16 Δεκεμβρίου 2014

BINTEO-Οι 10 γυμνές στιγμές του 2014

Ποιες σταρ έμειναν μπροστά στο φακό μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και έκαναν το 2014 μια «καυτή» χρονιάΑν μη τι άλλο, το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη και για να είναι και πλήρης είχε και τις απαραίτητες δόσεις… γυμνού – καμία φορά και λίγο παραπάνω, αλλά ποιος μπορεί να παραπονεθεί για κάτι τέτοιο;

Μαθήματα Ιστορίας προς του Πασοκοσυριζαίους από την Αννα Καραμανλή: Αφήστε τα ειδικά δικαστήρια για την οικογένεια Κωνσταντόπουλου

Με ένα πολύ έξυπνο τρόπο σχολίασε η βουλευτής Β. Αθηνών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου περί ειδικού δικαστηρίου στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Στρατούλης: σκίζει... δεν σκίζει μνημόνια...

Ρε δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θεωρούν γίδια όλους τους Έλληνες... Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν πάρει με τις ντομάτες... Δείτε το βίντεο να πάρετε μια γεύση από υπουργό ΣΥΡΙΖΑ που θα φάτε στη μάπα αν κάνετε το λάθος...  Στρατούλης:

Ποιόν χοντρό πολιτικό αρχηγό άραγε, να εννοεί ο Παπαχρήστος;

Μεταφέρουμε, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημερινό σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου, από την στήλη του “Στίγμα” στα “ΝΕΑ”

ΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΚΙ! Κουράκος: Θα ψηφίσω για Πρόεδρο εάν με πείσει ο Σαμαράς ότι δεν θέλει πρόωρες εκλογές

Αυτή ήταν η απάντησή του σε ερώτηση των Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Ευριπίδη Στυλιανίδη

Οργιώδεις ζυμώσεις και αλλεπάλληλες επαφές πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, το καφενείο και το εντευκτήριο της Βουλής με τους ανεξάρτητους βουλευτές να δέχονται στενό μαρκάρισμα από συναδέλφους τους της συγκυβέρνησης.

H NASA βρήκε σημάδια ζωής στον Άρη!

Σημάδια ζωής εντόπισε το σκάφος Curiosity της NASA στον πλανήτη Άρη!

Ενα από τα όργανα του ρομποτικού σκάφους με τους έξι τροχούς που βρίσκεται στον Κόκκινο Πλανήτη για λογαριασμό της αμερικανικής υπηρεσίας, εντόπισε μυστηριώδη ίχνη μεθανίου που δεν μπορούν εκ πρώτης όψεως να ερμηνευθούν με βάση τη γεωλογία ή την οργανική ύλη που μεταφέρεται στον Αρη από κομήτες ή αστεροειδείς.

«Ασύλληπτο» βίντεο: Διαστημόπλοιο επιστρέφει στη Γη

Συγκλονιστικό ταξίδι από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Η κάψουλα ταξιδεύει με ταχύτητα 17.000 μιλίων την ώραΕκατομμύρια ζευγάρια μάτια παρακολουθούν με ενθουσιασμό την εκτόξευση διαστημοπλοίων για ένα ακόμα ταξίδι στο Διάστημα. Πόσοι, όμως, έχουν την ευκαιρία να δουν την επιστροφή του και μάλιστα από το εσωτερικό του σκάφους;

Άδωνις: Εξαιρετικά υπεύθυνη η στάση του Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Εξαιρετικά υπεύθυνη» χαρακτήρισε την στάση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πως υπολογίστηκε ο σημαντικότερος αριθμός των μαθηματικών – Η πορεία προς την προσέγγιση του «π»

Ανάμεσα στους άπειρους αριθμούς που συναντάμε, υπάρχουν κάποιοι που έχουν λίγο μεγαλύτερη σημασία. Αριθμοί που δεν είναι απλώς σύμβολα με ποσοτική σημασία, αλλά έχουν βαθύτερο νόημα. Σε αυτό το σύνολο των σημαντικών αριθμών, το «π» είναι ο... βασιλιάς.

Μούφα ο 17χρονος που έβγαλε δήθεν 72 εκατ. από το χρηματιστήριο... δεν έχει δολάριο

Οταν άνοιγε το στόμα του και άρχισε να κομπάζει για το πώς στα 17 του βγάζει εκατομμύρια από το χρηματιστήριο, δεν μπορούσε να φανταστεί τι διαστάσεις θα έπαιρνε το ψέμα του. Μέσα σε λίγες ώρες, όλοι ήξεραν για τον Μοχάμεντ Ισλάμ, έναν μαθητή που έγινε πλούσιος σε διάστημα μερικών μηνών. Μόνο που τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια.

City: «Πρώτο όνομα» ο Τσίπρας ανάμεσα σε φασίστες και σούργελα καταστροφείς της Ευρώπης

Οι αναλυτές του οίκου τοποθετούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στους πέντε πολιτικούς που είναι πιθανόν να φέρουν την... καταστροφή το επόμενο έτος 

Η Ευρώπη βρίσκεται σε άσχημη θέση αυτή τη στιγμή και αυτό διότι το «φάντασμα» της κρίσης φαίνεται να επιστρέφει και πάλι. Ο κίνδυνος του αποπληθωρισμού αυξάνεται, οι συγκρούσεις στην Ουκρανία συνεχίζονται, η ανεργία μεγαλώνει και η ανάπτυξη δεν φαίνεται πουθενά, παρά τα μέτρα που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τα «μαθηματικά» του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τον Κουβέλη να αλληθωρίζει προς το ΝΑΙ

Κομπιουτεράκια βγάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε ενδεχόμενη «απορρόφηση» της ΔΗΜΑΡ από το κόμμα θέλουν να καταλήξουν στο κατά πόσο μπορεί αυτό να τους βοηθήσει στην μάχη για την εκλογή.

Ψινάκης: Μπορώ να πεθάνω ήσυχος -Ο Χρυσοχοΐδης μου έλυσε τα προβλήματα του Μαραθώνα για τα επόμενα 30 χρόνια

Τον δήμο Μαραθώνα επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να συναντήσει για πέμπτη φορά τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και να προσπαθήσουν από κοινού να βρουν λύση σε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως η ενδοκοινοτική συγκοινωνία, τα ρέματα, η διάβρωση της ακτογραμμής και τα δημοτικά σχολεία, αφού οι μαθητές αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα σε κοντέινερ.

ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Υπέρ των βασανιστηρίων από τη CIA η πλειοψηφία των Αμερικανών

Απειλές βιασμών, εικονικοί πνιγμοί, ηλεκτρικά τρυπάνια: Έτσι έκανε ανακρίσεις η CIA
Έξι στους δέκα δικαιολογούν τις ακραίες μεθόδους - Μόνο το 39% θεωρεί ότι ποτέ ή σπανίως δεν πρέπει να καταφεύγουν σε βασανιστήρια

ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ! Σόιμπλε: Αν ο Τσίπρας εφαρμόσει όσα λέει, χρήματα από την ΕΕ τέλος

Η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη ανώτατη πηγή του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας προειδοποιεί για απομόνωση του ελληνικού χρηματοοικονομικού συστήματος

Τις άγριες προθέσεις του Βερολίνου σε περίπτωση που η χώρα προχωρήσει σε εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.

Ο «Άντρας του Ράκτον» ήταν ο... Σούπερμαν της Εποχής του Χαλκού

Πώς έζησε και πώς σκοτώθηκε ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος της περιόδου που έχει ανακαλυφθεί ως τώρα

Από όταν ανακαλύφθηκε ο αρχαίος σκελετός στην περιοχή του Ράκτον της Μεγάλης Βρετανίας, οι επιστήμονες ήξεραν ότι βρίσκονταν μπροστά σε κάτι ξεχωριστό. Χρειάστηκαν όμως 25 χρόνια και οι πιο σύγχρονες μέθοδοι της τεχνολογίας για να διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για έναν... Σούπερμαν της Εποχής του Χαλκού.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο διαψεύδει τις παπαριές Καμμένου

Σε κατηγορηματική διάψευση της δήλωσης του Πάνου Καμμένου ότι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται με αφορμή την εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ των θρησκευτικών ακινήτων που αφορούν σε νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες γνωστών θρησκειών και δογμάτων στην Ελλάδα προχώρισε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας.

O υπόδικος Τραπεζιτάκος σύμβουλος του Τσίπρα

Ο γνωστός υπόδικος, συνταξιούχος, Τραπεζιτάκος Προβόπουλος, φαίνεται πως βρήκε νέο ρόλο.

Αυτόν του συμβουλάτουρα του Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα στην Βουλή, στον απόηχο της δήλωσης Στουρνάρα για την Τραπεζική ρευστότητα.

Η απάντηση Παπαγεωργόπουλου για τη νέα παραπομπή του

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, που αφορά τις «ειδικές εντολές» των αντιδημάρχων Οικονομικών.

Όπως λέει ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε επιστολή του,

Γεωργάτος-Καραγκούνης στους χειρότερους της Ιντερ την τελευταία 20ετία

Οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Καραγκούνης είναι μεταξύ των 35 ποδοσφαιριστών της τελευταίας 20ετίας στην Ίντερ που δεν προσέφεραν όσα περίμεναν οι «νερατζούρι» σύμφωνα με αφιέρωμα του «goal.com».

Αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

Στουρνάρας: Είχα χρέος να μιλήσω δημόσια για να σφίξουν λίγο οι κ@λοι και να μη λέει ο καθένας ότι θέλει

"Είχα χρέος να μιλήσω ανοικτά για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες και τις αποφάσεις τους με γνώμονα την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας”, φέρεται να λέει σύμφωνα με οικονομικούς παράγοντες που συνομιλούν μαζί του, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Γεράσιμος Αγούδημος: Η μεγάλη φυγή στο μαγευτικό Λουγκάνο

Εγκατέλειψε την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, ενώ αύριο εκδικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά η έφεση του κατά της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή με αναστολή για χρέη που αφορούν εργατικές και εργοδοτικές εισφορές στο ΝΑΤ

ΤΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! «Άντρας της χρονιάς» στη Ρωσία ο Πούτιν... για 15η συνεχή φορά!

Με ποσοστό 68% οι Ρώσοι ψήφισαν και επέλεξαν και πάλι τον πρόεδρο της χώρας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανδείχθηκε ο «άντρας της χρονιάς» στη Ρωσία για 15η συνεχή φορά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

"Ναι" θα ψηφίσει η Κατερίνα Μάρκου

"Στη συγκυρία αυτή, επιλογή μου είναι να υπερβώ το ρόλο που επεφύλαξαν οι πρωταγωνιστές στους ανεξάρτητους βουλευτές και να ψηφίσω θετικά" τονίζει η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, σε δήλωσή της για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το «Θα σε γα@@@@@@ με το που θα αναλάβεις»

Ανακοίνωση αναφορικά με την ατάκα που φέρεται να είπε ο Ευ. Βενιζέλος στον Αλέξη Τσίπρα πως («Θα σε γα@@@@@@ με το που θα αναλάβεις») εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, στην οποία διαψεύδει την ύπαρξη του περιστατικού.

Τα hypercars του πρίγκιπα του Ντουμπάι – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη συλλογή υπερ-αυτοκινήτων του πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου του Ντουμπάι, σεΐχη Χαμντάν αλ Μακτούμ, την οποία παρουσίασε στο Dubai International Marine Club.

Η Δανία κατέθεσε αίτημα στον ΟΗΕ και διεκδικεί τον... Βόρειο Πόλο

Δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Δανία αποφάσισε να καταθέσει επισήμως αίτημα στον ΟΗΕ διεκδικώντας τον... Βόρειο Πόλο, προλαβαίνοντας Ρωσία και Καναδά που επίσης ερίζουν για την πατρότητά του, στοχεύοντας στο πλούσιο υπέδαφος της περιοχής.

Πως το Big Bang δημιούργησε ένα «σύμπαν καθρέφτη»

Το «βέλος του χρόνου» και το γεγονός ότι πηγαίνει προς τα εμπρός έχει προβληματίσει τους επιστήμονες εδώ και αιώνες, αλλά μια νέα θεωρία ελπίζει να απαντήσει σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις.

ΦΩΤΟ-ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ! Μουλωχτή ΣΥΡΙΖ(Α)οσελίδα βλέπει την ψαλίδα ν'ανοίγει!

Όλα τα μέσα ακόμα και οι συμπαθούντες τον ΣΥΡΙΖΑ όπως το iefimerida ή ο Ευαγγελάτος βλέπουν στα τελευταία γκάλοπ να κλείνει η "ψαλίδα"... όλα εκτός από ένα που γλύφει ασυστόλως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους άπλυτους και θέλει να το παίξει και σοβαρή σελίδα...

Δείτε τους τίτλους όλων:

ΦΩΤΟ-Το Twitter γελάει με τα νταούλια του Αλέξη: Αριστερά οι αγορές, δεξιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα «ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν» εξακολουθεί να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαντάστηκαν πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα πέταξε όλα έξω παίκτρια του σκώληκα: Βυζ@κια έξω λοιπόν και γκολλλλλλ!

Μπορεί το γυναικείο ποδόσφαιρο να μην αριθμεί και πολλούς λάτρεις, ωστόσο, η κίνηση μιας παίκτριας του Άρη να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε εναντίον του Εργοτέλη, ίσως κάνει πολλούς από το αντρικό φύλο να ξανασκεφτούν τις προτιμήσεις τους στο ποδόσφαιρο!

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Περί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των αγωνιστών

Η δεκαοκτάχρονη σύζυγος του γνωστού κακοποιού Νίκου Ρωμανού -η λεγόμενη και «μπαλαρίνα Βιργινία» στο Διαδίκτυο- δήλωσε ότι ο Νίκος της λαμβάνει πολλές επιστολές από κορίτσια (κορίτσια, προφανώς, σοβαρότατα βλαμμένα...), τα οποία του γράφουν διάφορα για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Εκείνη, όμως, θα ήθελε να φωνάξει σε όλες τις θαυμάστριες του Νίκου της: «Είναι δικός μου!».

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο γνωστός ΟΝΝΕΔίτης Μιχάλης Βωβός... Μιχαλάκη έλα σπίτι σου ;)

Παραιτήθηκε ο νεολαίος (στη φώτο τέρμα αριστερά) που έγραψε την πρόεδρο της Νεολαίας (Μανταλένα Παπαδοπούλου) στους ΑΝΕΛ επειδή σιχάθηκε τα σαλιαρίσματα του Καμμένου με το ΣΥΡΙΖΑ. Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης του οποίου το λάθος του συγχωρούμε αφού είναι δικό μας παιδί και τον περιμένουμε σπίτι του, κατέχει το ρεκόρ...

Σαμαράς: Σταματάμε εδώ!Δεν απαντάμε άλλο στις ύβρεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση»

Στη Σάμο... φανταστείτε τι γίνεται στην Αθήνα πχ: Έξι γιατροί και πρώην διευθυντής νοσοκομείου βρέθηκαν με αδικαιολόγητα 2,7 εκατ. ευρώ

Διαπιστώθηκε ότι οι τραπεζικές καταθέσεις, που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους, υπερβαίνουν το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων

Στην τσιμπίδα της οικονομικής αστυνομίας στη Σάμο πιάστηκαν έξι γιατροί και πρώην διοικητικός διευθυντής νοσοκομείου της Σάμου, αφού έπειτα από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, βρέθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 2,7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αποκτήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 2005-2011.

Δείτε πώς είναι να πατάς πάνω σε λάβα

Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ τολμηροί...

Από παιδιά όλοι έχουμε στο μυαλό μας, τις καταστροφές που προκαλεί μια έκρηξη ηφαιστείου. Η πορεία της λάβας, είναι αυτό που ακολουθεί και παραμένει μυστήριο για τους περισσότερους.

Απίστευτος -Επισκέπτεται πόλεις, τις παρατηρεί και στη συνέχεια τις σχεδιάζει με εκπληκτικές λεπτομέρειες [εικόνες]

Ένας 28χρονος σχεδιαστής , ζωγραφίζει ολόκληρες πόλεις με απίστευτες λεπτομέρειες, μόνο με την βοήθεια της μνήμης του.

Πρόκειται για τον Stefan Bleekrode, τον καλλιτέχνη από την Ολλανδία, που έχει προπονήσει το μυαλό του να αποτυπώνει εικόνες από τις μεγαλουπόλεις που επισκέπτεται και μετά...

Παραιτήθηκε ο γ.γ. Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος για να κατέβει στις εκλογές

Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλει εντός της ημέρας ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος.

Αρδένες: Συγκλονιστικό έγχρωμο βίντεο από την τελευταία γερμανική επίθεση

Συμπληρώνονται σήμερα 70 χρόνια από την εκτόξευση της τελευταίας, μεγάλης γερμανικής επίθεσης στις Αρδένες, το 1944.

Η επίθεση των Αρδενών αποτελούσε την τελευταία ευκαιρία του Γερμανικού στρατού να ανακτήσει την πρωτοβουλία στο Ευρωπαϊκό Θέατρο Επιχειρήσεων, έναντι των Συμμάχων.

ΧΑΡΤΗΣ! Ζουν ανάμεσά μας οι δραπέτες του Αλκατράζ;

Οι κρατούμενοι Clarence Anglin, John Anglin και Frank Morris που ενέπνευσαν την ταινία Escape From Alcatraz ενδέχεται να επέζησαν μετά την απόδρασή τους από το Αλκατράζ στις 11 Ιουνίου του 1962.

Ενώ ευρέως πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους, μια νέα μελέτη δείχνει πως ενδεχομένως να επιβίωσαν της δοκιμασίας και να κρύβονται.

«Παρέλαση»… υπουργών στην Αμφίπολη!

Στην Αμφίπολη μαθαίνουμε πως θα βρεθούν… προσεχώς δυο κυβερνητικά στελέχη. Δεν ξέρουμε βέβαια εάν θα κατορθώσουν να επισκεφτούν στο λόφο Καστά, αφού οι υπεύθυνοι της ανασκαφής έχουν προειδοποιήσει πως ο χώρος δεν είναι επισκέψιμος.

Συγκλονισμένοι οι γιατροί με την 11χρονη μητέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Με καισαρική τομή γέννησε το 11χρονο κοριτσάκιπου έφθασε  με φρικτούς πόνους στην κοιλιά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Ρελάκης, δ/ντης γυναικολογικής-μαιευτικής κλινικής ΠΑΓΝΗ, η καισαρική τομή επιβάλλεται σε περιπτώσεις όπως αυτή επειδή η ανάπτυξη της έφηβης μητέρας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Μέχρι κι ο μπάρμπα Γιάννης γελάει: «Ο…πιτσιρικάς και η κωλοτούμπα»

Υπερ του «να εκλεγεί Πρόεδρος για το καλό της χώρας» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή έβαλε εναντίον του Αλ. Τσίπρα για τις δηλώσεις που έκανε για «λύρες, νταούλια και ζουρνάδες»:

Business Insider: Ένα ελληνικό στην πρώτη θέση των 30 βιβλίων που άλλαξαν την ιστορία του κόσμου

Υπάρχουν βιβλία που κατάφεραν να αλλάξουν έναν άνθρωπο. Ναι, μπορεί να συμβεί. Τι γίνεται, όμως, με εκείνα που διαμόρφωσαν ολόκληρες γενιές ή και την ιστορία του κόσμου; 

Γιάννης Μελάς, ο γιος της Μις Ρόδος που έγινε βασιλιάς των διαμαντιών στην Αφρική [εικόνες]

Ο κυνηγός διαμαντιών, ρουμπινιών και ζαφειριών στα ποτάμια και τα ορυχεία της Αφρικής Γιάννης Μελάς (Yianni Melas), ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στον κόσμο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Sd: Η Γερμανία ψηφίζει πριν από τα Χριστούγεννα την παράταση του ελληνικού μνημονίου

«Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, στην τελευταία ή προτελευταία συνεδρίαση του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου για το 2015 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και μετά ψηφοφορία για την παράταση του ελληνικού προγράμματος, καθώς και για τη δημιουργία μιας προληπτικής πιστωτικής γραμμής ύψους περίπου 10 δισεκατομμυρίων ευρώ», γράφει σε άρθρο της, με τίτλο «Δίχτυ ασφαλείας για την Ελλάδα», η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες αναζητήσεις, μέσω της ελληνικής Google, για το 2014

Οι μηχανές αναζήτησης της Google πήραν και φέτος «φωτιά», καθώς η ειδησεογραφία όχι μόνο δεν έλειψε, αλλά σε κάποιες περιόδους έγινε και πολύ έντονη. Από δραματικές ειδήσεις, ξαφνικούς θανάτους, πολέμους, έως αθλητικά γεγονότα και φιγούρες του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Στο Μαξίμου βλέπουν αλλαγή κλίματος λόγω Στουρνάρα και Κουβέλη

Ένα 24ωρο πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα. Στενός συνεργάτης του Μεγάρου Μαξίμου, δηλώνει ότι στην Τρίτη ψηφοφορία θα υπάρξει Πρόεδρος και οι εκλογές θα αποφευχθούν σε αυτή την φάση.

Bild: Η τρόικα θέλει τα γνωστά

Η τρόικα ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να «ξεκαθαρίσει και να συγκεκριμενοποιήσει δεσμεύσεις που έχει αναλάβει» γράφει στο σημερινό της φύλλο η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα.

«Πραξικοπήματα» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑίος του ΑΠΘ επειδή δεν τον άφησαν να τρυπώσει απ'το παράθυρο

Για «πρωτοφανές πραξικόπημα» έκανε λόγο ο Γιώργος Μυλόπουλος, γιατί δεν επανήλθε ως… πρύτανης στο ΑΠΘ, μετά την απόφαση του ΣτΕ που ακύρωσε τις εκλογές που ανέδειξαν τον Περικλή Μήτκα.

Η Ryanair φέρνει και τέταρτο αεροσκάφος στη βάση της στην Αθήνα

Τρία νέα δρομολόγια πρόσθεσε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 της Αθήνας η Ryanair, από/προς Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, που θα μεταφέρουν πάνω από 2,2 εκατομμύρια επιβάτες το 2015, και θα υποστηρίξει πάνω από 2.200 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, διπλασιάζοντας την κίνησή της.

Bloomberg: Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα μπορεί να φύγει από το ευρώ

Είναι οικονομικό ή πολιτικό το ζήτημα της Ελλάδας; Ή, μήπως, το ένα επηρεάζει το άλλο σε τέτοιο βαθμό που πλέον να μοιάζουν σαν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Ξανά το νόμισμα, το ευρώ εν προκειμένω, μπαίνει στη ζυγαριά των εξελίξεων.