μόνη υπαίτια για ό,τι συμβεί

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι γονείς του Νίκου Ρωμανού και των υπόλοιπων απεργών πείνας.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και θα είναι οι μόνοι υπαίτιοι για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα», δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, στο πλαίσιο της συνέντευξης στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο «Εμπρός», προσθέτοντας πως στην περίπτωση του γιου του, το δικαίωμά του να σπουδάσει «καταπατείται βάναυσα».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΑΙΖΕΙ; To KKE κάνει διαγωνισμό για το νέο του λογότυπο -Με αφορμή τα 100 χρόνια προδοσίας

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για τη διαμόρφωση ειδικού λογότυπου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Όπως αναφέρει ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο μήνες και θα έχει καταληκτική ημερομηνία την 31/1/15. Όσες προτάσεις συγκεντρωθούν, θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή.

Ο "ΠΟ@ΣΤΗΣ" Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΦΤΑΙΕΙ! Ρέμος: Το ΣΔΟΕ με έχει στοχοποιήσει -Φοβάμαι μη γίνω η εμμονή τους

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του κυκλοφόρησε αρκετές φορές στα γραφεία του ΣΔΟΕ. Η συναυλία, δε, που έκανε από κοινού με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο προκάλεσε, καθώς μέσα σε ένα βράδυ διακινήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ, σε μια περίοδο που η Ελλάδα βιώνει έντονα τα σημάδια της κρίσης.

ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ->Ντεπαρντιέ: "Σκνίπα" στη σκηνή σε εκδήλωση για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο (BINTEO)

Σοκαρισμένο το ακροατήριο από την εμφάνιση στη σκηνή του μεθυσμένου Gerard Depardieu σε εκδήλωση για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η χαοτική ομιλία του 65χρονου θρύλου του κινηματογράφου έρχεται μετά την αποκάλυψη πως μερικές φορές πίνει μέχρι και 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα.

Πλεύρης: Αν μας «γλεντούσαν», θα είχαν κλείσει τα θέματα με τρόικα

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, την επόμενη ημέρα, αλλά και το θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Ο Βαν Ρομπάι θα κάθεται και θα βγάζει 700.000 ευρώ!

«Τα χρήματα αυτά είναι από τον κουμπαρά των φορολογούμενων», γράφει η «Telegraph»

Θα... κάθεται και θα βγάζει μία περιουσία. Ο λόγος για τον απερχόμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο οποίος παρέδωσε χτες τη σκυτάλη στον πρώην πρωθυπουργό της Πολωνίας, Ντόλαντ Τουσκ με ένα διάπλατο χαμόγελο. Γιατί να μην χαμογελάει;

Τι… παράνομο έκανε ο κυρ Γιάννης στην Αυστραλία;

Η αδυναμία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο τσιγάρο είναι γνωστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο δήμαρχος δεν πέρασε καθόλου καλά στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αυστραλία.

ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ: "Αλλάζει το κλίμα για τους... 180"

[Μέχρι και η σελίδα του Ευαγγελάτου που τελευταία έχει σκυλιάσει, αρχίζει να παραδέχεται ότι τον Μάρτιο θα εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας...]

Τον τελευταίο καιρό διακρίνεται στους κόλπους των ανεξάρτητων βουλευτών η τάση που αναπτύσεται για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας. Στο κλίμα αυτό έρχεται να προστεθεί η χθεσινή απόφαση του Τάκη Μελά να αναξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραμενοντας σταθερός στη θέση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για προέδρο της Δημοκρατίας.

ΖΩΗ ΕΣΥ; «Ενας χρόνος χωρίς σεξ: Επτά πράγματα που έμαθα» -Παντρεμένη blogger εξομολογείται [λίστα]

Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συνηθίζουν να λένε ότι όταν το σεξ σε έναν γάμο σταματά, το ζευγάρι οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο. Στον κανόνα υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις. Τέτοια είναι και η περίπτωση της μπλόγκερ Σουζάνα Τζανίς, η οποία περιγράφει σε επτά σημεία πώς ένας χρόνος αποχής από το σεξ βοήθησε τον γάμο της.

Πάγκαλος λέει ότι ξέρει όλος ο κόσμος: Αν βγει ο Τσίπρας, σε 15 ημέρες δεν θα υπάρχει ούτε ευρώ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm. Ο πρώην υπουργός μίλησε για επερχόμενο κίνδυνο που διατρέχει η ελληνική οικονομία σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα υπάρχει δημοσιονομικό κενό στην Ελλάδα

Την πεποίθηση ότι οι προβλέψεις της κυβέρνησης θα επαληθευθούν και «δεν θα υπάρξει κανένα δημοσιονομικό κενό» εκφράζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, παρατηρώντας πως αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφορά στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Από την Αθήνα ξεκινά το UBER τις διαδρομές του στην Ελλάδα

«Αθήνα, είσαι έτοιμη; Το uberTAXI σου σε περιμένει», ανακοίνωσε η εταιρεία κατά το λανσάρισμα του uberTAXI στην Ελλάδα, της καινοτόμας πλατφόρμας της Uber που συνδέει τους οδηγούς με τους επιβάτες σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πώς θα αμειφθούν όσοι δουλέψουν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τις ενδιάμεσες Κυριακές

Τέσσερις είναι οι ημέρες της αργίας (μία υποχρεωτική και τρεις κατ' έθιμο) κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, ενώ τις δύο Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα καταστήματα είναι ανοιχτά, με την πλειονότητα των εμποροϋπαλλήλων να εργάζεται κανονικά. Πώς, όμως, πληρώνονται όσοι εργάζονται αυτές τις ημέρες;

Θράσος! Ο Νταβούτογλου ζητά να κάνει "υπουργικό" στην Θράκη όσο το Barbaros γυρνάει στην κυπριακή ΑΟΖ!

Προκαλούν με κάθε τρόπο και μέσο οι Τούρκοι. Το “αίτημα” που έχουν θέσει στην ελληνική κυβέρνηση είναι απίστευτο και ενδεικτικό των προθέσεων της Άγκυρας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Νταβούτογλου θέλει αμέσως μετά από το ελληνοτουρκικό συμβούλιο κορυφής να πάει με 10 υπουργούς του στην Θράκη!!!

Φθηνότερο από το αέριο το πετρέλαιο θέρμανσης

Πιο φθηνό ακόμα και από το φυσικό αέριο είναι το πετρέλαιο θέρμανσης, πρώτη φορά στα χρονικά, για όσους δικαιούνται επίδομα.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η τιμή ανά λίτρο γι’ αυτούς διαμορφώνεται στα ...

Δεύτερο «ναυάγιο» στη Ζάκυνθο; Μυστήριο με φορτηγό πλοίο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο

Εντοπίστηκε από όχημα του Λιμενικού που πραγματοποιούσε χερσαία περιπολία στις δυτικές ακτές του νησιούΠερίεργη υπόθεση, με φορτηγό πλοίο το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στις απόκρημνες δυτικές ακτές της Ζακύνθου, διερευνούν από χθες οι αρμόδιες Αρχές.

Αν ενδιαφέρεται να μάθει ας πάει με το βραχιόλι στον δάσκαλο...

Πάσχος Μανδραβέλης

Ηταν μια εποχή που το μεγαλύτερο κομμάτι της Αριστεράς μιλούσε για τα «λευκά κελιά» στα οποία κλείστηκαν οι καταδικασθέντες για πολλαπλές δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις κ.λπ. της «17 Νοέμβρη». Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, είχαν ξεκινήσει και απεργία πείνας για τις συνθήκες κράτησης. Τι κι αν τρία μέλη της «Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (ΕΕΔΑ), ένα από τα οποία ήταν η κ. Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, επισκέφθηκαν τις φυλακές και διαπίστωσαν ότι οι αντικειμενικές συνθήκες κράτησης των μελών της «17 Νοέμβρη» είναι συντριπτικά καλύτερες από τους υπόλοιπους κρατουμένους; Τι κι αν έκαναν εκθέσεις ζωγραφικής και πάρτι μέσα στη φυλακή, όπως μάθαμε αργότερα; Για την παλαβή Αριστερά τα κελιά ήταν λευκά και η φυλακή «Γκουαντάναμο»!..

ΓΕΛΑΣΤΕ! Η Άννούλα λέει ότι πάει καθηγήτρια στη Σιγκαπούρη... αλλά θα επιστρέψει αν χρειαστεί να μας σώσει

[Θα παραδίδει μαθήματα σε φοιτητές του Lee Kuan Yew School... αλλά το μυαλό της είναι στον ήρωα ΓΑΠ... το εντυπωσιακό της αβάντας του άρθρο είναι η εντύπωση που θέλει να δημιουργήσει πως η Αννούλα εγκατέλειψε οικειοθελώς την πολιτική αηδιασμένη και απογοητευμένη... το ότι ο λαός με το σταυρό την έστειλε σπίτι της είναι λεπτομέρεια...]

Μέσω… Σιγκαπούρης αναμένεται να επιστρέψει στην εγχώρια κεντρική πολιτική σκηνή η Αννα Διαμαντοπούλου, καθώς την ώρα που πολλαπλασιάζονται οι επαφές της με σημαίνοντα στελέχη της Κεντροαριστεράς -κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει εκ νέου τα σενάρια που την εμφανίζουν πρόθυμη να επαναδραστηριοποιηθεί πολιτικά-, η πρώην υπουργός ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη μακρινή Ασία.

ΞΥΔΑΚΙ! Η «αντιμνημονιακή» Όλγα ενοχλήθηκε από τον Άδωνι: «Η τρόικα έφερε και κακά»

Αγαπητή Όλγα τα κακάκια δεν τα έφερε στην πόρτα μας η τρόικα αλλά τα έκαναν εκεί κάτι τύποι που αποδεδειγμένα πουλούσαν προστασία σε χασισέμπορους και χασισοκαλλιεργητές με αντίτιμο τα ψηφαλάκια τους...τόσο απλό είναι. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι πολιτικοί του λεγόμενου "ήπιου λόγου" εκμεταλλεύονται τους αγώνες κάτι "γραφικών" που απαντάνε σε Κωνσταντοπούλου, Διαμαντόπουλο κ.λπ κάφρους για να στρογγυλοκάθονται αυτοί στις καρέκλες τους και να αυτοπροβάλλονται σε διαφημίσεις τραβώντας βίντεο με τα iphone τους....

Διαβάζουμε στον Βηματοδότη: