18 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο: Δημοτικό συμβούλιο λύεται με κλωτσιές και μπουνιές για ένα... κοπάδι πρόβατα

Πρώην δημοτικός σύμβουλος ζήτησε το κοπάδι του να βόσκει σε δημοτικό χωράφι

Σε κλωτσοπατινάδα κατέληξε δημοτικό συμβούλιο στη Βρετανία όταν η συζήτηση έφτασε σε ένα κοπάδι πρόβατα.

Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΥΘΟΣ! «Δεν υπάρχει πουθενά Γλέζος στα Δεκεμβριανά”

[Θυμίζω ότι στις αρχές Δεκεμβρίου ο Γλέζος βγήκε και είπε ότι κρατούσε το φυτίλι από τη βόμβα που θα έβαζαν στη Μ. Βρετάνια όπου διέμενε ο Σκόμπυ αλλά ακύρωσαν την έκρηξη όταν έμαθαν ότι έρχονταν ο Τσόρτσιλ ο οποίος γλίτωσε από τύχη την ανατίναξη από τον killer Γλέζο]

Αποστάσεις από την… “αποκάλυψη” Μανόλη Γλέζου ότι ο ίδιος κρατούσε τη βόμβα στα θεμέλια του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, κράτησε ο συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής Σάκης Μουμτσής, που μίλησε στην εκπομπή “Εδώ Μακεδονία” με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το ξέσπασμα των “Δεκεμβριανών” στην Αθήνα.

ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...Ο Πούτιν "πέταξε" το μπαλάκι στην Ελλάδα για τον νέο αγωγό - "Θέλουμε να περάσει από εκεί, εαν δεν θέλουν τότε δεν θα πάμε"

Προσέξτε δημοσιοκαφρίλα! (τσιρίδα!)"ΑΑΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ""... (μέσα σε παρένθεση και στα ψιλά γράμματα) "ο Πούτιν χρησιμοποίησε τον όρο της ρωσικής διπλωματίας «Μακεδονία»"... ρε δε γαμ@εστε!!

- Ένα τέτοιο σχέδιο για αυτό τον αγωγό ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως εξαρτάται από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Σε περίπτωση κατασκευής του αγωγού ο Πούτιν δήλωσε πως θα περάσει μέσα από την Ελλάδα
- Ωστόσο, με το γνωστό του ύφος δήλωσε: "Δεν το επιθυμούν; Τότε δεν θα πάμε"
- Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμφανίστηκε φιλικός προς την Τουρκία για το Κυπριακό

“Κράξιμο” Μπέμπε Γκρίλο στον Τσίπρα - “Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, δεν χρειάζεται πια η Δεξιά”

Καυστικός εμφανίστηκε ο Μπέμπε Γκρίλο για τον Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ένωση Ξένων Αναποκριτών της Ρώμης, κληθείς να σχολιάσεις τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Τον «ομοφυλόφιλο» ταύρο Μπέντζι έσωσε ο δημιουργός των Simpson

Λονδίνο: Τον Μπέντζι, έναν ομοφυλόφιλο ταύρο έσωσε από το σφαγείο ο Σαμ Σάιμον, συν-δημιουργός των Simpsons. Ο Μπέντζι μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι, όπου φάνηκε να βρίσκει τον έρωτα λίγη ώρα μετά την άφιξή του.

ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ! ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ο Πούτιν...is in love: Ποια γυναίκα «έκλεψε» την καρδιά του Ρώσου προέδρου;

Φυσικά τα ούγκανα θα πουν "ζηλεύετε ρε επειδή είναι γ@μιάς"... όχι ρε ζηλεύουμε επειδή έχει αρχές και αξίες... ξέρετε "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια"... αλλά προφανώς για εσάς ισχύει το "Πατρίς-Θρησκεία-Γκομενακια που μασάνε από γερόντια"... γιαυτό λέμε ότι είστε πατριώτες του κ@λου! Μπεεε γίδια....

Η... εξομολόγηση του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας επαναφέρει στο προσκήνιο τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την καλλονή πρώην Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα
Μπορεί οι αγορές να τον «γονατίζουν», όμως ο έρωτας τον… απογειώνει.

Νέα αλλαγή – έκπληξη στις αποδόσεις των μπουκμέικερ για την Προεδρική Εκλογή (κάρτες)

Η εικόνα που είχαμε μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της Προεδρικής ήταν ότι μέρα με την ημέρα περιοριζόταν η πιθανότητα εκλογής Προέδου από την παρούσα Βουλή,για αυτό και αυξανόταν η απόδοση του συγκεκριμένου γεγονότος.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Ιωαννίνων: Ολοκληρωτική ισοπέδωση του επαγγελματικού τίτλου των Νοσηλευτών;

Σύσσωμη η φοιτητική κοινότητα, καταδικάζει την απαράδεκτη πρόθεση κύκλων του  Υπουργείου Υγείας να εντάξει στον κλάδο των πτυχιούχων Νοσηλευτών και τους βοηθούς αυτών,  επιχειρώντας έτσι την ολοκληρωτική ισοπέδωση του επαγγελματικού τίτλου των Νοσηλευτών της χώρας και των φοιτητών, που με μόχθο έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις για να εισαχθούν στα Ανώτατα Ιδρύματα και να σπουδάσουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι 300 της Βουλής δεν έχουν την ευθύνη του μέσου πολίτη»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, για τα 40 χρόνια της ΝΔ, τόνισε στην ομιλία της: «Οι 300 της Βουλής δεν έχουν την ευθύνη του μέσου πολίτη. Οι 300 της Βουλής έχουν την ευθύνη βουλευτού, ο οποίος μπαίνοντας στη Βουλή των Ελλήνων ορκίζεται στο Σύνταγμα της χώρας και ορκίζεται να βάλει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδος. Άρα, ναι, αυτά τα οποία σήμερα γνωρίζουμε, τα γνωρίζουν και οι 300 βουλευτές».

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2014

Ενόψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων, για ακόμα μία χρόνια, προσφέρουμε χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια της δράσης xmassmiles, η κοινωνική προσφορά της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης φέτος εστιάζει στα παιδιά που μεγαλώνουν στα ορφανοτροφεία της Θεσσαλονίκης.

Απαγχονισμένη βρέθηκε η αδερφή Ελληνίδας παρουσιάστριας

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια απο τις πλέον δημοφιλείς Ελληνίδες παρουσιάστριες που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί απο τα προσκήνιο στα τηλεοπτικά πράγματα.

Εδώ έχει δίκιο ο λεβεντομαλ@κας! Ο Τατσόπουλος κράζει τις επιλογές του λαού

Πετράν δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στη Ραχήλ που είπε ότι δεν σου σηκώνεται!

Με τον… λαό τα έβαλε, και όχι άδικα, ο Πέτρος Τατσόπουλος και μάλιστα με ανάρτηση του στο Facebook.

ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ; Καταγγελία της πο@τσας από ΣΥΡΙΖΑίο Δήμαρχο: Σχολική καθαρίστρια λιποθύμησε από ασιτία... λέει

Για τον πο@τσο Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως σχολική καθαρίστρια πριν από λίγες μέρες  λιποθύμησε και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως υποφέρει από  ασιτία, εφόσον δεν συνοδεύεται από στοιχεία και γίνεται από γνωστό ΣΥΡΙΖΑίο σαλτιμπάγκο.

Πλεύρης κατά Τσίπρα: Μήπως κινδυνολογείς;

Με ανάρτηση του στο  Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Θάνος Πλεύρης στράφηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξη Τσίπρα.

Έρευνα σε βάρος ορκωτών λογιστών για ελλείμματα στο δήμο Θεσσαλονίκης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος των ορκωτών λογιστών που είχαν την ευθύνη της διαχείρισης και ελέγχου των οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης επί  B.Παπαγεωργόπουλου, παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος.

Σφοδρή επίθεση της Δήμητρας Λιάνη στον Γιώργο: Ο ιδεολογικός αποστάτης μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό

Με δήλωσή της η Δήμητρα Λιάνη επιτίθεται με σκληρές εκφράσεις στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως υπεύθυνο για την καταστροφή του ΠΑΣΟΚ.

Αλ Σάλεχ: Τι λέει ο Τσίπρας για το «όχι» του Die Linke στη δίμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος;

Την καταψήφιση, από το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς, Die Linke, της δίμηνης παράτασης του ελληνικού προγράμματος, που «πέρασε» από τη γερμανική Βουλή, «καυτηρίασε» με ανάρτησή της στο Twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

ΚΛΑΙΩ! Ραχήλ για Τατσόπουλο-Ψαριανό: Δεν τους σηκώνεται γιαυτό μύριζαν το παλτό μου

Απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη φωτογραφία που δείχνει τον Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να το μυρίζει, δίνει η ανεξάρτητη βουλευτής.  

ΜΠΑ; ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ; Η Ρένα Δούρου έστησε γιορτή!

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα με την είσοδο στο Πεδίο του Άρεως να είναι ελεύθερη.

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ! Για «Βόρεια Κύπρο» μιλάει ο Πούτιν

Φυσικά οι κάφροι θα πούνε "υποστηρίζει την Τουρκία αφού εμείς τον αγνοούμε"... εντάξει γιαυτό είναι κάφροι γιατί δεν βλέπουν ότι είναι λογικό ο Πούτιν να στηρίξει την τούρκικη εισβολή αφού και ο ίδιος τα ίδια έκανε στην Κριμαία... αλλά είναι τόσο μαλάκ@ς που θα λένε "μα στην Κριμαία κατοικούσαν Ρώσοι και έκαναν δημοψήφισμα"... ενώ την κατεχόμενη Κύπρο δεν μπορούν να κάνουν δημοψήφισμα... άντε γελοίοι σοβαρευτείτε επιτέλους πριν διαλύσετε τη χώρα στηρίζοντας τέτοιους τύπους
           
Ο κόμβος διανομής φυσικού αερίου στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας είναι δυνατός, όπως και η διέλευση του αερίου αυτού μέσω της Ελλάδας προς την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως ένα τέτοιο σχέδιο, δεν εξαρτάται κυρίως από τη Ρωσία, αλλά από την ΕΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στην καθιερωμένη απολογιστική του συνέντευξη για το τέλος του έτους.

Η απορία του Γιώργου Βουλγαράκη και η απάντηση από τη Βουλή

Μια… απορία εξέφρασε ο πρώην υπουργός, Γ. Βουλγαράκης, με ανάρτηση του στο Facebook για όσα έγιναν στην διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας .

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βουλγαράκης διερωτήθηκε γιατί οι γυναίκες βουλευτές που δεν ήθελαν να ψηφίσουν αναφωνούσαν «ΠΑΡΩΝ» και όχι «ΠΑΡΟΥΣΑ».

Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες που χτύπησαν την ανθρωπότητα

Το InVitroMagazine σας παρουσιάζει τις 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες που χτύπησαν την ανθρωπότητα.

Νο 10: Ευλογιά.

ΦΩΤΟ-ΚΡΙΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Μαθητές ζητούσαν selfie από τον Άδωνι... αντί να τον γιαουρτώσουν όπως θα θελαν οι επαναστάτες

Χαμός έγινε χθες στο προαύλιο της Βούλης, όταν οι μικροί μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, που είχαν έρθει στο Μέγαρο για ξενάγηση αναγνώρισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σαμαράς: Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να τζογάρει με τις θυσίες των Ελλήνων

Το μήνυμά του έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς διαμηνύοντας πως η πολιτική αστάθεια θα επιλυθεί σύντομα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η Ελλάδα είχε το υψηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα στην Ευρωζώνη το τρίτο τρίμηνο του έτους.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ->Κουβέλης: Αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σεβαστεί τις συμφωνίες

Σε δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενούνται σε ρεπορτάζ του ιταλικού δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Uno, o προέδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟ-Γ. Μιχελάκης σε εντυπωσιακή συγκέντρωση: «Είτε εκλέγουμε Πρόεδρο και προχωρούμε με σιγουριά είτε βυθιζόμαστε »

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην κατάμεστη από κόσμο μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Caravel.

ΜΙΜΗ vs ΓΙΩΡΓΟΣ.

      Υποθετικός διάλογος  .                                         
                     


       - Γιατί Δήμητρα με κατηγορείς ότι έκανα το κόμμα μπάχαλο?
       - Όχι μόνο μπάχαλο , αλλά κάτι χειρότερο
       -  τι εννοείς?
       -  πήρες ένα μεγάλο κίνημα και το έκανες σαν τα μούτρα σου. Όχι μόνο αυτό άλλα θέλεις να το απαρνηθείς,να το παραδώσεις τελείως στο ΧΟΝΤΡΟ και να φτιάξεις άλλο. Πας καλά ΡΕΕΕΕ ?
       - πρόσεξε καλά Δήμητρα ,πως μου μιλάς εμένα
       - γιατί ΡΕ θα σε φοβηθώ ,επειδή κάνεις ποδήλατο και κανόε -καγιάκ ? Θα σου ρίξω μια σφαλιάρα  που θα γονατίσεις .Κοίτα τα μπράτσα μου ρε μισοριξιά.
       Είπαμε υποθετικός διάλογος μεταξύ ΜΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΝΤΙΟΥ.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Αυξήθηκαν οι φοιτητές Αρχαίων Ελληνικών στην Αυστραλία... όπως λέει Κορεάτης καθηγητής Αρχαίων, στη Μελβούρνη

Διπλασιάστηκαν oι φοιτητές Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης καθώς έχει καταγραφεί αύξηση 49% από το 2010. Η αύξηση είναι ενδεικτική, της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος για τις σπουδές Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών σε πανεπιστημιακό επίπεδο τόσο στην Ασία, την Αυστραλία, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επί του παρόντος, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης φοιτούν 71 σπουδαστές στο τμήμα Κλασικών Σπουδών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΜΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΣΑΙ; Αθλητής του MMA χάνει το μάτι του έπειτα από κλωτσιά

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ερασιτεχνικό αγώνα MMA στις Η.Π.Α. όταν ο ένας αθλητής έχασε το πρόσθετο μάτι του έπειτα από κλωτσιά του αντιπάλου του στο κεφάλι.

Βλάκας, κατά τ'άλλα, ΣΥΡΙΖΑίος εξηγεί το αυτονόητο: Στην τρίτη ψηφοφορία μπορεί να τον πιούνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι!

Κορυφαίος του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν φημίζεται για την ευστροφία του προβλέπει, το αυτονόητο για όλους εκτός των ΣΥΡΙΖΑίων που έβγαλαν γλώσσα: άλλο αποτέλεσμα αν όχι στον δεύτερο γύρο, τότε σίγουρα στον τρίτο γύρο...

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του έμπειρου δημοσιογράφου και...

ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑίο ΔΕΙ Η ΡΑΧΗΛ... για το βουλευτιλίκι εννοώ: «Γεια σου γίγαντα»

Μόλις ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του στο Περιστύλιο της Βουλής μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η βουλευτίνα από την Κοζάνη φώναξε προς τον...

Φαήλος: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι… χ@σμένοι πάνω τους, μήπως κερδίσουν τις εκλογές

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, ο δικηγόρος, πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στην προεδρική εκλογή.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ! Η «Αυγή» θίχτηκε για τη Ραχήλ και κατηγορεί Ψαριανό και Τατσόπουλο για χυδαία σεξιστική συμπεριφορά απέναντί της

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από αργά χθες το βράδυ: Ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος αστειεύονται «παίζοντας» και μυρίζοντας ένα γυναικείο μπλε παλτό, που φέρεται να ανήκει στη Ραχήλ Μακρή. Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τους βουλευτές, μιλώντας για σεξιστική συμπεριφορά.

Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα

Επιστολή με την οποία καταγγέλει τη λειτουργία συστήματος επηρεασμού της ελληνικής διαιτησίας, έστειλε στην ΕΠΟ ο Γιάννης Αλαφούζος.

"Ξαναχτύπησαν" στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ

Επανεμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο οι 12 κυρίες που πληρώνουν όλες τις αγορές των πελατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, σήμερα εμφανίστηκαν και πάλι οι εν λόγω γυναίκες με 3.000 ευρώ η καθεμία και προέτρεπαν τον κόσμο να αγοράσει, όσα έχει ανάγκη, καθώς, όπως έλεγαν, θα πλήρωναν αυτές το κρέας που θα αγόραζαν.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ; ΑΠΑΠΑ! Eτσι μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 170 ψήφους

Η πρόταση του συνταγματολόγου Τσακυράκη που δεν θέλει να την ακούει η αριστερά του "συνταγματικού τόξου"...

Πήρε διαστάσεις και άνοιξε κύκλο συζητήσεων κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόταση του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Σταύρου Τσακυράκη για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας με 170 ψήφους, χωρίς δηλαδή να προσμετρούνται οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Εξηγεί πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πάει ενάντια στο γράμμα του νόμου.

Reuters: Τα ελληνικά ομόλογα έπεσαν λόγω... Σόιμπλε

Σε φάση αποκλιμάκωσης βρίσκονται τα ελληνικά ομόλογα στη δευτερογενή αγορά, παρά το γεγονός ότι οι αγορές είδαν πως η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν άγονη και προοπτική πρόωρων εκλογών γίνεται πιο απτή.

Σκουρλέτης: Να πάει να γ@μηθεί ο Πρόεδρος, εμείς εκλογές θέλουμε να πάρω υπουργείο!

Την άποψη ότι «ελάχιστη σημασία έχει το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημασία έχει να πάμε στις εκλογές, λόγω εθνικού συμφέροντος» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Πάνος Σκουρλέτης, μία μέρα μετά την πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στην οποία ο Σταύρος Δήμας συγκέντρωσε 160 ψήφους.

Ντόρα: Δεν σε πλησιάζω όταν είσαι καλά και θα σε πλησιάσω τώρα... ;

Με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη συναντήθηκε χθες στους διαδρόμους η Ντόρα Μπακογιάννη, μεταξύ των οποίων εκτυλίχθηκε ένας απίστευτος διάλογος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας « Ελεύθερος Τύπος».

Παπαμιμίκος: Δεν πρόκειται να μπούμε σε συζήτηση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού

«Υπάρχει περιθώριο συναίνεσης για να αποφύγουμε τις εκλογές» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, διαμηνύοντας ότι η προεδρική εκλογή έχει τρία βήματα και το πρώτο έγινε χθες.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Σπυροπούλου: Πήγε χθες στη Μονή του Αγίου Κυπριανού... που λύνει μάγια...

Στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Χασιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φρίκη για 8χρονη: Πέθανε ενώ τη βίαζε ο "πατέρας" της

Στη σύλληψη του 38χρονου Hiawatha Robinson για τον θάνατο της 8χρονης κόρης του Hiawayi Robinson προχώρησαν οι αρχές, αποκαλύπτοντας το άγριο έγκλημα τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της και τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Όταν ο Ρουβάς και η κατίνα Διαβάτη συμμετείχαν στην ίδια ταινία! – (video)

Τι κι αν η Χρυσούλα Διαβάτη τόσες μέρες επιμένει ότι δεν ξέρει τον Σάκη Ρουβά, η ομάδα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1  και συγκεκριμένα ο Θέμης Γεωργαντάς, βοήθησε την ηθοποιό να θυμηθεί κάτι που μάλλον έχει ξεχάσει.

Ναι από τη γερμανική Βουλή στη δίμηνη παράταση του Μνημονίου-Εισήγηση Σόιμπλε: Να γιατί η Ελλάδα χρειάζεται παράταση προγράμματος

Εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο της Γερμανίας η δίμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Μόνο το αριστερό κόμμα Die Linke καταψήφισε.

Πάγκαλος στο twitter: «Εins zwei drei ... Οπα Αλέξη»!

Νέα καυστικά σχόλια εναντίον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, την επομένη της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με δύο συνεχόμενα «τουιταρίσματα» επανήλθε στη δήλωση Τσίπρα για τα «όργανα» στα οποία είχε αναφερθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Ηράκλειο.

FAZ: «Σούπερ χρονιά για το ελληνικό ελαιόλαδο»

Σε αντίθεση με την παραγωγή ελαιολάδου σε Ιταλία και Ισπανία, η χρονιά που κλείνει ήταν εξαιρετική για την Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ-Πούτιν: «Η ρωσική οικονομία θα ανακάμψει σε δύο χρόνια»

Η ρωσική οικονομία θα ανακάμψει και το ρούβλι θα σταθεροποιηθεί, διαβεβαίωσε τους Ρώσους ο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη, την οποία δίνει παραδοσιακά λίγο πριν από το τέλος του έτους.

ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι: Στο 25,5% η ανεργία σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Στο 25,5% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το γ΄ τρίμηνο του 2014, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.229.370. Παρά τον περιορισμό του ποσοστού της ανεργίας, που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, τα δομικά προβλήματα παραμένουν και απαιτούν ριζικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!Καμμένος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Μονόδρομος οι εκλογές

Η προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομος επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, τού ζήτησε να βρεθεί μία συναινετική λύση.

Μητσοτάκης υπέρ συναίνεσης: Πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτειες

Την ανάγκη επίτευξης συναίνεσης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, πάνω από «προσωπικά η κομματικά συμφέροντα» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Στις Βρυξέλλες ο Αντ. Σαμαράς για τη Σύνοδο Κορυφής

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.