19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Χαϊκάλης για τη μήνυση Σαμαρά: Προς θεού δεν κατηγορώ τον Σαμαρά

«Παρ' ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ»
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Α. Σαμαρά να καταθέσει μήνυση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ! Ο Χαϊκάλης περιγράφει το περιεχόμενο του μονταρισμένου DVD και εμπλέκει τον Σαμαρά

Την τηλεφωνική επικοινωνία με τον επιχειρηματία που επιχείρηση να τον δωροδοκήσει ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνάντηση που είχαν, περιέγραψε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης.

ΤΟ BINTEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Όλα τα λεφτά της καταγγελίας Χαϊκάλη

Δείτε το βίντεο με τις ανοησίες Καμμένου-Χαϊκάλη... όλα τα λεφτά στο 27:00 όπου ο Χαϊκάλης λέει:

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για τον Καμμένο: Έστησε την ιστορία με το δεξί του χέρι τον Αποστολόπουλο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε από την εκπομπή του ότι δεν υπήρξε κανένας χρηματισμός αλλά ο Πάνος Καμμένος «έστησε» όλη την υπόθεση.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΔΙΑ! Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Μήνυση καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος με συνέντευξή του απόψε στο Mega ενέπλεξε το όνομα του Πρωθυπουργού στην υπόθεση χρηματισμού.

Γκλέτσος για Τσίπρα: «Αυτά μόνο μαθητής δεκαπενταμελούς τα λέει»

«Όταν ο κ. Τσίπρας λέει θα σκίσουμε το μνημόνιο και οι αγορές θα χορεύουν το νταούλι του... αυτά δεν γίνονται»

O Πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος, από την Ξάνθη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του για την αναζήτηση υποψηφίων, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας μετά τις εκλογές ούτε με τη ΝΔ αλλά ούτε και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι απαντά ο άνθρωπος που κατηγορεί ο Παύλος Χαϊκάλης: Ο Καμμένος είναι μανιώδης showman και μιλά για αστυνομικό σενάριο

- Ο Γιώργος Αποστολόπουλος χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο ως μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό
- Για τις καταγγελίες του Χαϊκάλη κάνει λόγο: αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έμπειρο κωμικό
-Συνεργάτες του δηλώνουν πως με τον Χαϊκάλη ήταν φίλοι και τον βοήθησε σε οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ενώ οι συζητήσεις τους αφορούσαν την περίπτωση Ξουλίδου με τον Χαϊκάλη να δηλώνει ανοικτός σε χρηματισμό!
- Ο ίδιος δηλώνει πως είναι στη διάθεση πλέον της δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες τωνΑΝ.ΕΛ
- Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είχε υπάρξει στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου

Ψινάκης: Ο Βαρβιτσιώτης μου έκανε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο ever! -Mary X-mas υπουργάρα μου [εικόνες]

Ο Αγιος Βασίλης στον δήμο Μαραθώνα πήγε νωρίς φέτος, αν κρίνει κανείς από τον ενθουσιασμό του δημάρχου Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι πριν από λίγα λεπτά έλαβε το «καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο».

Ο Τσίπρας αυτοκτονεί: Η Αριστερά δεν είχε ποτέ σχέση με τον υπόκοσμο

Πολλά θα μπορούσες να καταλογίσεις ιστορικά στην Αριστερά, αλλά κανείς μέχρις στιγμής δεν τολμούσε να αμφισβητήσει την ηθική της υπόσταση.

Ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Σκουρλέτης το «επέτυχαν» και αυτό.

Το ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ του στημένου λαδώματος Χαϊκάλη από ψεκασμένο πρώην σύμβουλο του Καμμένου

Όπως θα καταλάβετε πολύ εύκολα το βίντεο είναι μονταρισμένο! Δηλ. η εικόνα είναι από κάποιο ραντεβού και ο ήχος είναι από κάποιο άλλο (ενδεικτικά στο 5:40 ο μεσάζων πίνει από φλυτζάνι και μιλάει ταυτόχρονα)... αυτά για τους μοντέρ του Λαζόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ

Ακούστε το ηχητικό και διαβάστε την απομαγνητοφώνηση της συζήτησης που φέρεται να είχε ο Π.Χαϊκάλης με τον Γιώργο Αποστολόπουλο - Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ επιχειρήθηκε η εξαγορά του βουλευτή με 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας

Καναδάς: Παρωχημένη η κίνηση των Βρετανών να μην επιστρέφουν τα Ελγίνεια στην Ελλάδα

Δημοσίευμα υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα - Σύντομα το ακέφαλο άγαλμα του Ιλισσού θα εκτίθεται την Αθήνα

Η εφημερίδα Globe and Mail και η δημοσιογράφος Kate Taylor, με ένα ιδιαίτερα επικριτικό άρθρο, στηλιτεύουν την απόφαση της Βρετανίας να στείλει γλυπτό, απο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα που αποσπάστηκαν βίαια από τον Έλγιν, ως έκθεμα στη Ρωσία.

Κύπρος: Δεν είναι εκμεταλλεύσιμα τα αποθέματα υδρογονανθράκων στο Οικόπεδο 9

Δεν εντοπίστηκε εκμεταλλεύσιμη συγκέντρωση υδρογονανθράκων κατά την πρώτη ερευνητική γεώτρηση της κοινοπραξίας ΕΝΙ/KOGAS στο κοίτασμα «Ονασαγόρας», στο ερευνητικό τεμάχιο 9 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου.

Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο για τα δάση - «Θα το καταψηφίσω» δήλωσε η Φ. Πιπιλή

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις.

Η Βούλτεψη καλεί τον Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις για τις συναντήσεις με τον Καμμένο

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο οποίος χαρακτήρισε σοβαρές τις καταγγελίες του βουλευτήι των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Χαϊκάλη, άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤΩΜΑ! Έπιασε τη γυναίκα του γυμνή με τον εραστή της και τους σκότωσε και τους δυο!

Το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ στο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του χώρου όπου εργάζονταν και ο απατημένος σύζυγος τους έπιασε στα πράσα

Η ανακάλυψη του γυμνού πτώματος ενός άντρα έξω από κτήριο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, οδήγησε την αστυνομία στην άκρη του νήματος διπλής δολοφονίας, που ήταν μια ερωτική απιστία!

Δεν παραλαμβάνει ο πρωθυπουργός το βρώμικο DVD του Καμμένου και το στέλνει στον εισαγγελέα

Ως παράνομο προϊόν απέστειλε στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το μαγνητοσκοπημένο υλικό που του...

Δημοσκόπηση Public Issue: Η διαφορά έπεσε κατά 4,5% μέσ σε λίγες μέρες... και που 'σαι ακόμα

[Φυσικά και η δημοσκόπηση είναι πολύ καλή για τη ΝΔ αν σκεφτούμε ότι 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε 6% προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ ... θυμίζω επίσης ότι η ίδια εταιρία πριν από ένα μήνα έδινε διαφορά 11,5% ενώ τώρα την έριξε στο 7%... για να ξέρουμε για τι μιλάμε...
Πάντως εγώ τα έλεγα μερικές μέρες πριν τις εκλογές του 2012... έτσι το λέω και τώρα, αν και δεν προβλέπονται εκλογές]

Με επτά μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Public Issue. Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ Καμμένου από Ραχήλ: Αναπληρώνουν την ανυπαρξία τους με θεωρίες συνωμοσίας - ΒΙΝΤΕΟ

«Αποτελεί ντροπή για κόμματα της αντιπολίτευσης να θολώνουν τα νερά και να εμπαίζουν τη δικαιοσύνη και τους Έλληνες πολίτες» είπε από το βήμα της Βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Μετά τη Moody's και η Standard & Poor's: «Αρνητικές οι εξελίξεις για την οικονομία στην Ελλάδα»

Μετά τη Moody's που υπονόησε σαφώς ότι μπορεί να υποβαθμίσει την ελληνική οικονομία εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας και ο οίκος Standard & Poor's σε έκθεση του για τις προοπτικές των χωρών της Ευρωζώνης δεν αποκλείει την ίδια αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα.

Το twitter γελάει με τον Χαϊκάλη

Η «βόμβα» που έριξε στις πολιτικές εξελίξεις ο Παύλος Χαϊκάλης περί χρηματισμού του για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίες παραμονές της δεύτερης ψηφοφορίας στη Βουλή έδωσε μπόλικο υλικό για να βομβαρδίσουν το twitter με σχόλια και ατάκες οι χρήστες των socail media.

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο στενών σχέσεων: Ο Καμμένος και ο Γ. Αποστολόπουλος μαζί στην Κύπρο!

Η στενή σχέση Καμμένιου – Αποστολόπουλου προκύπτει και από ακόμη ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, αφού ο άνθρωπος που παραλίγο να… δωροδοκήσει τον Χαικάλη, συνόδευε το Καμμένο στην επίσκεψη του στην Κύπρο και στην συνάντηση του με τον Λιλλήκα.

ΒΟΥΡΚΟΣ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι "ανεξάρτητοι" Βουδούρης και Παραστατίδης υπονοούν ότι εξαγοράστηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ψήφισαν Δήμα

Αφήνουν βαρύτατες υπόνοιες για τους Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή

Στη μεθόριο που χωρίζει την γκρίζα από την μαύρη ζώνη κινείται πλέον το πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες του κ. Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την συνέντευξη τύπου του κ. Πάνου Καμμένου, όπου μίλησε για οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τα καταγγελλόμενα του βουλευτή του.

Διαψεύδει η Κουντουρά τις συκοφαντίες ψεκασμένων ότι πήγαν να τη χρηματίσουν-Μονταρισμένο το DVD είπε η Κόλλια-Τσαρούχα

Διαψεύδει η Κουντουρά ότι έγινε προσπάθεια εξαγοράς της - Το dvd συνδυάζει εικόνα από την πρώτη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου και ηχητικό απόσπασμα από το δεύτερο ραντεβού του βουλευτή των ΑΝΕΛ με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα

Παπαμιμίκος: Στημένη προβοκάτσια. Συνεργάτης του Καμμένου ο μεσάζοντας

Είναι ανάγκη η Δικαιοσύνη να αποφανθεί άμεσα, δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή των ΑνΕλ Παύλου Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του.

ΝΔ: Παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία «ο κουμπαράς»

Κλιμακώνει η ΝΔ την επίθεσή της κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της  Δημοκρατίας.

Άγρια κύματα καταπίνουν πλοίο στον ωκεανό - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο όπου τα τεράστια κύματα "παλεύουν" με το πλοίο.

To πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση και όλα τα αντικείμενα στο εσωτερικό του έχουν πέσει στο πάτωμα.

Ο άλλος πήγε να παίξει με περούκα εναντίον της Λίβερπουλ... φυσικά τους έπεσε και έγινε ρόμπα παγκοσμίως

Ένα πραγματικά σπάνιο γεγονός συνέβη στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ! Στην μονταζιέρα του Λαζόπουλου στήθηκε η υπόθεση Χαϊκάλη!

Του ξέφυγε του ίδιου του Χαϊκάλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου απαντώντας σε ερώτηση γιατί απευθύνθηκαν στον Λαζόπουλο με το οπτικοακουστικό υλικό που είχαν καταγράψει.

Απανωτά ειρωνικά tweets του Φαήλου Κρανιδιώτη για την υπόθεση Χαϊκάλη: Ο Παυλάρας, η γιαγιά Μήτσαινα, ο Πανάρας και ο αστυνόμος Θεοχάρης

Κανονικό ρεσιτάλ -με απανωτά tweets- κάνει στο Τwitter o Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την είδηση περί απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΛΑΙΩ! Η ΝΔ «απαντά» με φωτογραφία Αποστολόπουλου παρέα με Καμμένο-Τσίπρα-Σκουρλέτη-Παππά

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις αστείες καταγγελίες Χαϊκάλη ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον προσέγγισε και του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ (το γνωστό μπακάλικο 2-3 εκ) για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας - Δείτε φωτό από τις 22 Μαρτίου του 2013

Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται για το Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Γιώργος Αποστολόπουλος-σύμβουλος Καμμένου: Ο ψεκασμένος που πήγε να λαδώσει ψεκασμένους.... όπως λέν οι ψεκασμένοι

Σύμβουλος και του ίδιου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου υπήρξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης υπέδειξε ως εκείνον που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του κυρίου Καμμένου!

Και ο Κουτσούμπας βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ως ΠΑΣΟΚ!

Δεν πείθεται από τους «ζουρνάδες και τα νταούλια» του Αλέξη Τσίπρα ο Δ. Κουτσούμπας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Έθνους», μιλώντας στην ΕΤ3, ο γ.γ. του ΚΚΕ αμφισβήτησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να κάνει τις αγορές να… χορεύουν:

Ποινική δίωξη από την Εισαγγελία στον Κασιδιάρη για το βίντεο με τον Μπαλτάκο

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, από την Εισαγγελία για την υπόθεση της καταγραφής συνομιλίας που είχε, πριν από ένα χρόνο, με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης  Τάκη Μπαλτάκο.

Γελάει κι η Ντόρα για την καταγγελία Χαϊκάλη

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha για τον πολιτικό κόσμο που έχει πιάσει πάτο με αφορμή τις καταγγελίες χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη και αναφέρθηκε στην Ελλάδα που χρεοκόπησε και δεν άλλαξε μυαλό.

Ο Χαϊκάλης αποκάλυψε το όνομα του «χρηματιστή» στην Ασφάλεια μόλις πριν από τρία 24ωρα

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κατέθεσε στον εισαγγελέα δύο φορές αρνούμενος να κατονομάσει τον μεσάζοντα, έδωσε όμως βίντεο και ηχητικό υλικό για να στηρίξει τις καταγγελίες του

Δυο φορές βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να καταθέσει για τις σημερινές καταγγελίες του περί απόπειρας δωροδοκίας του εν όψει της ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Και μην ξεχνάμε! Στο βούρκο Τσίπρα-Καμμένου κολυμπάει κι ο περιπτεράς

Κάθε λεπτό που περνά αποδεικνύεται περίτρανα το απίστευτο στήσιμο της σημερινής υπόθεσης Χαικάλη!

Βασικό πρωταγωνιστής ο φερετζές του Τσίπρα Λαζόπουλος, ο οποίος προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κουμουνδούρου γνωστοποίησε την υπόθεση.

Ρε Πανάρα για πες μας: Γιατί στην υπόθεση Ξουλίδου δεν πήγες στην ΕΛΑΣ ενώ τώρα πήγες;

Έξι φορές ρώτησε ο εισαγγελέας για το όνομα… και ο Χαϊκάλης έκανε την πάπια

Παρότι στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου ο Π. Καμμένος προσπάθησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα ότι η εισαγγελία δεν ξέρει το όνομα του μεσάζοντα, λέγοντας πως τον πήρε ο ίδιος ο Ντογιάκος τηλέφωνο και του είπε πως ποτέ δεν έκαναν τέτοια δήλωση, οι ίδιοι λίγο αργότερα το επιβεβαίωσαν λέγοντας πως «η εισαγγελία πρέπει να έχει το όνομα από την κατάθεση του Χαϊκάλη στην Αστυνομία» άρα το έχει δια της τεθλασμένης!!!

Τώρα γιατί οι Καμμένος-Χαϊκάλης αποφάσισαν να δώσουν το όνομα στην ΕΛΑΣ του Κικίλια και όχι στον εισαγγελέα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης μόνο οι ίδιοι ξέρουν και όλοι υποπτευόμαστε:

Bloomberg: Ο Σαμαράς είναι το πρόσωπο της σταθερότητας

Το θετικό ρόλο του πρωθυπουργού στη βελτίωση των οικονομικών της Ελλάδας, εξάρει το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως σημειώνει, ο Aντώνης Σαμαράς έχει γίνει το πρόσωπο της σταθερότητας στη διάρκεια της ελληνικής χρηματοπιστωτικής κρίσης. Ωστόσο, τώρα έρχεται αντιμέτωπος με μια ψηφοφορία πουθα καθορίσει εάν θα γίνει ένας ηγέτης μετασχηματισμού ή θα πρόκειται για άλλη μία εσφαλμένη μετάβαση στην επικίνδυνη πολιτική σκηνή του έθνους,.

Βούλτεψη: Στημένη ιστορία η καταγγελία του ηθοποιού της φάπας απ'αυτούς που κολυμπάνε στον βούρκο με τον Τσίπρα!

Σε κόλαφο για τα νούμερα που “έστησαν” την ιστορία θα εξελιχθεί, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση   Χαικάλη.

Σε κυβερνητική ανακοίνωση επισημαίνεται:

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ! Από τη Ρεπούση και τη Μακρή, μέχρι τον Μήτσο και τον Δριβελέγκα!

Οι μόνοι οι οποίοι υιοθετούν τις γελοίες καταγγελίες Καμμένου είναι οι δημοσιοκάφροι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι με τα φιλαράκια τους, τους ΧΑυγίτες

Με ένα ειρωνικό… tweet σχολίασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, τιςκαταγγελίες Χαϊκάλη περί χρηματισμού.

Γελάει ο κόσμος πάλι με τον Καμμένο: Ψεκασμένος και σύμβουλός του ο μεσάζοντας, χρησιμοποιούσε τις ίδιες φράσεις με τον Σούκουρα

Διαψεύδει η εισαγγελία ότι έδωσαν όνομα οι ψεκασμένοι-Ύστατη προσπάθεια Καμμένου να επιβιώσει αφού ξέρει ότι αν μείνει εκτός βουλής θα τον τρελάνουν στις αγωγές όσοι έχει κατά καιρούς συκοφαντήσει κρυμμένος πίσω από την ασυλία του... 

Συνέντευξη Τύπου έδωσε πριν λίγο ο Π. Καμμένος στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέα με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις καταγγελίες του κ@λου ότι επιχειρηματίας προσπάθησε να τον χρηματίσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως παραδέχθηκαν όλοι προκειται για κάποιον ψεκασμένο και προφανώς αφορά τα εσωτερικά τους, ενώ ενδεικτικό της απόπειρας είναι οτι ο μεσάζων σύμφωνα με τον Καμμένο είπε την ίδια φράση που είπε και ο πλακατζής Σούκουρας στην Ξουλίδου: Μια φορά έχεις την ευκαιρία στη ζωή σου...

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης όπως τα ανέφερε ο Πανάρας, ήταν τα εξής αστεία:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ορίστηκε ξανά - Επιστρέφει ο Ηλίας Σπάθας!

Έγιναν γνωστοί το πρωί της Παρασκευής οι διαιτητές της τελευταίας (16ης) αγωνιστικής του 2014 στη Superleague. Επιστρέφει σε αγώνα μετά από ενάμισι μήνα ο Ηλίας Σπάθας

ΒΙΝΤΕΟ-Κατέβηκε βίντεο που έδειχνε τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια της Αpple των επαναστατών

Φυσικά και το πρωτότυπο βίντεο κατέβηκε αμέσως... μαντέψτε γιατί;

Απίστευτα πλάνα - Οι εργάτες καταρρέουν έπειτα από 12 ώρες συνεχούς εργασίας Η κακομεταχείριση των εργατών σε κινεζικά εργοστάσια που κατασκευάζουν προϊόντα της εταιρείας Apple ήρθε στο φως της δημοσιότητας χάρη στην έρευνα που πραγματοποίησε η εκπομπή του BBC, Panorama.

Ποιος έκανε τη Μέρκελ να πάρει αυτή τη φάτσα; (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι αποτέλεσμα photoshop. Κανείς δεν "πείραξε" τις φωτογραφίες. Απλά η Άνγκελα Μέρκελ αποζημιώνει τους "θαυμαστές" της με μια ακόμη απίστευτη γκριμάτσα.

ΚΛΑΨΤΕ! Ψαριανός: Μύρισα το παλτό της Ραχήλ για να δω με τι την έχουν ψεκάσει... διαπίστωσα ότι την ψεκάζουν με Κ24

Με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός στις επικρίσεις που δέχθηκε για την επίμαχη φωτογραφία με το παλτό της Ραχήλ Μακρή εξηγώντας πως ήθελε να καταλάβει με τι έχει ψεκαστεί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Ψινάκης: Η Όλγα είναι… γάτα

«Είναι γάτα η υπουργός, ανταποκρίθηκε άμεσα όταν της ζήτησα βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων για την Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Ηλίας Ψηνάκης.

Γιατί ο Σαμαράς λέει όχι στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Aπορρίπτει κάθε σενάριο για κυβέρνηση συνεργασίας ή κυβέρνηση ειδικού σκοπού το Μέγαρο Μαξίμου, στον  απόηχο της πρώτης άκαρπης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΕΛΕΟΣ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Χαϊκάλης καταγγέλει μεσω Λαζόπουλου: Μου έταξαν 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο

Έχουν πια καταντήσει αηδία όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες που είναι και πολλοί για να μπορέσει να πάει η Ελλάδα μπροστά... δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο...

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό μετά την αποκάλυψη για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος είπε πως του έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ετσι δολοφονείται ο Κιμ Γιονγκ Ουν -Διέρρευσε η πιο προκλητική σκηνή της ταινίας «The Interview»

Η αμερικανική κωμωδία «The Interview» η οποία αποσύρθηκε από τις κινηματογραφικές αίθουσες πριν καλά-καλά προβληθεί, έπειτα από απειλές για κυβερνοεπιθέσεις βορειοκορεατών χάκερ, είναι το θέμα των ημερών.

Τον Ιανουάριο ανακοινώνεται το φύλο, η ηλικία και το ανάστημα του νεκρού της Αμφίπολης-Τι εξόργισε το Υπουργείο Πολιτισμού

Οριστικό τέλος σε φήμες και πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού της Αμφίπολής σπεύδει να βάλει το Υπουργείο Πολιτισμού με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα στις 9 το πρωί. Δίνει όμως και πλήθος πληροφοριών για το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ανακοινώσεων.