04 Δεκεμβρίου 2014

Το βίντεο με τη διάσωση των δύο πιλότων του F-16

Τους επισκέφτηκε το απόγευμα ο Αντιπτέραρχος (Ι) Τουρνάς

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που το ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε πάνω από τους δύο πιλότους οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει πριν από λίγη ώρα επιτυχή εγκατάλειψη...

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται την περίπτωση του Ρωμανού

Η κυβερνητική εκπρόσωπος  Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στη δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού δήλωσε:

ΒΙΝΤΕΟ-Λημναίου-Παπακώστα: Θεωρώ ότι ο Νέαρχος είναι ο ένοικος της Αμφίπολης

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, η αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίου-Παπακώστα αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πιθανόν να είναι ο ένοικος του τάφου στην Αμφίπολη, καθώς και τη σύνδεση με τη Μινωική Κρήτη.

Ο Σαμαράς "μαζεύει" τον Βενιζέλο

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

Νέα συνάντηση θα έχουν αύριο Παρασκευή, ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...Πρωτοφανής ενέργεια του προέδρου του ΣτΕ: Ανέβασε στην ιστοσελίδα το email Χαρδούβελη στην Τρόικα

Σα να μπει στην σελίδα της ΓΓ της Κυβέρνησης δημοσίευμα του τύπου για το παραδικαστικό ή πως τα έπαιρνε η Ηλία...

Ερωτήματα προκαλεί η κίνηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρη Ρίζου να αναρτήσει ολόκληρο το κείμενο των 47 σελίδων με τις απαντήσεις του Γκίκα Χαρδούβελη  προς την τρόικα γραμμένο στα Αγγλικά.

ΕΙΠΑΜΕ! ΜΕ 200+ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!Δείτε το κείμενο και ποιοι το έχουν υπογράψει ψάχνοντας τους 180 για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών, βουλευτών της ΔΗΜΑΡ αλλά και με επιδίωξη προσέγγισης και βουλευτών άλλων κομμάτων, με στόχο την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΙΔΙ! Παναγούλης: Ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές του Μνημονίου θα πάνε φυλακή; (photo)

Προκαλεί με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, ο οποίος τοποθετεί δίπλα στην φωτογραφία του προφυλακισμένο πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Ζοζέ Σώκρατες, εκείνες των Σαμαρά και Βενιζέλου.

ΘΕΕ ΜΟΥ! ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ:Στον Εισαγγελέα ως ύποπτος για δωροδοκία της πο@τσας ο Σούκουρης

Την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου θα περάσει ο Γιώργος Σούκουρης ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ! Παιδεραστής εργάζεται σε δήμο και ούτε γάτα ούτε ζημιά

Για παιδεραστία έχει καταδικαστεί υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Τοπείρου ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ! "ΠΣ"ΟΦΟΣ ΛΕΜΕ! Λιποθύμησε ο Νίκος Ρωμανός-Ανακοίνωση του νοσοκομείου

Δείτε τι αναφέρει η διακήρυξη της Μάλτας για τους απεργούς πείνας

Άρχισαν οι εκβιασμοί και ο Ραγκούσης διαρρέει ότι το κ@λοπαιδαράκι Νίκος Ρωμανός έχασε τις αισθήσεις του σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, διανύοντας την 25η ημέρα απεργίας πείνας.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΧΩΝΟΥΝ: Αποδεσμεύονται εκατομμύρια ευρώ για διαφήμιση του κυβερνητικού έργου

Βροχή από... εκλογικά πακέτα, ενώ επιχειρήσεις δίνουν μάχη για τα ισχνά φιλέτα

Άρχισαν οι προεκλογικές κινήσεις από τη μεριά υπουργείων και κρατικών φορέων, καθώς όλα δείχνουν πως το σκηνικό μυρίζει εκλογές. Κάτι το ΕΣΠΑ, κάτι η κρατική διαφήμιση, κάτι τα έργα πληροφορικής, η χώρα, όπως γράφει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, δείχνει πως περνάει σε μια καινούργια φάση, στην οποία το δημόσιο χρήμα, αν και λιγοστό (όχι βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις), θα ξεκινήσει να ρέει.

Αρνητική απάντηση της Κυβέρνησης στις απαιτήσεις της Τρόικα-Εμπλοκή και ρήξη(;) με την Τρόικα ή τρίμηνη παράταση μνημονίου;

Αποφασισμένη να μην προχωρήσει σε περαιτέρω παραχωρήσεις προς την Τρόικα εμφανίζεται  η Κυβέρνηση.

Αυτό  είναι σαφές και ξεκάθαρο και στο απαντητικό email που απέστειλε το ΥΠΟΙΚ προς τους δανειστές.

Χατζηνικολάου: Όπου να'ναι η Περιστέρα θα καμπυλώσει και την βαρύτητα... μετά την απόσπασή της απ'το σχολείο στο Πολυτεχνείο

Την αγιογραφία της Περιστέρας του Τσίπρα φτιάχνει ο η φυλλάδα του Νίκου Χατζηνικολάου... ΟΚ είναι τρελή επιστημονάρα αλλά διορίστηκε καθηγήτρια σε νυχτερινό σχολείο... ΟΚ δεν πάει στο σχολείο αφού έχει αποσπαστεί στο Πολυτεχνείο για να κάνει το τρελό και φοβερό ερευνητικό της έργο... αφού μετά από 16 χρόνια κατάφερε και πήρε πτυχίο και διδακτορικό... Αλλά ρε Νίκο αυτό το τρελό ότι λόγω...

ΚΛΑΙΩ! Κουτσούμπας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί τα πράγματα ν’ αλλάξουν προς το χειρότερο

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι Γερμανοί πλέον αντιδρούν σε τζαμιά και μουσουλμάνους

Αντίθετοι εμφανίζονται οι Γερμανοί στη δημιουργία νέων τζαμιών στη χώρα τους και γενικά στην επέκταση των μουσουλμανικών εθίμων.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΩΜΑΝΟ!Πλεύρης: Να φύγουν τα τσαντίρια των Σύρων από το Σύνταγμα

Ο Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για "τσαντίρια" των Σύρων στο Σύνταγμα και μάλιστα ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή τους καθώς "υποβαθμίζουν την Αθήνα".

“Πόρτα” από τον Ντράγκι στις μαλ@κίες Τσίπρα και Podemos

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε ποσοτική χαλάρωση άφησε ο Κεντρικός Τραπεζίτης, Μάριο Ντράγιερ, αποκλείοντας ωστόσο κάθε ενδεχόμενο χρηματοδότησης κρατικών ελλειμμάτων.

Το μυστήριο του σκελετού της Αμφίπολης

Λαμπρή ψηφίδα στην ιστορία της Ελλάδας θεωρείται το μνημείο στην Αμφίπολη, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Πάτρα: Αντιεξουσιαστές μπαινοβγαίνουν από τρύπα που άνοιξαν με αξίνα σε κτήριο του Παν/μίου

Ανοιξαν κανονικά την πόρτα του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου που είχε χτιστεί και μπαινοβγαίνουν από αυτή στον χώρο, αντιεξουσιαστές που νωρίτερα είχαν καταφέρει να ανοίξουν τρύπα περίπου ενός μέτρου και να εισχωρήσουν στο κτίριο.

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Υιοθετούν ότι καταγγελία κάνουν οι Γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ... και μετά τρέχουν να τη μαζέψουν

Έχουν σκυλιάσει τον τελευταίο καιρό οι δημοσιοκάφροι που τα δίνουν όλα προκειμένου να σπρώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να εκβιάσουν την κυβέρνηση για την κρατική διαφήμιση και τον παρά, γιατί γιαυτό γίνονται όλα...

Χθες το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υιοθέτησε μια καταγγελία από τα κομμούνια του Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού που έχουν παραπληροφορήσει κι άλλες φορές (γνωστό το ψέμα τους πριν μερικούς μήνες ότι δεν έδιναν φάρμακα σε καρκινοπαθή). Και λέω την υιοθέτησε αφού...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ! Αντιδρούν οι γονείς (να χ@σω γονείς) του κωλόπαιδου στη νομοθετική ρύθμιση

Επιστολή μέσω της οποίας λένε «όχι» στην πρόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για να μπορεί να σπουδάζει εξ αποστάσεως ο γιος τους έδωσαν στην δημοσιότητα οι γονείς του 21χρονου Νίκου Ρωμανού.

«Ναι» για Πρόεδρο (με μαθηματικούς χρησμούς) και από τον Μίμη Ανδρουλάκη

Ειδικού πολιτικού βάρους φαίνεται ότι είναι τα μηνύματα που επιφύλασσε να στείλει χθες ο στοχαστικός Μίμης Ανδρουλάκης, επιλέγοντας και τον πλέον θεσμικό τρόπο, μέσω της ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό του 2015 στη Βουλή.

ΡΕ ΤΙ ΑΓΧΝΕΣΤΕ; ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ! Τι ζητάει το ΤΕΙ Αθήνας από την κυβέρνηση για να δεχθεί τον Ρωμανό

Έτοιμο δηλώνει το ΤΕΙ Αθήνας να δεχθεί ως σπουδαστή τον Νίκο Ρωμανό, εφόσον η πολιτεία δώσει λύση στα σημαντικά καθημερινά και λειτουργικά θέματα που θα προκύψουν.

Μνημονιακές και αντιμνημονιακές σαχλαμάρες πήραν τέλος, ναυάγησαν στο Λονδίνο και το Παρίσι

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Αυτή τη βδομάδα που πέρασε οι σαχλαμάρες για μνημονιακές και αντιμνημονιακές πολιτικές πήραν τέλος, ναυάγησαν στο Λονδίνο και το Παρίσι. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα συνολικά, η κυβέρνηση στο Παρίσι και η αντιπολίτευση στο Λονδίνο, προσέκρουσαν στην πραγματικότητα και η πραγματικότητα πάντα είναι πιο ισχυρή. Το ναυάγιο, που αυτή τη φορά ήταν εθνικό, γιατί συνέβη αποκαλυπτικά τις ίδιες μέρες και στους δυο ταυτόχρονα, δείχνει ότι η περίοδος της εξαπάτησης, η περίοδος των 5 χρόνων που περάσαμε, έφτασε στο τέλος της.

Αυτός είναι ο Τζορτζ Πελεκάνος που υπερασπίζεται τους Έλληνες

Είναι ο Έλληνας συγγραφέας που κατάφερε με την πένα του να «εισβάλει» στον Λευκό Οίκο. Ο ελληνικής καταγωγής, Τζορτζ Πελεκάνος, ως γνήσιος Έλληνας δεν σηκώνει κουβέντα για την γενέτειρά του και αντιδρά κάθε φορά που ακούει άσχημα λόγια για την Ελλάδα.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Χαϊκάλης στον Βορίδη: Ζητούν 300€ από ανασφάλιστους για το παιδί τους

Φυσικά και το νοσοκομείο διέψευσε τους ΣΥΡΙΖΑίους του "κοινωνικού ιατρείου"

Στο δράμα δύο ανασφάλιστων γονέων που καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ προκειμένου να χειρουργηθεί το 2,5 ετών παιδί τους στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», σύμφωνα με το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, αναφέρεται με επιστολή του στον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

ΑΙ "ΠΣ"ΟΦΑ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ! Κωστάρης: Για 2,5 χρόνια παρακολουθούσα ελεύθερος...

«Τα όσα ο υπουργός επικαλείται για τηλεδιασκέψεις είναι χρονοβόρα, ανέφικτα, δαπανηρά και υπεκφυγές, αφού για 2,5 χρόνια παρακολουθούσα ελεύθερος τα μαθήματα χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! Πρώην αστυνομικός αρχηγός τεράστιου πανελλαδικού κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης

Στο κύκλωμα συμμετέχουν 180 μέλη - Προηγήθηκε παρακολούθηση δυο μηνών με τη βοήθεια του σούπερ «κοριού» της ΕΛΑΣ - Στις 15 οι μέχρι στιγμής συλλήψεις 

Κύκλωμα «μαμούθ» που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών σε όλη την Ελλάδα με «εγκέφαλο» πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και τουλάχιστον 180 (!) μέλη, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας μετά από παρακολούθηση δυο μηνών στην οποία κυρίαρχο ρόλο έπαιξε ο περιώνυμος «κοριός».

Ποιος ΓΓ Υπουργειου....τα χώνει στα ίσια στον Σαμαρα;

Στις 14/8/2014 ο Δημήτρης Τσιρώνης, τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας και διευθυντής του κόμματος «ΡΙΚΚΣΥ» του Ανδρέα Λοβέρδου, ανέλαβεΓεν.Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης στο Υπουργείο Παιδείας. Τότε έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον Υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους».
Δείτε όμως τι έλεγε σε άρθρο του με τίτλο « Η νέα ακροδεξιά ατζέντα τις κυβέρνησης» οκτώ μόλις μήνες πριν κάτσει στη καρέκλα, τον Οκτώβριο του 2013: «Η κυβέρνηση τελευταία έχει καταφέρει να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την Ατζέντα της χώρας, επιδιώκοντας να μετατοπίσει το κέντρο βάρος του ενδιαφέροντος της κοινωνίας από τα ζητήματα της οικονομίας, της ύφεσης και της ανεργίας, σε ζητήματα που μέχρι σήμερα αποτελούσαν προνομιακό χώρο για την ακροδεξιά.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι εντός της ΝΔ, και με την ευλογία του νυν Πρωθυπουργού, λειτουργεί το ΔΙΚΤΥΟ 21 το οποίο συστηματικά επί σειρά ετών επεξεργάζεται, διακινεί και επιδιώκει την ανάδειξη τέτοιου είδους ζητημάτων.

H Monica Bellucci στο πλευρό του νέου James Bond στην ταινία Spectre--Εκλεψαν 5 αυτοκίνητα της νέας ταινίας (BINTEO)

H «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes - Δείτε ποιοι επανέρχονται και ποιοι προστίθενται στο καστ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του SkyfallΚαι το όνομα αυτής: Spectre.

Αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig όπως ανακοινώθηκε μέσω live streaming το πρωί της Πέμπτης από την εταιρεία παραγωγής.

«Οχι» Σαμαρά σε εκλογές




«Ποιες εκλογές; Εκλογές εγώ δεν έχω» ήταν η χαρακτηριστική φράση του

«Εκλογές δεν έχω» είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  εξερχόμενος της συνεδρίασης που πραγματοποίησε η επιτροπή της ΝΔ για την συνταγματική αναθεώρηση.

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας έχει πάρει από το ΠΑΣΟΚ όλες τις στάχτες και τα σκουπίδια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Σκάϊ , ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ευχαριστημένος από την κατάθεση μήνυσης εναντίον του.

Συνετρίβη F-16 νότια της Γαύδου - Εγκατέλειψαν οι δύο χειριστές

Το F-16 βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή  - Κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης

Διθέσιο αεροσκάφος F-16 που είχε απογειωθεί από...

Αυστηρώς ακατάλληλη η νέα διαφήμιση για τζιν της H&M

Όσο πάνε οι διαφημίσεις που αποσκοπούν στις γυναίκες γίνονται όλο και πιο προκλητικές..

Ο διευθυντής της Balenciaga, στην πιο πρόσφατη επιλογή του για σχεδιαστή της γνωστής εταιρείας ρούχων H&M αποφάσισε να κάνει κάτι μεγάλο ώστε ναπροκαλέσει το ενδιαφέρον της αγοράς, αλλά και των γυναικών, όπου και απευθύνεται. Έτσι, ο Alexander Wang, στις νέες διαφημίσεις για παντελόνιατζιν που φέρουν την υπογραφή του, θέλησε να προκαλέσει γι αυτό καιυπερέβαλε λίγο, για να έχει σίγουρα αποτελέσματα..

Ύβρεις και χειροδικίες από άπλυτους σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας

Προσπάθησαν να καταλάβουν το κτίριο
 
Με ύβρεις και χειροδικίες σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου, επιχείρησε ομάδα φοιτητών και άγνωστων ατόμων να καταλάβει το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Νίκο Ρωμανό.

Γιατί ο Σαμαράς είπε στον Χαρδούβελη να ακυρώσει την τηλεδιάσκεψη με την τρόικα;

Αποφασισμένος να σκληρύνει τη θέση του απέναντι στην τρόικα εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός βλέποντας συνεχώς τα εμπόδια που βάζουν οι δανειστές στην διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Διαβάστε την εντολή που έδωσε στον Γκίκα Χαρδούβελη.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ! Θυμήθηκε τον Κοσκωτά ο Π. Καμμένος στον εισαγγελέα όπου μπαινοβγαίνει

Στον εισαγγελέα Εφετών βρέθηκε και πάλι σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος για να καταθέσει σχετικά με τις καταγγελίες περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών

ΧΑΡΤΗΣ-Υπάρχει πλατεία "21ης Απριλίου 1967" (!!) και σήμερα μετονομάζεται σε "Μιλτιάδη Έβερτ"

Κι όμως, αν και μόνο στα χαρτιά, υπάρχει μέχρι και σήμερα πλατεία με το όνομα "Πλατείας 21ης Απριλίου 1967”, είναι αφιερωμένη δηλαδή στη χούντα των συνταγματαρχών. Σήμερα όμως επιτέλους 40 χρόνια μετά μπαίνει και επίσημα ταφόπλακα σε αυτή την ονομασία.

Συνέλαβαν τρία αδέρφια για τη δολοφονία του οπαδού της Λα Κορούνια

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα elmundo.es το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών ατόμων, τα οποία φέρονται να ευθύνονται για τον θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια.

BINTEO-Γραφικός έπεσε από τον 2ο όροφο σε σεντόνι της πυροσβεστικής φωνάζοντας "συμπαράσταση στον Ρωμανό"... πέτυχε το κέντρο και δεν αυτοκτόνησε

Σορυ για την ειρωνία αλλά αυτά είναι γελοιότητες! Να σκαρφαλώνεις και να φωνάζεις "θα πέσω ρε, δείτε με όλοι" αγγίζει τα όρια του αστείου...

Ένας 55χρονος άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Ζωοδόχου Πηγής.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΑ! Αυτά είναι τα ονόματα όσων κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο-Έρχονται και προφυλακίσεις!

Μαρινάκης,
Σαρρής,
Κομπότης
Κουρίδης
Παπακωνσταντίνου
Σταθόπουλος
Δούρος
Μπριάκος
και μερικοί άλλοι είναι οι πλέον κατηγορούμενοι για κακούργημα αφού όπως αποδεικνύεται από τηλεφωνικές συνομιλίες, κανόνιζαν αγώνες, έφερναν αποτελέσματα που ήθελαν, υποβίβαζαν ομάδες και έβγαζαν όποιους ήθελαν στην Ευρώπη... Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι κάποιοι θα προφυλακιστούν και σε άλλους θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι μετά τις απολογίες τους
Παράλληλα σύμφωνα με το πόρισμα, έχει εξιχνιαστεί η βομβιστική επίθεση εναντίον του φούρνου του Κωνσταντινέα δηλ. οι δικαστές ξέρουν ποιοι έδωσαν εντολή και ποιοι έκαναν την πράξη!

Βαρύτατες ποινικές διώξεις για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες και τους εξαγορασμένους διαιτητές άσκησε η Εισαγγελία της Αθηνάς κατά 16 ατόμων.

Οι διώξεις αφορούν συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη σε βαθμό κακουργήματος, απόπειρα εκβίασης, δωροληψίες και δωροδοκίες με βάση τον αθλητικό νόμο.

Η Γαύδος ανάμεσα στα 10 ομορφότερα κρυμμένα νησιά στον κόσμο [εικόνες]

Η ιστοσελίδα Thrillist δημοσιεύει τη λίστα με τους 10 κρυφούς παραδείσους του κόσμου, που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, ενώ ανάμεσα σε αυτά είναι και η ιστορική Γαύδος.

Γαύδος – Ελλάδα

Ο Δήμου για τον Παπανδρέου: Μια κολοκύθα που έγινε κεφάλι

Ενα σκληρό κείμενο για τον Γιώργο Παπανδρέου γράφει ο συγγραφέας Νίκος Δήμου στο σάιτ protagon.gr με τίτλο «Κολοκύθες».

Γράφει ο Νίκος Δήμου:

Τατσόπουλος: Ο αυριανιστής Τσίπρας θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι

Τα βέλη του προς τον Αλέξη Τσίπρα έστρεψε ο Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό» και ότι «θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαλάφας: Υπογράφετε και μετά αντιδράτε - Μαρκόπουλος: Λέτε πολιτικές ανοησίες

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Aγνωστος πετούσε με αλεξίπτωτο πάνω από το υπουργείο Εξωτερικών [εικόνα]

Tα βλέμματα όλων όσοι βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, τράβηξε ένα... περίεργο -για την πρωτεύουσα- θέαμα στον ουρανό.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ:Τι ισχύει για την εκπαίδευση των κρατουμένων σε ΕΕ και ΗΠΑ

Το δικαίωμα στη γνώση και τη μόρφωση έχουν όλοι κρατούμενοι των φυλακών σε όποια χώρα και αν βρίσκονται, ωστόσο στα κράτη της ΕΕ, αλλά και στις ΗΠΑ ακολουθείται διαφορετικό μοντέλο στο ζήτημα της εκπαίδευσης των έγκλειστων φοιτητών. Η συζήτηση αυτή άνοιξε και στην Ελλάδα μετά τα όσα έγιναν με τον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό.

Έχει φρικάρει ο Λυμπερόπουλος με την Uber: «Ιούδες που θέλουν κρέμασμα»

Μέτωπο με όσους οδηγούς ταξί συνεργάζονται με την Uber ανοίγει ο ΣΑΤΑ που καταγγέλλει τους επαγγελματίες οδηγούς για «προδοσία» απέναντι στον κλάδο. Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΣΑΤΑ στο Facebook, ο πρόεδρος του συνδικάτου, Θύμιος Λυμπερόπουλος, απειλεί με «κρέμασμα» τους «Ιούδες» που προδίδουν το ταξί και λειτουργούν ως εχθροί του κλάδου.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Γιατί δεν περνάει στην αντλία της βενζίνης η μεγάλη πτώση του αργού πετρελαίου

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών κινούνται οι τιμές των καυσίμων στην εγχώρια αγορά, ωστόσο, χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Δημήτριος Γκύζης ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο οι μειώσεις ακολουθούν την τιμή του αργού διεθνώς και το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της αισχροκέρδειας ή και άλλων πλημμελημάτων.

Νέα ήττα για τον Πασχάλη -Δικαστήριο: Το είπαμε, το παιδί είναι δικό σου

Στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών διαδραματίστηκε το τελευταίο δικαστικό επεισόδιο της πολύχρονης μάχης ανάμεσα στον τραγουδιστή Πασχάλη και την 49χρονη κοινωνιολόγο Ουρανία  Τουτουντζή, μητέρα -σύμφωνα με την τελευταία δικαστική απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου- του 10χρονου εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή.

1944, Δεκεμβριανά-Το Έπος του Συντ. Μακρυγιάννη: Όταν συμμορίτες προσπάθησαν να ελέγξουν την Αθήνα και έσπασαν τα μούτρα τους

Με την ονομασία αυτή είναι γνωστή η ένοπλη σύγκρουση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μεταξύ των ανταρτών του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων από την άλλη. Ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου1944 με την αιματηρή κατάληξη του συλλαλητηρίου της Πλατείας Συντάγματος και τελείωσε τυπικά με την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας στις 12 Φεβρουαρίου 1945. Ήταν το προανάκρουσμα του Εμφυλίου Πολέμου (1946 – 1949).

Τρόμος στην Τσετσενία: Μάχες σώμα με σώμα αστυνομικών-αυτονομιστών στο Κέντρο Τύπου [βίντεο & εικόνες]

Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί και επτά αντάρτες σκοτώθηκαν, ενώ αρκετοί αξιωματούχοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες ενόπλων στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας, το Γκρόζνι.

“Κυκλωτική” κίνηση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

της Μαρίνας Μάνη

Η τροπή που πήρε η διαπραγμάτευση και το ενδεχόμενο να «παγώσει» με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, εκτιμάται ότι μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην Προεδρική εκλογή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; Ραγκούσης: "Ο Ρωμανός πίνει νερό - Δεν έχει βάλει ορό"... τι να βάλει; Αφού τρώει σουβλάκια για;

Απίστευτος λαϊκισμός του περιπτερά που αβαντάρει τον γελοίο Ραγκούση! ΒΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΑΝΤΡΑ όλοι οι φυλακισμένοι σπουδάζουν μέχρι και οι δολοφόνοι παίρνουν άδειες και πάνε σε σχολές! ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΦΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ και απειλούν με "γροθιές στο μαχαίρι και δίνουν ραντεβού στους δρόμους της φωτιάς". Άδεια είχε πάρει ο Ξηρός και όταν την κοπάνησε λέγατε γιατί πήρε άδεια, και τώρα θέλετε να δώσετε τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο το κ@λόπαιδο; Αι στα διάολα δημοσιοκάφροι...

Την απόφαση του Νίκου Ρωμανού να συνεχίσει την απεργία πείνας ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Μοντέλο δίνει μάχη για τη ζωή της: Από τον Ρονάλντο στην εντατική λόγω σιλικόνης

Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται η Βραζιλιάνα βασίλισσα ομορφιάς Andressa Urach μετά από επιπλοκή κατά τη διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης σιλικόνης από τους μηρούς της.