22 Δεκεμβρίου 2014

11 οφθαλμαπάτες που θα σας καθηλώσουν!

Όσο κι αν δεν φαίνεται, όλα έχουν εξήγηση...

Υπάρχουν διάφορες οφθαλμαπάτες, που μπορούν να σε κάνουν να απορείς με τις ώρες. Παρακάτω ακολουθούν 11 από αυτές που πραγματικά έχουν βάλει πολύ κόσμο σε σκέψεις για το αν ισχύουν.

ΕΡΧΕΤΑΙ! Πασίγνωστος ΣΥΡΙΖΑίος «μοντέρ» έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκ μέσα στην κρίση

Μια καταγγελία στις αρμόδιες φορολογικές αρχές για έναν εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Χαΐκάλη ότι έβγαλε στο εξωτερικό περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην κρίση αναμένεται να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΕΕΕΕ! Δουλεύει τα γίδια ο Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαγράψει το χρέος και θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες

Ως προς το θέμα της εκλογής προέδρου σημείωσε ότι "η χώρα οδεύει ταχύτατα σε εκλογές" χαρακτηρίζοντας το χθεσινό διάγγελμα Σαμαρά, ως εναν ελιγμό πανικού και αδιεξόδου"

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους και θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες", δήλωσε από τα Χανιά που βρίσκεται ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Εισαγγελέας: «Ο Χαϊκάλης ήρθε να καταθέσει ξέροντας ότι ο μεσάζων τον είχε καταγράψει»... τι εννοεί ο ποιητής;

Ο ένας κατέγραφε τον άλλο σύμφωνα με τις καταθέσεις Καμμένου - Χαϊκάλη αλλά ο εισαγγελέας, θέλοντας να προστατέψει τους ψεκασμένους, δεν ζήτησε να δει την καταγραφή του Αποστολόπουλου αφού δεν ήθελε να τα σκαλίσει και να αποδειχθεί όλη η ξεφτίλα Χαϊκάλη... ελπίζουμε όμως να του κάνουν μήνυση και να αποδειχθούν όσα λέει ο Αποστολόπουλος ότι ψαχνόταν για λάδωμα...

Ο ένας κατέγραφε τον άλλο... Αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, στις οποίες μεταξύ άλλων βασίζεται το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιώτοπουλο.

Οι έξι "αντίπαλοι" του Δήμα – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούτε πως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Σταύρος Δήμας, υπάρχουν όμως και άλλα έξι πρόσωπα που διεκδικούν το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Έξι Έλληνες πολίτες αυτοπροτάθηκαν με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής.

ΑΙΣΧΟΣ! Ο οδηγός της Ραχήλ δεν μπορούσε να την ξεφορτώσει μπροστά στην πόρτα της Βουλής!

Από το πρωί στον προαύλιο χώρο του  κοινοβουλίου έχουν ήδη ξεκινήσει διάφορες εργασίες για την προετοιμασία του χώρου εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας για την  Προεδρία.

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ψηφίζει Δήμα η Μίκα Ιατρίδη στην δεύτερη ψηφοφορία

Υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα στη δεύτερη ψηφοφορία θα δηλώσει η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη.

Στην πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχε δηλώσει «παρών», αλλά τώρα επέλεξε να αλλάξει στάση όπως αποκάλυψε η ίδια με ανακοίνωση της.

Σαμαράς: Ανάσα ρευστότητας το Ταμείο Χρηματοδότησης Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ως καθοριστικό στήριγμα της ρευστότητας αποκάλεσε ο Πρωθυπουργός το Ταμείο Χρηματοδότησης Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έκανε σήμερα Δευτέρα την έναρξή του.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΤΗ ΣΤΑΣΙ; ΗΠΝΟΥ; Καμμένος: Με έπιασαν και μου είπαν "άλλαξε στάση και εδώ είμαστε"

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του την Δευτέρα (22/12) στον ρ/σ Real FM, μιλώντας για το μήνυμα του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός βγάζει στο σφυρί υπουργικές καρέκλες σε μια ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στην εξουσία» και πρόσθεσε ότι «μετά από τις προσφορές σε βουλευτές που τους ονόμασε «μαξιλάρια» το καλοκαίρι, μετά τους εκβιασμούς από τις κρατικές υπηρεσίες, μετά τις απόπειρες δωροδοκίας, έχουμε και υπουργικούς θώκους».

Ούτε ευρώ χωρίς νέο μνημόνιο-Λεφτά υπάρχουν μέχρι τον Μάρτιο

Η ασφυκτική οικονομική πραγματικότητα του επόμενου εξαμήνου δεν αφήνει περιθώρια χειρισμών σε όποια κυβέρνηση κι αν υπάρχει τον Φεβρουάριο - Οι δανειστές δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση αν δεν υπογραφεί η Πιστωτική Γραμμή Ενισχυμένων Προϋποθέσεων - Χωρίς χρηματοδότηση η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πληρώσει τα χρέη της

Reuters: Η προσφορά-έκπληξη του Σαμαρά δημιουργεί νέο μομέντουμ στην Ελλάδα

Με ενδιαφέρον παρακολουθουν η ευρωζώνη και οι αγορές τις διαδικασίες προεδρικής εκλογής στην Ελλάδα αναφέρει το Reuters και εκτιμά ότι η πρόταση Σαμαρά δημιουργεί νέα δεδομένα.

Πρόστιμο "μαμούθ" στον Μάρκο Ρόις-Οδηγούσε χρόνια χωρίς δίπλωμα!

Το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο 25χρονος Μάρκο Ρόις, συνελήφθη να οδηγεί δίχως να έχει άδεια κυκλοφορίας τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, όλη αυτή την περίοδο είχε δεχθεί πέντε κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, αλλά ακόμη και τότε η αστυνομία δεν είχε διασταυρώσει το πιο φυσιολογικό: ένας οδηγός αν έχει δίπλωμα οδήγησης. Το πρόστιμο φτάνει στο υπέρογκο ποσό των...

ΠΡΩΕΔΡΕ ΟΛΗ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ! ΚΣΕΚΗΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ!Καμμένος για υπόθεση Χαϊκάλη: Δικαστικό πραξικόπημα η αρχειοθέτηση της έρευνας

Δικαστικό πραξικόπημα χαρακτήρισε την αρχειοθέτηση της καταγγελίας Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος του αντεισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Το Ισλαμικό Κράτος συνέλαβε τέσσερις τζιχαντιστές ως... «εξτρεμιστές»!

Oι συλληφθέντες δηλώνουν ότι απογοητεύτηκαν επειδή το ΙΚ «δεν θεωρεί όλους τους Ιρακινούς και τους Σύρους απίστους», ενώ ο Μπαγκντάντι «παίρνει χρήματα από τους απίστους»

ΞΥΔΑΚΙ! Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα εισαγγελέα: Ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της απόφασης

Σκεπτικισμό για την απόφαση του εισαγγελέα να μπει στο αρχείο η υπόθεση για την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πλεύρης κατά ΔΣΑ για τη μήνυση Σαμαρά


Αιχμηρό ήταν το «τιτίβισμα» παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη για το  Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο  βουλευτής της ΝΔ και νομικός  Θάνος Πλεύρης σχολίασε με ανάρτηση του στο  Twitter την…

Σκληρές αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών F16 σε Λέσβο και Αντίψαρα

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις παρά το γεγονός ότι τυπικά ισχύει moratorium λόγω Χριστουγέννων

Μπορεί να βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και τυπικά να ισχύει moratorium ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, οι Τούρκοι, όμως, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την παραβίαση του στην πράξη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ! «Λούζουν» με μαγιονέζα τον Βέλγο πρωθυπουργό κι αυτός λιώνει στο γέλιο

Ο 39χρονος Charles Michel δεν κάνει το παραμικρό για να προστατευθεί από τις τηγανητές παγάτες με.. σος και δέιχνει να το απολαμβάνει - «Το Βέλγιο ήταν καλύτερα χωρίς κυβέρνηση. Michel φύγε», του φώναζαν

Στο αρχείο η μαϊμού δωροδοκία-Εισαγγελέας: Ο ένας κατέγραφε τον άλλο απλά ο Χαϊκάλης πρόλαβε και τον κατήγγειλε πρώτος-Έρχεται μήνυση εναντίον Χαϊκάλη από Αποστολόπουλο

- Έφριξε ο εισαγγελέας με τις δολοπλοκίες που άκουγε από τους ψεκασμένους
- «Δεν υπάρχει στοιχείο αντικειμενικής υπόστασης εγκλήματος»
- Οι αρχές έμαθαν το όνομα Αποστολόπουλου αφότου δεν προσήλθε στο "ραντεβού" που λέει ο Χαϊκάλης ότι είχαν... άρα κανείς από την κυβέρνηση δεν μπορεί να τον ειδοποίησε όπως υπαινίσσεται ο Καμμένος
- Αποστολόπουλος: Καλά Χριστούγεννα – Θα προσφύγουμε κατά του Χαϊκάλη στη δικαιοσύνης


Τέλος έβαλε ο εισαγγελέας στην υπόθεση με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πόρισμά του ο Εισαγγελέας αναφέρει ότι δεν πείστηκε για τη βασιμότητα των καταγγελιών του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ, σημειώνει ότι δεν συντρέχει λόγος αύξησης ποινικής δίωξης.

«Η πρωτιά του ΠΑΟΚ στην Super League... ενοχλεί»

Ο ΠΑΟΚ κλείνει το 2014 πρώτος στην βαθμολογία της Super League και ο Ιάκωβος Αγγελίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Αγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του παίκτες για την... ψυχραιμία τους με τους διαιτητές ενώ στέλνει «μήνυμα» σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για όσα έχουν γίνει.

Απίστευτος ξεφτίλας! Χαϊκάλης: Τ'άλλαξε όλα και εκθέτει τον Θεοδωράκη! Του τα δάνεισα και δεν του τα δωσα για μετοχές είπε

- Ολοκληρώθηκε με δηλώσεις - φωτιά η κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας
- Υποστήριξε ότι εκείνος δάνεισε τον Γιώργο Αποστολόπουλο και όχι ότι του έδωσε 5.000 ευρώ για να τα παίξει στο Χρηματιστήριο
- Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι ο κ. Αποστολόπουλος του τα επέστρεφε λίγα - λίγα
- Αν ο κ. Χαϊκάλης αποδειχθεί ότι δεν τα δάνεισε στον κ. Αποστολόπουλο τότε θα εφαρμοστεί η διάταξη του νόμου «πόθεν έσχες» για ανακριβή δήλωση
- Μίλησε για τρομοκρατικό χτύπημα από επιχειρηματία και έναν κατάδικο
- Το Σάββατο ή την Κυριακή η σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες

Δεν δίνουν άδεια οί ΣΥΡΙΖΑίοι του ΔΣΑ για να κατατεθεί η μήνυση Σαμαρά εναντίον Χαϊκάλη

- Δεν δίνουν άδεια στον δικηγόρο Σαμαρά λόγω της πανελλαδικής αποχής διαρκείας των δικηγόρων
- Δεν τίθεται θέμα παραγραφής, λένε από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών
- Πως αλλιώς μπορεί να καταθέσει την μήνυση εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη ο πρωθυπουργός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; Αμερικανοί έριξαν το μοιραίο Boeing υπό τον φόβο νέας 11ης Σεπτεμβρίου;

Σε κατάρριψή του από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, υπό τον φόβο μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου, αποδίδει το μυστήριο του χαμένου Boeing o Mark Dugain, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Proteus Airlines.

Ετοιμάζεται να παραιτηθεί το υπόδικο λαμόγιο... και φυσικά θα πολιτευθεί με ΣΥΡΙΖΑ

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την Τρίτη ο Γιώργος Σαρρής αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του σχετικά με το αν θα παραμείνει στην προεδρία της Ομοσπονδίας ή θα παραιτηθεί – Οι φήμες για την “στροφή” του στην πολιτική

Ποιός προέτρεψε τον Ρουσόπουλο να επιστρέψει στην πολιτική

Κόσμος και ντουνιάς από νωρίς χθες στο ξενοδοχείο Divani της Λάρισας για την παρουσίαση του βιβλίου Μάξιμου Χαρακόπουλου «Ρωμιοί της Καππαδοκίας», που πήρε λόγω επικαιρότητας χαρακτηριστικά προεκλογικής εκδήλωσης.

Αυτά θα είναι τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Εντονη είναι από την προηγούμενη εβδομάδα η κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, ύστερα από εντολή του Μαξίμου, το κεντρικό επιτελείο της Συγγρού ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το ενδεχόμενο εκλογών στις αρχές του επόμενου έτους.

«Πήρα το χέρι ανήλικης ενώ κοιμόταν η γυναίκα μου και το ακούμπησα στα γεννητικά μου όργανα»

Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχεται ότι στην εφηβεία του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μεγαλύτερη γυναίκα!

​Σε μια μεγαλύτερη γυναίκα που τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβος, «τα έριξε» ο Στίφεν Κόλινς, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων παιδιών!

ΤΙ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Εδώ ο Άρης δεν κατεβαίνει στις εκλογές και μεις ασχολιόμαστε με τρίχες;

Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων το βαρύ κλίμα στην πολιτική ζωή και η πολύ πιθανή εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα οξυμένο πολιτικό περιβάλλον φαίνεται να υπαγορεύουν σε ορισμένους βουλευτές να μην είναι υποψήφιοι.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ... αρκεῖ νά τό βαφτίσεις και το 'λυσες!

Γράφει ὁ Τηλέμαχος Μαρᾶτος
ΕΣΤΙΑ, 20 Δεκεμβρίου 2014

Ἄς ὑποθέσουμε ὅτι ζεῖτε σέ παραποτάμιο χωριό. Ὁ καιρός σταθερά βροχερός, τό ποτάμι φουσκώνει, ἡ στάθμη ἀνεβαίνει καί οἱ κάτοικοι ἀνησυχοῦν. Τί πρέπει νά γίνει; Ἡ ἀριστερή λύση τοῦ προβλήματος εἶναι μία καί ἀποτελεσματική: Ἡ βάπτισις. Δέν ἀλλάζει τίποτε, ἁπλῶς ἀντιστρέφονται τά ὀνόματα. Ὁ κίνδυνος βαπτίζεται "κινδυνολογία" κ.ο.κ.

Η Ελληνίδα κόρη Κροίσου που "ξελόγιασε" τον Μπιλ Κλίντον και χώρισε τον εγγονό του Νίξον

Ευχαριστήριο δείπνο παρέθεσε το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον για τη συγκέντρωση 241 εκατομμυρίων δολαρίων για λογαριασμό του Clinton Foundation. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προορίζονται για ανθρωπιστική βοήθεια σε 37 χώρες του κόσμου.

Ο Γερμανός γιατρός που έσωζε Έλληνες επί Κατοχής. Τον έκλαψαν σαν Έλληνα στη Μήλο

Στην Μήλο την περίοδο της κατοχής ο χειρουργός Λέμπερ, επίατρος του γερμανικού ναυτικού, έσωσε πολλές ζωές Ελλήνων. Μνήμες μια ασυνήθιστης προσφοράς μέσα από ένα βιβλίο με 57 επιστολές του

Βίντεο: Όλα όσα δεν ξέρετε για τις μαύρες τρύπες

Μία «μαύρη τρύπα» είναι το σημείο εκείνο του διαστήματος, όπου κάποτε υπήρχε ο πυρήνας ενός γιγάντιου άστρου, ένας πυρήνας που περιείχε περισσότερα υλικά από δυόμισι ηλιακές μάζες και ο οποίος στην τελική φάση της εξέλιξης του άστρου έχασε την πάλη του ενάντια στη βαρύτητα, με αποτέλεσμα τα υλικά του να καταρρεύσουν και να συμπιεστούν περισσότερο ακόμα και από τα υλικά ενός αστέρα νετρονίων.

H χριστουγεννιάτικη Αθήνα δεκαετίες πριν [εικόνες]

Φώτα, κίνηση, λόφοι κουραμπιέδων, δεκάδες γαλοπούλες κρεμασμένες σαν στολίδια: Η Αθήνα των περασμένων δεκαετιών γιόρταζε τα Χριστούγεννα με τον τρόπο που αποτυπώνεται στο μοναδικής αξίας φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη.

ΦΩΤΟ-Άγριο κράξιμο στον Αλέξη στο Twitter

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του Αλέξη όπου με αφορμή ένα κονδύλι 3 εκ της Δούρου για δωρεάν ρεύμα... υιοθετούσε τις ηλίθιες καταγγελίες των ψεκασμένων για ταρίφα 3εκ προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο! Το τι άκουσε δεν περιγράφετε! Δείτε τα σχόλια (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Κατσανιώτης: Δε μπορεί οι "δέκα μικροί μήτσοι" να καθορίζουν τη ζωή και το μέλλον μας. Ό,τι λέμε ακούγεται και έξω!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, τόνισε:
 Σε πολύ κρίσιμες στιγμές για τη χώρεα, ευτελίζεται μια διαδικασία και "παίζεται" με τηλεοπτικούς όρους. Δε μπαίνω στην ουσία εάν ισχύει κάτι ή όχι. Δεν είμαι ειδικός για να κρίνω.
Αυτό που πρέπει να κρίνω ως πολίτης, είναι πως ο τρόπος που παρουσίαστηκε το θέμα είναι βαθύτητα σκηνοθετημένος. 




Μαρί Αυγεροπούλου: Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός που έχει κάνει το Χόλιγουντ να παραμιλά [εικόνες]

Η Μαρί Αυγεροπούλου είναι Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο, ιδιαιτέρως γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «Cult» και «Hunt to kill».

Καλαφάτης: Διεκδικούμε το βραβείο της πιο αστόλιστης πόλης – ΒΙΝΤΕΟ

Την δυσαρέσκειά του από τον στολισμό του κέντρου της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Σταύρος Καλαφάτης καταλογίζοντας ευθύνες στην δημοτική αρχή για την αδυναμία της να μπορέσει να προσφέρει «τα στοιχειώδη στην κοινωνία της πόλης».

«Βράζει» η ΔΗΜΑΡ για την εκλογή Προέδρου

Το απόγευμα η κρίσιμη συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας και ΚΕ - Αντιφατικές τοποθετήσεις από βουλευτές και στελέχη - «Δεν θα μας πουλήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης κι άλλοι δυο τρεις» - «Έχουμε πάρει απόφαση να μην βγάλουμε Πρόεδρο» - «Δεν θα διαλυθεί η ΔΗΜΑΡ»

Δείτε με ένα κλικ πόσα ένσημα έχετε στα ταμεία

Μέχρι το τέλος του χρόνου οι ασφαλισμένοι όλων των ασφαλιστικών ταμείων θα έχουν πρόσβαση με ένα κλικ σε 147 δισεκατομμύρια ασφαλιστικές ώρες, 20 χρόνια εργασίας και ασφάλισης.

Το μήνυμα του Άδωνι για την προεδρική εκλογή

Μήνυμα με αφορμή την προεδρική εκλογή έστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

“Ανόητος, ηλίθιος και τοκογλύφος ο Χαϊκάλης”!

Σε ανοικτή επίθεση κατά του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Παύλου Χαϊκάλη προχώρησεη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Τον χαρακτήρισε «ανόητο και ηλίθιο χωρίς εισαγωγικά» που «τοκογλυφεί και αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου».

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Εκκενώνονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα. Φεύγει κι ο Τσίπρας

Εκκενώνονται από κομματικά στελέχη, τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, εργαζόμενους και λοιπούς παριστάμενους, αυτή την ώρα, τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

ΚΛΑΨΤΕ! Το ΚΚΕ καταθέτει τροπολογίες και μετά αποχωρεί επειδή κατατέθηκαν πολλές...

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν υπάρχει σε καμία δυτική χώρα!

Θα ακούσατε το κράξιμο και την προπαγάνδα του Σαββατοκύριακου ότι η κυβέρνηση πέρασε 40 άσχετες τροπολογίες σε νομοσχέδιο για τα δάση και πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας το ΚΚΕ καιαμέσως μετά κι ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας... φυσικά αυτό που δεν ακούσατε είναι ότι όλοι συμμετείχαν στο πάρτυ απλά τα ΜΜΕ παρουσίασαν μόνο τους μισούς

Αποστολόπουλος για Χαϊκάλη: Ήταν διατεθειμένος να δεχθεί ανταλλάγματα για να ψηφίσει ΠτΔ

Στην αντεπίθεση περνά ο Γιώργος Αποστολόπουλος,φερόμενος ως μεσάζων στο σκάνδαλο Χαϊκάλη, κατηγορώντας τον βουλευτή των ΑΝΕΛ και άλλοτε στενό του φίλο ότι ήταν έτοιμος να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα για να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!

ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΚΟ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ; Η Τζούλια ζητά εκ μέρους του Χαϊκάλη άρση τηλεφωνικού απορρήτου

[Φυσικά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν αποδεικνύει τίποτα πέρα του ποιος μίλησε με ποιον... δεν αποδειμνύει το σημαντικότερο: τι είπαν; Δηλ. Αν πάρω εγώ τηλέφωνο τον Καμμένο "Έλα Πάνο όλα καλά; Τι κάνουν τα παιδιά κι η Τζούλια ή πως την λένε τέλος πάντων" και αύριο σκοτώσω κάποιον, θα αποδεικνύεται ότι ο Καμμένος μου έδωσε εντολή; Σοβαρευτείτε γελοίοι...]

Συνεχίζουν το επικοινωνιακό τους σόου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σε νέο αίτημα για...

ΑΠΘ: Υπάρχουν κι άλλα «σημεία ενδιαφέροντος» στην Αμφίπολη-Μικρό το τμήμα της ανθρωπογενούς επίχωσης του τύμβου

Μικρό το τμήμα της ανθρωπογενούς επίχωσης - Η θόλος εδράστηκε και ανεγέρθηκε εντός ορύγματος - Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού για τη γεωφυσική διασκόπηση και η γεωλογική χαρτογράφηση που ολοκληρώθηκε

Μικτή δομή έχει ο λόφος Καστά, στην Αμφίπολη, με το μεγαλύτερο τμήμα του να είναι φυσικό, ενώ η ανθρωπογενής επίχωση έχει γίνει σε μικρό τμήμα. Μέσα σε όρυγμα εδράστηκε και ανεγέρθηκε η θόλος, ενώ το εν λόγω όρυγμα διανοίχτηκε στους γεωλογικούς σχηματισμούς των πρανών του προϋπάρχοντος λόφου, που περατώνεται λίγα μέτρα βόρεια της θόλου.

Κων. Μητσοτάκης σε Γλέζο: Σώζεις την τιμή του πολιτικού κόσμου

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον συγχαρεί για τη δήλωση που έκανε σχετικά με τις τοποθετήσεις των βουλευτών κ.κ Βουδούρη και Παραστατίδη για το χρηματισμό βουλευτών - Συγκεκριμένα ο κ. Γλέζος ζήτησε να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρης και Παραστατίδης

Που πάνε τα χρήματά τους οι Έλληνες

Τα αμοιβαία εξωτερικού έχουν πλέον στο μυαλό τους οι Έλληνες επενδυτές και καταθέτες των ελληνικών τραπεζών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και μετατρέπουν τις καταθέσεις τους σε ασφαλή προϊόντα με εκδότες ξένες τράπεζες.

Φαήλος: Η ιστορία Χαϊκάλη θα είναι το τέλος των ΑΝ.ΕΛ

Για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και την υπόθεση χρηματισμού του αναφέρθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε μεταξύ άλλων:

Εισροή €1,3 δισ. από τις άμεσες ξένες επενδύσεις στο 10μηνο

Καθαρή εισροή 1,3 δισ. ευρώ εμφάνισαν στο 10μηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014 οι άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, ενώ οι άμεσες επενδύσεις κατοίκων Ελλάδας στο εξωτερικό εμφάνισαν καθαρή εκροή ύψους 512 εκατ. ευρώ. Στο 10μηνο 2013 οι άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα ανέρχονταν σε 979,5 εκατ. ευρώ.

Βαρβάκειος: Χαμηλότερες οι τιμές από πέρυσι κατά δύο με τρία ευρώ-Γκρίνια στον Γιακουμάτο -ΒΙΝΤΕΟ

Από το πρωί υπάρχει μια ικανοποιητική κίνηση των καταναλωτών με μειωμένο αγοραστικό ενδιαφέρον - Γιακουμάτος: «Ο Έλληνας περνά δύσκολες μέρες.Φέτος κοιτάξαμε οι τιμές να είναι ανθρώπινες»

Ικανοποιητική παρουσιάζεται η κίνηση των καταναλωτών στη Βαρβάκειο Αγορά, τρεις μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι.