06 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ! ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! Οι αύρες ξέπλυναν σαν τα ποντίκια τους άπλυτους... περιορισμένα επεισόδια

Δείτε πως οι αύρες ξεβρόμισαν την Αθήνα και έχουν περιορίσει τους άπλυτους στη Στουρνάρη ενώ όλο το κέντρο είναι ανοικτό!!

Στο πρώτο βίντεο άνδρες της ασφάλειας...

EIΠE KAI MIA ΣΩΣΤΗ KOYBENTA! Μπουτάρης για Ρωμανό: Θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;

Το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να του χορηγηθούν εκπαιδευτικές άδειες σχολίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά και τα επεισόδια που έγιναν στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της πορείας για την έκτη επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 7-12-2014

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Μόνο ο Κόκκαλης ο επαναστάτης στηρίζει το κωλόπαιδο! Ο Σύλλογος αποφοίτων σχ. Μωραΐτη παίρνει θέση για την εκνομη δράση Ρωμανού

Διαβάστε τις ασυναρτησίες του Κόκκαλη για "ομοθρανή" συμμαθητές με τις οποίες γελάνε οι υπόλοιποι... οι οποίοι λόγω αριστερής ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν μπορούν να πάρουν σαφή θέση και το λένε ευγενικά... εξάλλου οι περισσότεροι είναι σοβαροί άνθρωποι που δεν έχουν σχέσεις με ληστές όπως δείχνει και η θέση τους για "αυτονόητη καταδίκη κάθε παράνομης πράξης"

Ο ληστής Νίκος Ρωμανός με την απεργία πείνας στην οποία βρίσκεται εδώ και 26 ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας με κόμματα, φορείς και απλούς πολίτες να συμμετέχουν στην μεγάλη συζήτηση - σύγκρουση για το δίκαιο ή όχι των αιτημάτων του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΟΥΣ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προσαγωγή ατόμου από τα ΜΑΤ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Μπόλαρη πλησίασε τους άνδρες των ΜΑΤ την ώρα που προχωρούσαν στην προσαγωγή ενός ατόμου. Η βουλευτής ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να το αφήσουν ελεύθερο... αυτοί φυσικά γέλασαν και τον πήραν αγκαζέ για τα περαιτερω.

ΦΟΤΩ-Ι ΕΠΗΣΤΩΛΙ ΡΟΜΑΝΟΥ ΓΗΑ ΤΟΥΣ ΓΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΕ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ

Η μόρφωση ξεχειλίζει απ' τ' αυτιά... κινδΙνεύω ή (ο Σαμαράς δεν) χρειάζετΕ (ραντεβού για να ενημερωθεί).. τι πανεπιστήμιο και μαλακ@ες ζητάνε...

Κεγκέρογλου: "Στη σφαίρα της προπαγάνδας" τα περί μείωσης συντάξεων

Όχι μόνον δεν υπάρχει καμία μείωση σε συντάξεις και μισθούς, αλλά αντιθέτως, σ' αυτούς που υπάρχει παρακράτηση, θα φανούν και μέσα στο Δεκέμβριο μικρές αυξήσεις» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Νέα εισαγγελική παρέμβαση προς τους γιατρούς του Νίκου Ρωμανού

Εντολή στην οποία καταγράφεται ότι η απεργία πείνας ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ επισημαίνονται και οι τυχόν ποινικές ευθύνες των γιατρών, εστάλη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά

ΜΠΑ; Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ; Ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τους γονείς του Ρωμανού μετά από αίτημά τους

Σίγουρα ο Πρωθυπουργός είναι όλων των Ελλήνων και πρέπει να τους ακούει όλους όσο κι αν δεν μας αρέσει... ας τους τα πει κι αυτός να πάρουν κι από κει τη βρεμένη τους...

Μετά από αίτημα του δικηγόρου της οικογένειας Ρωμανού, που επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι με το γραφείο του Πρωθυπουργού, προκειμένου...

BINTEO-Καρέ-καρέ η σύλληψη του μαφιόζου με το παρατσούκλι «Τελευταίος βασιλιάς της Ρώμης»

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιχείρηση των Ιταλών καραμπινιέρων για τη σύλληψη του 56χρονου μαφιόζου Μάσιμο Καρμινάτι.

Ο Καρμινάτι, ο οποίος είναι μονόφθαλμος μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς το 1981, έχει το παρατσούκλι «Ο τελευταίος βασιλιάς της Ρώμης».

Πρώτο θέμα σε New York Times και Wall Street Journal η πρόκληση των Βρετανών

Δύο από τις κορυφαίες εφημερίδες στις ΗΠΑ ανέδειξαν το θέμα με φωτογραφίες και αναφορές στο δάνειο του Βρετανικού Μουσείου στο Ερμιτάζ

Με τίτλο «Ένα από τα Ελγίνεια ταξιδεύει, αλλά όχι για την Ελλάδα» η κορυφαία αμερικανική εφημερίδα New York Times φιλοξενεί στο «πρωτοσέλιδο» της ιστοσελίδα της την πρόκληση των Βρετανών να δανείσουν τον Ιλισσό, ένα από τα Γλυπτά του Περθενώνα που έκλεψε ο Έλγιν, στο μουσείο Ερμιτάζ της Ρωσίας.

Η καυτή Playmate που αυτοκτόνησε μετά την κακοποίησή της από τον Μπιλ Κόσμπι και τον Χιου Χέφνερ [εικόνες]

Με αφορμή τις πρόσφατες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που βαραίνουν τον Μπιλ Κόσμπι, έρχεται ξανά στο φως μία υπόθεση αυτοκτονίας που σόκαρε το Χόλιγουντ. Πρόκειται για την πανέμορφη Playmate του 1968 Πέιτζ Γιάνγκ, επίσης θύμα του διάσημου ηθοποιού -και όχι μόνο.

Εσκομπάρ. Ο βαρώνος της κοκαΐνης που ήθελε να χτίσει αρχαιοελληνικό ναό

Ο Πάμπλο Εμίλιο Εσκομπάρ Γκαβιρία γεννήθηκε την πρώτη του Δεκέμβρη το 1949 στο Ριονέγρο, ένα φτωχό προάστιο του Μεντεγίν της Κολομβίας. Ο πατέρας του ήταν αγρότης και η μητέρα του, Εμίλδα, δασκάλα. Η Εμίλδα παραπονιόταν πολύ συχνά για την έλλειψη χρημάτων και τις κακουχίες της οικογένειας και ο Πάμπλο με την αθωότητα των πέντε χρόνων, καθησύχαζε την μητέρα του πως «όταν μεγαλώσει, θα της δώσει τα πάντα».

BINTEO-Αγριο ξύλο οπαδών του ΠΑΟ με Ρώσους χούλιγκανς

Οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στη Μόσχα για το ματς με τη Ντιναμό την προηγούμενη αγωνιστική του Europa League και κάποιοι εξ αυτών ήρθαν σε σύγκρουση με Ρώσους. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από τα KFC κατέγραψε μέρος της μάχης, ενώ ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία και διέρρευσε το video!

Θαμώνας έριξε τραπέζι στον Ρέμο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου. Και ως είθισται, κάθε πρεμιέρα έχει και ένα «ευτράπελο». Συνεπώς και η χθεσινή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Γύρω στις 3 και κάτι τα ξημερώματα, τότε που ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν για δεύτερη φορά στη σκηνή του Διογένη για να ερμηνεύσει το «δεύτερο πρόγραμμά» του, η... πρωτοβουλία που πήρε ένας πελάτης του μαγαζιού διέκοψε την ερμηνεία του.

ΓΕΛΟΙΟΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πολυεθνικές των κομπιούτερ

Σε πηγαδάκι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (που πιθανώς στην τσέπη θα είχε iPhone... το αγαπημένο τηλέφωνο των επαναστατών) υπογράμμιζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν θα πληρώνει υπέρογκα ποσά στις πολυεθνικές για την αγορά προγραμμάτων (software) αλλά...

Παπαμιμίκος: Ένα Business Plan για τα Πανεπιστήμια. Άλλοι ρίχνουν σκουπίδια, άλλοι κάνουν προτάσεις. Διαλέχτε!

Σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το περιστατικό με τα σκουπίδια στον Πανεπιστήμιο Αθηνών, έγραψε:

Αθανασίου: Όποιος περνάει στο πανεπιστήμιο δεν σημαίνει ότι θα πάρει άδεια

Ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός βρέθηκε στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου να υπερασπίζεται τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει έκκληση προς τους δικαστές να δώσουν λύση.

Τι έγραψε ο Άδωνις για την απεργία πείνας που ξεκινά ο Μιχελογιαννάκης

Την απόφαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη να ξεκινήσει απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους, σχολίασε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Πόλεμος" στην πορεία για τον Αλέξη σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μολότοφ, χημικά και προσαγωγές
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ωστόσο σημαντικά είναι τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει οι συμμετέχοντες στην πορεία.

ΑΝΤΕ ΝΑ "ΠΣ"ΟΦΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ: Ξεκίνησε απεργία δίψας ο Ρωμανός

Συνάντηση με Σαμαρά ζήτησε ο συνήγορός του.. λες και ο Σαμαράς δεν έχει τι άλλο να κάνει...

Απεργία δίψας ξεκινάει σήμερα ο Νίκος Ρωμανός, μετά από 26 ημέρες απεργίας πείνας, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά του να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, στο οποίο πέρασε μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

ΚΛΑΙΩ! Απεργία πείνας ξεκινάει κι ο Μισελοζιαννάτσης... για τους Σύρους όμως

Μαζί με τους Σύριους στην πλατεία Συντάγματος

Δεν έχει προηγούμενο για Έλληνα βουλευτή η απόφαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος επέλεξε να διαμαρτυρηθεί για όσα γίνονται στην χώρα αρχίζοντας απεργία πείνας μαζί με τους Σύριους στην πλατεία Συντάγματος. Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Μιχελογιαννάκης :

Η επέτειος μιας δολοφονίας που άνοιξε την πόρτα για το Μνημόνιο

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, προκάλεσε την αποσταθεροποίηση της χώρας, οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, έφερε...

Η περίπτωση Νίκου Ρωμανού και η… κατασκευή ηρώων απ'όσους ξεροσταλιάζουν στο Σύνταγμα νομίζοντας ότι θα γίνει Ταχρίρ

Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ (να κι ένας δημοσιογράφος κόντρα στους δημοσιοκάφρους)

Κάθε εποχή, κάθε γενιά έχει τους ήρωες της, τα σύμβολα της. Εδώ και καιρό στην Ελλάδα μέσα από ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα μίσους και οργής προσπαθούν να κατασκευαστούν ήρωες και σύμβολα.

Από εκείνους που όλο περιμένουν την εξέγερση που δεν έρχεται. Εκείνους που...

Ερχονται ξανά οι «πράσινες» φοροαπαλλαγές -Για ποιες ενεργειακές επενδύσεις θα γίνονται

Η αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου, η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών ή ηλιακών συλλεκτών θα φέρνει φοροαπαλλαγές. Αυτό προβλέπει η τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο είναι υπό συζήτηση με το υπουργείο Οικονομικών και την Τρόικα.

Τα είπαν Σαββίδης, Μελισσανίδης

Την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα είχαν το βράδυ της Παρασκευής οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον ληστή Ρωμανό λίγα λεπτά μετά το θάνατο Γρηγορόπουλου

Ένα βίντεο λίγα λεπτά μετά το θάνατο Γρηγορόπουλου δείχνει τον σημερινό ληστή Νίκο Ρωμανό να μαλώνει με κάποιον άλλο... προφανώς για το αν θα κάνουν αμέσως την επανάσταση ή αργότερα... φυσικά ούτε τότε αλλά ούτε τώρα έχουν καταλάβει ότι στην οργανωμένη κοινωνία οι πράξεις έχουν συνέπειες... αν πετάς μπουκάλια και βρίζεις αστυνομικούς μπορεί να φας και καμιά ή αν ληστεύεις τράπεζες θα καταλήξεις φυλακή "χωρίς τζούρες ελευθερίας"

Δείτε το βίντεο μετά το 1:40:

Ανυποχώρητη η κυβέρνηση

Παράταση λίγων εβδομάδων στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδα, θα ζητήσει η Αθήνα τη Δευτέρα στο Eurogroup παρά το γεγονός ότι οι δανειστές επιμένουν σε τουλάχιστον εξάμηνη παράταση.

Αέριο: Ευκαιρίες για Ελλάδα από την ακύρωση του South Stream -Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν

Χαμένους και κερδισμένους προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση της Ρωσίας να ακυρώσει το μεγαλεπήβολο σχέδιο του αγωγού South Stream. Η στάση της ΕΕ και το νέο ραντεβού στις Βρυξέλλες. Πόσο ευνοείται η Ελλάδα και ποιες κινήσεις σχεδιάζει.

Περισσότερες από 72.000 αιτήσεις για τις 100 δόσεις σε μία εβδομάδα

Ρυθμίστηκαν χρέη 800 εκατ. και εισπράχθηκαν 12 εκατ. ευρώ - Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία για το ΥΠΟΙΚ

Να προλάβουν να ενταχθούν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις σπεύδουν περίπου 8.000 οφειλέτες του Δημοσίου κάθε μέρα. Αν και ο ρυθμός των αιτήσεων πέφτει αισθητά τα Σαββατοκύριακα (που είναι κλειστά τα λογιστικά γραφεία) από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη που μας πέρασε είχαν κάνει αίτηση περίπου 72.000 φορολογούμενοι.

Βιντεοσκοπούσαν γυμνές αξιωματικούς σε αμερικανικό υποβρύχιο

Με κρυφές κάμερες είχαν παγιδεύσει ναύτες του USS Wyoming τους χώρους που έκαναν μπάνιο γυναίκες αξιωματικοί που υπηρετούσαν στο υποβρύχιο.

Στο νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, υπήρξαν τουλάχιστον τρεις γυναίκες θύματα κρυφής μαγνητοσκόπησης ενώ έκαναν μπάνιο ή έβγαζαν τα ρούχα τους.

Αντίθετοι οι Σουηδοί στην "προληπτικη" αντιρατσιστική λογοκρισία της Πίπης Φακιδομύτης

Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε -το 1945- με τις αταίριαστες κάλτσες της, τις πολλές φακίδες και δύο κόκκινες πλεξούδες στα μαλλιά, η Πίπη Φακιδομύτη, ένα θορυβώδες και χαρούμενο κορίτσι, αρκετά δυνατό ώστε να μπορεί να σηκώσει άλογα, έγινε αγαπητή σε πολλές γενιές παιδιών που έχουν διαβάσει τις ιστορίες της σε 65 γλώσσες παγκοσμίως.

To CERN έρχεται και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη

Γέφυρας ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας και το CΕRΝ για τη δημιουργία καινοτομικών προϊόντων. Τι προβλέπει η συμφωνία με την "Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης"

EKBIAZOYN TH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ! «Αν ασκηθεί αίρεση, ο Ρωμανός θα σταματήσει την απεργία πείνας»

Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας εκτός από τους δημοσιοκάφρους και τους 100 αλήτες που βγαίνουν στην τηλεόραση για να υπερασπιστούν έναν ΛΗΣΤΗ, που να μην έχει καταλάβει ότι στα αρχ@δια του Ρωμανού η μόρφωση, το μόνο που θέλει είναι να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του (για τέτοια κότα μιλάμε) και να κυκλοφορεί ελεύθερος

Για εγκλεισμό μέσα στον εγκλεισμό έκανε λόγο ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, συνήγορος του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για 27η μέρα.

BINTEO-Νεκρός με χτυπήματα στο πρόσωπο βρέθηκε ο Μένης Κουμανταρέας

Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη χτυπημένος στο πρόσωπο - Δεν ήταν παραβιασμένη η πόρτα του διαμερίσματός του - Επιλεκτικά είχαν ψάξει τα προσωπικά του αντικείμενα

Reuters: Το Μάρτιο ξεκινούν 15 γεωτρήσεις στον Πρίνο

Το Μάρτιο του 2015 θα ξεκινήσουν 15 γεωτρήσεις στον Πρίνο προκειμένου έως το 2016 να αυξηθεί η παραγωγή πετρελαίου στα 5000 βαρέλια ημερησίως, από 2000 που είναι σήμερα, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean, που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής, Μαθιός Ρήγας, με δηλώσεις του στο Reuters.

Η απίστευτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κανονική «ανάκριση» με τα πιο αναπάντεχα ερωτήματα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πέρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Μπέρδεψε τα δώρα αφού είχε στο μυαλό του να συναντηθεί με καταληψίες

Αρκετά απρόοπτα επεφύλαξε στον Αλέξη Τσίπρα η επίσκεψή του στο Βελιγράδι: Από γκάφες στην ανταλλαγή δώρων μέχρι συναντήσεις με καταληψίες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς ενώ στη συνέχεια έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη των Σέρβων, Ειρηναίο.

Η επιστήμη εξηγεί πώς ο Μωυσής «χώρισε» την Ερυθρά Θάλασσα

Η Βίβλος περιγράφει τη σκηνή ως ένα από τα σπουδαιότερα θαύματα της Παλαιάς Διαθήκης, όμως η επιστήμη επιχειρεί να δώσει τη δική της απάντηση

Με αφορμή την ταινία «Έξοδος» που αναφέρεται στην ιστορία του Μωυσή από την Παλαιά Διαθήκη, επιστήμονες επιχειρούν να εξηγήσουν με βάση τα φυσικά φαινόμενα, ένα από τα «θαύματα» που περιγράφονται στο ιερό κείμενο.

Σφοδρή Επίθεση Ψαριανού σε ΣΥΡΙΖΑ: "Αποστάτες" υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ-30 βουλευτές συμφωνούν με την πρόταση για πρόεδρο, αλλά φοβούνται τα κόμματα

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, κατά την ομιλία του στη Βουλή εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας και αυτός για αποστάτες.

Προκλητικός ως το τελευταίο λεπτό ο Νταβούτογλου ζήτησε την μοιρασιά του πλούτου της Κύπρου


Σαμαράς: Σταθερότητα, εμπιστοσύνη, ανάπτυξη

Σαν να μην καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι καθημερινές προκλητικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας, οι «κρουαζιέρες» τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο  , τα παιχνίδια αποσταθεροποίησης στην Θράκη ο Αχμέτ Νταβούντογλου παρουσιάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ως ικέτης της ελληνικής κατανόησης!

«Εφυγε» το email για την Τρόικα: Τι απαντά και τι ζητά η Ελλάδα από τους δανειστές

Αργά το βράδυ της Παρασκευής «εστάλη» το περιβόητο email-απάντηση της Ελλάδας προς την Τρόικα, το οποίο περιλαμβάνει τις θέσεις της ελληνικής πλευράς απέναντι τις νέες απαιτήσεις των δανειστών.

Νικήτας Κακλαμάνης προς ΣΥΡΙΖΑ: Αν πάμε σε εκλογές, το «όχι» δεν θα το έχετε πει εσείς αλλά ο Σαμαράς

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος προειδοποίησε ότι αν πάμε σε εκλογές λόγω ασυμφωνίας για τον πρόεδρο θα χάσει η Κουμουνδούρου.

Οριστικά απολυμένες οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ – “Δεν υποχωρούμε”, απαντούν

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ την Πέμπτη οι τελικοί πίνακες, σύμφωνα με τους οποίους απολύονται οριστικά (ενώ βρίσκονταν ήδη σε διαθεσιμότητα) 190 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ θα επαναπροσληφθούν μόλις 38.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 4,5

Σταθερό προβάδισμα με 4,5% στην πρόθεση ψήφου, το οποίο ανάγεται σε 6,2% στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis.

ΒΙΝΤΕΟ-Νεράτζης: Η κυρία Στρατούλη είστε; Είστε η μόνιμη διακοψίας…

Κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Νεράτζης. Ενώ μιλούσε τον διέκοψε μία βουλευτής και ο κ. Νεράτζης της είπε: «Καθίστε κυρία, είστε η κυρία Στρατούλη; Ποια είστε; Είστε η μόνιμη διακοψίας, το κατάλαβα, ναι».

ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Απομόνωσε επίορκους η Ρένα Δούρου

Η αναστολή ισχύει μέχρι τη διαβίβαση από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή των απαραίτητων στοιχείων της δικογραφίας προκειμένου να τεθούν σε αργία και να προχωρήσει περαιτέρω η πειθαρχική τους δίωξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση

Βρετανικό Μουσείο: Αν δανείσουμε τα Γλυπτά στους Ελληνες, δεν θα μας τα επιστρέψουν

Οργισμένη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: Προκαλεί τον Ελληνικό λαό η απόφαση του Βρετανικού Μουσείου - Βρετανοί δηλώνουν την αντίθεσή τους στην κίνηση του Μουσείου - «Εμείς θέλουμε να δανείσουμε τα γλυπτά, σε όποιον θέλει να μας τα επιστρέψει πίσω», δηλώνει ο διευθυντής του

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Πραγματικό αίσχος η ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ

«Πραγματικό αίσχος» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ για το Νίκο Ρωμανό (διαβάστε εδώ τι έγραψαν τα κομμούνια), καλώντας τα κόμματα της βουλής να τοποθετηθούν και όπως είπε χαρακτηριστικά «να καταδικάσουν αυτό το απίστευτο γεγονός που έχει συμβεί».

ΣΩΣΤΟΣ! Τσαουσόπουλος: Κουρελαρία οι Σύροι στο Σύνταγμα

Αντιδράσεις κομμουνιστών έχουν προκαλέσει στα social media τα όσα είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athens DeeJay 95,2».

Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε διαπιστευτηρια στον Νταβούτογλου

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Αχμέτ Χατζηοσμάν στη Βουλή, αφού ζήτησε το Κοράνι να διδάσκεται στα μειονοτικά σχολεία στη μητρική γλώσσα. Ακόμη ζήτησε την ίδρυση δίγλωσσων σχολείων, ενώ ακόμη επετέθη στην Κυβέρνηση για «αναλγησία» σε σχέση με τα πάγια αιτήματα των Μουσουλμάνων της Θράκης.