17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! Χέστ@κε ο Αλέξης μέχρι να... μην βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Μετά έβγαλε γλώσσα...

Φυσούσε, ξεφυσούσε, έπινε λίγο νερό, έτριβε το κεφάλι του... Η αγωνία του ΑλέξηΤσίπρα κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. 

DW: «Ελληνική τραγωδία» μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Για «ελληνική τραγωδία» σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει στις εκλογές που θα διεξαχθούν αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνουν λόγο οικονομικοί αναλύτές τους οποίους επικαλτείται η Deutsche Welle σε άρθρο της μετά την πρώτη αποτυχημένη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Τετάρτη.

Συνεργάτες Σαμαρά: Αποκαλυπτουν πότε θα γίνουν εκλογές αν δεν βγει Πρόεδρος ο Δήμας

Σταύρος Δήμας ο υποψήφιος και στις επόμενες δύο ψηφοφορίες - «Αν η βούληση της κοινής γνώμης δεν εκφραστεί από τους βουλευτές, θα εκφραστεί από το λαό»

«Καθαρές επιλογές» είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Γιοβανόπουλος: Γιατί απουσίαζα από την ψηφοφορία

Τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας γνωστοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωστας Γιοβανόπουλος.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; Αντώναρος: Θα τρίβουν τα μάτια τους…

Την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας σχολίασε μέσω twitter ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ! Πούτιν καλεί Ουν... κι αυτός δεν απαντά στην πρόσκληση

Την στιγμή που η ρωσική οικονομια καταρρέει, ο Βλαντιμιρ Πούτιν καλεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Αντικείμενο της συνάντησης δεν είναι απλά εθιμοτυπία. Τυπικά η πρόσκληση είναι για να μπορέσει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας στους εορτασμούς για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ανείπωτη Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 150 γυναίκες επειδή αρνήθηκαν να γίνουν νύφες τους

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εκτέλεσε πάνω από 150 γυναίκες στην πόλη Fallujah, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ιράκ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ABNA.
Οι γυναίκες εκτελέστηκαν ομαδικά και ετάφησαν σε σημείο της δυτικής επαρχίας του Ιράκ, Αλ Ανμπάρ.

«Βόμβα» Παπαδόπουλου – Κάνει λόγο για κωλοτούμπα ΔΗΜΑΡ και προειδοποιεί με αποκαλύψεις

Tι ξέρει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο πιο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη ως την στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι τους, για το παρασκήνιο της Προεδρικής εκλογής; Τι είχε συμβεί το καλοκαίρι;

Ούτε ο ίδιος ο Μελάς δεν κατάλαβε γιατί ψήφισε "παρών"! "Στις επόμενες 2 θα ψηφίσω Δήμα"

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έκανε την έκπληξη και ψήφισε "παρών" στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο βγαίνοντας από την Βουλή δήλωσε στους δημοσιογράφους πως στις επόμενες δύο ψηφοφορίες θα ψηφίσει... ναι!

ΠΑΤΕ ΣΤΗ FIFA ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! Η ΕΠΟ μιλάει για παρακράτος στη ΓΓΑ και εκδίκηση

Κάθε τρεις και λίγο πάει στη ΦΙΦΑ για να μην αλλάξει ο βόθρος και τώρα που δεν πήρε τα λεφτά αφού δεν έχει φορολογική ενημερότητα ενοχλήθηκε ο νεοΣΥΡΙΖΑίος Σαρρής...

Η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με ανακοίνωση στον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννη Ανδριανό κάνοντας λόγο για “προσπάθεια εκδίκησης του παρακράτους που λειτουργεί στο εσωτερικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την πλήρη ανοχή του κ. Ανδριανού”.

ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ! Τσίπρας: Απόψε κατέρρευσε η στρατηγική του φόβου (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από τη Βουλή: «Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε. Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα πιο αισιόδοξη γιατί η δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

ΚΑΛΑ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!Καμμένος: Το σημερινό αποτέλεσμα σημαίνει εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Το σημερινό αποτέλεσμα σημαίνει εκλογές» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Καμμένος δήλωσε επίσης πως...

BINTEO-Σαμαράς: «Είμαι σίγουρος ότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες»

Την αισιοδοξία του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή διατύπωσε, με δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την πρώτη, άκαρπη, ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

H Μαρί Λεπέν στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ!

Με τίτλο «Προεδρική εκλογή στην Ελλάδα: Ο ευρωπαϊκός ολοκληρωτισμός δείχνει το αληθινό του πρόσωπο», η επίσημη ιστοσελίδα του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου «φιλοξενεί» δήλωση της προέδρου του κόμματος, Μαρίν Λεπέν.

ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΑ! 160 «ΝΑΙ» και 135 «ΠΑΡΩΝ» στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

NAI ψήφισαν οι...

ΦΩΤΟ-Πάλι του χάλασε τη σούπα ο Άδωνις του Μήτσου!

Πειράγματα και καρφιά παρά το φορτισμένο πολιτικό κλίμα ανταλλάσσουν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter. Δεν πρόλαβε να θυμίσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ατάκα του Όλι Ρεν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι δεσμευμένοι στη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη» και αμέσως ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε...

Σταύρος Δήμας: Οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος της περιστάσεως

«Στόχος μου είναι να συμβάλω στην ενότητα του ελληνικού λαού, που απαιτείται αυτήν τη στιγμή από όλους, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση» σημειώνει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, σε δηλώσεις του στο περιοδικό CRASH.

Βουλευτής ΔΗΜΑΡ: “Καλύτερα σπίτι μου παρά συνυποψήφιος με την Ραχήλ Μακρή…”

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ, μπροστά στο ενδεχόμενο συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλάχιστον τρεις από τους δέκα βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθαρίζουν ότι προτιμούν να αποχωρήσουν από την πολιτική παρά να ενταχθούν σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΑΤΑΚΙΙΙΙ! Ο Μητσοτάκης κάλεσε στο γραφείο του τον Πάνο Καμμένο-Αύριο η συνάντηση

- Ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε πως το ραντεβού με τον Μητσοτάκη είναι το πρωί της Πέμπτης
- Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει τον Πάνο Καμμένο να ψηφίσουν οι ΑΝ.ΕΛ Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, οι δύο πολιτικοί άντρες συνομιλούν συχνά για τις πολιτικές εξελίξεις
- Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της άφιξης των χρυσαυγιτών στην Βουλή - Τι έκανε ο Χρήστος Παππάς

Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές, έφτασαν λίγο μετά τις 6.30 στην Βουλή και από το γκαράζ μέχρι την ολομέλεια περπατούσαν σε διαδρόμους που είχαν εκκενωθεί αφού υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Έφαγε τούμπα και τον σήκωσε ο Σαμαράς (video)

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για την πρώτη ψηφοφορία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η πιο s@xy selfie σε ποδοσφαιρικό γήπεδο [εικόνες & βίντεο]

Μετά το 1-0 επί της Γοδόι Κρους, με το οποίο η Ράσινγκ Κλουμπ εξασφάλισε το πρωτάθλημα Αργεντινής, όλοι οι ποδοσφαιριστές της έγιναν ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς, όμως όλα τα φώτα έπεσαν πάνω σε δύο θηλυκές παρουσίες.

Συνέβη στον αέρα: Ξεκόλλησε μπροστινό δόντι παρουσιάστριας [εικόνες & βίντεο]

Στην τηλεόραση μπορούν να συμβούν τα πάντα. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στον αέρα αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, με θύμα την παρουσιάτρια Σάρον Οσμπορν, της οποίας της... έφυγε το δόντι.

Με 350 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα Koenigsegg Agera R 1.130 ίππων έπιασε στην Autobahn ταχύτητα άνω των 215 μιλίων/ώρα, περίπου 346 χλμ./ώρα.

Ο Γεώργιος Τσολάκογλου και η συνθηκολόγηση με τον Άξονα (19 - 23 Απριλίου 1941)

γράφει ο Φιλίστωρ

Όταν οι επιτιθέμενοι Γερμανοί από τον Βορρά, με μια κεραυνοβόλα προέλαση τους κατέλαβαν την Θεσσαλονίκη στις 9 Απριλίου, ο πόλεμος της Ελλάδας εναντίον δύο Αυτοκρατοριών έμοιαζε να έχει κριθεί. Το Βρετανικό εκστρατευτικό σώμα υποχωρούσε από την Θεσσαλία με κατεύθυνση προς την Πελοπόννησο σε έναν αγώνα δρόμου για να απαγκιστρωθεί από μια μάχη που δεν μπορούσε να κερδίσει λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του (too little too late), ενώ ο όγκος του Ελληνικού στρατού μόλις την προηγουμένη είχε πετύχει την τελευταία νίκη επί Βορειοηπειρωτικού εδάφους με την επίθεση της ΧΙΙΙ μεραρχίας υπό τον στρατηγό Γεώργιο Τσολάκογλου εναντίον του Ιταλικού τομέα. Δεν είχε δοθεί εγκαίρως διαταγή για σύμπτυξη των Ελληνικών δυνάμεων προς Νότο, έτσι η στρατιά αυτή κινδύνευε τις επόμενες ημέρες να κυκλωθεί και να καταστραφεί ολοσχερώς από τις δυνάμεις του Άξονα.

Ο Έλληνας πειρατής που διέλυσε τον τουρκικό στόλο μέσα στο Τσεσμέ, ανατινάζοντας το πλοίο του

Ποιος ήταν ο Ιωάννης Βαρβάκης, ο πειρατής που έγινε εθνικός ευεργέτης. Κέρδισε την εύνοια της Μεγάλης Αικατερίνης και αμύθητα πλούτη

Το ιστορικό Βαρβάκειο Λύκειο, η “ψευδώνυμη” Βαρβάκειος Αγορά της οδού Αθηνάς, ο ανδριάντας στο Ζάππειο και ορισμένοι δρόμοι της Αθήνας, οφείλουν το όνομά τους στον Ιωάννη Βαρβάκη, τον πειρατή από τα Ψαρά που έγινε εθνικός ευεργέτης.

Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου ζει αιχμάλωτος από το 1903 γιατί κατασπάραξε παιδάκια

Ο Χένρι, όπως ονομάζεται, έκλεισε τα 114, ενώ περισσότερα από 110 από αυτά, τα έχει περάσει σε κλουβί, «πληρώνοντας» για τους φόνους που έκανε τα πρώτα χρόνια της ζωής του

Ενας κροκόδειλος του Νείλου που ζει στη Νότιο Αφρική είναι ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου, καθώς την Τρίτη έγινε 114 ετών!

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αντί να επιστρέψει τα κλεμμένα, προκαλεί η ΣΥΡΙΖΑία άγαμη θυγατέρα που έπαιρνε σύνταξη με Νόμο, του ενός άρθρου, που φτιάχτηκε μόνο γι'αυτή

Το λαμόγιο ολκής αμφισβητεί ότι έπαιρνε, από τα λεφτά μας, επί 45 χρόνια σύνταξη σαν άγαμη αλλά ακόμα και σαν γαμ@μένη θυγατέρα και απειλεί με μηνύσεις όσους της το θυμίζουν; Θα τρελαθούμε; Δείτε τι έγραψε χθες η πρώην ΠΑΣΟΚα και νυν ΣΥΡΙΖΑία Έλενα Ακρίτα και δείτε στο τέλος το Νόμο ντοκουμέντο:

Ο Κώστας Καραμανλής στη μάχη για την εκλογή Προέδρου

Η εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή, νωρίς το πρωί, στην οδό Μητροπόλεως, στον αριθμό 1, όπου στεγάζονται τα νοικιασμένα από τη Βουλή, γραφεία βουλευτών, πιστοποιεί την ενεργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού στη μάχη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Με το καπουτσίνο στο χέρι βγήκε ο ληστής απ'το νοσοκομείο...

Τελευταία φορά τον είδαμε πριν από εβδομάδες, πίσω από τα κάγκελα του παραθύρου στο δωμάτιο του νοσοκομείου του να χαιρετά τους συγκεντρωμένους έξω από το «Γεώργιος Γεννηματάς».

Άδωνις: Ας προτείνει Πρόεδρο ο ΣΥΡΙΖΑ και το συζητάμε

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει έστω και την τελευταία στιγμή Πρόεδρο που μπορεί να εκλεγεί, ο πρωθυπουργός θα το σκεφθεί, είπε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως αν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, θα καταστραφεί η οικονομία.

ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ!Η βρετανική Telegraph είναι υπέρ της... δραχμής -«Κάποιοι θα καλωσόριζαν με χαρά την έξοδο από το ευρώ»

Με ενδιαφέρον βλέπει η βρετανική Telegraph την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Βγάζει και προκλητικό συμπέρασμα για τον Τσίπρα: «Αλλά αν δεν το καταφέρει, θα είναι αδύναμος ηγέτης».

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με την επιχείρηση των αστυνομικών στο Σίδνεϋ -

Ένα νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις εισβάλλουν στο καφέ που είχε καταλάβει ο ένοπλος και λήγουν την ομηρία των πολιτών.

Γατάκι Πούτιν οδηγεί τη Ρωσία στη χρεοκοπία: -11% το ρούβλι μόνο σήμερα, -15% το χρηματιστήριο, στο 17% το επιτόκιο

Οι αγορές αγνόησαν το "Σοκ και Δέος" του Πούτιν. Παρά την αύξηση επιτοκίων κατά 650 μονάδες βάσης, το ρούβλι κατρακυλά σε ιστορικό χαμηλό με βουτιά 11%. Οι παραλληλισμοί με τη στάση πληρωμών του 1998 και τα σενάρια για περιορισμούς στις κινήσεις κεφαλαίων.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ! "Μεγάλη κινητοποίηση στην Μακεδονία για τον ΓΑΠ και το νέο κόμμα"

Πολύ μεγάλη η κινητοποίηση στην Μακεδονία για τον ΓΑΠ, από την πρωτοβουλία υποστηριχτών του, οι οποίοι ευελπιστούν πως στις 18 Δεκεμβρίου θα υπάρξει εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτικών φίλων στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Ιδρύματος Παπανδρέου.

Οι Γερμανοί συνδέουν τον Τσίπρα με κούρεμα καταθέσεων και δραχμή

Σύμφωνα με την Handelsblatt αν γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας η μόνη του επιλογή θα είναι η επιβολή έκτακτης εισφοράς στις καταθέσεις και σε αυτή την περίπτωση η χώρα θα επέστρεφε αναγκαστικά στη δραχμή.

Ανεβαίνει το ΧΑΑ αφού μυρίστηκαν εκλογή Προέδρου

Κλίμα αισιοδοξίας, ίσως και υπέρμετρης, επικρατεί στη Χρηματιστηριακή αγορά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή που ουσιαστικά θα “χαρτογραφήσει” και τις πολιτικές δυνάμεις με στόχο τη συγκέντρωση ή όχι των 180 προθύμων βουλευτών που θα κρίνουν την πολιτική πορεία της χώρας.

Χαρά στο κουράγιο τους! Παραιτήθηκαν από γ.γ. για να πολιτευτούν με το… ΠΑΣΟΚ!

Σε ορισμένους ανθρώπους, πράγματι «βγάζεις το καπέλο» για την αισιοδοξία τους!
Έξι στελέχη της κρατικής μηχανής, εκ των οποίων τρεις γενικοί γραμματείς Υπουργείων και ισάριθμοι επικεφαλής κρατικών οργανισμών, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να πολιτευτούν με το παρακμιακό ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στις προσεχείς εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Κουίκ κάνει ρόμπα τον Καμμένο: Κανείς δεν με πίεσε...

«Δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», διευκρίνισε ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Και συνέχισε: «Θα ήταν και λίγο δύσκολο, μετά από 45 χρόνια, που δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα στη δημοσιογραφία, να με πάρει κάποιος τηλέφωνο».

Πιπιλή: Να μην μας προκαλεί η “ΠΑΣΟΚαρία”

Τον Αλέξη Μητρόπουλο και το… ιστορικό ΠΑΣΟΚ έθεσε στο στόχαστρό της η Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τις δηλώσεις του σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο που θα έπρεπε να στηθεί για την κυβέρνηση Παπαδήμου, μεταξύ άλλων και για τον Σταύρο Δήμα.

Φορολογικό ευτράπελο: Πότε ο ΦΠΑ στις κάλτσες είναι 13% και πότε 23%

Διευκρινίσεις για το συντελεστή ΦΠΑ που επιβάλλεται στις κάλτσες έδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Όπως αναφέρει σχετική απόφαση της ΓΓΔΕ κάλτσες, μισές κάλτσες, αλλά και κάλτσες με διαβάθμιση πίεσης στις οποίες περιλαμβάνονται και οι κάλτσες φλεβίτιδας υπάγονται στο συντελεστή ΦΠΑ 23%.

ΦΩΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! Άδειασαν τα σούπερ μάρκετ οι Ρώσοι. Φρενίτιδα από την κατάρρευση του ρουβλιού

Φρενίτιδα επικράτησε χθες το απόγευμα στη Ρωσία, μετά την πτώση που σημείωσε το ρούβλι. Ρώσοι καταναλωτές έτρεξαν σχεδόν πανικόβλητοι να αγοράσουν προϊόντα, προκειμένου να επενδύσουν τα χρήματά τους σε είδη πριν οι καταθέσεις τους κάνουν "φτερά".

Γιατί ο Στουρνάρας είπε ότι μειώνεται η ρευστότητα-Γιατί λείπουν 7 δις απ'το ταμείο-Γιατί οι τράπεζες πρέπει το επόμενο δίμηνο να βρουν 35 δις ενέχυρα

Το πρόβλημα των ανείσπρακτων δόσεων από ΔΝΤ και Ευρώπη και η απροθυμία των ξένων να ανανεώσουν έντοκα γραμμάτια. Γιατί είναι... κοντό το δίχτυ ασφαλείας από ΕΚΤ. Η πτώση της αξίας των ενεχύρων και η ανάγκη αντικατάστασης 35 δισ. ως και τον Φεβρουάριο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; Ρόμπα έκανε τον Μήτσο η Ασημακοπούλου: "Απαντήστε μου ποιος είναι πλούσιος"

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για ακόμη μια φορά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στον αέρα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής

Deutsche Welle: Μόνο με Σαμαρά θα συνεχιστεί η οικονομική βοήθεια

Θα ρίξει η Ελλάδα την Ευρώπη στο χάος; Δύσκολες μέρες για την Ελλάδα και την Ευρώπη ξεκινούν από σήμερα με την πρώτη εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Θα οδηγήσουν σε διακοπή της χρηματοδότησης, εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα ερωτηματικά που βάζει – δημοσιεύει η Deutsche Welle.

Αποφυλακίζεται και ψηφίζει ο Μπούκουρας

Ο Στάθης Μπούκουρας, προφυλακισμένος βουλευτής, θα πάρει μέρος στη σημερινή πρώτη ψηφοφορία της Βουλής για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θα έχει όμως, μία διαφορά από τους άλλους προφυλακισμένους, τέως συναγωνιστές του στη Χρυσή Αυγή, βουλευτές, μετά το τέλος της σχετικής διαδικασίας.

Κουίκ προσπαθεί να μπαλώσει την κ@λοτούμπα: Ο Καμμένος δεν εννοούσε τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.

«Διευκρινίζεται με απόλυτη σαφήνεια και κατηγορηματικότητα ότι η αναφορά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, δεν αφορούσε βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά βουλευτές ανεξάρτητους και κυρίως εκείνους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους έφυγαν από το Κίνημα» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με...

Σαμαράς: Με «ναι» στον Πρόεδρο αποφεύγουμε την περιπέτεια

Διαβάστε όλη τη δήλωση - «Η θετική ψήφος των βουλευτών, δεν εκλαμβάνεται ως ψήφος υπέρ της κυβέρνησης»

Με «ναι» στον Πρόεδρο αποφεύγεται μία περιπέτεια μοιραία για την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Καστοριά: Έπιασε στο κρεβάτι την παπαδιά με τον εραστή της - Φωνές, κατάρες και σκηνές απείρου κάλλους στο διαμέρισμα!

Η απιστία της παπαδιάς και η ταυτότητα του εραστή της, έχουν γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στην Καστοριά είχε υποψίες ότι ο γάμος της περνούσε κρίση και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δημοσκόπηση VCITIZENS: Μέχρι και η «Εφ. των ΣΥΡΙΖΑίων» ψαλίδισε τη διαφορά-Εκτός βουλής οι ψεκασμένοι

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VCITIZENS για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Πιο αναλυτικά, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ...