10 Δεκεμβρίου 2014

Η άγρια και σέξι Τασούλα που μας έμαθε το «τράτζικ» [εικόνες]

Μετά από πολλά άγονα χρόνια στο θέατρο η «Τασούλα του Κίτσου» χρειάστηκε μια λέξη σε διαφήμιση της vodafone για να γίνει γνωστή.

Ηταν η λέξη «τράτζικ» που είπε στον ηθοποιό Νίκο Ορφανό που για την σαγηνεύσει ήρθε με το γάιδαρο σπίτι της.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης - Πλεύρης είπαν όχι στην τροπολογία για τον Ρωμανό: Εκβιάστηκε το κράτος

Η ρύθμιση είναι καλή αλλά την καταψήφισαν λόγω "εκβιασμού"

Διαφοροποιήθηκαν από την κομματική γραμμή οι Αδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, οι οποίοι πήραν αποστάσεις από την τροπολογία που έδωσε λύση στην υπόθεση του απεργού πείνας, Νίκου Ρωμανού.

Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, στα μπουζούκια με τον σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο!

Ο έρωτας καλά κρατεί ανάμεσα στην κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνας και στον Χρήστο Ψωμόπουλο τον μάθαμε κυρίως μέσα από τις πολυτάραχες σχέσεις του.

Ο Νίκος Μαστοράκης στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, κράζει την "ηθοποιό"

Θέση στο «σίριαλ» που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στη Χρυσούλα Διαβάτη και του Σάκη Ρουβά πήρε και ο Νίκος Μαστοράκης.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΠΟΥΤΙΝ-Μουσουλμάνοι, Τσετσένοι μάχονται στο πλευρό των ρωσόφωνων αυτονομιστών! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες μαχητές από την ρωσική δημοκρατία της Τσετσενίας έχουν συστήσει το δικό τους “Τάγμα Θανάτου” για να ενισχύσουν τους ρωσόφωνους αυτονομιστές στην Ανατολική Ουκρανία.

Οι 300 περίπου εθελοντές μαχητές έχουν μεταβεί στην περιοχή του Ντονιέτσκ. Είναι έμπειροι μαχητές, με εμπόλεμη δράση σε πεδία μαχών που κυμαίνεται από 10 έως 20 χρόνια, με αφετηρία το το 1995.

Καιροσκοπισμό καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χ.Αθανασίου για την υπόθεση Ρωμανού

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με αφορμή τις δηλώσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «αναλγησίας της κυβέρνησης» στην υπόθεση Ρωμανού.

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ-ΣΕΒ: Εθνική συναίνεση και αποφυγή πρόωρων εκλογών

Αυτοί πριν λίγες εβδομάδες δεν σαλιάριζαν με τον Τσίπρα;

«Αν οδηγηθούμε σε εκλογές, τότε μια νέα - εκ των πραγμάτων - κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί τη συμφωνία με τους δανειστές. Στο μεσοδιάστημα η ελληνική οικονομία και κοινωνία θα ξαναζήσουν την ανασφάλεια και αβεβαιότητα, που με τόσο κόπο αγωνιστήκαμε να αφήσουμε πίσω»

Οι ΗΠΑ θα επιστρέψουν βυζαντινό χειρόγραφο στην Ελλάδα

Το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Duke, πρόκειται «να παραδώσει άμεσα» στην αμερικανική κυβέρνηση και αυτή με τη σειρά της στην ελληνική, ένα βυζαντινό χειρόγραφο του 10ου αιώνα που έχει στην κατοχή του, και το οποίο προέρχεται από την Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου.

«Πράσινο φως» από το Euroworking Group για την δίμηνη παράταση

Στην τελική ευθεία μπήκαν πλέον και οι «τυπικές» διαδικασίες - Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας (όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα) το ελληνικό ζήτημα θα απασχολήσει ξανά την Ευρώπη από τον Ιανουάριο

Ο Κασιδιάρης στη… ΔΗΜΑΡ!(ΦΩΤΟ)

Στη βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου βρέθηκε σήμερα ο προφυλακισμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς σήμερα γινόταν η συζήτηση και η ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

«Πληρώνει» για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο... Νίκος Αλέφαντος!

Το όνομα του βετεράνου προπονητή βρίσκεται στη λίστα γνωστής στοιχηματικής εταιρείας για την προεδρική εκλογή, με απόδοση 501,00 - Τον... πλαισιώνουν οι Σταύρος Δήμας, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και... Βασίλης Λεβέντης

Σαμαράς: «Οι αγορές δεν θέλουν εκλογές, τα χρηματιστήρια πέφτουν γιατί φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών» - «Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις τρεις ψηφοφορίες» - «Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την ύστατη μάχη, για ν' ακυρώσει την πορεία της χώρας»

Κως: Το πλοίο της γραμμής παλεύει με τα κύματα για να δέσει στο λιμάνι

Τα κύματα καλύπτουν την προκυμαία, ενώ καπετάνιος και ναυτικοί προσπαθούν να νικήσουν την ορμή της θάλασσας

Ξημερώματα Τετάρτης, στην Κω. Μόλις έχει χαράξει, όταν το πλοίο της γραμμής προσεγγίζει στο λιμάνι. Ο καπετάνιος και το πλήρωμα καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια για να φτάσει το καράβι στην προβλήτα και να δέσει, ώστε επιβάτες και οχήματα να κατέβουν με ασφάλεια.

Πέφτουν «καμπάνες» για αδήλωτα ακίνητα – Ποιοι γλιτώνουν τα πρόστιμα

Αν κάποιοι «ξέχασαν» να δηλώσουν στο έντυπο Ε2 εμπράγματα δικαιώματα και ξαφνικά τα... θυμήθηκαν κυρίως ελέω ΕΝΦΙΑ, τότε θα πρέπει να προετοιμάζονται για... καμπάνες από την εφορία. Αντιθέτως, όσοι συμπλήρωσαν ελλιπώς στοιχεία ακινήτων αλλά δεν υπάρχει αποφυγή φόρου, οι τροποποιητικές δηλώσεις θα είναι... «αναίμακτες».

SZ: Εγκατέλειψε η Ευρώπη τον Σαμαρά;

Έπρεπε η ΕΕ να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά ή τον άφησε έκθετο με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγηθεί στη λύση της πρόωρης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και ίσως με πρόωρες εκλογές;

Στα άδυτα του στρατοπέδου της Προεδρικής Φρουράς - Όλα όσα δεν ξέρατε για τους Εύζωνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τίτλος «ΕΥΖΩΝΟΣ» σημαίνει «καλά ζωσμένος». Η λέξη έχει τη ρίζα της στα ομηρικά έπη. Έτσι μνημονεύονται οι πολύ ψηλοί και καλά ζωσμένοι πολεμιστές που έφεραν ελαφρύ οπλισμό και είχαν άριστη σωματική διάπλαση και ευρωστία.

ΑΝΤΩΝΗ ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΥΛΟ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ: Στο εδώλιο για κακούργημα ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος

«Εδώλιο» δείχνει ο εισαγγελέας Εφετών για τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απιστίας.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται ότι ζημίωσε...

Οκτώ συν ένας βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν υπέρ Κασιδιάρη

Αρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση με την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας που είχε με Τάκη Μπαλτάκου αποφάσισε η Βουλή.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το «όχι» και ένα παρών 8 βουλευτών των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα...

Δημοσκόπηση Independent: 83% λέει «ναι» στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα

Συνείδηση άρχισε να γίνεται στους βρετανούς η ανάγκη επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ Κ@ΛΟΙ-Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 4,8% μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ


Με 4,8, έναντι 4,4 σε προηγούμενη μέτρηση, ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σε δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας το «Ποντίκι».

Αποφυλακίζεται ο πρώην χρυσαυγίτης Στάθης Μπούκουρας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα αφεθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην χρυσαυγίτης, Στάθης Μπούκουρας. Στην απόφαση της εισαγγελέας Εφετών Στεφανάτου ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην θετική κρίση της εισαγγελέως είναι η αποστασιοποίησή του από την Χρυσή Αυγή.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΗΛΩΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! Απάντηση Βούλτεψη σε δημοσιεύματα: Όλοι ασχολείστε με ένα σπίτι 30 ετών!

Πάντως Σοφάκι εμένα αν μου έλεγαν ότι έχω 130 τμ αδήλωτους βοηθητικούς χώρους θα τους έτριβα στη μούρη το συμβόλαιο και την απόδειξη εξόφλησης του ΕΝΦΙΑ... και αντί να λέω παπαριές για "σπίτι 30 χρόνων" θα τους έκανα και μια αγωγή... αντί να απειλώ ότι θα κάνω αγωγή... αυτά εγώ, γιατί εσύ κινείσαι στη λογική: "έλα μωρέ σε 2-3 μέρες θα το ξεχάσουν όπως ξέχασαν και του Αργύρη τα φέσια"...

Κατηγορηματικά διέψευσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει πληρώσει το "χαράτσι" της ΔΕΗ για το σπίτι της στη Γλυφάδα.
Πρόκειται για καταγγελία που έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, που κατηγόρησε την Σοφία Βούλτεψη πως για το ακίνητο που έχει στη Γλυφάδα έχει δηλώσει λιγότερα τετραγωνικά.

"Η κυρία Βούλτεψη – βάσει των περιουσιακών της στοιχείων τα οποία κατέθεσε με τη δήλωση του πόθεν έσχες της στο ελληνικό κοινοβούλιο – κατέχει ακίνητο επί της οδού Κορίνθου 26 στη Γλυφάδα, 239 τετραγωνικών κύριων χώρων και 130 τετραγωνικών βοηθητικών χώρων. Στη ΔΕΗ όμως έχουν δηλωθεί για το συγκεκριμένο ακίνητο για Δημοτικά Τέλη, Δημοτικό Φόρο και ΤΑΠ 230 τετραγωνικά», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Φωτόπουλος.

Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος, κάλεσε τη Σοφία Βούλτεψη να τοποθετηθεί.

"Σταματήστε αυτή ιστορία γιατί από δω και πέρα θα μιλάμε μέσω Δικαιοσύνης. Το μόνο που έχω είναι ένα σπίτι 30 ετών που ασχολούνται όλοι και δεν υπάρχει τίποτα… Και ο ΕΝΦΙΑ πληρώνεται ακόμη περισσότερο, γιατί ανακάλυψα πως είναι δηλωμένα περισσότερα τ.μ", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Εξαπέλυσε δε επίθεση στην Νίκο Φωτόπουλο, λέγοντας πως "βγαίνει ο κάθε υπόδικος για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και λέει" και ζήτησε "να σταματήσουν! Δεν θα βγάλετε άκρη για ένα σπίτι και ένα εξοχικό 35 τ.μ. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα στην οικογένεια μου. Η οικογένεια μου πληρώνει φόρους για να παίρνουν μισθό όσοι με καταγγέλλουν".

Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε δώσει στη δημοσιότητα την εξής δήλωση:

Χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μας ρίξει λάσπη, χρησιμοποιώντας ανθρώπους που κατηγορούνται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος (δημόσιο χρήμα) και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Οι υπαίτιοι της χρεωκοπίας και της κατάπτωσης της χώρας προσπαθούν τώρα, υπό άλλη κομματική σκέπη, να διατηρηθούν σε θέση ώστε πάλι, αν μπορέσουν, αν τους δοθεί η ευκαιρία, να ροκανίσουν εξουσία και δημόσιο χρήμα. Κάποιοι, όπως εγώ, τους εμποδίζουμε να το πράξουν και μας επιτίθενται με συκοφαντίες.

Προσεχώς, θα ρίξουν και άλλη λάσπη προς διάφορες κατευθύνσεις και προς άλλους που επίσης μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο τους. Η λάσπη τους θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Μέχρι τότε, ας προσκομίσουν έναν λογαριασμό που να δείχνει χρέη μου προς ιδιώτη ή προς το Δημόσιο και ταυτόχρονα να δεχθούν να ανοίξουμε και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς των τελευταίων είκοσι χρόνων. Αν δεν το πράξουν οι ίδιοι, θα το κάνουμε εμείς μέσω νομίμων διαδικασιών.

Για τους συκοφάντες μας, στελέχη - ενεργούμενα του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιμένουμε να αποφανθεί πρώτα η Δικαιοσύνη για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται όσον αφορά στη διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μέχρι τότε, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ταμήλος: Καταψηφίζω τη ρύθμιση για την ΕΥΔΑΠ

Αντίθετος με τη νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει, ότι η ΕΥΔΑΠ θα μπορεί να επεκτείνει τη δραστηριότητα της και εκτός της περιφέρειας Αττικής και να διαχειρίζεται το δίκτυο ύδρευσης άλλων δήμων, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος και δήλωσε ότι την καταψηφίζει.

Ο δάσκαλος της πο@τσας λέει πως ο Ρωμανός αγχώνεται μη χάσει το εξάμηνο και το κ@λόπαιδο φωνάζει "ζήτω η αναρχία"

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είδε τον Νίκο Ρωμανό σήμερα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά την λήξη της απεργίας πείνας μετά από 31 ημέρες, ήταν ο καθηγητής του κ@λου στις φυλακές.

Αντιπολίτευση απο τους δημοσιοκάφρους του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωπαϊκή στήριξη σε Δήμα

Δέκτης έντονων αντιδράσεων από ξένους δημοσιογράφους (ξέρετε κάτι Guardian, Suddeutsche Zeitung κ.λπ) έγινε την Τετάρτη η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρτ, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Πάτρα: Το κράτος... φορολόγησε τα χρήματα για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη! - Η οργισμένη επιστολή της αδερφής του

Όχι μόνο τους κόβουν τη μείωση πολυτέκνου από τη ΔΕΗ, επειδή πλέον, όπως τους λένε… έχουν τρία παιδιά, αλλά και τα χρήματα που πήρε η οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, φορολογήθηκαν από το κράτος.

Παπαμιμίκος: Είτε εκλέγουμε Πρόεδρο και προχωρούμε με σιγουριά, είτε βυθιζόμαστε στην αβεβαιότητα. Είτε το συγκεκριμένο πακέτο, είτε η θολούρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στη Θεσσαλονίκη, για την προεδρική εκλογή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επέστρεψε... χριστουγεννιάτικη! Χορεύει Jingle Bells με το στήθος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε γνωστή ως "το κορίτσι του Μότσαρτ", όταν έκανε το στήθος της να χορεύει στον ρυθμό κλασικών μελωδιών του κορυφαίου συνθέτη και τώρα επιστρέφει επίκαιρη όσο ποτέ, προτάσσοντας τα... πλεονεκτήματά της σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Marianna's boy

O Κώστας Καλλίτσης απο τα δοκιμασμένα στελέχη του ΚΚΕ της εποχής της μεταπολίτευσης έφυγε απο τον Περισσό  μετά το ατυχο για τους “ανανεωτές” συνέδριο του 1991. Σε σχετικά ωριμη ηλικία - μπορεί να μην είναι πια πιονέρος αλλά δεν είναι και …βετεράνος σαν την Λούλα λογαρά και τη Ρούλα Κουκούλου- αναζητεί εργασία στη πάντα έτοιμη και κυρίως διαθέσιμη για πολιτικά στελέχη εκδοτική και δημοσιογραφική πιάτσα. Η πρώτη του δουλειά βρίσκεται στο … αναδυόμενο τότε “μαγαζί” του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη στον αλήστου μνήμης “Επενδυτή”. 

Δικαιωμένος ο Άδωνις: Το "Εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα χρεοκοπήσουμε" το λένε όλοι οι ξένοι

«Μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Γιατί πρέπει να χαιρόμαστε με το "ναυάγιο" του South Stream

Επανασχεδιάζεται ο «χάρτης» των αγωγών μεταφοράς ενέργειας από τη Ρωσία και την Κασπία στην Κεντροδυτική Ευρώπη. Αναβαθμίζονται και ενισχύονται οι ενεργειακοί αγωγοί ελληνικών συμφερόντων και συναφώς, η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας.

ΒΟΜΒΑ! Φίλος του Τσίπρα, Πληρεξούσιος Υπουργός και κάτοχος του Αστεριού του Σύμπαντος... αυτοπροτείνεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Α! Είναι και "Διεθνής Ακαδημαϊκός" ο φίλος του Αλέξη...

Πρόταση βόμβα για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Διεθνής ακαδημαϊκός και πληρεξούσιος Υπουργός αυτοπροτείνεται για το ανώτατο αξίωμα. "Πιστεύω οτι ανάμεσα στους 300 βουλευτές υπάρχουν και καθαρά μυαλά" δήλωσε στο Newsit o Tριαντάφυλλος Καραγιάννης. Αγνωστο αν το όνομά του θα συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ!O Μισελοζιαννάτσης προσπαθεί να μασουλήσει... μη ξέροντας ότι τον παίρνει η κάμερα

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο «ΌΛΑ ΜΠΙΠ»

Από το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναγγείλει την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος.

«Πόλεμος» στη Βουλή με Τραγάκη, Ματθαιόπουλο και Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή όταν πήρε το λόγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος επαναλάμβανε τις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά του Πρωθυπουργού.

Κατουρ@θηκαν οι πιστωτές με τον Λαφαζάνη:«Δεν εκβιαζόμαστε» τους είπε κι αυτοί πήγαν το spread στις 800 μ.

Ε, αφού δεν εκβιαζόμαστε άντε το ΧΑΑ στις 500 και το spread στις 1500...

Σε κλοιό πιέσεων παραμένουν και σήμερα οι τιμές των ομολόγων, με την απόδοση του 10ετούς να οδεύει προς το 9%.

Τα καλύτερα παιχνίδια του Facebook για το 2014

Δείτε ποιο είναι το παιχνίδι που κατέκτησε το κοινό του κοινωνικού δικτύου - Τα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχώρισαν και τα αγαπημένα των εργαζομένων στο facebook

Το facebook έβγαλε την ετήσια αναφορά του για τα καλύτερα παιχνίδια του 2014, με ένα παιχνίδι να κατακτά περίτρανα την πρώτη θέση: Το Cookie Jam της SGN που βγήκε τον προηγούμενο Μάιο, νίκησε άνετα όλα τα υπόλοιπα, οπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο blog της.

Παναγιώταρος: Φονιάς ο Χαρίλαος Φλωράκης (το λεγε κι ο ίδιος) - Ηρωας ο Νικόλαος Ντερτιλής (ναι αλλά ναζί δεν ήταν!)

«Αποτίσαμε φόρο τιμής σε έναν μεγάλο στρατιώτη, ήρωα της Κύπρου», είπε για τους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή

Μετά το παπαριές του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, το λόγο πήρε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΖΗΤΑΤΕ; Τράπεζα της Ελλάδας: Η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ είναι δημοσιονομικά ουδέτερη

Επειδή η ΤτΕ αποδίδει στο κράτος το 88% του μερίσματος επί των καθαρών κερδών της κατά τη διεθνή πρακτική... Αφού λοιπόν είτε τα πληρώσετε σαν ΕΝΦΙΑ είτε στο τέλος του χρόνου σαν μέρισμα είναι ένα και το αυτό, γιατί ζητάτε να εξαιρεθείτε;; Οοοεεεοοο; 

Δημοσιονομικά ουδέτερο χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδας το αίτημά της για την απαλλαγή από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητά της.

Ήπειρος: «Φιλάς πολύ ωραία» - Τα ερωτικά μηνύματα της καθηγήτριας στη μαθήτρια

Η 15χρονη μαθήτρια φαίνεται να παγιδεύτηκε  στα «δίχτυα» της καθηγήτριας -  Η ανήλικη βίωσε ένα φρικτό εφιάλτη όπως φέρεται να είπε στους γονείς όταν αποφάσισε να τους μιλήσει την έκαναν τσακωτή (οι γονείς κάτι ψιλιάστηκαν και ψαχούλεψαν τις συνομιλίες στο Facebook) για ό,τι συνέβαινε τον τελευταίο καιρό και με τις πιέσεις που δεχόταν σε ερωτικό επίπεδο από την καθηγήτριά της

BINTEO-ΓΑΤΑΚΙ-Σταματά την απεργία πείνας το κ@λόπαιδο μετά την τροπολογία για την εξ αποστάσεως (1/3) και με βραχιολάκι (2/3) εκπαίδευση

Εκπαιδευτικές άδειες σε κρατούμενους φοιτητές με ηλεκτρονική παρακολούθηση (βραχιολάκι) προβλέπει η βελτιωμένη τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, εφόσον ο κρατούμενος φοιτητής έχει παρακολουθήσει εξ αποστάσεως με επιτυχία το ένα τρίτο των μαθημάτων και των εργαστηρίων ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου.

ΑΛΕΞΗ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ τα δίνει όλα για το κ@λόπαιδο-Ο Τσίπρας τηλεφώνησε σε Παπούλια και Βενιζέλο

Αφού "προέχει η ανθρώπινη ζωή" φαντάζομαι ότι θα ρίξεις το ίδιο τρέξιμο και για αυτόν...

Ολα για όλα φαίνεται ότι τα δίνει ο Αλέξης Τσίπρας για να δοθεί λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Νίκο Ρωμανό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Κασιδιάρης: Αυτό είναι το ηχητικό όπου ο Μητσικώστας δίνει εντολή να μας καταδικάσουν

Με φωνές, ύβρεις και καταγγελίες περί συνωμοσιών για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τη Δικαιοσύνη επέστρεψε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Συγκεκριμένα, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως ο πρωθυπουργός «παίρνει τηλέφωνο και δίνει εντολές σε δικαστικούς ο ίδιος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με το συνθηματικό "Παναθηναϊκάκιας"». Μάλιστα, το συγκεκριμένο ηχητικό αναρτήθηκε και στο site της ΧΑ.

ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ! Αγριο ξεκατίνιασμα on air -Τα καρφιά Κουίκ για κάθοδο του γιου Μελά στις εκλογές με τη ΝΔ

Ξεκατινιάστηκαν στον αέρα τα δύο άλλοτε μέλη του ίδιου κόμματος Παναγιώτης Μελάς και Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το τι θα κάνει ο πρώτος στην προεδρική εκλογή και τον εκνευρισμό του εγκλωβισμένου στους ΑΝΕΛ Τέρενς που είναι υποχρεωμένος να μην ψηφίσει Πρόεδρο ξέροντας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές... δηλ. να πάει σπίτι του αφού οι ΑΝΕΛ θα δουν το 3% με τα κιάλια.

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η Βούλτεψη απαντάει ότι να'ναι στην καταγγελία Φωτόπουλου ότι δεν πληρώνει χαράτσι για βοηθητικούς χώρους!

Φωτόπουλος μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που κυκλοφορεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όταν κάνει συγκεκριμένη καταγγελία ότι η Βούλτεψη δεν έχει δηλώσει τα 130 τετραγωνικά βοηθητικούς χώρους και γλιτώνει το εν λόγω χαράτσι, δεν πρέπει να πάρει απάντηση... μια απάντηση που δυστυχώς δεν δίνει η κυρία Σοφία (δεν είναι απάντηση το "ας μου φέρει ένα λογαριασμό που να δείχνει ότι χρωστάω") αφού προφανώς ο Φωτόπουλος έχει δίκιο... Κρίμα και φυσικά δεν περιμένουμε να ασχοληθεί και να της τραβήξει το αυτί κανείς ή να την σουτάρει αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει μπουγάδα... έχουμε και πρόσφατο παράδειγμα τον Αργύρη που φέσωσε το Ταμείο και όλα καλά... απλά μια σημείωση: Όλα αυτά τα διαβάζει κόσμος που προσπαθεί να μη χρωστάει και σκίζει τον κ@λο του για να πληρώσει... αυτό!]

Επίθεση εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

Γιγάντιος μετεωρίτης απειλεί να χτυπήσει τη Γη σε 150 χρόνια... λέει ρώσος

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλέσει έκρηξη, 1000 φορές μεγαλύτερη από αυτή που προκλήθηκε από τον κομήτη που έπεσε στη Ρωσία το 2013 και είχε μέγεθος, όσο περίπου ένα λεωφορείο

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Έγραψαν συνθήματα για το κ@λόπαιδο σε μνημείο

Συνθήματα κατά τους κράτους και υπέρ του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού έγραψαν άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης.
Ο βανδαλισμός σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά την επίθεση με μπογιές, που εξαπέλυσε ομάδα αντιεξουσιαστών στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης.

ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ-Λαφαζάνης: Είναι ζήτημα αν η υποψηφιότητα Δήμα καταφέρει να συγκεντρώσει 155 ψήφους

Την πεποίθησή του όχι μόνο πως οι βουλευτές θα καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, αλλά και ότι δεν θα καταφέρει να λάβει ούτε τις 155 ψήφους της συγκυβέρνησης εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΛΑΘΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ-Ενα Δήμας κρύβει έναν Κουβέλη -Τρελές φήμες για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Πριν περάσει ένα 24ωρο από την επιλογή του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα πιο τρελά σενάρια κυκλοφορούν μεταξύ των βουλευτών, σύμφωνα με τα οποία άλλος θα είναι ο τελικός υποψήφιος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται plan B από την κυβέρνηση

Οριακά αυξημένα τα επιτόκια στην σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε συνολικά 2,9 δισ. ευρώ αλλά η κάλυψη των εκδόσεων μειώθηκε αισθητά σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη έκδοση

Οι πλούσιες κυρίες του Λονδίνου πληρώνουν για ιδιωτικά μαθήματα σ@ξ!

Πλούσιες γυναίκες παρακολουθούν μαθήματα για το πώς θα αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή

Το Parfum de Femmes είναι το πρώτο ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο τα μέλη του οποίου είναι επιτυχημένες και πλούσιες γυναίκες, οι οποίες συναντώνται κάθε μήνα και παρακολουθούν μαθήματα ερωτισμού. Ο στόχος του κλαμπ είναι να ενισχύσει τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση των γυναικών έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ οι άνδρες τους να τις απατήσουν.