09 Δεκεμβρίου 2014

H πιο όμορφη βουλευτής της Ουκρανίας είναι 24 ετών [εικόνες]

Από τότε που ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας την ανακάλυψε, η Alain Kosheleva είναι το πρόσωπο της ημέρας στη χώρα.

Το πρόσφατα εκλεγμένο κοινοβούλιο της Ουκρανίας είναι πολύ απασχολημένο αυτές τις μέρες με τον εν εξελίξει πόλεμο στην ανατολική Ουκρανία, τα οικονομικά προβλήματα, τους εξτρεμιστές, την εξωτερική πολιτική και πολλά περισσότερα.

Βίντεο: Ο σέξι χορός της νύφης αναστάτωσε τους πάντες!

Το γλέντι του γάμου έχει άρχισει και ο γαμπρός κάθεται στη μέση της πίστας... Ακούγεται μουσική και η νύφη εμφανίζεται με στολή... oriental, τρέλοντας τον άντρα της και αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους με το λίκνισμά της.

Πασίγνωστος στην Ελλάδα οικονομολόγος ξεφτιλίστηκε στο Twitter! Έψαχνε... πόρνες! (ΦΩΤΟ)

Ο Nouriel Roubini δεν είναι γνωστός μόνο ως οικονομολόγος, αλλά και ως μεγάλος λάτρης των γυναικών και αυτό το... υπενθύμισε με τη χθεσινοβραδινή γκάφα του στο Twitter.

Ο Roubini μπερδεύτηκε και αντί να στείλει...

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για το κ@λόπαιδο-Απορρίφθηκε τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ

Το «βραχιολάκι» θα εφαρμοστεί και στον Ρωμανό «εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δηλαδή κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου», δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Χ.Αθανασίου. Μετά από την εξέλιξη αυτή, λίγες δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να κλείσει η λεωφορειολωρίδα στη Λ.Αμαλίας, μπροστά στην πλατεία.

Eπανεμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA μετά από μακρά απουσία - Τί ζήτησαν από την Κουμουνδούρου για να άρουν το «εμπάργκο»

Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει το MEGA στον «πάγο», εκπρόσωπος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης εμφανίστηκε στο κενρτικό δελτίο ειδήσεων μαζί με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη.

Ήπειρο: Καθηγήτρια έστελνε ερωτικά μηνύματα στη μαθήτριά της

Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως και ταράζει για ακόμη μία φορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού μία καθηγήτρια στην Ήπειρο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, αφού φέρεται να έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσεως σε μαθήτριά της.

Ποίοι ζήτησαν απο την ΝΕΡΙΤ να επαναφέρει «κομμένη» εκπομπή;

Είδαν και απόειδαν πώς όλες οι επαφές τους με αρμόδιους μέχρι τώρα έπεσαν στο κενό και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση πηγαίνοντας απευθείας στην ΝΕΡΙΤ.

Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τη φυλακή!

"Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η -στην πράξη- κατάργηση της φυλακής", τονίζει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις άδειες κρατουμένων, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για 30η μέρα.

Επανεμφάνιση Ρουσόπουλου με σχόλιο για την προεδρική εκλογή

Τι απάντησε για την επιστροφή του στην πολιτική

Στο πολιτικό προσκήνιο επέστρεψε ο  Θοδωρής Ρουσόπουλος με σχόλιο για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής αλλά και για την επιλογή του Σταύρου Δήμα ως  υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Facebook: Αυτά είναι τα δέκα δημοφιλέστερα θέματα του 2014

Από το Μουντιάλ της Βραζιλίας και το θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς μέχρι τη «φρενίτιδα» του Ice Bucket Challenge και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του ΣότσιΜε το 2014 να βαίνει προς τη δύση του, οι ανασκοπήσεις της χρονιάς βρίσκονται στην ημερησία διάταξη.

Νέα άρβυλα για τον Στρατό ...made in Καλαμάτα! Πως ο ΥΦΕΘΑ νίκησε "συμφέροντα"

Μετά από εμπόδια ,απειλές, ανύπαρκτα προβλήματα και πολλά άλλα το “καλαματιανό” πείσμα επικράτησε και ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος έχοντας δίπλα του τον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά, “παρέλαβαν” τις πρώτες αρβύλες “νέας τεχνολογίας” που άρχισε να παράγει το 700 ΣΕ. Αξιοποιώντας την νέα μηχανή του, την οποία είχαμε αγοράσσει αλλά δεν …παραλαμβάναμε!

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη ξεφτιλίζει τους ΣΥΡΙΖΑίους: Η Σχολή δεν είναι εκτροφείο αναρχικών και οι αρχές της είναι άλλες

«Δεν μαζεύω υπογραφές γιατί δεν θεωρώ σωστό να εκφράσω το σύνολο του σχολείου όπως κάποιοι άλλοι θεώρησαν "ορθό"»

Διαφοροποιείται ο απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης, από την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, χθες, 78 «επώνυμοι» απόφοιτοι της ίδιας Σχολής, στηρίζοντας το αίτημα του κρατουμένου απεργού πείνας, Νίκου Ρωμανού, για τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθηνών.

"Μέσα σε αυτήν την αθλιότητα ζουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές αυτές τις μέρες, αργυρώνητους τους ανεβάζουν, αργυρώνητους τους κατεβάζουν. Όσοι δεν ψηφίσουν Πρόεδρο έχουν εξασφαλισμένο το δωμάτιο με τζάκι στον ΣΥΡΙΖΑ...

"Παγώνουν" οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα!

Παγώνει η διαπραγμάτευση με την τρόικα μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολιτικές διεργασίες εκλογής προέδρου της δημοκρατίας και εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό έως την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Χρονική μετάθεση

Το MEGAφλερτ της Μαριάννας Λάτση

Του Κώστα Τσαούση
Η συμμετοχή της κόρης του καπετάν Γιάννη Λάτση στην ελληνική έκδοση της Huffington Post και η «διαβούλευση» για τις μετοχές του ΔΟΛ και του Πήγασου στο Μεγάλο Κανάλι συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας στον χώρο των ελληνικών media
Τα δώρα εγκαινίων, η συμμετοχή της στην ελληνική έκδοση του Huffington Post, -από κοντά και η διαβούλευση για τις μετοχές του MEGA που κατέχει ο ΔΟΛ συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας για την παρουσία του ομίλου Λάτση και των μελών του στην αγορά των media.

Ο Σόιμπλε αποθεώνει Σαμαρά: Είναι αποφασιστική μορφή, συμβάλλει στην ανάκαμψη της Ελλάδας

Ο Βόλφκαγκ Σόιμπλε δεν μας έχει συνηθίσει σε θετικές αναφορές για την ελληνική πολιτική σκηνή, ωστόσο έκανε την έκπληξη αποθεώνοντας τον Αντώνη Σαμαρά.

«Είναι μια αποφασιστική μορφή, που συνέβαλε περισσότερο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας» είπε ο Σόιμπλε ο οποίος παράλληλα εξήρε και τις προσπάθειες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μπρούκλιν: Μαθητής μαχαιρώθηκε από 49χρονο νέγρο – Τον σκότωσαν οι αστυνομικοί [βίντεο]

Ο ρατσισμός, όπως φαίνεται, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στους δρόμους των Η.Π.Α. Λίγες μέρες μετά τα περιστατικά στο Φέργκιουσον, προέκυψε άλλο ένα ακραίο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Μπρούκλιν, όπου 49χρονος εισέβαλε σε συναγωγή και μαχαίρωσε στο κεφάλι έναν νεαρό Εβραίο.

Ε, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ!Λαφαζάνης για το κραχ στο ΧΑΑ: Ωμή παρέμβαση του κεφαλαίου ενάντια στην Αριστερά

Αυτοί που μόλις πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι θα βαράνε τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν στο ρυθμό τους πανικοβλήθηκαν και κατηγορούν το κεφάλαιο

Ως μια ακόμα ωμή παρέμβαση του χρηματιστικού κεφαλαίου με σαφή στόχο την Αριστερά, στο πλαίσιο των πολιτικών διεργασιών που εξελίσσονται ταχύτατα, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να δρομολογήσει τη διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, θα μπορούσε να εκληφθεί η ραγδαία πτώση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας την Τρίτη (9/12), η οποία συνοδεύεται από την ταυτόχρονη άνοδο των επιτοκίων των δεκαετών ομολόγων.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στα Εξάρχεια: «Σκοτώθηκαν μεταξύ τους στο μοίρασμα των κλοπιμαίων»

Ενοικος μιας εκ των πολυκατοικιών που έγιναν κέντρο επιχειρήσεων για τους κουκουλοφόρους ταραξίες μιλά στο protothema.gr και αποκαλύπτει πώς οι νεαροί κατάφεραν να μπουν στις πολυκατοικίες αλλά και ότι οι κουκουλοφόροι καβγάδισαν μεταξύ τους για τη μοιρασιά των κλοπιμαίων από τα καταστήματα της οδού Στουρνάρη που είχαν προηγουμένως λαφυραγωγήσει.

FT: Η προοπτική ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει τα ομόλογα και απειλεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ

Ως ένδειξη της οικονομικής δυσχέρειας και της απελπισίας των επενδυτών, ερμηνεύουν οι Financial Times την έντονη αντιστροφή τάσης των αποδόσεων στα ελληνικά ομόλογα.

Μοσκοβισί:Μίλησα με τον Σαμαρά και έχω την αίσθηση ότι ξέρει που πηγαίνει

Παρέμβαση για την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα αλλά και την κακή αντίδραση των αγορών έκανε ο επίτροπος Οικονομίας της Ε.Ε. Πιέρ Μοσκοβισί.

«Σκάσε, Αμαλία!» -Οταν η αστή καλλονή σύζυγος του Καραμανλή άκουγε «γαλλικά» [εικόνες]

Πρόκειται ίσως για την κομψότερη γυναίκα που πέρασε ποτέ από πλευρό Έλληνα πολιτικού. Ανιψιά του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, η Αμαλία αποτέλεσε ένα από τα σκαλοπάτια πάνω στα οποία πάτησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όσο ακόμη ήταν στα πρώτα πολιτικά βήματά του.

Τι έλεγε ο Τσίπρας για τον Δήμα το 2008

Ενδιαφέρον παρουσιάζει μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Απρίλιο του 2008 στο περιοδικό theschooligans ο Αλέξης Τσίπρας.

Τζούρες ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει το Χρηματιστήριο: Πτώση 12,78% - Η μεγαλύτερη από το 1987

Αστάθεια έφερε η προοπτική εκλογών και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει τις διαδικασίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς, το Χρηματιστήριο Αθηνών καταποντίστηκε την Τρίτη σημειώνοντας την μεγαλύτερη πτώση από το 1987.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο... όλες οι Βορειοκορεάτισσες κλαίνε για πάρτη του

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και θα σας αποδείξουν πώς αισθάνονται γι' αυτόν οι γυναίκες συμπατριώτισσές του - Παρούσα στην εκδήλωση και η ακριβοθώρητη σύζυγός του

Δεκάδες γυναίκες, περιποιημένες, βαμμένες και φορώντας τα καλά τους, δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους: Ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν είναι κοντά τους, ανάμεσά τους, σε απόσταση αναπνοής! Οι φωτογραφίες, αυθεντικότατες και όχι προϊόν μοντάζ όπως θα μπορούσαν να υποθέσουν οι κακεντρεχείς, το αποδεικνύουν...

Business Insider: Ο Πούτιν εισβάλει στην Ευρώπη μέσω της ακροδεξιάς – Ποια η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή [εικόνα]

Ως πιθανή χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής κατονομάζει το Business Insider τη Ρωσία, σε ένα άρθρο που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η Μόσχα «εισβάλει» στις ευρωπαϊκές χώρες, μέσω των ακροδεξιών κομμάτων.

Η Bank of America αποκαλύπτει: Η κυβέρνηση έχει 173 βουλευτές για τον Πρόεδρο

Τι αναφέρει η αναφορά της αμερικανικής τράπεζας για τις εκλογές Προέδρου της Δημοκρατίας

Στο μείζον θέμα που έχει προκύψει από χθες αναφέρεται στη σημερινή της αναφορά η Bank of America κάνοντας τις δικές της εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BINTEO-Eκλογή Προέδρου: Πώς συμπεριφέρονται τώρα οι 24 ανεξάρτητοι βουλευτές

Ο Παναγιώτης Μελάς δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας - Πώς αντέδρασαν Ανδρουλάκης, Νταβρής, Καπερνάρος, Κασαπίδης και Νίκη Φούντα μετά την ανακοίνωση ότι ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία

Ένας στους δύο Βρετανούς "ψηφίζει" υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών

Μόλις το 26% των Βρετανών θεωρεί ότι είναι δικαιολογημένο τα γλυπτά που κοσμούσαν στην αρχαιότητα τον Παρθενώνα να παραμένουν αυτή τη στιγμή στη Βρετανία, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα και που ενισχύει την θέση της Αθήνας, η οποία ζητάει την επιστροφή τους στην Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ! Αλβανός: "Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Κουμανταρέα"

Ένας 24χρονος Αλβανός παραδέχεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μένη Κουμανταρέα καθώς όπως λέει ήταν καλοί φίλοι και συχνά έβγαιναν μαζί έξω κι έκαναν στενή παρέα.

ΦΩΤΟ-Παίζουν στο στοίχημα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μπορεί στην βουλή να έχει ξεκινήσει ένα σκληρό πολιτικό «πόκερ» προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο τζόγος παίζεται και στις εταιρείες στοιχηματισμού που περιέλαβαν στα κουπόνια τους την προεδρική εκλογή.

Θα αντέξει άραγε η χώρα εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου;

Η σημερινή εφιαλτική εικόνα του Χρηματιστηρίου και της αγοράς των Ομολόγων είναι σαφής και απολύτως καθαρή.

Εάν γίνει καμιά “στραβή”, δεν εκλεγεί Πρόεδρος μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και...

TΡIKYMIA ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! Γιαταγάνα: «Είμαι πρώην ΚΚΕ, δεν ψηφίζω Πρόεδρο!»

Καλά αυτή έχει παλαβώσει κιόλας... μπορεί να θέλει να καταψηφίσει και να κάνει λάθος να το ρίξει ψηφοδέλτιο του Δήμα...

«Εύχομαι και ελπίζω να αποβεί άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία. Εγώ δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Χ.Α.: “Βουτιά” 9,99% στις 931 μονάδες

Έντονα πτωτικά κινείται ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου καθώς  οι επενδυτές φαίνεται πως θεωρούν πιθανότερο το σενάριο των πρόωρων εκλογών από την εκλογή προέδρου. “Γκρέμισμα” στις μετοχές των τραπεζών και  στον FTSE25.

Η λοταρία του ΥΠΟΙΚ: Θα δίνει δώρα σε όσους μαζεύουν αποδείξεις -Πώς θα λειτουργεί το σύστημα

Στο πλαίσιο της αποφυγής της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών υιοθέτησε το σύστημα «@πόδειξη» που δημιουργήθηκε από το ερευνητικό κέντρο «Δημόκριτος» .

Έρχονται μειώσεις στα διόδια

Μειωμένο κατά δέκα λεπτά θα είναι από 1η Ιανουαρίου σε ορισμένους σταθμούς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου  το αντίτιμο των διοδίων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την κοινοπραξία που κατασκευάζει και διαχειρίζεται το συγκεκριμένο έργο.
Ειδικότερα μειωμένα διόδια θα πληρώνουμε στους εξής σταθμούς:

Σταύρος Δήμας: Τι είπα με τον Σαμαρά

Η εκτίμηση του Σταύρου Δήμα είναι ότι θα μπορέσει η υποψηφιότητά του να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Real Fm 97.8.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΚΙ! Θετικός στην υποψηφιότητα Δήμα δηλώνει ο Μελάς

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς, τοποθετήθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο κ. Μελάς δήλωσε ότι είναι...

Βρούτσης: Αύξηση μισθωτών και επιχειρήσεων είχαμε το 2014

Αύξηση της ετήσιας απασχόλησης αλλά και του αριθμού των επιχειρήσεων μέσα σε ένα χρόνο δείχνουν τα τελευταία στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας. Τα στοιχεία προκύπτουν από την ηλεκτρονική υποβολή των ετήσιων καταστάσεων προσωπικού στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, η οποία φέτος έγινε από την 1η έως την 31η Οκτωβρίου.

Deutsche Bank: Ξεκινά μία μεγάλη περίοδος αβεβαιότητας στην Ελλάδα

Η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από  την υπάρχουσα βουλή θα οδηγήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές εντός 3 - 4 εβδομάδων με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ηγείται στις δημοσκοπήσεις, σχολιάζει ο Τζιμ Ράιντ της Deutsche Bank.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ! Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ! Bild: Είναι καλά η Μέρκελ στην υγεία της;

"Η καγκελάριος δεν αισθανόταν καλά, στη συνέχεια όμως όταν ήπιε κι έφαγε κάτι, συνέχισε τη συνέντευξη", ανέφερε ο εκπρόσωπός της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ για την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο γερμανικό δίκτυο " ZDF".

Τι είπε ο Καραμανλής για τον Σταύρο Δήμα

Σε συνομιλία που είχε με τους συνεργάτες του πριν από λίγη ώρα ο Κώστας Καραμανλής είπε:" Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποτελεί εξαιρετική επιλογή".

Πάγκαλος: Το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» συνδέοντας την αξιωματική αντιπολίτευση με το «σάπιο» και «διεφθαρμένο» κομμάτι του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Σύζυγος ειδικού φρουρού: Ο Άδωνις δεν κράτησε τον λόγο του

Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό γιατί αν διαβάσετε τις δηλώσεις της θα καταλάβετε ότι κατηγορεί τους γονείς του άτυχου συζύγου της ότι έφαγαν τα λεφτά τα οποία καλείται τώρα να πληρώσει... μάλιστα έχει καταθέσει και σχετική μήνυση! Πάντως η πολιτεία κάτι πρέπει να κάνει... τουλάχιστον να μην κυνηγάει αυτή!

Πικραμένη και βαθιά απογοητευμένη, η Μαρία Λαζαρίδη, σύζυγος του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2007 τραυματίστηκε σοβαρά σε ενέδρα στα Ζωνιανά και έκτοτε νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα σε θάλαμο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, καταγγέλλει τον Άδωνι Γεωργιάδη για αδιαφορία! «Δεν τον κράτησε τον λόγο του» λέει στην Espresso η 35χρονη.

BINTEO-Ο Σαμαράς ανακοίνωσε επίσημα τον Σταύρο Δήμα ως υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με διάγγελμά του πριν από λίγα λεπτά, ανακοίνωσε και επίσημα το πρόσωπο του Σταύρου Δήμα, ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Οι αριστεριστές εκμεταλλεύονται Σύριους και παιδιά για πολιτικούς λόγους

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε μιλώντας για  τους Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα ότι «εκμεταλλεύονται τα παιδιά για πολιτικούς λόγους οι δήθεν ευαίσθητοι αριστεριστές, είναι και αισθητικό θέμα, γιατί με την παραμονή των μεταναστών απομακρύνονται επισκέπτες από το κέντρο και χάνονται δουλειές...»

Στους Στύλους του Ολυμπίου Διός το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Το έργο του αείμνηστου γλύπτη και ακαδημαϊκού Γιάννη Παππά, θα τοποθετηθεί τελικά στη νησίδα που σχηματίζεται στη γωνία των λεωφόρων Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Όλγας Μετά από 21 χρόνια στα… αζήτητα, ο έφιππος ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου φαίνεται πως βρήκε επιτέλους την πολυπόθητη θέση του, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σόδη για Ρωμανό: «Οι γονείς ευθυνόμαστε για τις αρχές που δίνουμε στα παιδιά μας»

«Ας μη ξεχνάμε ότι έχει κάνει ληστεία με καλάσνικοφ και δεν έχει μέχρι σήμερα δηλώσει μεταμέλεια», λέει η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη

ΦΩΤΟ-Η Μελέτη σκηνοθετεί πορνό

"Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί, σεξ έχω κάνει..πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει" έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο instagram.

BINTEO-ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Βαρουφάκης: Προς θεού όχι ΣΥΡΙΖΑ! Η ΕΚΤ θα μας κάνει Κύπρο, να τρέχουμε και να μη φτάνουμε

Τέρμα οι μαγκιές εκ του ασφαλούς! Είδατε κανα ΣΥΡΙΖΑίο ή κανα ανεξάρτητο ή ψεκασμένο σήμερα να βγαίνει να φωνάζει ότι δεν ψηφίζει;

Είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος να κλείσει το τηλέφωνο στον Ντράγκι, είναι καλύτερα να μην εκλεγεί...

Μία δήλωση-βόμβα έκανε σήμερα ο οικονομολόγος και στενός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.