08 Δεκεμβρίου 2014

Στο φως όλο το αρετουσάριστο υλικό από την καυτή ολόγυμνη φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν το 2007 για το Playboy [εικόνες]

Mπορεί να πέρασαν επτά χρόνια από τη θρυλική γυμνή φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν για το Playboy, ωστόσο, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα ολόκληρο αρετουσάριστο το υλικό της εν λόγω φωτογράφισης.

ΦΩΤΟ-Δείτε πόσα πλήρωνε ο γραφικός Ρωμανός για να βγάλει ένα παιδί... ληστή!

Θυμίζω ότι Ρωμανός-Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 αφού είχαν χουλιγκανίσει σε αγώνα πόλο (ή βόλευ δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω) του ΠΑΟ, πήγαν στα Εξάρχεια προκειμένου να χουλιγκανίσουν και εναντίον Αστυνομικών πετώντας τους πέτρες.... Θυμίζω πάλι: 15χρονοι και είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Ψυχικό από το μεσημέρι χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται που είναι μετά από 5-6-7 ώρες κάτι που όπως δήλωσαν φίλοι του Γρηγορόπουλου το έκαναν συχνά... Όλα αυτά για να καταλάβετε για τι καραγκιόζηδες γονείς μιλάμε που κατά τ'άλλα πλήρωναν σχεδόν....

ΦΩΤΟ-Η Παπαγγελή τίμησε τους ήρωες του Συντάγματος Μακρυγιάννη που μας έσωσαν από τον «παράδεισο» του κομμουνισμού

Φυσικά επίσημη ΝΔ τους έχει χαρίσει στους ναζί της ΧΑ, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις όταν ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι ψηφοφόροι της και ειδικά οι νέοι έχουν άσβεστη τη μνήμη της θυσίας των Χωροφυλάκων του Συντάγματος Μακρυγιάννη που άντεξαν επί μέρες το κομμουνιστικό σφυροκόπημα του ΕΛΑΣ αποσοβώντας τη διαφαινόμενη επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου.

Χθες η Έλλη Παπαγγελή που δεν μασάει από την αριστερή τρομοκρατία ανάρτησε στο Facebook την παρακάτω φώτο από...

Αύριο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού όπου θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πιθανό,αύριο Τρίτη, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να απευθύνει...

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Έκτακτη σύσκεψη στην Κουμουνδούρου

Πολιτικές εξελίξεις φέρνει η ανακοίνωση από την κυβέρνηση, της ημερομηνίας για την προεδρική εκλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Κουμουνδούρου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πεθαίνει πάνω στη σκηνή από καρδιακή προσβολή

Το ιταλικό τραγούδι θρηνεί έναν από τους πιο διάσημους εκπροσώπους του, καθώς ο Πίνο Μάνγκο πέθανε το βράδυ της Κυριακής από καρδιακή προσβολή την ώρα που έδινε συναυλία.

Ο τελευταίος επιζών του θρυλικού ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ του Β' Παγκοσμίου επισκέφθηκε τον "νέο" - ΦΩΤΟ

Ο τελευταίος επιζών του θρυλικού ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που έδρασε κατά την διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου πολέμου, επισκέφθηκε τον “νέο” ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.

Τι δασκαλεύει η Κούρτοβικ να ζητάνε οι Σύριοι πρόσφυγες;

Από την μία πλευρά το υπουργείο Εσωτερικών διαμηνύει μέσω του γγ γραμματέα, Άγγελου Συρίγου, πως ο μόνος τρόπος για να πάρουν οι σύροι πρόσφυγες τα ταξιδιωτικά έγγραφα που αιτούνται, είναι να υποβάλλουν αίτηση για άσυλο. Από τη δική τους πλευρά, οι Σύροι, αρνούνται να συναινέσουν σε αυτήν την πρακτική, παραμένοντας για 20η ημέρα στο Σύνταγμα. Η εκπρόσωπος του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης  Προσφύγων και Μεταναστών, Γιάννα Κούρτοβικ, εξηγεί στο in.gr γιατί οι σύροι πρόσφυγες αρνούνται να υποβάλλουν αίτηση για άσυλο.

Ραγδαίες εξελίξεις: Στις 17 Δεκέμβρη η πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο, καθώς, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η πρώτη ψηφοφορία για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου.

Αθανασίου: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το βραχιολάκι για τον Ρωμανό

Ανοιχτό άφησε ο Χαράλαμπος Αθανασίου το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι για τον Νίκο Ρωμανό.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι για το αδίκημα...

Δωρεάν εκπαίδευση ανέργων από τη Microsoft -Η συνεργασία με τον ΟΑΕΔ

Πρόσβαση στη διεθνή πλατφόρμα της Microsoft- ΙΤ Academy- θα έχουν δωρεάν οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει σύντομα προβλέπει παρακολούθηση μαθημάτων, μεταξύ άλλων.

Βίντεο από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ: Άπλυτοι πετούν από ταράτσες, μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς

Τελικά ο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1 είχε δίκιο!! Στο 32'' του βίντεο δολοφόνοι αντιεξουσιαστές πετούν ολόκληρο ψυγείο - Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ από τα επεισόδια του Σαββάτου-Τα πλάνα μιλούν από μόνα τους έγραψε στο twitter ο Κικίλιας

Το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ αποτύπωσε τους αντεξουσιαστές που το βράδυ του Σαββάτου έκαναν έναν ιδιότυπο κλεφτοπόλεμο από τις ταράτσες πολυκατοικιών στα Εξάρχεια εκσφενδονίζοντας αντικείμενα και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Και τον Αλέξη Τσίπρα είδε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία», σημειώνοντας πως δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και δικαιοσύνης

Συνεχίζει να μοιράζει πόνο σε αριστερούς φασίστες που του την πέφτουν ο Μαραβέγιας

«Χιπστεράκο», «ατάλαντος μαγκόφλωρος» και «χιψστεροναζιστούλης» τον αποκαλούν αρκετοί χρήστες - Με ειρωνικό τρόπο τους απαντάει και τους... τρολάρει

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση που ανάρτησε ο γνωστός τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε μερικά από αυτά τα σχόλια. Ωστόσο, αυτό που μάλλον κατάφερε ήταν να δώσει περισσότερη τροφή για σχόλια...

Γιατί η πράκτορας Αννα Τσάπμαν προσπάθησε να σαγηνεύσει τον Σνόουντεν [εικόνες]

Η σέξι Ρωσίδα πράκτορας Αννα Τσάπμαν προσπάθησε να σαγηνεύσει τον Εντουαρντ Σνόουντεν υπακούοντας σε εντολές του Κρεμλίνου, δηλώνει ένας πρώην της KGB.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι απορίες της Μενεγάκη για τον Τάκη Τσουκαλά

H Ελένη Μενεγάκη έπαιξε ένα βίντεο του Τάκη Τσουκαλά στην εκπομπή της και άρχισε να ρωτάει τους συνεργάτες της διάφορα πράγματα για εκείνον...

Τέντες: «Η σχέση του Έλληνα με την διαφθορά κινδυνεύει να γίνει γονιδιακή»

Είπε ότι δεν φταίει ο πολίτης, «ο οποίος αισθάνεται ανυπεράσπιστος και αντιμετωπίζει το φαινόμενο μοιρολατρικά»

«Η σχέση του Έλληνα με την διαφθορά κινδυνεύει να γίνει γονιδιακή», τόνισε ο Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Ιωάννης Τέντες κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο επ΄ ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας κατά της διαφθοράς με θέμα: «Τα σύγχρονα Μέσα Επικοινωνίας στη διαχείριση της διαφθοράς».

Βίντεο: Αστυνομικοί γρονθοκοπούν 15χρονη στην Αριζόνα

Σκηνές ανάλογες με αυτές της φονικής επίθεσης κατά του 43χρονου άοπλου μαύρου Έρικ Γκάρνερ από τον λευκό αστυνομικό Ντάνιελ Πανταλέο

Μετά το θάνατο του 43χρονου άοπλου μαύρου Έρικ Γκάρνερ από τον λευκό αστυνομικό Ντάνιελ Πανταλέο, ένα νέο επεισόδιο της σειράς… «I can’t breathe» διαδραματίστηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Αμφίπολη - Η έγχρωμη αναπαράσταση της «Πύλης των Καρυάτιδων»

Ένα ακόμη σχεδιαστικό «θαύμα» για τον τάφο της Αμφίπολης, έκανε ο ζωγράφος Γεράσιμος Γερολυμάτος, ο οποίος έφτιαξε την πύλη με τις Καρυάτιδες βάσει των χρωμάτων που έχουν βρεθεί στον τάφο.

Παράταση δύο μηνών στο ελληνικό πρόγραμμα!

Παράταση δύο μηνών στο ελληνικό πρόγραμμα για τεχνικούς λόγους αποφάσισε το Eurogroup, προκειμένου σε αυτό το διάστημα να κλείσει η αξιολόγηση της τρόικας.

Η Μαριάννα Λάτση επιτίθεται στον Κουκουλόπουλο για τις «φωτογραφίες» με τον Τσίπρα

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Μαριάννας Λάτση στα όσα υποστήριξε ο Πάρις Κουκουλόπουλος ότι υπάρχουν φωτογραφίες από το δείπνο που είχε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και την Γιάννα Αγγελοπούλου στο Salon de Bricolage, στο Κολωνάκι.

Επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα

Βαλίτσες για την Αθήνα ετοιμάζουν, όπως όλα δείχνουν οι τροϊκανοί.

Ήδη από αύριο αναμένονται στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα.

ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΌΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ! Η θλιβερή όψη του δημαρχείου Κοζάνης και τα συνθήματα στους τοίχους…

Αυτή είναι σήμερα η θλιβερή όψη του δημαρχείου Κοζάνης, μετά τα συνθήματα που έγραψαν στους τοίχους του οι νεαροί που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην επέτειο των 6 ετών...

Ανεξαρτητοποιείται η Φούντα; Κρίσιμο τετ α τετ με Κουβέλη

Πιθανότατα κι αύριο (Τρίτη) το πρωί, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, θα βρίσκεται εκτός του κόμματος που την ανέδειξε.

Για τότε, προγραμματίστηκε-σύμφωνα με το περιβάλλον της-  συνάντησή της με τον Φώτη Κουβέλη.

Πεντάστερο ξενοδοχείο απαγόρευσε σε μητέρα να θηλάσει το μωρό της! Το “πλήρωσαν” με το ίδιο νόμισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκάδες μητέρες θηλάζουν τα μωρά τους έξω από πολυτελές ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Με αυτό τον τρόπο διαμαρτύρονται γιατί οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν επέτρεψαν σε μία γυναίκα, τη Λου, να θηλάσει το μωρό της μέσα στο 5αστερο ξενοδοχείο.

Οταν το Χόλιγουντ έκρυβε τους ομοφυλόφιλους ηθοποιούς του [εικόνες]

Πιστεύουμε, λανθασμένα, ότι το Χόλιγουντ είναι δημοκρατικό και έχει ελευθεριάζουσες τάσεις. Λάθος! Ο χώρος υπήρξε πάντα απόλυτα μπλοκαρισμένος στα θέματα ηθικής και τιμωρούσε σκληρά όσους ξέφευγαν από το αμερικανικό πρότυπο.
Ιδιαίτερα σκληρό ήταν το Χόλιγουντ με τους γκέι ηθοποιούς του -και ήταν πολλοί. Κρυμμένοι στο ντουλάπι, αναγκασμένοι να κρύβουν το «παράπτωμα», οι γκέι του σταρ σίστεμ υπέφεραν για να αποσιωπήσουν αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν απαράδεκτο.

ALLA NAZIMOVA

Ηταν ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου, μεγάλο ταλέντο και πολύ διάσημη στην εποχή της. Ρωσίδα, από προβληματική οικογένεια, βρίσκει καταφύγιο στο χορό. Πόρνη στα 16 της, παρακολουθεί μαθήματα χορού και παίζει στο θέατρο. Το 1905 φτάνει στις ΗΠΑ και ενσαρκώνει την χειραφετημένη γυναίκα. Γίνεται πλούσια και η βίλα της The Garden of Alla μετατρέπεται σε βίλα οργίων. Ερωτεύεται την ποιήτρια Mercedes de Acosta αλλά το Χόλιγουντ δεν της το επιτρέπει. Την αναγκάζουν να παντρευτεί τον Charles Bryant, βρετανό ηθοποιό και ομοφυλόφιλο επίσης. Χωρίζουν ένα χρόνο αργότερα, η Alla παίρνει τον κατήφορο και χάνει την περιουσία της. Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και στη συνέχεια εξαφανίζεται και χάνονται τα ίχνη της.

GRETA GARBO

Το 2002 έγινε απολύτως γνωστό ότι οι πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ ήταν λεσβίες και είχαν μάλιστα ιδρύσει ένα κλαμπ το λεγόμενο The Sewing Circle. Το περιγράφει ο δημοσιογράφος Axel Madsen στο βιβλίο του The Sewing Circle : Sappho’s Leading Ladies détonne. Η Γκρέτα Γκάρμπο, η Μάρλεν Ντίτριχ, η Τζούντι Γκάρλαντ, η Αντέλ Αστέρ, η Μπάρμπαρα Στάνγουικ ήταν μέλη του.
Η Γκρέτα Γκάρμπο, η αγαπημένη του Χίτλερ, ήταν η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα, στρέητ στις ταινίες και λεσβία στη ζωή; Της αποδίδουν έναν τρελό έρωτα με την Mercedes De Acosta. Το 1927 το Χόλιγουντ την υποχρεώνει να παντρευτεί τον ηθοποιό John Gilbert αλλά δεν πήγε στην εκκλησία! Η μεγαλύτερη ηθοποιός που ήξερε να ενσαρκώνει καλύτερα από όλους μεγάλους ανδρικούς ρόλους.

KATHARINE HEPBURN

Το Χόλιγουντ κατασκεύασε για εκείνη έναν ρόλο για να την κάνει να ησυχάσει: ήταν δίπλα στον Spencer Tracy, σχεδόν σε όλες τις ταινίες της, μόνο που εκείνος ήταν παντρεμένος και εκείνη ελεύθερη σαν άγριο πουλί.
Στο βιβλίο Full Service de Scotty Bowers, ένας πρώην ζιγκολό αποκαλύπτει ότι η Χέμπορν ήταν λεσβία και ότι ο ίδιος της είχε δώσει πάνω από 150 κορίτσια. Βάζει και ονόματα, γνωστά και άγνωστα, Alice Patache, Laura Harding, Constance Collier, Elissa Landi…
Το βιβλίο του James Robert Parish, Katharine Hepburn : The Untold Story, επιβεβαιώνει τα πράγματα. Τα ανδρικά παντελόνια, ο αποτυχημένος γάμος με τον βαθύπλουτο Ludlow Ogden Smith, η ανεξαρτησία της και η σπάνια επιμονή της είχαν κάτι το ανδρικό και μοναδικό.

RAMON NOVARRO

Επρεπε να περιμένουν τον τραγικό θάνατό του οι φαν του ηθοποιο του βωβού κινηματογράφου για να μάθουν την αλήθεια. Ηταν σταρ, αμέσως μετά τον Ροδόλφο Βαλεντίνο. Ηταν τόσο όμορφος και ταλαντούχος που οι γυναίκες τον λάτρευαν. Δεν έκρυβε την ομοφυλοφιλία του. Του πρότειναν να παντρευτεί για τους τύπους και όταν αρνήθηκε το Χόλιγουντ του γύρισε την πλάτη και έπαιζε πλέον μόνο σε τριτοκλασάτες ταινίες.
Το 1968 βρέθηκε πνιγμένος να κολυμπάει στο αίμα. Δύο νεαροί τον είχαν βασανίσει επί ώρες πιστεύοντας ότι έχει χρήματα στο σπίτι του.

TALLULAH BANKHEAD

Μια ζωή στην υπερβολή. Υπήρξε η πιο εκκεντρική από τις σταρ του Χόλιγουντ. Κάπνιζε 150 τσιγάρα την ημέρα, ναρκομανής και εθισμένα στα φάρμακα έγινε γνωστή για την κανιβαλιστική όρεξή της για άνδρες και γυναίκες.
Υπήρξε ερωμένη της Γκάρμπο, της Ντίτριχ, της Μπίλι Χολιντέι και κυρίως της αγγλίδας ηθοποιού Eva Le Gallienne. Η Tallulah, ήταν υπερήφανη για τις περιπέτειές της, ομολογούσε την χρήση ναρκωτικών αλλά ποτέ δεν την άφησαν να κάνει μεγάλη καριέρα.

CARY GRANT

“Αν κάποιος επιμένει να λέει ότι είμαι γκέι, εγώ τι μπορώ να κάνω;” ήταν η διάσημη φράση αυτού που θεωρείται σεξ σίμπολ του Χόλιγουντ, ο άντρας που αγαπούσαν όλες οι γυναίκες. Παντρεύτηκε πέντε φορές. Ωστόσο είναι εξίσου διάσημος ο έρωτάς του για τον ηθοποιό Randolph Scott, ο οποίος έπαιζε σε γουέστερν και τον αποκαλούσαν “Ο Τζον Γουέην των φτωχών”.

Από το 1932 ως το 1942, έζησαν οι δυό τους στο Μαλιμπού φωτογραφήθηκαν χωρίς κόμπλεξ να γυμνάζονται, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο. Η πρώτη σύζυγος του Κάρι Γκραβτ Virginia Cherrill, τον χώρισε τον πρώτο χρόνο γιατί δεν άντεχε αυτό το δύσκολο τρίο. Το θέμα κρατήθηκε κρυφό γιατί ο σταρ έφερνε εκατομμύρια στο ταμείο του Χόλιγουντ. Αργότερα, στο τέλος της καριέρας του αστειεύτηκε για πρώτη φορά λέγοντας ότι προτιμάει τα γυναικεία εσώρουχα γιατί είναι πιο άνετα. Η κόρη του Jennifer, μετά τον θάνατό του παραδέχτηκε ότι ο πατέρας της ήταν ομοφυλόφιλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥ ΡΙΞΕΣ ΡΕ! «Ναι, τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μάνα» λέει ο αστυνομικός των ΜΑΤ για τον διαδηλωτή

Το ότι κάτι του είπε και έγινε Τούρκος ο ΜΑΤατζής είναι πασιφανές, αφού εκεί που τον κρατάει ήρεμα αγκαζέ και μιλάει σε έναν άλλο ΜΑΤατζή, γυρνάει ξαφνικά και τον αρχίζει στις ψιλές... αλλά οι αριστεροί θα πούνε ότι να'ναι...

Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μητέρα, φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός των ΜΑΤ που καταγράφηκε σε βίντεο να γρονθοκοπεί το βράδυ του Σαββάτου διαδηλωτή ο οποίος φορούσε χειροπέδες.

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η σύζυγος του ΛΗΣΤΗ

Η Βιργινία, η κοπέλα που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι ο φύλακας άγγελος του ληστή Νίκου Ρωμανού, η σύζυγός του, με την οποία παντρεύτηκαν στις φυλακές του Αυλώνα στις 8 Αυγούστου 2014.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι της Ρωσίας απέκτησαν σάιτ -Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος των... υπηρεσιών τους [εικόνες]

Κάνοντας χρήση του διαδικτύου και των δυνατοτήτων που αυτό προσφέρει για την ταχεία προσέλκυση πελατών, μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων στη Ρωσία δημιούργησε σάιτ στο οποίο διαφήμιζε την... πραμάτεια του, και μάλιστα με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο για κάθε «ενέργεια» που θα καλούνταν να ολοκληρώσουν.

Στη φυλακή πρώην στέλεχος της Apple γιατί πουλούσε μυστικά του iPhone

Εταιρείες από την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και την Σιγκαπούρη πλήρωναν αδρά για να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Apple

ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ! H Ζωή γράφει άρθρο για τον Νίκο Ρωμανό: «Οι φίλοι μου με λέγαν πρίγκηπα...»

Τη δική της άποψη για το θέμα του Νίκου Ρωμανού κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΠΟΧΗ».

«6 Δεκέμβρη 2014, Το τραγούδι του νεκρού αδελφού

Ψαριανός: Γιατί ψήφισα «παρών» στον Προϋπολογισμό-H ΔΗΜΑΡ θα κατεβεί στις εκλογές ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Το λόγο για τον οποίο ψήφισε «παρών» στον Προϋπολογισμό εξήγησε σήμερα ο Γρηγόρης Ψαριανός.

« Σ' αυτήν τη φάση, ακριβώς επειδή υπήρχαν πράγματα από τον Προϋπολογισμό που μπορούσα να ψηφίσω, αλλά...

ΒΙΝΤΕΟ-Η τούμπα της ξεφωνημένης

Ο Έλτον Τζον σηκώθηκε να πανηγυρίσει σε αγώνα τένις, αλλά όταν επέστρεψε στη θέση του τούμπαρε με την καρέκλα τύπου σκηνοθέτη στην οποία καθόταν. 

ΜΑΣ ΠΗΡΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ... ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΑ ΜΑΣ! Κολλητή του Ραϊχενμπαχ η Βασούλα

Και ο ρόλος της Ζωρζέτας Λάλη
 
Μπορεί όσοι έχουν συναντήσει την κ. Βάσω Παπανδρέου σε εκδηλώσεις στις οποίες «πρωταγωνιστικό» ρόλο έχουν στελέχη της Task Force στην Ελλάδα να έχουν εκπλαγεί, ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή της άλλοτε ισχυρής γυναίκας του ΠΑΣΟΚ ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αύξηση 7% στις εξαγωγές τον Οκτώβριο

Αυξητικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο τόσο οι εξαγωγές, όσο και οι εισαγωγές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας.

Ποιον πέταξε έξω από το γραφείο του ο πρωθυπουργός

Έξω από το γραφείο του πέταξε ο πρωθυπουργός τον υπουργό Επικρατείας, τον οποίο έπιασε να καπνίζει μανιωδώς και για αυτό τον έδιωξε άρον άρον.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! AΦΟΥ ΠΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! Εκνευρίζει το Μαξίμου ο Μπακογιάννης... λέμε τώρα

Ο υιός του Παύλου Μπακογιάννη το βράδυ των δημοτικών εκλογών είχε διαμαρτυρηθεί σε κανάλι όταν, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, χρωμάτισε μπλε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ζήτησε να χρωματιστεί άσπρη!

AMA ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕΣΑ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ! Ραγκούσης: Εγγυώμαι πως ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει, όχι να αποδράσει

Βέβαια η όλη πουστ@ά στη δήλωση είναι "εγγυούμαι ως δικηγόρος" αλλά αν είναι να χώσουμε τον Ραγκούση μέσα ας τον αφήσουν τον Ρωμανό να παίρνει τζούρες ελευθερίας... ούτως ή άλλως είναι μαλ@κας και αν την κοπανήσει θα τον ξαναπιάσουν με τη μία όπως τα έπιασαν τα γίδια την άλλη φορά...

Σύμφωνος με το μέτρο του ηλεκτρονικού βραχιολιού δηλώνει ο δικηγόρος του κωλόπαιδου...

Αυτή την ώρα στον Άρειο Πάγο βρίσκεται ο πατέρας του απεργού πείνας, Γιώργος Ρωμανός, με το συνήγορο του Νίκου Ρωμανού

Αστυνομοκρατούμενος ο δήμος… Μπουτάρη! Άκουσε ότι η Μελβούρνη βγάζει 80 μύρια και τρελάθηκε ο μπάρμπα Γιάννης

Τι ωραία που πέρασαν στην Αυστραλία, στο πρόσφατο ταξίδι τους, είπαν δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Έκαναν, δε, πολλές συγκρίσεις για τον πολιτισμό, την παιδεία και την… αστυνόμευση στην ήπειρο των καγκουρό με τη χώρα των… «κάγκουρων» που παρκάρουν σε ράμπες για ΑΜΕΑ!

Ξένα ΜΜΕ: Καλά σχόλια από «NYT», αμηχανία «Guardian» που είχε πιστέψει τον ΣΥΡΙΖΑ και περίμενε πτώση της κυβέρνησης

Στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2015 από τη Βουλή αναφέρονται δημοσιεύματα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times (ΝΥΤ) και της βρετανικής εφημερίδας The Guardian.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος για τρόικα: Θα έπρεπε να νιώθουμε ντροπή για την τρόικα

«Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στους φορείς που μας βοηθούν να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις πιέσεις που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση για αυστηρότερα μέτρα.

Γεωργιάδης: Δεν θα είναι εθνική καταστροφή μια ολιγόμηνη παράταση του μνημονίου

«Μια ολιγόμηνη παράταση του μνημονίου δεν θα είναι και εθνική καταστροφή» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για προσωπική του άποψη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μισελοζιαννάτσης: Πήγα για καφέ αλλά συνεχίζω τη «δίαιτα»-Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες του καφέ αν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου

«Καφέ και τσάι πίνω από την πρώτη ημέρα. Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες του καφέ αν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου», σχολίασε

Τη δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σχετικά με την απεργία πείνας που είχε δηλώσει ότι έκανε από το περασμένο Σάββατο, ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των περίπου 200 προσφύγων, οι οποίοι πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα από τις 19 Νοεμβρίου.

3.600 € πληρώσαμε για να μπουκώσουμε με κουλουράκια τις πεινάλες δημοσιοκάφρους

«Αλμυρός» ήταν ο καφές που απόλαυσαν στο Κέντρο Τύπου που είχε ετοιμαστεί σε κεντρικό ξενοδοχείο οι περισσότεροι από 40 δημοσιογράφοι οι οποίοι συνόδευσαν τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, και το κυβερνητικό του επιτελείο (αποτελούμενο από οκτώ υπουργούς), στο ταξίδι του στην Αθήνα, αλλά και οι δεκάδες Έλληνες συνάδελφοι και ξένοι ανταποκριτές και απεσταλμένοι.

Στραγγάλισαν με γυμνά χέρια τον Μένη Κουμανταρέα - Είχε χτυπήματα στο κεφάλι και την κοιλιά - Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης

- Βαριές κακώσεις στο κεφάλι και εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιά αποκάλυψε η νεκροψία - νεκροτομή στον Μένη Κουμανταρέα
- Επιβεβαιώνεται ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του συγγραφέα και τον περίμενε στην πόρτα του διαμερίσματός του
- Μαρτυρίες ενοίκων πως υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον θύτη και το θύμα