05 Δεκεμβρίου 2014

Αμφίπολη: Απίστευτη μελέτη για την πυραμίδα δίπλα στον λόφο Καστά και Αποκαλυπτικό έγγραφο με την μαθηματική δομή του τύμβου Καστά! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν...

Μια μελέτη από το amphipoly-pyramid-hunter.blogspot.gr παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για τη πιθανή ύπαρξη πυραμίδας δίπλα από το Λόφο Καστά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΜΟΥ! "Ο Τσίπρας είναι πολιτικό λάθος του Αλαβάνου-Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά με άλλο αρχηγό"

Αλέξη σε κατάλαβαν όλοι...

Στις 8 Δεκεμβρίου στα Ανώγεια της Κρήτης θα παρουσιαστεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία».

Πάντως, ο Δήμαρχος Στυλίδας με δηλώσεις του σε τοπικό ΜΜΕ εξαπέλυσε επίθεση εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα. «Θα στήριζα μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με αρχηγό τον Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η γκάφα της Σταυρινούδη που ''πάγωσε'' την βουλή

«Πάγωσε» η βουλή ακούγοντας την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη να λέει ότι δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό.

ΦΩΤΟ-Απίστευτα προκλητικοί ΣΥΡΙΖΑίοι-"Εργαζόμενοι" του "Γεννηματάς" έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς παρέδωσαν ψήφισμα, φτάνοντας μέχρι το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Νίκος Ρωμανός, διαμαρτυρόμενοι για την ισχυρή αστυνομική παρουσία εντός του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί ενώ κυρίαρχο ήταν το σύνθημα, «το όπλο του λαού νίκη στον αγώνα του Ρωμανού».

Μαξίμου: Δεχόμαστε σιωπηρά παράταση μέχρι 3 μήνες αλλά όχι νέα μέτρα

Εσωτερική  υποχώρηση  για  παράταση μέχρι  και τρείς  μήνες στο  ελληνικό μνημόνιο  αλλά σε   καμμία  περίπτωση  νέα  μέτρα.

Αυτή  είναι  η  εντολή  που  πήρε  το πρωί  ο   υπουργός  οικονομικών  κ. Γκίκας Χαρδούβελης  από τον  Πρωθυπουργό  κ. Αντώνη Σαμαρά  και  τον  αντιπρόεδρο  της  Κυβέρνησης   κ. Ευάγγελο Βενιζέλο  εν όψει  της κρίσιμης  συνεδρίασης  του  Eurogroup  της  Δευτέρας .

ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΗ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ! Κωφίδης: «Νιώθω πολύ... μικρός μπροστά στον Ρωμανό»

Για τον Νίκο Ρωμανό που συνεχίζει την απεργία πείνας μίλησε ο γνωστός γραφικός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σάββας Κωφίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και μέλος της πρωτοβουλίας «Hasta La Victoria Siempre» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και τη στάση της Κυβέρνησης στην υπόθεση.

Eurostat: Ρεκόρ ανάπτυξης για την Ελλάδα

Τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη κατέγραψε το τρίτο τρίμηνο η Ελλάδα (0,7%), μαζί με τη Σλοβενία, επιβεβαίωσε σήμερα η Eurostat που έδωσε στη δημοσιότητα τη δεύτερη εκτίμησή της για το ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ το τρίτο τρίμηνο στην ΕΕ.

Δεύτερο γεύμα Καραμανλή αυτή την ώρα στην Ραφήνα παρουσία υπουργών!

Παρουσία πλήθους πρώην και νυν υπουργών

Δεύτερο γεύμα σε μόλις δύο μέρες παρουσία του Κώστα Καραμανλή, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ραφήνα στην ταβέρνα "Μικρές αναμνήσεις".

ΚΙ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΨΥΝΕΤΑΙ για τους 180 και προκαλεί πανικό στους ΑΝΕΛ

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τη συμμετοχή των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου πρότεινε από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, υποστηρίζοντας πως μόνο μια τέτοια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μπορεί να πείσει τους δανειστές.

Ε ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ; "ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΤΟΥ;ΕΚΤ: Δεν θα μείνουν χωρίς ρευστότητα οι ελληνικές τράπεζες

Καθησυχαστικά εμφανίζονται στελέχη της ΕΚΤ αναφορικά με τις απειλές που φέρεται να έχει κάνει η Τρόικα πως θα διακόψει την παροχή ρευστότητας αν δεν επέλθει συμφωνία μέσα στο 2014.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση του κράτους δικαίου

Με αφορμή τις ανακοινώσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΕΛΜΕ, που κάνουν λόγο για λαϊκό ξεσηκωμό και εξέγερση, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δίνει την απάντησή της, τονίζοντας πως οι ανακοινώσεις αυτές είναι «απαράδεκτες»  και στην πραγματικότητα «ζητούν την κατάργηση του κράτους δικαίου».

Απάντηση στον Γλέζο από τον Επίτροπο Πολιτισμού για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Επίτροπος Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τίμπορ Νάβρατσιτς απάντησε στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο στα τρία ζητήματα που του είχε θέσει.

Κατατέθηκε η τροπολογία για το κωλοπαιδαράκι... αλλά δεν τον ενδιαφέρει γιατί αφορά μόρφωση και όχι κοπάνα-Τι προβλέπει για τις άδειες [εικόνες]

Κατετέθη στη Βουλή η τροπολογία για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, την οποία υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου. Η διάταξη θα έρθει προς ψήφιση την Τρίτη για να γίνει νόμος του κράτους.

ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ! Η Δούρου προειδοποιεί, μέσω ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, που θα γίνουν έλεγχοι!

Ακόμα και μια εβδομάδα πριν γίνουν οι έλεγχοι η Περιφέρεια Αττικής μέσα απο το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανακοινώνει τους ελέγχους που θα κάνει σε σχολικά, και βυτιοφόρα!

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού για την επιστολή των οκτώ βουλευτών

Για «σχέδιο πολιτικής αποστασίας» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την επιστολή των οκτώ βουλευτών από την ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Δημοκρατιών, με την οποία ζητούν εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή,  και εθνικές εκλογές εντός του 2015.

Οι δηλώσεις Παπούλια-Νταβούτογλου στις κάμερες-Απαιτήσεις… σουλτάνου ο Μογγόλος

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια, και του Τούρκου Πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο, μπροστά στις κάμερες.

ΠΕΡΑΣΕ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΨΙΔΙΑ: Σε εξέγερση καλεί τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος

«Η κυβέρνηση την ώρα που δεν συμμετέχει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, την ίδια ώρα δέχεται στην Αθήνα τον Νταβούτογλου»

Μπορεί η παρουσία του στη συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου να ήταν ολιγόλεπτη - για 10 λεπτά κάνουν λόγο ορισμένοι - αλλά οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ήταν εξαιρετικά οξείες όσον αφορά την κυβέρνηση και τη στάση της στα εθνικά θέματα.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ'ΠΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ; Φορτσάκης: Να σπουδάσει ο Ρωμανός, για να βρει διέξοδο ο φοβερός θυμός που τον διακατέχει

«Είναι προφανές ότι σπουδές γίνονται σωστά όταν δεν γίνονται εξ αποστάσεως» είπε μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφερόμενος στις υποδομές των Ιδρυμάτων στην Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε το εμπάργκο στον Άδωνι Γεωργιάδη

Μίλησε στον αέρα με τον Κώστα Χρυσόγονο
 
Έσπασε σήμερα το περιβόητο "εμπάργκο" που είχε κηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη από τις αρχές Οκτωβρίου με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣ! Δέχονται να πληρώνονται με αιματοβαμμένα λεφτά του κράτους που δολοφονεί τον Ρωμανό :Ρ

Δείτε ποια ρεμάλια έχουν επιφορτιστεί από το κράτος να μορφώσουν τα παιδιά μας!!!
ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε΄ ΕΛΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Στις 6 Δεκέμβρη του 2008 ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος ξεψύχησε από σφαίρες αστυνομικού στην αγκαλιά του παιδικού του φίλου Νίκου.

Άνθρωπος ξεγεννά σε παραλία νεκρό καρχαρία -Τα τρία μωρά του βγαίνουν ζωντανά και κολυμπούν [βίντεο]

Αυτό που κλήθηκε να κάνει και τις στιγμές που θα ζούσε μια οικογένεια από το Κέιπ Τάουν, όταν ξεκίνησε για τη βόλτα της στην παραλία, σίγουρα δεν τo φανταζόταν.

ΚΛΑΙΩ με το κράξιμο που πέφτει στους υποστηρικτές του κ@λόπαιδου επειδή του χαλάμε το όνειρο να γίνει δημόσιος υπάλληλος

Άγριο κράξιμο πέφτει στη σελίδα που έφτιαξαν οι αριστεράντζες του news247.gr για σχολιασμό της υπόθεσης του ληστή που εκβιάζει τη δημοκρατία και δεν ενδιαφέρεται να σπουδάσει (εξάλλου πουθενά δεν κάνει λόγο για μόρφωση) αλλά όπως παραδέχεται θέλει "τσούρες ελευθερίας". Εξάλλου κάποιος που σχεδιάζει επανάσταση τι να τις κάνει τις σπουδές σε ΤΕΙ "Διοίκηση επιχειρήσεων υπηρεσιών Υγείας" ; Πιστεύει έστω και ένα από τα κομμούνια που τσιρίζουν ότι...

Ο Πούτιν πριν την κατάρρευση απευθύνεται σε γίδια: «Η υποτίμηση 50% μας έκανε πλουσιότερους... τώρα παίρνουμε 67 ρούβλια για κάθε $ ενώ παίρναμε 45»!!!

Άρα εμείς με Λαφαζάνη και δραχμή θα γίνουμε όλοι εκατομμυριούχοι και πλουσιότεροι...

Η στήλη από πολύ νωρίς ακόμη και πριν το 2013 έχει υποστηρίξει πως η επόμενη χρεοκοπία για τη Ρωσία είναι θέμα χρόνου. Το 2013 θεωρείται για τους Ρώσους σαν μια από τις καλύτερες χρονιές για τα οικονομικά τους. Το διαπιστώσαμε και εμείς με το άλμα των Ρώσων τουριστών στη χώρα μας.

Οργή Σαμαρά για τον δανεισμό γλυπτού του Παρθενώνα στο Ερμιτάζ: «Προκαλεί η απόφαση του Βρετανικού Μουσείου»

Την έντονη οργή του για την απόφαση του Βρετανικού Μουσείου να δανείσει ένα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Επίθεση Τατσόπουλου σε Μουλόπουλο: Βασίλειος ο Μνημονιοκτόνος

Αναζωπυρώνεται η περυσινή κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με τον πρόεδρο της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλο. Με σημερινή (Παρασκευή), σαρκαστική ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τατσόπουλος επιτίθεται στον κ. Μουλόπουλο που ανέφερε ότι «όσοι συναινέσουν στην παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης πρέπει να γνωρίζουν ότι γι' αυτούς δεν θα υπάρξει κάθαρση, ότι η Ιστορία θα τους κατατάξει δίπλα στον Εφιάλτη, που άνοιξε το μονοπάτι στους Πέρσες για να χτυπήσουν πισώπλατα.»

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Ο "Γιάννος" σου τηλεφώνησε ρε Τραγάκη;

Την ώρα που θα ανέβαινε στο βήμα της Βουλής η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, είχε ξεχάσει το μικρόφωνό του ανοιχτό με αποτέλεσμα...

ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Κατατέθηκαν υπογραφές βουλευτών για εκλογή ΠτΔ από παρούσα Βουλή... μεταξύ αυτών και του Τατσόπουλου

Κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής το κείμενο με τις υπογραφές των βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέχρι στιγμής είναι οκτώ άτομα.

ΚΛΑΙΩ! Κλείδωσε η συνάντηση Τσίπρα Νταβούτογλου... στο αεροδρόμιο

Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί αύριο, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλού, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα για το 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Η Ντόροθι Κινγκ για τη νέα πρόκληση των Βρετανών: Είστε υποκριτές

H διακεκριμένη αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ προχώρησε σε ένα δηκτικό σχόλιο εναντίον του Βρετανικού Μουσείου και της απόφασής του, να δανείσει μέρος των Γλυπτών του Παρθενώνα σε ένα μουσείο της Ρωσίας.

«Θα στείλουμε sms στην τρόικα» λέει ο Βενιζέλος

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, προκειμένου να εξεταστούν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα που απαιτεί η τρόικα προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΩΣΤΟΣ! ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ! Η Κανέλλη διέκοψε τον Κικίλια για τα ΜΑΤ στους ΑμεΑ

Με μία παρέμβασή της διέκοψε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μιλούσε από το βήμα της Βουλής για τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Πολυτεχνειουπολη Ζωγράφου: Άπλυτοι «έριξαν » κεντρικό server-Προβλήματα στα εφημερεύοντα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Κατάληψη ατόμων του «χωρου» στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Τα άτομα έριξαν -σύμφωνα με πληροφορίες- τον κεντρικό server του Υπουργείου Παιδείας με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στα εφημερεύοντα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία.

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ρωμανός πρέπει να νικήσει, γιατί η γενιά μας δεν αντέχει άλλον ένα νεκρό

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την 6η Δεκέμβρη Δεκεμβρίου.

«Η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το Δεκέμβρη του ’08, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε να περπατήσουν στους δρόμους όλα τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων: πρώτα και κύρια οι μαθήτριες και οι μαθητές, έπειτα οι φοιτητές αλλά και οι νέοι της επισφάλειας, η «γενιά των 700 ευρώ» τότε και μαζί τους το σύνολο των αποκλεισμένων και των «χωρίς φωνή».

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! Συνελήφθη για υπεξαίρεση 800.000 ευρώ ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμά (photo)

Συνελήφθη -βάσει εντάλματος και μετά από ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα σε βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος- ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνος Πρίφτης

ΚΑΛΩΣ Τ' ΑΡΧΙΔ@Α ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Δείτε το κείμενο του Έκτορα Κουφοντίνα για τον Ρωμανό

Αναφορά στα γεγονότα του 2008 έως και σήμερα έκανε μέσω ανάρτησής του ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας στο facebook όσον αφορά την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.

ΤΖΟΥΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ: Η ΕΚΤ απειλεί να διακόψει τη χρηματοδότηση των Τραπεζών μας

Δεν πειράζει βέβαια! Δεν αγχωνόμαστε... ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμη λύση... εσείς πάντως καλού κακού πιάστε τα βιβλιάρια στο χέρι για να είστε έτοιμοι, γιατί στην πόρτα της τράπεζας θα γίνει σφαγή με τους ΣΥΡΙΖΑίους για το ποιος θα πάρει πρώτο τα λεφτά του απ'την Τράπεζα

- Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της έγκυρης οικονομικής γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt η τρόικα απειλεί πως "αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά τότε θα διακοπεί η χρηματοδότηση"
- Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως θα μπλοκάρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την ροή της ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες

«Βροχή» δηλώσεων στο Taxis: Ξεπέρασαν ήδη τις 1.250.000

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι τροποποιητικές δηλώσεις του Ε9 αλλά και οι αιτήσεις για υπαγωγή στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ!Φάπα Μοσκοβισί σε Παπαδημούλη: Ξεχάστε τα κεφάλαια του ESM για ανάπτυξη

Το πρόγραμμα (λέμε και καμιά μαλα@ια) του ΣΥΡΙΖΑ προυποθέτει ότι υπάρχουν παρκαρισμένα δις που περιμένουν το πλιάτσικο Λαφαζάνη...

Μόνο μετά από την ομόφωνη έγκριση των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και της Γερμανίας θα μπορούν να αξιοποιηθούν τα αδιάθετα κεφάλαια του ESM για αναπτυξιακούς σκοπούς, μέσω της αλλαγής του Καταστατικού του. Αυτό προκύπτει από απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών, Νομισματικών και Φορολογικών Υποθέσων, Πιέρ Μοσκοβισί, σε σχετική ερώτηση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Από στιγμή σε στιγμή δήλωση του Σαμαρά για το γλυπτό του Παρθενώνα που στέλνει η Βρετανία στη Ρωσία

Εξελίξεις πυροδοτεί η απόφαση του Βρετανικού Μουσείου να δανείσει στο Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης ένα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το άγαλμα του θεού του ποταμού Ιλισσού, μια ξαπλωμένη ακέφαλη ανδρική μορφή, που είχε κλέψει ο λόρδος Ελγιν από την Ακρόπολη.

Βρούτσης: Πάνω από 30.300 οι αποφάσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση των οφειλών προς τα Ταμεία

Περισσότεροι από 30.300 οφειλέτες ρύθμισαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία στη διάρκεια των 19 πρώτων ημερών της νέας ρύθμισης.

Σήμα κινδύνου από το Stratfor: Με νίκη ΣΥΡΙΖΑ αποσταθεροποιείται η Οικονομία

Σήμα κινδύνου για την Οικονομία της χώρας μας σε περίπτωση προκήρυξης νέων εκλογών και εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει το αμερικανικό ινστιτούτο Stratfor.

Θέλουν αίμα οι τρομοκράτες - Εξοπλίζονται με "καθαρά" όπλα για να χτυπήσουν αστυνομικούς

- Η Αντιτρομοκρατική φοβάται εντυπωσιακό χτύπημα από τη νεα γενιά τρομοκρατών
- Τα "ηλεκτρονικά αυτιά" της Αντιτρομοκρατικής έχουν "πιάσει" προθέσεις αγοράς "καθαρού" οπλισμού
-  Ελεύθερος και πάντα επικίνδυνος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Τιμή ρεκόρ έπιασε το Νόμπελ του «πατέρα» του DNA Τζέιμς Γουάτσον

Σε τιμή ρεκόρ και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Κρίστις, το 23 καρατίων χρυσό μετάλλιο Νόμπελ, που έβγαλε σε δημοπρασία ο κάτοχός του Τζέιμς Γουάτσον, ο οποίος είχε τιμηθεί για την ανακάλυψη της «έλικας της ζωής», του μορίου του DNA, το 1962.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ; Το μήνυμα του Δήμου Μούτση για τον Ρωμανό και τη Δικαιοσύνη: Γ@μ#σ@ τα!

Γιατί εγώ δεν ξέρω όλους αυτούς τους έντεχνους (μη χέσ@) καραγκιόζηδες που θεοποιούν οι αριστεροί; Μήπως επειδή δεν ακούω "'εντεχνη" μουσική καπνίζοντας χόρτο;

Σπάνια παρεμβαίνει ή δίνει συνεντεύξεις ο γνωστός (;;) συνθέτης και τραγουδιστής Δήμος Μούτσης. Ομως δεν μπορούσε (αφού οι γνώμες είναι σαν την κ@λοτρυπίδα... όλοι έχουν μία) να μην καταθέσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν με τον Νίκο Ρωμανό και κυρίως με τη στάση της Δικαιοσύνης.

Κλιμακώνουν τον πόλεμο οι ταξιτζήδες -Αυτό είναι το sms που στέλνουν κατά της Uber

Αποφασισμένοι να ανακόψουν με κάθε τρόπο την πορεία της Uber στην Ελλάδα εμφανίζονται οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Συνεδρίαση με... μπουνιές και βρισιές στον δήμο Ωραιοκάστρου [βίντεο]

Το κλασικό ελληνικό: Έλα έξω να σε γαμ@σω ρε... 

Για γέλια και για κλάματα ήταν το σκηνικό έντασης που δημιουργήθηκε στον δήμο Ωραιοκάστρου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και τα αυτοδιοικητικά στελέχη στη δημοτική κοινότητα Πενταλόφου πιάστηκαν στα χέρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωσία: Ξυλοδαρμός ημίγυμνης κοπέλας στον αέρα τηλεπαιχνιδιού

Από τη Ρωσία... χωρίς καμία αγάπη. Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από γνωστό τηλεπαιχνίδι που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα του προέδρου Πούτιν.

ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου φέρεται να εντόπισε στο οικόπεδο 3 το Μπαρμπαρός

Μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων φαίνεται ότι έχει εντοπίσει το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός εντός του οικοπέδου 3 στο οποίο μπαινοβγαίνει παράνομα το τελευταίο δεκαήμερο και το οποίο ανήκει στην Ιταλοκορεατική κοινοπραξία ENI/ KOGAS.

Τζένη Μικάκου: «Η εκλογή μου είναι ιστορική για την ομογένεια»

«Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι είμαι η πρώτη γυναίκα υπουργός, ελληνικής καταγωγής», δήλωσε

Yπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών, Προσχολικής Εκπαίδευσης και Νέας Γενιάς της αυστραλιανής πολιτείας της Βικτώριας, ορκίστηκε την Πέμπτη η ομογενής γερουσιαστής, Τζένη Μικάκου.

Παπαγεωργόπουλος: Είμαι εξιλαστήριο θύμα

Με νέα του επιστολή μέσα από τη φυλακή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τόνισε ότι άδικα βρίσκεται στη φυλακή και πως είναι εξιλαστήριο θύμα.

Ο Πρόεδρος του «Γεννηματάς» θα ενημερώνει για το κωλόπαιδο ... για να μη λέει ο καθένας τη μαλ@κία του

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! Κατηγορούν τα κομμούνια τον Πρόεδρο του νοσοκομείου ότι "βάζει φίμωτρο στους γιατρούς και δεν σέβεται το απόρρητο του ασθενούς" επειδή δεν τους επιτρέπει να βγάζουν φόρα παρτίδα το αν λιποθύμησε, αν ρεύτηκε, αν έκλ@σε κι αν έχ@σε! 

Με έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»  απαγορεύει στους θεράποντες ιατρούς του Νίκου Ρωμανού να δίνουν πληροφορίες για την πορεία της υγείας του ασθενή τους, ενημέρωση που όπως ξεκαθαρίζει θα πράττει από εδώ και πέρα ο ίδιος.

Η «αστυνομία» των Πανεπιστημίων

Η εικόνα των τελευταίων ημερών με το άδειασμα μιας μαύρης σακούλας απορριμμάτων πάνω στον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών,  έφερε και πάλι εμφατικά στην επικαιρότητα το ζήτημα της Ασφάλειας των Πανεπιστημίων. Το πανεπιστημιακό άσυλο, ακαδημαϊκό άσυλο ή απλά άσυλο χαρακτηρίζει την ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία, καθώς και την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους.Στην Ελλάδα λίγο η -σεβαστή-κληρονομιά του Πολυτεχνείου λίγο η γενική χαλαρότητα που αντιμετωπίζουμε διακομματικά τους θεσμούς, έχει ελαφρώς παραλλάξει την έννοια του ασύλου.
Τι άραγε συμβαίνει στο υπόλοιπο κόσμο στο κόσμo;

Νέος παροξυσμός στις ΗΠΑ: Αστυνομικός σκότωσε μαύρο έμπορο ναρκωτικών-Νέο κύμα διαδηλώσεων

Είχε και 2 κόρες τις οποίες αποφάσισε να μεγαλώσει πουλώντας ναρκωτικά... κι εμείς πρέπει να συγκινηθούμε λες και τα παιδιά ξεπλένουν τις αμαρτίες των γονιών

Ένας λευκός αστυνομικός σκότωσε έναν άοπλο Αφροαμερικανό στην πολιτεία της Αριζόνα, στον αμερικανικό Νότο, την ώρα που το κύμα διαμαρτυρίας στη χώρα για την αστυνομική βία λευκών αξιωματούχων κατά έγχρωμων έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.